«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Τελικά.. τον κατάπιε τον Τουίτι ο Σιλβέστερ...


 

Νήμα (θρεντ) Tweet, από τον mrP Σημαία της Ελλάδας


Και το τουίτερ παραδίδει τα κλειδιά της λογοκρισίας και της προπαγάνδας στο TNI (Trusted News Initiative) δηλ. στο μεγαλύτερο και χειρότερο σχήμα προπαγάνδας και παραπληροφόρησης που δημιουργήθηκε ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία!
 
Δείτε εδώ τί είναι το TNI :
Διαβάστε το θρεντ, δείτε τα λινκς.. Το TNI είναι η μεγαλύτερη απειλή της ελευθερίας σκέψης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Είναι μια πραγματικότητα χειρότερη από αυτά που περιέγραφε ο Orwell στο 1984.
 
Το λόμπι των BigTech/Pharma κουμαντάρει τη σκέψη σας, ελέγχοντας πλήρως τι εισέρχεται στην προσοχή σας, τι όχι, και πως. Πέρσι, οι μεγαλοεταιρείες που φροντίζουν τη "μόρφωση" σας, συμφώνησαν κ ίδρυσαν ένα λόμπι, το ΤΝΙ =Trusted News Initiative 
 
Όπως θα δείτε, συμμετέχουν όλες οι μεγαλοεταιρείες Associated Press, Facebook, Google/YouTube, Twitter, Reuters, European Broadcasting Union, κλπ καθώς φυσικά και όοοοολα τα τσιράκια τους. Σκοπός? Ένας! "Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ (παρα)ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ"
 
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά? Όλοι οι κολοσσοί της τεχνολογίας και της ενημέρωσης, έχουν φτιάξει ένα πολύ όμορφο λομπι, το οποίο ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ τί μπορείτε να δείτε, και τί όχι. Είτε μιλάμε για internet, είτε για τηλεόραση, το ίδιο λόμπι, ο ίδιος έλεγχος και λογοκρισία στην πληροφορία. Αυτά που "επιτρέπεται" να δείτε, φυσικά και σερβίρονται "όπως πρέπει", δηλ. όπως επιθυμεί το ΤΝΙ. Τα υπόλοιπα? Αυτόματη λογοκρισία, εξαφάνιση, και φυσικά, ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ απο τους κολοσσούς κ τους φίλους τους αν τυχόν είναι πολύ κόντρα σε αυτά που επιθυμούν να έχετε στο μυαλό σας.
 
Θα μπορούσα να γράψω αναλυτικά, με πολλά σπουδαία παραδείγματα που -μη γελιέστε- αφορούν ΟΛΑ τη ζωή σας κ τη ζωή των παιδιών σας, αλλά η εμπειρία μου στο τουίτερ μου έχει διδάξει πως είναι 100% χαμένος χρόνος. Ελπίζω τουλάχιστον 2-3 από εσάς με αφορμή αυτά τα λίγα, να αφυπνιστείτε. Το υπόλοιπο 99.99% , συνεχίστε να "επιλέγετε" "ελεύθερα", να "μορφώνεστε", και να γίνεστε ακόμα πιο υπερφωτεινοί παντογνώστες ;)
 
Συγνώμη, αλλά εάν σε βάλω σε ένα δωμάτιο και σου δώσω 5 επιλογές και σου πω "διάλεξε ό,τι θες!" σε κάθε περίπτωση θα διαλέξεις κάτι από αυτά που εγώ έχω επιλέξει για εσένα. Το πιο παλιό τρίκ στο βιβλίο.
 
Οι μεγάλες φαρμακευτικές ήδη σπάνε ιστορικά ρεκόρ κερδοφορίας με τα πειραματικά εμβόλια covid, ενώ οι big tech ετοιμάζονται να βγάλουν τα πολλαπλάσια από την εφαρμογή "διαβατηρίων εμβολιασμού" με τα οποία θα καταγράφουν/ελέγχουν/χρησιμοποιούν/πουλάνε ΟΛΑ τα προσωπικά σας δεδομένα.
 
Νομίζω πως συνολικά η ανθρωπότητα για πρώτη φορά βρίσκεται σε ένα τόσο δύσκολο σταυροδρόμι. Το γεγονός οτι η πλειοψηφία είναι ήδη αποχαυνωμένοι, αδιάφοροι, ηλίθιοι μαλάκες που απλά χάβουν προπαγάνδα και παραπληροφόρηση για να ζουν, κάνει την κατάσταση πολύ πιο δύσκολη.
 
 
      

2 σχόλια:

  1. Associated press, προπολεμικώς πρόεδρος ο εβραίος Άντολφ Οκς, ιδιοκτήτης της New York Times. f/b ιδιοκτησία του εβραίου Μαρκ Τζούκεμπεργκ. Google/YouTube ιδιοκτησία των εβραίων Πέιτζ και Μπρυνν. Πρακτορείο Reuters ιδρυθέν από τον Ρώυτερ, υιό ραβίνου του Μονάχου, που έδρασε στην Αγγλία.
    Τι δεν καταλαβαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή