«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ-ΒΟΜΒΑ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΝΙΚΕΣ ΑΚΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ mRNA ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ DNA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

28 σχόλια:

  1. Δήλωση Ντόρας το πρωί στο κανάλι της νύφης της ο ανιερωνυμος είναι ένα πεφωτισμενος άνθρωπος χμμ μια μέρα μετά την απόφαση του νέου πληρώματος της εκκλησίας με μόνο μπολιασμενους χμμμ το δήλωσαν στο πεδίο να μην τους λες μετά ότι δεν σου το είπαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ορθοδοξία μόνο για Φωτισμένους ανθρώπους ξέρουμε. Αυτό το "πεφωτισμενος" παραπέμπει σε illuminati δηλ. Νεοταξίτες Μασώνους. Σίγουρα έτσι τον αποκάλεσε;

      Διαγραφή
    2. 100% για ακρίβεια κιόλας έγραφε και με μεγάλα γράμματα ο αρχιδιαεπισκοπος είναι ηγετης και πεφωτισμενος.
      Ο πορδοσαλτε μπορεί να είναι και μικρότερο βαθμό από αυτόν

      Διαγραφή
  2. Γι'αυτό έχει σαλτάρει από τίς φάπες τών πεφωτισμένων,ότι πε(φωτισμένη) μαλ@@@ία τού έρχετε τήν λέει..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:

    Όπως προ ολίγου μετέδωσε η σημαντική κοινωνική ακτιβίστρια τού Γερμανικού διαδικτύου Miriam Hope, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας CONSERVATIVE BEAVER:

    https://www.conservativebeaver.com/2021/11/05/ceo-of-pfizer-arrested-charged-with-fraud-media-blackout/

    Συνελήφθη στην Νέα Υόρκη για απάτη ο Διευθυντής τής Pfiser Albert Bourla, λόγω σκόπιμης απόκρυψης των παρενεργειών των "εμβολίων", παραποίηση στοιχείων και άλλα. Συγκεκριμένα:

    CEO of Pfizer arrested, charged with fraud – media blackout
    conservativebeaver_skphjv Posted on November 5, 2021

    Beaver Exclusive

    Pfizer CEO Albert Bourla was arrested at his home in the affluent suburb of Scarsdale, New York Friday morning by the FBI and charged with multiple counts of fraud. Bourla is being held while he awaits a bail hearing. Federal agents are in the process of executing a search warrant at his home and at multiple other properties he owns across the country.

    Albert Bourla faces fraud charges for his role in deceiving customers on the effectiveness of the COVID-19 “vaccine.” Pfizer is accused of falsifying data, and paying out large bribes. According to an FBI agent that spoke to the Conservative Beaver, Pfizer lied about the effectiveness of the vaccines, and mislead customers about the serious side effects the vaccines can produce. Pfizer is accused of paying off governments and the mainstream media to stay silent.

    Albert Bourla was already in hot water after it was revealed Pfizer, and a research partner, “falsified data, un-blinded patients, employed inadequately trained vaccinators, and was slow to follow up on adverse events.” The whistleblower Brook Jackson was fired as a result of her attempts to stop the fraud that was being committed, BMJ reported.

    In October, Project Veritas released a series of leaks dubbed “PfizerLeaks.” In the video, another Pfizer whistleblower reveals how the company uses aborted fetal cells in the COVID-19 “vaccine.” Pfizer tried to keep this fact hidden from the public.

    ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παει ο "θεος" μας, τι θα απογινουμε τωρα;

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου Διονύση σε ευχαριστούμε πολύ!!!

      Η είδηση παίζει κι εδώ:

      https://celebpie.com/pfizer-ceo-albert-bourla-arrested-charges

      κι εδώ:

      https://freedomm.fr/posts/12056

      Μιλάμε για μία σύλληψη του εν λόγω ατόμου που έγινε σήμερα το πρωί.

      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟ!

      Κι αναρωτιέμαι.. μήπως είναι και παγίδα διοχετευμένη στις ανωτέρω ιστοσελίδες, ώστε να αναπαραχθεί και σε άλλες χώρες, ώστε να ρίξει την αξιοπιστία διαφόρων ιστολογίων σαν τα δικά μας και να βαρέσουν καμπανάκι τα ερπετά ότι εμείς βάζουμε ψευδείς ειδήσεις, και.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μάς ρίξουν την ανάρτηση -εκτός κι αν το να μας ρίξουν όλο το μπλογκ είναι ο στόχος τους.

      Γι αυτό.. προς στιγμήν θα αρκεστώ, αντί να φτιάξω ανάρτηση, να μεταφράσω για τους αναγνώστες το ανωτέρω αγγλικό κείμενο. Και βλέπουμε...

      =========================================================================

      Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, συνελήφθη στο σπίτι του στο εύπορο προάστιο Scarsdale της Νέας Υόρκης το πρωί της Παρασκευής από το FBI και κατηγορήθηκε για πολλαπλές κατηγορίες απάτης. Ο Μπούρλα κρατείται ενώ αναμένει την ακρόαση για την καταβολή εγγύησης. Ομοσπονδιακοί πράκτορες βρίσκονται στη διαδικασία εκτέλεσης εντάλματος έρευνας στο σπίτι του και σε πολλές άλλες ιδιοκτησίες που του ανήκουν σε ολόκληρη τη χώρα. Ο Albert Bourla αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη για το ρόλο του στην εξαπάτηση των πελατών σχετικά με την αποτελεσματικότητα του "εμβολίου" COVID-19. Η Pfizer κατηγορείται για παραποίηση δεδομένων και για την καταβολή μεγάλων δωροδοκιών. Σύμφωνα με πράκτορα του FBI που μίλησε στον Συντηρητικό Κάστορα, η Pfizer είπε ψέματα για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και παραπλάνησε τους πελάτες για τις σοβαρές παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν τα εμβόλια. Κατηγορείται ότι πλήρωνε κυβερνήσεις και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για να σιωπούν. Ο Άλμπερτ Μπούρλα βρισκόταν ήδη σε δύσκολη θέση, αφού αποκαλύφθηκε ότι η Pfizer, και ένας ερευνητικός εταίρος, "παραποιούσε δεδομένα, απασχολούσε ανεπαρκώς εκπαιδευμένους εμβολιαστές και αργούσε να παρακολουθήσει τα ανεπιθύμητα συμβάντα". Η πληροφοριοδότης Brook Jackson απολύθηκε ως αποτέλεσμα των προσπαθειών της να σταματήσει την απάτη που διαπράττονταν, ανέφερε το BMJ. Τον Οκτώβριο, το Project Veritas δημοσίευσε σειρά από διαρροές που ονομάστηκαν "PfizerLeaks". Στο βίντεο, ένας άλλος πληροφοριοδότης της Pfizer αποκαλύπτει πώς η εταιρεία χρησιμοποιεί κύτταρα αμβλωμένου εμβρύου στο "εμβόλιο" COVID-19. Η Pfizer προσπάθησε να κρατήσει αυτό το γεγονός κρυφό από το κοινό.

      ========================================================================

      .

      Διαγραφή
    3. Και εδώ, από ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟ:

      https://nikolaosanaximandros.gr/sinelifthi-o-ceo-tis-pfizer-apo-to-fbi-gia-apati/

      Διαγραφή
    4. ΔΙΟΝΥΣΗ ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ . ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ .
      Ο ΑΝΤΡΙΟΥ ΚΟΥΟΜΟ ,ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ ,ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ .
      ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ ,ΛΙΝ ΓΟΥΝΤ ΚΑΙ IL DONALDO TRUMPO.
      ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΕΛΑΣΗ .
      1000 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ 130 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ....ΑΦΙΧΘΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ,ΟΔΕΥΟΥΝ ....
      ΤΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΧΗ ΛΑΒΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ;;;;;;
      Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ .
      ΕΙΠΑ ! Ρ Α Β Δ Ι .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΨΕΥΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΓΡΥΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΟ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ
    https://www.rightmove.co.uk/properties/101961959?currencyCode=GBP#/?channel=OVERSEAS

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΠ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ? ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ?
    ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΙΟ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πουλας, καθηγητης βιοχημειας πανεπιστημιου Πατρων..... Ο ιος [μαννα δεν εχει να τον μαζεψει;;] ειναι μονον αναπνευστικος ,και δεν μεταδιδεται με την επαφη...το ξερουν και μας λενε ψεματα τοσο καιρο....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπουρλα πες αλεύρι...το γκουανταναμο σε γυρεύει!!! Εύχομαι αυτή η είδηση να είναι πραγματικά η αρχή του τέλους για τα καμπαλακια!!! Μπουλροτοοοοο......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΠΑΜΕ ! ΕΦΘΑΣΕ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ !
    ΤΕΛΟΣ !
    ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΡΟΜΦΑΙΑ .
    ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ .
    ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΕΛΑΣΙΣ .
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ .ΜΕΤΑ ...ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ .
    ΒΑΡΒΑΤΗ !
    ΤΟ ΡΑΒΔΙ ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΝ .
    ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩΝΤΑΙ ΟΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ !
    ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ! ΦΟΥΛ ΕΠΙΔΟΜΑ ,ΜΠΟΝΟΥΣ ,ΔΩΡΑ !
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;; Ο ΑΧΜΕΤ ΧΟΥΧΛΟΥΜΠΟΥΧΛΟΥ ΜΑΧΜΟΥΤ ;
    ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΗΣ ΚΕΡΑΤΑ !
    ΕΙΠΑ !
    ΩΣ ΕΔΩ !
    ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ,ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΤΕ ,ΠΑΙΞΑΤΕ ,
    ΜΑΜ ΚΑΙ ΑΤΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΟΥΣΚΩΝΕ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕ ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ .
    Ο "ΕΛΛΗΝ " ΜΠΟΥΡΛΑ .... Ο ΧΑΖΑΡΟ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΣ .
    ΟΒΡΙΟΣ .
    ΡΕ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ...ΚΟΛΗΤΟΣ ΗΤΑΝ ;; ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ...
    ΩΡΑΙΑ .ΤΙ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ;
    ΜΑΜ ΚΑΙ ΑΤΑ .
    ΕΙΠΑΜΕ ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. S.Bhakdi: «Οι Έλληνες ηγέτες κάνουν αυτά που έκαναν οι Ναζί - Πολιτικοί και γιατροί πρέπει να πάνε φυλακή»
    https://www.pronews.gr/ygeia/1031383_sbhakdi-oi-ellines-igetes-kanoyn-ayta-poy-ekanan-oi-nazi-politikoi-kai-giatroi-eprepe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ,ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ .
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ .
    ΘΑ ΤΡΕΧΗ ΚΡΥΟΣ ,ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ,ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ,ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ,ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΟ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ .
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ .
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΥΤΣΙ ΠΟΥΤΣΙ ,ΕΩΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΡΔΟ ΚΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ,ΕΚΒΙΑΖΕ ,ΕΨΕΥΔΕΤΟ
    ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΓΡΟΣΙΑ .
    ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΜΩΧΑΜΕΤΗ !
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ! ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ,ΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΟΙ ΟΦΙΔΟ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ .
    ΚΑΘΑΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑΡΑ ....ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΙΔΟ ΚΕΡΑΤΙΛΙΚΙ .
    ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΚΟΛΑ ....
    ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΕΡΠΕΤΑ ...ΤΕΛΟΣ .ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΘΟΚΤΟΝΟΙ ΕΔΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η σχετική ανάρτηση τής Miriam Hope στην ιστοσελίδα terraherz.wpcomstaging.com, όπου διάβασα για πρώτη φορά σχετικά με την σύλληψη τού μπουρλά έχει κατεβαστεί. Αυτό δημιουργεί σκεπτικισμό, ως προς κατά πόσο η δημοσίευση στο Conservative Beaver είναι αξιόπιστη, ή αποτελεί τέχνασμα. Στην δεύτερη περίπτωση δεν μπορεί να εξαχθεί αυτόματα το συμπέρασμα, ότι πίσω από ένα τέτοιο τέχνασμα βρίσκονται οπωσδήποτε οι καμπαλιστές. Από τις δυνάμεις, που βρίσκονται στο περιβάλλον τού προέδρου Τραμπ, έχουν εξαγγελθεί τις τελευταίες ημέρες περισσότερα γεγονότα, που δεν πραγματοποιήθηκαν. Ένα από αυτά ήταν η εξαγγελία, ότι προχθές θα έκανε μια ομιλία ο Πρόεδρος Τραμπ μέσα στον Λευκό Οίκο. Είναι πιθανό, οι Αντιδυνάμεις αυτές τις ημέρες να σταθμίζουν τις αντιδράσεις και την ροή των πληροφοριών, στην προοπτική κάποιων εξελίξεων. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο, η αστυνομία απαγόρευσε την διαρροή σχετικών ειδήσεων, την οποία επικύρωσε στην συνέχεια κάποιος δικαστής. Θεωρώ, ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει, από τον τρόπο, που κάποιοι θα διαψεύσουν αυτήν την είδηση (εάν κάποιοι προβούν σε σχετική διάψευση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντωμεταξύ τις τελευταίες 2 ώρες άλλες 25 ιστοσελίδες, σε ΗΠΑ, Γαλλία κλπ έχουν αναπαράγει την είδηση. Το snopes.com - όπως πάντα- την διαψεύδει.

      Διαγραφή
  12. Ο Newt Gingrich κατακεραυνώνει τον «ανέντιμο» Fauci: Κρύβεται πίσω από τα παιχνίδια με τις λέξεις

    4 Νοεμβρίου 2021

    Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Νιουτ Γκίνγκριτς παρέχει ανάλυση και αντίδραση στη μαρτυρία του Δρ. Φάουτσι ενώπιον της Επιτροπής ΒΟΗΘΕΙΑΣ της Γερουσίας.

    Newt Gingrich blasts 'dishonest' Fauci: He hides behind word games

    https://www.youtube.com/watch?v=7GvkH5ejoYM



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Ποιο ποσοστό των εργαζομένων του CDC είναι εμβολιασμένοι;»: Η Κάσιντι Γκριλς Ουαλένσκι στην ακρόαση της Γερουσίας
    .
    Στη σημερινή ακρόαση της Επιτροπής Υγείας της Γερουσίας, ο γερουσιαστής Bill Cassidy (R-LA) ρώτησε τη Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky σχετικά με τα ποσοστά εμβολιασμού του τμήματός της.

    'What Percent Of CDC Employees Are Vaccinated?': Cassidy Grills Walensky At Senate Hearing

    Nov 4, 2021

    https://www.youtube.com/watch?v=QabAtYBnqro


    Ξέρει πόσοι Αμερικανοί πολίτες είναι εμβολιασμένοι.Δεν ξέρει πόσοι απο το CDC είναι εμβολιασμένοι.


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ V FOR VENDETTA, O ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΙΣ 5/11.

    Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΤΕRNALS (ΑΙΩΝΙΟΙ) ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ, ΕΚΑΝΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, 5/11.
    ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ 4/11/21, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΕΚΑΝΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

    Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΜΠΟΥΡΛ@ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5/11.

    ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ 5/11.
    ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ, ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ.

    3 5ΑΡΙΑ. 5 = ΕΨΙΛΟΝ. ΔΗΛΑΔΗ 3 ΕΨΙΛΟΝ
    3 11ΑΡΙΑ. 11= ΛΑΜΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ 3 ΛΑΜΔΑ
    ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, 11+11+11=33
    ΤΟ 5 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΨΙΛΟΝ.
    ΤΟ 11 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΛΑΜΔΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5/11 ΕΧΩ ΕΛ
    ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 5/11 ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΕΛ
    ΑΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ 5/11 ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΕΛ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.
    Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

    33 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΝΔΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Ο 33 ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΟΝ ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ.
    ΣΤΑ 33 ΕΦΥΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,
    ΣΤΑ 33 ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΤΕRΝΑLS, EINAI Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ V FOR VENDETTA ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΗ ΣΤΑΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΟΥΡΛ@.
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟ 333π.χ. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΔΑΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΙΣΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ 5/11.
    5/11
    5/11
    5/11
    ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ,
    ΑΠΟ ΤΟ 5 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 11 ΟΜΩΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΙ.
    ΠΟΣΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ; EΞΙ 6
    ΔΗΛΑΔΗ 5+6=11 5+6=11 5+6=11
    555 666 11 11 11 ΤΟ 555 ΚΑΙ ΤΟ 11 11 11 ΕΙΠΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣAN ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ 666 ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΡΛ@ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ;
    6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ
    6 ΝΕΤΡΟΝΙΑ
    6 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ
    ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΚΟ DNA ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΛ@;
    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ;
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ PFIZER.
    https://cdn.cnngreece.gr/media/news/2021/07/10/273549/figure/pfizer_emvolio_triti_dosi-67.jpg
    ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΛΙΚΑ ΤΟΥ DNA ΜΑΣ;

    ΜΠΟΥΡΛ@ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CF%82_%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%BF%CE%B9

      Διαγραφή
    2. Νεώτερη ανάρτηση:
      CEO of Pfizer arrested, charged with fraud – media blackout
      https://beforeitsnews.com/eu/2021/11/ceo-of-pfizer-arrested-charged-with-fraud-media-blackout-2678929.html
      Αντιγόνη

      Διαγραφή


  16. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 05-11-21
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΥΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

    https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82-051121/



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έλληνες. Πάντα ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. 07/11/2021
    EL - «ΜΑΥΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ»..!!!
    Γιατρός σηκώνει «ΘΥΕΛΛΑ», με το ΒΙΝΤΕΟ :

    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/mayres-oysies-sto-aima-meta-to-emvoli/

    πηγή: el.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όλα μαύρα κι'άραχνα σ'αυτό τό τόπο
    καί μέσα μας καί έξω μας..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή