«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Η ΛΕΞΗ «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ROSWELL (βίντεο)


Στις 14 Ιουνίου 1947, ο αγρότης William Brazel, με τον γιο του Bernon, παρατήρησαν κάποια παράξενα συντρίμμια να βρίσκονται διάσπαρτα στο κτήμα τους, 70 μίλια βόρεια του Roswell.


 Στις 4 Ιουλίου επέστρεψαν να μαζέψουν τα συντρίμμια, όταν άκουσαν για τον ιπτάμενο δίσκο και αναρωτήθηκαν αν υπήρχε κάποια σύνδεση με τα συντρίμμια αυτά.

Στις 7 Ιουλίου, επισκέφτηκαν τον σερίφη George Wilcox όπου εμπιστευτικά του μίλησαν για τα όσα είχαν συγκεντρώσει στο σπίτι τους.

Ο σερίφης G.Wilcox κάλεσε στη συνέχεια το τμήμα της πολεμικής αεροπορίας και ο ταγματάρχης Jesse Marcel μαζί με τον Sheridan Cavvit, μετέφεραν τα συντρίμμια στη βάση του Roswell.

Αυτά όμως που συνέλεξαν δεν θύμιζαν σε τίποτα γήινη κατασκευή και υπάρχουν πάρα πολλοί μάρτυρες που με τους ισχυρισμούς τους επιβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για ένα ανύπαρκτο και ψευδές γεγονός. Μάλιστα, κάποιες μαρτυρίες και ένα βίντεο που εμφανίστηκε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνουν ότι πάρα πολλά από τα κομμάτια ήταν γεμάτα με σύμβολα, σαν ιερογλυφικά.

 

 

Στα σύμβολα μιας μεταλλικής δοκού που βρέθηκε, αναγραφόταν μια λέξη: η λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» ή πιο σωστά «ΞΛΞΦΘΞΡΙΑ» με το δελφικό «Φ» της πανάρχαιας Ελληνικής γλώσσας και το αντίστοιχο «Ξ» του κατοπτρικού «Ε», όπως αυτό εκφραζόταν σε μερικές αρχαίες Ελληνικές πόλεις!

 


Τι σχέση όμως μπορεί να έχουν τα αρχαία Ελληνικά, με τα συντρίμμια του ιπτάμενου δίσκου στο χωράφι και τους εξωγήινους; Τα κείμενα αναφέρουν τον Σωκράτη να διηγείται στον νεαρό Φαίδρο, ότι κοντά στην Ναυκρατίδα της Αιγύπτου ο αρχαίος θεός Θώθ ήταν αυτός που έδωσε τα γράμματα στους θνητούς για μνήμη, σοφία και υπενθύμιση.

Μια σημαντική αναφορά για την θεϊκή γένεση της γραφής που παραπέμπει στη θεωρία της μεταφοράς και χρησιμοποίησης κοινών συμβόλων, με τους αρχαίους ουράνιους θεούς και πρώτους εξωγήινους επισκέπτες!

Σήμερα, η δοκός με τη λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» φυλάσσεται, μαζί με χιλιάδες ανακτηθέντα αντικείμενα, στις απόρρητες εγκαταστάσεις της περιοχής 51 των ΗΠΑ. Και φυσικά, κανείς δεν πρόκειται να τη δει ξανά…

 

  https://www.youtube.com/watch?v=S1zEr0fhT94


 

 

14 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Και μην μασήσετε με όσους σας πουν ότι είναι πλαστό το βίντεο. Ας είναι καλά η ΕΟΕ που το αποθήκευσε 12 χρόνια πριν. Άλλοι πάλι, πάνε να το μεταφράσουν αλλιώς το συμβάν. Ότι είναι γήινο σκάφος-χρονοταξιδιώτης, από πολύ μακρυνό μέλλον γι αυτό και οι νεκροί επιβάτες έμοιαζαν σαν grey. Αυτή η θεωρία όμως δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να αποκρύψει την ελληνική προέλευση του σκάφους, από τα άστρα που προήλθαν οι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουάου! Όσα θα απαντούσα αν μού γίνονταν ερωτήσεις.
      Σάς ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  2. http://neoellhn.blogspot.com/2014/06/blog-post_8081.html

    filoi ψαξτε να βρειτε το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟ >>>>ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙ΅ΑΜΑ ΤΟ ΒΡΕΙ΅ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΑΖΕΙ αρκετους μεταρυθμοιστες γλωσσας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. All you have to do is find the video you want on YouTube, then add the letters "pp" after "youtube" in the URL, and it will take you to the page where you can download the video.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει κανεις διευθυνσεις τηλεςιδικων δημοσιογραφων κτλπ να παμε να τους ευχαριστησουμε για τη σωτηρια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα WikiLeaks αποκαλύπτουν ότι η προσελήνωση στο φεγγάρι
    γυρίστηκε στην έρημο της Νεβάδα !

    Εδώ και 50 χρόνια με μία φαντασμαγορικής ταινία χολιγουντιανής παραγωγής μας έχουν εξαπατήσει για την προσελήνωση των αποστολών Apollo στη Σελήνη.

    Η NASA γεννήθηκε από τους Χαζάρους μηχανικούς του τρίτου Ράιχ και κάποιους πρώην Opel μετανάστες στις ΗΠΑ.
    Ήταν ο αγώνας προς τη σελήνη και η επίδειξη ποιος τον έχει μεγαλύτερο με τη Ρωσία

    Οι παιδόφιλοι του Hollywood ετοίμασαν μία όμορφη ταινία στην έρημο της Νεβάδα εξαπατώντας όλο τον κόσμο.

    Όπως και τότε, ακόμα και σήμερα μας εξαπατούν με την πανδημία Covid-19 αλλά το παιχνίδι τους δεν λειτουργεί πλέον.

    Ο Julian Assange από τα WikiLeaks αποκαλύπτει την ψεύτικη προσελήνωση στο φεγγάρι. Η είδηση του ανοίγματος και της αποκάλυψης όλων των μυστικών εγγράφων από τα WikiLeaks, είχε την προφανή λογοκρισία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης …


    https://rumble.com/vowvrj--wikileaks-.html

    https://gloria.tv/post/LCQRWkTFWUs72PLi4Gw1B2VFa


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην γίνεστε σαν τα μικρά παιδιά που πιστεύουν ότι τους λένε.
      Το βίντεο δεν είναι από την Wikileaks.
      Το βίντεο αποτελείται από σκηνές από την δημιουργία της ταινίας "Capricorn One"
      (scenes from a “making of” video showing the filming in the desert and the studio.
      Search for “On Set Capricorn One”)
      https://youtu.be/wb2J90A4PKo

      Διαγραφή
    2. EINAI ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Η` ΟΧΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΩ .....
      ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.............
      ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΑΓΑΜΕ.................



      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  6. Οι Cranberries ήταν ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και η φωνή της Ντολόρες μοναδική:
    The Cranberries – Dreams
    https://www.youtube.com/watch?v=Yam5uK6e-bQ&list=RDMMYam5uK6e-bQ&start_radio=1
    Dolores O' Riordan: 1971 – 2018 Έχασε τις αισθήσεις της από υπερκατανάλωση αλκοόλ ενώ βρισκόταν στη μπανιέρα του δωματίου της
    Το 2015 βγήκε μία κάρτα των Ιλλουμινάτι και την έσωσα στο κομπιούτερ μαζί με άλλες το 2016 γιατί η κάρτα Ελίζα μου θύμιζε πολύ έντονα την Ντολόρες.
    Eliza: https://www.inwocard.com/cards/eliza.html
    Η κάρτα αυτή έχει σαν φόντο γαλάζιο – μπλε χρώμα (παραπέμπει σε νερό) με πράσινα θαλάσσια φυτά και τελίτσες ή φουσκάλες πάνω στο κεφάλι της (πέθανε στην μπανιέρα…)
    Γράφει “Is it really alive ,or does it just think it is “? Είναι αλήθεια ζωντανή ή απλά νομίζει ότι είναι /νομίζει ότι ζει… Πέθανε 3 χρόνια μετά…
    Είχε προβλήματα, το ξέρανε και “προβλέψανε“ πως θα πεθάνει;
    Δεν ξέρω γιατί το ξαναθυμήθηκα σήμερα, απλά ήθελα να το μοιραστώ και να ακούσω τις γνώμες σας… Όλες, ακόμα και όσοι πουν ότι είναι απλά συμπτώσεις
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πουμε, βρε Αντιγονη; Ενα ευχαριστω πρεπει να σου πουμε, διοτι εισαι σε ολο το διαδικτυο και μας ενημερωνεις, αφιλοκερδως, για ολα τα παλαβα που συμβαινουν.

      Τι σημασια εχει, τωρα πια, η "Ελιζα"; Μπορει και να εχεις δικιο, μπορει και οχι. Παλι καλα που τους πηραμε χαμπαρι, διοτι υπερ/παρα/δυσ-πληροφορημενοι ειμαστε ολοι.

      Ο Κ-Ταυρος πιστευει οτι το βιντεακι για το Ροσγουελ ειναι αληθινο, ενω αποδειχθηκε οτι η τηλεφωνικη συσκευη ηταν απο μεταγενεστερη δεκαετια.

      Η Α-Αχαρναι πιστευει οτι το βιντεακι για τη σεληνη ειναι αληθινο, ενω αποδειχθηκε οτι ειναι αποσπασμα απο γνωστη ταινια.

      Δεν εχει καμια σημασια τι πιστευει ο καθενας. Εγω δεν πιστευω τιποτα, "ετσι κι αλλιως ολα ειναι προσωπικες οπτασιες". Ολα τριχες ειναι. Ολα ειναι ματαια.

      Δε ζουμε σε "ματριξ", το "ματριξ" ειναι μεσα μας. Το χωμα, το νερο, ο αερας, ο εναστρος ουρανος, η χλωριδα, η πανιδα, τα μηχανηματα, οι ανθρωποι, ολα ειναι αληθινα. Τα νοηματα που μας διδαξαν ειναι ψεματα.

      Στην απεραντοσυνη, σε εναν νοτισμενο κοκκο αμμου, ανθρωπος βλαπτει ανθρωπο. Σαν να βλεπεις δυο μυρμηγκια να τσακωνονται με τις δαγκανες τους, μεχρι θανατου, για ενα ψιχουλο.

      Ζουμε σε μουρλαδικο και ολα καταρρεουν. Η ανθρωποτητα γενοκτονειται μπροστα στα ματια μας. Τους εχει πιασει εμμονικη ψυχωση να μας δηλητηριασουν, οπως δηλητηριασαν και ολο το περιβαλλον.

      Η ζωη ειναι συντομη και δυσκολη. Οι Μινωιτες περασαν καλα, ενω εμεις οχι. Αυτο μας ελαχε. Ολα καταρρεουν. Η ανθρωποτητα γενοκτονειται μπροστα στα ματια μας. Ολα οδευουν προς Γ'ΠΠ. Δε θα γλιτωσει, σχεδον, κανενας.

      Παλι καλα που καταλαβα οτι ειμαι Ελληνας, διοτι στο σχολειο μου ειπαν οτι ειμαι απογονος του Αβρααμ. Τουλαχιστον, ελυσα καποιες αποριες απο τα χιλιαδες βιβλια που διαβασα. Αρκετο παραμυθι εφαγα, δεν προσκυναω κανεναν. Παιδια, γατια δεν εχω. Και πολυ εζησα.

      Εγω, οταν ημουνα εφηβος, τη δεκαετια του '80, ευχομουν να ζησω οσα εβλεπα στην τηλεοπτικη σειρα η "Ζωνη του λυκοφωτος" και, επισης, ηθελα να αυτοκτονησω. Τελικα, απο οτι φαινεται, θα πραγματοποιηθουν και οι δυο μου επιθυμιες.

      Διαγραφή
    2. Ποιο βιντεακι για το Ροζγουελ εννοείς; Αυτό που δημοσίευσα προχθές εγώ, είναι αληθινό. Το τηλέφωνο που λες, εμφανίζεται σε άλλο βιντεακι, αυτό με την νεκροψία εξωγήινου, το οποίο συμφωνώ ότι είναι σκηνοθετημενο.
      Όντως το βίντεο το δήθεν από wikiliks εχει πλάνα από δραματική ταινία, την οποία έχω δει όλη.
      Η προσσελήνωση όμως όντως είναι μουφα, σκηνοθετημενη από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ, τον οποίο τον φάγανε γιατί ήταν έτοιμος να το ομολογήσει.

      Διαγραφή
  7. ΞΛΞΦΘΞΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
    ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΟΛΙΔΕΣ.

    ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΞΥΛΟ.
    ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΦΥΡΟΚΑΛΕΜΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΞΛΞΦΘΞΡΙΑ Η )+(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
    ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΗΙΝΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΙΠΠΟΤΗ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή