«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

🥇 ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! ...


... ΚΙ ΆΛΛΟΤΕ ΚΑΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

 

🥇🥇🥇🥇🥇

 

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ  ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκλονιστικό «αντίο» του Ιακωβίδη | 31/07/21 | ΕΡΤ 


 



10 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Εγώ, εκτός απ' τα προαναφερόμενα παιδιά, πολύ το χάρηκα καί με την Εθνική Πόλο, που βούλιαξε τους ηπαπαραίους!

    Έτσι!!! Δεκατέσσερα, καί να τσούζουν!!! :-)

    Υγ: Μεταξύ μας, οικοδεσπότα, εμπνεύστηκα κι εγώ απ' όλ' αυτά, καί λέω να πάρω κι εγώ χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο. Σε ποιό αγώνισμα; Σ' εκείνο, που ένας τύπος πετάει απάνω στον πάγο ένα πράμα σαν ιπτάμενο δίσκο, κι από μπροστά είναι κάτι άλλοι τύποι με σκούπες, καί σκουπίζουν.
    Έ, στην επόμενη Ολυμπιάδα, εγώ θα είμαι απ' αυτούς με τις σκούπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😂😂😂

      Πολύ καλημέρα σας αγαπητέ μας Εργοδότα!

      Εγω πάλι.. Πολύ θα ήθελα να ρίξω ένα "καπαρντινάτο" σκούπισμα στις κομανεντσι της μπουρδελοβουλής μας.

      Διαγραφή
  2. ΠΑΡΆ ΠΆΡΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΕΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ!

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b9%ce%bd-%ce%ba%cf%8d%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%85%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατήστε μικρό καλάθι.
      Η Ρωσία και η Τουρκία έχουν αλληλένδετα συμφέροντα. Μάλιστα η Τουρκία στα ναυπηγεία της κατασκευάζει για την Ρωσία παγοθραυστικό!
      https://isxys.blogspot.com/2021/08/blog-post_80.html#more
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Eυχαριστούμε πολύ Αντιγόνη μου! 👍

      Διαγραφή
    3. Και η.....αγγλίτσα ; Τι θα κάνει η "κοινοπολιτεία" ;

      Για δες εδώ τι γράφει ο "γέροντας" :
      https://www.simonparkes.org/post/australia-newzealand-to-lose-commonwealth-status

      Αν και παλαιός πολιτικός, τους τα έχει βροντήξει και έχει φύγει.
      Εννοείται οτι διαβάζουμε τα πάντα με κριτική διάθεση και δεν πιστεύουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Αλλά ο συγκεκριμένος θεωρείται απο τους πολύ μπασμένους στο κόλπο των Q και ΠΟΤΕ δεν μιλάει για ημερομηνίες.

      Αναφέρομαι για την αγγλίτσα, διότι ο ρόλος της ήταν πάντα χειρότερος του τούρκου στο Κυπριακό.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΧΤΎΠΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΆΝΕΙ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎ (ΓΙΑΤΊ ΥΠΆΡΧΕΙ ΉΔΗ Ο ΥΓΕΙΙΝΙΣΤΙΚΟΣ Γ'Π.Π. ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΛΑΏΝ) Γ'Π.Π.
    ...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΊΟ ΚΛΈΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΙΡΆΝ.

    https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b1-%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%b9%cf%83%cf%81/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δήμας δήλωσε ότι θα έρθει να αναλάβει την Ομοσπονδία, μετά τις δηλώσεις Ιακωβίδη!
    Ας θυμηθούμε όμως συνέντευξη στην Καθημερινή του Ιακωβίδη όταν ήταν ο δήμας στην Ομοσπονδία:
    «Μας πέταξαν έξω από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, πραξικοπηματικά. Ευτυχώς, έχω τον σύλλογό μου, τον Παναθηναϊκό για να κάνω προπονήσεις. Όσα παιδιά είναι από επαρχία, θα αναγκαστούν να φύγουν γιατί δεν έχουν ούτε πού να μείνουν. Ξεκίνησα το άθλημα έχοντας τον κ. Δήμα ως ίνδαλμα. Πλήρης απομυθοποίηση. Άλλο στο “γυαλί” και άλλο στην πραγματικότητα. Μας “κρέμασε” και έβαλε για εθνικό προπονητή έναν άνθρωπο που είχε κατηγορήσει την ομάδα του για χρήση ουσιών, άσχετο εάν στη συνέχεια τα “μάζεψε”. Τι να σας πω; Ότι τρώγαμε στο συσσίτιο ενορίας στην Καλλιθέα; Ας είναι καλά ο πατήρ Σισώης, τίποτα άλλο».
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1007127_o-thiakovidis-elege-gia-ton-pdima-mas-petaxan-exo-apo-tis
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσος Ολυμπιονικης Μιλτος Τεντογλου: «ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ» // Δηλωσεις του προπονοτη του: «Η Ελαδα δεν μας εδωσε ουτε μια καραμελα. Όλα ινε για τους πλουσιους, τα λαμογια, τους φαρμακο-βιομηχανους κε τα πορνο-καναλα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή