«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Το επερχόμενο LOCKDOWN της "Δέλτα" είναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ για να προκαλέσει πανεθνικές διαμαρτυρίες, που θα αξιοποιηθούν ως σημαία τού να κατηγορηθούν οι "αντιεμβολιαστές".

του 

Σχόλιο Διόδοτου: Στο ιστολόγιό μας τα έχουμε πει αυτά από τον Μάιο, ότι θα επιχειρηθούν στην Ελλάδα. Φάνηκε και στις τελευταίες δηλώσεις του Εφιαλτάκη, ο οποίος μέχρι και την "συνωμοσία των ανεμογεννητριών" την έριξε στους αντιεμβολιαστές, ο οποίος όρος "αντιεμβολιαστές" είναι ψευδής επίσης και παραπλανητικός για το τουλάχιστον 55% του ελληνικού λαού, που αντιτίθεται μόνο στα ψευτο-κόβιντ επικίνδυνα ενέσιμα σκευάσματα. Το άρθρο γράφτηκε στις 3 Αυγούστου, με προειδοποιητική διάθεση προς τον αμερικανικό λαό, αν όχι ανασταλτική. Το λέω αυτό γιατί παρέλειψε να μας πει ότι Αμερικανοί των Κόκκινων Πολιτειών (συντηρητικοί-τραμπικοί) έχουν τα περισσότερα και πιο βαρβάτα όπλα. Επίσης εχθές μάθαμε ότι το αμερικανικό πεντάγωνο έτριξε τα δόντια στον Μπάιντεν να μην διανοηθεί να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στο στράτευμα. Το σενάριο λοιπόν του αρθρογράφου θα υποστεί μεγάλες αλλαγές από την επερχόμενη πραγματικότητα στις ΗΠΑ. Η ευχάριστη εξέλιξη που αναμένει το ιστολόγιό μας για την Αμερική, ίσως να μην είναι τόσο εφικτή για την πατρίδα ημών των Ελλήνων. Οι ξεπουλημένοι καρεκλοκένταυροι των Ενόπλων μας Δυνάμεων, οι οποίοι μέχρι τώρα έβαζαν τα στρατευμένα μας νειάτα να μαγειρεύουν και να σφουγγαρίζουν στις δομές με τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς, θα πράξουν το ίδιο όταν ο κούλης "διατάξει" να εμβολιαστούν κι αυτοί όλοι υποχρεωτικά;    



ΗΠΑ

Εντός των επόμενων 12 ημερών, όπως μας είπαν πολλές πηγές, ο υποκριτής-αρχηγός Τζο Μπάιντεν θα ανακοινώσει ένα πανεθνικό λουκέτο, κατηγορώντας με δόλο την παραλλαγή "δέλτα" και τους "αντι-εμβολιαστές" για την υπερβολική δράση. Το λουκέτο δεν θα έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και είναι πιθανό να συναντήσει σθεναρή αντίσταση από τις κόκκινες πολιτείες, ενώ οι μπλε πολιτείες θα μετατραπούν ουσιαστικά σε κράτη ιατρικής αστυνομίας με βάναυση επιβολή των μέτρων του λουκέτου.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το νέο lockdown θα γίνει αντιληπτό ως τόσο υπερβολικό και ολοκληρωτικό που σύντομα θα ξεκινήσουν πανεθνικές διαμαρτυρίες.

Όλα αυτά είναι στην πραγματικότητα μέρος του σχεδίου. Η ώθηση του lockdown σχεδιάζεται για να προκαλέσει αντιδράσεις, ακόμη και μεταξύ των αριστερών, οι οποίοι θα ενωθούν με τους συντηρητικούς και θα βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την ιατρική τυραννία.

Αυτό το σκηνικό των πανεθνικών διαμαρτυριών είναι το σκηνικό που χρειάζεται το βαθύ κράτος για να οργανώσει ένα βίαιο γεγονός με ψεύτικη σημαία, το οποίο, όπως μου είπαν, πιθανότατα θα στοχεύσει μια ιατρική εγκατάσταση ή μια ιατρική ομάδα κάποιου είδους. Το FBI θα το διευθύνει φυσικά αυτό, όπως ακριβώς διευθύνει την "απαγωγή" της Whitmer στο Μίσιγκαν, καθώς και την επιχείρηση ψευδούς σημαίας "πολιορκία του Καπιτωλίου" στις 6 Ιανουαρίου. Σχεδόν κάθε τρομοκρατική ενέργεια στην Αμερική τις τελευταίες δύο δεκαετίες σχεδιάστηκε και καθοδηγήθηκε από το διεφθαρμένο FBI, και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σχεδιάζουν μια νέα θεατρική απάτη για να ρίξουν την ευθύνη στους λεγόμενους "αντιεμβολιαστές".
 

Οι κοβιντο-εγκληματίες δημιουργούν απεγνωσμένα μια νέα κρίση για να καλύψουν τα προηγούμενα εγκλήματά τους

Οι εγκληματίες του βάλτου που διηύθυναν όλη αυτή την κοβιδική λαίλαπα έχουν απελπιστεί, βλέπετε, και πρέπει να δημιουργήσουν μια νέα κρίση για να προσπαθήσουν να καταλάβουν ακόμη περισσότερη εξουσία. Να πώς θα λειτουργήσει αυτό το σχέδιο, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές:

Βήμα 1) Ο Μπάιντεν ανακοινώνει ένα πανεθνικό, εκτεταμένο λουκέτο.

Βήμα 2) Οι Αμερικανοί αντιδρούν ενάντια στην ιατρική τυραννία και βγαίνουν στους δρόμους σε ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Βήμα 3) Το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν εκμεταλλεύεται το χάος των διαδηλώσεων για να οργανώσει μια βίαιη επίθεση με ψεύτικη σημαία εναντίον μιας ιατρικής εγκατάστασης, ώστε να επιρριφθούν ευθύνες στους κατόχους όπλων που είναι επίσης "αντιεμβολιαστές".

Βήμα 4) Το CNN προβάλλει το σκηνοθετημένο υλικό, ισχυριζόμενο ότι οι αντιεμβολιαστές είναι τρομοκράτες. Ολόκληρα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πέφτουν πάνω στην κατασκευασμένη αφήγηση για να προκαλέσουν μαζική υστερία και μίσος κατά των ανεμβολίαστων. Αυτό διχάζει ακόμη περισσότερο την Αμερική, ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανεβάζουν τα συναισθήματα σε τρελλά επίπεδα.

Βήμα 5) Ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί τη συναισθηματική υστερία για να εκδώσει εκτελεστικό διάταγμα που απαγορεύει κάθε οπλοκατοχή από πολίτες. Ναι, είναι παράνομο και αντισυνταγματικό, αλλά θα το επιχειρήσει. Πολλές κόκκινες πολιτείες θα καταγγείλουν την προσπάθεια, και αυτό θα επιταχύνει τη διάσπαση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, καθώς οι κόκκινες πολιτείες θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν πλέον να διατηρήσουν καμία υποταγή σε μια εγκληματική συμμορία του βάλτου που δεν αναγνωρίζει κανένα όριο στην κυβερνητική εξουσία.

Βήμα 6) Ο Μπάιντεν δρομολογεί ομάδες "κρούσης" από πόρτα σε πόρτα, τώρα βαριά οπλισμένες μετά το θέατρο ψεύτικης σημαίας, για να εμβολιάσουν με τη βία τους ανθρώπους υπό την απειλή όπλων και να κατασχέσουν τα όπλα τους.

Έτσι αρχίζει ο ακήρυχτος πόλεμος κατά του αμερικανικού λαού. Μαζικές εκτελέσεις στους δρόμους της Αμερικής. Αιματοχυσία σε κλίμακα που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Αμερικανικά στρατιωτικά στρατεύματα στρέφονται εναντίον αθώων πολιτών και γιατρών που προωθούσαν τη βιταμίνη D αντί για ενέσεις τοξικών πρωτεϊνών αιχμής.

Όλα έρχονται, και τα πρώτα βήματα είναι τώρα μόλις δύο εβδομάδες μακριά (ή και λιγότερο).

 

Η συμβουλή μου για ειρηνική διαμαρτυρία

Όπως εξηγώ στο podcast μου παρακάτω, να τι προτείνω να έχετε κατά νου όταν συμμετέχετε στις ειρηνικές διαμαρτυρίες κατά της ιατρικής τυραννίας:

 1.  Ποτέ μην φέρνετε όπλα σε καμία διαμαρτυρία. Ούτε καν σπρέι πιπεριού. Αν φέρετε όπλα, μπορεί να καταλήξετε παγιδευμένοι σε άλλη μια τρομοκρατική συνωμοσία με ψεύτικη σημαία του FBI.
 2.   ΜΗΝ καταπατάτε οποιοδήποτε κτίριο, συμπεριλαμβανομένου ενός νοσοκομείου ή μιας κλινικής. Έτσι συνέλαβαν αθώους, ειρηνικούς διαδηλωτές στις 6 Ιανουαρίου.
 3.   ΒΙΝΤΕΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΑ και να είστε έτοιμοι να κρύψετε γρήγορα την κάρτα micro SD σας, ώστε το διεφθαρμένο FBI να μην μπορεί να την κατασχέσει αφού πραγματοποιήσει το γεγονός με την ψεύτικη σημαία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων για να κρύψετε κάρτες micro SD στο σουτιέν σας, στα παπούτσια σας, στα εσώρουχα, στα μαλλιά σας ή ακόμα και σε άλλες σωματικές οπές, αν τολμήσετε. Εφόσον η Αμερική γίνεται πλέον Βόρεια Κορέα, οι τίμιοι Αμερικανοί πρέπει τώρα να καταφύγουν στις ίδιες τεχνικές ελευθερίας που χρησιμοποιούν οι διαφωνούντες πολίτες της Βόρειας Κορέας, οι οποίοι πρέπει να περάσουν λαθραία βίντεο που δείχνουν τη διαφθορά και την εγκληματικότητα του καθεστώτος.
 4.   ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις προσπάθειες μεμονωμένων ατόμων ή οποιασδήποτε ομάδας να σας ωθήσουν σε επιθετική δράση οποιουδήποτε είδους. Το FBI προφανώς θα διοικεί προβοκάτορες που προσπαθούν να πείσουν τους ανθρώπους να κάνουν εξωφρενικά πράγματα, και οι κάμερες του CNN θα περιμένουν να σας απαθανατίσουν και να καταστρέψουν τη ζωή σας.

 5.  ΑΝ έχετε αμφιβολίες, μείνετε έξω. Μην παρασυρθείτε σε μια κατάσταση που φαίνεται ύποπτη ή εκτός ελέγχου. Μην εισέρχεστε σε κτίρια ή ιδιωτικές ιδιοκτησίες. Προσέξτε ακόμη και τι λέτε προφορικά, επειδή υπάρχουν παντού γύρω σας συσκευές καταγραφής ήχου. Με το να δηλώσετε απλώς φωναχτά κάτι όπως: "Πρέπει να εισβάλουμε εκεί μέσα!", μπορεί να κατηγορηθείτε για τρομοκρατία υπό το νέο καθεστώς του Μπάιντεν και το διεφθαρμένο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Να θυμάστε επίσης ότι Εμείς, ο Λαός, δεν πρόκειται να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο μέσω κινηματικών συγκρούσεων. Θα κερδίσουμε αποκαλύπτοντας την εγκληματικότητα του καθεστώτος, και αυτό σημαίνει να πυροβολούμε με κάμερες, όχι με τουφέκια. Χρησιμοποιήστε τις πλατφόρμες βίντεο που είναι διαθέσιμες σήμερα για να δημοσιεύσετε τα βίντεό σας και να εκθέσετε το καθεστώς. Τα βίντεο είναι το μεγαλύτερο "όπλο" σας ενάντια σε μια παράνομη, εγκληματική κυβέρνηση που τώρα οπλοποιεί την υστερία των βομβιστών ενάντια στον αμερικανικό λαό.

Περισσότερα εξηγώ εδώ:

Brighteon.com/cba45892-be02-474a-beea-a26e767f2797


naturalnews.com

μετάφραση: Διόδοτος

 

 

20 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ14 Αυγούστου, 2021 22:57

    ΠΑΛΕΥΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΗ ,ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ .
    THE BEAST .
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΑΣ .
    ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΩΝΤΑΙ .
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ,ΠΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΝ .
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .
    ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ .
    ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Ε Α Υ Τ Ο ΣΑΣ .
    Η ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ .
    ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ .
    ΘΑ ΓΙΝΗ ΟΜΩΣ ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ .
    ΕΚΕΙΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ,Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ,ΟΛΟΙ ΙΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ,Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ,ΚΟΤΕΤΣΙ ,ΣΤΟΥΠΕΤΣΙ .
    ΤΡΙΧΕΣ ,ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥΣ .
    ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΔΥΟ ΠΙΣΩ .
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΑΛΩΝΙΑ .
    ΞΙΦΟΣ ΣΑΣ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ
    ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΣ , Η ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ .
    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ;
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΘΕ .
    ΑΤΣΑΛΩΘΕΙΤΕ ! .ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !
    ΔΕΙΧΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ .
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ,ΕΣΕΙΣ ,ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ .
    ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ,ΣΑΣ ΠΑΤΟΥΝ .
    ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΘΕ ,ΜΗΝ ΛΥΓΙΖΕΤΕ .
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ !
    ΚΑΜΨΗ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ .ΚΑΜΨΗ ΗΘΙΚΟΥ .
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .
    ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ !
    ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥΣ .
    ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΗΣ .
    ΡΕ ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;
    ΟΣΟΙ ΡΕ ,ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΧΠΙΝΗΔΕΣ ,ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !
    ΓΕΡΑ ! ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΙΔΙΚΑ .
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΚΑΤΑΤΖΗ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
    ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ .
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ,ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ , Ρ Α Β Δ Ι.
    ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ , ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ,
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εμβολιασμένοι νοσούν και νοσηλεύονται.Τρείς άνθρωποι έχουν μπεί στο νοσοκομείο εμβολιασμένοι.Το αφήγημα όμως είναι το εξής:Εχεις εμβολιαστεί δεν θα διασωληνωθείς.Πέντε άτομα που νοσούν είναι στο σπίτι.Τέσσερις εμβολιασμένοι και μία ανεμβολίστη που ήταν με 39 πυρετό και τώρα είναι καλά.Το θέμα είναι οτι η διασωλήνωση γίνεται γιατί κάποιος την έχει ανάγκη ή απλά γίνεται όταν είσαι ανεμβολίαστος?Τώρα λοιπόν ακούνε και οι υπόλοιποι οτι οι εμβολιασμένοι δεν θα διασωληνωθούν και θα αποφασίσουν να εμβολιαστούν.Οπότε η ιστορία δεν έχει τέλος.Νέα θύματα....και όλοι αυτοί πιστεύουν οτι σώθηκσν γιατί ήταν εμβολιασμένοι αλλιώς πιστεύουν οτι θα είχαν πεθάνει.Ο "πόλεμος"είναι μεγαλύτερος απο οτι νομίζουμε...πιστεύω οτι οι μήνες μέχρι τέλος του έτους θα είναι οι πιό δύσκολοι και απο θανάτους και απο διαμαρτυρίες.Ακόμα και με τις φωτιές δεν νομίζω οτι ξύπνησαν πολλοί για το ότι κανείς δρν θέλει να μας σώσει.Συνάδελφος μου είπε και τι ήθελες να κάνουν με αυτές τις θερμοκρασίες?Δεν έχουν ευθύνη.Οπότε το έργο είναι: εμείς είμαστε ψεύκες και αυτοί είναι ψεύτες αλλά το βλέπουν λίγοι.Μάλλον όσοι ακολουθούν τη διαίσθησή τους και δεν έχουν γίνει πιόνια του συστήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. David Wilcock:Το συγκλονιστικότερο βίντεο όλων των εποχών!Η μάχη της συμμαχίας ενάντια στην Καμπάλ!

    https://www.youtube.com/watch?v=8baeiLf_v_w&t=7s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΠΑ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ
    Η ΕΡΤ ΤΟ ΛΕΕΙ...............
    https://www.youtube.com/watch?v=PbDYHk38a-E&t=25s



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΡΟΣ 1

    https://www.youtube.com/watch?v=cRisjKVSgNw

    OI EYΓΟΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1962 ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ Β`Π Π
    ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ……

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ……..

    Katerina Doukoumopoulou
    13 Αυγούστου στις 10:24 π.μ. ·
    Από το 2010 το βίντεο…
    Δεν θυμάμαι πότε το είδα για πρώτη φορά … τότε το θεώρησα υπερβολικό και δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία… ούτε μου κίνησε το ενδιαφέρον το βιβλίο του Aldous Huxley…
    Τώρα όμως…μάλλον θα το βρείτε αρκετά μετριοπαθές σε σχέση με όσα ζούμε…
    Ειδικά όσοι ζείτε ακόμα στην κοσμάρα της “υπευθυνότητας”… όσοι ακόμα πιστεύετε ότι η κανονικότητα που ξέρατε θα σας επιστραφεί και ότι αυτοί που σας έπεισαν να γίνετε πειραματόζωα σας αγαπούν περισσότερο από τους φίλους σας…
    …αφιερώστε 5 λεπτά από την “ελευθερία” σας για να το δείτε…

    https://www.facebook.com/100013353545767/videos/146954057537461

    ————————————————————————–

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΡΟΣ 1
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=cRisjKVSgNw
    ………………………………..

    ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ
    Το 1926 ο βρετανός συγγραφέας Αλντους Χάξλεϊ πραγματοποίησε ένα ταξίδι στις ΗΠΑ όπου είδε από κοντά το σύστημα της «γραμμής παραγωγής» ή «γραμμής συναρμολόγησης» του μεγιστάνα της αυτοκινητοβιομηχανίας Χένρι Φορντ και συνέλαβε την ιδέα ότι ο φορντισμός, αν εφαρμοζόταν σε κάθε περιοχή του επιστητού και της κοινωνικής διαβίωσης, θα μπορούσε στο πολύ μακρινό μέλλον να αντικαταστήσει όχι μόνο τα πολιτικά συστήματα αλλά και τις θρησκείες. Αποδείχθηκε ότι σε μεγάλο βαθμό το μακρινό μέλλον δεν ήταν και τόσο μακρινό.

    ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ του Άλντους Χάξλευ

    https://docs.google.com/file/d/0B-6_L8q1CAqiaXRscG5HVTFhMlU/edit?resourcekey=0-ImmdNW9aPOSczNEPA9GUVw

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Αγγελική μου που μάς βρήκες αυτό το pdf με δύο μάλιστα βιβλία του Χάξλεϋ. Είναι και ο "πίθηκος" πολύ καλό! Έχω διαβάσει 8 βιβλία του Χάξλεϋ, με τα πιο αγαπημένα μου τον Θαυμαστό Κανούριο Κόσμο, τις Πύλες της Ενόρασης και το Νησί. Πέθανε νομίζω σε ηλικία 93 ετών, είχε υψηλό iq, καταγράφηκε ως ο άνθρωπος που απέκτησε την ταχύτητα να διαβάζει 900 σελίδες την ημέρα. Μέσα από τα μυθιστορήματα, τις πραγματείες και τις συνεντεύξεις του έκανε ό,τι περνούσε απ'τις δυνάμεις του να προειδοποιήσει τα έθνη γι αυτό που τούς ετοίμαζαν οι σκοτεινοί. Και πονούσε η καρδιά του πάντα, που μέσα σε αυτούς, αυτά τα τέρατα, συγκαταλεγόταν και ο ίδιος του ο αδελφός, ο Τζούλιαν.

      Εδώ, ξανά η αντιπαράθεση των μεθόδων των σκοτεινών, μέσα από τα δύο βιβλία των φωτεινών Χάξλεϋ και Όργουελ:

      https://slpress.gr/idees/alntous-haxley-enantion-tzortz-orgouel/

      Και αυτή την στιγμή Αγγελική μου, μού περνάει η σκέψη, ότι όντως κάτι τρέχει και βιάζονται τρελλά οι σκοτεινοί. Το πήγαιναν επί πολλές δεκαετίες αλα "θαυμαστό καινούριο κόσμο" και ξαφνικά..με τον ψευτοκόβιντ..το γύρισαν απότομα σε "1984". Κάτι τρέχει..κάτι τούς τσούζει...

      Διαγραφή
    2. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ,ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΆΝΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ,ΣΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.
      Η ΚΟΥΦΑΛΑ Η ΚΑΜΠΑΛΑ ,ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑΛΑ.
      ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΕ !.
      ΣΕ ΕΦΑΓΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ !
      ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ;
      Γ@ΜΙΩΝΤΑΣ.
      ΠΙΠΑ Κ@ΛΟ.
      ΒΙΔΩΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΤΑ.
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΧΆΛΗ.
      ΤΗΣ ΚΛΩΝΙΣΑΣ ΜΠΙΝΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΣΑΝ ΜΟΝΙΤΟΡ ΣΤΟ ΠΟΔΑΡΙ.
      ΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ.
      ΤΣΙΦΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
      ΣΤΑ ΜΠΑΡΆΚΟΥΝΤΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΜΑΖΙ!! ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ
      ΚΑΙ Γ@Μ/0ΝΤ@Σ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ!!
      ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ.ΜΕΙΝΕΙ
      ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΜΙΝΙ!!

      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

      Διαγραφή
    4. Ο Άλντους Χάξλεϋ γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1894 στο Γκόνταλμινγκ του Σάρεϋ στην Αγγλία. Ανήκε σε οικογένεια επιστημόνων και μεγάλων ταλέντων. Σπούδασε στο Ήτον και το Μπάλιολ. Πριν αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο συγγραφικό έργο, εργάστηκε ως δημοσιογράφος και κριτικός δραματικών έργων. Ο πατέρας του ήταν διευθυντής και εκδότης της Κόρχιλ-Μάγκαζιν. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του ''20 στην Ιταλία· οι εμπειρίες του από τη διαμονή του εκεί περιλαμβάνονται στο "Κατά μήκος του δρόμου" ("Along the road"). To 1937 o Χάξλεϋ έφυγε από την Ευρώπη για να ζήσει στην Καλιφόρνια. Από τότε, η εξερεύνηση του ψυχικού του κόσμου μέσω του μυστικισμού και των παραισθησιογόνων αποτέλεσε το κυρίαρχο στοιχείο στο έργο του. Παρουσιάστηκε στα γράμματα με δύο ποιητικές συλλογές αλλά αργότερα στράφηκε στο μυθιστόρημα και στο δοκίμιο. Στα μυθιστορήματά του ανήκουν: "Κίτρινο του χρωμίου" (1921), "Γκροτέσκ" (1923), "Στο περιθώριο" (1923), "Αυτά τα γυμνά φύλλα" (1923 και 1925), "Ο μικρός Μεξικανός" (1925), "Κατά μήκος του δρόμου" (1925), "Δύο ή τρεις Χάριτες" (1926), "Στίξη και αντίστιξη" (1928),, "Νυχτερινή μουσική και ο κόσμος του φωτός" (1931), "Κείμενα και προσχήματα" (1932), "Θαυμαστός καινούριος κόσμος" (1921 και 1959) κ.ά. Στα δοκίμια του συμπεριλαμβάνονται τα : "Θέματα και ποικιλίες" (1950), "Συλλογή δοκιμίων" (1960), "Για την τέχνη και τους καλλιτέχνες" (1961), "Το νησί" (1962), "Λογοτεχνία και επιστήμη" (1963) κ.ά. Ο Χάξλεϋ έγραψε επίσης ταξιδιωτικά κείμενα και ιστορικές μελέτες όπως: "Οι διάβολοι του Λονδίνου". Στις μελέτες του ανήκουν "Οι πύλες της αίσθησης" και "Ουρανός και Άδης". Τα επόμενα έργα του έχουν χαρακτηριστεί σαν έργα ηθικού και φιλοσοφικού χαρακτήρα: "Σκοποί και μέσα", "Έπειτα από πολλά καλοκαίρια" (1939), "Η γκρίζα Εξοχότης" (1941), "Η αιώνια φιλοσοφία" (1946). Ο Χάξλεϋ στη ζωή του επισκέφτηκε πολλές χώρες. Ταξίδεψε στην Ινδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Αμερική. Παρέμεινε γαλήνιος μακριά από συγκρούσεις και αντιθέσεις. Πέθανε στην Καλιφόρνια στις 22 Νοεμβρίου του 1963.

      --------------------------

      Επιστροφή στον θαυμαστό καινούργιο κόσμο
      https://radioparasita.org/sites/default/files/Gong/082014/aldous_huxley__12245.pdf
      .


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  7. VACCINE DEATHS CONTINUE TO
    SKYROCKET ACCORDING TO CDC - 12:02

    https://newtube.app/Believe_it/27GgDUB


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ! - 23:15


    https://newtube.app/fake_pandemic/dUrcku6


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Αγγλία ο μέσος όρος ζωής είναι 82 έτη, ο μέσος όρος θανόντων από convid τα 83 έτη!
    Σε πρόσφατη επιστημένη έρευνα σε κομητεία της Μασαχουσέτης, με 62% του πληθυσμού εμβολιαμένου, διαπίστωσαν ότι στα σχεδόν χίλια υπό μελέτην κρούσματα το 74% αφορούσε εμβολισμένους. Το 62 % εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν το 74% των κρουσμάτων!
    Χθές βράδυ ανεκοινώθη θάνατος άνδρα 73 ετών σε ΜΕΘ πλήρως εμβολισμένου. Ο διευθυντής ΜΕΘ του Παπαγεωργίου, ο γνωστός Καπράβελος, παραδέχθη ότι στην ΜΕΘ νοσηλεύεται διασωληνωμένος οδοντίατρος πλήρως εμβολισμένους.

    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://twitter.com/1LYM1/status/1426344439836987394΄
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΠΟΔΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ;
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟΜΠΙΝΤΕ, ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΖΙΛ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΜΠΟΤΑΚΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ;
    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ, ANTI ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ, ΑΦΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ;
    Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΖΙΛ, ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ CGI KAI OXI H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ TOY ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ;
    ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Η ΤΖΙΛ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.
    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.
    https://twitter.com/ServantKing777/status/1426270203374030851/photo/1

    ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΚΛΩΝΩΝ.
    ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.
    ===========================================================
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΖΩΑ.
    https://twitter.com/HiDearZaki2/status/1426635649994661895
    Υποτίθεται ότι κάτι παρόμοιο με αστραπή σκότωσε 500 πρόβατα ταυτόχρονα στη Γεωργία (Καύκασος)🤷🏻‍♂️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σφάλλεις.
    Ο θαυμαστός είναι για το μετά, όταν στρώσει η κατάσταση, η απόλυτη φρίκη, ξαναδιάβασε το.
    Καλά.
    Είσαι σίγουρος ότι ήταν απλοί λογοτέχνες;;
    Είσαι εξαιρετικά ενθουσιώδης και αυθόρμητος, κακό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λιακόπουλος: Ποιο το αποτέλεσμα της απομάκρυνσης από τις δομές υγείας όλων όσων δεν εμβολιάζονται; ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΙΩΠΗ.
    Το κύριο πρόβλημα είναι το ότι δεν θα υπάρχει κανένας “υποψιασμένος” μέσα στα νοσοκομεία και τις υπόλοιπες δομές υγείας για να βλέπει τι θα κάνουν με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκόσμια, αφού αυτοί που εμβολιάστηκαν, στην πλειοψηφία τους, τα βλέπουν όλα φυσιολογικά.
    Σκεφθείτε πόσες αναφορές και καταγγελίες έχουμε λάβει από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη με το τι γινόταν μέσα στα νοσοκομεία, για το πόσα ψέματα μας λέγανε.
    https://www.el.gr/_featured_1/liakopoylos-poio-to-apotelesma-tis-ap/
    Τα νοσοκομεία θα είναι παγίδες θανάτου!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Οι ξεπουλημένοι καρεκλοκένταυροι των Ενόπλων μας Δυνάμεων"
    Πάντα υπάρχουν και χειρότερα:
    Belgian Defence Cadets:
    https://www.youtube.com/watch?v=YOvmrYwzsc8&t=2s
    Παρέλαση βέλγων “πρασινομπερέδων” έτοιμοι να κατατροπώσουν όλους τους ταλιμπάν!
    Ο επικεφαλής είναι “όλα τα λεφτά”!!!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://theflagreport.com/exegersi-stin-chavai-pyrosvestes-astynomikoi-kai-nosileftes-kanoun-minysi-kata-tou-ypochreotikou-emvoliasmou/

    «Εξέγερση» στην Χαβάη - Πυροσβέστες, αστυνομικοί και νοσηλευτές κάνουν μήνυση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή