«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Ρ Ό Μ Π ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ..

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΜΟΥΡΗ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. 

ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ".

Βίντεο: ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ! «Ξέρετε Τι Λέει ο Κατασκευαστής στο Φυλλάδιο;» 


 

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΙΠΛΗ ΤΥΦΛΗ ΜΕΛΕΤΗ" - ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ PLACEBO. 

TA ΦΥΛΛΑ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.

"Ο Άγγλος πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πρόσφατα, ότι μεταξύ των “εμβολίων” ήσαν πολλά πλασέμπο, στα πλαίσια πειραματικής εφαρμογής. Αντίστοιχα δημοσιεύματα έγιναν και στην Ελλάδα από σελίδες ειδήσεων."..ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΣΤΙΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ 'ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ'. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ (συγκεκριμένα από το 47ο μέχρι το 60ο λεπτό) ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Salon Talk 60/ Το τελευταίο τους καταφύγιο είναι ο φόβος και η διαίρεση πριν από τον θάνατό τους!".  ΜΙΛΟΥΝ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΛΕΓΑΝ "Κάντε τα εμβόλια", ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ "ΨΕΥΔΟ-ΕΜΒΟΛΙΩΝ" ή 'ΑΛΑΤΟΝΕΡΩΝ" ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ. ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΑ PLACEBO ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ Ή ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ.

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΟΥΝ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΓΚΛΊΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-ΣΕΙΣΜΟ, ΟΤΙ:

ΤΟ 90-92% ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ PLACEBO. ΟΜΩΣ.... ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 8-10% ΕΙΝΑΙ Ο Λ Α ΚΑΡΑ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!!

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ.. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ 8-10% ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ή ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 50%.

ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΟΤΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ή ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ κλπ..

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ... ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ (ή ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ), ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ PLACEBO. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ PLACEBO.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ή ΔΈΚΑΤΑ (ΠΥΡΕΤΟ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.. ΤΟΤΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΙΑΛΙΔΙΟ. TOTE EINAI ΠΟΥ... ή ΤΟΎ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ή ΔΕΝ ΤΟΎ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!


Τα ανωτέρω είναι περισσότερο προσωπικές μου απόψεις και συμπεράσματα, για όσο δίνεται ακόμα η δυνατότητα να τα εκφράζουμε, σε εμάς τους "ψέκες", τους "αρνητές", τους "αντιεμβολιαστές", όπου οι δύο τελευταίοι χαρακτηρισμοί είναι ψευδείς, γιατί δεν είμαστε κατά των εμβολίων, αλλά κατά των συγκεκριμένων σκευασμάτων, τα οποία γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ούτε για τον κόβιντ είναι.. και είναι και ούλτρα επικίνδυνα έως θανατηφόρα.

Σάς έχω και ένα ενδιαφέρον βιντεάκι που εκφράζει την αγωνία κάποιων ανθρώπων να ενημερώσουν τούς γύρω τους ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, αλλά οι γύρω τους.. είναι εκπαιδευμένοι από το σατανικό μάτριξ, να τούς αντιμετωπίζουν ως συνωμοσιολόγους κλπ.. Αν και ο όρος "συνωμοσιολόγος" δεν έχει τίποτα το μεμπτό στην πραγματικότητα. "Λόγος περί συνωμοσιών" σημαίνει. Και συνωμοσίες υπάρχουν παντού γύρω μας. Είτε τις αντιλαμβανόμαστε είτε όχι, ζούμε μέσα σε αυτές από το πρωί ως το βράδυ.


 

Καλό Σαββατοκύριακο!

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

 

32 σχόλια:

  1. Επειδη έχω την δυνατότητα να γνωριζω κόσμο εμβολιασμενο διαφόρων ηλικιών και καιρό τώρα τους παρατηρώ, έχω να αναφερω ττα εξης:
    1) ηλικίες 18-40 άνδρες εμφανίζεουν οι 3 στους 5 καρδιολογικά προβλήματα έκτακτες συστολές, κολπική μαρμαρυγή, φλεγμονές μυοκαρδίου, λευκοπενία, αναιμίες, λευχαιμίες.
    2)ηλικίες 40-70 άνδρες εμφανίζουν κυρίως θρομβώσεις σε πνευμονες, εγκεφαλο, κάτω άκρων, έξαρση ουρικής αρθριτιδας, καρκίνο ήπατος, πνευμόνων, οξεία παγκρεατιτιδα, οξεία λευχαιμία, τρομερή έξαρση σε εμφρακτα μυοκαρδίου, εξάνθημα αλλεργικού τύπου και συνυπάρχουν μικροθρομβώσεις.
    3) ηλικιες άνω των 70 πεθαινουν σε 3 μηνες το πολύ από αιφνιδια ανακοπή.
    # εξαιρούνται όσοι έλαβαν placebo που φωναζει από μακρυά, καθώς δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα, ούτε πόνο στο σημειο έγχυσης, ούτε δεκατική πυρετική κίνηση μετα τον εμβολιασμό, τίποτα!

    Γυναίκες τώρα:
    Είναι πιο βολικές και προβλέψιμες.
    18-45 ετών γενικευμένη λεμφαδενίτιδα, διαταραχές κύκλου, καρκίνο μαστού, ήπατος, καρδιακές αρρυθμίες αγνώστου αιτιολογίας!!!
    45-70 καρκίνο μαστού, παγκρέατος, κακοήθη διαβήτη, καρκινο ήπατος, ψυχιατρικά προβλήματα!!!!
    70 και άνω καρκίνους και τρίμηνο προσδοκιμο επιβίωσης κατόπιν τρυπήματος δεύτερης δόσης.
    Κι εδώ οι έχουσες κάνει placebo χαιρουν ακρας υγείας. Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι μετα το τρυπημα, αν εχουν κάνει placebo δεν αναφέρουν καμια ενόχληση στο σημείο έγχυσης, κανένα πυρέτιο, ατονια μυαλγιες τίποτα!!

    Σημειωση: όλοι οι ασθενείς που εμφανίζουν μετα το τρύπημα οποιοδήποτε συμπτώμα, αν γίνει έλεγχος για θρόμβους στο αίμα με d dimer test, ακόμα κι αν εμφάνισαν ενα αλλεργικού τύπου εξάνθημα ή λεμφαδενίτιδα βγάζουν αυξημένες τιμές d dimer test. Δεν το λένε οι θεράποντες, αλλα όλοι μπαίνουν σε αντιπηκτική αγωγή με ηπαρίνη χαμηλού μοριακού βάρους. Οι γνωστές συριγγουλες με υποδοριο τρυπημα στην κοιλίτσα. Όλοι δηλαδή ανεξαρτητως έχουν αναπτύξει μικροθρόμβους. Οι άντρες δε εχουν και αυξημένη τροπονίνη, δηλωτικό ισχαιμιας μυοκαρδίου ακόμα κι αν έγινε στεφανιογραφια και τα αγγεια ήταν ελεύθερα προβλήματος!
    Αυτά, τα φιλιά μου.

    Φοίβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοίβη μου,

      πολλά φιλιά κι από εμάς!

      Σε ευχαριστούμε ΠΑΡΑ πολύ για τις πληροφορίες!

      Διαγραφή
    2. Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε διαφωτιστική κι αποκαλυπτική. Το περίμενα πως υπήρχαν παρτίδες placebo.

      Διαγραφή
    3. Τελικά, ξέρουμε αν οι ανεμβολίαστοι κολλούν το εμβόλιο; Ισχύει η θεωρία του "αυτοδιασπειρόμενου" εμβολίου;
      Ευχαριστώ, Αστραπόγιαννος

      Διαγραφή
    4. Ναι, οι ανεμβολίαστοι κολλάνε από τους εμβολιασμένους (που έκαναν το πραγματικό εμβόλιο-όχι το placebo) τις πρωτεϊνικές ακίδες. Τις κολλάνε, όπως με το HIV, μόνο από τα βιολογικά υγρά (σάλιο, ιδρώτας, αίμα, σπέρμα, κολπικά υγρά κ.ά.) όταν έρθουν σε επαφή με βιολογικά υγρά του ανεμβολίαστου. Δεν είναι αερόβιες οι spike (πρωτ.ακίδες) για να τις κολλήσει κάποιος και με την αναπνοή σε κάποιο χώρο (εκτός αν μιλάμε για ταχύτατα σταγονίδια από βήχα ακάλυπτου στόματος), ούτε και με το να χρησιμοποιήσεις το στυλό ή το συρραπτικό ενός εμβολιασμένου σε έναν εργασιακό χώρο π.χ.

      Διαγραφή
    5. Οι πρωτεϊνικές ακίδες είναι αυτές που εξαπλώνονται σε όλο το σώμα και δημιουργούν τις θρομβώσεις.

      Διαγραφή
    6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ28 Αυγούστου, 2021 23:53

      ΦΟΙΒΗ ,ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ -ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ .ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ .
      ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ,ΤΟΥ ,ΕΑΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ,
      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟ ΑΡΤΗΡΙΑΚΟ .
      ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ,ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠ"ΟΨΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ .
      ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΝΤΕΚΛΑΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ , Η ΚΑΙ ΓΚΑΝΣΤΕΡΙΛΙΚΙΑ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ :
      ΤΟ ΟΛΙΓΩΤΕΡΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,
      Η ,ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ .
      ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ,ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
      ΔΟΛΟΣ +ΦΟΝΟΣ .
      ΟΦΕΙΛΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!
      ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑΓΝΟΙΑ ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ \ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ;
      ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΟΥΡΓΟ !
      ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ;;
      ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ;
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ !
      ΚΡΑΤΑ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ !!!!!!!
      ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ !
      ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ !!!!!!
      ΠΙΣΩ ΠΛΑΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ !
      ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ !!!!!!
      ΚΙΧ ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΗ .
      ΔΕΚΑ ΣΒΟΥΡΕΣ ΝΑ ΦΕΡΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .
      ΣΑΣ ΕΙΠΑ !
      ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ! ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕ ,
      Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ,
      ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ .
      ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ

      ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ .
      ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!
      Α ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΝΑ ΜΟΥ ΥΨΩΝΗ ΔΑΧΤΥΛΟ Η ΠΑΣΑ ΜΙΑ ΠΑΓΩΝΗ ,ΛΙΝΟΥ ,ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ ,ΣΥΨΑΣ , ΠΟΡΔΑΣ ,ΨΟΦΙΛΙΑΣ , ΒΑΣΙΛΟ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ,Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟ ΑΝΘΥΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠ ,ΤΟΥ ΦΨΧ ,ΤΟΥ ΒΟΥ ΓΟΥ ΔΟΥ ,ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΥΛΑ ΕΡΠΕΤΟ .Η ,Η ΣΚΑΤΟ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΜΑΜΜΑΩΝΑ .
      ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤ ΡΕ !
      ΟΥΣΤ ! ΚΑΙ Ρ Α Β Δ Ι .
      ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ............
      Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΗΘΗ ..........
      ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟΚΟΨΩ .
      ΩΣ ΕΔΩ !
      ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ .
      ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ .
      ΔΗΛΑΔΗ ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;
      ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ;;;;;;;;;;
      ΡΕ !!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ .
      ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ;;;
      ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ;;
      ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΝΗΤΕΣ ;;
      ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ;;
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ;;;
      ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ;;;
      ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΑΓΟΥΣ ;;;;;;;;
      ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ; !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΩΣ ΕΔΩ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    7. Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και δευτερευόντως να πω δυο λόγια για την διασπορά της μετάλλαξης.
      Από την στιγμή που ένας άνθρωπος τροποποιείται γονιδιακά οπως τώρα, έχουμε ενσωμάτωση στο πυρηνικό γονιδίωμά του την πληροφορία που διαταχθηκε να ενσωματώσει.
      Τα συγκεκριμένα σκευάσματα περνούν την πληροφορία μόνο της ακίδας προς ενσωμάτωση στο DNA μας!
      Αυτό σημαίνει όπως προανέφερε ο Κωστής, πως οι τροποποιημένοι άνθρωποι μεταδίδουν την ακίδα, η οποία ενοχοποιείται ως θρομβογόνος παράγων. Δεν θα σχολιάσω για την συσχέτιση ακίδας και μακροπρόθεσμων παρενεργειών λόγω αλληλεπίδρασης με το ανοσοποιητικό των εμβολιασμένων. Είναι άλλο κομμάτι.
      Θα τα πούμε λιγο για τους ανεμβολίαστους.
      Εδώ κι ενάμιση χρόνο είναι φύσει αδύνατον να μην έχει αναπτυχθεί ανοσία αγέλης στον Ελλαδικό χώρο. Έχουμε όλοι έρθει σε επαφή με τον νέο(;) ιό. Αυτό είναι σιγουρο μιας και όλοι είμαστε ζωηρά παιδιά και κυκλοφορούμε!
      Οπότε ήρθαμε σε επαφή με όλο το πακέτο του ιού, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΙΔΑ φυσικά κι έχουμε αναπτύξει ανοσία σε ολο το πρωτεϊνικό προφίλ του.
      Οπότε ερχόμενοι σε επαφή με εναν εμβολιασμένο, ξανασυναντάμε έναν παλιό γνώριμο που ήδη έχουμε καταπολεμήσει και διατηρούμε μνήμη. ΤΗΝ ΑΚΙΔΑ.
      Η ακίδα είναι ένας πολιορκητικός κριός διείσδυσης του ιού στο κύτταρο. Χρησιμοποιεί πύλες(υποδοχείς στην κυτταρική μεμβράνη του κυττάρου) για να κάνει ντου, όπως τα παράσιτα που επισης κάποια έχουν ακιδα και κάποια αντιυπερτασικά φάρμακα που μιμούνται τον μηχανισμό της ακιδας, χωρίς να την διαθέτουν.
      Το ανοσοποιητικό μας όμως έχει μνήμη και εκτός από την κυτταρική επίθεση πρώτης γραμμης, έχει και την μνήμη δεύτερης γραμμής την χυμική με (υ). Ετσι με το που θα αναγνωρίσει το ανοσοποιητικό μας εισβολεα με ακίδα ως αξεσουάρ, κλείνει τις πυλες εισόδου των κυττάρων επικοινωνόντας με χυμικά ερεθίσματα και αποκλείει την είσοδο. Οπότε είμαστε προστατευμένοι!!!
      Υπάρχει η δυνατότητα μετάλλαξης μέσα στο σώμα ενός τροποποιημένου ανθρώπου στην κατασκευή της ακίδας. Όμως ο βασικός κορμός παραμένει ίδιος, οπότε ακόμα κι αν εμείς συναντήσουμε μια μεταλλαγμένη ακίδα στο διάβα μας, θα έχουμε λίγη δουλίτσα να κάνουμε, αναπροσαρμόζοντας το πλάνο και φτιάχνοντας αντισώματα IgM, IgG για πρωτεϊνες ακίδας για κάποια νέα θραύσματα λόγω μετάλλαξης κι όχι για όλο το πακέτο της ακίδας! Οπότε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουμε ένα backup για πολλές ακίδες διαφορετικού τύπου(για κάθε μετάλλαξη!) , ανάλογα με τις επαφές μας.
      Όλα καλά λοιπόν. Το ανοσοποιητικό μας διαθέτει ανεξάντλητο φονικό ένστικτο και μάλιστα το απολαμβάνει απίστευτα.

      Αν φοβάστε για θρόμβωση, λίγη ασπιρινούλα μετά από ενα ξέφρενο πάρτυ με εμβολιασμένους, θα αποτρέψει τυχόν προβλήματα.πχ ακετυλοσαλικυλικό οξύ των 80mg για μια δυο μέρες με την αυστηρή προϋπόθεση πως ΔΕΝ έχουμε ενεργό έλκος στομάχου, αιμορραγικές νόσους πεπτικού γενικότερα και ΔΕΝ λαμβάνουμε ήδη αντιπηκτικά.
      Τα σέβη μου σε όλους τους συνοδοιπόρους σε τούτο το τεχνητό χάος, που θα μας οδηγησει όμως μέσω της ορθής σκέψης σε τάξη!
      Καλή Κυριακή να έχουμε.

      Φοίβη


      Διαγραφή
    8. Αριστόμαχέ μου μήνες τώρα ο κόσμος δεν ήταν ετοιμος να ακούσει.
      Εάν ησουν γιατρός και μίλαγες σου ελεγαν...Είσαι ειδικος λοιμωξιολόγος της επιτροπής; Η τηλεόραση άλλα λέει, εσύ είσαι ψέκας κι αλμπάνης κι επαιρνες τον πούλο αρμ!
      Εαν ήσουν νοσηλευτης και μιλουσες, σε ρώταγαν ...είσαι γιατρός; Δεν είσαι, λοιπόν σκάσε. Μιλάει ο βρωμοφανελλάκιας που είσαι μια τριχα απ τα φρύδια του.
      Αν δεν έφευγε κόσμος, αν δεν γινόταν χαλασμός, κανενας δεν θα έβλεπε τέτοιες φωνές με σοβαρότητα. Και φωνάζαμε πολλοί απ την αρχή. Στις Καλλιόπης που έγραφα χτυπαγα τα τέλια από τον Μάϊο του 2020 και την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ανεβάζοντας τα σχόλιά μου.
      Για μένα τεράστια ευθύνη φέρουν αυτοί που συμπληρώνουν τις κίτρινες κάρτες. Αυτοί που σιωπούν μέχρι και τώρα, αυτοί που στελεχώνουν τα εμβολιαστικά κεντρα. Αυτοί που με όποιον τρόπο γνώριζαν αλλα δεν μίλησαν. Αυτοί που ακολούθησαν τις θανατηφόρες οδηγίες του εοδυ στην αντιμετώπιση αναπνευστικών λοιμώξεων κι όχι της κλασικής ιατρικής από τότε που βγήκαν οι λάσπες.
      Είμαι πολύ χαρουμενη που στον χωρο απ όπου έχω άποψη, ακολουθήθηκαν πεπατημένες αντιμετώπισης πνευμονίας ως όφειλαν κι όχι ως διατάχτηκαν από τον χοντροκέφαλο και σώθηκε κόσμος πολύς.
      Και να σου πω και κάτι άλλο βαρύ. Πολλοί άνθρωποι στα πλαίσια του ανήκειν, έχουν τεράστια ανάγκη να ακολουθούν τον ισχυρό, ακόμα κι αν τους οδηγεί στο σφαγείο. Αυτοί δεν σταματούν με τίποτα. Ακόμη και τώρα προχωρούν ακάθεκτοι, γεμάτοι φόβο, μίσος και στενομυαλιά σε ο,τιδήποτε διατταράσει το νιρβάνα τους.

      Φοίβη

      Διαγραφή
    9. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Αυγούστου, 2021 08:50

      ΦΟΙΒΗ ! ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ .
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΝΗΚΕΙ ,ΕΑΝ ΘΕΛΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ,ΕΑΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ .
      1.ΤΟ ΙgM KAI TO IgG ,ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ .
      ΕΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΤΩΝ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΩΝ.
      ΑΥΤΟ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ .
      Ο ΕΜΑΘΑ ,ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΑ .
      ΠΡΩΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ .ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΓΑΛΑ.
      ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΓΙΝΙΝΗ .ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΜΙΝΟΞΥ.,ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΟΚΥΤΤΑΡΑ .
      ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣΗΣ ΝΑ ΜΑΘΗΣ .
      ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΣΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ,ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΚΟΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ,ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ,ΤΟ ΕΠΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ .
      ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ,ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ .
      ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ,ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΑΔΑ ,ΒΙΒΛΙΟΥ ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΖΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ .
      ΚΡΑΤΑΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ .
      Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ;;
      ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ .
      ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΤΣΙ .....ΚΡΑΑΑΑΠ ,ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ,
      ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ .
      ΣΗΚΩ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ .
      ΧΤΥΠΑ .ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ,ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ,ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ,ΤΑ ΠΟΔΙΑ ,
      ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ,ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ .ΒΑΡΑ !!!!!!!
      ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΙΚΟ ,
      ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ .
      ΦΟΙΒΗ !
      ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ,ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ,
      ΤΑ ΓΕΡΑ ΑΛΟΓΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑ ,ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ .
      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΤΟΙΒΑΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ,ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ .
      ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΣ ,ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ .
      ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ,ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ .
      Θ Ε Λ Ε Ι ΑΡΕΤΕΣ Η Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α .
      ΠΕΣ ΤΟ ΦΟΙΒΗ !
      ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ! ΟΧΙ ,ΑΥΤΟΙ .
      ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ .
      ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΙΒΗ ;;
      ΔΕΙΞΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ .
      ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ,ΣΩΒΡΑΚΟΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΟΥΣ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΔΕΣ .
      ΠΑΤΑ ΠΟΔΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΧΙ .
      ΟΧΙ ΡΕ !
      ΟΧΙ ΡΕ ,ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΗ .
      ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΥΕΙ .ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ,ΥΣΤΕΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ,ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ .
      ΕΓΩ ,ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ .
      ΜΠΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΝΕΥΩ .
      ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΝΕΥΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΩ .
      ΝΑΙ ,ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ,
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ,ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΚΗ .
      ΗΤΑΝ ΨΥΧΙΚΗ ,ΣΒΟΟΟΟΟΥΤΣΣΣ ,ΗΛΘΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ .
      ΚΑΙ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ! ΩΣΤΕ ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ! ΑΧΑ !
      ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ! ΝΑ ΞΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ .
      ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΛΙΤ ΚΑΙ ΡΑΟΥΝΤΑΠ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,
      ΠΝΙΧΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΩΛΟΦΙΔΟ !
      ΧΑΙΡΕ ΚΑΙ ΥΓΙΑΙΝΕ ΦΟΙΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΑ .
      ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ .
      ΦΟΙΒΗ !
      ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !!!!!!!!!
      ΚΑΒΑΛΑΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ .
      ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ .
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΑΣ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΣΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥΣ .
      ΓΡΑΦΕ ΦΟΙΒΗ .Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ,ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΗ ΒΗΜΑ .
      ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟ ΤΡΟΛΙΑ ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΝ ,
      Η ,ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ,ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΚΟΛΑΡΟ .
      ΕΤΣΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .



      Διαγραφή
    10. Αγαπητοί Φοίβη και Κώστα,
      πραγματικά πολύτιμες οι πληροφορίες σας αποδομούν τη διχαστική προπαγάνδα των νεοταξιτών περί "λεπρών" ένθεν κακείθεν. Εγώ προσωπικά φοβόμουν πολύ τους "μεταλλαγμένους" για να προφυλάξω τη μητέρα μου που έχει πνευμονική κυστική ίνωση και όπως καταλαβαίνεις δεν κυκλοφορεί καθόλου έξω- ούτε στο κομμωτήριο δεν την αφήνω να πάει από τη στιγμή που έμαθα ότι η κομμώτρια της είναι εμβολιασμένη και ρωτώ διαρκώς τους πάντες σε υπηρεσίες τροφικής αλυσίδας - ιδίως νωπά προϊόντα αν είναι ανεμβολίαστοι, για να ψωνίσω... Δεν μιλάω για καφέ και εστιατόρια, αυτά της τα έχω απαγορεύσει δια ροπάλου... Οπότε καταλαβαίνετε το αλαλούμ που ζούμε όσοι έχουμε ευπαθείς ανθρώπους...
      Και πάλι σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις,
      Αστραπόγιαννος

      Διαγραφή
    11. Αστυνόμος Μπέεεκας29 Αυγούστου, 2021 12:40

      Εάν σέ κάποιον κολλάει τό κουτάλι, σημαίνει ότι έχει κάνει τό πραγματικό;
      Μέ τό placebo, κάνεις πυρετό, κάνεις εμετό στά καλά καθούμενα, αισθάνεσαι μόνιμη αδυναμία, είσαι χάλια εώς δύο μέρες;
      Εάν θέλουν νά στείλουν κόσμο είναι λογικό νά τό κάνουν σέ βάθος χρόνου καί όχι σέ δύο τρία χρόνια όπως διακινείται μέσω φημών καί φυσικά υπάρχει καί η εναλλακτική νά στειρώσουν κυρίως γυναίκες. Καί πάντως όχι στήν Ευρώπη κυρίως, αλλού είναι ο μεγάλος πληθυσμός. Όλα μού ακούγονται ύποπτα.
      Εδώ νά πώ ότι πολλά περιστατικά πού έχω ακούσει είναι σέ ...νησιά.

      Διαγραφή
    12. ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΕ ΡΙΞΕ ΚΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/08/630.html?showComment=1630224910310#c3536729916470137800

      Διαγραφή
    13. Φρίξον ήλιε, στέναξον γη, εάλω η ανθρωπότης, αγαπητέ Κώστα!
      Τί έχουν να δουν τα μάτια μας!
      Αστραπόγιαννος.

      Διαγραφή
    14. Αστυνόμε μου,

      είπαμε: 1)Τις παρενέργειες που περιέγραψες στην αρχή, ΔΕΝ τις έχει κάποιος με τα πλασίμπο. 2) τα μαγνητικά φαινόμενα δημιουργούνται από το οξείδιο γραφενίου, άρα σε όσους έκαναν το πραγματικό εμβόλιο. 3) η στείρωση είναι μέσα στον προγραμματισμό και μάλιστα εν τάχει, οπότε ξέχνα το βάθος χρόνου! Εδώ και τώρα ξεκληρίζουν οικογένειες και λαούς. 4) τους νησιώτες πρώτους πρώτους για να γεμίσουν τα ελληνικά νησιά με λαθροσκατά Ασίας.
      οκ?

      Διαγραφή
    15. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΝ :
      ΣΕΡΡΑΠΕΠΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
      ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.
      ΤΙΣ ΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ.
      ΣΕΡΡΑΠΕΠΤΑΣΗ ΤΗΣ VIOGENESIS.
      ΜΑΘΕ.
      ΠΟΛΛΈΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.
      ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ,Η NATURE'S AID ,ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
      ΔΕΣ ΤΗΣ viogenesis.
      ΔΕΣ ΤΟ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    16. Αστυνόμος Μπέεεκας29 Αυγούστου, 2021 21:01

      Οί παρενέργειες πού ανέφερα αφορούν κοντινούς μου ανθρώπους. Μάλιστα ένα φιλικό ζευγάρι τό έκανε πρόσφατα γιά νά μήν χάσει τήν δουλειά του καί έγινε μαγνήτης, γιά βαρύ κουτάλι, ενώ ο σύζυγος έκανε καί πυρετό. Άλλες παρενέργειες πού υπέπεσαν στήν αντίληψή μου σέ διάφορα άτομα είναι εμετοί, μικροθρομβώσεις, μόνιμη ή παροδική αδυναμία γιά οτιδήποτε καί αρρυθμίες σέ νεαρή κοπέλα φίλη τού γιού μου. Οί περισσότεροι από αυτούς δέν θέλουν νά ξαναeμβολιαστούν. Οί περισσότεροι πάντως γνωστοί μου δέν ανέφεραν τίποτε τό ιδιαίτερο πέρα από εώς δύο μέρες πυρετό, κάτι πού ίσως δείχνει placebo. Άν οί γυναίκες έχουν προβλήματα γονιμότητας θά δείξει σύντομα.
      Πρίν χρόνια συζητούσα μέ ψαγμένο φίλο ο οποίος όταν διαπίστωσε πόσο αμφισβητίας είμαι τών πάντων μού είπε ότι θά γίνω αντιπαθής στούς μορφωμένους από τά ΜΜΕξημέρωσης καί μιά κουβέντα πού δέν τήν ξέχασα:
      "Εσύ προγραμματίζεις γιά λίγες ημέρες καί μήνες, τό κράτος σου γιά λίγα χρόνια ενώ οί Σιωνιστές δουλεύουν σέ βάθος χιλιετιών".

      Διαγραφή
    17. Γειά σου, χαρά σου, Αριστόμαχε!
      Είσαι μεγάλο παλλικάρι!
      Ο θεός να σε έχει καλά!
      Μου άνοιξες τα μάτια.
      Αστραπόγιαννος

      Διαγραφή
  2. Μιχαλης-Σκορπιος28 Αυγούστου, 2021 06:31

    μα ειναι δυνατον τωρα που τους καταφεραμε να βγενη η κα μουρμουρη και να χαλαει την σουπα μα επιτελους ειναι δυνατον?? ε?? ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΦΟΙΒΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΘΡΟ.
    Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.
    ΕΥΓΕ ΦΟΙΒΗ, ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιά κάτι τέτοιους σαν τον κοπροβέλο ανοίχτηκε χασταγκ στο twitter: #στον_κωλο_σας_τα_εμβολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://katohika.gr/ellada/chountiko-mpoulingk-ston-kyrio-giovanopoulo/

    Ζούμε ΠΟΛΎ επικίνδυνες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περίοδο έχει ο εισαγγελάτος και τόσα νευράκια; Έλεος με αυτόν πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.ertopen.com/news/ellada/item/60997-epishmh-epibebaiwsh-oti-polloi-pairnoyn-placebo-kai-pisteoyn-oti-emboliasthkan

    και στην ερτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένας Ατρόμητος Τζαμπατζής! Έχω εμβολιαστεί και με τις 2 δόσεις και αν χρειαστεί θα κάνω κι άλλες 15!!!
    http://deltio11.blogspot.com/2021/08/blog-post_701.html
    Ο κότσιρας βγήκε φανατικός ταλιμπανοεμβολιαστής! Ούτε ο βασιβλακόπουλος δεν τα λέει αυτά…
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχετε εξετάσει το ενδεχόμενο , το υπηρετικό προσωπικό του μπαφωμέτ να προωθεί τα placebo ως ένα στάδιο χειραγώγησης του πλήθους αξιοποιώντας την έννοια της στατιστικής παρενέργειας ; Εάν ισχύει η εν λόγω υπόθεση , το αρχικό στάδιο πείθει ένα μέγιστο πλήθος πολιτών πως οι παρενέργειες είναι ένα στατιστικό δείγμα κάθε "φαρμάκου" . Εάν δεν μοίραζαν ένα καλά διασκορπισμένο ποσοστό placebo , το ντόμινο των "παρενεργειών" θα συμπαρέσυρε τα επόμενα στάδια του σχεδίου της μεγάλης επανεκκίνησης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Αυγούστου, 2021 09:16

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΨΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .
    ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ .
    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΕΤΥΧΑΝ .
    ΠΛΕΙΑΔΙΑ ΓΑΡ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ,
    ΝΑΙ .ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΜΒΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ,ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .
    Η ΧΙΜΑΙΡΑ ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ,ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ .
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΗ !!!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ,ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ .
    ΑΥΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΑΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ .
    ΑΠΟ ΠΙΣΩ ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ .
    ΑΛΛΟΙ ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ,ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΟΥ Ν.
    ΓΙΑΤΙ ;ΓΙΑΤΙ ,ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ .ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ.
    ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ,ΑΝΑΤΡΕΧΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ :ΑΝΟΣΟΠΟΗΤΙΚΟ .
    ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ,
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΑΣΤΟΣ ,
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ .
    ΚΛΑΣΣΙΚΑ :ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ,ΕΧΙΝΑΚΙΑ ,ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ ,ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ ΒΟΤΑΝΟ ,
    ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ,ΑΡΓΙΝΙΝΗ .
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ,ΜΕΤΑΛΛΑ ,ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ .
    ΧΡΟΝΟΙ ΛΗΨΕΩΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ .
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ : ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΙΝ VIVO , ΥΨΗΛΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ,ΣΕ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΟΡΦΗ ,ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ .
    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !
    ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΟΥΤΑΡΑ ! ΙΠΠΟΦΑΕΣ .
    ΤΡΙΑ ΧΟΡΤΑ : ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ,ΜΗΔΙΚΗ ΤΡΙΦΥΛΛΙ Η ΑΛΛΙΩΣ ,ΑΛΦΑΛΦΑ ,ΚΑΙ ΧΛΩΡΕΛΛΑ .
    Η ΧΛΩΡΕΛΑ ,ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ RNA KAI DNA ZHMIEΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  11. “Ή ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, Ή ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.”!!! Αν αυτό δεν λέγεται ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ, τότε, πώς λέγεται;;

    https://attikanea.info/%CE%89-%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3-%CE%9D%CE%91-%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%91%CE%A3-%CE%95%CE%9D%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%91-%CE%A3%CE%A4%CE%91-%CE%95%CE%9C%CE%92%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%91-%CE%89-%CE%A7%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%99%CE%A3-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%97-%CE%A3%CE%9F%CE%A5-%CE%A9%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%97%CE%93%CE%97%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%91%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%A9%CE%9C%CE%9F%CE%A3-%CE%95%CE%9A%CE%92%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3-%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%A1%CE%95/

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΝΤΡΟΠΗ στον καθηγητή Δημ. Κούβελα με απειλές?????????????????



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  12. ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ; – 11:57

    https://newtube.app/fake_pandemic/zuneKXa


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα φίλε, κοίτα πως ισοπέδωσε την κατσαρίδα τον Πέτσα μια νοσηλεύτρια του Ευαγγελισμού. (Βίντεο)

    Από Στέφανο Δαμιανίδη:

    https://www.ksipnistere.com/2021/08/blog-post_9426.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα στο αγόρι μας!

      ΠΕΤΣΟΚΟΜΑ του ΠΕΤΣΑ,
      ή αλλιώς..
      ΡΌΜΠΑΑΑΑ!!!

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή