«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!


Μαρία Θεοδωρίδου, πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού:
«Τα εμβόλια δεν σταματούν τον κορωνοϊό. Μοιάζει ότι ο ιός θα παραμείνει μαζί μας όπως και ο ιός της γρίπης. Θα είναι δηλαδή άλλος ένας ενδημικός ιός του αναπνευστικού»

Τάκης Παναγιωτόπουλος, καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής: «Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν μία τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί. Το ότι η διασπορά γίνεται μόνο από τους ανεμβολίαστους δεν στέκει επιστημονικά»

[ τί μού θυμίζουν όλα αυτά.. τί μού θυμίζουν...]


ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ: ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΠΕΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ TV, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ", ΕΠΙΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..

ΔΗΛΑΔΗ ΤΊ "ΜΑΖΕΥΟΥΝ"... "ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ" ΜΟΎ ΈΓΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΊΑ ΜΕΡΑ!  ΧΑΧΑΧΑ

ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ "ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ". ΔΗΛΑΔΗ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ" ΣΕ "ΕΝΔΗΜΙΚΗ ΙΩΣΗ", ΚΟΙΝΩΣ "ΓΡΙΠΗ". ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΡΙΒΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΡΙΠΗ, ΚΙ ΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΜΕΣΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ Η ΑΣΠΙΡΙΝΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΘΡΟΜΒΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.. ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

 

Κ-Τ

 

Van Halen - Jump (Official Music Video) 


 

 

19 σχόλια:

  1. Ερε γλέντια...
    Που θα έχουμε!!!!


    Φαπες,κλωτσιές,καρπαζιες..
    Και ραβδιιιι!!
    Που λέει και ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ.ΑΡΙΣΤQΜΑΧΟΣ..

    ΜΕΧΡΙ..ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τ.Παναγιωτόπουλος εξήγησε ότι από τις αρχές του φθινοπώρου δόθηκε το μήνυμα ότι «μπήκαμε σε κανονικότητα» χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά και ότι η διασπορά γίνεται μόνο από τους ανεμβολίαστους κάτι που όπως είπε «δεν στέκει επιστημονικά δυστυχώς».
    Δυστυχώς;;;; Θα θέλανε να στέκει, όπως οι "μελέτες" (που δεν μας λένε ποιοί τις έκαναν, πότε τις έκαναν, σε πόσους εθελοντές τις έκαναν, σε ποιά επιστημονικά περιοδικά δημοσιεύτηκαν) ότι τα εμβόλια μπορούν να χορηγηθούν σε εγκύους και παιδιά...
    Το "Δυστυχώς" του ξέφυγε...
    Στην Αυστρία έχουν lockdown των ανεμβολίαστων που μπορούν να πηγαίνουν δουλειά με τεστ, να αγοράζουν μόνον τρόφιμα και δεν τους επιτρέπουν να αγοράζουν δώρα χριστουγεννιάτικα!!!
    Εδώ σκέπτονται να τους μιμηθούν...Δυστυχώς!!!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΗ.
      ΩΧ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΚΥΑ = ΚOINΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
      ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΤΕ; ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ; Η ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;
      ΩΧ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ.
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ;
      ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ, Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΕΝΔΥΣΗ, ΥΠΟΔΗΣΗ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΕΠΙΠΛΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΥΚΕΤΩΝ.
      ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ... ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ.
      ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ``ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ'' ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ
      ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ``ΔΥΣΤΥΧΩΣ'' ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ``ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟ'' ΠΑΡΑΛΕΙΦΘΗΚΕ;
      ΞΕΦΕΥΓΕΙ-ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ.... ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  3. Το καλο θα ειναι οταν μαθευτει τι εχουν μεσα τα τρυπιτιρια.πρεπει να γινει κ αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΛΟΝΔΊΝΟ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΑΝΟΙΧΤΆ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΎΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΆ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΆ.
    ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΣΤΟΛΙΣΜΈΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ
    ΦΟΡΆΕΙ ΜΆΣΚΑ ΣΤΑ ΜΜΜ ΑΝ ΘΈΛΕΙ...

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμπεραινουμε οτι η αποτυχια του εμβολιου,οφειλεται στους ανεμβολιαστους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΔΏ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ!

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1034450_entasi-stin-eisodo-toy-polytehneioy-empodisan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ΦΌΝΟΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ..
    ΑΝΑΚΟΠΉ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΔΈΛΦΙΑ.

    https://www.pronews.gr/kosmos/1034419_dyo-emvoliasmena-adelfia-pethanan-me-diafora-dyo-minon-apo-anakopi-kardias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακρύς κατάλογος αθλητών που πέθαναν «ξαφνικά» ή αρρώστησαν βαριά αφότου πλήρως εμβολιάστηκαν! Ο νεότερος που πέθανε ήταν 13χρονος!!
      https://dimpenews.com/2021/11/04/133839/
      Παραθέτει μία μακάβρια λίστα 75 αθλητών που πέθαναν ή ασθένησαν βαριά τους 5 τελευταίους μήνες. Νέοι, υγιείς, χωρίς άλλα νοσήματα, αλλά όλοι εμβολιασμένοι και να μην βιαστεί να πει κανείς ότι μπορεί να φταίει η ντόπα γιατί ποτέ δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί νεκροί στον χώρο του αθλητισμού
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  8. ΏΣΤΕ ΔΕΝ ΒΡΉΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ε;
    ΣΑΣ ΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΊ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ: ΜΕ ΤΗ ΔΕΎΤΕΡΗ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ ΔΌΣΗ, ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΟ 90 ΚΑΙ ΆΝΩ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΌ ΤΩΝ ΦΟΝΙΚΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΕΝΏ Η ΠΡΏΤΗ ΔΌΣΗ ΉΤΑΝ ΤΟ ΤΥΡΆΚΙ ΜΕ ΤΑ 92% PLACEBO.

    https://www.pronews.gr/ygeia/1034459_avatopoylos-ehoyme-perissoteroys-thanatoys-apo-ta-ypoloipa-eyropaika-krati-prepei-na

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε παιδια δεν υπαρχει ο μουγγοσαβας ο μαλακομπουμπουκος ,ειπε σημερα οτι,οι Αγγλοι ειπαν οτι μας χαριζουν τον ξανθομπαμπουρα τον πρωθυπουργο τους,για να παρουν τον καλυτερο πορδηπουργο της εε τον Μητσοκουλη-γαριδακι...ρε πουστη μου εεελεεεοοος...τι στο διαολο κουβαλαει το τσερβελο του και δεν το κοβει,ετσι κι αλλιως σκατα εχει μεσα...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παντως οι αγγλοι ,πρεπει να τρομαξαν με την αποφασιστικοτητα του ανεμελου αγοριου, για την επιστροφη των μαρμαρων στη χωρα μας...το τρελλο αγορι σκορπα τον τρομο στη γηραια Αλβιωνα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά μάρμαρα Σούλα; Εδώ ότι βρίσκουν το θάβουν:
      Η Αρχαία Πελλάνα, έναν μικρό σήμερα οικισμό, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Σπάρτη, που στο παρελθόν, όμως, ίσως να υπήρξε το σπουδαιότερο κέντρο του αρχαίου κόσμου. Εκεί, η αρχαιολογική σκαπάνη εντόπισε τον μεγαλύτερο λαξευτό βασιλικό τάφο του κόσμου, σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και σειρά άλλων σπουδαίων ευρημάτων, μεταξύ των οποίων και έναν σκελετό ανθρώπου ύψους 2,20 μέτρων!
      [Το ξέρατε αυτό; 2,2 μ.! Φοβήθηκαν αν συνέχιζαν τι άλλο μπορεί να βρίσκανε..]
      Σύμφωνα, δε, με τον επιστήμονα που πραγματοποίησε τη σπουδαία ανακάλυψη, τον Θεόδωρο Σπυρόπουλο, επίκουρο καθηγητή Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΕΚΠΑ και σήμερα επίτιμο έφορο Αρχαιοτήτων, υπάρχουν πολύ ισχυρές θεωρήσεις βάσει των οποίων στους τάφους της Αρχαίας Πελλάνας μπορεί να είχαν θαφτεί... ο βασιλιάς Μενέλαος και η Ωραία Ελένη!
      Ωστόσο, το 2002, αιφνιδιαστικά το ΚΑΣ, με πρόεδρο τη σημερινή υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, αποφασίζει τη σφράγιση ενός μέρους της ανακάλυψης -με χαλίκι τύπου οικοδομής. Οι δύο μήνες έγιναν... 20 χρόνια, ενώ από τότε το σημαντικό εύρημα κλειδώθηκε και σφραγίστηκε...
      https://www.zougla.gr/politismos/article/sfragisan-ton-tafo-tis-oreas-elenis
      Λίγα χρόνια αργότερα ακολούθησε ψηφοφορία στο ΚΑΣ για το μέλλον της ανασκαφής. Οι ψήφοι στο συμβούλιο ήταν 2-2, για να συνεχιστεί ή όχι και τη λύση θα έδινε ο τότε υπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός ψήφισε «ναι». Παρ' όλα αυτά και κατά παράβαση της απόφασης, η κατάσταση έμεινε ως έχει...
      Ψήφισε ΝΑΙ ο Καραμανλής, αλλά η τσιμεντώνη δεν συνέχισε…
      Τι πλάτες έχει το ερπετό που μένει 30 χρόνια ακλόνητη στη θέση της και καταστρέφει;
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Αυτή η αδερφομάνα είναι για πολλές κλωτσιές λέμε!

      Διαγραφή
  11. Πάντως πολλοί άγγλοι πολίτες καί όχι μόνο μέ τηλεφωνήματά τους πού κατέκλυσαν κυριολεκτικά τό τηλεφωνικό κέντρο τού σταθμού πού έδινε συνέντευξη ο κούλης είπαν αλλά καί έγραψαν στο twitter, πώς προτιμούν νά ανταλλάξουν αντί γιά "τά μάρμαρα",..τούς ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,
    εκφράζοντας τήν συμπάθειά τους ίσως καί τόν θαυμασμό τους γιά τόν
    κούλη μας,τό αγόρι μας...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ειναι γνωστη η αγαπη των αγγλων για τα αγορια,αλλα οτι θα εφταναν να συμπαθησουν τον κουλο, αυτο πραγματικα ξεπερναει και την πιο τρελλη φαντασια....τετοια ανωμαλια;;;;μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...και Αντιγονη δεν ειναι μονον η αρχ Πελλανα,ειναι πολλαα ακομη σημεια,σπηλαια με θησαυρους ανεκτιμητους ,που εχουν τσιμεντωθει,ειδικα στην Πελοποννησο....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΧΙΚΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ``ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ'' ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο θάνατος βγήκε παγανιά τώρα
    πού έρχετε και παγωνιά.
    Δός μου ένα ζεστό φιλί,
    προτού μάς φύγει η ψυχή.
    ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή