«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Δ. Γιαννακόπουλος κατά της κομπίνας με τα υβριδικά δέντρα..

24 σχόλια:

  1. Πας Πουστης Πωλητικος Παληας Πουτανας Παραγιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλυτερα δεν θα μπορουσες να το ειχες πει..
      Χριστινα

      Διαγραφή
    2. Μισές δουλειές κάνεις:

      "Πως πάνε πολιτικώς παραπέρα;
      Πας παις πούστης πισωγλέντης πωλητικός, παλιάς πληρωμένης,
      πλέον πεθαμένης, παλιοπουτάνας παραγιός παίρνοντας πίπες
      πρηνηδόν πάνωθεν πριονιδίων, που πηδιότανε παραλιακώς,
      που πληρωνότανε προκαταβολικώς, παίρνοντας πεντακόσια πενήντα πέντε
      παλαιά πράσινα προπολεμικά πενηνταράκια.

      Παρακαλώ περιμένετε... προσφέροντας πονηρότατα πάμπλουτους πολιτικούς που πατώντας πολλά πτώματα πτωχών, πλανόδιων παλαιοπωλών προχώρησαν πρώτοι, παίρνοντας παραμάζωμα πράγματα πίσω.

      Παλικάρια που πολύ πεινάτε, παιδιά παρεξηγημένα, πάντα πιστοί πολεμιστές, πατάξτε πλούσιους πλοιοκτήτες πεθαίνοντας.

      Προσοχή: περισσεύουν πολλοί. Πώς πιστεύετε πως πήραν πάνω; Περικόβοντας πανικόβλητοι, προσβάλλοντας περιβάλλον, προ πάντων!

      Ποιοι προχώρησαν πρώτοι; Παιδιά προεστών, προβοκατόρων προπορεύονται πειραματιζόμενοι, πιστεύοντας πρωταρχικώς, παρερμηνεύοντας πλήρως, παντός προβλήματος παραμένοντας πίσω.

      Πάραυτα παρεκτράπηκαν παρελαύνοντας παρά Προέδρου, που παράφρων παράτησε παράταξη παρασύροντας παράτονους πολιτικούς προς πάρεργους παραφυάδας, πλειστάκις παρεισφρέοντας περιφλεγής παρηγόρησε παρηκμασμένο παρθεναγωγείο πλανεύοντας πλουσιοπάροχα πισωκάπουλα πλουμιστά πιπίνια περιττολογώντας: «πωπω πωπός...»"

      Διαγραφή
  2. Οτι κάνανε και με το σιτάρι και άλλα φυτά παγκοσμίως γιά τα οποία φτωχοί χωρικοί καταστραφήκαν γιατι δεν υπήρχαν σπώροι για τήν επόμενη χρονιά.Έπρεπε να αγοραστούν ξανά μαζί με τα καρκινογόνα υποχρεωτικά ραντίσματα που τους πουλάνε εταιριές.Γιαυτο μιλάνε για κσινότομες ιδέες αναδάσωσης.Ακόμη και απο τις στάχτες αρμέγουν.
    Διαβάζουμε τι υπογράφουμε σωστός.Η ελληνική γή μένει ελληνική μέχρι και το τελευταίο κουκουνάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστώτατη ανάρτηση την μεταφέρουμε άμεσα !!!!!.
    Ετσι έκαναν και ξερίζωσαν τις αιωνόβιες ελιές,τα παλιά κλήματα στους αμπελώνες.

    Έφεραν φοίνικες και φύτεψαν παντού και μέσα είχαν τα σκαθάρια ίσα ίσα για να καταστραφούν τα δικά μας .

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://katohika.gr/ellada/echoun-archisei-ta-organa/?unapproved=590821&moderation-hash=2ecedf563422487403a76a2e574bb137#comment-590821

    deste to me tin analogi epifylaksi alla kai tin analogi aidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Pananas,

      Οι σύνδεσμοι που έδωσες στα Κατοχικά βγάζουν error

      Διαγραφή
    2. εμενα τα βγαζει κανονικα .δεξι κλικ και επιλογι να πας στην διευθθυνση ...Αλλα ουτως η' αλλιως ειναι το τουιτ με τον γαμιολη που σαμποταρε τους εθελοτες με το νερο .

      Διαγραφή
  5. Νταξει;οριστε το ξεκαθαρισε και αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός είναι ο "χοντρός" wanabee μελοντολόγος της συμφορας που αναφέρει; Απο τη πολιτική είναι ή ο γνωστός "χοντρός" που η ομάδα του εχθές αποκλείστηκε;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ 2021 10/08/21 ΕΠ. 17."Ο πρωθυπουργός έχει συγκλονιστεί "

      https://www.youtube.com/watch?v=xxV1zNAHUCU

      ΣΤΟ 11ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....


      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  7. Ερριξαν ΠΑΛΙ ο Αττικα ΝΕα της αγαπημενης Ποπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή την στιγμή εμφανίζεται κανονικά.
      Η κυρία Σουφλή έχει όντως μεγάλο πρόβλημα με χάκερς που προσπαθούν να της ρίξουν το μπλογκ εντελώς. Ευτυχώς έχει καλούς τεχνικούς.

      Διαγραφή
  8. Κατηγορούν τα πευκάκια μας. Πεύκος, έλατο, Δρυς, Κέδρος, Ελιά και Χαρουπιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MIA ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΙΔΩΝ, ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΜΑΣ.

    EΔΩ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΖΩΑ ΦΥΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ;

    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΖΙ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩ, ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου,

      γι αυτό πέφτει ψέκασμα του κερατά εδώ και 4 ημέρες στους ουρανούς. Θέλουν να συνεχίσουν τώρα κιόλας την καταστροφή με πλημμύρες.

      Διαγραφή
  10. Αρα και οι καρποί αυτών των δένδρων μεταλλαγμένοι θα είναι όπως κάνανε χρόνια τώρα με τα άοσμα και άγευστα φρούτα και λαχανικά, το δε κουκουνάρι μας μοναδικό σε γεύση θα ακολουθήσει την ίδια μοίρα με όλη την αλυσίδα διατροφής που μας ετοιμάζουν. Ο Μποτίλια στο Πέλαγος έκανε μια πάρα πολύ καλή ανάλυση για το στόχο των εμπρησμών στη Μεσόγειο και στον κόσμο ευρύτερα. Δεν πρέπει να περάσουν τα σχέδιά τους με τίποτα, το οφείλουμε στους πατεράδες κ στα παιδιά μας που θέλουν να τα γεμίσουν αρρώστιες με τα ύποπτα προϊόντα τους. Γεωπόνοι, εθελοντές, αγρότες, αγρυπνείτε.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΥΠ'ΟΨΙΝ !
    ΚΛΩΝΟΥΣ ΔΕΝ Γ@ΜΑΩ.
    ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΑΡΜΕΝΙΚΉ ΠΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙ.
    ΓΥΜΝΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥΣ.
    ΡΑΒΔΙ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ.
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ.
    ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΔΕΝ ΘΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ;
    ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.
    IF SOMEONE DOES NOT WANT TO LISTEN ,LET HIM TO SEE.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ.
    ΠΑΛΙΑ ΨΥΧΗ,ΒΛΈΠΕΙΣ....
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙΝΑ ;
    ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΙ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απάντησε στον Κασταμονίτη που του είπε ευθέως ότι κοίτα μάγκα που θα αναδασώσεις Βαρυμπόμπη και εισάγεις ασπιρινούλα της Μπάγιερ τί θα μας φυτέψεις. Δείτε την εκπομπή του Κασταμονίτη ο πρωθυπουργός είναι συγκλονισμένος και θα καταλάβετε το μπρα ντε φερ. Εντωμεταξύ μάλλον ο Κασταμονίτης έχει άτυπη συμφωνία με Βελόπουλο για σιγονταρισμά του. Το κάνει εντέχνως, αλλά φαίνεται όσο και να το αρνείται. Ο ίδιος είπε ότι συναντήθηκε με αρχηγό κομματος στη Θεσσαλονίκη που του είπε να βάλει στο κόμμα υποψήφιος. Έχει αναλάβει λοιπόν το μαύρισμα Βόβολη, Τράγκα, Αντωνιάδης και λοιπών - όχι ότι έχει άδικο, αλλά όχι και να στηρίζει Βελόγυφτα! Αίσχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλος αυτος ο Καστα. Νομιζει οτι κατεχει τη μοναδικη αληθεια κι οτι ολοι οι αλλοι ειναι αδαεις και ηλιθιοι.

      Διαγραφή