«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

The Secret Real Truth: Μείνετε συντονισμένοι στο ιστολόγιο μας για νέα θέματα σύντομα

Σχόλιο Διόδοτου: Σε επικοινωνία μας με το από πολλά χρόνια αγαπημένο μας ιστολόγιο, μάθαμε ότι από την Κυριακή έως σήμερα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα που αποσοβίστηκαν με μεγάλη δυσκολία. Εννοείται ότι αναφερόμαστε σε προβλήματα που έχουν να κάνουν με την αποσιώπησή του. Ο τίτλος της ανάρτησης και το περιεχόμενό της είναι μήνυμα από το Secret, αναρτηθέν πριν από λίγο. Κι εμείς, παίρνουμε το θάρρος να δώσουμε ένα σκληρό μήνυμα προς πάσα σκοτεινή κατεύθυνση: Σκ@τ@ στους τάφους αυτών που θέλουν να υπολειτουργεί το 'Τhe Secret Real Truth'! 



Δυστυχώς άτομα που εμπιστευόμασταν αποδείχτηκαν ένα τίποτα.. Ζητάμε συγγνώμη από όλους τους φίλους και αναγνώστες για την ξαφνική μας απουσία από την ενημέρωση. Τα μηνύματα σας για ευχές να ξεπεράσουμε ότι εμπόδιο είναι τόσα πολλά που δεν σας προλαβαίνουμε. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση. Τελικά όπως λένε πολλοί Γεροντάδες θα χωρίσει η ήρα από το σιτάρι. Μόνο οίκτο και λύπηση γι αυτούς που μας βάζουν "τρικλοποδιές" στο έργο μας και δυστυχώς είναι ανάμεσα μας.. όλα θα τα βρουν μπροστά τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο ιστολόγιο μας για νέα θέματα σύντομα και υπομονή έως ότου βρούμε τα "πατήματα" μας ξανά.


Εκ της διαχείρισης του The Secret Real Truth

 

thesecretrealtruth.blogspot.com 


The Fight Goes on (A Smash Bros Orchestration)


 

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό και μαχητικό και καλοπροαίρετο μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπόμαστε που τα ανθελληνικά ... κατάφεραν να κόψουν την επί χρόνια λήψη των τόσο ενημερωτικών και μαχητικών θεμάτων που λαμβάναμε. Σας στέλνω τις ευχές μου για καλή δύναμη και Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή