«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ!


ΕΚΤΑΚΤΟ: Δυνάμεις ασφαλείας ρίχνουν δακρυγόνα στους πολίτες που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα!

 

..ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟ.. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ...

 


 

Το κλειδί της απελευθέρωσης: "Η πρώτη προϋπόθεση για να βγεις από μια φυλακή είναι να συνειδητοποιήσεις την ύπαρξή της".

Ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων δεν είναι πλέον πρόθυμος να ανεχθεί την κατάσταση υποταγής στην οποία βρίσκεται με το πρόσχημα μιας πανδημίας. Πολλοί επωφελούνται από αυτό για να ξεφύγουν από την ύπνωση που παράγουν οι ελίτ μέσω των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης και τελικά να αρχίσουν να συμμετέχουν σε συλλογικές νομικές δράσεις. Άλλοι παραιτούνται, μεταξύ του φόβου του θανάτου και της ελπίδας ότι ένα εμβόλιο θα τους απελευθερώσει και θα τους δώσει πίσω την προηγούμενη ζωή τους, παρόλο που οι αφέντες τους έχουν σφυρηλατήσει στα κεφάλια τους ότι η σημερινή τους κατάσταση είναι το νέο φυσιολογικό. Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλοι, εκτός από τους αφέντες των σκλάβων, είναι φυλακισμένοι στα ίδια τους τα σπίτια ή σε πολύ μικρότερο χώρο από ό,τι πριν. Υπάρχει λοιπόν ένα κλειδί για να ανοίξει η πόρτα αυτής της φυλακής;

 

Η πρώτη προϋπόθεση για να βγούμε από μια φυλακή είναι να συνειδητοποιήσουμε την ύπαρξή της και στη συνέχεια να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε παγιδευμένοι σε αυτήν. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι αν δεν μπορείτε να δείτε μια φυλακή, τότε δεν υπάρχει. Έχουν ρωτήσει τα θύματα των αιρέσεων τι πιστεύουν; Οι χειρότερες φυλακές δεν είναι απαραίτητα κατασκευασμένες από πέτρα, σκυρόδεμα ή μέταλλο. Οι τοίχοι τους μπορεί να είναι χτισμένοι από συναισθήματα, σκέψεις ή πεποιθήσεις. Οι δεσμοφύλακες το γνωρίζουν αυτό. Οι δάσκαλοι το γνωρίζουν αυτό ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εγκλωβιστεί ένα ανθρώπινο ον συναισθηματικά, διανοητικά ή ψυχικά, και οι δουλοκτήτες κυβερνήτες μας χρησιμοποιούν σήμερα σχεδόν όλους.…..Η πρώτη προϋπόθεση για να βγούμε από μια φυλακή είναι να συνειδητοποιήσουμε την ύπαρξή της και στη συνέχεια να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε παγιδευμένοι σε αυτήν. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι αν δεν μπορείτε να δείτε μια φυλακή, τότε δεν υπάρχει. Έχουν ρωτήσει τα θύματα των αιρέσεων τι πιστεύουν; Οι χειρότερες φυλακές δεν είναι απαραίτητα κατασκευασμένες από πέτρα, σκυρόδεμα ή μέταλλο. Οι τοίχοι τους μπορεί να είναι χτισμένοι από συναισθήματα, σκέψεις ή πεποιθήσεις. Οι δεσμοφύλακες το γνωρίζουν αυτό. Οι δάσκαλοι το γνωρίζουν αυτό ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εγκλωβιστεί ένα ανθρώπινο ον συναισθηματικά, διανοητικά ή ψυχικά, και οι δουλοκτήτες κυβερνήτες μας χρησιμοποιούν σήμερα σχεδόν όλους……

Συναισθηματικά, το πιο ισχυρό εργαλείο είναι η ενστάλαξη του φόβου, ιδίως του απόλυτου φόβου, του θανάτου. Ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό από έναν θανατηφόρο και σχεδόν αόρατο εχθρό, μια θανάσιμη απειλή που θα μπορούσε να μας επιτεθεί από οπουδήποτε, ή ακόμα και από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε; Λοιπόν, οι ελίτ βρήκαν έναν συγκεκριμένο κοροναϊό - μία από τις ποικιλίες ιών που συνήθως κατακλύζουν το ιό μας (που αποτελείται από εκατοντάδες τρισεκατομμύρια από αυτούς) - και ίσως ακόμη και να τον ενίσχυσαν γενετικά με την ελπίδα να τον κάνουν σούπερ στρατιώτη. Δυστυχώς, αυτό το παιχνίδι έπεσε στο κενό!... Δείλιασε! Εκτός από τα αναμενόμενα 65 εκατομμύρια θανάτους, έφτασε μόνο σε περίπου ένα εκατομμύριο, τουλάχιστον επίσημα. Ο πραγματικός αριθμός θα μπορούσε να είναι πολύ χαμηλότερος. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα! Τα τεστ PCR ήρθαν να σώσουν την κατάσταση, καθιστώντας δυνατό να περάσουν οι υγιείς άνθρωποι ως άρρωστοι και να αποκαταστήσουν έτσι τη φρικιαστική αύρα του αξιολύπητου μικροβίου. Ο φόβος ήταν πάντα παρών.

 

Το άλλο βασικό συναίσθημα με το οποίο παίζουν οι ελίτ για να πετύχουν τους σκοπούς τους είναι παραδόξως ένα θετικό συναίσθημα: η ελπίδα! Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εναντίον εκείνων που έχουν αντιληφθεί τη φυλάκισή τους. Είναι απαραίτητο να τους δώσουμε την ελπίδα ότι θα τους δοθεί χάρη ή ότι θα καταφέρουν να ξεφύγουν. Η εναλλαγή μεταξύ φόβου και ελπίδας δημιουργεί μια ψυχολογική κατάσταση παρόμοια με αυτή που βιώνουν οι εργαστηριακοί αρουραίοι στους οποίους δίνονται τυχαία ηλεκτροσόκ χωρίς λόγο. Τα ανθρώπινα όντα που δέχονται αυτού του είδους τη μεταχείριση, εναλλάσσοντας για ποικίλα χρονικά διαστήματα μεταξύ περιόδων φόβου και ελπίδας (όπως όταν εναλλάσσονται μεταξύ εγκλεισμού και ελπίδας ότι το εμβόλιο θα τους επιτρέψει να βγουν έξω) καταλήγουν σε μια υπνωτική κατάσταση, συντετριμμένα, υποταγμένα, πεσμένα στον πάτο του κλουβιού τους. Οι αρουραίοι δεν γνωρίζουν ποτέ πότε θα λάβουν το επόμενο ηλεκτροσόκ ή την επόμενη μερίδα τροφής. Οι μασκοφόροι άνθρωποι δεν ξέρουν ποτέ πότε θα έχουν μια επιδείνωση της τιμωρίας τους (περισσότερος εγκλεισμός, λιγότερες επιχειρήσεις και καταστήματα ανοιχτά, υποχρέωση να φορούν μια δεύτερη μάσκα πάνω από την πρώτη...) ούτε πότε θα ανακουφιστούν υποτίθεται (με εμβολιασμό, με παράδοση τροφίμων στο σπίτι, με επιδότηση, με μείωση φόρων...).

 

Στο νοητικό επίπεδο, τα κύρια όπλα είναι γνωστά στους προπαγανδιστές εδώ και έναν αιώνα. Η χρήση τους είναι ακόμη πιο εύκολη, αν το άτομο ή η ομάδα-στόχος έχει προηγουμένως "προετοιμαστεί" κατάλληλα, όπως η ναζιστική Γκεστάπο πριν από μια ανάκριση, με καλή συναισθηματική προετοιμασία που οδηγεί στην ύπνωση ή στην ψυχολογική και ψυχική καταστροφή του. Το άτομο τότε γίνεται ένα σφουγγάρι έτοιμο να απορροφήσει όλες τις επιθυμητές ιδέες, όλες τις πεποιθήσεις που είναι χρήσιμες για το Σύστημα, όλες τις ψευδαισθήσεις που μόνο η καλή νοητική διάκριση θα μπορούσε να αποκαλύψει. Με άλλα λόγια, έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και ο εγκέφαλός του γεμίζει με ιδεολογικό δηλητήριο και κενές σκέψεις. Είναι πλέον ανίκανος να σκεφτεί μόνος του και πιστεύει ότι για να ζήσει πρέπει να βασίζεται στους (πατερναλιστές ή δεσποτικούς) αφέντες του.

 

Τα περισσότερα άτομα που δεν έχουν ήδη λυγίσει από την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης γύρω από το Covid-19 ή εκείνα που έχουν ξυπνήσει από τη ληθαργική υπνωτική τους κατάσταση από ένα σωτήριο σοκ που μπορεί να τους έχει συμβεί, δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει το κλειδί που θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα της φυλακής τους ή τα μέσα για να γκρεμίσουν τους τοίχους της. Αν το είχαν κάνει, δεν θα χρειαζόταν να ελπίζουν σε δικαστικές ή νομοθετικές διαδικασίες, καθώς αυτές παραμένουν στενά συνδεδεμένες με το Σύστημα που, χάρη στη συμμετοχή τους, επέτρεψε τη φυλάκισή τους. Έχουν απελευθερωθεί πολλοί σκλάβοι απλά και μόνο με το να ρωτήσουν τους κυρίους τους; Οι δικηγόροι και οι βουλευτές, όσο καλές προθέσεις και αν έχουν, μπορούν να ενεργούν μόνο στο πλαίσιο των νόμων που θεσπίζουν οι αφέντες. Τουλάχιστον, οι πεποιθήσεις που διαδίδονται ευρέως από το Σύστημα είναι τόσο εδραιωμένες που σχεδόν κανείς δεν σκέφτεται να κάνει χωρίς το πρώτο ή το δεύτερο.

 

Αν η απελευθέρωση της ανθρωπότητας είναι συλλογική, θα απαιτήσει ωστόσο ατομική συνειδητοποίηση. Το κλειδί βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Καθένας από αυτούς που επιθυμούν να απελευθερωθούν πρέπει να βρει το κλειδί για να μπορέσουν όλοι να αναδυθούν. Το άτομο κατέχει το κλειδί και το χρησιμοποιεί προς όφελος όλων. Αυτός που βασίζεται μόνο στους άλλους θα παραμείνει σε ένα κλουβί. Πράγματι, η φυλακή είναι πάνω απ' όλα αόρατη, χτισμένη από φόβους και πεποιθήσεις. Το να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να δούμε τις πεποιθήσεις μας ως αυτό που είναι, είναι θέμα δικό μας, όχι των άλλων. Αν εμείς, ατομικά, δεν είμαστε διατεθειμένοι να βγούμε έξω χωρίς μάσκα, χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς γραπτή άδεια, χωρίς τεστ PCR..., να αρνηθούμε να πληρώσουμε πρόστιμα, να βρεθούμε σε ένα κελί (παραγεμισμένο ή μη) επειδή αρνούμαστε να πληρώσουμε, να μας κατασχέσουν το μισθό μας, να μας κατασχέσουν το σπίτι μας, να μας κατασχέσουν τα παιδιά μας... από το φόβο της πείνας ή της αρρώστιας ή της γελοιοποίησης ή του να μην κάνουμε αυτό που κάνουν οι άλλοι... τότε θα παραμείνουμε κλειδωμένοι μέσα σε αυτά τα τείχη.

 

Η ειρωνεία όσων δεν θα ξεπεράσουν τους φόβους τους, για να μην διακινδυνεύσουν να χάσουν τα υλικά αγαθά τους, τα παιδιά τους, την επίπλαστη ασφάλεια ή την υγεία τους, είναι ότι θα χάσουν τα πάντα αν το σχέδιο των ελίτ περάσει. Και, προς το παρόν, δεν μπορεί να σταματήσει. Θα σταματήσει μόνο όταν αρκετοί άνθρωποι βρουν το κλειδί. Αυτό το κλειδί είναι μια δόνηση, ένας Ήχος, ο Λόγος, οι σκέψεις, οι ιδέες ή οι προσευχές, οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης, όπως οι σάλπιγγες που κατέστρεψαν τα τείχη της Ιεριχούς, η συγκεκριμένη νότα της ψυχής μας, της συνείδησής μας... Μόνο εμείς μπορούμε να καταστρέψουμε τα τείχη της ατομικής μας συναισθηματικής και ψυχικής φυλακής, με την αφύπνιση της συνείδησής μας, με τη συνειδητοποίηση της φύσης μας που δεν είναι μόνο από σάρκα και αίμα... Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θα καταρρεύσει μέχρι αρκετά από εμάς τα ανθρώπινα όντα στον πλανήτη Γη να βρουν το δονητικό κλειδί της φυλακής μας για να γκρεμίσουν τους τοίχους ή να ανοίξουν την πόρτα.

 guyboulianne.com


 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΙΕΤΑΙ..

..ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ !


 

61 σχόλια:

  1. ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
    ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΑΡΧΙ-ΛΕΣΒΙΑΣ ΜΕΝΚΕΛΕ
    ΔΟΥΛΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΑΔΟΣ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΟΥ
    ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ:
    ΘΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΤΕ ΚΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ.
    Η ΘΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΤΕ, Η ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ (καλυτερα να πεινασουμε παρα να μας δολοφονησετε βρε σιχαμερα υποκειμενα).
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΑ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ ΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ ΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΥΛΙΚΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΒΡΑΗΚΟ ΔΟΛΟΦΟ-ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΥΠΗΘΕΙ ΚΕ ΨΟΦΗΣΕΙ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΥΠΗΘΕΙ ΚΕ ΔΕΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ, Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΕ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΟΥΣ?
    ΣΑΝ ΠΟΛΟΙ ΑΡΩΣΤΟΙ ΜΑΛΙΑΚΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Η ΚΟΝΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.
      ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤ.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΥΜΠΩΜΑ

      Διαγραφή
    3. Αρκετά, νομίζω, τα περί ναζί. Την Γερμανία από το 1933 μέσω κοινοβουλευτικών διαδικασιών ανέλαβον να διοικήσουν οι πατριωτικές γερμανικές δυνάμεις υπό τον Χίτλερ, αποτρέποντες την κατάληψη της εξουσίας από τα εβραικόμματα, σοσιαλδημοκρατικό και το αποσχισθέν τμήμα του, το κομμουνιστικό.
      Η Μέρκελ μία κομμουνίστρια βρώμα, κόρη κομμουνιστού πάστορος, που ηγήθηκε του πρώην χριστιανοδημοκρατικού κόμματος νυν εβραιοδημοκρατικού.

      Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Αυγούστου, 2021 22:29

    ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΛΩΡΕΝΣ ,ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΟΣ
    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ BRAVE HEART.
    MEL GIBSON
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.
    ΑΡΕΝΑ -- ΑΛΩΝΙΑ .
    ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΙΕΤΑΙ, ..ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ!"

      ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ Κ@ΛΟΜΠΑΤΣΟΥΣ,
      ΚΙ ΑΠΌ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ..

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΑΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2017, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ, ΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΚΟΝΤΙΑ 6ΜΙΣΙ ΜΕΤΡΩΝ.

      Διαγραφή
    3. https://www.pentapostagma.gr/sites/default/files/styles/main/public/2018/09/23/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1-696x505.jpg?itok=7lWYQmb9

      https://images.uncyclomedia.co/uncyclopedia/en/a/aa/Spears.jpg

      Διαγραφή
    4. Με τετοια θα παμε την αλλη φορα

      Διαγραφή
  3. Think out of the box: Διατι πρεπει ολες οι συγκεντρωσεις να γινονται στο συνταγμα; Καθε νομός/περιφερεια να κανει τις δικες του στην πρωτευουσα του εκαστοτε νομου/περιφερειας. Απο κει και περα υπαρχουν και αλλα σημεια για συγκεντρωσεις ητοι: Μεγαλη στοα, Προεδρικο, Μαξιμου, Τραπεζα της Ελλαδος, Καναλια, Ερτ, Ελ. Βενιζελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άδεια κτίρια
      ειδικά ερτ
      τελευταίοι θα φύγουν και θα αφήσουν βιντεοσκοπημένες εκπομπές για δούλεμα ως το τέλος και ο όχλος θα νομίζει ότι είναι ζωντανές εκπομπές

      Διαγραφή
  4. τρόμαξαν τον κόσμο ότι θα πληρώσουν χιλιάρικα πρόστιμα για τα μαγαζιά τους αν δεν εμβολιαστούν
    κάθε μέρα πόσες ηλεκτρονικές κατασχέσεις κάνουν;
    τί λογαριασμούς στέλνουν σε όλους;
    τρομαγμένος ζούσε ο κόσμος πάντα πριν την επανάσταση, δούλοι, καλοπερνούσαν οι λίγοι στις Βερσαλλίες τους, ατάραχοι, μετά ήρθαν οι γκιλοτίνες, μια ζωή το ίδιο στόρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστα ολα απο αυτους συντονιζονται για το ποτε θα σπασει μια πορεια:
    https://defencereview.gr/omada-syllipseon-i-eyelikti-kai-tachyki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ29 Αυγούστου, 2021 23:33

    ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΚΩΣΤΟ ΤΑΥΡΕ .ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ .
    ΒΟΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΠΕΣΚΕΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ .
    ΔΗΛΑΔΗ ,ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ;
    ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΓΑΡΔΕΝΙΕΣ ;;
    ΕΔΩ ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΜΠΟΥΝΙΔΙ ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ .....
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ .ΕΤΣΙ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΣ .
    ΕΙΡΗΝΙΚΑ ,ΚΟΥΤΑΒΙΣΤΙΚΑ ,ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΜΕΝΑ ....
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ,ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ ΆΛΛΟ ΦΑΟΥΛ. ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΎ, ΕΝΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΩΣ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ, ΚΑΙ Ο ΤΣΙΜΠΛΑΣ 2 ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ Ο ΚΟΠΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΕΙ Η ΚΟΝΤΗ.
      ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ.

      Διαγραφή
    2. Ο Παναγιώτης Δίας κατοχικά νέα έχει 4 σήμερα, στο τέταρτο λέει ότι έφυγαν δύο δικοί του από ακτινοβολία, το εξηγεί, όπως τον Τάσο Παπαδόπουλο και άλλους, ιοί θέρους, πεσμένο ανοσοποιητικό, διασωληνώσεις, διάβασε το

      Διαγραφή
    3. Ενα νησί που δεν το πάτησα, το είδα και με εντυπωσίασε
      Κρίμα που δεν το περπάτησα

      Διαγραφή
    4. πολλοί πίστεψαν ότι είναι ένα συνηθισμένο εμβόλιο όπως της γρίππης, μην τους κατακρίνεις

      Διαγραφή
  7. Ούτε προβοκάτορες, τίποτα αυτή τη φορά.
    Η αδερφάρα η κούλα είπε στα ΥΜΕΤ να μας ριξουν στο ξαφνικό κατευθείαν χημικά.
    Πάνω σε γυναίκες και παιδιά και μεγάλους ανθρώπους.
    Πρόκειται για gay σχιζοφρενή που με ευχαριστηση εκτελει εντολές να δολοφονεί τους Ελληνες με ότι τρόπο μπορεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν γ#μιεται απλα
    τον παίρνει πατόκορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φωνή
    Διαβάστε το προσεκτικά
    Δεν αντέχουν τον έλεγχο
    https://www.triklopodia.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%ba/
    η φωνή θα συνεχίζει και δεν αφορά πόσοι την ακούν, αν την ακούν, ή αν ακολουθούν
    αυτό είναι το σημείο υψίστης σημασίας
    ο έλεγχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νύχτα” έρχονται εκατοντάδες Αφγανοί στην Αλβανία με την QATAR AIRLINES παρουσία του Ράμα – Ύποπτα σχέδια από τα Τίρανα

    https://www.pentapostagma.gr/kosmos/balkania/7032534_nyhta-erhontai-ekatontades-afganoi-stin-albania-me-tin-qatar-airlines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θεσσαλονικη
    https://www.youtube.com/watch?v=FK4Voe379Os&t=20s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βίντεο ντοκουμέντο: Δείτε πως στήνεται μια προβοκάτσια και πως την αποτυπώνει η κάμερα από το ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας…

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/08/blog-post_2650.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επίσημα* εβδομήντα χρόνια κράτησε ο κουμουνισμός στην Ρωσία , 50 στις γειτονικές μας Βαλκανικές χώρες. Οποιος τολμούσε να αντιδράσει φυλακή εξορία , βασανιστήρια, ΘΑΝΑΤΟΣ!
    Τα απάνθρωπα κομμουνιστικά αυτά καθεστώτα δεν έπεσαν εξαιτίας του λαού που βγήκε στους δρόμους. Οσοι και εάν έβγαιναν όσοι και εάν βγήκαν ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΑΝ απο τα κουμουνιστικά τανκς!

    «Πράγα 1968»: Οι φωτογραφίες του Κουντέλκα ταξιδεύουν στο Βουκουρέστι - le mag
    https://www.youtube.com/watch?v=bC-bdoAydnw

    Το ίδιο θα κάνουν τα κομμουνιστικά καθεστώτα και τώρα.
    Εάν προσπαθήσουμε να τα ρίξουμε θα μας ρίξουν ΤΑ ΤΑΝΚΣ στο ψαχνό!
    Τα αριστερά ΜΜΕ θα μας χαρακτηρίσουν ακροδεξιούς αντιδημοκράτες φασίστες ναζιστές !(Αντεπαναστάτες τους έλεγαν στα αριστερά καθεστώτα. Οσους αντιδρούσαν , τους έδεναν μια πέτρα στο λαιμό και τους έριχναν στον ποταμό. Να μην σπαταλούν και σφαίρες).

    Πρώτα απο όλα τα τανκς τα ονομάζεις με το πραγματικό όνομα τους. Κομμουνιστικά!
    Και η τα πολεμάς με ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ η κάθεσαι στα αυγά σου!

    Οι συνταγματάρχες που έβγαλαν τα ΕΘΝΙΚΑ ΤΑΝΚΣ στους δρόμους ,
    πέθαναν στην φυλακή για
    να μην ζήσουμε και εμείς ανοίξεις τύπου Πράγας.
    Και το ευχαριστώ μας προς αυτούς ήταν να τους κλείσουμε φυλακή και να πεθάνουν σε αυτήν σαν να ήταν οι χειρότεροι εγκληματίες και οχι οι σωτήρες μας!!!

    Τα Εθνικά τανκς δεν πρόκειται να ξαναβγούν στους δρόμους!
    Εκτός εάν ...

    *Ανεπίσημα η αριστερά (με διάφορα προωσπεία) επικρατεί ακόμα παντού σε ολη τη γη.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι τα τελευταία μικρά κόμματα που θα σιχαθεί ο κόσμος και θα τους πάρει με τις πέτρες, το είπε πολύ ευγενικά ο άγιος αν και ο λιθοβολισμός με πέτρες γίνεται και είσαι θαμμένος μέχρι το λαιμό
      τελειώσαν

      Διαγραφή
  14. Οποιος πιστευει οτι μια χουντα μπορει να πεσει με ειρηνικες διαδηλωσεις,
    ειναι ή αφελης ή εγκαθετος.
    Τα ειχαμε πει και την προηγουμενη φορα που καπελωσε τη συγκεντρωση
    ο επιδοξος βουλευτης και σωτηρας Βοβολης.
    Πραγματικα απορω ποσες φορες πρεπει να τους δειρουν για να βαλουν μυαλο
    και να καταλαβουν οτι τετοιες εποχες και σε τετοιες εκδηλωσεις,
    δεν απς απροετοιμαστος και απροστατευτος.
    Η μοναδικη φορα που εγινε κατι μεσα σ'αυτον τον εναμιση χρονπ
    ηταν οταν εφαγαν το ξυλο της χρονιας τους απ'τους χουλιγκανους
    στη Ν. Σμυρνη. Και την επομενη μερα μαζευτηκαν αρκετα οι πραιτωριανοι
    που ειχαν ξεσαλωσει και ειχαν ξαμοληθει στις πλατειες κι εγραφαν κοσμο.
    Ειτε αρεσει ειτε οχι, η αληθεια ειναι οτι αυτη ηταν η μοναδικη φορα
    που πραγματικα το κρατος σκεφτηκε οτι μπορει να γινουν χειροτερα
    τα πραγματα και μαζεψε λιγο τα κουλα του απ'τον κοσμο.
    Τωρα οτι ο αλλος παιρνει τα παιδια του σε μια τετοια διαδηλωση
    που βρωμουσε μπαρουτι μερες πριν, με τα δημοσιευματα για αυρες κλπ
    να δινουν και να παιρνουν, με ξεπερναει.
    Προφανως καποιοι δεν παιρνουν χαμπαρι που πανε και μετα
    βγαινουν και κλαιγονται.
    Τελος διαβαζω οτι λεει τα χημικα επεσαν απροκλητα.
    Που ειναι το περιεργο ? Εδω πανε να σου γα%@#$% τη ζωη με τα μπολια,
    λες να κολλησουν σε μερικα δακρυγονα, η να βαρεσουν με τα γκλομπ ?
    Μου φαινεται οτι ορισμενοι νομιζουν οτι πανε για καφεδακι,
    κατι που το παρατηρησα και στη προηγουμενη διαδηλωση.
    Βλεπουμε τους Γαλλους πως ετοιμαζονται και πανε ετοιμοι για ολα,
    αλλα δεν παραδειγματιζομαστε.
    Νομιζω οτι ως λαος δε γνωριζουμε πως να αντιμετωπθζουμε τετοιες
    καταστασεις γιατι ως επι το πλειστον ειμαστε μαλθακοι και χαβαλεδες
    μετα απο 40 χρονια με "προοδευτικους" στο τιμονι της χωρας.
    Πρεπει επειγοντως να το παρουμε αλλιως γιατι ο χρονος δεν ειναι
    με το μερος μας και δυστυχως καθε μερα ξεφυτρωνει και μια καινουργια
    ιδεα απο τους νεοταξιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξεφυτρώνει καμιά καινούργια ιδέα
      Τά έχουν όλα στη σειρά
      Η Νέμεσις θα έρθει απ τα παιδιά, στοχοποίησαν τα παιδιά και θέλουν όχι απλώς να τα ανωμαλέψουν, αλλά να τα σκοτώσουν, να βιάσουν το καθ εικόνα τους, τα παιδιά, που είναι αθώα, δεν είναι εσύ κι εγώ να διαβάζουμε να ενημερωνόμαστε,δυστυχώς πολλά έχουν γονείς κάτι άτομα εντελώς πυροβολημένα

      Διαγραφή
    2. Μπράβο ωρέ Έλληνα επιτέλους κάποιος που λέει τα πράγματα με το όνομα τους γιατί όταν μιλάμε εμείς πριχού γίνει οτιδήποτε μας γράφουν...
      Έστω και μετά ας μιλήσει κάποιος επί της ουσίας και ουχί επί των φιλοσοφιών κλπ κλπ ηττοπαθείς σκέψεις βασισμένες - λέμε τώρα - στην προηγούμενη ιστορία της νέας Ελλάδας ξεχνάμε την παλιά ιστορία και ασχολούμαστε ακόμα με δεξούς και ζερβούς κλπ κλπ ή με χούντες ξενόφερτες ή με λοιπούς βρωμιάρηδες.
      Αντί να κλαιγόμαστε για το τι μας κάνανε θα έπρεπε να γνωρίζουμε τι θα μας κάνουν και να το αποφεύγουμε.
      Προφανώς οι νεοέλληνες δεν γνωρίζουν ότι μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο και πάνε στο σύνταγμα με σαγιονάρες και τα παιδάκια τους. Λυπηρόν...αλλά ο Ελληνικός λαός ειδικά των Αθηνών κλπ μεγαλουπόλεων δεν θα είναι ποτέ έτοιμος για κάτι τέτοιο οπότε...;;;;
      ΔΠ

      Διαγραφή
  15. τα έβαλαν με τον οίμο
    φίμωση
    στο βγάζει μόνο αν το βάλεις οίμος αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φίλος Ρωμανός έπαθε αυτό που είχαμε πάθει κι εμείς επί 5 ημέρες, προ 70 ημερών περίπου. Θα επανέλθει.

      Διαγραφή
    2. Αν δεν πάρουν τον μπούλο θα σας φιμώσουν όλους
      Τα βόλια είναι 7
      Μπες ουράνια νοσταλγία και διάβασε 1 το χάραγμα του αντιχρίστου 2 το προχάραγμα του αντιχρίστου
      Μια χαρά τα εξηγεί
      Πάντα οι Αρχαίοι Ελληνες πίστευαν στον από μηχανής θεό
      Νομίζω ότι εδώ σε μας ξέφυγε το σχέδιο από τα όρια του μπάχαλου, δεν το σώζουν με τίποτα

      Διαγραφή
  16. ΜΗΤΣΙΕΣΑΙ ΓΑΜΙΟΤΑΚΗ (Σαν τον Καραγκιόζη Cover) by The Music Couple©
    40.786 προβολές ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.
    https://youtu.be/rQONj70l7uo
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια καταπληκτική δουλειά, από το < ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ > που ρίχνει φως
    στην υποτιθέμενη πανδημία και υγειονομική παρανοϊκότητα που βιώνουμε:

    https://www.youtube.com/watch?v=w2HxHRri11g&ab_channel=%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%A4%CE%A5%CE%9F%CE%95%CE%A1%CE%95%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%A3%26%CE%9A%CE%A1%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3%CE%A3%CE%9A%CE%95%CE%A8%CE%97%CE%A3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ φίλε το ντοκιμαντέρ αυτό!

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

      Διαγραφή
  18. Κανένα σχόλιο
    Βάλτε τις δύο φωτογραφίες δίπλα δίπλα
    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2020/08/blog-post_368.html
    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2021/08/blog-post_344.html
    στο τελευταίο, ωραίο το 1 σχόλιο και η τελευταία παράγραφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατα την γνωμη μου....

    Τεσσερα σημεια που θα δωσουν το πλεονεκτημα στην Ελληνικη κοινωνια, ή τουλαχιστον σε οποιους ΔΕΝ εχου φαει απο το απαγορευμενο φρουτο - μεταφορικως αναφερομαι στο Σπηλαιο του Πλατων - ειναι τεσσερεις τακτικες κινησεις που θα αποφερουν πολλαπλα κερδη ΣΥΝ το ηθικο πλεονεκτημα εναντιων των δικτατορικων μεθοδων που φερει εναντιον του Ελληνικου Λαου, ο ελληνοφωνος πολιτικος κοσμος της νυν ελληνοφωνης αρχουσας ταξης .


    Τακτικες νικης εναντιον της αρχουσας ταξης:

    1 - Πρωτον, η ΑΛΛΗΛΕΓΗΥΗ μεταξυ Ελληνων ομοιδεατων κι συναγωνιστων,
    Οταν λεμε αλληλεγγυη, εννοω σε τεχνικο υλικα, υλικα αγαθα και αλληλεγγυη στον κοινωνικο/ψυχολογικο τομεα.
    ΣΗΜ: Η αλληλεγγυη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εχει κι προσωπα με ιατρικες γνωσεις, νοσοκομους κι ατομα με νομικες γνωσεις!

    2 - Δευτερον, Η Ενημερωση και η καλη επικοινωνια μεταξυ Ελληνων συναγωνιστων + ομοιδεατων, κυριως με δικτυα που ειναι ΕΚΤΟΣ του ελεγχου της αρχουσας ταξης, βλεπε γνωστους τηλε-ραδιοφωνικους σταθμους.
    ΣΗΜ:
    Διαφορες συσκευες κινητων τηλεφωνων εχουν την ιδιοτητα να επικοινωνουν μεταξυ της ιδια μαρκας, ως ασυρματοι πομποι, οταν εχουν την εφαρμογη PTT(Push To Talk)
    Ή ακομα, οσοι δεν εχετε, να αγορασετε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα ζευγαρι ασυρματους πομπους, οσο γινεται πιο κοντα σε στρατιωτικης ποιοτητας/εκδοσης ασυρματων.

    3 - Η ΝΟΜΙΜΗ αρνηση !
    Αρνηση συμμετοχης σε οτι προτεινει Δημαρχος/Νομος/Κεντρικο κρατος των Αθηνων.
    Δεν θα μπω σε λεπτομεριες περι αρνησης, διοτι υπαρχει κι ο νομος προτροπης.
    Αρα, οσο παιρνει καποιον να ακολουθησει μια τετοια τακτικη κι οσο δεν τον/την φερνει στην παρανομια καλο θα ειναι να σκεφτει ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ να αρνηθει απο την σημερινη του καθημερινοτητα.

    4 - ΕΦΟΔΙΑ ΣΟΥ,
    Κυριως υλικα για πρωτες βοηθειας κι προσωπικες αναγκαιοτητες σε ιατρικα σκευαμστα, χαπια κλπ
    Εφοδιαστειτε με ξηρα τροφη και μεταφερομενα δοχεια νερου. Ερχεται καλοκαιρι αρα το υγρο φαγητο, σουπες κλπ, δεν ειναι ιδανικο.

    υ.γ.
    ΟΣΟ πιο ανεξαρτητος ειναι καποιος απο τα δεσμα του Κεντρικου κρατους των Αθηνων, τοσο πιο ΕΛΕΥΘΕΡΑ μπορει να κινειται.

    Ας αναρωτηθουμε, ο καθενας μεσα του, τα απλα ...... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ μακρια απο Αθηνα κι μεγαλες πολης;;;

    Τι ελεγε ο Ιων Δραγουμης, οταν το κρατος ΕΧΘΡΕΥΤΑΙ το Εθνος;;;

    Πολυ απλα, η λυση ειναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του κρατους εχθρου - ιδιου και το Αρθρο του Συνταγματος 120 παρ. 4

    Και το ηθικο ΠΑΝΤΑ ΑΚΜΑΙΟ, αλλιως την κατσαμε !



    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διορθωση.......

      Το "Ερχεται καλοκαιρι...."
      Παρατυπια δικια μου, λογο το οτι γραφω απο το νοτιο ημισφαιριο.....



      eksothen

      Διαγραφή
  20. Μπηκαν στη πολη οι οχτροι,τις πορτες σπασαν οι οχτροι....ενας βλακας ενα βοδι,ο παπαθανασης,ειπε οτι το 10 τοις εκατο παραμενει ανεμβολιαστο...παιδια δεν ξερουν τι τους γινεται...αν οι εμβολιασμενοι ειναι 90 τοις εκατο,τοτε εχουν πετυχει την ανοσια του πληθους [δεν μ αρεσει η λεξη αγελη γιατι παραπεμπει σε σκυλια,λυκους]και θελουν να εμβολιαστει και αυτο το 10 τοις εκατο,γιατι νοιαζονται για την υγεια μας,και δεν θελουν να βλεπουν ανθρωπους στις ΜΕΘ,γι αυτο και η υποχρεωτικοτητα θα επεκταθει και σε αλλες κοινωνικες ομαδες....ΠΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ Α Κ Ο Μ Η...επειδη σου εδωσα το λογο μου για λιγο καιρο Κωστα δεν εχει ουτε Γαλλικα,ουτε Σουαχιλι,θα προσπαθησω αν μη τι αλλο]...καλη εβδομαδα κι ο Θεος να βαλει το χερι του....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βριζε κορίτσι μου..
      Πλάκα σου έκανα με τα "πιπερια" κλπ. Αντεγραφα για πλάκα την Σουφλή 😂😂😂

      Διαγραφή
  21. https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%bb%ce%ae%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%be/

    ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ ΝΈΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://www.proelasi.com/ποιος-θα-κρατάει-τα-κβαντικά-κλειδιά-σ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. η παρανοια σε ολο της το μεγαλειο..οι αντιεμβολιαστες λεει επιτεθηκαν με μολοτωφ στους κωλομπατσους...το δε βρωμικο συμβουλιο επικρατιας,αυτοι οι παιδοκαυλοι,οι σατυροι,οι ανθρωπομορφοι διαβολοι,ΑΝΑΘΕΜΑ τους,ειπε οχι για το παγωμα υποχρεωτικου εμβολιασμου των υγειονομικω[ το γ θερινο τμημα] βεβαια ειναι προσωρινου χαρακτηρα η αποφαση,και δεν κρινει οριστικα το ζητημα της υποχρεωτικοτητας...απο τους μικροτσουτσου δεν περιμεναμε κατι αλλο.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισές δουλειές κάνεις Σούλα..
      "Μικροτσούτσουνοι αναζητητές - προς θηλασμόν- μεγάλων τσουτσουνιών" 😂

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχαχααααααααα...ειπα να ξεκινησω αγαλι αγαλι .....Σουλα

      Διαγραφή
  24. https://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/04/blog-post_88.html

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΙΣΧΥΣ» (https://isxys.blogspot.com), ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΗΝΕΚΗ; ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΘΡΟΟΡΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ; ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ, ΑΜΙΓΩΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ. ΚΡΙΜΑ, ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ. ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι, το Ισχύς και άλλα, αλλά.. δεν νομίζω ότι είναι θέμα "απαξίωσης". Απλά, ο κατάλογος του είναι κάπως προσωπικός. Δηλαδή με όσους (εντός εισαγωγικών) έχει συνεργαστεί με οποιοδήποτε τρόπο, αποκτώντας (εντός εισαγωγικών επίσης) μια προσωπική επαφή.

      Διαγραφή
    2. Βάλε και το «Ισχύς» ρε μάστορα.
      Βρήκαμε και τον μπελά μας.
      Έλεοςςςςςςςςς...

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΕΚΤΟΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΦΗ.

      ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ

      Διαγραφή
  25. https://www.youtube.com/watch?v=xDQUacHG0ZY

    μετα το 15.00'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το ακούσω, πάντως στο προηγούμενό του βίντεο είχε πει ότι δεν θα τολμήσουν να διαλύσουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις.

      Διαγραφή
    2. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/08/mily-miller-fda-us-food-and-drug.html ean einai alitheia oti exei na kanei me tis omades pou eida sto syntagma kata tis oxtw me oxtwmisi kai tin mpitakou ...genika mesri tis 815 peripou ola pigainan mia xara ...meta kapoioi ksekinisan kayga alla lakisan prin mpoun sto kyriws piato ...akakaloi malakes ...isa isa gia na dwthei entoli dialysi poreias ...sigoyra kapoioi/es epaiksan rolo se olo ayto ...arxizoyn omws oloi kai katalabainoun oti me tis kathistikes kai tis eirinopoies diadylwseis den ginetai kati ...dystyxws i istoria tha epanalifthei anapofeykta alli mia fora ...kai as elpizoyme teleytaia

      Διαγραφή
  26. Και η ζωή συνεχίζεται κανονικά
    https://katohika.gr/ellada/oli-i-oikogeneia-taksidi-stis-ipa-me-kratiko-aeroplano-gia-tin-egkatastasi-tis-thygateras-sto-idiotiko-panepistimio-geil-kai-4imero-chalaro-weekend/
    Αντε και πρωθυπουργίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ Η ΓΡΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΡΜΗ
      ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ
      ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ;
      ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ

      Διαγραφή
  27. https://tasthyras.wordpress.com/2021/08/30/%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAlexandrosTsingos%2Fvideos%2F390208492499249%2F&show_text=false&width=560&t=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η δικαιοσύνη.
    Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή