«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

AXAXAXAXA ..Έγκυρη ενημέρωση λέμε!

 



 

 

twitter.com/Makis_Tr

twitter.com/aftolykos 



12 σχόλια:

  1. ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ
    ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ
    ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ
    ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ.
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ.
    ΔΩΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΙ,
    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΩΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍👍👍
      χαχαχα.. κι αυτό το "Θέμα", πιο ευνοημένο από την "Καθημερινή" βρε παιδί μου..
      Για το Κατερινάκι μας... δεν μάς είπες.

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
  2. https://attikanea.info/%CE%A4%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%A4%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%A9%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%9F%CE%A3-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%95%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/

    ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω! ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ......
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. Όταν πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το "μακελειό" με πρωτοσέλιδο τον Τράγκα να κατηγορεί τον μητσοδράκουλα ότι του "παρέσυρε" τον γιό του, είχα άσχημο προαίσθημα και σκέφτηκα ότι η εκδικητικότητα τους θα τον χτυπήσει.
      Ήταν πολύ βαριά αυτά που κατηγορούσε το κουλό και η "μάμυ" είναι ύπουλη και εκδικητική.
      Δυστυχώς...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  3. Πρώτο Θέμα δλδ ΘΕμος ΜΑκης, Θέμος Αναστασιάδης και Μάκης Τριανταφυλλόπουλος,αμφότεροι κομμουνισταί, μερίδιο από 40% και 20% ο Καραμήτσος, νυν εκδότης.
    Ιδρύουν οσονούπω νέα εταιρεία μέσω της οποίας δανείζονται από τράπεζα 30 εκατ., τις οίδε με ποιες εγγυήσεις,αγοράζωντας την εφημερίδα τους, τουτέστιν ενθυλακώνοντες τα 30 μεταφέρωντας το δανειακό βάρος στην νέα εταιρεία το οποίο εισέτι δεν έχει εξοφληθεί!
    Ασύδοτοι ιδιοκτήτες ΜΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς τον σεξιστή ΘΕ εδώ και μερικά χρόνια. Αυτόν τον γλεντάει αυτή τη στιγμή ο Βελζεβούλης.

      Διαγραφή
    2. Τώρα ο Θέμος,ο τρελιαρης.
      ξοδεύει τα 5 μύρια.. €υρουδακια
      Που τα είχε ζουληξει..
      Στον Άγιο Πέτρο!!
      Και πίνει φρέντο Σκετο00!!

      Χαχαχαχαχα😁😆😅😂🤣😭!!!!


      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα σας Κυρίες και Κύριοι,
    δεν πιστεύω να μην έχετε ακούσει το καινούργιο άσμα που κυκλοφορεί:

    Μπορείτε να βάλετε την υποχρεωτικότητα, τα μπόλια και τις μπατονέτες στον κώλο σας:

    https://rumble.com/vqabfb--...-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο λουλης εχει κοψει καπιστρι,''' νικησαμε τον κορονοιο και τις φυσικες καταστροφες''' λεει, και ειμαστε πρωτοι σε θανατους ,και η Ελλαδα ολοκληρη πληττεται [μετα απ τις πυρκαγιες] απο καταστροφικες πλημμυρες...ο μπογιαααας που ειναι να τον μαζεψει;;;;στη δικαιοσυνη δεν εχω εμπιστοσυνη,εμπιστευομαι ομως τους ψυχιατρους κι ελπιζω να του φορεσουν ζουρλομανδυα....ρε ταχει παιξει ο μαλακας;;; που στο διαολο ζει;;;επεσε μικρος απ την κουνια και θα την πληρωσουμε εμεις;;;το ηλιθιο,το ζαβο,το μαλακισμενο,που να πνιγει απ τη μαλακια του.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αστυνόμος Μπέεεκας14 Δεκεμβρίου, 2021 15:55

    Μήν τά παρεξηγείτε τά αθώα τούτα παιδιά. Μπορεί νά 'χουν καί όλοι δίκιο. Μπορεί νά τό έβγαλαν σέ διαφορετικούς χρόνους. Τό ερώτημα όμως είναι γιατί η Καθημερινή πχ δέν έκανε νέα προσφορά στόν πληστειριασμό δεκαπλασιάζοντας τά ραντεβούζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή