«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΓ-ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

 του Αργύρη Καραβούλια, συγγραφέα-δημοσιογράφου


 

Γι’ άλλη μια φορά ας ξιφουλκήσουμε εναντίον των κακών εμπρηστών και άλλων γνωστών κι αγνώστων αιτιών που καίνε τα δάση μας κι όπως συμβαίνει συνήθως έπιασαν την καλή μας κυβέρνηση στον ύπνο…

Καλό το παραμύθι, αλλά του λείπει ο δράκος της παγκοσμιοποίησης που επελαύνει ταχύτατα θέλοντας να ισοπεδώσει κοινωνίες, οικογένειες και περιβάλλον κάτω από την δική του νοσηρή επικράτεια, ο δράκος της παγκοσμιοποίησης που κάθε φορά φοράει διαφορετικό κοστούμι για να εμφανιστεί ενώπιον των έκπληκτων μαζών…
Αφού στήσαμε το σκηνικό της πλήρους παρακολούθησης των πολιτών και του βίαιου εγκλεισμού τους με εργαλείο την ψευτο-πανδημία και παγιώσαμε τους τρόπους να μένουν οι άνθρωποι όμηροι στο σπίτι τους, αφού μπορέσαμε και οδηγήσαμε τον παγκόσμιο πληθυσμό στον απόλυτο αυτό-εξευτιλισμό με την χρήση φίμωτρου στο πρόσωπο σύμβολο της πλήρους υποταγής τους και συνάμα τους παρασύραμε στην αυτοκτονία με την χορήγηση τοξικών δηλητηρίων που βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες που μπορεί να έχουν στην ζωή τους…, τώρα που το κλίμα (θερμό ένεκα υπερθέρμανσης…) είναι βολικό, ας αλλάξουμε επίπεδο…
 

 
Ο ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, στο εξέχον εγχειρίδιο-οδηγό της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Η Μεγάλη Επανεκκίνηση, (αποτελεί και πηγή έμπνευσης για την χάραξη της πολιτικής του πρωθυπουργού μας…), μάς λέει χαρακτηριστικά «…η κρίση της Covid 19 δεν μπορεί να πάει χαμένη και τώρα είναι η στιγμή να θεσπίσουμε βιώσιμες περιβαλλοντικές πολιτικές», συνεχίζοντας «Ορισμένοι ηγέτες και διαμορφωτές αποφάσεων, που ήδη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην κλιματική αλλαγή, ίσως θελήσουν να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα που παρέχει το ΣΟΚ της πανδημίας για να εφαρμόσουν μακροχρόνιες και ευρύτερες περιβαλλοντικές αλλαγές. Στην πραγματικότητα, θα κάνουν «καλή χρήση» της πανδημίας, μην επιτρέποντας να πάνε χαμένες οι θετικές συνέπειες για το περιβάλλον λόγω καραντίνας…».
 
Κατά τον φωτισμένο αυτό νου και τα λοιπά χοιρίδια της παγκοσμιοποίησης, (που στο εν λόγω βιβλίο την βαφτίζει περιφερειοποίηση, όρος που ξεπηδά ως εμφαινόμενη λύση στο πρόβλημα παγκοσμιοποίηση - μη παγκοσμιοποίηση), δηλώνεται σαφώς πως για να περιοριστούν τα προβλήματα που ανακύπτουν από την κλιματική αλλαγή πρέπει να υποκλιθούμε στις προτάσεις τους.

Από αυτές συμπεραίνεται πως για τα περιβαλλοντικά προβλήματα πρωτίστως ευθύνεται η γεωργία… «Μόνο η γεωργία καλύπτει πάνω από το ένα τρίτο της χερσαίας επιφάνειας και είναι εκείνη η οικονομική δραστηριότητα που διαταράσσει πιο πολύ την φύση…» μας λέει πάλι στο βιβλίο του ο Schwab.

Δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να συνειδητοποιήσουμε το που το πάνε· σε μια γκετοποιημένη ανθρωπότητα που οι άνθρωποι θα καταναλώνουν για τροφή μόνο τα βιοτεχνολογικά-μεταλλαγμένα προϊόντα που θέλει η άρχουσα αυτή ελίτ των επικυρίαρχων, όλοι θα είναι ψηφιακές μαριονέτες του απόλυτου μάτριξ, ή όπως το είχε προβλέψει ο οραματιστής συγγραφέας Ουίλλιαμ Μπάροουζ «αν δεν είσαι νούμερο δεν δικαιούσαι τίποτα, δεν μπορείς να είσαι τίποτα».
Καταλαβαίνουμε πολύ καλά που οδηγείται αυτή η κατάσταση με τις φωτιές, τι εξυπηρετούν, όπως αύριο με τις πλημμύρες, με τις φονικές καταιγίδες· γενικότερα η Ατζέντα 2030 προβλέπει άγριο παιχνίδι με τα καιρικά φαινόμενα όπως και με φυσικές καταστροφές μέχρι να υποκλιθούμε στον κάθε ξεχαρβαλιά… και να του πούμε γονυκλινείς: μέγα αφέντη..., κλείσε μας για πάντα σπίτι, έξω η ζωή είναι αφόρητη…
Είναι γελοίο, είναι αποκρουστικό, αποτρόπαιο, κι όμως το δεχθήκαμε, μας έβαλαν καραντίνα για υγειονομικούς λόγους, θα συνεχίσουν για περιβαλλοντικούς λόγους, θα επικαλεστούν μέχρι και εξωγήινους λόγους, μέχρι επιτέλους να δώσουμε την δική μας απάντηση με τον ελληνικό και αιώνιο Λόγο που ορθοθετεί τον άνθρωπο στον κόσμο δίνοντας την ισορροπία και την αρμονία!!!


πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΦΡΟΝΕΙΝ  

 

Σχόλιο Διόδοτου: Ευχόμαστε ολόψυχα στο νέο ιστολόγιο 'Ελευθέρως Φρονείν', καλή πορεία και καλούς αγώνες υπέρ της Αλήθειας, της Ελευθερίας και της Πατρίδος. 

 

13 σχόλια:

  1. Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ -ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ

    https://www.youtube.com/watch?v=XTNEutN61-Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καποιες καριολες μκο κανανε οτι ειχαν κανει και με τους πυροπληκτους στο Ματι

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/08/blog-post_6470.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ........
    ————————————————————
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ 100 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ !!!
    ----------------------------------------------

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    ΠΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ….
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ…..
    -----

    Νικολαος Τσουριδης
    8 Αυγούστου στις 7:55 μ.μ. ·
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ . Με διαχρονικη εντολη απο το 2014 , ΣΑΜΑΡΑ , ΤΣΙΠΡΑ , ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , 100 Πυροσβεστικα οχηματα ειδικα μετασκευασμενα , για δυσβαστες περιοχες ,με πληρη εξοπλισμο για 1000 @ πλεον δασοπυροσβεστες ΣΑΠΙΖΟΥΝ. Τα οχηματα ηταν δωρεα της Εμπορικης Τραπεζας /Credit Agricole προς το ΕΣΕΠΑ στο πλαισιο του προγραμματος δασοπυροσβεσης. Ο ΕΣΕΠΑ με την σημαντικη αυξηση της επιχειρησιακης του δυνατοτητας ,το 2011 - 2012 αποτελεσε ΑΓΚΑΘΙ στο ματι της συντεχνιας που ελεγχει την δασοπυροσβεση. Το πολιτικο συστημα γνωριζει απολυτα τι συνεβαινε και συμβαινει ομως η ΕΝΤΟΛΗ εκτελειται διαχρονικα. Σημερα ζητουν απο το ΕΣΕΠΑ να στειλει τα πυροσβεστικα που διαθετει. Τα οποια ομως εχει κατασχεση το Ελληνικο Δημοσιο ,και ΣΑΠΙΖΟΥΝ στις Αποθηκες. Τα αμαξωματα , ηταν δωρεα της ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ Κυβερνησης . στο ΕΣΕΠΑ. Η αρχικη τους μορφη ηταν ασθενοφορα ,για τα χωρια στις Αλπεις . Εδω δεν μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν ως ασθενοφορα ,καθως με τον Ηλιο ,λογω της ειδικης για την Ελβετια κατασκευης ,θα μετατρεπονταν σε φουρνους το Καλοκαιρι. Ο ΕΣΕΠΑ ζητησε χρηματοδοτηση απο την Εμπορικη Τραπεζα ,και τα μετατρεψανε σε πυροσβεστικα. Δεν τους δωσανε τα χρηματα ,αλλα η Εμπορικη Τραπεζα ( τεχνικη υπηρεσια ) πηρε προδιαγραφες ,εκανε διαγωνισμο ,αναδεικνύετε μειωδοτης ,πιστοποιηθηκε η κατασκευη πληρωθηκαν τελη αδεια κυκλοφοριας , ασφαλειες και οτι αλλο ζητησε το Ελληνικο δημοσιο , και παραδωθησαν σε
    δημοσια εκδηλωση , παρουσια του Περιφερειαρχη Κεντρικης Μακεδονιας ( ΜΑΙΟΣ 2012 ) και Κυβερνητικων στελεχων στο ΕΣΕΠΑ. Το 2014 για να εξοντωσουν και απο αλλη πλευρα το ΕΣΕΠΑ ,ανακαλυψαν οτι δεν πληρωθηκαν δασμοι , για τα οχηματα ,κατασκευης Γερμανιας. Ο προεδρος του ΕΣΕΠΑ ,πηγε στα δικαστηρια ,κατηγορουμενος για κακουργημα της ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑΣ , και του ζητουσαν , 600,000 ευρω. Το Υπουργειο Οικονομικων , ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ Ο Προεδρος , και το ΕΣΕΠΑ . πηγαν στα δικαστηρια και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ. Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Η πρωτη κατ εντολη διαδικασια ,σε βαρος του ΕΣΕΠΑ . εγινε τον φλεβαρη του 2014 , μετα απο ανωνυμη καταγγελια . Το ΕΣΕΠΑ κατηγορηθηκε ως εγκληματικη οργανωση , που εβαζε φωτιες ,για να εμφανιζεται μετα και να τις σβηνει.
    Μεχρι σημερα δεν εχει απαγγελθει κατηγορια , ενω σε ερευνα του ΣΔΟΕ που απαντουσε στο βασικο στοιχειο κατηγοριας , οτι ο προεδρος του ΕΣΕΠΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ. Το πορισμα αποδεικνυε οτι οχι μονο δεν εβγαλε χρηματα ,αλλα η περιουσια του , μειωθηκε κατα 4 διαμερισματα. Επτα χρονια τωρα τα οχηματα σαπιζουν ,στις αποθηκες , και η ΕΛΛΑΔΑ καιγεται .
    Τα στοιχεια ειναι απο τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΛΑΔΟΥΧΟ , ΚΑΙ Pavlos Dermetakis. ΣΗΜΕΙΩΣΗ. 09 08 2021 . Το ωραίο ειναι ότι πήραν τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Σαχινη την 07 08 201 ,και του είπαν οτι τηλεφωνούν από την Πολιτική Προστασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ και με εντολή της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ , όσα πυροσβεστικά οχήματα διαθέτη , να τα στειλει στην ΕΥΒΟΙΑ. Η Απαντηση του , ΒΡΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΡΙΖΩΜΑΤΑ ΗΜΑΘΕΙΑΣ ,
    ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ. ( Εγκεφαλικα επαθαν και στην Θεσσαλονικη ,αλλα και στην Αθηνα.).

    https://www.facebook.com/photo?fbid=214570823932827&set=a.103685625021348

    .

    AΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Marka1
    @Marka149133376
    ΣοκDouble exclamation mark
    Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να μείνουν έστω και μια ώρα στην εξουσία;
    Πιστευετε ότι θα προλάβουν να φύγουν με ελικόπτερα.
    Δειτε τι γίνεται σε club στην Κορινθία.
    Ο κόσμος τραγουδά #Μητσοτακη_γαμιεσαι Face with tears of joyRolling on the floor laughing
    #ΠυρκαγιαΕυβοια #opentv #φωτιες #Ιστιαια

    https://twitter.com/Marka149133376/status/1424737116232327177



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεμίστε την Ελλάδα αιολικά (και αδειάστε την από πουλιά🦅)
    ----------------------------


    Γιάννης Παπαβασιλείου είναι με το χρήστη Sotiris Barelos και 7 ακόμη
    .
    13 ώρ. ·
    Γεμίστε την Ελλάδα αιολικά (και αδειάστε την από πουλιά🦅)
    Λέμε συχνά πως ό,τι δεν βλέπουμε δεν μας ενοχλεί. Ίσως γι' αυτό οι ανεμογεννήτριες τοποθετούνται στις βουνοκορφές, εκεί που δεν πατάει συχνά άνθρωπος, παρά μόνο κάποιοι ορειβάτες, κτηνοτρόφοι, κυνηγοί ή αλεξιπτωτιστές πλαγιάς. Ένα τέτοιο αιολικό πάρκο έχει στηθεί στα Αστερούσια όρη, μεταξύ των χωριών Αντισκάρι και Λέντας, στα νότια του ν. Ηρακλείου.
    Εκεί, πριν 4,5 χρόνια, τον Οκτώβριο 2009, τραβήχτηκε το βίντεο που βλέπετε, στο οποίο μια ανεμογεννήτρια χτυπάει κατά την περιστροφή της ένα περήφανο γύπα, που
    έκανε το ... μοιραίο "λάθος" να πετάξει στην περιοχή. Το βίντεο έχει αναδημοσιευθεί πολλές φορές, αλλά καλό είναι να το βλέπουμε για να το θυμόμαστε, τώρα που έχουν φουντώσει οι αντιδράσεις κατά των αιολικών πάρκων σε όλη την Ελλάδα. Όπως βλέπετε στο βίντεο, οι συγκεκριμένες ανεμογεννήτριες δεν είναι και πολύ μεγάλες, αυτές που εγκαθίστανται τώρα, όπως π.χ. οι Enercon E70, είναι πολύ μεγαλύτερες. Παρ' όλο το σχετικά μικρό μέγεθος, η ανεμογεννήτρια τσάκισε το φτερό του γύπα, που ήταν καταδικασμένος σε θάνατο λόγω αδυναμίας να τραφεί, αν δεν τον διέσωζαν μεμεταφορά στο Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Πουλιών στην Αίγινα.
    Οι ανεμογεννήτριες έχουν διεθνώς χαρακτηριστεί ως Bird choppers (Τεμαχιστές πουλιών), και η Ελλάδα είναι χώρα που χρησιμοποιείται απ' τα μεταναστευτικά πουλιά ως δίοδος από και προς την Αφρική. Υπάρχουν πουλιά, όπως τα ορτύκια, που φωλιάζουν στο έδαφος κι ανεβαίνουν στα υψώματα για να μπορέσουν να κερδίσουν υψόμετρο πριν ξεκινήσουν το αποδημητικό τους ταξίδι.
    Τώρα που θέλουν να γεμίσουν όλες τις κορυφογραμμές με ανεμογεννήτριες, σκέφτηκε κανείς τα ορτύκια, τα τρυγόνια, όλα τα μεταναστευτικά πουλιά; Μάλλον όχι....


    https://www.facebook.com/tseros691/videos/151206390485737

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ!
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

      Διαγραφή
  6. Καταρρέει το αφήγημα τών πυρκαγιών σε πολλά μέρη τού πλανήτη λόγω "κλιματικής αλλαγής".

    https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/1008804_klimatiki-allagi-kai-lockdown-pos-oi-pyrkagies-odigoyn-se-katapatisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πιστεύω φίλε μου Διονύση, ότι πέτυχα να δώσω, αρκετά γλαφυρά όπως κάνω πάντα, το ίδιο μήνυμα με το εξώφυλλο του Time.

      Διαγραφή
  7. Για να αποδείξει ο Μητσοτάκης, ότι οι ανεμογεννήτριες δεν διώχνουν τα πουλιά, κάλεσε τα τηλεοπτικά συνεργεία, γδύθηκε, σκαρφάλωσε απάνω σε μια ανεμογεννήτρια και περιμένει να κάνει το πουλί του τσίου τσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτο κι αν ειναι ειδηση...το ζαβο εχει πουλι;;;;;ενα γαριδακι ειχε,ποτε μεγαλωσε;;;[μεγαλωνουν τα γαριδακια;;;;;]θα γυριζει απο δω κι απο κει και θα λεει σαν εναν τρελλο καποτε,΄΄''''το πουλι μου κελαηδησε'''το πουλι μου κελαηδησε.....αυτο να δωωωω......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Διόδοτε σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, το ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΦΡΟΝΕΙΝ το δημιουργήσαμε για να γίνει ένα ακόμα βήμα προς την πολυπόθητη ελευθερία μέσω της αλληλεπίδρασης και της επικοινωνίας, με έμχυχους συναγωνιστές, που αγαπούν πάνω απ΄όλα την πατρίδα και την αλήθεια που βλασταίνει από τις συμπαντικές της ρίζες.
    Θερμούς χαιρετισμούς σε σένα και σε όλους τους σχολιαστές…
    Αργύρης Καραβούλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Αργύρη,
      ολόθερμες ευχές και από μας!
      Τα ποστ σου εξαιρετικά!

      Διαγραφή