«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Ο Τζον Μουρ αποκαλύπτει στρατιωτικές πληροφορίες για παγκόσμιο γεγονός που θα τερματίσει τον πολιτισμό, ενώ ο δικηγόρος Τόμας Ρενζ προειδοποιεί για το επερχόμενο παλιρροϊκό κύμα αγωγών για την εντολή εμβολίων.





21 σχόλια:

  1. Δυστυχώς για τους παγκοσμιοποιητές, η εξέλιξη τού πλανήτη πρόκειται να είναι τελείως διαφορετική από την παραμύθα τής τρομολαγνείας, που αυτοί εκ συστήματος και σκόπιμα διαδίδουν. Ειδικά, εάν εξετάσουμε τα κοσμικά δεδομένα, η Γαία έχει ήδη εισέλθει σε μια νέα κοσμική περιοχή, εντός τής οποίας επέρχεται βαθμηδόν η Μεγάλη Αφύπνιση. Αυτή θα οδηγήσει στην πραγματοποίηση τού επαναπροσδιορισμού των στόχων και την ανασυγκρότηση τού ανθρώπινου βίου και τής κοινωνικής οργάνωσης στην βάση νέων αξιών και σε επίτευξη ουσιαστικής ευημερίας.
    Το πέρασμα σε αυτήν την νέα φάση θα αυξήσει την συνειδητότητα μέσω τής ενεργοποποίσης των αιθερικών κέντρων, κυρίως τού κέντρου τής καρδιάς. Η στρατηγική τών παγκοσμιοποιητών συγκεντρώνεται στην διάρκια τής παρούσης περιόδου στην ανακοπή τής αύξησης τής ανθρώπινηες ενέργειας, με στόχο την κατά το δυνατόν χρονική μετατόπιση τής Νέας Ευημερίας, που θα σημάνει όχι μόνον το τέλος τής επικυριαρχίας τους, αλλά και το φυσικό τους τέλος.
    Είναι ήδη επιστημονικά κατωχειρωμένο, ότι άνθρωποι, οι οποίοι εργάζονται ή δουλεύουν έντονα διανοητικά καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες, από ότι οι χειρόνακτες, που σπάνε πέτρα στα νταμάρια με τους γκασμάδες. Το άγχος και ο τρόμος είναι βάραθρα, τα οποία καταβροχθίζουν πολύτιμη ενέργεια. Το στρες και η πίεση βλάπτουν έντονα το αναοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα μέσω τής κοινωνικής καταπίεσης, τής αυξανόμενης μόλυνσης, την στέρηση οξυγόνου και τήν κάθετη πτώση τής θρεπτικής αξίας των τροφών να επέρχονται λοιμόξεις, τις οποίες οι παγκοσμιοποιητές, μέσω ενός ψευδεπίγραφου τεστ αποδίδουν στον τελείως ανύπαρκτο κόβιντ 19.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μια "πράξη"αγάπης από πολίτη της Εύβοιας:
    http://oimos-athina.blogspot.com/2021/08/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνέχεια προηγούμενου...

    Οι άνθρωποι αντλούμε ενέργεια, όχι μόνον από τις τροφές, αλλά και το κοσμικό περιβάλλον. Είναι επιστημονικά διαπιστωμάνο και υπάρχουν σχετικά δημοσιεύματα, ότι οι θερμίδες που αντλούμε, δεν προέρχονται μόνον από τις τροφές, αλλά και από το κοσμικό περιβάλλον. Οι θερμίδες, που μάς παρέχουν οι τροφές, δεν επαρκούν για να ανεβάσουν την θερμοκρασία, που επικρατεί στο εξωτερικό περιβάλλον, στους αναγκαίους για τον οργανισμό 36,5 βαθμούς. Γι' αυτό, όταν εκτιθέμεθα χωρίς επαρκή προστασία ρούχων στο κρύο, καταναλώνουμε ενέργεια, την οποία στερείται το ανασοποιητικό σύστημα, και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του. Κάποιοι σοφοί ασκητές δεν χρειάζονται να προσλαμβάνουν τροφή, εκτός από πολύ μικρές ποσότητες νερού, διότι έχουν αναπτύξει τα εθαιρικά κέντρα τους, ώστε να αυτά να μπορούν να καταναλώνουν την απαραίτητη ενέργεια από το κοσμικό περιβάλλον. Τα φυτά τρέφονται από αυτήν την ενέργεια, την οποία τα ζώα στην συνέχεια προσπορίζονται τα ζώα μέσα τής φυτοφαγίας. Το γεγονός, ότι θεωρούμε προτέρημα το δεδομένο, ότι ο άνθρωπος βρίσκεται στο τέλος τής τροφικής αλυσίδας είναι εσφαλμένο. Μέσω τής κρεοφαγίας προσλαμβάνουμε κοσμική ενέργεια χαμηλής ποιότητος, διότι αυτή έχει υποστεί διπλή μεταβολή. Επίσης δεν είναι τυχαίο, ότι τα κρέατα, που πουλάνε τα φαστφουντάδικα, ει8σάγονται από την Ολλανδία και την Δανία, όπου παράγεται κρέας με αυξημένες τοξίνες και πολύ χαμηλή διατροφική αξία.
    Αυτό που αυξάνει την ενέργειά μας, είναι η ΑΤΑΡΑΞΙΑ. Η αταραξία δεν σημαίνει αδράνεια. Τουναντίον αυτή εξασφαλίζει την διοχέτευση της ενέργειάς μας σε φρόνιμες, σκόπιμες, σόφρωνες, δημιουργικές, μαχητικές, και εφόσον διαθέτουμε τις προϋποθέσεις, σε ηρωικές πρακτικές. Η πίστις στην Θεία Χάρη και το Θείο Σχέδιο, που απεργάζεται την δημιουργική μας πορεία πείθει εμπράκτως, ότι κι αν βιώσουμε, είναι κυρίως αποτέλεσμα τών δικών μας επιλογών, στην βάση τής επικύρωσης ή τής αναθεώρησής τους και όχι τού κάθε καμπαλιστή αλητάμπουρα και αναταποκρίνεται σε αυτό ακριβώς, που χρειάζεται η οντότητά μας για την άνοδό της προς το Φως. Ο κακός εαυτός μας, η λεγόμενη "σκιά", είναο ο αχθοφόρος αυτών που μάς καταδυναστεύουν. Εάν δεν ξεπεράσουμε τον φόβο και τον τρόμο, δεν θα μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε τα όπλα, που μάς δώρησε ο Δημιουργός, που είναι εν δυνάμει πανίσχυρα. Ήδη βρισκόμαστε σε πολύ καλό σημείο στην πορεία, να μετατρέψουμε τούς δυνάστες μας σε αλοιφή για κάλους.

    https://www.youtube.com/watch?v=zvCWnNCfJ3k

    στνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσιολογικο, δεν ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που θα υποστει τετοια καταστροφη η Γη. Η μαλλον οχι η Γη, τα εμβια οντα που την κατοικουν.
    Θα κλεισει κι αυτος ο κυκλος και θα αρχισει ο επομενος.
    Αν υποθεσουμε οτι θα συμβει τωρα, απλως να ευχηθουμε στους επομενους
    να τα πανε καλυτερα απ'οτι εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συνέεια προηγούμενου...

    Η κατάσταση έχει αρχίσει ήδη να μεταστρέφεται. Οι ανταποκρίσεις τού OPEN για τις πυρκαγιές δείχνουν, ότι "κάποιοι" πλέον παρεμβαίνουν δυναμικά στα μαζικά μέσα. Η εφημερίδα BILD, που διαβάζει η μάζα των μη ενημερωμένων έχει περάσει σε ιδιοκτησία, που πρόσκειται φικλικά στις Συμμαχία των Αντιδυνάμεων και καταγγέλλει με συχνά δημοσιεύματα την κρ<ατική πολιτική. Επίσης στο πρώτο πρόγραμμα τής γερμανικής τηλεόρασης παρουσίασε στο τέλος τού κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο μόνιμο σχόλιο κάποιον, που κατακεραύνωση την πολιτική των "εμβολιασμών".
    Επίσης ακούω, ότι στην οδό "παιδοβιαστών", όπως την ονόμασαν πρόσφατα, που βρίσκεται σε απόσταη δυο δρόμων από την οδό Κολοκοτρώνη, ξεκίνησαν να στήνονται κρεμάλες. (Ελπίζω οι κάτοικοι αυτής τής οδού, να μην έχουν στείλει τα παιδιά τους στην φυλακή, για να γλεντήσει ο "μέγας ευεργέτης").

    https://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2021/06/IMG_0037-1.jpg

    https://www.stigmap.gr/xartis-7852-lignadi-14-nea-smyrni.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διονύση,

      κάθε εμφάνισή σου αποτελεί όαση ευρύτητας σκέψης. Και μάλιστα σε ημέρες που ο Διόδοτος περνάει κάποια κρίση λόγω της αγάπης του στον Τραμπ. "Του είχαν αναθέσει το ρόλο του καλού" λέει.. λες και ο καλός δεν επρόκειτο να φέρει κοινωνική υγεία και ευμάρεια στο ταλαιπωρημένο αμερικανικό έθνος, λες κι ο καλός δεν επρόκειτο να δώσει το χέρι στον Πούτιν για να δρομολογήσουν ειρηνευτικές διαδικασίες ανάμεσα και στα πιο απίστευτα για να προβούν σε κάτι τέτοιο κράτη.
      Βγήκαν λοιπόν αυτές τις μέρες πολλοί σκελετοί υποτίθεται από την ντουλάπα Τραμπ. Μόνο το γνωστό άρλεκιν ότι βίασε κοπέλα μαζί με τον Επστάιν δεν άκουσα.
      Εν πάση περιπτώσει, ήρθες σήμερα και με ωραίο δώρο, τον αγαπημένο μου Ντόλντιντζερ, του οποίου έχω την μισή δισκογραφία. Εξεπλάγην τόσο ευχάριστα μόλις είδα την μουσική σου επιλογή, που είπα από μέσα μου.. "Ωπα..! Βαλτός είσαι ρε φίλε;". Ας απολαύσουν και το εξώφυλλο του άλμπουμ του οι αναγνώστες μας, γιατί λέει πολλά..
      https://img.discogs.com/L7u2TeAO9DXiT9ll0OyLY3jg41U=/fit-in/600x600/filters:strip_icc():format(jpeg):mode_rgb():quality(90)/discogs-images/R-1079962-1307008109.jpeg.jpg

      Καλή Παναγιά φίλε μου Διονύση!

      Διαγραφή
    2. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/02/passport-ancient-saga-ocean-liner-1980.html

      Διαγραφή
  7. Εάν ισχύει (Δυστυχώς ισχύει), κάποιοι θέλουν κρέμασμα και γδάρσιμο! Και δεν έχι ξεσηκωθεί κανένας (ΑΚΟΜΑ):
    https://katohika.gr/ellada/kleinei-i-istoriki-d-moira-katadromon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/08/1.html
    http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/08/blog-post_235.html
    http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/08/blog-post_993.html
    http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/08/15-3-70-12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? Ο ΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ?!!! ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!! ΚΥΡ ΣΤΕΦΑΝΕ ΒΑΛΕ ΔΥΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΑΣΙ ΜΠΥΡΕΣ!!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως φίλε Δημήτρη, το είδα από την αρχή ότι έχουν μεγάλη αντίφαση τα δύο ποστ σε ένα. Αλλά είπα να μην τα κάνω δύο αναρτήσεις, και να τα αφήσω ως είχαν στην ξένη ανάρτηση. Άλλωστε μετά πρόσεξα ότι υπάρχουν και άλλα τέτοια άσχετα μεταξύ τους ζευγάρια ειδήσεων στο σάιτ αυτό.

      Εγώ λέω, πριν την καταστροφή να πάμε στης Σούλας για λαχανοντολμάδες και να αγναντεύουμε τον Κορινθιακό.

      Διαγραφή
    2. ΜΕΣΑ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ!!! ΦΕΡΝΩ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ!!!

      Διαγραφή
  10. Το πρώτο μέρος του άρθρου δεν βγάζει νόημα. Αν θέλαν μέχρι τελευταία στιγμή να δουλεύει η ανθρωπότητα, γιατί επιχειρούν γενοκτονία; Έτσι ελαττώνεται το εργατικό δυναμικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://katohika.gr/stranger-voice/to-arthro-pou-tha-se-kanei-na-me-misiseis-alla-elpizo-ton-thymo-sou-na-to-chrisimopoiiseis-dimiourgika/
    https://katohika.gr/ellada/neo-mpoukoma-sta-mme-me-20-ekatommyria-evro-apo-tin-kyvernisi-gia-triti-fora-mesa-se-ena-chrono-plironoun-tin-siopi-ton-aneksartiton-dimosiografon-gia-tin-chora-pou-kaike-apo-akri-se-akri/
    https://katohika.gr/ellada/ta-6-mpofor-sto-tatoi-itan-telika-2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή Παναγιά και σε σένα, αγαπητέ Κώστα, καθώς και σε όλους τούς φίλουςκαι και τις φίλες τού Διοδότου. Κάποια ανάλογη συζήτηση είχαμε διεξάγει και το προηγούμενο Σάββατο. Τότε, τοποθετούμενος σε κάποιους επαίνους, είχα εξηγήσει, ότι αυτοί δεν ανήκουν σε εμένα, αλλά σε κάποιους πολύ δυνατούς εναλλακτικούς αναλυτές, που εμφανίζονται κάθε βράδυ Παρασκευής στο Γερμανικό διαδίκτυο. Όσο αφορά την "ευρύτητα σκέψης" για μια φορά ακόμη δηλώνω (χωρίς να αποσκοπώ να πείσω ότι είμαι μικρόνους) ότι όσα αναφέρω στα δυο πρώτα σχόλια, είναι αυτούσια παρμένα από την ανάλυση τού Mike Michels στο χθεσινό "Salongespräch", ο οποίος διαθέτει πολύ καλύτερη ενημέρωση και πολύ πιο καλές διασυνδέσεις από ότι εγώ. Ο ρόλος μου στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η μεταφορά κάποιων σημαντικών απόψεων από το Γερμανικό στο Ελληνικό διαδίκτυο.
    Όσο αφορά την κριτική στάση που κρατάμε κάποιες φορές απέναντι στον Πρόεδρο Τραμπ και την Συμμαχία, παρόλο που είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του, αυτό δείχνει, ότι ούτε είμαστε οπαδοί οποιουδήποτε, ούτε επιδιώκουμε να προωθήσουμε τον όποιον οπαδισμό. Αντιθέτως, καλούμε όλους τούς φίλους να αναπτύσσουν πρώτιστα την δική τους κριτική σκέψη.
    Αναμφίβολα η Συμμαχία των Αντιδυνάμεων στην παρούσα φάση παρεμβαίνει δυναμικά με πιο εμφανή τρόπο στα δρώμενα. Σχετικά με τον ρόλο τού Τραμπ μπορεί να επανέλθω, διότι κατά την διάρκεια τής παρακολούθησης αυτού του βίντεο εχθές αποκοιμήθηκα, διότι ήταν αργά, ακριβώς στην φάση που ο Μάικ ξεκίνησε να αξιολογεί τον ρόλο των Τραμπ και Πούτιν. Το βίντεεο διαρκεί ακόμη μισή ώρα και εάν εντοπίσω κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις αργότερα, θα τις μεταφέρω.
    Στην Αταραξία αναφέρομαι εδώ και πολλά χρόνια. Η συγγραφή αυτών των σχολίων με βοήθησε όμως να την κατανοήσω για πρώτη φορά κάπως καλύτερα. Κατά τα άλλα ευτύχησα να απολαύσω πριν 20 χρόνια τον Κλάους Ντόλντιγκερ από κοντά, στην μικρή περιώνυμη μουσική σκηνή QUASIMODO τού Βερολίνου, οπότε σκέφθηκε να μεταφέρω μια μουσική ιδέα στο πολιτικό προσκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος είναι πάλι αυτός ο John Moore; Κάθε τόσο ξεπετιούνται νέα φυντάνια για να σπείρουν παντού τον τρόμο και τον πανικό. Δεν μας φτάνουν τα τρομολάγνα μμε , δεν μας φτάνουν τα οι αναγκαστικοί εγκλεισμοί, οι απειλή της δηλητηριώδους σύριγγας, η απειλή της πείνας, οι φωτιές και οι ταλιπμάν - που μας κοπιάζουν οσονούπω- ως κερασάκι στη σκατοτούρτα που μας σερβίρουν , θα έχουμε τώρα πάνω από τα κεφάλια μας και την απειλή από το μυστηριώδη πλανήτη που θα μας καταστρέψει…Όπως το 2012, που μας είχαν ζαλίσει με την επερχόμενη καταστροφή του κόσμου και κάποιοι, κυριευμένοι από τον τρόμο, αυτοκτόνησαν ή τρελάθηκαν. Μάλιστα, μου είχε συμβεί να κάνει - μπροστά μου και μπροστά στους συμμαθητές του- απόπειρα αυτοκτονίας ένα δεκάχρονο παιδάκι, μαθητής μου. Τον έπιασα μέσα στην τάξη να ανοίγει ένα μπουκάλι με φωτιστικό οινόπνευμα και να το πίνει σαν νερό για να πεθάνει. Δεν μπορούσε το καημένο να ηρεμήσει από το φόβο της καταστροφής του κόσμου που του υπέβαλε η τηλεόραση . Φυσικά, μετά από αυτό, το παιδί άρχισε να παρακολουθείται από ψυχίατρο και να κάνει αγωγή, τόσο καλά… Χρήσιμο είναι τέτοια άρθρα να ρίχνονται στο βόθρο με τα υπόλοιπα σκατά. Αρκετά πια με την προπαγάνδα του τρόμου. Καιρός είναι να ακυρώσουμε το σημαντικότερο και πιο αποτελεσματικό εργαλείο τους, αν επιθυμούμε να παραμείνουμε άνθρωποι. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Great aweking=Πρωτόκολλο Δέκατο Πέμπτο

    "Όταν τέλος αρχίσουμε να βασιλεύουμε μετά από πραξικοπήματα οργανωμένα παντού την ίδια μέρα, ύστερα από την οριστική ομολογία της μηδαμινότητας όλων των υφισταμένων Κυβερνήσεων (και θα περάσει πολύς καιρός ακόμη, ίσως αιώνας ολόκληρος, μέχρι τη στιγμή εκείνη), θα προσπαθήσουμε να μην υπάρχουν συνομωσίες εναντίον μας"

    ΥΓ: Μονα-ζυγα δικα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κωστή μου, ξέρεις ότι τα σενάρια τρομολαγνείας, με κάνουν και γελάω. Κι έτσι όπως είναι η κατάσταση τους τελευταίους μήνες, το γέλιο είναι αναγκαίο.
    Οι μεγαλύτεροι Αμερικανοί συνωμοσιολόγοι έχουν χτίσει καριέρες χάρη στα σενάρια καταστροφολογίας, τα οποία με τη σειρά τους έχουν γεμίσει τα ταμεία του Hollywood.
    Θα παραστήσω το «φίλο» μου (που ξέρεις ότι τον λατρεύω και θα ήθελα πάρα πολύ να πέσει στα χέρια μου) το Θάνο Σιτίστα - Επαχτίτη, για να γράψω:
    Η είδηση είναι ψευδής! Δείτε γιατί:
    Όχι! Η Γη δε θα καταστραφεί από το πέρασμα του 10ου πλανήτη.
    Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο 10ος πλανήτης κινείται με εξαιρετικά μεγάλη ελλειπτική τροχιά, που τον κάνει πιο επιρρεπή στη φυγόκεντρο δύναμη, παρά στην κεντρομόλο. Για όσους δε γνωρίζουν φυσική, η φυγόκεντρος δύναμη, είναι εκείνη που κάνει ένα σώμα να τείνει να απομακρύνεται από το κέντρο της τροχιάς του, με φορά προς τα έξω.
    Αντίθετα, η κεντρομόλος δύναμη, έλκει ένα σώμα προς το κέντρο της τροχιάς του, δηλαδή προς τα μέσα.
    Κι επειδή στο φυσικό πεδίο, οι φυσικοί νόμοι είναι εκείνοι που ορίζουν τη δράση και τη λειτουργία των σωμάτων, πιο πιθανό είναι ο 10ος πλανήτης να φύγει προς το αχανές διάστημα, παρά να πλησιάσει τη Γη σε τέτοιο βαθμό που να προξενήσει καταστροφές. Ο πλανήτης «Κέπλερ» (αναρωτιέμαι ποιος πυροβολημένος του έδωσε αυτό το όνομα), είναι «εξωπλανήτης». Δηλαδή πλανήτης που κινείται εκτός του ηλιακού μας συστήματος, αλλά ενίοτε εισέρχεται στην ηλιακή τροχιά. Επίσης δεν κινείται παράλληλα με τους άλλους πλανήτες. Η ασθενής δύναμη που τον κρατάει στο πλανητικό μας σύστημα, οφείλεται στην έλξη του Ήλιου και ταυτόχρονα στην έλξη που του ασκείται από Δια και Κρόνο. Αυτό τον κάνει ασταθή σε σχέση με τους υπόλοιπους πλανήτες. Συνεπώς, επανερχόμαστε στην προηγούμενη τοποθέτηση, για να πούμε ότι είναι πιο πιθανό να χαθεί στο αχανές διάστημα, παρά να εισβάλλει στην πλανητική μας τροχιά.
    (Λογικά ο Σιτίστας θα είναι υπερήφανος που τον απάλλαξα από τον κόπο ν' απαντήσει... 😂😂😂😂)
    Σας αφήνω τώρα, γιατί με πήραν τηλέφωνο από τη NASA, εντυπωσιασμένοι από την ανάλυσή μου και μου έκαναν πρόταση να με προσλάβουν στο επιστημονικό προσωπικό. Κάτι να καθαρίζω τουαλέτες αν κατάλαβα καλά... 😝😝😝
    Φιλούθκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Νά 'σαι καλά φίλε Γιώργο, μάς έφτιαξες το κέφι. Την ανάρτηση την έβαλα ακριβώς γι αυτό, γιατί περιέχει την απόλαυση μιάς ταινίας καταστροφής του χόλυγουντ. Δεν νομίζω ότι τρόμαξε κανείς και πήρε σοβαρά τον Τζον Μούρ, τον οποίο ο Μάικ Άνταμς, στην αρχή του άρθρου, τον αποκαλεί "ραδιοφωνικό σωλήνα" (hose) που στα αμερικάνικα μεταφράζεται και ως καλσόν, βράκα, ποτιστήρι 🤣

      Διαγραφή
  16. ΕΧΑΣΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΩΝ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ.
    ΟΦΕΛΗΘΗΚΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΣ.
    ΔΙΟΝΥΣΗ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή