«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ !!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ σήμερα Ο ΝΕΟΣ (ούτε 2 μηνών) ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ, ο οποίος ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ από 1 Φεβρουαρίου, με πρόστιμα 7.000 ευρώ στους ανεμβολίαστους.

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

25 σχόλια:

  1. ΩΠΑ! ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ! ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΕΦΕΤΟΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ, ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.......;;;;;;;;;;;;;;
    http://sxolianews.blogspot.com/2021/12/blog-post_2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ .
    ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ Ο ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΓΟΟΥΛ ΜΑΡΤ ,Ο ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΕΡ ,Ο ΣΤΟΥΠΕΤΣΙΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ,Ο ΓΙΟΥΒΕΤΣΙΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΚΛΩΝΟ ΤΟΝ ΕΔΩ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ .
    ΝΥΧΤΑ ....
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ 🙂 ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΟΎΛΑΣ!

      ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό πού θα πρέπει να περιμένουμε αγαπητέ Κώστα είναι η διχοτόμηση της Γερμανίας.

      Διαγραφή
  3. Ενώ στην Ελλαδικά μέσα έγινε αρκετή αναφορά στην παραίτηση τού προσωρινού καγκελάριου τής Αυστρίας, προφανώς λόγω έλλειψης ενημέρωσης δεν έγινε αναφορά, για ποιο λόγο ο εν λόγω “κύριος” την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από το κυβερνητικό σκάφος, που μπάζει νερά, ενώ πολύ σύντομα θα βυθίζεται με άτσαλο τρόπο.
    Εχθές 1 Δεκεμβρίου έλαβαν στην χώρα πολυπληθείς διαμαρτυρίες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Αυστρίας, στα πλαίσια γενικής απεργίας στην οποία κάλεσαν δεκάδες πρωτοβουλίες. Την απεργία στήριξε και το συνδικάτο τού στρατού, ενώ συχνά οι αστυνομικοί ενώθηκαν με τούς διαδηλωτές. Επί πλέον 150 δάσκαλοι έχουν δηλώσει, ότι θα υποβάλλουν παραίτηση, εάν δεν καταργηθούν άμεσα τα μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού.

    https://www.wochenblick.at/das-volk-ist-aufgestanden-gegen-die-corona-diktatur-und-das-war-erst-der-anfang/

    https://www.wochenblick.at/warn-streik-riesige-demozuege-in-wien-linz-und-graz/

    Η συμμετοχή στην γενική απεργία δεν ήταν προς ώρας επαρκής, ώστε να παραλύσει ολοκληρωτικά η δημόσια ζωή. Οι διαμαρτυρίες όμως έδειξαν, ότι όλη η χώρα βρίσκεται σε κινητοποίηση και αναβρασμό και ότι το υπάρχον κύμα θα διογκωθεί, ενώ η διάλυση τού κρατικού μηχανισμού εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς. Το κόμμα των πρασίνων, αμφισβήτησε έμπρακτα τις επιλογές τού εξαναγκαστικού “εμβολιασμού” απαιτώντας να επιτραπούν φάρμακα. Οι επόμενη πανεθνική διαμαρτυρία έχει προγραμματισθεί για τής τέσσερις Δεκεμβρίου, δείχνοντας, ότι η χώρα έχει εισέλθει ήδη σε πορεία αέναης διογκούμενης αποσταθεροποίησης. Το πείραμα τής καμπάλ για επιβολή προστίμων 7.000 ευρώ και πολύμηνη φυλάκιση στους αρνητές των καταναγκαστικών δηλητηριασμών τούς βγαίνει ξινό, μέχρι να ξεράσουν τον φασισμό τους στα έδρανα ενόχων τής επερχόμενης Νυρεμβέργης Β΄.
    Στο Linz οι διαδηλωτές έσπασαν φράγμα τής αστυνομίας, η οποία δεν έδειξε καμία διάθεση να τούς εμποδίσει.
    https://bit.ly/3dglB3c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααυτά είναι!
      Ευχαριστούμε πολύ φίλε μου Διονύση για την ενημέρωση!
      Προσωπικά, το καλύτερο δώρο για μένα αυτά τα Χριστούγεννα, θα ήταν μια επίσκεψή σου στην Αθήνα.

      Φιλιά από όλους!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΙQNYΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ,
      ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ.
      W.H.
      Λ.Κ.

      Διαγραφή
    3. Επαυξάνω !! Θα ήταν τιμή μας να τον γνωρίσουμε από κοντά.
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  4. ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ, ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ.
    ΠΕΡΑΣΕ 12:00 H ΩΡΑ; ΠΕΡΑΣΕ, ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ 3/12/21, 96 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID 19 KAI ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.
    100 ΕΥΡΩ ΕΣΥ; 100 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΕΜΕΙΣ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΟΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛQΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Κώστα,αγαπητέ Ηλία, αγαπητέ Διός Κούρε,

    σάς ευχαριστώ από καρδιάς για την ευγενική και φιλικότατη προσμονή σας και τα καλά σας λόγια. Δεν μπορώ να εκφραστώ συγκεκριμένα για ερχόμενα Χριστούγεννα. Όμως θεωρώ, ότι πολύ σύντομα θα συναντηθούμε δια ζώσης, διότι εκτιμώ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ,ότι το ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ, ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΙΑΝΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. Οι εωσφοριστές έχουν ήδη τρομοκρατηθεί από αυτό το ενδεχόμενο, θεσπίζοντας μέτρα για ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, με στόχο την επιβολή τρομοκράτησης, ώστε να υποκύψουν στον εκβιασμό των δηλητηρίων όσο περισσότεροι άνθρωποι πιστέψουν την παραμύθα, μέχρι αυτή να εκπνεύσει στα τέλη τού ερχόμενου Ιανουαρίου. Ασχέτως εάν στην στην περίπτωση τού λεγόμενου “κορωνοϊού” πρόκειται για κάποια παραλλαγή ενός ιού γρίππης, όπως ισχυρίζονται οι εωσφοριστές, ή για κάποιο βιολογικό όπλο, που κατασκευάστηκε στο βιολογικό εργαστήριο τού Βουχάν με μοριακή κοπτοραπτική (στην οποία σύντομα θα αναφερθώ αναλυτικά) επάνω σε μεταποίηση κάποιου ιού νυχτερίδας και στην συνέχεια διοχετεύτηκε σκόπιμα μέσω τής διοργάνωσης των στρατιωτικών αθλητικών διαγωνισμών, όπως πολύ δόκιμοι ερευνητές ισχυρίζονται, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΥΠ' ΟΨΗ ΜΑΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΘΟΓΟΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΜΟΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΙΟΥ ΕΞΑΣΘΕΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ. Βάσει αυτού τού δεδομένου, η επικινδυνότητα όλων αυτών των ιώσεων έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως, όπως τα γιαούρτια, πριν καταλήξει η παθογένειά τους αιτία για το κλασσικό συναχάκι. Το συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, ήταν αυτό, μέσα στο οποίο η καμπάλ είχε προγραμματίσει να επιβάλλει την πλανητική γενοκτονία. Γι αυτόν τον λόγο τρέχανε ξέφρενα σαν παλαβοί, καταργώντας κάθε πρόσχημα και επίφαση δήθεν δημοκρατίας, να επιβάλλουν τα δηλητήρια το δυνατόν γρηγορότερο. Επειδή όμως “γνωρίζει ο κλέφτης, γνωρίζει όμως κι ο νοικοκύρης”, φρόντισαν υψηλής αρτιότητας, διεθνώς αναγνωρισμένοι επιστήμονες να αμφισβητήσουν το συνωμοτικό αφήγημα και συνεπικουρούμενοι από καλοθελητές κάθε είδους, με επικεφαλείς τούς ψηφιακούς μαχητές να σώσουν από τα δηλητήρια σημαντικό ποσοστό αφυπνισμένων και σκεπτικιστών ανθρώπων. Η Μποτίλια δεν διαθέτει κάποιο βιολογικό εργαστήριο, ώστε να δύναται να ερευνά η ίδια την μείωση τής επικινδυνότητας τού λεγόμενου “κορωνογαμοϊού” με κάθε του μετάλλαξη. Πλην όμως διαθέτω καρέκλα, τραπέζι, ηλεκτρονικό υπολογιστή, σύνδεση στο ίντερνετ και επί πλέον στοιχειώδη λογική, που απαιτώ από τον εαυτό μου να την χρησιμοποιεί τουλάχιστον σε υψηλής σημασίας ζητήματα και άνευ όρων και αυτοπεριορισμών ερευνητική διάθεση. Ο γέρος ο καραμανλής, που ως πολιτική κοκότα ήταν γάτα, είχε κάνει την εξής πολύ σημαντική διαπίστωση: “Υψηλή πολιτική είναι η εφαρμογή τής απλής λογικής σε υψηλής σημασίας ζητήματα”.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!! ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ!!! ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνέχεια προηγούμενου...

    Είναι γνωστόν, ότι οι Άγγλοι λοιμωξιολόγοι, όταν εμφανίστηκε η μετάλλαξη “Δ” ανακοίνωσαν, ότι αυτοί ήταν λιγότερη επικίνδυνη από την προηγούμενη μοριακή μορφή τού “κορονοϊού”. Επί πλέον προσφάτως, η κυβέρνηση τής Νοτίου Αφρικής ανακοίνωσε, ότι τα 4 πρόσωπα, στα οποία εκδηλώθηκε για πρώτη φορά η μετάλλαξη “Ο” είχαν πολύ ήπια συμπτώματα. Θα έλεγα, ότι μετά από δυο χρόνια καταταλαιπώρησης τώρα αρχίζω να κατανοώ, τι σόι σκατόπραμα είναι ο δράκος τού παραμυθιού. Και επειδή κάποιοι μπορεί να ισχυρισθούν, ΄τι “δεν είμαι ειδικός”, ή ότι είμαι “¨προκατειλημμένος”, ας διαβάσουμε τι μεταδίδουν οι ειδικοί, που βρίσκονται στην κορυφή τής επιστήμης και διαθέτουν τα πλέον υπερσύγχρονα ερευνητικά μέσα. Μεταφράζω από τον κάτωθι σύνδεσμο:

    Russischer Virologe: Omikron-Mutante könnte Pandemie beenden (ΡΩΣΟΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ: Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ Ο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ)
    https://www.wochenblick.at/russischer-virologe-omikron-mutante-koennte-pandemie-beenden/

    "Ο Ρώσος Ιολόγος καθηγητής ANATOLY ALTSTEIN θεωρεί πολύ πιθανό, ότι η νέα μετάλλαξη Ο τού κορωνοϊού θα μπορούσε να σταματήσει την πανδημία. Διότι η μετάλλαξη Ο έχει επενεργήσει περισσότερες από 30 μεταλλάξεις σε ένα και τον αυτόν μοριακό τύπο τής πρωτεΐνης ακίδας, δεδομένο, που είναι υπερβολικό για τις παθογόνες ιδιότητες τού ιού. Έτσι η επικινδυνότητα τού ιού είναι πλέον πολύ μειωμένη. Με αυτή την διαπίστωση τεκμηριώνει την διαπίστωση των Ιαπώνων λοιμωξιολόγων, ότι η μετάλλαξη “Δ” έσπρωξε τον ιό στην οδό τής βαθμιαίας πλήρους απόσβεσης”.

    Keine Delta-Variante mehr in Japan: Hat sich Virus in eigene Auslöschung mutiert? (Εξαφανίστηκε πλέον η μετάλλαξη Δ στην Ιαπωνία. Μεταλάσσεται ο ιός προς πλήρη απόσβεση;)
    https://www.wochenblick.at/keine-delta-variante-mehr-in-japan-hat-sich-virus-in-eigene-ausloeschung-mutiert/

    Αναμφίβολα, προκύπτει η ερώτηση, από πού συνάγω το συγκεκριμένο τέρμινο που παρέθεσα. Υπάρχει κάποιος, που φαίνεται να έχει πολύ καλή εσωτερική γνώση τού “αλλόκοτου”. Αυτός αναφέρει το συγκεκριμένο τέρμινο στο κάτωθι βίντεο. Διαφωνώ κάθετα με τις εκτιμήσεις τού εν λόγω ερευνητού στα περί “αδελφοτήτων”, για λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω στα πλαίσια ενός σχολίου. Όμως παρακολουθώντας τις κατά καιρούς παρεμβάσεις του προσεκτικά, διαπίστωσα, ότι αυτός διαθέτει κάποιες γνώσεις και πληροφορίες, ως βαθύτατα ψαγμένος, που μπορεί να μην διαθέτει κάποιος άλλος στο Ελληνικό διαδίκτυο.

    APOLLONIOS: Ο καιρός πλησιάζει προετοιμαστείτε!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=IkdmBdHJQ30

    Κατά συνέπεια, όποιος υπέκυψε στο δηλητηριασμό μέχρι σήμερα, έκανε ένα τεράστιο λάθος. Όποιος όμως υποκύψει στο διάστημα των επόμενων δυο μηνών λόγω εκφοβισμού, εκτιμώ, ότι το λάθος είναι χίλιες φορές πιο ανόητο, τελείως άχρηστο και αποτελεί την πιο ξεφτιλισμένη και άδικη πεπονόφλουδα, που στήθηκε ποτέ σαν παγίδα σε ανθρώπους. Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι με την λήξη τής “πανδημίας” τελειώνουν και οι επιθέσεις τής καμπάλ. Το μπαούλο περιέχει ακόμη κι άλλους σκελετούς. Όμως κάθε νίκη, μπορεί να αξιοποιηθεί σαν βήμα, για το επόμενο κτύπημα στην νικηφόρα πορεία.

    Ευχαριστώ από καρδιάς αυτούς, που πριν από 48 χρόνια με υποχρέωσαν να γίνω πρόσφυγας. Με την εκμάθηση τής Γερμανικής μπόρεσα να παρακολουθώ άνετα βιβλιογραφία στην Γερμανική γλώσσα και το γερμανικό διαδίκτυο, μια και το έφερε η ανάγκη, όποιος γερμανός θέλει να μιλήσει σοβαρά μαζί μου, να είναι υποχρεωμένος να μάθει γερμανικά. Διότι ενώ εγώ μιλάω γερμανικά, αυτοί μιλάνε μόνον την μητρική τους γλώσσα (με ελαχιστότατες εξαιρέσεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελληνες!!!

    Εμείς θα τους Γαμ#σουμε ότι.
    Έχουν και δεν έχουν!!


    Το ξέρω από παλιά..



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία τοποθέτηση αδερφέ...το ξέρω από παλιά... να είσαι σίγουρος ότι το ξέρουν και αυτοί, όπως να είσαι σίγουρος ότι είναι χεσμένοι πατόκορφα.

      Κωστή καλησπέρα, πάλι άργησα να γυρίσω αλλά δεν μπορούσα να μη δώσω παρόν τέτοια νύχτα.
      Λοιπόν, εκτός από την παραίτηση της κατσαρίδας που λέγεται Σάλενμπεργκ έχουμε και τις ακόλουθες:
      Ο οικονομικός διευθυντής της Aston Martin, o διευθυντής της υπηρεσίας παιδικής προστασίας της κομητείας του Λος Άντζελες, η σύμβουλος της (του) Καμάλα Σιμόν Σάντερς, ο Αμερικανός διευθύνων σύμβουλος της Barclays Bank- Jes Stanley μετά από έρευνα για τη σχέση του με τον άλλο κατσαρίδα Επστάιν, ο υπουργός παιδείας της Αυστραλίας Άλαν Τάτζ, ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός έφορος της περιφέρειας του Σικάγο Μάικλ Κέλι εν μέσω διαμάχης για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, ο Αρχι(δια)επίσκοπος των Παρισίων, και πόσες άλλες δεν έχουμε μάθει ακόμα.
      Οι παγκόσμια ελίτ έχει δημιουργήσει εταιρίες ΜΚΟ, οι γνωστοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και υπηρεσίες παιδικής μέριμνας για να φαίνεται ότι βοηθούν την ανθρωπότητα, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια σατανική ατζέντα που κάνει ακριβώς το αντίθετο.

      Εντωμεταξύ ένας δικαστής στις ΗΠΑ έδωσε διαταγή να ελευθερωθούν τα έγγραφα της Pfizer με τα στοιχεία των εμβολιασμών, τα οποία η FDA είχε προσποιηθεί στην πρώτη εντολή του δικαστηρίου ότι είναι πολλά, και ζήτησε
      55 χρόνια παράταση. Με τη δεύτερη δικαστική εντολή η Pfizer είναι αναγκασμένη να παραδίδει κάθε μήνα 500 αρχεία.
      Τα πρώτα στοιχεία που κατατέθηκαν αναφέρουν, μόνο για το πρώτο δίμηνο:
      - 42.000 σοβαρές επιπλοκές, από το εμβόλιο!
      - Ένας, στους 37 εμβολιασμένους νεκρός!
      - 270 περιπτώσεις άμεσης αποβολής!
      Διαβάστε και μοιραστείτε τα δεδομένα βόμβας:
      http://www.press-gr.com/2021/12/37.html

      Διαγραφή
    2. Φίλε tsute καλημέρα,

      επίτρεψέ μου να μην αναδημοσιεύσω αμέσως τώρα την ανάρτηση του press-gr κι ας χάσω τις πολλές χιλιάδες κλικ που θα έκανε. Θα το σκεφτώ λίγες ώρες στη δουλειά, ίσως πάρω θάρρος και από τις αναδημοσιεύσεις που θα γίνουν από άλλους. Πάντως αυτή τη στιγμή θα είναι σαν να αυτοκτονεί το μπλογκ. Μού την έχουν στημένη, τα έχω ξαναπει.

      Διαγραφή
    3. PFIZER = ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ 37 ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΥΛΟ

      Διαγραφή
    4. Τελικά.. δεν άντεξα. Έκανα μία πρώτη καταχώρηση για να αναθαρρήσει ο κοσμος. Ο Θεός βοηθός!

      Διαγραφή
  9. Υστερόγραφο:

    Επί πλέον οι ψυχώσεις, που έντεχνα διαδίδονται σχετικά με την μετάλλαξη Ο είναι ανόητες. (Δυστυχώς η ψύχωση και η παραπληροφόρηση γίνεταικαι από πολλούς καλοθελητές, που νομίζουν, ότι τετραγωνίζουν τον κύκλο, ενώ δεν χαμπαρίζουν από βέσπα. Δεν αναφέρω ονόματα, εκτιμώντας τις προθέσεις τους, αν και θα ήταν καλό πριν μιλάνε να ερευνούν και όχι να βγάζουν συμπεράσματα από την κοιλιά τους, χωνεύοντας το νεοταξικό αφήγημα και εκτοξεύοντας λαλίστατα κορώνες με αντινεοταξικό περικάλυμμα). Είναι γνωστό και αναμφισβήτητο, ότι οι μεταλλάξεις έχουν πολύ μεγαλύτερη μεταδοτικότητα, από ότι έχουν οι ιοί σε προηγούμενη μορφή. Όμως ή επικινδυνότητα των μεταλλάξεων μειώνεται συνεχώς από την μια μετάλλαξη στην επόμενη με γεωμετρική ταχύτητα. Το επιχείρημα, ότι λόγω τής πολύ μεγάλης επικινδυνότητας των μεταλλάξεων νοσούν βαριά και οι "εμβολιασμένοι", διότι δήθεν τα εμβόλια δεν τούς προστατεύουν από τις μεταλλάξεις, είναι σαθρό. Τα αντισώματα απέναντι σε ένα ιό διαρκούν για ολόκληρη την ζωή. Η εφημερίδα DIE WELT δημοσίευσε το 2012 έκκληση προς τούς επιζόντες από την ισπανική γρίππη τού 1917 - 1920 να προσφέρουν αντισώματα για μελλοντική προστασία άλλων (Το άρθρο αυτό προβάλλεται στο βίντεο με το σύνδεσμο που έπεται). Οι γερμανικές στατιστικές επίσης καταγράφουν, ότι από τον Απρίλιο τού 2021 η αύξηση των θανάτων προέρχεται κυρίως από καρδιοπάθειες, δηλαδή από τα "εμβόλια" και όχι από τον "κορωνοϊο" (Το στατιστικό γράφημα υπάρχει στο ίδιο βίντεο). Γι αυτόν τον λόγο οι στημένοι "ειδικοί" τής συμφοράς, επιμένουν, ότι δήθεν τα τεστ αντισωμάτων δεν έχουν καμία αξία. Επειδή οι "εμβολιασμένοι" που πεθαίνουν συχνά έχουν τα απαραίτητα αντισώματα (όπως τα έχουν και πολλοί "ανεμβολίαστοι" λόγω επίκτητης ανοσίας) αλλά πετσοκόβονται από τα ξυράφια γραφενείου και τούς θρόμβους. Η "πανδημία" σύντομα θα εκπνεύσει. Οι θάνατοι όμως προφανώς δεν θα μειωθούν. Ήδη, όπως αποκαλύπτουν τα στατιστικά στοιχεία, πρόκειται για "πανδημία" εμβολιασμένων, η οποια οφείλεταιβασικά στα δηλητήρια. Οπότε, η σύγκρουση θα προσλάβει σύντομα αποδεικτικό χαρακτήρα, μεταξύ των έντιμων ειδικών, που θα κληθούν να αποκαλύψουν την πραγματική (μη) επικινδυνότητα των μεταλλάξεων και των στημένων ψευτοεπιστημόνων, που θα επιμένουν να αποδίδουν τις θρομβώσεις και το ξυράφι από τα "εμβόλια" στον ακίνδυνο πλέον "κορωνοϊό". Η διεξοδική διαφώτιση και η ενημέρωση είναι αυτές, που καλούνται να οδηγήσουν με τεκμηριωμένο τρόπο και χειροπιαστές αποδείξεις το αφήγημα σε κατάρρευση. Τα επιχειρήματα πρέπει να είναι ψαγγμένα, κατασταλαγμένα και ακράδαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΜΙΚΡΟΝ.
      ``HISTOIRE D' O'' - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΚΡΟΝ'' ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.
      ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΜΑΖΟΧΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ. ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ, ΤΩΡΑ Η ΜΑΣΚΑ [ΣΗΜΕΙΩΣΗ, ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΟΠΕΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ]...
      ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.
      ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΕ ΑΝΕΛΙΞΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Διονύση και συγνώμη για την οικειότητα αυτό όμως νιώθω,η τοποθέτησή σου είναι καταπληκτική και συμφωνώ σε όλα.Οι δύο επόμενοι μήνες νομίζω πως είναι σημαντικοί αλλά και πιεστικοί.Επίσης συμφωνώ στο ότι και να τελειώσει "η πανδημία"τα προβλήματά μας δεν θα τελειώσουν.Ισως υπάρξει ένα μικρό διάλειμμα για λίγους μήνες αλλά μετά νέα γεγονότα θα έρθουν.Σενάρια ρύπανσης της ατμόσφαιρας ή του νερού που θα συνδεθούν με την κλιματική αλλαγή ή κάτι άλλο που θα μοιάζει πραγματικό και θα διχάζει και πάλι τους ανθρώπους. Ευρυδίκη

      Διαγραφή
  10. https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/1038384_i-amerkel-apohaireta-tin-kagkelaria-me-horodia-kai-pank-moysiki

    ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΝΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΑΛΛΟ.
    ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΑΛΛΟ, ΡΕ ΤΟΥΣ ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο σύνδεσμος στο προηγούμενο σχόλιο:

    https://terraherz.wpcomstaging.com/2021/12/02/corona-was-wird-verschwiegen-impfpflicht-antikoerper-2g-uebersterblichkeit-intensivbetten/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Διονύση,

    Δεν έχει σημασία το πότε θα συναντηθούμε δια ζώσης. Συναντιόμαστε και εδώ, έτσι και αλλιώς. Σημασία έχει όταν συναντηθούμε να ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ όλοι μαζί την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή