«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Όποια πέτρα να σηκώσεις...


Άρχισε να βάζει το χέρι της στην τσέπη μας έτσι για πλάκα τώρα η μητσοβαμπίρα.. κατάλαβες..;

Πρόστιμο και λουκέτο σε ουζερί που σέρβιρε ανεμβολίαστο πελάτη


Στο εν λόγω κατάστημα επεβλήθη πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας.

Βαρύ πρόστιμο και επταήμερο λουκέτο επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές σε ουζερί σε περιοχή της Ημαθίας για παράβαση των επιδημιολογικών μέτρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr, στο εν λόγω κατάστημα επεβλήθη πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας για εξυπηρέτηση πελάτη στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, που δεν διέθετε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Οι αστυνομικές αρχές βεβαίωσαν δύο ακόμα παραβάσεις στην Κεντρική Μακεδονία για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών σε καφετέρια και ζαχαροπλαστείο.

Ακόμα βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις των 300 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενους, τρεις παραβάσεις των 300 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για μη χρήση μάσκας από ιδιοκτήτες και μία παράβαση για μη χρήση μάσκας από πελάτη τράπεζας.

Όσον αφορά τη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 84 παραβάσεις σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων 13 στη Θεσσαλονίκη και δύο στην Κεντρική Μακεδονία.

 

newpost.gr

 

 

7 σχόλια:

  1. οταν γραφω εγω γαμιεται που βγαζεις κοκκινη καρτα...τωρα επικεφαλιδα;;;;το τρελλιαρικο αγορι [;;;] χορτασε βολτες,...εφτασε μεχρι την Ολυμπια ανεμελο χαμογελαστο χαζο παιδι χαρα γεματο,ενας δε βρεθηκε να τον πεταξει στη φωτια ετσι θα σβηνε σιγουρα.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΑΛΛΆ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΛΙΓΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ Σ'ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ, ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΡΕΥΟΥΝΕ..

      https://www.youtube.com/watch?v=5AJ3MS42Vqg

      Διαγραφή
    2. Μιχαλης-Σκορπιος05 Αυγούστου, 2021 17:39

      Ααααλαααα να καει ο γουρλοματης οπαααα

      Διαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλοοο....εσυ θα ερθεις μαρτυρας κατηγοριας κατα της Ποπης;;;με πηραν τηλ απ ολα τα καναλια ,εφημεριδες,CNN,πρακτορειο ΡΩΤΗΣΕ,[βασιλειαδου]εχω βρει το μπελα μου....γιατι λεει η Ποπη η ποδοτετοια,εθεραπευσε νεαρον ανδρα που ητο στην εντατικην με κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις,ο οποιος σηκωθηκε και περπατησε....ο αντωνιαδης βραζει στο ζουμι του,η μπιτακου πεταξε τα ρουχα της και κυκλοφορει τσιτσιδη,εγω δεν ξερω τι να κανω,μαλλον θ ακολουθησω τη μπιτακου....και τα μυαλα στα καγκελα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΟΥΛΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!! ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΗΔΗ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!!! ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ!!! ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!! ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΟΝΙΑ ΜΙΖΟΤΑΚΗ. ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ, ΚΕ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΟΘΡΟΙ ΕΚΕΙ . . . ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΚΕ ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΑΔΑ ΚΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
    ΦΟΝΙΑ ΜΙΖΟΤΑΚΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΟΥΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ, ΕΣΥ ΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ...

    ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗ...
    ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ Γ@ΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΡΕ ΜΑΡΙΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή