«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΚΟG@ΜΗΜΕΝΟ ΠΟΡΔΙΠΟΥΡΓΕΥΟΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ... ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΙΚΤΗ ΚΟΛΑΣΗ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!! ΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ!! ..ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ...





ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε !!!...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ kanenazori.com :

Διέρρευσε η λίστα με τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ παρενέργειες των εμβολίων του θανάτου!



33 σχόλια:

  1. Σοβαρά τώρα είναι αποδεδειγμένο ή τρολαρει? Έχω φρικαρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ,
      ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.
      ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΦΡΙΚΑΡΕΙ..΄ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΞΕΣΠΑΣΑ ΣΕ ΓΟΕΡΟ ΚΛΑΜΑ.. ΓΙ ΑΥΤΟ "ΤΑ ΠΗΡΑ" ΚΙ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.

      Διαγραφή
    2. ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ELLINIKA HOAXES, ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ....
      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙ[Β]ΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
      ΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΗ ΕΓΚΥΡΕΣ [ΠΑΛΙ ΧΑΧΑ] ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.
      ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΧΑΖΟ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΗΛΕΒΙΖΙΤΣΕΣ ΛΙΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΦ' ΥΨΗΛΟΥ.
      ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΒΛΕΜΜΑ ΕΧΙΔΝΑΣ...
      ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΤΕ;;
      ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ, ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΑΝΑ.
      ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑ. ΑΝΑΣΗΚΩΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΝΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ. ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 1965 ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ [ΝΟΜΙΖΩ ΔΑΜΑΛΙΣΜΟΥ] ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΑΧΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.
      ΚΟΚΚΑΛΟ Ο ΤΥΠΟΣ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. οχι ρε πουστη μου,το μαλακισμενο γιατι το εκανε;;;;λοιπον ,δεν τους λυπαμαι, τελος...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάτρα: Βάζουν «λουκέτο» στο… «μέγα» εμβολιαστικό κέντρο - Δεν πατάει κανείς! 🤣

    https://www.pronews.gr/ygeia/1015118_patra-mpainei-loyketo-sto-mega-emvoliastiko-kentro-logo-hamilis-proseleysis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ...
      ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΛΑΒΟΥΝ "ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ" ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ...........ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.............
      ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

      Εμβολιασμοί παιδιών και από ιδιώτες παιδιάτρους.
      https://www.capital.gr/politiki/3580095/emboliasmoi-paidion-kai-apo-idiotes-paidiatrous



      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. βάζουν λουκέτο όχι για αυτό το λόγο!!!!!τα εμφολια γίνονται πλέον στο νοσοκομείο του ριο!!!!

      Διαγραφή
  4. Οι γονείς μιάς πολύ καλής μου φίλης 80χρονοι έκαναν το εμβόλιο.
    Ο πατέρας εμφάνισε το αντίθετο του λαγόφθαλμου (που υπάρχει στις παρενέργειες) έκλεισε το βλέφαρο στο ένα μάτι και δεν άνοιγε με τίποτα. Πήγαν σε νευρολόγο και τώρα 6 μήνες μετά μπορεί και ανοίγει κατά 50%. Επίσης είχα διαβάσει ότι στις παρενέργειες περιλαμβάνεται και αποκόλληση αμφιβληστροειδούς!
    Η μητέρα περίπου 6 μήνες μετά τον εμβολιασμό και χωρίς να έχει κανένα απολύτως καρδιολογικό πρόβλημα έδειξε στην στεφανειογραφία 3 αρτηρίες κλειστές και χρειάζεται by-pass! Έτσι στα ξαφνικά!
    Φυσικά δεν συνδέονται με το εμβόλιο (μου είπε η φίλη μου)...
    Τι να πεις...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΑΝΤΕΨΙΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ. ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΚΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ``ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ'' ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
      ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΠΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΕΞΕΙ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  5. Γνωρίζει κάποιος να ενημερώσει αν ιδιώτες γιατροί, οδοντίατροι, φυσιοθεραπευτήρια , μικροβιολογικά εργαστήρια, διαγνωστικά και άλλα, έχουν κυβερνητική εντολή να δέχονται ΜΟΝΟ εμβολιασμένους, γιατί απειλούνται με κλείσιμο και πρόστιμο; Αν ισχύει, συνάδει με το σύνταγμα και την ευρωπαική και παγκόσμια νομοθεσία; Αν ισχύει, και νομιμοποιείται με τις παραπάνω νομοθεσίες, το κράτος υποχρεώνεται να επιστρέψει τις ασφαλιστικές εισφορές στους ανεμβολίαστους άμεσα.Στα νοσοκομεία λένε δεν ισχύει, πώς μπορεί να το εφαρμόζουν τα ιδιωτικά; Ενημερώστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικροβιολογικά εργαστήρια και διαγνωστικά, γιατί να έχουν τέτοια εντολή.. Αφού εκεί μάς είπαν να πηγαίνουμε εμείς οι ανεμβολίαστοι για να κάνουμε τα pcr και rapid.

      Διαγραφή
    2. αυτό σκέφτηκα και εγώ

      Διαγραφή
  6. Αν δεν ισχύει, οι γιατροί που το ζητούν, και τρώνε πόρτα οι ανεμβολίαστοι, εκτός του ότι καταπατούν τον όρκο του Ιπποκράτη, θα δεχθούν μαζικές μηνύσεις από ομάδες οργανωμένων πολιτών, πρόκειται για την υγεία, είναι αγαθό όλων, υποχρεώνονται οι γιατροί και οι υπόλοιποι ιδιώτες υγειονομικοί να έχουν ανακοίνωση στην πόρτα αν έχουν εμβολιαστεί οι ίδιοι και το προσωπικό τους, με εμβόλιο ποιο πού και πότε κι όχι ψεύτικα σκευάσματα, ώστε να αποφευχθούν διαμάχες και να γνωρίζει ο καθένας πού να πάει, όπου εννοείται ότι θα πάει τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, το τρώνε πόρτα δεν καταλαβαίνει ο κόσμος,όπως και το ότι εμβολιασμένοι γιατροί εξετάζουν χωρίς τα μέτρα προστασίας, μάσκα και γάντια, τί ακριβώς συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν γιατροί ιδιώτες που απαιτούν μοριακό τεστ λες και περισσεύουν τα χρήματα του κόσμου, μέχρι τώρα δεκαετίες εξέταζαν κανονικά χωρίς μέτρα προστασίας ,ασθενείς που μπορεί να ήταν με ηπατήτιδα και φορείς του αίητζ και ξαφνικά έπαθαν πανικό ή ακολουθούν κυβερνητικές εντολές, ή κάνουν τα δικά τους; Στην πρώτη περίπτωση , οι κυβερνήσεις αλλάζουν, και στις 3 περιπτώσεις είναι συνεργοί στην καταστροφή της υγείας των ανθρώπων και ενδεχομένως στον ψυχικό και βιολογικό τους θάνατο, κι αυτό θα πληρωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν γνωρίζετε κάτι ενημερώστε γιατί ο κόσμος έξω είναι πολύ θυμωμένος και λέει πάρα πολλά, ισχύει το να έχει κάποιος ηλεκτρονική ταυτότητα εμβολιασμένου για να μπει σε καράβι, σε αεροπλάνο ισχύει ;Κώστα γνωρίζεις κάτι επίσημο να ενημερώσεις; Δήλωσες ότι θα ταξιδέψεις στις 14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πρόσφατα. Εγώ θα κάνω το ραπιντ ή μοριακό στις 13 του μηνός, κι εννοείται με επίχρισμα! Δηλ. δείγμα σάλιου από τη γλώσσα, και όχι τις βρωμομπατονέτες στα ρουθούνια μου.

      Διαγραφή

    2. Μίσος εμβολιασμένων σε γιατρούς και κυβέρνηση, αγριεμένα πρόσωπα, μίσος σε ανεμβολίαστους και φθόνος, από εκείνους που έχουν εξουσία στους χαμηλούς, κατάχρηση εξουσίας λέγεται αυτό, όσο βγαίνουν αλήθειες βγάζουν φθόνο και μίσος όσοι την πάτησαν, μάλλον έτσι θα δούμε τον εαυτό μας και τους άλλους όπως πραγματικά είναι κι όχι όπως έδειχναν
      Πέτυχαν την διχόνοια, χρειαζόμαστε επειγόντως Αστεριξ και Οβελίξ
      ΠΟΛΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει εργαστηριακο τεστ με επίχρισμα σάλιου. Είτε rapid είτε μοριακό παίρνουν δείγμα και από τη μύτη και από τον φαρυγγα και η διαφορά ειναι στην αναλυση. Στα φαρμακεία υπάρχει self test σάλιου. Σήμερα είχα αυτή την κουβέντα σε διαγνωστικό κέντρο. Αν ισχύει αυτό με την υδρογελη την πατήσαμε. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

      Διαγραφή
    4. Από 13 του μήνα θα μπορούμε να ταξιδεύουμε μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νοσησης ή εργαστηριακο τεστ 24 ωρών.

      Διαγραφή
    5. Κάνεις λάθος γιατί έχω κάνει ήδη τέσσερις φορές και από τα δύο είδη, μόνο με σάλιο από τη γλώσσα. Όταν τούς πεις μόνο από τη γλώσσα, παίρνουν μόνο από τη γλώσσα.

      Διαγραφή
    6. Καλα τώρα θα τρελαθώ.Εμένα μου είπαν ότι δεν γίνεται. Θα το ψάξω περισσότερο τότε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  9. Οι γιατροί και εργαστήρια κλπ που γράφω επάνω να μην τρέμουν το δεκαχίλιαρο πρόστιμο που λένε έξω ο κόσμος, αλλά τις εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που θα κληθούν άμεσα να πληρώσουν γιατί θα ευθύνονται για καταστροφή και ίσως θάνατο ανθρώπων που τους έκλεισαν την πόρτα, αυτούς να φοβηθούν, οι κυβερνήσεις πέφτουνε και οι νόμοι αλλάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.pronews.gr/ygeia/1015218_shedon-katholiki-i-aporripsi-ton-emvolion-stis-nees-ilikies-ti-stoiheia-edose-i

    ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ, ΜΑΙΟ, ΙΟΥΝΙΟ, ΙΟΥΛΙΟ,
    ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΑΜΟΛΑΓΑΤΕ ΑΕΤΟ, ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.

    ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΟΛΙΚΟ ΝΕΦΡΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΣΥΡΙΓΓΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ.
    ΗΛΙΚΙΑ 51 ΕΤΩΝ.

    ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, 86 ΕΤΩΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ 80 ΕΤΩΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ, ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΥΣ.
    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΞΑΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 3 ΩΡΩΝ,
    ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

    ΑΘΛΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ; ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.
    ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ,
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο κοντινό μου περιβάλλον δεν έχω ακούσει ούτε για γραντζουνιά...ωστόσο ειναι ξεκάθαρο ότι οι θανατοι ειναι περισσότεροι γενικά..
    όπως και οι συμπεριφορές από ανθρώπους που ακους στις ειδήσεις όλο και πιο φευγάτες ..
    και που να κλείσουν τον κοσμο πάλι σε λοκντάουν τον χειμώνα...εκει να δεις...
    που ακομα καλά καλά δεν βγήκανε τα ψυχολογικά του πρώτου λοκντάουν..εκει θα τα τσουγκρίσουν με τα καινουρια ......

    Δεν θα ακουγεται και τίποτα...δεν θα το παίρνει και κανεις χαμπάρι αν φεύγει καποιος...ύσηχα και με συνοπτικές διαδικασίες ασφαλειας λογω κοβιντ όπως βλέπαμε σε καποια κράτη αν θυμασαι στο πρώτο κυμα νομιζω τους θαβανε ομαδικά........πλανήτης Γη 2021 εντωμεταξύ....οι "ειδικοί" επιστήμονες ως εκει δε ξερουν παραπέρα...θάψτε ή καψτε...α ναι και να μείνετε σπιτι..μεινετε ασφαλείς...ο αργός θ@ν@τος μας κοστίζει λιγότερα...βγάζουμε και κανα φράγκο απ΄τις διαφημίσεις χα! Και χωρίς πολύ κοπο... κτλ κτλ κτλ

    Σε αυτή την κατάσταση θέλουν να μας φέρουν όλους με τον καθολικό εμβολιασμό. Αν παρακολουθούν οι εισαγγελείς της Ελλάδας ,Πρωτοδικείου, Εφετείου και Αρείου Πάγου να μας απαντήσουν αυτοί που επιβλέπουν την έννομη τάξη της χώρας αν συμβιβάζεται από άποψη νομοθεσίας στο σύνολο της η επιβολή της υποχρεωτικότητας στους πολίτες από το κράτος να προβαίνουν σε οποιαδήποτε πράξη και ταυτόχρονα να είναι αυτοί και μόνο και κατά αποκλειστικότητα υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα των πράξεων τους. Όσο και να κωφεύουν και να εθελοτυφλούν κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσουν στη πράξη τον ογκόλιθο που θα είναι περασμένος με σχοινί στο λαιμό πολλών που μπορούν τώρα να καταλύουν το νομικό δίκαιο της χώρας Συνταγματικό, Ποινικό και Αστικό χωρίς να υποστούν τι συνέπειες της κατάλυσης αυτής. Η εισαγγελία έχει σαν αποστολή την τήρηση της νομιμότητας, της προστασίας του πολίτη και τη διαφύλαξη των κανόνων της δημόσιας τάξης. Οι δικαστές επίσης ασκούν εξουσία από το σύνταγμα και παράλληλα είναι το μόνο θεσμοθετημένο όργανο που λειτουργεί ως εγγυητής της ελευθερίας των πολιτών όταν αυτοί αδικούνται από συμπολίτες τους αλλά και από αυτή την ίδια την κρατική εξουσία. Ζούμε σήμερα την εποχή της διαφθοράς ,της παράνοιας και του παραλογισμού που η αλήθεια αποτελεί έγκλημα και το ψέμα νομιμότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν το έδειχνα στην αδερφή μου (μπολιασμένη), ούτε τότε θα το πίστευε, γιατί θα μου 'λεγε, "δεν το έδειξε το BBC ούτε καν το ΣΚΑΪ" ! Σωτηρία δεν υπάρχει με τους λοβοτομημένους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Θάνος Πλεύρης δίνει μάχη με το χρόνο για να στελεχώσει τα νοσοκομεία με επαγγελματίες δολοφόνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πριν από καμιά δεκαριά ημέρες πέθανε "ξαφνικά" από καρδιά παιδικός φίλος και συμμαθητής του γιου μου. Ανιψιός πρώην ευρωβουλευτή, που φυσικά δεν έβγαλε άχνα για το χαμό του ανιψιού του. Επίσης, ο άντρας της αδελφής μου δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό του, μπήκε για 10 ημέρες στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα καρδιάς και γενική εξάντληση. Όταν βγήκε και υποτίθεται συνήλθε, πήγε στη δουλειά του, αλλά δεν τα κατάφερνε να σταθεί. Οι γιατροί του είπαν πως θα τα τινάξει αν συνεχίσει να εργάζεται. Βγαίνει στη σύνταξη πρόωρα, αλλά μέσα στο σπίτι (όλοι οι υπόλοιποι κατά των εμβολίων) τους έχει απαγορέψει να μιλούν για τις επιβλαβείς συνέπειες του μπολιάσματος. Δεν το παραδέχεται με τίποτα...Τι να πεις ύστερα από τέτοια βλακώδη άρνηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γάκης: Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ

    https://www.youtube.com/watch?v=43yjn3mqcz8


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδια μην ακουω οτι το προβλημα να κανεις το μοριακο η το pcr test ειναι τα λεφτα. Εγω δεν το κανω και δεν εχω κανει ουτε ενα και να με πληρωνανε. Αυτες οο κωλομπατονετες εχουν υδρογελη και περιεχει νανομηχανες με μικρες δοσεις rna. Ειναι σαν να κανεις μικρες δοσεις απο μπολι. Το εχουν βαλει και εδω σε αρθρα. Ξεχαστε τα λεφτα. Ολο αυτπ γινετε για να μας ξεκανουν και οσοι ζησουν να καταληφθουν αππ το AI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λυπάμαι πολύ αγόρι μου.η Παναγία να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο νοσηλευτής
    19 Ιανουαρίου,και μας ετοιμάζουν για την τρίτη δόση,δυστυχώς παρά την ύπαρξη παρενεργειών,και των αντιεμβολιαστηκων επειχηρηματων,επιφανών μικροβιολογων,ιολογων,και γιατρών διαφόρων ειδηκοτητων,συνεχίζεται το ίδιο βιολί

    Οπότε μόνο με κάποιο είδος επανάστασης,που εννοηται θα είναι αιματηρή,ίσως να τρεναρηστει,η όλη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή