«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Ανασχηματισμός: τώρα μπορούμε να πεθάνουμε ήσυχοι…

στολίζει.. ο Γιώργος Μεταξάς 


 

59 νομά σ’ ένα δωμά κι ο Έλλην πέφτει και κοιμά…

59 βλαστάρια έχει η κυβέρνηση των Αθηνών! Κι όλα να τα πιεις στο… φλυτζάνι του καφέ και πολύ τους πέφτει! Ηταν που ήταν η κατάσταση για τα πανηγύρια, έγινε για τα τσαντίρια!

Ας αρχίσουμε από τους… «ασθενείς» της Κουλοκυβέρνησης: Αδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Χαρδαλιάς! Ο μεν πρώτος «κορωνιάστηκε» λίγο πριν τον ανασχηματισμό, ο δε δεύτερος «έπαθε» καρδιοπάθειες απ’ τις πολλές συμπάθειες. Κι από συμπάθειες άλλο τίποτα ο Χαρδαλιάς! Η μισή Ελλάδα θέλει όσο τίποτα να τον αγκαλιάσει… ασφυκτικά!

Πόσο πιο πολύ να στήσεις ασθένειες δηλαδή; Εγινε πιο φανερό από ποτέ ότι οι ασθένειες και των δύο, ήταν πιο μούφα κι από ηλίθια μπλόφα στο καζίνο. Ο στόχος απλός: να βγουν κι οι δύο «εκτός κυκλοφορίας» για λίγο ώσπου να κοπάσει η οργή του κόσμου και μετά να τοποθετηθούν αλλού.

Ο Χαρδαλιάς υφυπουργός Αμύνης!!! Λογικά, καλύτερο δώρο δεν μπορούσε να δώσει ο Κούλης στον Ερντογάν. Μόλις κάνουν επίθεση οι τούρκοι, ο Χαρδαλιάς θα διατάξει εκκένωση της χώρας και θα ζητήσει από το στρατό να μην ρίχνει στους τούρκους! Ο,τι ακριβώς έκανε και στις φωτιές! Το χούι δεν αλλάζει μάνα μ’! Είναι τόσο ανθέλληνας που είναι ικανός να σκοτώνει επί τόπου όποιον έλληνα προβάλλει αντίσταση στους τούρκους και τους λαθρομετανάστες. Οπότε αποτελεί το καλύτερο δώρο για τον Ερντογάν, την πιο κατάλληλη στιγμή!

Ο Γεωργιάδης υπουργός ανάπτυξης κι επενδύσεων! Πάλι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος στην πιο κατάλληλη θέση! Ο μόνος που μπορεί να βγει χαμογελαστός και ν’ αρχίζει να φωνάζει στους… εξ ανατολών «επενδυτές»: «Τα θέλετε; Τα λιγουρεύεστε; Και νησιά έχω, και βουνά έχω, και σπίτια έχω, και λιβάδια έχω! Ολα τσάμπα!!! Ενα κράτος ολόκληρο χαρίζω!». Ο εθνομηδενισμός σε όλο του το μεγαλείο! Αλλωστε είπαμε: «θα πατάξουμε το νατιβισμό»! Κι όταν λέμε κάτι, το κάνουμε! 

 

Συνεχίστε το άρθρο εδώ.

 


21 σχόλια:

  1. Πατριωτες ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΕ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ. Μπορει να ονομαστει κε ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ κε ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ (η του ΧΑΟΥΣ). Το δημιουργικο περιβαλον του Εληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκακιστές καί ταβλαδόροι.

    https://twitter.com/aftolykos1/status/1432797234807123972

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χα χα χα ο πλευρης ηδη αλλαξε στην βικιπαιδεια το βιογραφικο του σε υπουργο υγειας
    https://el.wikipedia.org/wiki/Αθανάσιος_Πλεύρης
    ποτε προλαβε?

    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΙΘΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
    ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ) - Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ - ΤΟΝ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.
    ΝΑ ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...
    Ο ΧΑΙΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙ ΜΠΕΡΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΣΤΑ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΦΤΙΝΓΚ!!!
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι ορκίζει ο «ψηλός» ο Γαβριήλ. Μάλλον τον βρήκαν μικρό και τον στέλνουν για αγγαρεία. Λόγω ηλικίας δεν έχει προτερεότητα για αρχιεπίσκοπος, θα είναι ο μεθεπόμενος ως καλός νεοταξίτης.Εάν παρίστατο και ο ραβίνος Γαβριήλ Νεγρίν και κάποιος ιμάμης τότε θα υπήρχε αντιπροσωπευτικότης.

    Ο Γεωργιάδης είναι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο του υπουργείου. Προχθές με την εξαγορά της Wind από αλλοδαπά χρήματα 1,2 δις, σχολίασε ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία. Η ουσία ξένοι θα εισπράξουν από ξένους 1,2 στην αλλοδαπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χμμμ Ναί! Ανασχηματισμός.. ανακάτεψε τους αποτυχυμένους (ναι με ύψιλον) ψυχοπαθείς με τους επιτυχημένους ψυχοπαθείς. Και???..
    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Β΄ΠΠ άρχισε με την κήρυξη του πολέμου από τις ελεγχόμενες από τους Εβραίους κυβερνήσεις της Αγγλίας κ Γαλλίας κατά της Γερμανίας.
    Η επίθεση κατά της Πολωνίας για την απελευθέρωση γερμανικών εδαφών με 12 εκατ. γερμανούς κατοίκους, που είχαν παραχωρηθεί στο ανασυσταθέν πολωνικό κράτος. Κράτος που φιλοξενούσε 3 εκατ. εσκενάζυ εβραίους.

    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οποια πετρα και αν σηκωσεις μια ομβρια σαυρα θα βρεις

      Διαγραφή
  8. Καθηγητης Γεωργιος Παυλου (Δημοκριτειο Πανεπιστημιο Θρακης):
    «Εάν οι βρυκολακες εμβολιασουν τα παιδια, τοτε αυτά τα αγγελουδια ιτε θα πανε αμεσως από ανακοπη κε μυοκαρδιτιδα, ιτε τα επομενα χρονια θα αρωστησουν με καρκινους, εγκεφαλικα κλπ. Παντως σιγουρα θα παθουν στειρωση.
    Ινε τοσο σατανικα στημενη αυτή η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, που οι περισοτεροι ανθρωποι δεν το αντιλαμβανοντε. Σαν επιστημονας, καθησα κε μελετησα ολες τις σχετικες μελετες που υπαρχουν κε ιμε σιγουρος γι’ αυτά που λεω, γι’ αυτό εκτιθεμαι δημοσιως κε λεω ότι ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΙΝΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.
    Ινε ένα φρικτο βιολογικο οπλο, ένα δολοφονικο πειραμα που γινεται πανω στην ανθρωποτητα από σαταναδες κε θα οδηγησει σε φρικτα αποτελεσματα.
    Οι ανθρωποι που εμβολιαζοντε εχουν πεσει σε μια παγιδα, διοτι πιστεψαν σε ένα ψεμα.
    Κε μονο το γεγονος ότι αναγκαζουν τους ανθρωπους να βαζουν στο σωμα τους αγνωστες κε επικινδυνες ουσιες, αυτό από μονο του συνιστα ΕΓΚΛΗΜΑ.
    Δεν θα επρεπε να το δεχεται κανενας. Κανενας δεν μπορει να επιβαλει στον ανθρωπο να κανει πανω στο σωμα του οτιδηποτε. Πρεπει να φυλαγουμε το σωμα μας όπως φυλαγουμε τις εκλησιες μας. Δεν πρεπει να επιτρεπουμε σε κανεναν πολιτικο ιτε γιατρο να εγκληματει πανω στο σωμα μας κε μαλιστα τοσο βαναυσα.
    ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    Αυτή τη στιγμη στην Ελαδα, οπου η γενητικοτητα εχει καταρευσει, ερχοντε τα εμβολια να αποτελειωσουν τους Εληνες. Δεν ινε τυχαιο το ότι δεν ακουμπανε καθολου τους λαθρο-μουσουλμανους.
    Ινε χοιροτερο αποτι συνεβη το 1940, χοιροτερο αποτι συνεβει με τις γενοκτονιες.
    Οσοι δηθεν επιστημονες στηριζουν αυτές τις δολοφονιες, εγκληματουν κε ινε σαπιοι κτηνανθρωποι. Εμεις οι απλοι ανθρωποι δεν μπορουμε να καταλαβουμε το μεγεθος της κακιας κε της μοχθηριας τους.
    Μαζι με πολιτικους, δεσποταδες, δημοσιογραφους κε γιατρους, καπια στιγμη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ»
    (Προσωπικα θα ελεγα να γδαρουν κε να εκτελεστουν χωρις να δικαστουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δρ. Lee Merritt: «Στις αμερικανικές ΕΔ έχουμε πιο πολλούς νεκρούς από το εμβόλιο παρά από τον COVID»
      Είκοσι θάνατοι σε όλες τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις από κορωνοΙό
      Από Λευχαιμία κάθε χρόνο στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις υπήρχαν περί τις 48 περιπτώσεις κατά μέσο όρο. Τώρα αυτές έχουν τις 229.
      Σε σχέση με την μυοκαρδίτιδα καταγράφοντας 317 περιπτώσεις κάθε χρόνο ενώ τώρα ο αριθμός έφτασε στις 1113.
      https://www.pronews.gr/ygeia/1014053_dr-lee-merritt-stis-amerikanikes-ed-ehoyme-pio-polloys-nekroys-apo-emvolio-para-apo
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  9. ακουσον ακουσον ο χαρδαλιας υ.αμυνας;;;;για να κανει το εμβολιο μητσοτακη,στους στρατιωτικους και ν ανοιξει περισσοτερο τα συνορα ο ισλαμολαγνος ....θα μας την πεσουν οι ταλιμπαν κι αυτος θα δωσει εντολη εκκενωσης των νησιων...και θα λεει δεν πειραζει για κατι νησακια,αρκει που δεν χαθηκαν ανθρωπινες ζωες...θεε μου τι ζουμε;;;;το αλλο το ξυλαγγουρο ο πλευρης,με την μαλακια ζωγραφισμενη στο προσωπο, υ.υγειας;;;;η αλλη η τσουραπω η παγωνη εβγαλε αστεια την μελετη για το ισραηλ...μωρη αγαμητη οτι και να κανεις κανεις δεν προκειται να σε........εκτος τα λαθροπιθηκια που λατρευεις....ρε που τους βρηκε,ουτε διαγωνισμο μαλακιας να ειχε προκηρυξει ο παπαροκουλης....αει σιχτιρ.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. GREAT RESET! Ρεύμα, ψωμί, πρώτες ανάγκες σε ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΥΨΗ! Φέρνουν ΦΤΩΧΕΙΑ μαζί με τα εμβόλια!

    https://katohika.gr/ellada/great-reset-revma-psomi-protes-anagkes-se-protognora-ypsi-fernoun-ftocheia-mazi-me-ta-emvolia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φοβερές τοποθετήσεις!
    Στο υπουργείο υγείας υπουργός και υφυπουργός δικηγόροι!
    Στο υπουργείο δικαιοσύνης ο υπουργός είναι γιατρός!!!
    Πως λέμε "ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση"; Καμία σχέση!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί; καί που ήταν γιατρός στο Υγείας, τί διαφορά είχε; Στόκος ο μέν, στόκοι οι δέ.

      Διαγραφή
    2. Ναι, σωστά!
      Όμως δεν ήταν "ακριβώς" γιατρός, είχε πάρει το πτυχίο "ξόφαλτσα" λόγω αθλητισμού μπήκε στο Πανεπιστήμιο και στο ελλαδιστάν όποιος καταφέρει και μπει, βγαίνει ...
      Μόνο πτυχίο είχε δεν εξάσκησε ποτέ το επάγγελμα. Βέβαια ότι πτυχίο και να έχουν, ακολουθούν εντολές.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  12. Ανασχηματισμός= Η Πινακοθήκη των Ηλιθίων.Και για κακή μας τύχη μαζί με την γοητεία αυτής
    τής λατρεμένης πατρίδας,τα ζηλόφθονα ερπετά εξηφάνισαν και κάθε ταλαντούχο δημιουργό.
    Ετσι δεν μάς μένει ούτε καν η παρηγοριά μιάς ευθύβολης πένας,όπως αυτή τού Τσιφόρου,για να γελάσει το χειλάκι μας.Καλά που υπάρχετε και εσείς με τα ωραία ,γενναία και συχνά γεμάτα χιούμορ ιστολόγια ! Ειρήσθω εν παρόδω, οι συγκεκριμένοι νεοανασχηματισμένοι,καθώς και όλη η παλιά και δοκιμασμένη συντεχνία κουροπαλατών,απογόνων τού λαοφιλούς και κατόχου master εις την παναρχαίαν τής προδοσίας τέχνην κ.κ Ισκαριώτου ,συν τις κακάσχημες δήθεν επιστημόνισσες εξ αίτας των οποίων ο Ιπποκράτης πιθανόν να απαγόρευε διά θανατικής ποινης τόν όρκο του,όλο αυτό το ατάλαντο και μοχθηρό συνοθύλευμα τελοσπάντων ,να είστε σίγουροι πως πάσχει από τέτοια έλλειψη χιούμορ -λόγω εγγενούς ηλιθιότητος- που ούτε με τον ΖΉΚΟ τού Χατζηχρήστου δεν θα έσκαγαν χαμόγελο!
    Ένα περιμένουμε και ζούμε χαμογελαστοί,βαθιά αισιόδοξοι και κυρίως άνευ εμβολίων , ναί ζούμε γιά να το δούμε.Να εξαφανιστεί όλη αυτή η αληθινή πανώλη που μισεί το ανθρώπινο γένος γενικώς και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ειδικώς.Να χαθούν για πάντα και από παντού.Να απαλειφθούν από προσώπου Γής,χωρίς ποτέ να έχουν αξιωθεί να γελάσουν με την καρδιά τους, να κλάψουν από την ψυχή τους και χωρίς να έχουν νοιώσει το μεγαλείο τής αληθινής αγάπης.Ειναι αυτή η ΑΓΑΠΗ από την οποία γεννηθήκαμε κι εμείς και τα παιδιά μας.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!Τα μυρωμένα ,τα ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!Να ξέρετε ξέρχαβαλωμένες κεραίες, ΄δούλοι των δούλων
    που παριστάνουν τους αφέντες.Τα παιδιά της Αλήθειας δεν θα τα ακουμπήσετε!ΑΝΉΚΟΥΝ ΑΛΛΟΥ!
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ






    '









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΑΒΔΙ.
    ΕΞΑΙΣΙΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΝ.
    ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗΝ ΝΟΣΟΝ
    ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΚΑΜΠΑΛΙΚΗΝ
    ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΝ.
    ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΕΡΠΕΤΟ ΠΑΘΗΣΙΝ .
    ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
    ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΑ ΠΛΕΥΡΗ ,ΚΙΚΙΛΙΑ ,ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ
    ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ.
    ΔΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ,ΡΑΒΔΙ ΜΕΛΑΝΟΜΟΡΦΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.
    ΡΑΒΔΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο πλευρης.αλλαξε λιμανι
    πίπες τώρα πλέον κάνει
    Τωρα υπουργος υγείας!!
    Και Αρχηγος της Μαλακιας!!!

    Παρεα με τον Ντακιμητσου..
    Αρχισε το ζιουζιτσου..
    Θα μας κάνει και λαβές
    Σαν προδότης και χαφιες!!

    Με τον Άδωνι παρέα
    Εχει άλλονε Αέρα
    Ολοι τούς μια Συμμορία
    Και αρχίζουν την ληστεία!!

    Και συ Έλληνα μαλακα!
    Σαν τον ποντικό στη φάκα
    Σε φλομωσανε στο ψέμα
    Και σου πινουνε το Αίμα!!

    Με την μασκα στην μουσουδα
    Της μπανάνας τρως την φλούδα
    Και στον καδο απορριμμάτων
    Πεινασμένος μεχρι εσχάτων..

    Έχεις πιάσει μαύρο πάτο
    Και σε νομιζα για γάτο
    Γαμημενος και δαρμενος
    Στην πατρίδα σου εισαι ΞΕΝΟΣ!!


    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ , ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΗ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΗ ΡΑΒΔΟΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή