«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Πύργος: Πατέρας-αρνήτης πήγε στο δικαστήριο ντυμένος τσολιάς!

🇬🇷 _ ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΕ ! ΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ !!!_  🇬🇷


 

Με την εθνική ενδυμασία του τσολιά, επέλεξε το μεσημέρι του Σαββάτου να φτάσει στα δικαστήρια του Πύργου, συνοδευόμενος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πύργου, ο πατέρας που κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων κατά της διασποράς του covid-19.

Ο πατέρας κατηγορείται επίσης για συκοφαντική δυσφήμιση και για εξύβριση μέσω του διαδικτύου, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο εκπαιδευτικός, Αθανάσιος Κατσίμπελης και Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου.

Το περιστατικό αφορά στην άρνηση του πατέρα 10χρονης μαθήτριας του δημοτικού σχολείου του Σκουροχωρίου, να φορέσει μάσκα η κόρη του, κατά την προσέλευση και παραμονή της στο σχολείο (τις ώρες διδασκαλίας), μια υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη πριν από λίγες ημέρες.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης του διευθυντή του σχολείου, Θεόδωρος Αντωνόπουλος, χαρακτήρισε «άκρως εσφαλμένη» την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος.

Παράλληλα, ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου, Αθανάσιος Κατσίμπελης μίλησε για χειραγώγηση του παιδιού και ανέφερε πως απειλείται η σωματική του ακεραιότητα και η ίδια η ζωή του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, δεν έδειξε καμία μεταμέλεια και υπάρχουν αναρτήσεις στο διαδίκτυο του φιλικού του περιβάλλοντος το οποίο τον προτρέπει να βλάψει την σωματική ακεραιότητα του εκπαιδευτικού αλλά και άλλων εκπαιδευτικών που επιμένουν στην τήρηση των πρωτοκόλλων στο σχολείο τους.

Ο κ. Αντωνόπουλος, στις δηλώσεις του ήταν αρκετά καυστικός και σημείωσε: «Εάν λοιπόν οι δικαστές κάμπτονται από τις εθνικές ενδυμασίες που μπορεί να φορά ο οποιοσδήποτε κατηγορούμενος τότε ναι ήταν δικαιολογημένη η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος, που προκαλεί ενόψει της πανδημίας και ενόψει των διαστάσεων που έχει πάρει η πανδημία και ειδικότερα στα σχολεία όπου εμφανίζονται αυτή τη στιγμή 6.000 κρούσματα.

»Μου προξενεί θυμό και οργή μια τέτοια απόφαση που έναν δεδηλωμένο αρνητή της πανδημίας, έναν δεδηλωμένο εχθρό των πρωτοκόλλων που τάσσει το κράτος, τον αφήνει ελεύθερο».

 

Βίντεο: ilialive.gr - Στα δικαστήρια δάσκαλος και γονιός σε διαμάχη λόγω κορονοϊού 


 

Ο κατηγορούμενος, κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια μετά την απολογία του, δήλωσε: «Τα μόνα λόγια που μπορώ να πω γιατί υπάρχει μια τριήμερη αναβολή, θα πρέπει να έχω τον δικηγόρο, το μόνο που θέλω να πω και να το ακούσουν όλοι οι Έλληνες και οι γονείς και θέλω να το ακούσετε καθαρά, οι υφασμάτινες μάσκες και οι απλές χειρουργικές δεν έχουν καμία έγκριση, καμία πιστοποίηση σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ότι προστατεύουν από τον covid-19.»

 

Βίντεο: Πύργος: Γονέας αρνητής... με φουστανέλα στα δικαστήρια 


 

lamianow.gr 

 

23 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥ ......
    ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ....... ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ.............



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ.
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΓΙΟφιλι για τις ΚΑΡΓΙΟλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ27 Σεπτεμβρίου, 2021 19:51

    ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΩΡΕ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    ΑΝ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΣΟΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟΙ..... ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρ Α Β Δ Ι.
    ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΧΑΖΑΡΟ ΕΡΠΕΤΟ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΕΡΠΕΤΟ ΜΑΛΑΚΥΝΣΙΝ .
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ .
    ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΩ ......ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΜΗΞΩ ΔΙΟΔΟΤΕ ;
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΩ ;
    Ο ΜΟΥΣΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ .
    ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΔΑΧΤΥΛΟ .
    ΚΑΙ Η ΚΟΛΑ ΕΓΡΑΨΕ .
    ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ;;
    ΡΑΒΔΙ .
    ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ....
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΙ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ !!!!!!!!!!!
    ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΡΑΝ ΝΑ ΒΑΡΩ ΚΑΙ ΖΩΗΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kωνσταντίνε , καλώς ήρθες ξανά στη διαδικτυακή συντροφιά μας , πολύχρονος , ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί , καλή συνέχεια στους αγώνες σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ "απρόσμενε αντίπαλε",

      σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Θα προσπαθήσω να διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορώ τις πληροφορίες, ώστε να μην μάς στερήσουν αυτό το μπλογκ, το μέσο επικοινωνίας μας.

      Διαγραφή
    2. Κωστα, η λογικη, το προδοτικο ποιον τους κ η ασυδοσια τους μαζι με τον ωχαδερφισμο κ την δειλια των πολλων, "λενε" πως θα "ριξουν"τον Διοδοτο. Ελπιζω να υπαρχει τροπος να επανελθεις ομως, να εχεις "σωσει" ηδη οσα εχεις κοινοποιησει εδω. Τελος, ευχομαι να προσεχεις γιατι οι υπανθρωποι αυτοι ειναι πια αδιστακτοι κ θα το πανε πεχρι τελους. Συλληψεις, φυλακισεις, "παραπλευρες απωλειες", ενεσεις με την βια στα παιδια μας κλπ. Πολλοι εδω κ αλλου κανουν τους τα παλληκαρια κλπ μα λιγοι τελικα θα αγωνιστουμε με οποιο κοστος κ ακομα πιο λιγοι εχουμε εον καταλληλο οπλισμο(μεταφορικα κ κυριολεκτικα) γι αυτο. Καλη δυναμη.
      Γιωργος-Αμαριανο

      Διαγραφή
    3. Nα είσαι καλά φίλε Γιώργο,

      ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να συνεχίσουμε.

      Διαγραφή
  7. https://i.postimg.cc/CSDYLh75/Domna-Satanist.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλοαρρενόθηλυς, θολολόγος, συγχυστής, καγχαστής, καθυστερητής, αναβλητής, ακυρωτής.

    Εάν θέλετε, απομνημονεύστε αυτές τις ορθογραφημένες λέξεις και επαναλάβετέ τες, στον διαδικτυακό σας διάλογο, ώστε να εμπεδωθούν από όλους/ες τους/τις συν-σχολιαστές/ριες σας, για να καταλάβουνε τις τακτικές, τις οποίες εμπυούνται οι ελληνόπληκτοι εχθροί μας. Καθότι, ως γνωστόν, οι εχθροί μας είναι ολιγάριθμοι και οι πανούργες τακτικές τους, επίσης. Η δύναμή τους είναι η προσοχή σας, άνευ αυτής ου δύνανται να επηρεάζουν διά του λόγου. Τουτέστιν, διά της κριτικής σκέψεως νικιούνται. Εντούτοις, δύνανται να επηρεάζουν καί διά των νόμων και των φόρων. Στην περίπτωση εκείνη απαιτούνται πράξεις, ώστε να νικηθούν. Να ενθυμείστε ότι οι εχθροί μας είναι ως είναι, κουχί ως θέλουν παρουσιάζεσθαι, ήγουν είναι εύτρωτοι και εξίτηλοι πλαστουργοί και πνέουν τα λοίσθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο 1:52 λέει η καραφλή:

    "Με διάφορα σχόλια κάποιων στο διαδίκτυο, γνωστών-αγνώστων που τους γνωρίζει η Ελληνική ΠΑΡΟΙΚΙΑ !!!"

    Παροικία: το σύνολο των ομοεθνών που κατοικούν μονίμως σε πόλη μιας ΞΕΝΗΣ χώρας, καθώς και η συνοικία στην οποία μπορεί να είναι εγκατεστημένοι.

    Υ.Γ. Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε η νεοταξίτ χανούμ ή είναι απλά αγράμματη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://isxys.blogspot.com/2021/09/blog-post_44.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://isxys.blogspot.com/2021/09/blog-post_44.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Έλληνας πιλότος αποκαλύπτει: Τα Νατοϊκά αεροπλάνα μας ψεκάζουν κάθε 4 μέρες"
    https://www.youtube.com/embed/BCKHLmdgRog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/09/poutin-pros-schwab-pairnoume-paradeigma-apo-esas-kai-elpizo.html

    Κωστα, ποια ειναι η γνωμη σσου για αυτη την ειδηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/09/blog-post_23.html?showComment=1632584636158#c6699829674552052205

      Κι επαναλαμβάνω: Η είδηση αφορά τα έτη 2007 και 2019. Όχι τώρα. Οι αρχηγοί των μεγάλων κρατών κάνουν μεγάλες χαιρετούρες με διάφορους αμφιλεγόμενους τύπους ανέκαθεν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά τί ακριβώς πολιτικά παιγνίδια παίζονται. Δυστυχώς.. δεν μπορούμε να διακρίνουμε πια καθαρά πού το πάνε κι αν είναι διπλο-τριπλοί πράκτορες που εκμεταλλεύονται μία ή περισσότερες ατζέντες.

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω για την απαντηση και συγνωμη που δεν ειδα εκεινο το σχολιο σου. Δυστυχως, τα εμφωλιασμενα σχολια περνανε απαρατηρητα.

      Διαγραφή
  14. Ο 19χρονος φοιτητής που στόλισε μ΄ένα αυγό τον Μακρόν στη Λιόν μπουντρουμιάστηκε σε Ψυχιατρείο με συνοπτικές διαδικασίες.
    Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποια αναφορά για ψυχιατρικό ιστορικό του ατόμου. Επίσης δεν είναι η α φορά που το καθεστώς διατάζει ακούσιο εγκλεισμό σε ψυχιατρείο αντιφρονούντα. Την ίδια τακτική δηλ. ακούσιο εγκλεισμό σε Ψυχιατρείο ακολούθησε και κατά του Καθηγητή Θεραπευτικής Χημείας, Φαρμακοκινητικής του κ. Fourtillan!
    https://dimpenews.com/2021/09/28/%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b5/
    Εμπρός ολοταχώς στα βήματα στάλιν... Γκουλάνγκ και ψυχιατρεία
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Μένουμε σπίτι". Διότι δεν έχουμε γιατρούς.
    "Βγαίνουμε από το σπίτι". Διότι δεν έχουμε πυροσβέστες.
    "Εκκενώνουμε την χώρα". Διότι δεν θέλουμε νεκρούς από τον πόλεμο.

    ΛΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή