«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Όχι, το κλίμα δεν είναι "εκτός ελέγχου"

 Aπάντηση στην κουλοκυβέρνηση που ρίχνει την ευθύνη.. στην κλιματική αλλαγή!


 

 

Η Γη δεν υπήρξε ποτέ ένας κλιματικός παράδεισος χωρίς κυκλώνες, ξηρασίες ή πλημμύρες. Αιώνια πραγματικότητα: η φύση είναι μερικές φορές βίαιη.

 

1.ΝΑΙ, οι θερμοκρασίες ποικίλλουν... οι άνθρωποι πάντα προσαρμόζονταν σε αυτές

Η θερμοκρασία της Γης έχει αυξηθεί ελάχιστα τα τελευταία 150 χρόνια: λιγότερο από 1°C, σε σύγκριση με τις ημερήσιες (εύκολα 10°C) και χωρικές (3°C μεταξύ Παρισιού και προαστίων) διακυμάνσεις. Η μεσαιωνική περίοδος ήταν τουλάχιστον τόσο θερμή όσο και η δική μας. Η μικρή εποχή των παγετώνων που ακολούθησε ήταν μια περίοδος επανειλημμένων λιμών.

 

2. όχι, το CO2 δεν είναι δηλητήριο. Το CO2 είναι ζωή... η φύση θέλει περισσότερο

Η περιεκτικότητα του ατμοσφαιρικού CO2 έχει επίσης αυξηθεί, από 0,03% σε 0,04% από τη Βιομηχανική Επανάσταση. Αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλό, ιδίως επειδή το CO2 δεν είναι ρύπος. Οι αγρότες γνωρίζουν πόσο καλό κάνει στα φυτά και το χρησιμοποιούν στα θερμοκήπιά τους για καλύτερες αποδόσεις. Ο αντίκτυπος του CO2 στη βιόσφαιρα έχει παρατηρηθεί μέσω δορυφόρου: μέσα σε 30 χρόνια, η Γη απέκτησε 18 εκατομμύρια km2 πράσινης επιφάνειας, δηλαδή διπλάσια από το μέγεθος της Σαχάρας. Το CO2 δεν ελέγχει τη θερμοκρασία. Το ένα τρίτο του συνολικού CO2 που εκπέμφθηκε από τη βιομηχανική επανάσταση εκπέμφθηκε τον 21ο αιώνα, ενώ η θερμοκρασία έχει αλλάξει ελάχιστα από το 2001, εκτός από ένα φυσικό γεγονός (Ελ Νίνιο) που θέρμανε τη Γη το 2015-2016.

3. Παγοκύστες, θάλασσες, τυφώνες... δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Το λιώσιμο των πάγων, η άνοδος της στάθμης της θάλασσας, η συχνότητα των τυφώνων... σε όλα αυτά τα θέματα, οι παρατηρήσεις δεν δείχνουν τίποτα ανησυχητικό. Αξιόπιστα στοιχεία είναι διαθέσιμα μόνο για πρόσφατες περιόδους, εξ ου και η τάση να υπερτονίζεται η σημασία των διακυμάνσεων και των "ρεκόρ".

 

4 Οι παγετώνες προχωρούν και υποχωρούν από την αρχή του χρόνου

Οι παγετώνες των Άλπεων δεν περίμεναν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου για να αρχίσουν να υποχωρούν. Σε ορισμένα μέρη, η υποχώρησή τους έχει αποκαλύψει ακόμη και παλιούς δρόμους και κτίρια, αποδεικνύοντας ότι οι παγετώνες αυτοί ήταν ακόμη μικρότεροι στο πρόσφατο παρελθόν. Το παγόβουνο της Αρκτικής συρρικνώθηκε τη δεκαετία του 2000 και στη συνέχεια σταθεροποιήθηκε, σε αντίθεση με τους φόβους (ενώ το παγόβουνο γύρω από την Ανταρκτική έσπασε ρεκόρ επέκτασης)... Τα παραδείγματα θα μπορούσαν να πολλαπλασιαστούν.

 

5) Οι πολικές αρκούδες ευημερούν... ο πληθυσμός τους αυξάνεται

Τέλος, το viral βίντεο με την αποστεωμένη αρκούδα δεν αποδεικνύει τίποτα. Μετά την απαγόρευση του κυνηγιού τους, οι πολικές αρκούδες πάνε καλά. Αυτό αποδεικνύεται από τη σαφή αύξηση του πληθυσμού τους τα τελευταία 50 χρόνια.

 

*Ένωση Κλιματικών Ρεαλιστών

Μένουμε ελεύθεροι!

 

lecourrierdesstrateges.fr 

μετάφραση: Διόδοτος

 

54 σχόλια:

  1. ο κουλομαλακας και η συμμορια του που λυμαινονται τα παντα ειναι εκτος ελεγχου,οχι ο καιρος...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζουν οτι ο κόσμος ακόμα λειτουργεί όπως παλιά. Όπως τότε, δηλαδή, που στοχευμένα και σιγά σιγά τοποθετούσαν στο αφήγημα φράσεις και λέξεις για να τις περάσουν στο υποσυνείδητο του κόσμου. Τώρα όμως, όταν ακούς ή διαβάζεις τη φράση "κλιματική αλλαγή", τοποθετημένη έντεχνα μέσα σε οποιαδήποτε πρόταση, είσαι πλέον ψιλιασμένος οτι προχωράνε στο επόμενο βήμα του σχεδίου τους.

    Όμως ώπα λίγο βρε παλικάρια. Προχωράνε στο επόμενο βήμα πριν τελειώσει το τρέχον βήμα, δηλ τα μπόλια ; Βιάζονται για κάτι και δεν το κατάλαβα ; ΝΑΙ, βιάζονται γιατί έχουν χάσει το παιχνίδι, αλλά δεν είναι ακόμα ορατό.

    Όσο αφορά τα καιρικά φαινόμενα, η ΜΑΝΑ ΓΑΙΑ έχει τον τρόπο να αντιμετωπίσει και τις παρεμβάσεις της γεωμηχανικής. ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ αλλά με καταστροφικές συνέπειες.
    Ας ελπίσουμε οτι αυτή τη φορά η "άνωθεν" παρέμβαση θα είναι κατασταλτική και θα ζήσουμε ωραίες καταστάσεις όταν όλο αυτό τελειώσει. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ εις όφελός μας.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η παρέμβαση της γεωμηχανικής θα φέρει βιβλικές καταστροφές, έτσι θα καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι και θα σπάσουν τα μούτρα τους, θα φύγουν όμως πολλοί, να είμαστε πάντα έτοιμοι να συναντήσουμε τον Δημιουργό μας, όλα αυτά που κάνουν οι αδίστακτοι πρέπει να επισπεύδουν τον ζήλο μας για ένωση με τον Θεό

      Διαγραφή
  3. Πριν απο 50 χρονια και πλεον τα βουνα της χωρας μας ηταν σχεδον γυμνα απο την αποψιλωση καυσιμης υλης και δενδρων καθε μορφης αφου τα αναριθμητα προ της αστυφιλιας νοικοκυρια κουβαλουσαν ξυλα απο παντου για την θερμανση τους και οχι μονο!!!!Υπηρχε μια Ελλαδα με πολυανθρωπα και ζωντανα χωρια και μικρες κωμοπολεις που καταναλωναν κατα βασει την ενεργεια των ξυλων και γενικα του ανθρακα!!!!Ταυτοχρονα η ακμαζουσα υπαιθρια κτηνοτροφια αποψιλωνε περαν του δεοντος πολλες φορες τεραστιες εκτασεις κυριως θαμνωδους πρασινου για την διατροφη των ζωων!!! Σημερα τα βουνα εχουν πυκνωσει και δασωθει τοσο πολυ που πολλες φορες αυτοαναφλεγονται κατι που δεν συνεβαινε τοσο συχνα παλια. Εξαιρουμε βεβαια τους στοχευμενους εμπρησμους που δεν εξυπηρετουν μονο στρατιωτικου τυπου επιδιωξεις και δολιοφθορες αλλα και που συντηρουν και στηριζουν το κλιματικο αφηγημα οταν αυτο καταρρεει!!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ της παλαι ποτε αποψιλωμενης Ελλαδος που θυμομαστε εμεις οι παλαιοτεροι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ???Ετσι ηταν απο ψηλα τα βουνα της Ελλαδας το 1960 για παραδειγμα και ετσι ειναι και τωρα εστω και μετα απο τοσο καψιμο???? ........ Σε πολλα παραθσλασσια μερη της Ελλαδας τα νερα της θαλασσας εχουν ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ εχει αποκαλυφθει ο βυθος ενω η σταθμη φαινεται να ειναι χαμηλοτερη. Η και στα ιδια επιπεδα οπως την θυμομαστε εμεις οι αρχαιοτεροι και πριν 50-60 χρονια!! ! Αυτο πως το εξηγουν οι λαλιστατοι κυριοι επιστημονες που λενε οτι λιωνουν οι παγοι της Αρκτικης και ανεβαινει η σταθμη???? Οκ!! ας πουμε οτι λιωνουν στον Βορρα!! Μηπως ομως ταυτοχρονα επεκτεινονται οι παγοι της Ανταρκτικης οποτε ερχεται ενας συμψηφισμος??????............ Κανενας λογικος και ενσυνειδητος ανθρωπος δεν ειναι αδιαφορος για το φυσικο περιβαλλον!!! Και βεβαια θα πρεπει να υπαρχει η αναλογη ευαισθητοποιηση στον πληθυσμο μεσα απο στοχευμενες παρεμβασεις, μεσω της εκπαιδευσης και μεσω του διαλογου οχι ομως μεσω εκφοβιστικων κραυγων και μεσω πολιτικων που προυποθετουν καθεστωτικη χειραγωγηση και ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον κο Θαλή!
      Έτσι είναι αγαπητέ και πολύ καλά κάνατε και αναφέρατε την εικόνα αυτή του παρελθόντος.

      Καλημερα!

      Διαγραφή
    2. ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΕΜΗΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 2%
      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΔΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ?

      Διαγραφή
    3. Μετά την μεγάλη φωτιά στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης έτυχε και βρέθηκα. Ήταν σκέτη θλίψη,κρανίου τόπος, όμως σήμερα και έπειτα από 4 χρόνια η φύση έχει αποκαταστήσει το τοπίο και μάλιστα κατά καλύτερο τρόπο. 'Έτσι θα γίνει και τώρα εκτός κι αν........ τσιμεντάρουν την γη.Υπομονή και η απελευθέρωση έρχεται

      Διαγραφή
  4. Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ Η ΦΥΣΙΣ.
    Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ
    Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ
    Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΛΑΒΑ
    Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ
    Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
    Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΑΝΤΕΝΕΣ 5G, ΠΥΛΩΝΕΣ, ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΦΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΔΙΟΤΙ
    ΕΛΛΑΔΑ = ΦΥΣΙΣ = ΦΩΣ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ. ΦΥΤΕΥΣΤΕ ΚΕΔΡΟΥΣ, ΒΕΛΑΝΙΔΙΕΣ, ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥΣ. Ο ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕΝΔΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΝΕΙ. ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΗΕΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΔΕΝΔΡΟ. Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΠΛΑΣΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΣ ΝΕΡΟ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ = ΦΥΣΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!
      ΤΑ ΕΊΠΑΤΕ ΜΕ ΠΟΛΎ ΕΎΣΤΟΧΟ ΤΡΌΠΟ!
      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!

      Διαγραφή
    2. Πολυ ωραιο το σχολιο σου, μονο να προσθεσω ενα πραγμα.
      Οτι οι αρχαιοι προγονοι θεωρουσαν το πευκο συμφορα
      για διαφορους λογους, με βασικο το οτι αρπαζει φωτια
      πολυ ευκολα και τη διασπειρει με τα κουκουναρια
      και γι'αυτο φυτευαν βελανιδιες.

      Διαγραφή
    3. ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.....

      Πολυ σωστα. Δηλαδη κατα την "κα" Δουρου χρειαζομαστε 5 ΧΑ.

      Διαγραφή
    4. ο ευκάλυπτος μακριά από θεμέλια και σπίτια, σε κτήμα τέρμα άκρη, διώχνει τα κουνούπια και τον αγαπούν οι αφρικανοί, διώχνει τα έντομα

      Διαγραφή
  5. «ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΟΒΟΣ απο κρατος κε θρησκεια. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΚΑΛΗ ΞΕΥΤΙΛΑ. ΚΑΛΗ ΣΑΤΑΝΙΛΑ. ΚΑΛΗ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΛΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΥΠΑΜΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ» Νεος Εφιαλτης, Νεοι Βρυκολακες, Νεα Δολοφονια. Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουμε όμως καλό Θεό, Θεό αγάπης, που μπορεί ξαφνικά να δώσει τόσο ισχυρούς ποιμένες που ο Αρειος θα είναι του νηπιαγωγείου μπροστά στους σημερινούς, οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά εμέσει τον Θεό και τους Αγίους Του, και τους ιερείς του όπως τον αγιο Νικηφόρο τον Λεπρό, τον ιερέα της Σπιναλόγκα ως πρόσφατα παραδείγματα, μας ζάλισαν τα καρούμπαλα με τις μωρολογίες τους που τις παρουσιάζουν ως θεολογίες και εμβολιάζονται με έμβρυα εκτρώσεων; ή από θυσίες σατανιστών;;προτρέπουν τους πιστούς να σατανιαστούν, έρχεται βαρύς ο πέλεκυς στις κεφαλές τους

      Διαγραφή
  6. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ;
    ΚΛΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ,ΤΟΝ ΚΛΑΝΟΥΝ.
    ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑΣ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ .
    ΜΑΧΑΙΡΙ.
    ΤΩΡΑ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΓΚΡΕΤΑ ;
    ΑΥΤΟ ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ,ΘΑ ΝΟΣΗΣΗ ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ.
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
    ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ.
    ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε βλέπω πάλι Ελλάδα μου,
    Πατρίδα μου χρυσή
    να υψώνεσαι περήφανη
    γιατί είσαι πάντα εσύ,
    Συ που το Φως εσκόρπισες
    στον κόσμο πέρα ως πέρα
    κι ήταν ημέρα Ελληνική
    του κόσμου η πρώτη μέρα..
    - Τίμος Μωραιτίνης -

    μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://oimos-athina.blogspot.com/2021/08/blog-post_55.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aγαπητέ viral,

    ΠΕΘΑΝΑ στο γέλιο με αυτό που μού έστειλες!
    Επίτρεψέ μου, να μην αναρτήσω το ποστ σου, μέχρι να αξιοποιηθεί ως ανάρτηση, τόσο από εμένα, αλλά κυρίως από την κα Σουφλή.
    Το σχόλιο με τους σατανιστές επίσης πολύ καλογραμμένο, και σκέφτομαι να το κάνω ανάρτηση ως screenshot.

    Eυχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://attikanea.info/έκτακτη-είδηση-είναι-η-πρώτη-φορά-στα-δ/

      "Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στα διεθνή χρονικά που καταγράφεται κάτι τόσο σοβαρό, με αποτέλεσμα η Αμερικανική Πρεσβεία να ορίσει ειδικό απεσταλμένο, προσδιορίζοντας χρονοδιάγραμμα ουσιαστικού διαλόγου και παραινέσεων προς την ιδιοκτήτρια της ηλ. εφημερίδος κυρίας Κ. Σουφλή, εντός της εβδομάδος, ενώ παράλληλα εξέδωσε αυστηρή ανακοίνωση, η οποία συνυπογράφεται από το State Department, αποτρέποντας τους Αμερικανούς πολίτες από την επίσκεψη στην εν λόγω ηλ. σελίδα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης με το hashtag #ΠΣΟΘΟΣ. Συγκεκριμένα, μέλος της συντονιστικής επιτροπής από την πρωτοβουλία διαμαρτυρίας «Κατω τα ξερά σας απο τα Αττικά Νέα», μίλησε, υπό καθεστώς ψευδωνυμίας με το διαδικτυακό ψευδώνυμο Κώστας-Ταύρος, για οργανωμένη και συνωμοτική προσπάθεια παραπλάνησης και φίμωσης της αλήθειας, με απώτερο σκοπό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Την συμπαράστασή της εξέφρασε και η Πελασγική, παραθέτοντας πληθώρα εμπεριστατωμένων πληροφοριών από αρχεία. Ενώ στην εκδήλωση διαμαρτυρίας συμμετείχε και η πασίγνωστη, διαδικτυακή Βασούλα με οπτικοακουστικό υλικό. Την εκδήλωση χαιρέτησε και η κ. Χ. Μπουκουβάλα."

      Διαγραφή
  10. Xθες στην περιοχή μου, δήμος στην Αθήνα, είχαμε ρεκόρ στην καταγραφή μεγίστης από 38 του 1999 σε 42 με πρόγνωση 44. Σήμερα 40 με πρόγνωση 41.
    Το 2017 Μαι 34 από 32, Ιουν 41/37 !!! Ιουλ. 40/38, Σεπ. 36/34.
    Απρ. 2018 28/26, εφέτος Ιαν. 20/18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΑΛΤΕ Σ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΠΑΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ.ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΑ ΥΠΕΡΧΕΙΛΗΣΗ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ;
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Λευκός ΜΑΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται!
      Αντίθετα αν βάλεις νερό σε γυάλινο μπουκάλι και το βάλεις στην κατάψυξη, τότε όταν θα γίνει πάγος θα σπάσει το μπουκάλι!
      Το νερό σε στερεά μορφή: πάγος έχει μεγαλύτερο όγκο από το νερό σε υγρή μορφή.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  12. ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΕΥΓΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ!!! ΑΨΥΧΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ,

      ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΑ, ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΈΝΑ ΚΆΡΟ ΆΛΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΜΆΣ ΈΦΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΥΤΥΧΊΑ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΗΔΟΝΗ.
      ΤΕΛΙΚΑ, ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΦ ΚΟΟΥΡΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ.
      ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΗΔΟΝΙΚΟ, ΠΙΟ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟ, ΠΙΟ ΛΙΓΩΤΙΚΌ ΜΕΣ'ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ Κ@ΒΛΑ... ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙΣ, ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!
      Η ΥΠΈΡΤΑΤΗ ΗΡΆΚΛΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΙΣ !!!

      Διαγραφή
    2. ΥΓ.

      ΓΙ ΑΥΤΟ.. ΚΡΆΤΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ.
      ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΌΝΑ ΤΟΥΣ.
      Ε.., ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ.. ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΑΣΜΑ-ΟΘΟΝΕΣ, ΤΙΣ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΕΛΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
      ΤΙ ΡΙΝΤΛΕΪ ΣΚΟΤ ΚΑΙ ΤΖΩΝ ΚΑΡΠΕΝΤΕΡ ΜΟΎ ΛΕΣ ΜΕΤΑ...

      Διαγραφή
    3. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ, ΕΡΙΞΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ.
      https://www.facebook.com/watch/?v=638899110419613&extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C
      ΖΕΣΤΑΙΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ.

      Διαγραφή
  13. ΕΛΕΟΣ! ΚΑΙΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ04 Αυγούστου, 2021 19:19

    ΜΜΜΜΜ......
    ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΕ ΜΠΟΥΚΙ.
    ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ .
    ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ .
    ΚΑΤΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ .....ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ .
    ΚΩΣΤΑ ,ΣΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ .
    ΠΑΝΤΩΣ ,Η ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ,ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,ΠΟΥ ΛΕΜΕ .
    ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ .
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ .
    ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ 6.5 ΜΠΟΦΩΡ .
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ !
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ .
    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ;;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΜΟΥ, ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ F/B ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΡΔΑΜΙΣΤΗ.
      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4587250311288199&id=100000098267905&sfnsn=mo
      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΝ ΘΑ ΧΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ, ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΩ "ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΓΟΡΙΑ.. LOOK AT ΤHIS.."

      Διαγραφή
  15. Χθεσινες δηλωσεις του μεγαλου μας ηγετη Γκαντεμη Εφιαλτη (ο Αλαχ να μας κοβει φωτιες κε να του δινει μιζες): «ΑΛΑΧ ΟΥΑΓΚΜΠΑΡ. Ιμε η μεγαλος δημοκρατης ηγετης σας. Γιατι ρε τσογλανια (αυτό το πηρα από τη μαμακα μου) με ενοχλειτε στις διακοπες μου για μια κολοφωτια? Ινε ευκαιρια οι υποτελεις μου να μαζεψουνε λιγη ζεστη να εχουνε για τον χειμωνα. Εχετε δει αλον ηγετη να ενδιαφερετε τοσο πολύ για τους υπηκοους του, όπως ΕΓΩ? Α, ξεχασα, να πατε να κανετε κανα εμβολιο, διοτι ολη αυτή η δροσια εφερε την μεταλαξη Φου (βγαινει από το «φωτια») οπου αποφασισα να δωσω αλα εκατο δισεκατομυρια στον μπατζανακη μου τον Εβραιο, δικα σας λεφτα, από τα οποια τα μισα δικα μου. Ζωα, ε τσουρουφλισμενα ζωα. Ουφ. Βλεπω εκει κατι πιπινια ξεβρακωτα. Παω για καμια φουτια»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "εκτός ελέγχου " είναι η αχρεία φαντασία τους!

    Πέρυσι 21.04.2020
    „Αυτές οι μάσκες για αγελάδες δεν έχουν καμία σχέση με τον κοροναϊό“
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-04-21/these-face-masks-for-cows-have-nothing-to-do-with-coronavirus

    Φέτος 26.07.2021
    „Υποχρεωτικές μάσκες για τις αγελάδες“
    https://www.ardmediathek.de/video/wissen-vor-acht-zukunft/das-erste/Y3JpZDovL2Rhc2Vyc3RlLmRlL3dpc3NlbiB2b3IgOCAtIHp1a3VuZnQvYmQ0N2VjZTMtZTI5MC00YmRhLWFjNmYtMWNiOWE0MDA5MGE0/

    A.T.

    Υ.Γ. Το κλίμα και οι δημιουργοί του
    NEXRAD - Das mysteriöse Wetterradar
    https://www.youtube.com/watch?v=wz3scZLFbSA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγανακτισμενος πολιτης τα χωνει στον Κουλη στην ΕΡΤ.

    https://www.youtube.com/watch?v=n3mW39i44Tg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. https://attikanea.info/%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b1%cf%86%ce%ae%ce%b3%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bd%ce%bf/#comment-47178

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οχι, το κλιμα δεν ινε εκτος ελεγχου. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ νεο-ΕΛΗΝΩΝ ΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (με τα ζωα που πανε κε ψηφιζουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΤΑΝ ΚΑΙΣ ΤΗ ΓΗ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

    ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ Η ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΡΗΔΕΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΜΕ ΑΕΡΗΔΕΣ.

    112, ΕΚΚΕΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.

    112 ΚΑΙ ΝΙΩΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ. ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΟΥΝ;
    ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΡΕ ΣΑΠΙΟΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ;

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ.

    ΕΙΣΤΕ Η ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠA EΡΠΕΤΑ;

    ΚΩΣΤΑ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ, ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΜΗΝ Σ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    ΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΘΟΥΛΗ ΝΑΖΙΣΤΑΚΗ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ @ΟΥΝΙ ΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ενα μάτσο ψυχάκηδες και διεστραμμένοι, σοδομισμένοι και βαθειά ταπεινωμένοι από τις μυήσεις τους στις κρυφές στοές προορισμένοι να εκτελούν τυφλές διαταγές όπως τους έχουν προγραμματίσει. Παλιάνθρωποι του χειρίστου είδους, απύθμενα κομπλεξικοί, φοβισμένοι αλλά και εξαρτημένοι στις όποιες ουσίες είναι εθισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΓΟΡΙΑ.. LOOK AT ΤHIS:

    Διονυσης Σαρακινης facebook

    Όταν ξεσπάει μια πυρκαγιά με πολλές ταυτόχρονες εστίες σε περιοχή φιλέτο, κάντε μια αναζήτηση στο google το όνομα της περιοχής και δίπλα γράψτε "επενδύσεις" και βουαλά λύνεται το μυστήριο.
    Τυχαίο άρθρο του in.gr πριν ένα εξάμηνο:
    «Ως μαγνήτης για την προσέλκυση επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή Βαρυμπόμπης – Κρυονερίου λειτουργούν τα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι.»
    «Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πολλοί… μνηστήρες «σκανάρουν» τις γύρω εκτάσεις και διερευνούν τις δυνατότητες αξιοποίησής τους. Ωστόσο, μεγάλο τμήμα τους είναι δασικό, ενώ η διαθέσιμη «καθαρή» γη είναι ελάχιστη και με περιορισμούς στις χρήσεις γης.»
    «Για τη διαχείριση του έργου θα συσταθεί Εταιρεία Ειδικού Σκοπού, η οποία θα προετοιμάσει και τις συμβάσεις παραχώρησης. Ο προϋπολογισμός εκτιμάται στα 97-130 εκατ. ευρώ, με το υπουργείο Πολιτισμού να έχει αιτηθεί τα 49 εκατ. από το Ταμείο Ανάκαμψης. Τα υπόλοιπα θα αναζητηθούν με τη συνεργασία Δημοσίου και ιδιωτών»
    Εντελώς τυχαία έχει αλλάξει ο νόμος που οι καμένες εκτάσεις κρίνονται αμέσως αναδασωτέες και αυτό γίνεται με προϋποθέσεις. Όταν βέβαια δεν έχουν οριστικοποιηθεί ποτέ οι δασικοί χάρτες και το Κτηματολόγιο από σύστασης ελληνικού κράτους, αυτό γίνεται εξαιρετικά εύκολο για εγχώριους και ξένους επενδυτές που έχουν πρόσβαση στα αρμόδια υπουργεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θελουν σκοτωμα απλα. Γδαρσιμο και να μενουν ζωντανοι με παυσιπονα θελουν...

      Διαγραφή
    2. ΟΥΑΟΥ! ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΧΑΝΙΜΠΑΛ ΛΕΚΤΕΡ!

      Διαγραφή
    3. Θέλανε το "φιλέτο" του Τατοίου και το όμορφο τμήμα της Πάρνηθας, 47.000 καταπράσινων στρεμμάτων από τα οποία τα 15.000 στρέμματα τα έχουν κηρύξει εθνικό δρυμό. Tο ξεπούλησαν σε εφοπλιστική οικογένεια που έχει στενές σχέσεις με το Μητσοτακέικο. Πολυεμπορικό Κέντρο θέλουν να κάνουν εκεί..και το ξεπούλησαν μπιρ-παρά. Απλά τους ΞΕΦΥΓΕ η φωτιά...γιατί είναι μαλάκες
      ΔΠ

      Διαγραφή
  23. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/
    https://katohika.gr/stranger-voice/kai-an-to-schedio-diafygis-apotychei-mia-nouvela-dramatos-sto-mellon/
    https://katohika.gr/ellada/kafkania-archaias-olympias-chardalia-den-echeis-vouleftiki-asylia/
    https://katohika.gr/ellada/enan-arithmo-sas-deiksame-gia-tis-katastrofes-edo-kai-deka-chronia-118-apolafste-tous-ilithious-pou-den-gnorizoun-ti-lene-kai-ti-kanoun/
    https://katohika.gr/ellada/tha-sas-kapsoun-re-chaivania-giati-kaine-ta-dasi-vil-pylas-pros-yposyneidita-yposynaisthita-sas-ginete-mikroi-kai-malakoi-malakes-mikrosoftikoi-mikromalakes/
    https://katohika.gr/stranger-voice/otan-to-tychaio-kako-me-tis-foties-tis-attikis-symferei-apolyta-to-schediasmo-sygkomidis-kai-tou-emvolioudiavase-to/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΠ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΠ ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.
    Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ
    ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΕΛΙΤ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΝΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ. ΕΣΥ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΟΣ Ή ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΛΟΣ.

    1. ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.

    2. ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ.

    3. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

    Π.Χ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΛΙΘΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΛΙΘΙΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράσινη ενέργεια και πράσινα άλογα!
      Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla γίνονται μεζές για τα ποντίκια. Η Tesla χρησιμοποιεί μονωτικό από σόγια για τα ηλεκτρικά καλώδια, αλλά αυτό γίνεται πόλος έλξης τρωκτικών και η εταιρεία αρνείται να πληρώσει επισκευές σε ζημιές που έχουν προκληθεί από τρωκτικά!!
      https://www.el.gr/paraxena/bizar/idioktites-tesla-diamartyrontai-oti-ta-po/
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  25. ΚΛΙΚΑ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΤΕΚΑΨΕ την ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ. ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ “ΣΙΚΕΛΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ”. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ 3 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ –Για Χρυσοχοίδη —Χαρδαλιά —Αρχηγό της Πυροσβεστικής. Ούτε οι Γερμανοί Ναζί και ο Ιμπραήμ τέτοια λεηλασία

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9a%ce%9b%ce%99%ce%9a%ce%91-%ce%9c%ce%91%ce%a6%ce%99%ce%91%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%95%ce%9a%ce%91%ce%a8%ce%95-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%91%ce%94%ce%91-%ce%a4%ce%99-%ce%9a%ce%a1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στα κατοχικά η είδηση
    Ένας λόγος που καίνε είναι ότι τα δέντρα και τα φυλλώματα εμποδίζουν τα ραδιοκύματα στο τζι φάιβ, όταν μπει σε λειτουργία θα δούμε τί θα προκαλέσει στους εμβολιασμένους, τάδε έφη άγιος Παίσιος τί θα πάθουν, πιθανόν θα λυθεί και η απορία του μαγνητισμού
    Οι ασφράγιστοι οπωσδήποτε θα έχουν την θεία βοήθεια και δεν θα πάθουν τα φοβερά
    Ο άλλος λόγος, να μην μπορείς να κρυφτείς και να τραφείς στην φύση και στα βουνά, τότε που θα σε καταδιώκουν από ξηράς και αέρος γιατί δεν σφραγίστηκες, προφητείες ρώσων αγίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  27. Διόδοτε Το βαθύ λαρύγγι ήταν κάποτε ταινία, τα λαρύγγια είναι ξεπερασμένα
    Το άκρον άωτον της ανατριχίλας, να κάνεις γυμνός τσουλίθρα σε ξυράφι και να βάζεις τον για φρένο μπρρρρρρρ μου το είπε ένα φιλαράκι, τί είπε ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

    https://twitter.com/petechatziplis/status/1422993631561015307

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. «Πάμε σε έναν εφιάλτη διαρκείας μέσα στον Αύγουστο - Μετά τις φωτιές έρχονται οι πλημμύρες» προειδοποιεί ο Ε.Λέκκας
    https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/1007563_elekkas-i-ellada-ayti-ti-stigmi-einai-san-pyritidapothiki-i-thermokrasia

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ? ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΧΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή