«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

6 σχόλια:

  1. Δεν γνωριζω ακριβως τον ρολο του Γιανακοπουλου. Αυτό που γνωριζω καλα ινε ότι ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΑ «Χ» (ιξ) ΙΝΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ. Π.χ. ΒΙΑΝΕΞ, ΒΙΑΜΑΞ, ΜΟΥΛΙΝΕΞ, ΣΚΑΤΕΞ, ΦΑΤΕΞ, ΔΙΑΒΟΛΕΞ, ΤΡΙΒΟΛΕΞ κλπ.
    Πισω από μερικους εμπρησμους εργοστασιων, πολες φορες υπαρχουν ΚΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ.
    Ινε αληθεια όμως, ότι οι ψυχοπαθεις φονιαδες Χαζαρο-εβραιοι, ανεκαθεν ηθελαν κε θελουν να νεκρωσουν καθετι το εληνικο (από παραγωγη μεχρι εργοστασιο). Τσιπρας, Μιζοτακης κλπ, ανελαβαν εργολαβικα να εκπληρωσουν τις επιθυμιες των αφεντικων.
    Τωρα, αυτό που καιει τον Γιανακοπουλο, ινε ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΑΛΑ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ (προφανως διοτι περνει μεγαλυτερη μιζα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να εχεις γνωμη προυποτιθεται πως γνωριζεις ορθογραφια.Διαφορετικα η σκεψη ειναι στρεβλη.

      Διαγραφή
  2. Γουστάρω! Ο Γιαννακόπουλος πάει να τους χαλάσει την επένδυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετοια λεγε μου! Αλλα μη μας ακουσει η αλλη, η ξερεις πια, γιατι την εχει πιασει λυσσα την τσουμπωτη με τη φραντζα, να βγαλει τον Αρχοντα παλιατσαρια. Τετοιο ζορι, απαπα!!!

      Διαγραφή
  3. Μαζι σου Δημητρη οπου δειξεις κι΄οπου πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τετοιους ανθρωπους χρειαζομαστε..να μιλανε με τις πραξεις τους αμεσα και να χαλανε τα σχεδια αυτης της παρανοικης κουλοκυβερνησης....Χριστινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή