«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Σήμερα είναι Μεγάλη μέρα...


Σήμερα είναι μεγάλη μέρα, γιατί σηματοδοτείται η έναρξη της πτώσης του μ@λ@κα. 

Η σημερινή εξαγγελία, και θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες πιο εξωφρενικές, δεν είναι απλά ό,τι πιο βρώμικο, χυδαίο και αντισυνταγματικό έχουμε δει ως τώρα, αλλά είναι και ό,τι πιο βλακώδες από πρωθυπουργική σκοπιά. Είναι σαν να μάς λέει "άντε..βάλτε μπροστά να πάρω τον μπ@@λον". Η λέξη "αντισυνταγματικό", κι ας έφριξε σήμερα ο κύριος Κασιμάτης, δεν λέει φυσικά τίποτα πια στα αυτιά της πλειονότητας των νοημόνων. Έχουν καταπατηθεί τα πάντα σε αυτή τη χώρα, περισσότερο από μια δεκαετία τώρα. Αλλά έτσι, να έχουμε να λέμε, ή έστω σαν παρακαταθήκη για τις αυριανές κρεμάλες.

Αυτό που σήμερα ξεχωρίζει περισσότερο, είναι ότι έως τώρα χρησιμοποιούνταν κάποια υποτυπώδη προσχήματα και δικαιολογίες (όπως η δημόσια υγεία) ώστε να βάλει το χέρι της στην τσέπη μας η καμπαλομαφία που δήθεν ψηφίστηκε από εμάς και δήθεν κυβερνάει, ποσά που είχαν έστω κάποιο όνομα, πες το pcr τεστ, πές το ράπιντ, πες το "βγάζω τη μάσκα μέσα στην εφορία και μού βαράνε πρόστιμο" κλπ.. Τούτο εδώ όμως το σημερινό.. 100 "ευρά" για κάθε μήνα που δεν πάω να τρυπηθώ με κάτι που έχει σκοτώσει 20.000 ανθρώπους ως τώρα στην Ελλάδα"... είναι ανήκουστο. Και δεν με ενδιαφέρει τί γίνεται σε άλλες χώρες, αν εξήγγειλαν κι εκεί κάτι παρόμοιο. Με ενδιαφέρει ότι στην Ελλάδα, την κοιτίδα του πολιτισμού, της δημοκρατίας και των μεγαλύτερων αγώνων για την ελευθερία, είναι μπαστακωμένος στην πρωθυπουργική θέση ένας καθαρός γκάγκστερ! Ένας μπράβος της διεθνούς φαρμακομαφίας, εμπορίας ψευτοπρότζεκτ πράσινης ανάπτυξης, παράνομης διακίνησης πληθυσμών κλπ..

Η ξεφτίλα αυτή η σημερινή, η οποία ισούται με πασιφανή πολιτική αυτοκτονία, δεν αποκλείεται εντωμεταξύ να έχει ενταλθεί από πιο ψηλά, για να αρχίσει η διαδικασία αλλαγής βάρδιας στο χαμαιτυπείο που ονομάζεται ελληνική πολιτική.  Οι Έλληνες είμαστε περίεργα όντα που θέλουν ειδικό χειρισμό. Πρέπει κατά την κρίση των διεθνών επικυριάρχων να συναινέσουμε στην απομάκρυνση ενός προσώπου που ξεπέρασε τα όρια ανοχής, ακόμα και των υπάκουων, βλ. ανθρώπων εξαναγκασμένων σε εμβολιασμό για να συνεχίσουν να εργάζονται κλπ. Δηλαδή εδώ, δεν μπορεί να γίνει τόσο απλά όπως στην Αυστρία, "φύγε εσύ έλα εσύ".  Να δώ όμως τί ακριβώς έχουνε σκεφτεί, εφόσον τα χαρτιά που υπάρχουν στην τσόχα, είναι ακόμα πράσινα, ροζ και κόκκινα, δηλαδή καμμένα. Ίσως το 2022 να είναι το έτος του πραγματικού "Ψευτορωμαίικου". Νέα μωρά στην πίστα. Εμπρός για την great μπατριωτική εξαπάτηση. "Λεωνίδες" γιουσουφάκια των στοών και των ροθτσάιλντ. 

Το νου σας!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


55 σχόλια:

  1. EIXA AΓΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ``ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ'' ΤΟΥ ΚΛΩΝΟ-ΜΑΚΑΚΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ. ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 60, ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΕΙ.
    ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ!!!
    ΡΕ ΚΛΩΝΕ, ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ``ΑΛΤ'' ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ.
    Η ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ!!!
    ΘΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΝΙΑ ΡΕ....
    ΝΑΙ, ``ΡΕ''.... Η ΜΑΛΛΟΝ ``RE'' KAΛΥΤΕΡΑ.
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΛΙΣΕΩΣ [RES,REI,REI]... ΚΛΗΤΙΚΗ ``RE'' [ΠΡΑΓΜΑ]
    ΚAI ΔΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΗ. ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΠΛΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΤΗ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΝΑ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ;
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ. RES...
    MAXWELL EIΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ. ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΩΔΙΚΟ [ΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟΣ] ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ``ΕΦΟΡΙΑ''...
    ΟΧΙ ΤΟ ΞΥΔΙ, ΤΟ ΓΛΥΚΑΔΙ!!! ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΣ. ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΑΡΙΝ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΥ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ.
    ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ.
    ΚΑΙ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταφέρω σχόλιο ανωνύμου, από το ιστολόγιο isxys:

    " ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΥΣΣΩΜΗ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

    - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ/ΧΩΡΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ.
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΠΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΕΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΗΛΕΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΚΕ (Αραχτοί και Έτσι)
    - ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ., Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΑΤΡΙΚΑ RAPID EXAMS ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΩΛΥΜΑΤΑ
    - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ KAI ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ HOT SPOTS ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ
    - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
    - ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ CATERING ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ "ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ" ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
    - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Σ' ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ BIG PORTHER, GNTM, ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ, κα
    - ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΕΙΣΡΟΗ ΕΜΠΕΙΡΟΠΟΛΕΜΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ (ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ), ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ "NO BORDERS" και "GLOBAL PEACE"
    - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
    - ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ/ΚΟΙΝΩΝΙΝΙΚΟΥ/ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ/ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ LOCKDOWN ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΗΝ!
    - ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ", "ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ", "ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ" ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ "ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΥ" ΤΩΝ ΕΔ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ", ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΔ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, CAMPING, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ KAI CATERING ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
    - ΟΙ ΕΔ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING, ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ, ΑΝΕΥ ΒΙΑΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!
    - LAST BUT NOT LEAST, Ο ΚΙΝΕΖΟΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ CATERING ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΡΟΚ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ...
      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; Η...
      ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  3. ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ
    ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί...

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ.............
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ...............


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  4. ΕΙΠΑΜΕ ! ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΡΕ ! ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΑ ;
    ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΟ@ΣΤΗΣ ΜΕΤΑ " ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ;"
    ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΙΜΟΠΟΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΣΑΝ ΚΟΥΒΑΡΙ ΟΙ DELTA FORCE.
    MIA ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΘΗ.
    ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ .
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗ Η ΚΥΡΑ ΜΑΜΥ ΜΠΛΟΥ ,Η ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ,ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ! .ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ,ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΗ Ο ΚΛΩΝΟΣ
    ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΙΣΑ .
    ΑΣ ΒΑΛΗ 200.000.000 Ε ΠΡΟΣΤΙΜΟ ,ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΛΩΝΟ ΝΑ ΣΑΛΙΑΡΙΖΗ ΟΤΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ .
    ΕΣΙΣ ! ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΜΠΤΟΙ !
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΚΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΑΧΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΕΡΙΖΗ .
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΡΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΣΑΝ ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΔΟ .
    ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΠΟΣΙΚΟ ...ΘΥΜΑΣΘΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ;
    ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ; ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ .ΠΟΟΟΟΛΟΟΟΟΥΥΥΥΣ !
    ΝΑ ΠΩ ΤΙ ; ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ : ΑΝΟΗΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ ;
    ΚΛΩΝΕ ! ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΓΚΙΧΑΜ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΥΡΕΤ ! .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΛΩΝΕ ! ΛΕΦΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ,ΟΧΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΝΑΤΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΟΜΟ !.
    Α ΡΕ ΧΑΖΑΡΟΙ ! ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    ΠΡΟΣΤΙΜΑ ! ΠΟΥ ΠΟΤΕ ,ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟ ΓΟΤΘΙΚΗ ΑΑΔΕ .
    Η ΚΟΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΕΞΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍

      ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ "ΕΛΙΣΣΑΥΡΕΤ" ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΗ "ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΛΩΝΕ ! ΛΕΦΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ,ΟΧΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ"

      Διαγραφή
  5. Νταβατζίκος των 100 ευρω

    https://twitter.com/aftolykos1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

    https://www.youtube.com/watch?v=TQBajxOqtz8&t=124s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΝΟΣΕΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΘΩΚΟΣ ΣΟΥ.
    ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
    99 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    30/11/21 ΜΕΙΟΝ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ 17Q/11/21
    NA THN ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ….ΚΩΣΤΑ
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗ
    ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ…..

    Πόσοι άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί με τα εμβόλια Covid-19;

    https://dailyexpose.uk/2021/11/28/how-many-people-have-been-murdered-with-the-covid-19-vaccines/

    ==============

    ΔΕITE ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ……………ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ PFIZER ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ – Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΕΩΣ 11 ΕΤΩΝ

    https://www.bitchute.com/video/pUgv8r3Cu0xG/

    Ο παγκόσμιος πόλεμος της Pfizer για την κακοποίηση και την προσπάθεια δολοφονίας όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών με τις θανατηφόρες ενέσεις COVID-19 εισέβαλε στον Καναδά και το Ισραήλ αυτή την εβδομάδα, καθώς οι γονείς συνεχίζουν πρόθυμα να προσφέρουν τα παιδιά τους ως θυσίες στους θεούς των εμβολίων.

    Εν τω μεταξύ, το περασμένο Σαββατοκύριακο κυριολεκτικά εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους σε όλη την Ευρώπη και άλλα μέρη για να διαμαρτυρηθούν για πράγματα όπως υποχρεωτικές εμβολιασμοί για τον COVID-19, διαβατήρια εμβολίων και νέα lockdown καθώς οι άνθρωποι διαμαρτύρονται για την απώλεια των ελευθεριών τους.

    Και πώς γίνεται αυτό;

    Είμαι βέβαιος ότι οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι που βαδίζουν ολοταχώς προς τον στόχο τους να υποδουλώσουν τους πληθυσμούς του κόσμου και να μειώσουν τον αριθμό τους, σας γελούν, γιατί προφανώς κανένα από αυτά τα πλήθη δεν κυνηγά τους τυράννους.

    Έτσι, καθώς αυτές οι διαμαρτυρίες συνεχίζουν να αυξάνονται σε αριθμό και όγκο, τα παιδιά κακοποιούνται και πιθανώς δολοφονούνται σε κλινικές εμβολίων, σχολεία και εκκλησίες.



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://rumble.com/embed/vna2wb/?pub=4&fbclid=IwAR0r-Y0xFoQ9NRitJiR4HNzmvgOHmtSgIkXcTn2uZ1sds0ULcVRLrlYFBoY

    IOΣ EMBOLA KAI ΙΟΣ MARBURG ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙ@ COVID 19

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ.
    Η ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΚΙΔΑΣ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ
    ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ
    ΤΟ DNA.

    TA EMΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID, ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ DNA ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ US 201-400-17278 ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΝΟΙΟΣ 26 ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΙΟΣ 35.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΚΙΔΑ
    ΤΟΥ ΙΟΥ EMBOLA KAI MARBURG. AYTO EINAI ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ JOHNSON & JOHNSON.

    EΤΣΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ Ε1 Ε3 ΚΑΙ Ε4 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ.

    Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ AIDS,
    MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΗΞΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΟΜΒΟΕΒΟΛΕΣ.

    ΣΥΝΕΠΩΣ Η JOHNSON & JOHNSON ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΑΔΕΝΟΙΟΥ 26,
    ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ Ε1 ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ Χ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ DNA.
    ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AIDS. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ AIDS.

    Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ Ε1 ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΒΡΥΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ,
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΡΚΙΝΩΝ.

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΧΡΟΝΙΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ US 1069417 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΔΕΝΟΙΟΥ 5 ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ Ε1 ΚΑΙ Ε2Β

    ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SINNOVAX (KINEZIKO EΜΒΟΛΙΟ) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΑ ΖΩΑ, Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ Ε2Β ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ.

    Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΔΕΝΟΙΟΥ 5, ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΑ ΒΡΟΓΧΙΚΑ ΕΠΙΘΗΛΙΑΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ.

    Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ Ε3 ΚΑΙ Ε4 ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ TO AIDS.

    H ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ E3, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΟΙΑ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ PRION.

    ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ 4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 55 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΙΔΑ,
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΑΣ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,
    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ,
    ΟΥΤΕ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,
    ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
    ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ,
    ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σχόλιο ανωνύμου από το ιστολόγιο deltio11:

    ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ;;;
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ, ΑΒΟΥΛΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ, ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΊΚΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΏ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ 45 ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ , ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ (10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,& ΠΡΕΣΠΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΦΩΝΑΧΤΕ ΟΣΟΣ ΘΕΛΕΤΕ) ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ!!!
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΖΥΓΩΝΕΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ!!!
    ΕΞΩ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΦΌΡΑ ΠΕΡΊΦΡΑΞΗ ΕΝΩ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ/ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ (ΙΤΑΛΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΛΠ)!!!!
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!
    ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελευθερια είναι ο θανατος για την δικη μας εποχη.

      tuluba

      Διαγραφή
  13. Ἀγαπητέ Κώστα,ξέρεις ἀπό πότε ἀκούω γιά κρεμάλες κι᾿ἐλικόπτερα;Ἀπό τά πρῶτα χρόνια τῶν μνημονίων ! Πάνω ἀπό μία δεκαετία περιμένουν οἱ κρεμάλες,μέχρι πού σαπίσαν τά ἰκριώματα...

    Καλό μῆνα,Καλά Χριστούγεννα μέ Ὑγεία κι᾿Ἀγάπη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ,
    ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ???????????


    Με την ελπίδα να δουν το βίντεο όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες, με τα ολέθρια αποτελέσματα που αποκρύπτονται

    ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΙ ΩΧΤΡΟΙ

    https://rumble.com/vpzknp-43650133.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 100 ΝΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ-ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΠΑ.

    https://www.youtube.com/watch?v=DNVcJE-owYQ&t=12s

    ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΣ....
    ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ..............



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ επικίνδυνοι κ αδίστακτοι!

    "100€ πρόστιμο στους ανεμβολίαστους": Η κυβέρνηση θέσπισε ένα παράδειγμα προς αποφυγή.
    Tου MΠΑΡΟΥΦΑΚΗ HTAN H IΔΕΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=ptgr4pUGxs4


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ένα όμορφο κείμενο που βρήκα κάπου:

    η άγνοια και ο πανικός στον πληθυσμό είναι τα ισχυρότερα όπλα της ελίτ.

    "Αγαπητοί φίλοι, νομίζω ότι για πολλούς από εμάς ήταν σοκ όταν εμφανίστηκε η είδηση του υποχρεωτικού "εμβολιασμού" στην Αυστρία.
    Φυσικά, ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι αυτό ήταν το τέλειο σχέδιο και για τη Γερμανία και όπως ήταν αναμενόμενο, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση, ο αγαπημένος μας Södolf (Γερμανία) πήδηξε και αυτός σε αυτόν τον αγώνα και ζήτησε υποχρεωτικό εμβολιασμό και στη χώρα του

    Ωστόσο, μετά το πρώτο σύντομο σοκ, όταν ο εγκέφαλος μπορεί να σκεφτεί ξανά καθαρά, ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση ....

    ΓΙΑΤΊ ξεκινά αυτός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός μόλις την 1η Φεβρουαρίου 2022;

    Θα δείτε ότι θα το κάνουν πολλές χώρες εκεί κοντά το Φεβρουάριο

    Εάν αυτοί οι τύραννοι σχεδιάζουν ήδη να το εφαρμόσουν, δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να τους εμποδίζει να το κάνουν αύριο μέσω επιβολής(Έτσι νομίζουν)

    Σωστά;

    Τέλος πάντων, κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει.(επαναλαμβάνω, έτσι νομίζουν)

    Αλλά τότε ΓΙΑΤΊ ΤΟΣΗ ΑΝΑΜΟΝΉ;

    Υπάρχει μόνο μία λογική εξήγηση για αυτό το ερώτημα.

    Η ψυχολογική πίεση στον πληθυσμό θα ενταθεί μαζικά σε αυτούς τους δυόμισι μήνες.
    Με άλλα λόγια, οι μέχρι τώρα αδάμαστες μάζες των ανεμβολίαστων θα αναγκαστούν να τρέξουν «πρόθυμα»,κατά το σκεπτικό τους,στη βελόνα,καθώς θα το εκλάβουν ώς θέσφατο, αναπόφευκτο γεγονός και αυτό θα δράσει αρνητικά στην ψυχολογία τους,δημιουργώντας ένα βαρύ πλήγμα στο φρόνημα και το ηθικό τους

    ΓΙΑΤΊ όμως είναι τόσο σημαντικός για αυτούς ο "ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΌΣ";

    Η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή.

    Εφόσον ένα άτομο κάνει την ένεση «οικειοθελώς», ΦΈΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΌΛΥΤΗ ΕΥΘΎΝΗ ΓΙ' ΑΥΤΌ.

    Στην δεύτερη περίπτωση στην οποία όντως γίνεται από τον επίσημο περιορισμό του κράτους, τη ΝΟΜΙΚΉ ΕΥΘΎΝΗ φέρει αυτός που εξέδωσε την εντολή.

    Το Κράτος

    Από νομική άποψη, αυτή είναι μια απίστευτη διαφορά και δεδομένης της πιθανής απειλής μιας Νυρεμβέργης 2.0, μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας για τη ΖΩΉ όλον.

    Αν λοιπόν αυτός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα γίνει στην Αυστρία τον Φεβρουάριο ή όχι, ένας Θεός ξέρει.

    Ωστόσο, οι τύραννοι ενδιαφέρονται μόνο να αναγκάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να κάνουν τις ενέσεις με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΎΝΗ

    Είμαστε στο τέλος του παιχνιδιού, είναι απλά θέμα αντίστασης μέχρι να καταρρεύσει όλο το οικοδόμημα των ψεμάτων.
    Αυτό αναμφίβολα θα συμβεί, γιατί ο συνδυασμός των «ευρημάτων των ενέσεων» και της βλάβης που προκαλούν δεν μπορεί πλέον να κρατηθεί μυστικός

    Και ακόμη και τα ψέυτικα και διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης δεν θα βοηθήσουν πλέον.
    Δεδομένου αυτού, οι εγκληματικές ελίτ δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πατήσουν την σκανδάλη

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ και ΜΗΝ τα ΠΑΡΑΤΆΤΕ, είναι το μότο τώρα!
    Αυτοί βρίσκονται σε κρίση χρόνου

    ΌΧΙ εμείς...

    Παρακαλώ διανείμετε αυτό το κείμενο παντού, η άγνοια και ο πανικός στον πληθυσμό είναι τα ισχυρότερα όπλα της ελίτ.
    Η σπονδυλική στήλη και η επιμονή είναι δικά μας.
    ΕΆΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ και ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ, ολόκληρο το εγκληματικό σύστημα θα ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΊΩΣ."

    Το κείμενο δεν είναι δικό μου
    Δεν γνωρίζω τον συντάκτη του
    Απλά σας μεταφέρω το λογικό συμπέρασμα που εξάγει ο συνάνθρωπος μας μέσω της διεισδυτικής ματιάς του με σκοπό τον προβληματισμό μας και την κατανόηση της στρατηγικής του εχθρού

    Κοινοποιήστε την πληροφορία
    Για κάποιους συνανθρώπους μας ισως και να είναι σωτήρια

    Ψηλά το κεφάλι Έλληνες
    Κρατηθείτε γερά στις επάλξεις

    Νομίζουν πως θα τα καταφέρουν

    "Το νομισθέν της αληθείας κρατεί"
    Έλεγε ο χρηστός των Ελλήνων Σωκράτης

    Στο τέλος η νίκη θα είναι των ανθρώπων

    Με κάθε κόστος

    Καλή δύναμη σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε tsute,
      Αν θέλεις στείλε αυτό το κείμενο στον Θάνο Κόκκαλη ζητώντας του να το εμφανίσει στην οθόνη διαβάζοντάς το συγχρόνως.
      Πιστεύω, χωρίς να διεκδικώ Το Αλάθητον του Πάπα, ότι ο συγκεκριμένος ''μικροκαναλάρχης'' το παλεύει μάλλον καλά.

      Διαγραφή
  18. Πραγματι ινε μεγαλη μερα: ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ, ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ, με αποτελεσμα να καταντησει τη Νεα Δολοφονια, οπως καταντησε ο Γιωργακης της Μαμακας το αλοτε κραταιο ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εντωμεταξύ, δικαστής μπλοκάρει τον κανόνα εμβολίου COVID-19 των ΗΠΑ για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε 10 πολιτείες:

    https://www.reuters.com/world/us/judge-blocks-us-covid-19-vaccine-rule-health-workers-10-states-2021-11-29/

    Αλλά το καλύτερο είναι ότι ενώ εχθές μάθαμε για την παραίτηση του παιδοβιαστή Jack Dorsey του Twitter, σήμερα παραιτήθηκε ο οικονομικός διευθυντής της Walmart ( μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής πώλησης τούβλων και κονιάματος), και όλα αυτά τις πρώτες δυο μέρες της δίκης του αιώνα. Το θέμα Jeffrey Epstein είναι τεράστιο, θα δούμε
    πολλές ανατροπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πανελλαδική Πανυγειονομική Κινητοποίηση και Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Αττική, πραγματοποιούν σήμερα οι υγειονομικοί, στις 8:30πμ. στην Πλατεία Μαβίλη.

    Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), σε ανακοίνωσή της αναφέρει «τραγικές ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία». Το Εθνικό Σύστημα Υγείας ψυχορραγεί και τα στοιχεία για τις αναβολές χειρουργείων που όπως θα δούμε φτάνουν μέχρι και τα 3 χρόνια προβληματίζουν. Η αγωνία όλων είναι πως δεκάδες διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ, πολλοί χάνουν τη ζωή τους.

    Οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως, το ανώτατο όριο δαπανών το έτος 2022 για την Υγεία διαμορφώνεται στο 4.657δις. ευρώ εκ των οποίων 136εκ. ευρώ οι παρεμβάσεις για την πανδημία.

    Αντίστοιχα το ανώτατο όριο δαπανών για το έτος 2021 η εκτίμηση είναι ότι θα διαμορφωθεί στο 5.217δις. ευρώ εκ των οποίων 944εκατ.ευρώ για την πανδημία.

    Ολόκληρη η ανακοίνωση:

    «Κάθε ημέρα θρηνούμε περί τους 100 νεκρούς. Η πανδημία θερίζει αν και υπήρχαν οι προϋποθέσεις αντιμετώπισής της όπως οι εμβολιασμοί, η εμπειρία στην αντιμετώπιση και διαχείριση της νόσου, μακρύς χρόνος για την οργάνωση του συστήματος με την κατάλληλη στελέχωση και επαρκή εξοπλισμό.
    Η κυβέρνηση θεώρησε το καλοκαίρι ότι «ξεμπερδέψαμε» με τον κορoνοϊό και αντί να ενισχύσει το Σύστημα Πρωτοβάθμιας και Νοσοκομειακής Περίθαλψης το απογύμνωσε. Προσηλωμένοι στο στόχο της ιδιωτικοποίησης των συγχωνεύσεων – καταργήσεων Υγειονομικών Μονάδων.

    Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός για το έτος 2022 προς ψήφιση στη Βουλή.
    Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την ενίσχυση του Δημόσιου Τομέα Υγείας παρά την αναγκαιότητα όπως αναδείχθηκε με τον πιο δραματικό τρόπο τα δύο έτη της πανδημίας. Το ανώτατο όριο δαπανών το έτος 2022 για την Υγεία διαμορφώνεται στο 4.657δις. ευρώ εκ των οποίων 136εκ. ευρώ οι παρεμβάσεις για την πανδημία.
    Αντίστοιχα το ανώτατο όριο δαπανών για το έτος 2021 η εκτίμηση είναι ότι θα διαμορφωθεί στο 5.217δις. ευρώ εκ των οποίων 944εκατ.ευρώ για την πανδημία.
    Ως εκ τούτω το ανώτατο όριο δαπανών για το Υπουργείο Υγείας διαμορφώνεται το έτος 2022 μειώνεται κατά 560εκατ.ευρώ σε σχέση με το έτος 2021. Οι δαπάνες για τη διαχείριση της πανδημίας το έτος 2022 μειώνονται 808εκ.ευρώ σε σχέση με το έτος 2021.

    Οι μεταβιβάσεις από το τακτικό προϋπολογισμό για τα Νοσοκομεία από 1.473δις ευρώ που ήταν το 2021 διαμορφώνονται στο 1.334δις ευρώ το έτος 2022. Μειώνονται κατά 139εκ.ευρώ. Οι μεταβιβάσεις από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από 164 εκ. ευρώ που ήταν το έτος 2021 διαμορφώνονται στα 82εκ.ευρώ το 2022. Μείωση 82 εκ. ευρώ. Οι δαπάνες των Νοσοκομείων από 3.274 εκ. ευρώ το έτος 2021 διαμορφώνονται στο 3.407εκ. ευρώ το έτος 2022. Αύξηση 133εκ.ευρώ. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Νοσοκομείων διαμορφώνονται τον Σεπτέμβριο σε 962 εκ.ευρώ. Με δεδομένη όμως την μείωση κατά 808εκ. ευρώ για τις παρεμβάσεις της πανδημίας την μείωση της κρατικής χρηματοδότησης την μείωση του ανώτατου ορίου δαπανών και των ληξιπρόθεσμων οφειλών, ο Προϋπολογισμός των Νοσοκομείων το έτος 2022 είναι σημαντικά μειωμένος.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.
    Τα Νοσοκομεία θα κινηθούν σε ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον με μείωση των κονδυλίων μεσούσης της πανδημικής κρίσης.
    Για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας οι μεταβιβάσεις από τον τακτικό προϋπολογισμό διαμορφώνονται το έτος 2022 στα 128 εκ ευρώ από 268εκ.ευρώ το έτος 2021. Μείωση 140εκ.ευρώ. Οι δαπάνες της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης διαμορφώνονται στα 244εκ.ευρώ από 368εκ.ευρώ που ήταν το 2021. Μείωση 124εκ.ευρώ.
    Πως είναι δυνατόν να λειτουργήσει η Πρωτοβάθμια Περίθαλψη που είναι άκρως απαραίτητη στην αναχαίτιση των περιστατικών κορoνοϊού στην κοινότητα για να μην φορτώνουν τα νοσοκομεία με τέτοιες δραστικές μειώσεις στους προϋπολογισμούς των Νοσοκομείων.

    Οι Δημόσιες Δαπάνες Υγείας παραμένουν κολλημένες στο 5% του ΑΕΠ παρότι δεν ισχύουν οι δημοσιονομικοί μνημονιακοί περιορισμοί. Γι’ αυτό υποβαθμίζεται συνεχώς η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών το ΕΣΥ βαίνει προς ιδιωτικοποίηση με τη συνεχή θεσμοθέτηση εργαλείων ιδιωτικοποίησης (ΚΕΤΕΚΝΥ, ΟΔΙΠΥ, ΣΔΙΤ, μετατροπή Νοσοκομείων σε ΝΠΙΔ κλπ).
    Δεν θα επιτρέψουμε την συρρίκνωση, συγχώνευση υγειονομικών μονάδων. Δεν θα επιτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση του συστήματος.
    Σήμερα που δεκάδες διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ, πολλοί χάνουν τη ζωή τους, έρχεται με δηλώσεις του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο πιο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού ότι η ανάπτυξη περισσότερων κλινών ΜΕΘ στα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρα μας είναι πολυτέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.
    Η ανθρώπινη ζωή για τον κο Σκέρτσο είναι πολυτέλεια. Προέχει η ιδιωτικοποίηση του συστήματος και η περιστολή των Δημόσιων δαπανών για την Υγεία.
    Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας με 30.000 νοσοκομειακά κρεβάτια θα έπρεπε να διαθέτει 3.000 κλίνες ΜΕΘ με βάση τα διεθνή στάνταρ.
    Μετά βίας εάν προσθέσει κανείς τις αυτοσχέδιες ΜΕΘ και άλλες που αναπτύχθηκαν χωρίς πιστοποίηση είναι 950. Σήμερα λειτουργούν 635 κλίνες ΜΕΘ κορωνοϊού από 973 του περασμένου χειμώνα συνυπολογίζοντας τις αυτοσχέδιες και προσωρινές ΜΕΘ με υποτυπώδη εξοπλισμό και με ανειδίκευτο προσωπικό.
    Δυστυχώς με τις 7.000 αναστολές εργασίας που δεν αναπληρώθηκαν και τις 2000 περίπου συνταξιοδοτήσεις χωρίς να γίνει καμία μόνιμη πρόσληψη προσωπικού, το σύστημα ξεπέρασε τα όριά του με δεκάδες διασωληνωμένους ασθενείς εκτός ΜΕΘ καθημερινά. Με επιλογή ασθενών για ΜΕΘ .

    Η Κυβέρνηση που υποτίθεται ότι κόπτεται του καθολικού εμβολιασμού, εφάρμοσε την τιμωρητική υποχρεωτικότητα στο υγειονομικό προσωπικό στέλνοντας στο δρόμο χωρίς ευρώ μισθό, 7000 συναδέλφους που επί 20 μήνες ήταν στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.

    Η υποχρεωτικότητα εφαρμόστηκε μόνο στο υγειονομικό προσωπικό που είναι εμβολιασμένο σε ποσοστό 95%.
    Εάν όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι ήταν εμβολιασμένοι σε τέτοια ποσοστά θα είχαμε σήμερα τιθασεύσει την πανδημία.
    Αρνούνται να άρουν τις αναστολές εργασίας και να επιστρέψουν πίσω οι συνάδελφοι με συχνό προληπτικό εργαστηριακό έλεγχο, προτιμώντας να χάνονται ζωές ασθενών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.
    Εν αντιθέσει με άλλες επαγγελματικές ομάδες που δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο υπέρ του εμβολιασμού, με τον κο Σκέρτσο που ενθαρρύνει τον μη εμβολιασμό, με αποτέλεσμα τη δυσμενή σημερινή επιδημιολογική κατάσταση και την εξάντληση μέχρι λιποθυμίας του υγειονομικού προσωπικού που βρίσκεται νυχθημερόν στα Νοσοκομεία.
    Οι Υγειονομικοί που έχουν γίνει λάστιχο μπαλώνοντας τις μεγάλες τρύπες του συστήματος, με συνεχείς μετακινήσεις, με ελάχιστα repo, με περικοπή των κανονικών αδειών, που λιποθυμούν εν ώρα εργασίας λόγω της εξάντλησης φορώντας επί 8 ώρες τη στολές υψηλής προστασίας, περισσότερο στοχοποιήθηκαν παρά αναγνωρίζεται η προσφορά τους από την πολιτεία.

    Ο μέσος μισθός των Υγειονομικών είναι περίπου τα 900 ευρώ καθαρά. Έχουν προ πολλού περικοπεί τα δώρα των εορτών και το επίδομα αδείας.
    Αντί λοιπόν να αυξηθούν οι μισθοί, αντί να θεσμοθετηθεί υγειονομικό επίδομα σε μόνιμη βάση και όχι σε έκτακτη μορφή χορηγείται ως έκτακτο βοήθημα 400- 600 ευρώ καθαρά τα οποία βαπτίζονται 900 ευρώ. Με τις δηλώσεις του κου Σκυλακάκη αμφισβητείται η χορήγηση σε όλους του Υγειονομικούς. Πάνε να διαιρέσουν, να διχάσουν για δεύτερη φορά το προσωπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ.
    ην ίδια ώρα τίθεται σε αμφισβήτηση η συνέχιση χορήγησης και επέκτασης του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας (μαζί με το επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας οι μόνιμοι νεοδιόριστοι και επικουρικοί υγειονομικοί λαμβάνουν 700-800 ευρώ το μήνα.). Διαρρέουν το πόρισμα της αρμόδιας Επιτροπής και τη βαθμολογική κατάταξη των υγειονομικών από την οποία προκύπτει μείωση του χορηγούμενου ποσού και αποκλεισμοί.

    Παραπέμπεται στις καλένδες η ένταξή μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα, παρότι το θετικό πόρισμα της Επιτροπής «Μπεχράκη» παραμένει επί 10 μήνες στα συρτάρια του Υπουργείου Εργασίας.
    Οι 16.000 έκτακτοι συμβασιούχοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε μία διαρκή ομηρία. Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις έως 31/3/2022 που είναι κοροϊδία. Αβέβαιη η τύχη των 6.000 συμβασιούχων στην καθαριότητα, τη φύλαξη, τη σίτιση (ΣΟΧ) που λήγουν οι συμβάσεις 31/12/2021 οι εργολάβοι ετοιμάζονται να επιστρέψουν προσφέροντας συνήθως εργασιακό μεσαίωνα.

    Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι υπηρετούν πολλά χρόνια με συνεχείς ανανεώσεις των συμβάσεων. Καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, πολεμάνε επί δύο χρόνια την πανδημία στην πρώτη γραμμή. Έχουμε 45.000 κενές οργανικές θέσεις στο σύστημα. Τι άλλο θέλει η κυβέρνηση για να τους μονιμοποιήσει.
    Πέρασαν 27 μήνες και η κυβέρνηση ακόμη δεν έχει προκηρύξει ούτε μία θέση μόνιμου προσωπικού.

    Οι 4.900 θέσεις ακόμη δεν προκηρύχθηκαν. Στην εν λόγω προκήρυξη θα συμμετάσχει το συμβασιούχο προσωπικό με αυξημένη μοριοδότηση, η οποία όμως τίθεται εν αμφιβόλω από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
    Εκτός από την πρόσφατη έκδοση του π. δ. 102 (ΦΕΚ 244/Α/7-12-2020) με το οποίο συμπεριλήφθηκε ο ιός SARS-CoV-2 στον κατάλογο των κινδύνων που διατρέχουν οι εργαζόμενοι λόγω της έκθεσής τους σε βιολογικούς παράγοντες κινδύνου κατά την εργασία τους, δεν έχει αναγνωριστεί η νόσος Covid19 ως επαγγελματική ασθένεια. Απαιτούμε την επίσημη αναγνώριση του COVID-19 ως επαγγελματικής νόσου και εργατικού ατυχήματος. Απαιτούμε θεσμοθετημένο σύστημα αποζημίωσης για την κάλυψη των θυμάτων της νόσου COVID-19 που σχετίζεται με την εργασία και τις οικογένειές τους».

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

    ΠΗΓΗ: https://www.pronews.gr/ygeia/1037927_poedin-sygkentrosi-diamartyrias-ton-ygeionomikon-simera-stin-plateia-mavili

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. https://www.pronews.gr/koinonia/1037930_oi-polites-stoys-dromoys-megales-sygkentroseis-savvatokyriako-kata-toy-ypohreotikoy

    «Βράζει» η κοινωνία μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες άνω των 60 ετών.

    ----------------------------------------------------------

    https://www.pronews.gr/ygeia/1037932_ntzanakis-gia-100-eyro-stoys-ano-ton-60-fainetai-pos-o-ellinas-hreiazetai-prostimo

    «Παρακρατήστε κάθε μήνα το πρόστιμο από την σύνταξη»

    Το πραγματικό τους πρόσωπο δείχνουν το τελευταίο 24ωρο «ειδικοί» και δημοσιογράφοι, οι οποίοι με διχαστικές και εκδικητικές δηλώσεις ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά.

    Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στο γιατί η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να επιβάλει πρόστιμο 100 ευρώ μηνιαίως σε όσους άνω των 60 ετών δεν εμβολιαστούν και υποστήριξε ότι αυτά τα μέτρα θα έπρεπε να είχαν έρθει πιο νωρίς.

    «Νομίζω ότι θα έπρεπε αυτή η απόφαση να είχε παρθεί πιο νωρίς, αλλά η εξίσωση αυτή είναι πολύ δύσκολη. Φαίνεται πως ο Έλληνας χρειάζεται πρόστιμο όταν γίνεται κάτι για το καλό του. Είναι δύσκολη απόφαση, όμως πρέπει να στηριχτεί από όλες τις κοινωνικές ομάδες».

    Εκείνη ήταν η στιγμή πο παρενέβη γεμάτος έπαρση και χτυπώντας το τραπέζι ο δημοσιογράφος του Mega Ιορδάνης Χασαπόπουλος σε μία αντίδραση που παίρνει Όσκαρ χαιρεκακίας:

    «Και να σας πω και κάτι; Στο κάτω κάτω 500χιλ κόσμο αφορά. Είναι αυτοί που ανεβάζουν κατακόρυφα και τους θανάτους και τους διασωληνωμένους. Όπως λέμε τώρα για τους δημοσίους υπαλλήλους, τους ένστολους, τις Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί δεν παίρνει απόφαση η κυβέρνηση, όποιος πληρώνεται από το δημόσιο να εμβολιαστεί».

    «Θα μπορούσαν τα 100 ευρώ να κρατηθούν απευθείας από την σύνταξη, θα πίεζε περισσότερο τον κόσμο», είπε ο Θ.Βασιλακόπουλος.

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το οτι είναι ένας καθαρός γκάγκστερ το ξέραμε απο πρίν πάρει αυτή τη θέση. Απο τότε που φωτογραφιζόταν να μπαίνει στη "λέσχη". Πολλοί τον είδαν, λίγοι τον κατάλαβαν. Πιστεύει κανείς οτι νοιάζεται αν αυτοκτονήσει πολιτικά ; Αν δεν κάνει αυτό, τον περιμένουν χειρότερα απο τα "αδέλφια" του της "λέσχης". Εσείς τι λέτε να διαλέξει ; Το ίδιο δεν έγινε και με τους δυο προηγούμενους ; Τα ξεχνάμε ; Εντωμεταξύ στην ίδια "λέσχη" είδαμε και την υπουργό παιδείας. Νομίζετε οτι τυχαία την βάλανε σε αυτή τη θέση ; Στοχεύουν τα παιδιά μας. Όλοι τους είναι εντολοδόχοι και φυσικά αναλώσιμοι για τους εντολείς τους. Πλευρές του ίδιου νομίσματος. Και όταν λέω όλοι, εννοώ ΟΛΟΙ όσοι μπήκανε σε αυτόν το ναό της Δημοκρατίας και τον μαγαρίσανε απο Καποδίστρια και μετά.

    Όσοι απο εμάς ψαχνόμασταν εδώ και χρόνια και "βλέπαμε" το παζλ να συμπληρώνεται, δεχόμασταν, το λιγότερο, την ειρωνία των διπλανών μας όταν προσπαθούσαμε να τους ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει. Ακόμα και εμείς, όμως, δεν θέλαμε να πιστέψουμε οτι τα πράγματα θα πάνε στα άκρα. Και τα άκρα ΔΕΝ έχουν έρθει ακόμη.

    Δεν είναι τελικά τυχαίο οτι η χθεσινές εξαγγελίες συμπίπτουν με την έναρξη της δίκης της Μάξγουελ. Αποτελούν "αντίποινα" στα λευκά καπέλα και όποιος νομίζει οτι η Ελλάδα δεν παίζει σημαντικό ρόλο στα παγκόσμια γεγονότα, είναι μακρυά νυχτωμένος. Αυτό που ΔΕΝ ξέρουμε ακόμα είναι τί ρόλος είναι αυτός και πόσο πολύ τους ενοχλεί, αν και πολλοί απο εμάς το υποπτευόμαστε και περισσότεροι απο εμάς το ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. Πάντως ένα είναι το σίγουρο, αν ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ τον ΕΛΛΗΝΑ ο υπόλοιπος κόσμος είναι εύκολος.

    Για να γίνει "κάτι" μέσω συγκεντρώσεων ΞΕΧΑΣΤΕ το. ΔΕΝ ιδρώνει το αυτάκι τους. Ίσα ίσα που το θέλουνε για να αποσυμπιέζεται η πίεση. Μην με ρωτάτε τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι απλοί πολίτες. Ξέρουμε όλοι τι πρέπει, αλλά είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ με το mind control και τον διαχωρισμό που έχει δεχθεί ο Έλληνας. Το πρώτο βήμα είναι το "εμείς" να υπερισχύσει του "εγώ" και τότε να είστε σίγουροι οτι όλα θα είναι εύκολα, αλλά αυτό είναι "ονείρωξη" για τους περισσότερους. Πάντως, όπως πάντα, οι λίγοι θα "ξελασπώσουν" τους πολλούς, χωρίς να μέμφωμαι το γεγονός. Έτσι γινόταν πάντα.

    Πέρα όμως απο την "πρεμούρα" τους να μας τελειώσουν, πρέπει να ακολουθήσουν συμπαντικούς Νόμους. Ο κόσμος νομίζει οτι αυτό αποτελεί συνομωσία, αλλά οι κινήσεις τους αυτό ακριβώς δείχνουν. Για αυτό επεμβαίνουν στην ελεύθερη βούλησή μας και "καίγονται" να το κάνουμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, έστω και αν γίνει υπο πίεση. Γιατί η καταστρατήγηση του συμπαντικού Νόμου θα επιφέρει τη ΝΕΜΕΣΗ και όχι ενός "επίγειου" νόμου. Συνεπώς ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ και ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ απο τις ΑΠΕΙΛΕΣ τους.

    Τελειώνω με μια "τραγική" διαπίστωση. Ο άνθρωπος ξεχνά !! Χρειάζονται μόνο 2-3 γενιές για να επέλθει η λήθη και να γίνουν ξανά τα ίδια λάθη. Δεν διδασκόμαστε απο την Ιστορία και το πληρώνουμε ξανά και ξανά.

    Έρρωσθε και κρατάτε γερά Αδέλφια Έλληνες.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ,
    ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 3 ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
    ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ;

    ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΑΝΟΣΙΑ; ΟΧΙ
    ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ; ΟΧΙ
    ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ; ΟΧΙ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ; OXI
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΡΩΣΗ ΤΟΥ QR CODE; ΟΧΙ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛA MEΡΗ Η ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ; OXI
    ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΕΙΣ ΑΠΟ COVID 19; ΝΑΙ
    ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ COVID 19; NAI
    EIΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ; NAI
    ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΕ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ; NAI
    E TOTE TI ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ; TΙΠΟΤΑ.

    33 ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ,
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ,
    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΑΚΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΟΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,
    ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.
    ΘΑ ΞΑΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 74.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΝΟΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
      ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕ, ΟΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΦΙΞΕΙ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ.
      ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  28. Το εμβόλιο δεν το κάναμε και ούτε θα το κάνουμε.Κάθε μήνα λοιπόν θα πληρώνουμε 200 ευρώ.Πεισμώσαμε τόσο που ότι και να κάνουν τα μυαλά δεν θα μας τα αλλάξουν.Το εμβόλιο δεν το κάνουμε γιατί έχουμε έναν εγγονό 7 χρονών.Αυτό το παιδί και τα παιδιά όλου του κόσμου θέλουμε να προφυλάξουμε γιατί μετά από εμας θα πάρουν σειρά αυτά.Ας είμαι η πρώτη που θα με κλείσουν φυλακή.Επιτέλους να κάνω, έστω και με αυτόν τον τρόπο ,κάτι για το μέλλον αυτής της προδομένης πατρίδας.Διοδοταίοι ,σας διαβάζω χρόνια όπως και άλλα φιλικά ιστολόγια,ποτέ δεν έχω στείλει σχόλιο,αλλά τώρα να πάνε να γ@μηθούν,νησάφι πια.Μην σκύβεται το κεφάλι.Με αγάπη από την όμορφη Μεσσηνία.ΟΧΙ ΣΟΥΛΑ εγώ είμαι η Ασπασούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μας Ασπασούλα,

      Περιττό να σου πω πως, αποδεδειγμένα πλέον, είναι Αδίστακτοι. Έτσι, δεν αρκεί
      η απόφασή σου να πας φυλακή, αλλά πρέπει εκεί να μην τρως τίποτα καθώς αρκεί λίγο υπνωτικούλι στο φαγητό για να ξυπνήσεις -θαυματουργικά- συστρατευμένη στην ''Επιχείρηση Ελευθερία'', εκτός κι αν πέσεις σε ευθυνόφοβους που κυριολεκτικά τρέμουν τη Μήνυση... κατά παντός υπευθύνου.

      Ας όψονται Εκείνος που επιτρέπει, κατά παραχώρησή Του, τον Αφανισμό μας για την παιδαγωγική μας (πάντα) Τιμωρία και εκείνοι που τω Κείνου αγαθοποιώ θελήματι πειθόμενοι...

      Διαγραφή
    2. ΕΙΠΑΜΕ ! ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΕΛΕΚΙΑ !
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ .
      ΣΑΣ ΕΙΠΑ ! ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΠΑΛΙΟ ΧΕΣΤΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ .
      ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΩΒΡΑΚΟΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ .
      ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΙΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΗ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ .
      ΚΟΜΕΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
      ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ !
      ΤΟΛΜΑΝΕ ΡΕ ,ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ 3.000.000 ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΥΣ ;
      ΡΩΤΑΩ ! ΤΟΛΜΑΝΕ ;;
      ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΗ ΕΜΠΟΔΙΟ ; ΟΙ ΑΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ; Η ΣΙ ΜΠΙΡΓΚ ;
      ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ 4ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .
      ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ;;ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΨΑΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ .
      ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ;
      ΓΙΑΤΙ ;ΣΑΜΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗ ; ΘΑ ΣΤΕΙΛΗ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ;
      ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΗ ...
      ΣΑΣ ΕΙΠΑ ! ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ...
      ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ;ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ;;;ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΜΑΤΙ !
      ΤΡΙΧΕΣ ! ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΩΒΡΑΚΟΧΕΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ !
      ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ;ΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΓΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ,ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΑΖΡΟ ΟΒΡΙΟ ΚΕΡΑΤΑ ,Η ,ΕΝΑΣ ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΓΩΝΑ ΣΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ;
      ΗΔΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ,
      ΟΠΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ .ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ .
      ΠΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛ..ΣΟΥΝ .ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΧΙ ΣΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .
      ΟΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ,ΑΣ ΠΑΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΗ !
      ΣΑΜΠΩΣ ΡΕ ,ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΗ Ο ΟΒΡΙΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ;
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΓΩ ,ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΔΟΤΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΥΜΑΚΙΑ .
      Ο Ρ Γ Ι Σ Θ Ε Ι Τ Ε !!!!!!!!!!!!
      ΜΟΝΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΑ ....
      ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΧΩ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΒΟΥΡΑ ...
      100 ;;
      ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ! ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΕ ΚΛΩΝΑΡΙΕ !
      ΕΤΣΙ ! ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΖΑΡΤΖΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ !
      Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΘΑ ΦΕΡΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ....
      ΚΑΙ ΕΚΕΙ ....ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ .ΤΙΣΙΣ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  29. Μπορεί μερικοί να διαφωνείτε με τον Ιφικράτη, όμως οι καταστάσεις είναι δύσκολες και χρειάζεται να δούμε τι μας ενώνει:
    “Επειδή ήδη γίνονται εκκλήσεις στα κοινωνικά δίκτυα για κινητοποιήσεις στην πλατεία Συντάγματος και αλλού, ως απάντηση στα χουντικά μέτρα του ψεκασμένου, για πολλοστή φορά οφείλω να επιστήσω την προσοχή των διαφόρων οργανωτών στα πάμπολλα κωμικοτραγικά και ερασιτεχνικά λάθη της διετίας 2010-2012 των αγανακτισμένων.
    Αν ο κόσμος που διαδηλώνει δεν δει απτά αποτελέσματα, γρήγορα θα απογοητευτεί. Ένα από τα ερωτήματα που δεν απαντήθηκε ποτέ από τους ερασιτέχνες "πολιτικούς" των πλατειών είναι το τί πήγε στραβά.
    Αρκετοί αρέσκονται να κάνουν εκκλήσεις για να αυτοπροβληθούν, ή διότι έχουν αγανακτήσει από την πολιτική κατάσταση, χωρίς σχέδιο και χωρίς στόχευση.
    Οι διαδηλώσεις δεν πρέπει να γίνονται ως έκφραση απελπισίας και απογνώσεως.
    Ακολουθεί ένα άρθρο που καυτηρίαζε τις κωμικοτραγικές συμπεριφορές εκείνης της εποχής:
    http://www.iphicratisamyras.com/2015/07/blog-post_60.html
    Όσοι θέλουν διαφορετικά αποτελέσματα, οφείλουν να ακολουθήσουν διαφορετικό πρόγραμμα διαδηλώσεων.
    Επιχειρησιακό σχέδιο επιθετικής πολιτικής απεργίας - πιό επίκαιρο παρά ποτέ
    http://www.iphicratisamyras.com/2015/07/blog-post_60.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έχετε υπ'όψιν σας τι λέει ο ξένος τύπος για τον κιναιδοπροστάτη ελληνόφωνο και τον Ελληνικό λαό;;;;;
    Άσχημα πράγματα δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό... ΤΑ ΤΟΥ ελληνόφωνου άσχημα για αυτόν καλά για εμάς...
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κωστα, η αναρτηση σου σημερα 1/12 01:31 πολυ δυναμικη // Το ιδιο αληθινη κε η αναρτηση της Πελασγικης αποκατω. Δυστυχως // Ινε ακρως τραγικο, αλα δεν περιμενω τιποτα απο τους νεο-εληνες. Φτασαμε στο ακραιο σημειο να περιμενουμε κατι απο τον παπου τον Θεουλη (π.χ. εναν καταστροφικο σεισμο), ιτε καμια επιθεση απο τους Μογγολους. Οπως λες κι εσυ, φτασαμε στο εσχατο σημειο να λεμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ // Αμα δεν κρεμαστουν δεκα βρυκολακες, δεν γινεται δουλεια. Τα ικριωματα σαπισαν, αλα υπαρχουν κε δεντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. https://katohika.gr/stranger-voice/theseis-maxis-lavate/
    https://katohika.gr/stranger-voice/thymasai-ta-palaia-ktiria-pou-sou-elega/
    https://katohika.gr/diethni/mas-echoun-ekei-pou-theloun-asto-na-yparchei-kapou-sto-myalo-sou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως καλύτερα να μιλούσε για τα παλαιά κτίρια, μέσα στα σχόλια;
      Γιατί μοιάζει σαν να το έκαψε λίγο το θέμα και να ενημέρωσε και τους εξουσιαστές ότι "να, πάμε για τα παλιά κτίρια τώρα εμείς οι ελεύθεροι".
      Όχι βέβαια ότι οι εξουσιαστές δεν ξεσκονίζουν και τα σχόλια.. αλλά.. θεωρώ ότι χρειαζόταν λιγότερο κάρφωμα.

      Διαγραφή
  33. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/12/na-itan-mono-ta-100.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως λοιπόν το είχαν αναγγείλει πλαγίως, μέσω αυτής της αδερφάρας, από τον Σεπτέμβριο..

      Διαγραφή
  34. Γεννιούνται νεκρά παιδιά από εγκύους που έκαναν το εμβόλιο!
    Σε νοσοκομείο του κεντρικού Βανκούβερ είχαν 13 νεκρά παιδιά μέσα σε διάστημα 24 ωρών!!!
    Στο Οντάριο (Waterloo) είχαν στο διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο 86 νεκρά παιδιά (εκεί κρατούσαν στατιστικές).
    Φυσιολογικά υπάρχουν 5-6 νεκρά παιδιά τον χρόνο, δηλαδή 1 νεκρό παιδί κάθε 2 μήνες. Τα 86 παιδιά μέσα σε 6 μήνες ήταν από μητέρες πλήρως εμβολιασμένες!!!
    Οι γιατροί ζητούν ελεύθερη πληροφόρηση για να καταγράφουν στατιστικά τα περιστατικά και οι αρχές αρνούνται να το κάνουν!!!
    Είναι εγκληματικό (λέει ο γιατρός που μιλάει) γιατί ποιος πληρώνει για τα νοσοκομεία; Εμείς! Άρα είναι δική μας πληροφορία και δεν χρειάζεται να πάρουμε άδεια για να δούμε τι συμβαίνει με τις στατιστικές θανάτων και να μας λένε ότι είναι ανεμβολίαστοι ενώ είναι το αντίθετο…
    https://www.brighteon.com/bcaedd77-6ea9-4536-9be2-76736f5bf3e0
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κωνσταντίνος Αρβανίτης
    29 Νοεμβρίου
    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.
    ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ!
    ΕΧΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ... ΣΚΥΛΟΥ!

    Στην Γερμανία έβαλαν στα μαγαζιά ένα συρματόπλεγμα, ώστε να απομονώσουν τους εμβολιασμένους από τους ανεμβολίαστους, για να μην μεταπηδάει ο κορονοϊός από τους μεν στους δε!

    Προφανώς οι Γερμανοί, που ως λαός είναι υπόδειγμα μεθοδικότητας, έχουν μελετήσει επιστημονικά το θέμα.

    Από αυτό αποκαλύπτεται ότι πρέπει να έχουν απομονώσει τον κορονοϊό (ουδείς τον είχε απομονώσει ως τώρα...), τον έχουν μετρήσει και έχουν βάλει στο συρματόπλεγμα το σωστό μέγεθος ανοίγματος, ώστε να μην χωράει να περάσει ο κορονοϊός από τα κενά...

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=2138146929658196&set=a.192214920918083

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γαμησε τα ..τα βαρανε ολα μαζι ...δεν ξερεις που να πρωτοκοιταξεις ...δυστυχως νομιζω οτι το σχεδιο ειναι να χαρακτηριστουν οι ανεμβολιαστοι τρομοκρατες , να εξαφανιστει η ιδιωτικη περιουσια , να γινουν οι εμβολιασμενοι εξορυκτικοι μηχανισμοι κρυπτονομισματων , η απομακρυνση ακομη και απο τις βασικες αξιες , η αναληψη απολυτης εξουσιας απο την τεχν.νοημ.αφου οι ανθρωποι βαρεθουν τους ηγετες (ολοι ανηκουν στο ιδια κλικα ειτε λεγετε Ναμ ειτα Βαμ )...Πολυ καιρο ειναι ο πλανητης ακαπνος και το μοτιβο οριζει οτι επρεπε ηδη να εχει υπαρξει αιματοκυλισμα (ευτυχως που δεν εχει γινει ,αλλα δυστυχως δεν το βλεπω να το γλιτωνουμε )Πληροφοριες αποπαντου και καμμια καθησυχαστικη .Το μελλον δεν φαινεται και εαν υποθεσουμε οτι το μελλον ειναι αποτελεσμα αντιδρασεων στο κυλιομενο τωρα , τοτε την κατσαμε την βαρκα αφου ολοι περιμενουν απο καποιους ''φυλακες '' να κουνησουν τον κωλο τους και να σωσουν τον πλανητη .Ισως σε καποιο πιθανο μελλον να εχει γινει και αυτο , με ιδιες πιθανοτητες σε ενα αλλο να μας εχουν κανει τροφη για ολους τους ζομπιασμενους ..αλλα εαν δεν κουνησουμε τον δικο μας κωλο δεν προκειται να γινει τι πο τα , και θα χαθουμε αθορυβα και εμεις και τα παιδια μας και τα παιδια των παιδιων μας , αναλγητοι , με πρωινη κολονοσκοπηση δωρο του κρατους για το καλο μας και σουβλακι για γευμα το βραδυ μετα απο 18ωρη εργασια ///Συγνωμη αλλα ειναι πολυ ''τσαντιστικο '' ολο αυτο και οσο και να μην θες να νευριασεισ σε σημειο οργης , παλι θα υπαρξουν στιγμες μισους για καποιους απο αυτους (αν οχι ολους και τα παιδια τους και τις γυναικες τους και τισ μανεσ τους και τους πατεραδες τους )Ακους τα ανδρεικελα να προωθουν τις εντολες τους στα παιδια ΜΑΣ και εμεις ριχνουμε την εμπιστοσυνηη σε εναν θεο που δεν εμφανιζεται εν τελει , μιας και δεν μπορουμε να παμε να λιωσουμε στο ξυλο την πτδ στο σχολειο που καθοταν , με την καρεκλα .(πχ) η οποιο αλλο σκουληκι χρρροοοοονιιιαααα πολλα δηλητηριασε γενιες παιδιων (και την δικη μου )με αλλαγεσ στα βιβλια , ψεματα και υπουλες κουβεντες .Δεν θα κανουμε τιποτα , να το ξερετε .Αν απο την αλλη (υπαρχουν κατι μαλακες που σου λενε επαναστατησε αλλα με ειρηνικο τροπο οπως ο γκαντι και μετα σοθ λενε οτι εαν ενεργοποησεις τα αντανακλαστικα του συστηματος θα βγαλουν το σταρτο στο δρομο και τοτε θα ειναι game over (και καλα)χαχαχαχα που πας ρε βλακακο χιπι ,ο γκαντι ηταν απλως μια βιτρινα ...αλλοι εβγαλαν το φιδι απο την τρυπα οσο αυτος κοντευε να πεθανει απο την πεινα χαχαχαχαχ).Α..Συγνωμη ρε φιλε kωστα για το σεντονι ,,Ισως και για την πικρια ...ομως υπαρχουν ημερες ...που σε πνιγει η ανημπορια της μοναχικοτητας γιατι ειμαστε πολλοι και εαν τους κατουρησουμε θα πνιγουνε οι αχρ=ηστοι βδεγλυροι απο τους σκουληκιασμενους οσφυοκαμπτες κυβερνωντες μεχρι τους αρχαιους εξωγηινους εντολοδοχους /Εχουμε την δυναμη και ομως θα χαθουμε χωρις ιχνος σαματα .Απορω αν η μποχα της σαπιλας δεν εχει φτασει στα ρουθουνια τω και καλα φυλακων μετα απο τοση αγανακτηση , τοσες αυτοκτονιες , τοση παρανοια ?(οπως κα να τους λενε ?)Ειμαστε αρκετοι για να ανατρεψουμε ολο τον πλανητη , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!Συνδρομο στοκχολμης λενε αχχαχαχαχ..συνδρομο σταρχιδισμου λεω εγω...Ευχαριστω για την δυνατοτητα μα βγαλω λιγο ατμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΙΒΆΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΤΟΥ PANANAS ΑΝΑΡΩΤΙΈMΑΙ: ΜΠΟΡΕΊ Ο ΑΡΙΣΤΌΜΑΧΟΣ ΝΑ ΠΈΦΤΕΙ ΤΌΌΌΌΌΣΟ ΈΞΩ;
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ, ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΊΩ, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ Η (ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΙΔΕΑΤΉ) SELFIE ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΈΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΩΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή