«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Εκατοντάδες γιατροί σε όλο τον κόσμο μίλησαν για το οξείδιο του γραφενίου μέσα στα eμβ0λια. Δεν τους δολοφόνησαν όμως. Τότε τον Dr. Andreas Noack γιατί..;

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 

30 σχόλια:

  1. «Οι λήψεις θρόμβων δεν έχουν οξείδιο γραφενίου, έχουν λεπίδες ξυραφιού υδροξειδίου του γραφενίου – νανο κλίμακας.»
    Δεν είπε “στην κυριολεξία” ότι έχει λεπίδες ξυραφιού, αλλά ότι το υδροξείδιο του γραφενίου δρα σαν λεπίδες ξυραφιού επειδή έχει την ικανότητα να “σπάει – κόβει” τις πρωτεΐνες και να προκαλεί θρομβώσεις.
    Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό βίντεο γιατί εξηγεί πως το γραφένιο υδροξείδιο κόβει σαν ξυράφι τις πρωτεΐνες και προκαλεί καρδιακά επεισόδια και θρομβώσεις και υγιέστατοι αθλητές πεθαίνουν "ξαφνικά"!
    Επειδή είναι γνωστή η δράση του γραφένιου αποκαλεί αυτούς που το έβαλαν στα εμβόλια ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!
    Κατηγορούσε επίσης τον υπουργό υγείας για τον εμβολιασμό παιδιών και έλεγε ότι κινδυνεύουν τα παιδιά από τα "εμβόλια".
    Κατηγόρησε με πολύ βαριά λόγια κυβερνώντες και συμβούλους και μάλιστα είπε αν δεν είναι άχρηστοι και άσχετοι και ξέρουν τι συμβαίνει είναι εγκληματίες και δολοφόνοι της ανθρωπότητας.
    Δεν είναι μόνο η αποκάλυψη που έκανε, αλλά μίλησε πολύ σκληρά όπως κανένας άλλος...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 100 ευρώ πρόστιμο στους μη μπολιασμενους άνω των 60... Αργούμε πολύ και είμαστε από το 2009 σε ασφυκτικό κλοιό

      Διαγραφή
    2. Ολο το πακετο εδω:
      https://mynews.one/german-chemistry-phd-murdered-today-for-this-warning/

      Διαγραφή
    3. Ο Dr. Andreas Noack, εκτός από ιατρός ήταν και χημικός. Γι αυτό κατάφερε πιο αποτελεσματικά από άλλους γιατρούς, να εντοπίσει ότι το υδροξείδιο του γραφενίου μεταμορφώνεται, σε νανο-κλίμακα, σε δομές ξυραφοειδείς. Κι άλλωστε μόνο με μορφή αιχμηρή ή λεπίδας θα μπορούσε να εισχωρήσει στα κύτταρα για να αρχίσει η επέμβαση στο dna.

      Διαγραφή
  2. αχ βρε Κωστα αυτα ειναι γνωστα....ασχετο τωρα..αυτη Ασημακοπουλου της νουδου αυτη η εβραιοσκυλα σε μια ομιλια της αποθεωσε το ζαβο...πωωωωπω μουρθε να σπασω την οθονη...ηγετης λεει διεθνους βελινικους οχι[βεληνεκους] και κυρους,για τα φανταστικα εργα που εκανε και κανει με την κυβερνηση του,και μη σας μπουν ιδεες να φυγετε απο δω,γιατι σας θελουν οι οπισθοβολοι[αγγλοι]....γαμω το Μου..νι[κωδικος] που την πεταγε...ψωρη ψωλαρπαχρα αει στο διαολο ξεστραβωσου και μαθε να μιλας,μωρη μαλακισμενη,που μολις δεις παλουκι,ξυλινο, σιδερενιο, πλαστικο καθεσαι απανω...αει σιχτιρ βρωμα,δρομας,κασσωρεια,λερια...[Κωστα συγγνωμη αλλα θα σκασω με ολες τις πουτανες του κυναιδοΟντα....[βουλη]....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστα ξεχασα να γραψω οτι,τελειωνοντας η αρχιδω ειπε,ευχαριστω κ.πρωθυπουργε , ν αγιασετε..ακους;;;; ν αγιασει ο αφορεσμενος...εε θα κανω το μπολι,τελος..ποσο ν αντεξω η γυνη;;;;....[οχιιιιιιι με τιποτα]....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Εφιαλτης βλεπει Χριστιανικες γιορτες κε δαιμονιζεται // Δωδεκα διαγγελματα, δωδεκα διαφημισεις εβραηκων εμβολιων για την μεγαλη κονομα // Σημερα ειπε οτι οποιος δεν κανει εμβολιο θα εχει 100 ευρω προστιμο καθε μηνα // ΕΚΑΤΟ ΝΑ ΙΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ, κι αυτες διασωληνωμενες // Μεινε ησυχος. Θα τρεξουμε να τα πληρωσουμε για να τα δωσεις επιδομα στους λαθρο-μουσουλμανους,γαμημενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://katohika.gr/ellada/akrivos-666-meres/
    https://katohika.gr/stranger-voice/to-thirio-peinase-kai-zita-500-000-psyches/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. „Ο FDA θέλει το κοινό να περιμένει μέχρι το έτος 2076 - δηλαδή 55 ολόκληρα χρόνια - για να δώσει στη δημοσιότητα τις πληροφορίες στις οποίες βασίστηκε για να κρίνει ότι το εμβόλιο της Pfizer είναι ασφαλές για χρήση.

    Είπαν ότι μπορούν να δημοσιεύουν 500 σελίδες το μήνα για τους επόμενους 659 μήνες.

    Αυτό με κάνει να θέλω να δω τα δεδομένα τώρα αμέσως.“

    https://twitter.com/drdavidsamadi/status/1461148468580335621

    https://www.reuters.com/legal/government/wait-what-fda-wants-55-years-process-foia-request-over-vaccine-data-2021-11-18/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο "τυχαία" μπορεί είναι τα παρακάτω που συμβαίνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τις τελευταίες ώρες ;

    1. Ξεκινά η δίκη της Maxwell
    2. Στρατηγός επικεφαλής για τον γιόκα
    4. Στην Αλεξανδρούπολη αυξάνεται εξοπλισμός και έμψυχο δυναμικό
    3. Ο λούλης ανακοινώνει ποινές

    Επίσης ένα περίεργο, ενώ έχω διακόψει τις ενημερώσεις μέσω mail απο το www.donaldjtrump.com (ερχόντουσαν πολλά μηνύματα κάθε μέρα και "μπουχτισα"), άρχισαν ξαφνικά να μου έρχονται, χωρίς να υπάρχει link για να βγώ απο τη λίστα !!

    Οι ποινές του λούλη, εκτός απο το οικονομικό, είναι ΚΑΘΑΡΑ για να ρίξει το ΗΘΙΚΟ του Έλληνα και να του πεί "είσαι έρμαιό μου και σε κάνω ό,τι θέλω". Όμως είναι και σπασμωδικές κινήσεις ενός ανθρώπου (;) που ΧΑΝΕΙ τον "πόλεμο". Λέτε όταν ανακοινώσει τον επόμενο εγκλεισμό, να είναι για να βλέπουμε μόνο τηλεόραση και να μην έχει αυτόπτες μάρτυρες των συλλήψεων ; (διακαής πόθος, αλλά νομίζω η ΝΕΜΕΣΙΣ αργεί).

    Έρρωσθε ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Διόσκουρε,
      είναι fucked up το gmail εδώ κι ένα χρόνο. Έκανα δεκάδες δεκάδων προσπάθειες για να σταματήσουν να μού έρχονται ενημερώσεις ιστοσελίδων και εταιρειών και λογαριασμών. ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ! Μόνο κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις (30%) αντί να έχει διακοπεί τελείως η λήψη τους.. απλώς πάνε στα ανεπιθύμητα.

      Διαγραφή
  8. ΜΗΤΣΟΚΟΥΛΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙς ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,εκατο αρχιδια το μηνα θα παρεις..σε πηρε ο πονος γαμημενε για τους ανω των εξηντα...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ...ΕΚΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΦΡΙΧΤΟΥς ΠΟΝΟΥΣ....ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΟΡΟΥΦΗ....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα τελευταία χρόνια σκεφτόμουν πως δεν θα έπρεπε να δηλώνουμε τα νεογέννητα. Για ποιο λόγο, άλλωστε. Θα έχουν χρέη, θα μαθαίνουν ανοησίες και άσχετα πράγματα στα σχολεία. Για γιατρούς, ίσως. Όλοι οι γονείς πάνε σε ιδιώτες.
    Μήπως να αρχίσουν να εξαφανιζονται τα υπαλληλακια τους? Σε διάφορες περιοχές. Δεν πλησιαζονται οι μεγάλοι, ακόμα... Ο φίλος Αριστομαχος προτείνει το ραβδί. Θα πρότεινα σακούλα... Για πιο γρήγορες και καθαρές δουλειές. Αυτό με το πρόστιμο των 100 γιατί απλώς υπάρχει κάποιος, είναι σιχαμερό. Ξέρουν τι κάνουν όμως. Ανά κατηγορία η καταπίεση. Όχι σε όλους μαζί. Μην τους ορμησουμε.
    Μαίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με την ευκαιρία των νέων μέτρων που ανακοίνωσε ο "προστάτης" μας, θεωρώ ύψιστο καθήκον ως πολίτης, να προτείνω και εγώ μερικά μέτρα, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ, αλλά για να βοηθήσω τους "συμπολίτες" μου να αποφασίσουν το σωστό, επειδή απο μόνοι τους δεν το καταλαβαίνουν και δεν νοιάζονται, όχι μόνο για την υγεία τους αλλά ούτε και για την δική μου, αφού κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Οι άθλιοι !!

    Έχουμε και λέμε, λοιπόν, όποιος, ανεξαρτήτως ηλικίας, δεν μπολιαστεί μέχρι των Φώτων (σημαδιακή ημέρα) θα συλαμβάνεται και ανεξάρτητα αν μετά θα πάει να το "μπουμπουνήσει" :

    01. Θα πληρώνει 100 ευράκια ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ εφ όρου επίγειας ζωής
    02. Θα συνεχίσει να τα πληρώνει στον μπαμπά δρακουμέλ και στην επόμενη ζωή
    03. Θα μαστιγώνεται στην πλατεία της περιοχής του σε ζωντανή κάλυψη απο τα κανάλια
    04. Θα εμφανίζεται 2 φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του και θα προσκυνά την εικόνα του λούλη ζητώντας συγνώμη που τον αμφισβήτησε
    05. Αν είναι άγαμος, όταν παντρευτεί θα παραδώσει τη γυναίκα του στον λούλη για την πρώτη νύχτα
    06. Αν είναι άγαμη πρέπει απαραίτητα να μείνει έγκυος την πρώτη νύχτα απο τον λούλη, για να διαιωνήσει το...είδος
    07. Τα παιδιά, με ειδική ΚΥΑ, θα αποκυρήξουν τους γονείς που δεν είναι "λογικοί"
    08. Θα φύγει απο την οικία του και θα την παραδώσει επίσημα σε ΠΕΠ (sic)
    09. Θα πρέπει να αγαπήσει την...πεθερά του και κάθε μέρα να της λέει οτι είναι η καλύτερη πεθερά στον κόσμο
    10. Θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάθε μέρα να βλέπει πορδοσάλτε τουλάχιστον για 30 λεπτά
    11. .......

    Περιμένω τη συμμετοχή σας και τις προτάσεις σας για νέα μέτρα. Μην τα περιμένετε όλα απο εμένα !! Όμως προσοχή, όχι για τιμωρία, αλλά για....ώθηση, να επαναφέρουμε τους "συμπολίτες" μας στη "λογική".

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕ........
    ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΣΎ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ
    ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΥΝ......


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε!!!ΚουλοΣαυρα!!

    Με αυτό που ανακοινώσεις,τρόμαξα ..
    Τόσο πολύ που χέστηκα πάνω μου!!!

    100 €υρουδακια πρόστιμο;;
    Σώπα! Ρε τιτανοτεραστιε!!

    Τι;είπες τώρα.χαχαχαχαχαχαχα!!!

    Για να καταλάβεις πόσο φοβήθηκα..

    Περνούσα δίπλα από κόσμο και από την μυρουδια λέγανε .ρε παιδιά κάτι μυρίζει βόθρο αδειάζουν;;



    Ρε μυαλοφυγοδικε..Μπινε!!!

    Νομίζεις ότι θα υποκειψουμε!!
    ,στις μαλακίες που αμολας;

    Ρε βλαμμενε ηλίθιε !

    Σκέπτεσαι να ξεπαστρεψεις τους άνω των( 60 ) για να γλυτώσεις και τις συντάξεις;;

    ΡΕ ΠΟ##ΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ,Σ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΟΥΡΛΑ;;;


    Μπινε!! ,Μπινε!!!

    ΜΟΛΏΝ.. ΛΑΒΕ!!!

    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ...ΚΟΥΛΑ!!!!



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν κάνει ολικό λοκντάουν όπως πέρυσι η καριόλα..
      γιατί δεν υπάρχει σάλιο για επιδόματα σε επιχειρήσεις που θα είναι κλειστές.
      Τα φράγκα έχουν φύγει όλα στο υπερλούξ σπίτωμα των λαθροσκατών.

      Διαγραφή
    2. Το οποίο είναι όλο από την δική μας τσέπη τώρα πια. Από τον Σεπτέμβριο έχει σταματήσει το ευρωπαϊκό 400άρι στα ΑΤΜ των λαθροσκατών. Γιατί δεν αγρίεψαν όμως..;; Γιατί συνεχίζεται κανονικά, με λεφτά του Έλληνα ο οποίος τα δίνει σε ραπιντ τεστ και σε πρόστιμα επειδή δεν εμβολιάζεται.

      Ξέρω... σε έφτιαξα!

      Διαγραφή
    3. Τέτοιες εντολές έχει ρε παιδιά !!! Δεν φταίει ο κλώνος. Το οτι θα τα πληρώνουμε στην ΑΑΔΕ που είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ αρχή και όχι κρατική δεν το επισημαίνει κανείς !! Κατευθείαν στους δανειστές θα πάνε. Θέλεις κύριε (sic) να ενισχύσεις κάτι ; Εισέπραξέ τα μέσω των Δήμων και κάντα φαγητό για τους άπορους. ΗΛΙΘΙΕ

      Θέλω να πω πολλά, αλλά έχω μάθει οτι ποτέ δεν μιλώ όταν είμαι εκνευρισμένος. Ο θυμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Για αυτό το έριξα στην πλάκα στο προηγούμενο σχόλιο.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. Φέρτε μου μια....

      Καπαρντίνα!!!


      Κρυώνω...

      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

      Διαγραφή
    5. Mπράβο που επεσήμανες ότι η ΑΑΔΕ στην πραγματικότητα δεν έχει καμία πια σχέση με το υπουργείο οικονομικών και όλα μας τα λεφτά πάνε κατευθείαν σε οβριοτραπεζίτες της γερμανικής ΕΕ. Ένας λόγος δηλαδή, για να μην πάει να πληρώσει κανένας κανένα 100άρι και το 1200άρι που θα ζητήσει η ΑΑΔΕ από Ιαν.2023 να το γράψει ο κόσμος κι αυτό στ'@#ίδια του. Ναι, ξέρω, θα τα πάρουν από μισθούς και συντάξεις. Μπορεί όμως μέχρι τότε.. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ, να τούς έχουμε πάρει εμείς τα κεφάλια.

      Διαγραφή
    6. Να κάνετε τους λογαριασμούς ακατάσχετους!
      Θέλει προσοχή, σε μερικές τράπεζες γίνεται στο κατάστημα, σε άλλες χρειάζεται να γίνει στο κατάστημα και να επικυρωθεί από λογιστή.
      Οι μισθοί και οι συντάξεις και τα επιδόματα (όλων των ειδών) είναι ακατάσχετα, αρκεί να έχουν δηλωθεί με αυτόν τον τρόπο!
      Εντάξει όλα αυτά για την ΑΑΔΕ, όμως τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα αν σκεφτείς ότι πως θα ξέρει η ΑΑΔΕ να βάλει πρόστιμο;
      Τα ιατρικά δεδομένα του καθενός/ καθεμιάς που "υποτίθεται" είναι απόρρητα θα "τα βγάζουν στα μανταλάκια"; Τι έγιναν όλοι οι "υπερασπιστές" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Η ΑΑΔΕ, η ιδιωτική εταιρεία δλδ θα ελέγχει τα ιατρικά δεδομένα;
      Γι' αυτό προσέλαβαν στην ΑΑΔΕ 1.000 [ΧΙΛΙΟΥΣ] πληροφορικάριους για 3 [ΤΡΙΑ] χρόνια;
      Και αναρωτιόμουν όταν το έμαθα πριν 1,5 μήνα τι στο καλό θα διασταυρώνουν όλοι αυτοί...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  13. @#$@##***¥$#@%^&$$$#@***🤑🤑🤑☠☠☠☠☠🙉🙉🙉🙉🙉🙉🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕😡😡😡
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΕΩΣ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘ΄ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΔΟΞΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολίγον ποίηση::::


    Κούλα!!πολύ με φόβισε
    Αυτή σου η εξαγγελία!!!
    Πάρε μια φορά δυνατή..
    Και κλάσε μου τα τρία!!!


    Σήμερα έδωσα 💯 €υρω!!
    Και αγόρασα κ@#οτες..
    Να σε π#δω νυχθημερόν
    Με ανοιχτές τις πόρτες!!!!




    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷


    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα ξεπέρασες το εαυτό σου!
      Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!!! 🙂

      Διαγραφή
  16. Το Covid είναι μια παραγωγή του Χόλιγουντ... Όπως το Going To The Moon

    https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FAlleyMan4%2Fstatus%2F1466134208133353473&widget=Tweet


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.............

    Dr. Andreas Noack (57)
    * 03.05.1964 † 26.11.2021

    https://www.bestattung-wolfsberg.at/sterbefall/dr-ing-andreas-noack/?action=parte


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή