«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

2022 - ΕΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ __ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!


Πάει ο Παλιός ο Χρόνος - Παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου


 

22 σχόλια:

  1. ΤΟ 2020 ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΑ!(έκανα παρέα με αντίθετους χωρίς να το ξέρω)τομαθα επιτελους ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ!!! ΤΟ 2021 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ το2021 και το ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΙΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΝΟΣ ΑΓΑΠΗ ΣΟΦΙΑ ΧΑΡΑ ΑΦΟΒΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.🆘ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! (ΠΕΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ)+ΔΟΞΑΣΙ Ο ΘΕΟΣ ΙC.XP.💪🇬🇷👼

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπλα, κράνη, εξαρτήσεις αναλάβατε.!!!

    Έτος 2022.. Έτος του πονηρού.

    Λίγοι μήνες έμειναν.

    Τα 100 χρόνια του κανόνα από την καταστροφή της Σμύρνης ,φέτος συμπληρώνονται.

    Επιστράτευση.!!!

    Τα πάντα τελειώνουν φέτος!!!

    Χρόνια καλά και ευλογημένα!!!

    Θα πάμε και όπως πάμε , θα γυρίσουμε ΝΙΚΗΤΕΣ.!

    Τούτο γαρ θέλημα Θεού.!

    Στις επάλξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑ.....KΑΛΗ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α....ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά σε εσένα Κώστα μου και σε όλους τους φίλους του φιλόξενου διαδικτυακού σου στεκιού. Εύχομαι το 2022 να γίνει το έτος που θα μείνει στην ιστορία της Ανθρωπότητας ως το χρονικό σημείο όπου το σκότος νικήθηκε από το Φως του τριαδικού μας Θεού. Αγάπη, δικαιοσύνη, αντίσταση στο κακό, υγεία, αντοχή και ευτυχία για όλους τους αφυπνισμένους Ανθρώπους και ξύπνημα της συνείδησης για τους πλανεμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου,

      σε ευχαριστούμε, έχεις τις καλύτερες ευχές επίσης, από όλους μας!
      Και προσωπικά, σού εύχομαι επίσης, όλοι αυτοί που παρεμπόδισαν το θεάρεστο κ αρεστό στους προγόνους μας έργο σου-λειτούργημα, να έρθουν και να σού ζητήσουν ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ.

      Διαγραφή
  5. Αγαπημένοι Φίλοι Διοδοταίοι,

    Εύχομαι σε όλους μια ΛΑΜΠΡΗ ανατολή του 2022. Το ΦΩΣ του νέου έτους να φωτίσει τις καρδιές όλων των ανθρώπων και να αποτελέσει την έναρξη μιας νέας ΦΩΤΕΙΝΗΣ εποχής για την ανθρωπότητα.

    Εύχομαι το 2022 να κατανοήσουμε τι πρέπει να κάνουμε, έτσι ώστε να βάλει ο καθένας το λιθαράκι του για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    Εύχομαι στη ΜΑΝΑ ΓΑΙΑ μας καλή και ήρεμη συνέχεια στο ταξίδι της, χωρίς να κρατά κακία σε όσα απο τα παιδιά της την έχουν παραμελήσει.

    Για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, την ΕΛΛΑΔΑ μας, εύχομαι η νέα χρονιά να αποτελέσει την αρχή του τέλους των πληγών της.

    Τέλος, για εμάς τους Έλληνες, απανταχού στον πλανήτη, εύχομαι στο έτος που ανέτειλε, να συναντηθούμε με τα Αδέλφια μας απο την συμπαντική μας Πατρίδα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα φίλε μου Διόσκουρε, όπως πρέπει.
      Ευχές κι από εμάς και προς την οικογένειά σου, και να σού εκφράσω επίσης, ότι ήταν μεγάλη μας χαρά που ήρθες στην παρέα μας το έτος που πέρασε. Μαζί εδώ πάλι το 2022 θα διυλίσουμε τα καλώς και κακώς κείμενα και θα προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε και τους προγραμματισμένους.

      Έρρωσθε

      Διαγραφή
  6. Δε θα είναι έτος απελευθέρωσης. Χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To γράφουμε για να εισακουστεί.
      Χρόνια Πολλά!

      Διαγραφή
    2. Η ελευθερία είναι κυρίως ένα πνευματικό καθεστώς. Όσοι περπατάνε σκυφτοί, ότι και να συμβεί στην εξωτερική σφαίρα, έτσι θα παραμείνουν, εάν δεν αποφασίσουν να σηκώσουν το κεφάλι. Αντιθέτως, όταν πιστεύουμε στην ελευθερία και μαχόμαστε για αυτήν, τότε κάθε έτος, κάθε μήνας, κάθε εβδομάδα, κάθε ημέρα και κάθε στιγμή μετατρέπονται σε κοιτίδα απελευθέρωσης, έλκοντας ταυτοχρόνως την εγκαθίδρυση τής ελευθερίας σε κάθε σφαίρα τής ύπαρξής μας. Τα βασικά σημεία τών καιρών υποδηλώνουν, ότι το 2022 θα αποβεί το έτος θριάμβου τής Μεγάλης Αφύπνισης. Πάνω σε αυτήν την εύφορη γη θα ριζώσει και θα αναπτυχθεί μια πρωτόγνωρη και αληθηνή Ελευθερία στην πορεία των επόμενων ετών. Είναι ανόητο να πιστεύουμε, ότι θα αλλάξουν προς το καλύτερο τα κοινωνικά καθεστώτα, εάν δεν αλλάξουμε πρώτα οι άθρωποι. Ο σπόρος αυτός έπεσε ήδη στο χώμα τής διάννοιας και τής καρδιάς πληθώρας εκατομμυρίων ανθρώπων. Θα τον διαφυλάξουμε και θα τον καλλιεργήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας. Εάν ανεφερόμαστε σε "ελευθερία" και εννοούμε καταστάσεις προηγούμενων ετών, ή την "ελευθερία", που υποσχέθηκε ο μητσοτάκης με τα 7 "μπόλια" στούς αφελείς, τότε μάλλον μια τέτοιου είδους "ελευθερία" δεν πρόκειται να έλθει κατά την διάρκεια τού νέου έτους. Ο Τζωρτζ Όργουελ έγραψε στο "1984", ότι με βάση το new speak ο όρος "ελευθερία" θα αναφέρεται από τις μεγάλες αδελφές στην πιο ωμή και απρόσκωπτη σκλαβιά. Όμως το 2022 δεν είναι το 1984. Από τότε πέρασαν 38 χρόνια. Και το μόνο που έπεσε έξω ο Γιώργαρος, είναι ότι ο "μεγάλος αδελφός" είναι οι θλιβερές τεκνατζούδες αδελφές τής εξουσίας. (Ξεκαθαρίζω για μια ακόμη φορά, ότι δεν με αφορά, ούτε ασχολούμαι με την γεννετήσια επιλογή τού κάθε ιδιώτη, όταν αυτή δεν έχει τελετουργικό χαρακτήρα, δεν παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν προκαλεί τον κοινωνικό περίγυρο και δεν προπαγανδίζει εκ συστήματος την όποια σεξουαλική εκφορά).
      Καλή Χρονιά σε όλους. Με υγεία, χαρά, αντοχή και συνειδητή συνεισφορά στην αφύπνιση των αδελφών μας.

      Διαγραφή
  7. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Δεν είναι το Ισλαμαμπάντ αλλά η πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

    https://www.youtube.com/watch?v=YtzdgzZJfV4&t=122s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σύνταγμα το έχουν κάνει κουρελόχαρτο, αλλά χθες η πλατεία Συντάγματος έγινε Καμπούλ, με 30ρηδες λαθροεισβολείς, χωρίς γυναίκες, χωρίς μέτρα και αποστάσεις, χωρίς εμβόλια ή πιστοποιητικά εμβολίων – τεστ και μάσκες!
      Φυσικά κατέστρεψαν την φάτνη γιατί αυτά δεν συμβαίνουν στο ισλαμαμπάντ…
      https://www.youtube.com/watch?v=4d5GCGKSE2U
      Γιόρτασαν ελεύθερα την ίδια ώρα που οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι σε λοκντάουν και η αστυνομία φυσικά δεν ήταν εκεί να τους ελέγξει βάζοντας τους πρόστιμα, γιατί είχε πολύ σοβαρές ασχολίες χθες!!!
      1ον έπρεπε να φυλάνε μαζί με τα ΜΑΤ την συναυλία του βλαχοδήμαρχου γιατί σύμφωνα με φήμες κινδύνευε ο ρουβάς να φάει γιαούρτι!
      2ον έπρεπε πάλι σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΑΤ να σπεύδουν όπου οι ταλαίπωροι Έλληνες διασκεδάζανε πέραν του ωραρίου. Ολόκληρη διμοιρία ΜΑΤ μαζί με 10 περιπολικά έσπευσαν στο Μπουρνάζι όπου η ώρα ήταν 2.30 αλλά εξακολουθούσαν να διασκεδάζουν σε κέντρο.
      Επίσης καφέ – μπαρ στο Ρέθυμνο τολμούσαν οι αθεόφοβοι να παίζουν μουσική και φυσικά η αστυνομία [οι ίδιοι που είναι ΚΟΤΕΣ στο Ζεφύρι και χθες στο Σύνταγμα] έβαλαν λουκέτο!!!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  8. ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΧΡΟΝΟ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΥΡΟΕΙΔΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΜΑ. ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: Αντώνης Παπαντωνίου 15 ώρ. · ΑΝΤΙ ΕΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ: "ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ, ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ"!!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις καλύτερες ευχές κι από εμάς προς όλη την οικογένειά σου φίλε Δημήτρη!
      Το ότι δεν θα πεθάνουμε ποτέ π@@τάνες νεκροθάφτες ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ! 🙂

      Διαγραφή
  9. ΑΝΟΊΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ...‼️‼️‼️ Aυτά δεν τα δεixνoυν τα καvάλια...

    https://www.brighteon.com/6f135458-5f0a-4d45-9d30-8d3bfea6991d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΕΧΑΣΕΣ! ...

    https://www.brighteon.com/8096e1c9-6896-4c70-afca-ecf9539c476f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα..τετοιες σιχαμενες φατσες εμπιστευοντε;

      Διαγραφή
  11. Σε όλους εσάς που σπέρνετε το φως μέσα στο σκοτάδι που επικρατεί σε όλη την Ευρώπη,σας εύχομαι δύναμη,πίστη,υγεία ψυχραιμία,καθαρό μυαλό για το καινούργιο έτος.Κρατήστε την θετικη σας σκέψη,την αποφασιστικότητα σας και το χαμόγελο σας λάβαρο και για το 2022.
    Το ελληνικό DNA eivai aθάνατο και γεμάτο εκπλήξεις.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΑ ΒΡΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΜΑΤΑ !
    ΩΡΑΛΙΡΑΛΑ ΩΛΑΡΑ ! ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ !
    ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ! ΕΙΠΑΜΕ ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΑΒΔΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ! .
    ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΔΩΣΕ HERSHEL WOODY WILLIAMS !
    TI EXΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΚΟΛΑ ΑΠΕΞΩ ;; ΡΑΑΑΑΒΔΙΙ !
    ΤΡΕΧΑΤΕ ΧΑΖΑΡΑΚΙΑ ,ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΕΣΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ .
    ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ .ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝ .ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ .ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ .
    ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ! .
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!
    ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟΟ ! ΦΕΡΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ !
    ΧΕΧΕΧΕΧΕ! ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΦΙΝΙΑ ! ΣΚΑΜΝΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,ΕΧΕΙ ΚΟΦΙΝΙΑ .
    NORMIS....ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΓΟΝΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά!.. Καλή Δύναμη, Πίστη, Σοφία και Αγάπη

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή