«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Η ΦΥΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ 


 

 

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021, ημέρα συγκεντρώσεων ανά το Πανελλήνιο κατά της αντισυνταγματικής και παράνομης κατά την Ευρωπαϊκή Ένωση υποχρεωτικής ιατρικής πράξης σε πολίτες και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας ιδιωτεύει συμπτωματικά.


Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 ημέρα εορτασμού της νίκης των Τούρκων επί των Ελλήνων που μας καθορίζει γεωπολιτικά και όχι μόνο μέχρι σήμερα, ο Πρωθυπουργός που, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις παραμένει αλώβητος, παρά το μαύρισμα της Πάρνηθας, της Εύβοιας και των ψυχών των Ελλήνων, φέρεται να ετοιμάζεται με αργότερο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου και την έναρξη της ΔΕΘ, για την τελική επίθεση στην ενότητα και την ασφάλεια της Ελλάδας.


Με μπαράζ δηλώσεων Υπουργών του και δημοσιευμάτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στοχεύει στον πλήρη έλεγχο του Κράτους με την καταδίωξη, εκδίωξη  και βιολογική εξόντωση των μη εμβολιασμένων σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις, στην Παιδεία, στην Υγεία σε όλους τους κρατικούς οργανισμούς. Όποιος δεν είναι πελάτης της τουρκικής BioΝTech καθίσταται κοινωνικός στόχος προς εξαφάνιση αδιαφορώντας για τις συνέπειες σε Εθνική Άμυνα και Δημόσια Τάξη. Σειρά αμέσως μετά μέσα στο κατάλληλο ομιχλώδες επικοινωνιακό πεδίο του Πολέμου και τα παιδιά των Ελλήνων φυσικά, ο υπέρ πάντων στόχος, εύκολος χωρίς Εθνική Άμυνα και ενότητα Ελλήνων.


Ένας Υπουργός εμπόδιο ως πρώην Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού αποτελεί το στόχο που βάλλεται με μένος από ξένα κέντρα σε όμορα και μη Κράτη καθώς και από το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής αποτέλεσε και σε προηγούμενες απόπειρες ανασχηματισμού τον κεντρικό στόχο καθώς η εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου ολοκληρωτισμού των Ούννων, από το Βερολίνο μέχρι τη Βαγδάτη και συνένωσής του με το κομμουνιστικό και φασιστικό καθεστώς της Κίνας μέσω Αφγανιστάν-Πακιστάν, πλέον απαιτεί να πέσει το εμπόδιο της αντίστασης της Ελλάδας, όπως τότε που ο Ξέρξης εκστράτευε στις Θερμοπύλες, όπως τότε που οι Σελτζούκοι συνενώνονταν στην πύλη της Βιέννης, όπως το 2015 του Αλέξη Τσίπρα.


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής είναι η αιτία ενός αχρείαστου ανασχηματισμού Μητσοτάκη καθώς από έναν ανίκανο και επιζήμιο εθνικά εκ του αποτελέσματος πρωθυπουργό υπηρέτη ξένων συμφερόντων εις βάρος του ελληνικού λαού δεν θα προκύψει τίποτα νέο παρά μία απεχθής πολιτική μορφή διακυβέρνησης. Ο Αλκιβιάδης Στεφανής και πάλι αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο καθώς γνωρίζει τις συνέπειες τραγικών αποφάσεων διχασμού και διάλυσης της ενότητας του Στρατεύματος. Γνωρίζει όπως κάθε Έλληνας ότι η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού επί ανθρώπων που δεν επιθυμούν παραβιάζει το Σύνταγμα και τους Νόμους στο οποίο ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ οι Έλληνες Αξιωματικοί να προστατεύουν και να τηρούν στη ζωή τους μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός τους.


Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει την αντικατάστασή του με κάποιον πιο ενδοτικό. Γενικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κύκνεια πολιτική πράξη του εκτιμάται ότι θα τοποθετήσει κατ'εντολή ξένων κέντρων ό,τι πιο σκληροπυρηνικό έχει στην καταδίωξη των μη εμβολιασμένων σε Στρατό και Σχολεία της Ελλάδας πριν συρθεί σε εκλογές ήττας.  Αν θα δούμε την τελευταία πράξη του πιστοποιητικού θανάτου της Ελλάδας θα φανεί άμεσα. Ο χρόνος τελειώνει για όλους και οι εκλογές της Γερμανίας με την απομάκρυνση της επαίσχυντης Μέρκελ που διάλυσε την Ε.Ε., ισοπέδωσε την Ελλάδα και έπνιξε τους Γερμανούς, το εμβόλιο κατά της γρίπης που δείχνει να βοηθάει στην κάλυψη και από τον Covid-19 πια και τα παραδείγματα τόσων Κρατών καθιστούν την εθνική πολιτική Μητσοτάκη ύποπτη και άκυρη.


Σιγκαπούρη και Δανία καθιστούν τον Covid-19 ενδημικό μετά από  δύο χρόνια βασανισμού των πολιτών, το Ισραήλ φαντάζει και πάλι ανεμβολίαστο, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο τα γήπεδα είναι ασφυκτικά γεμάτα και η ζωή κυλάει ελεύθερα χωρίς καμία συνέπεια στην εθνική υγεία τους. 


Η Νέα Ελλάδα απαιτεί εκλογές άμεσα και απομάκρυνση όλων εκείνων που την πλήγωσαν και συνεχίζουν να εργάζονται για τη διάλυσή της, την κρατική και μαχητική μείωση της ισχύος της. Η Νέα Ελλάδα έχει τη δύναμη και το λαό να αναγεννηθεί και να δημιουργήσει έναν ισχυρό πόλο αντίστασης και αποκλεισμού του φασισμού από όπου και αν προέρχεται, την Ανατολή και το Βορρά. 


Η Νέα Ελλάδα θα κόψει τη γέφυρα διακίνησης της ηρωίνης από το  Αφγανιστάν όπως και οι Ταλιμπάν θα κόψουν την παραγωγή του. Αποσταθεροποίηση στο Αφγανιστάν και την Ελλάδα δεν θα γίνουν όσο και αν προσπαθεί το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα με τους υπαλλήλους του στοχεύοντας να διαλύσουν τον κρατικό μηχανισμό της Ελλάδας αρχικά και την κρατική υπόσταση της τελικά μετατρέποντας την σε χώρο διακίνησης και εμπορίας με τοπικούς αντιπροσώπους, πολιτικούς, κρατικούς υπαλλήλους και επιχειρηματίες. Μπορεί να είχε μάθει να αποκομίζει 55 δισεκατομμύρια ετησίως από το εμπόριο ηρωίνης αφήνοντας μόλις 400 εκατομμύρια για τους παραγωγούς Ταλιμπάν θυμίζοντας τους παραγωγούς γης της Ελλάδας στην εκμετάλλευσή τους, η εποχή της ανθρωπότητας όμως άλλαξε.


Αυτά προς το παρόν και ας περιμένουνε τον κ.Μητσοτάκη που ιδιωτεύει να ξαναγίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας για λίγο ακόμη μέχρι να λάβει την πολιτική απάντηση που του αξίζει για τις συμφορές που έφερε από τον κυρίαρχο ελληνικό λαό που ενοχλεί για ακόμη μία φορά την ανθρωπότητα ως ατίθασος και απείθαρχος.


Έναν "νέο Πλαστήρα" απαιτεί λαός και ιστορία και ένας "νέος Πλαστήρας" που δεν ληστεύει την Ελλάδα ως προϋπόθεση ανάληψης της εξουσίας θα αναδειχθεί δημοκρατικά. Οι σκέψεις Μαξίμου απομάκρυνσης Στεφανή και υποχρεωτικού εμβολιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ γνωρίζουν τα πραγματικά ποσοστά μη εμβολιασμένων, προκαλούν ευλόγως σκέψεις παράδοσης της χώρας για όσους διαβάζουν πίσω από τις γραμμές άμυνας της Ελλάδας. 


Τέλος, γιατί το Μαξίμου επιδιώκει τόσο πιστά και με μανία ρήξη πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας με τους Αξιωματικούς και Οπλίτες εντός των Ενόπλων Δυνάμεων μας, ας μας απαντήσει το ίδιο ποιο εθνικό συμφέρον υπηρετεί. Ποιος θα πολεμήσει για την Ελλάδα στον παγκόσμιο υβριδικό πόλεμο που διεξάγεται και αναμένεται να ενταθεί και στο έδαφος της Ελλάδας, τελικά; Οι εμβολιασμένοι μόνο ή όλοι μαζί, κύριε Μητσοτάκη; Τι επιλέγετε και με εντολή ποιας-ποιου-ποιων για την Ελλάδα τις νύχτες των σκέψεων παράδοσης της χώρας;

 

ksipnistere.com


22 σχόλια:

  1. ΩΠΑ, ωπα ωπα, τι ειναι αυτο παλι......

    Τι λαυρακι ειναι αυτο που βγηκε;;;;
    "Όποιος δεν είναι πελάτης της τουρκικής BioΝTech καθίσταται κοινωνικός στόχος προς εξαφάνιση αδιαφορώντας για τις συνέπειες σε Εθνική Άμυνα και Δημόσια Τάξη........"


    Δηλαδη....
    Η Pfizer, του Χαλδαιου Μπουρλα (ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ), χρησιμοποιει την ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ εταιρια, BioNtech, για την κατασκευη των σκευασματων που μας εχει φερει ο Μιζοτακης στην Ελλαδα;;;;;

    Λες μερικοι εκει στην Μ Ασα να τριβουν τα χερια τους για το οτι ο Ελληνικος Λαος ντοπαρετε με μπολι αλα τουρκα, εε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι μετά περιμένουν επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα μερικοί, διά πολεμικής συρράξεως. Η επίθεση ήδη γίνεται με λαθροσκουπίδια και τουρκικά εμβόλια, με Εφιάλτη/Προδότη τον γαμιωτάκη.

      Διαγραφή

    2. Αγαπητε Διοδοτε, αν κι μη κηρυγμενος, εχουμε ανοικτο πολεμο εναντιον του Ελληνικου Εθνους.

      Οποια αλλη ερμηνεια απο το οφθαλμοφανες, ειναι αποφυγη της πραγματικοτητας κι στρουθοκαμηλισμος !


      Δευτερο μας μελημα ως υποχρεωση για την συνεχιση του Εθνους κι της Φυλης, ΠΡΕΠΕΙ....Εμεις πρεπει να βρουμε τους αντιπροσωπους μας, εντος κοινωνιας κι εντος οποιων πιθανων θεσμων, προλαβουμε να εισχωρησουμε.

      Πρωτο μας μελημα ειανι το αμεσο αναγκαιο.
      Μετρα για την προβλεψη της υγειας μας κι σαν τον μερμηγκα, η αποθηκευση τροφιμων κι εφοδιων, επιβιωσης!

      υ.γ.
      ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το εγω κι αρχιζει το ΕΜΕΙΣ.
      Οχι ολοι, αλλα οι ομοιδεατες οι συναγωνιστες, οι εμπιστοι.

      Οι οποιοι ελληνοφωνοι διεθνιστες οποιας χρωματισης μενουν στην ΑΠ ΕΞΩ - χωρις ΚΑΜΙΑ συμπονια κι εξαιρεση.




      eksothen

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ eksothen,

      βλέποντας ότι αρχίζουν κ τα μαζεύουν στην Ευρώπη και ονομάζουν την κορωνομπούρδα "ενδημία" πλέον, όπως η απλή γρίπη, επαληθευομαι σε αυτό που λέω απ'αρχης του ιστολογιου. Ότι ένας είναι ο στόχος τους: Οι Έλληνες. Με την εν τάχει ισλαμοποιηση της και με τα τουρκικά εμβόλια, πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δόθηκε λυσσασμενη εντολή "φονευστε - εξοντωστε" ΤΩΡΑ τους Έλληνες Ελλάδος και Κύπρου!

      Προσωπικά πιστεύω πως έχουμε άμεση ανάγκη ένα σημαντικό πρόσωπο να μπει μπροστά, για να επισημοποιηθει η επίθεση μας κατά των δολοφόνων μας και να αρχίσει να έχει αποτελέσματα. Τον Γιαννακόπουλο π. χ. θα προτιμούσα να μην τον ακούσω να αναγγέλλει κόμμα, αλλά να σηκώνει το λάβαρο των πατριωτων φιλάθλων όλων των αθλητικών συλλογών. Δηλαδή να ενώσει τους οπαδούς όλων των ομάδων, πράγμα που άνετα ρίχνει όλο το πολιτικό σύστημα (θυμήσου κ την Στάση του Νίκα). Αν μια εκατοστή χούλιγκαν έκαναν στην Ν. Σμύρνη τα καρακωλια να χεστουν, φαντάσου τί μπορεί να γίνει σε πανελλαδικό επίπεδο με ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΆΡΗ, ΟΣΦΠ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.
      Μέσα σε μέρες θα οριζαν οι Έλληνες Πρόεδρο ή πρωθυπουργό δικό τους, πατριώτη κ κατά προτίμηση Ορθόδοξο (έξω από κυκλώματα τουρκολάγνου υψηλόβαθμου παπαδαριού) για να αδειάσει και άμεσα την Ελλάδα από την ισλαμική βρωμιά κ τους Τούρκους πράκτορες.

      Διαγραφή
    4. Διοδοτε, συνυπογραφω....

      Πραγματι, δεν ειναι μονο η πολιτικη αρενα, που θελπουμε συσπειρωση...

      Πρωτιστως, ωφελιμο ειναι να συσπειρωθουμε στον Λαικο τομεα, οπου βρουμε κι απο οποιο μονοπατι προερζεται ο αλλος.

      Η λαικη συσπειρωση μαλιστα με Εθνικα κριτηρια - μακρια απο αυτες τις ξενοφερτες πεζοδρομιακες ενμφανισεις απο διεθνιστες που τα καινε κι τα σπανε - θα δωσει τεραστια εγκυροτητα, κυρος και μαλιστα με επισημη χροια, ως εκφραστης Εθνικων απαιτησεων κι λαικης εκφρασης.

      το θεμα ειναι να φερουμε τον αντιπαλο μας να μην μπορει να παραβλεψει την λαικη ωθηση κι ισχυ, ενος Λαικου ρευματος. Ηδη κοντευουμε αυτον τον σκοπο ακατα την γνωμη μου

      Αφου υπαρχει, τετοια Λαικη απηχηση, πρεπει να βρουμε απλους ντομπρους κι ρεαλιστικους τροπους να επι - κοινωνησουμε την αναγκη συσπειρωσης (μακρια απο πολιτικες αμαρτιες του χθες) ολων των συναγωνιστων εντος αυτου του Λαικου ρευματος ως ενεργα μελη/αγωνιστες.

      Η αιτια, ή το αλοθι αυτης της συσπειρωσης ειναι το εξαναγκαστικο στην υγεια.
      Υπαρχουν και αλλα ΚΟΙΝΑ θεματα που καινε την Ελληνικη κοινωνια - δεν αναφερομαι σε ιδεολογικες δογματικες κραυγες (οτι κομματικο πρεπει να ΜΗΝ εχει θεση σε αυτο το Λαικο ρευμα - τουλαχιστον μεχρι να εμφανιστουν αποδεχτα προσωπα απο το συνολο) - τα αλλα καυτα θεματα πρεπει να εισχωρουν σιγα σιγα στον καταλληλο χρονο, ως απαιτησεις απο το Λαικο κινημα.


      απλα αποψεις δικες μου....


      eksothen

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

      eksothen, αυτά τα περί Τουρκικής ιδιοκτησίας είχαν γραφεί πρόσφατα αρκετές φορές στο Ελληνόφωνο κομμάτι του Ίντερνετ, αλλά πέρασαν στο ντούκου. Όπως πέρασε στο ντούκου το ότι ΟΛΟΙ οι ιδιοκτήτες / πρόεδροι του ΔΣ των εταιριών παραγωγής των εμβολίων ( ; ) είναι τζιούζ. (Βέβαια, δεν αναφέρθηκε τίποτε γιά τους μεγαλομετόχους τους - αλλά κανένα στοιχηματάκι, κανείς, γιά το τί είναι κι αυτοί; )

      Το έγραψα πολλές φορές, ότι δυστυχώς ακόμη καί οι "ξυπνητοί" δεν λέμε να θεωρήσουμε κάποια πράγματα ως **βασικές** καί ΚΟΙΝΕΣ ΜΑΣ αλήθειες της σημερινής πραγματικότητας - καί εφεξής να στηριζόμαστε σ' αυτές (δίκην αξιωμάτων - όπως πχ ότι κάθε μέρα ανατέλλει ο Ήλιος), χωρίς πλέον να τις συζητάμε κάν.
      Έτσι, νομίζουμε πως η Τουρκία μας επιτίθεται (μονάχα) ως κράτος, υπό τις διαταγές (μονάχα) του Ερντογάν. Καί ΞΕΧΝΑΜΕ πως:
      - Υπάρχει ένα ολόκληρο δίκτυο Τούρκων (ή καί Τουρκο-τζιούζ, βλέπε Ραχμί Κότς) σε επιτελικές θέσεις παγκοσμίως.
      - Υπάρχουν αρκετοί καλοπληρωμένοι "λομπίστες" υπέρ Τουρκίας παγκοσμίως.
      - Η Τουρκία μας επιτίθεται με όποιον τρόπο μπορεί· με πολλούς τρόπους, όχι απαραίτητα στρατιωτικούς καί ευθείς. Όπως πχ με εξαγορές (βλέπε μαρίνα Βουλιαγμένης), άσε τα μπουλούκια των λάθρο που σπρώχνει κατα 'δώ.

      Να μην σας προκαλούν καμμία έκπληξη, λοιπόν, τέτοιες ειδήσεις. Ή, μήπως, δεν γνωρίζετε ότι το ρεύμα γιά τους προβολείς στις σκοπιές του Έβρου είναι αγορασμένο από Τουρκία; Ή το πού κατασκευάζονται οι στρατιωτικές μας στολές;

      Καμμία έκπληξη.

      Εχθροί καί προδότες είναι Λερναία Ύδρα. Πολλά κεφάλια.

      Διαγραφή
    6. Έτσι φίλε μου Εργ! Σωστότατος!!!
      Σοκαρίστηκα λίγο στο τέλος, με το θέμα του ρεύματος στις σκοπιές. Δεν το ήξερα. Πόσα δεν ξέρουμε ακόμα; Εδώ χρειάζεται Ηρακλής και Ιόλαος μαζί συγχρονισμενα και πανελλαδικά. Να κολλάει η λαβή στο δέρμα, όπως του Νικηταρά!

      Διαγραφή
    7. αγαπητε Εργδημεργ,

      Ο Ελληνας ειναι ενας ευφυης ανθρωπος, κι διαισθανεται το σωστο.
      Ή καλυτερα, να το εξηγησω, ο Ελληνας στην συνειδηση κατεχει εσωτερικη τροπη προς τον ορθολογισμο, προς το Εθνικο κι το Δικαιο.

      Εαν ενταξουμε στον λογο μας το, εμεις, οχι ως λεξη αλλα ως εννοια κι αφετηρια συζητησης για οποιο θεμα, αυτη η τακτικη απο μονης της - χωρις αλλες θετικες ασκησεις προπαγανδας - θα σπειρει πολλα οφελη σε λιγο χρονικο διαστημα.

      Η γνωμη μου ειναι, πως η Λερναια Υδρα - που αριστα παραλληλιζεις - την οποια ειμαστε αναγκασμενοι να αντιμετωπισουμε, θελει συλλογικοτητα, ευελιξια/ευστροφια κι προγραμματισμο.


      Δεν εχουμε στο χερι μας εναν ημιθεο Ηρακλη.
      eksothen

      Διαγραφή
  2. Παιδιά ο Στεφανής είναι φουλ μασονία
    Ένας μεγάλος γλυφτης και μόνο δημόσιες σχέσεις. Τον έζησα από κοντά. Τελευταίος αρχηγός με πολλά κιλά @ρχ!δια ήταν ο Γράψας. Μπορεί να μας είχε τεντώσει αλλά ήταν ΑΡΧΗΓΌΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως, αλλά επειδή η κούλα φαίνεται να ενδιαφέρεται μόνο για να τρυπήσει τούς πάντες στη χώρα, βρήκε και από τον Στεφανή τοίχο στο θέμα του τρυπήματος του στρατεύματος. Όπως η Τσίμπλα ξεφορτώθηκε τις συνιστώσες του, έτσι και το βαμπίρ κάνει αυτές τις μέρες το ίδιο, και το λέει ανασχηματισμό.

      Διαγραφή
    2. Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι ο μασόνος (που μυήθηκε όταν ήταν μέραρχος στη Ρόδο) δεν έφερε καμία αντίσταση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο στράτευμα. Ποιο πιθανό είναι να το φάει ο Οικονόμου(γενικός γραμματέας ΥΕΘΑ) γιατί δεν χωνεύει ο ένας τον άλλον

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΝ 8:15 ΚΑΙ ΤΟΝ "ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΊ ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΝΑ ΗΣΥΧΆΣΟΥΜΕ " ΥΠΕΡΕΥΦΥΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.....
    ΟΝΤΩΣ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΩΝΟΣ(ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΚΑΡΓΑ) ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΓΡΑΦΕΙ.ΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ "ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ" ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΩΣ ΚΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΣΧΟΣ ΑΛΛΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΓΚΡΙΖΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΗ Ο "ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ",ΚΑΘΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕΝ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΑΛΛΑ...ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΏΘΗΚΕ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΤΗΣ ΓΝΏΣΗΣ 2GO,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΣΧΟΣ "ΠΡΟΥΣΟΥΧΗ ΡΕΕΕ!" ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΘΕΝΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΤΖΥΜΠΡΟΥ.

    ΜΕΓΚΑΛΗ ΠΑΠΑΤΖΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΝ ΠΑΙΓΝΙΟΝ.ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ,ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΟΝ "ΤΙΜΗΣΕ" ΜΕ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΉ ΚΑΤΟΠΙΝ ΞΕΧΕΣΜΑΤΟΣ ΚΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΖΑ ΚΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο 2GO FOR SLEEPING EARLY KAI ME TSAROUHIA ON...

    ΑΑΑΧ!
    ΣΥΓΚΙΝΉΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΟΣ ΠΑΣΧΟΥ" ΜΟΥΤΖΩΣΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΑΝΑΜΈΝΑΜΕ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΆΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΥΑΤ...ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ....

    ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ,ΚΑΘΟΤΙ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΝ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ+ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΖΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!ΕΣΥ ΚΩΤΣΟ Μ' ΛΙΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΉΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΣΕ "ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΆ "ΔΥΝΑΤΆ ΑΡΘΡΑ" ΚΑΘΟΤΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΙ 🤧😷😤🤒ΚΟΒΙΝΤΟΓΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΤΙΑΣΕΙΣ ΩΡΕ;

    ΡΙΤΑ





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ Ε Ι Ν Α Ι ΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΆ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ.
      ΑΠΛΑ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΦΑΓΑΤΕ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ· ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ.
      ΕΔΩ, ΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο "100% σίγουρος", ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΝΙΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ:
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1013694_o-kmitsotakis-teleiose-ton-astefani-giati-antitahthike-ston

      Διαγραφή
    2. Εγώ είμαι, ο "100%". Λοιπόν, εγώ έτρεχα με διαταγές του στεφ. για να γλύφει ότι κινείται και ότι πετάει. Ο στρατός είχε γίνει δημόσιες σχέσεις. Άνοιξε τις ΑΣ και έδωσε όλα τα σλιπινκ μπαγκ στους λάθρο και μετά τα μάζευαν οι δικοί μας σκισμένα. Άδειες οι ΑΣ. Να μη πω για το γλυψιμο σε όλους τους πολιτικούς, δημάρχους κ.α. είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που για να ανέβει έκανε χατίρια σε όλους και για αυτό τον είχε ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά τον επανέφερε η ΝΔ σαν ΥΦΕΘΑ, να φέρει αντιρρήσεις; Όχι. Δεν πιστεύω κανένα pronews που πάντα τον σιγονταρε.

      Διαγραφή
    3. Υ.Γ. είμαι ο 100% , ο Πλαστήρας δεν ήταν εύελπις, ξεκίνησε από υπαξιωματικός.

      Διαγραφή
  4. Αλκ. Στεφανής: Το ΥΕΘΑ έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας

    https://www.capital.gr/politiki/3559679/alk-stefanis-to-uetha-exei-thesei-os-proteraiotita-tin-enisxusi-tis-egxorias-amuntikis-biomixanias

    Γατάκια μου την απομάκρυνση Στεφανή διέταξε η ίδια η Μέρκελ και ο γιος του Σόρος ο οποίος εχθές μάς "διέταξε" να ανοίξουμε τον Έβρο.
    Δείτε συνέντευξη Στεφανή 8 μναρτίου 2020:

    https://www.mod.mil.gr/synenteyxi-yfetha-k-alkibiadi-stefani-stin-ekpompi-tora-oti-symbainei/

    Κωστη το ένστικτο σου σε καθοδηγεί καλα με τις αναρτήσεις και άσε τους άλλους να ψηριζουν την μαιμου με μασονίες και αλλες μπαλιτσες που τους πετάνε στις κερκίδες για να μην βλεπουν τον τάπητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ PRONEWS EINAI ΚΑΘΑΡΌ ΚΙ ΑΥΤΟ;
    ΓΕΝΙΚΑ;
    ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΚΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ;ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ;

    ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΑΛΚΙΜΠΙΑΝΤ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΟΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΑΛΛΊΑ ΚΑΝΑΔΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΔΩΝ.

    Ο COMMANDER CHIEF ΤΩΝ SEMPER FIDELIS USMC,ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΙΩΝΑΜΕΡΙΚΑΣ:ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΈ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ...ΚΑΤΆ ΤΟ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΚΟΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΟΎΠΕΣ ΡΕ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ!

    ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ...ΑΝΤΡΑΣ,ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ,ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ.

    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ Η ΕΛΑΧΙΣΤΑΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ...ΕΝΟΣ ΠΑΤΤΟΝ.

    GEORGE C.PATTON=A GENERAL TO REMEMBER FOR EVER,LOVE FOR EVER,RESPECT IN THE CENTURIES TO COME.FOR ETERNITY WAS HIS GAME.

    ΕΧΩ ΔΕΙ,ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΕΛΈΓΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΈΡΟΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΜΑΓΚΕΣ;
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΕΧΩΜΕΝ🤔😏🤐😴🤑🤭ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ ΚΑΙ ΕΥΧΗ;

    GOODNIGHT AND GOOD LUCK

    PITA


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦ'ΥΨΗΛΟΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ.ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΡΙΤΑ;;;

      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑ "ΟΠΑΔΟΣ" ΤΗΣ ΡΙΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΣΙΜΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΤ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΔΙΕΚΡΙΝΑ, ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ....
      ΔΠ

      Διαγραφή
  6. ΑΑΑΑΑΧ!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ;!

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ...
    ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ'ΡΘΕΙΣ....

    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΑΊΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΤΟΤΕ...

    ΙΣΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΙΣ "ΡΙΤΑ".

    ΤΏΡΑ.
    ΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΊΑ ΜΟΥ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....

    ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΡΩΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ...

    ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ " ΒΛΕΠΩ" ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

    ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΠΑΝΙΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΘΡΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΔΙΑΔΙΚΤΥΟΠΟΙΗΘΕΙ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΝΟΜΙΖΩ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΛΟΓΚ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΜΙΛΩ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΟΠΑΔΟΎΣ Η ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ.ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ,

    ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΨΗΛΑ.
      ΔΠ

      Διαγραφή
  7. ΕΣΎ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΊ ΜΗΝ ΖΗΤΆΣ ΣΥΓΓΝΏΜΗ.

    ΚΡΑΤΗΣΑ ΗΘΙΚΟ ΨΗΛΆ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΙΝΩ ΜΑΧΕΣ ΑΛΛΕΣ.
    Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ+ΜΕΓΑΛΗ" ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΑ ΒΡΆΔΥΑ. ΔΕΝ ΦΑΝΤΆΖΕΣΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ...ΜΑΣ ΦΥΛΆΝΕ 24/7.

    ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΈΠΕΙ ΤΩΡΑ....

    ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΩ ΔΙΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΕΣ.

    ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗΘΕΊ ΑΛΛΑ ΤΑ TIMELINES ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ.
    ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ TEMPUS FUGIT.

    ΤΟΣΟ ΓΡΉΓΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩ Ο ΜΠΑΊΝΤΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΊ ΤΟ 2016 ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΦΛΥΝΝ "WE HUMANS WILL PREVAIL ".

    "SO AS THROUGH A GLASS AND DARKLY
    THE AGE LONG STRIFE I SEE
    WHERE I FOUGHT IN MANY GUISES
    MANY NAMES _ _ _ BUT ALWAYS ME"

    ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ:ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ.

    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΊΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΊ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΟΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΙΘΕΡΙΚΩΣ Η ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΨΩΣΙΝ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ....ΜΕΤΌΠΙΣΘΕΝ.

    ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΈΛΗ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ.

    ΡΙΤΑ
    ΥΣ.ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΆ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ.







    Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή