«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Ted Nugent: "Ξέρω να μιλάω την γλώσσα των eμβ0λιασμένων..."💉


 

                                                                       twitter.com/photobyluke...

 🤣🤣🤣

🐑

 Ποιος είναι ο Ted Nugent ;;

Μα.. ο μάγκας που έχει γράψει-παίξει-τραγουδήσει.. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ROCK ΚΟΜΜΑΤΆΡΑ! ..:

 

Stranglehold by Ted Nugent. Live from the Made in America convention, Indianapolis, IN on 10/3/19 


 

Πρώτη εκτέλεση 1975 :

Ted Nugent - Stranglehold (Official Audio) 


 

 

18 σχόλια:

  1. Ζόρικος ο τυπάς! Δεν τον ήξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασσικός γελαδάρης εντωμεταξύ. Αυθεντικός καουμπόι δηλ.
      ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΆΣ,
      Και δικός μας από την αρχή της ψευτοπανδημίας.

      Διαγραφή
    2. Ωραιος ο Τεντ.
      Σπινθηροβολος.

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΣΠΑΣ ΜΟΥΣΙΚΩΣ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερός!!!
    Και με 14 εγγόνια! (αν άκουσα καλά).
    Πάντως οι εμβολιασμένες που κάνουν παιδιά ήδη άρχισαν και βλέπουν τα συμπτώματα:
    Ανατριχιαστικό: ΦΡΙΚΗ – Ιδού τα μωρά τα… ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ της «πανδημίας»!!! – ΙΔΟΥ οι ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ του μπολιού που ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ με ανατριχιαστικό τρόπο!!!
    Το ακόλουθο βίντεο καταδεικνύει το γεγονός πως υπάρχουν πλέον μωρά που όταν γεννιούνται 9 μήνες αφότου οι μητέρες τους έκαναν τα θανατηφόρα τρυπήματα, βγαίνουν από τη μήτρα με μάτια… ΜΑΥΡΑ και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!…
    http://greeknewsondemand.com/2021/10/05/%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%8d-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%cf%89%cf%81%ce%ac-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%ac%cf%84/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!
      Παιδιά, δυστυχώς πλημμυρισμενα με black goo, που μάς έμαθαν να το λέμε οξείδιο γραφενιου. Ζωντανό πετρέλαιο-δρακονιανη εσωγήινη ύλη. Μπορείς να τα πεις και παιδιά του σατανά πλέον, δυστυχώς.
      Δείτε κ την ταινία Venom.
      https://tenies-online.best/load/4-1-0-28621

      Διαγραφή
    2. Δείτε αυτό εδώ καί διαβάστε το "περισσότερα".

      https://www.youtube.com/watch?v=zysGaSyn6jk&t=243s

      Διαγραφή
    3. Στις 24 Ιουλίου 2013 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, ο καθηγητής Petrik δείχνει την επίδειξη του τρόπου παραγωγής γραφενίου στην ινδική επιστημονική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Dr.Vijay Bhatkar (Chariman, Board of Governors, Indian Institute of Technology, DelhiChairman, ETH Research Lab, PuneFormer Member, Scientific Advisory Committee, Government of India. Πρώην εκτελεστικός διευθυντής του C-DAC, Pune. Ιδρυτής Chancellor India International Multiversity. Καγκελάριος, Πανεπιστήμιο D.Y. Patil, Kolhapur, Maharashtra, Ινδία). Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τη Ρωσία σε εκπροσώπηση του προέδρου του WFR κ. Nilesh Neel. Η WFR συνεργάζεται με τον καθηγητή V. I. Petrik. Η ουσία της πρόσκλησης ήταν να παρουσιαστούν τα πρωτοποριακά θεμέλια και οι εφαρμογές που δημιούργησε ο Ρώσος επιστήμονας Prof. V.I.Petrik.

      Ο καθηγητής Petrik παράγει γραφένιο (HRCM) με σταγόνα μοναδικού υγρού Cl2O7. Παράγει γραφένιο (HRCM) από γραφίτη με τη μέθοδο της ψυχρής καταστροφής των ενωμένων με άνθρακα ενώσεων σε συστάδες άνθρακα, γραφένια. Ο κ. Neel δείχνει πώς το γραφένιο (HRCM) είναι το ελαφρύτερο υλικό στον κόσμο, κρατώντας το από ένα ασήκωτο λουλούδι.
      Το γραφένιο Cl2O7 παράγεται με ειδική αντίδραση σε NaCl σε ηλεκτρολύτες πλατίνας. Ένα επιβραδυντικό προστίθεται στο Cl2O7 για να επιβραδύνει την αντίδραση αποφεύγοντας την έκρηξη. Η αντίδραση είναι αυτοκαταλυτική αλυσιδωτή αντίδραση. Υποστηρίχθηκε ότι ο καθηγητής Petrik γνωρίζει μόνο αυτή τη μέθοδο παραγωγής γραφενίου. Το υλικό άνθρακα που παράγεται με ψυχρή καταστροφή στρωματοποιημένων ενώσεων άνθρακα, που αποτελούνται κυρίως από γραφένια και έχουν υψηλή δραστικότητα στην πίεση ονομάζεται μείγμα άνθρακα υψηλής δραστικότητας [HRCM]. Αποτελείται από γραφένια, διάφορες δομές άνθρακα τύπου ιστού σε κυλίνδρους, νανοσωλήνες, διακλαδισμένους νανοσωλήνες, νανοφρακτάλια κ.λπ., τα οποία σχηματίζουν ομοιογενή μάζα άνθρακα ως αποτέλεσμα χαοτικής συμπύκνωσης που διαθέτει τεράστια ειδική επιφάνεια και υψηλή χημική δραστικότητα. Οι ανώμαλες ιδιότητες απορρόφησης του HRCM μπορούν να εξηγηθούν από το γεγονός ότι τα άτομα άνθρακα στην περιφέρεια του γραφενίου δεν είναι κορεσμένα έχουν αυξημένη χημική δραστηριότητα και μπορούν να συνδεθούν με πολλές ενώσεις προκειμένου να αντισταθμίσουν το ελεύθερο σθένος. Το γραφένιο έχει μοναδικές ιδιότητες -πολύ υψηλή ικανότητα απορρόφησης, πολύ ελαφρύ 2 kg/m3, υψηλή θερμική αγωγιμότητα, υψηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα πολύ ισχυρή- 200 φορές ο χάλυβας.
      Ο καθηγητής Petrik ενημέρωσε ότι η βιομηχανική μέθοδος για την παραγωγή γραφενίου είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε 56 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μέθοδος επιτρέπει την παραγωγή HRCM σε βιομηχανικές ποσότητες σε συνθήκες πεδίου χωρίς την ανάγκη ειδικού υλικού. Υποστηρίχθηκε ότι το HRCM είναι μια νέα ουσία ορισμένης κατηγορίας που δεν έχει ανάλογες ουσίες στον κόσμο με φυσικά, χημικά, λειτουργικά και οικονομικά χαρακτηριστικά, καθώς και με οικολογική καθαρότητα, ευελιξία και ποικιλία πεδίων εφαρμογής.
      Ο καθηγητής Petrik υπογράμμισε ότι το ακόλουθο φάσμα εφαρμογών των γραφενίων (HRCM Sorbent) έχει αναπτυχθεί και προστατεύεται από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως εξής: 1.Καθαρισμός νερού.2.Καθαρισμός υδάτινων επιφανειών και εδαφών από υδρογονάνθρακες. 3.Καθαρισμός του πλάσματος αίματος. 4.Απολύμανση τοξικών αποβλήτων και καταστροφή παραγόντων χημικού πολέμου. 5.Ιατρική θεραπεία δερματικών παθήσεων. 6.Απολύμανση των επιδέσμων. 7.Εντοπισμός και κατάσβεση πυρκαγιών από τοξικά και εύφλεκτα υγρά. 8.Απομάκρυνση πολυαρωματικών υδρογονανθράκων από τον καπνό του καπνού. 9.Απολύμανση υγρών ραδιενεργών αποβλήτων. 10.Διαχωρισμός ισοτόπων υδρογόνου. 11.Καθαρισμός του αέρα από ιούς. 12.Παραγωγή απολυμαντικού εντερορροφητικού υλικού.

      Διαγραφή
    4. Μακάρι να είναι τουλάχιστον αυτό το υλικό στα εμβόλια, και όχι όσα φανταζόμαστε, τα οποία συνδέουν το "έξυπνο πετρέλαιο" για το οποίο έγινε ο πόλεμος στα Φώκλαντ, με το εξωτικό black goo.

      Διαγραφή
    5. Kαι τα σχόλια του βίντεο πάντως, περιέχουν αρκετά τρομακτικά συμπεράσματα.

      Διαγραφή
  4. ΠΟΛΛΑ BINTEO ΣTA EΛΛHNIKA

    https://rumble.com/user/Ellinesksipniste


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ειδικά αυτή την εκπομπή, για την οποία έριξε και πρόστιμο ο κούλης στον FocusFM

      https://rumble.com/vml2ud--3-.html

      Διαγραφή
  5. Ο τύπος είναι απίστευτος!!!!
    Στην σκηνή πάνω σε βούβαλο:
    TED NUGENT Great White Buffalo
    https://www.youtube.com/watch?v=mlAr3kUdBqI
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. E, σκέφτηκα να αφήσω ένα τραγούδι εδώ 🙂

    Είναι τρέλα ο τύπος!

    https://youtu.be/BtuOAnsuZBY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπημένος παλαιώθεν.
    Διόδοτε...''έσπασες'' τα κοντέρ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή