«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ


 

οι πραξικοπηματίες θα πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους

Κλεάνθης Γρίβας

17 Ιανουαρίου 2022

«Άθλιε γελωτοποιέ, το δηλητήριο που χύνεις θα σε σκοτώσει...»

Verdi, Rigoletto

 

1. Η καταιγίδα που πλησιάζει θα είναι τρομακτική

2. Επιτελείς και συνεργοί του παγκόσμιου πραξικοπήματος

3. Μπροστά στην παγκόσμια τεχνοκρατική δικτατορία

4. Το Καρτέλ της Big Pharma και της Ιατρικής Συντεχνίας

 

1. Η καταιγίδα που πλησιάζει θα είναι τρομακτική

 

Πλησιάζει «η καταιγίδα που θα γεννήσει ο νους του ανθρώπου» (Ελύτης). Όταν οι άνθρωποι καταλάβουν ότι έχουν εξαπατηθεί, η οργή τους θα είναι τρομακτική (Alex Berenson). Και οι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας θα πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους.  

Σύμφωνα με τη διάσημη ρήση που αποδίδεται στον Mark Twain, «είναι ευκολότερο να εξαπατήσεις κάποιον, παρά να τον πείσεις ότι έχει εξαπατηθεί». Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στην εξαπάτησή τους γιατί βλέπουν ό,τι θέλουν να δουν και ακούνε ό,τι θέλουν να ακούσουν, χωρίς την παρεμβολή της κοινής λογικής. Αν δεν ίσχυε αυτό, εκατομμύρια ατομικές και μαζικές τραγωδίες θα είχαν αποφευχθεί. 

Στην υπηρεσία αυτής της εκστρατείας εξαπάτησης, βρίσκεται –μεταξύ άλλων– τόσο η συστηματική απόκρυψη όσο και η εκ των υστέρων αναγκαστική παραδοχή παλαιόθεν γνωστών παρενεργειών των «εμβολίων»-Frankenstein, μόνο όταν η εγκληματική Big Pharma και οι λακέδες της δεν μπορούν να τις αποκρύπτουν πλέον. Όπως, για παράδειγμα, η Εγκάρσια Μυελίτιδα, γνωστή παρενέργεια των «εμβολίων» από την πρώτη φάση των κλινικών τους δοκιμών, που ανακαλύφθηκε «προσφάτως», εν είδει αρχαιολογικού ευρήματος,  (!) 

  • Στις 15 Ιανουαρίου 2022, δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα in.gr ότι ο διεφθαρμένος ρυθμιστικός οργανισμός ΕΜΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγνώρισε μια «νέα» (!!) παρενέργεια, την εγκάρσια μυελίτιδα: 

[Τίτλος]: «ΕΜΒΟΛΙΟ – ΝΕΑ [?] ΠΙΘΑΝΗ [?] ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕMA) για τα AstraZeneca και Johnson & Johnson - Η εγκάρσια μυελίτιδα είναι νευρολογική πάθηση που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή του νωτιαίου μυελού». (in.gr, 15-01-2022)

https://www.in.gr/2022/01/15/b-science/sars-cov2/emvolio-nea-pithani-parenergeia-anagnoristike-apo-ton-ema-gia-ta-astrazeneca-kai-johnson-johnson/ 

  • Όμως, στις 15 Μαρτίου 2021, (δηλαδή προ 11 μηνών περίπου) αναφέρθηκε στη Ζούγκλα ότι η Εγκάρσια Μυελίτιδα ήταν μια όχι σπάνια παρενέργεια των «εμβολίων»-Frankenstein, που ήταν ήδη γνωστή από την πρώτη φάση των κλινικών δοκιμών της AstraZeneca από το καλοκαίρι του… 2020. Η οποία, αναφέρθηκε ως «νέα», (!) με καθυστέρηση 1,5 και πλέον έτους από την διαπίστωσή της. 

[Τίτλος]: «ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ (μέρος 7. Τα «Εμβόλια»-Frankenstein στο προσκήνιο: Pfizer – Moderna – Astra Zeneca)». Zougla, 16 Μαρτίου 2021 https://www.zougla.gr/apopseis/article/sas-eksapatoun-anendiasta/

 

2. Επιτελείς και συνεργοί του παγκόσμιου πραξικοπήματος 

Όπως τόνιζα επανειλημμένα από τις αρχές του εφιαλτικού έτους 2020, η αναβάθμιση της «κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την υγεία» (της 30ης  Ιανουαρίου 2020) σε «παγκόσμια πανδημία», (πρώτα από τον Χίτλερ του 21ου αιώνα Bill Gates στις 10/3/2020 και, και, εν συνεχεία, από τον υπάλληλό του, τέως τρομοκράτη και διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας Tedros Ghebreyesus, στις 11/3/2020), σηματοδότησε την έναρξη της εφαρμογής ενός παγκόσμιου και ιστορικά πρωτοφανούς κοινωνικο-πολιτικού πραξικοπήματος, με πρόσχημα έναν εργαστηριακά κατασκευασμένο χιμαιρικό «ιό».

 

[*] Σημείωση: Χίμαιρα: Στη Βιολογία, ο όρος υποδηλώνει έναν οργανισμό που οι ιστοί του ανήκουν σε δύο γενετικώς διάφορα είδη, δηλαδή ένα δημιούργημα από διαφορετικά βιολογικά είδη. Στην Ελληνική Μυθολογία, ο όρος αναφέρεται ως ένα πολύμορφο τέρας με κεφάλι λιονταριού, κορμί γίδας και ουρά φιδιού, που έβγαζε από το στόμα φωτιές. (Όμηρος, Ιλιάδα). Η Χίμαιρα ήταν παιδί του Τυφώνα και της Εχίδνας (που ήταν μισή γυναίκα και μισή φίδι). Αδέλφια της ήταν η Λερναία Ύδρα, ο Ορθος (σκυλί-τέρας με δύο κεφάλια και φιδίσια ουρά) και ο Κέρβερος (ο φύλακας του κάτω κόσμου με τα πενήντα κεφάλια και τις φιδίσιες ουρές). Και παιδιά της ήταν ο Λέων της Νεμέας και η Σφίγγα με κεφάλι γυναίκας και σώμα λιονταριού. (Ησίοδος). https://www.zougla.gr/apopseis/article/italia-2015-i-rai3-provali-ekpompi-gia-kinezika-viologika-piramata-me-ton-koronoio [Ζουγκλα, 7-4-2020]

 

3. Μπροστά στην παγκόσμια τεχνοκρατική δικτατορία 

Στόχος είναι η σεισμική αναθεώρηση του μοντέλου της διακυβέρνησης και των χρηματοπιστωτικών συστημάτων που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της «πανδημίας». 

Αυτές οι εξελίξεις, που φτάνουν πολύ πιο πέρα ​​από τον τομέα της υγείας, δείχνουν ότι επιδιώκεται μια ανησυχητική προώθηση της παγκόσμιας τεχνοκρατίας, μιας μορφής δικτατορικού-συγκεντρωτικού ελέγχου με γνώμονα την επιβολή ενός ολιγαρχικού ελέγχου στην παραγωγή και στην κατανάλωση των πόρων – που η Wall Street Journal χαρακτήρισε ως «τον αντιδημοκρατικό κανόνα των ελίτ που πιστεύουν ότι γνωρίζουν καλύτερα». (βλ. Wood, 2018, 2020 – Fitts, 2020a, 2020b – Schinder, 2020 – Schumacher, 2020 – White, 2020).

  

  • Wood, PM (2018). Τεχνοκρατία: Ο σκληρός δρόμος προς την παγκόσμια τάξη. Mesa, AZ: Coherent Publishing, LLC.

  • Wood, PM (2020, 19 Αυγούστου). Οι δίδυμοι-σιαμαίοι της τεχνοκρατίας και του υπερανθρωπισμού.Technocracy News & Trends.

         https://www.technocracy.news/the-siamese-twins-of-technocracy-and-transhumanism/

        https://www.wsj.com/articles/the-davos-crowd-embraces-big-global-government-11580072029

 

Και εναντίον αυτού του εργαστηριακά κατασκευασμένου χιμαιρικού «ιού», εκστράτευσαν απολύτως συντονισμένα και με μια συγκλονιστική ομοιομορφία: 

(α) Όλα τα διεφθαρμένα νομοθετικά όργανα και οι κυβερνήσεις. 

(β) Όλοι οι εξαγορασμένοι διεθνείς ή πολυεθνικοί και εθνικοί δημόσιοι δήθεν «ρυθμιστικοί οργανισμοί» (ΠΟΥ, ΕΜΑ / FDA, CDC, κ.α.), 

(γ) Όλα τα έμμισθα παπαγαλάκια: τεχνο-επιστήμονες (που σημαίνει πολέμιοι της επιστήμης), «ερευνητές», τηλε-γιατροί, δημοσιογραφίσκοι και λογοκριτές (της πλάκας), όλοι στην υπηρεσία της εξουσίας από την οποία ψωμίζονται και ψωνίζονται. Και τέλος, 

(δ) Ένα πλήθος «γιατρών», που διαθέτουν μια ανατριχιαστικά περιορισμένη «σωληνοειδή γνώση», η οποία ισοδυναμεί με άγνοια γιατί δεν επιτρέπει καμιά επαφή ή διασύνδεσή της με κανένα άλλο τομέα του επιστητού και αποτρέπει την ανάπτυξη κριτικής σκέψης’  «γιατρών» που είναι φορείς μιας χυδαίας κουλτούρας χοιροστασίου (εξού και οι χαρακτηρισμοί «γουρούνια», «ζώα», «σκουλήκια», «ελεεινοί» και άλλοι συναφείς όταν αναφέρονται σε ανθρώπους), οι οποίοι αποκαλύπτουν απλώς ή την φάρμα των ζώων στην οποία διαμορφώθηκαν ή τα κομματικά βουστάσια στα οποία εκκολάφθηκαν’ «γιατρών» που «ξέρουν» χωρίς να ξέρουν ή «γιατρών» που ξέρουν αλλά δεν μιλούν χωρίς να τρελαίνονται, έχοντας ασκηθεί στη χρήση της διπλής σκέψης και της σχιζοφρενικής διπλής γλώσσας: 

«Το μυαλό του [Γουίνστον Σμιθ] γλίστρησε στο λαβύρινθο της διπλής σκέψης. Να ξέρεις και να μην ξέρεις. Nα έχεις συνείδηση όλης της αλήθειας και παράλληλα να λες εντέχνως κα­τασκευασμένα ψέματα. Να έχεις ταυτόχρονα δύο γνώμες που η μία αναιρεί την άλλη, πιστεύοντας και τις δύο. Να χρησιμοποιείς τη λογική ενάντια στη λογική. Να αρνείσαι την ηθική και να την αξιώνεις. Να πιστεύεις ότι η δημοκρατία είναι αδύνατη και ταυτόχρονα ότι το Κόμμα ήταν ο φύλακας της δημοκρατίας. Να ξεχνάς ό,τι είναι αναγκαίο να ξεχαστεί, και να το ξαναθυμάσαι τη στιγμή που χρειάζεται, και αμέσως μετά να το ξεχνάς και πάλι. Και προπάντων να εφαρμόζεις την ίδια μέθοδο στη μέθοδο καθαυτή. Αυτή ήταν η ύστατη πανουργία: να πάψεις ενσυνείδητα να έχεις συνείδηση, και μετά να επιβάλεις στον εαυτό σου την άγνοια της πράξης της αυτο-ύπνωσης που μόλις διέπραξες. Ακόμα και η κατανόηση του όρου «διπλή σκέψη» προϋποθέτει τη χρησιμοποίηση της διπλής σκέψης». (George Orwell, 1984, Κάκτος, σ. 42) 

Όλοι αυτοί, στην υπηρεσία της συμμαχίας της Big Pharma και της ηγεσίας της Ιατρικής Συντεχνίας (που συναπαρτίζουν την πιο επικίνδυνη μορφής οργανωμένου εγκλήματος στην ιστορία της ανθρωπότητας), συνεργούν στο εν εξελίξει ανθρωποβόρο πλανητικό μετα-ναζιστικό πραξικόπημα που καθοδηγείται από το επιτελείο των ψυχοπαθών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του Νταβός, τα μέλη του οποίου οραματίζονται μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση», τη μείωση του πληθυσμού, τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, την Παγκόσμια Κυβέρνηση και, εν τέλει, την επιβολή σε παγκόσμια κλίμακα μιας σύγχρονης μετα-ναζιστικής τεχνοκρατικής φεουδαρχίας, που θα είναι εξοπλισμένη με μια τεχνολογία με ασύλληπτες δυνατότητες παρακολούθησης, ελέγχου και επιβολής, και η οποία θα έχει δύο κέντρα: Την Ουάσιγκτον και το Πεκίνο. 

Αλλά, όπως αρχίζει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, οι πραξικοπηματίες θα πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους (που ο αριθμός τους θα μεταβληθεί σε χείμαρρο μετά την είσοδό μας στον δεύτερο χρόνο –των παρενεργειών– από την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών), πριν προλάβουν να υλοποιήσουν τα παρανοϊκά σχέδιά τους για την οικοδόμηση της κόλασης της παγκόσμιας μετα-ναζιστικής φεουδαρχίας. 

 

Το Καρτέλ της Big Pharma και της Ιατρικής Συντεχνίας 

Καθοριστικό ρόλο στην επιχείρηση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» διαδραματίζει η εφιαλτική διείσδυση του βουλιμικού και αδίστακτου φαρμακοβιομηχανικού Καρτέλ στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης που γίνεται φανερή αν ληφθεί υπόψη ο ασφυκτικός έλεγχος που ασκεί στα σημαντικότερα όργανα που διαμορφώνουν τις πολιτικές υγείας (αρρώστιας) σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, μέσω της εξαγοράς των διεφθαρμένων κρατικών αξιωματούχων και του ιατρικού κατεστημένου. Αυτή η ανίερη συμμαχία περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων– και τους εξής οργανισμούς: 

* Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF / Νταβός)

(ιδρυτής και μόνιμος πρόεδρος της συμμορίας του Νταβός, είναι ο διαβόητος Klaus Schwab, συγγραφέας του The Great Reset)    

* Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

* Παγκόσμια Τράπεζα (WB)

* Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

* Παγκόσμια Συμβ. Επιτροπή για την Ασφάλεια των Εμβολίων (GACVS) του ΠΟΥ

* Συμβούλιο Διεθνών Οργανισμών Ιατρικών Επιστημών (CIOMS),

* Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ΗΠΑ

* Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου των Νόσων (CDC), ΗΠΑ

* Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), ΗΠΑ

* Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων (NIAID), ΗΠΑ

* Ινστιτούτο της Ιατρικής (ΙΟΜ), ΗΠΑ

* Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (συντεχνιακό όργανο των παιδιάτρων),

* Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), Ε.Ε.

* Ευρωπαϊκά Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου των Νόσων (ECDPC), Ε.Ε.

* Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI), Ηνωμένο Βασίλειο,

* Brighton Collaboration & Brighton Collaboration Foundation,

* Cochrane Collaboration, κ.α. 

Όλα αυτά τα ιδρύματα και οργανισμοί εμπλέκονται de facto στην προώθηση των άκρως κερδοσκοπικών πολιτικών εμβολιασμού. Μέσω αυτού του «έγκυρου» δικτύου, η βιομηχανία των εμβολίων γενικά και, η βιομηχανία των «εμβολίων» Frankenstein ειδικά, απέκτησε –εκτός των άλλων και– τον παγκόσμιο έλεγχο της αξιολόγησης της ασφάλειας των εμβολίων και καθιέρωσε ένα ενιαίο πρότυπο που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων, το οποίο έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να αποκλείεται η ύπαρξη κάθε «αιτιώδους σχέσης» μεταξύ των «εμβολίων» και των σοβαρών βλαβών και των θανάτων που προκαλούν. 

Επιπλέον, οι διάφορες θεσμικές και άμεσα οικονομικές συνεργασίες (όπως π.χ. αυτές του British Medical Journal με τη Merck και τη GlaxoSmithKline και οι αντίστοιχες του Lancet) συνεπάγονται αναγκαία «συγκρούσεις συμφερόντων» οι οποίες παραβιάζουν βάναυσα τις θεμελιώδεις ηθικές και επιστημονικές απαιτήσεις – και, πρωτίστως, την απαίτηση για διαφάνεια, για την πλήρη αποκάλυψη των ευρημάτων, και την διαθεσιμότητα των ερευνητικών δεδομένων για ανεξάρτητες επιστημονικές αξιολογήσεις.  

Το συμπέρασμα είναι προφανές: Πέραν όλων των άλλων, ο συνδυασμός των εταιρικών και ακαδημαϊκών οικονομικών συμφερόντων και η εγκληματική συμπαράταξη της Big Pharma και της Ιατρικής Συντεχνίας οδηγεί πάντοτε στην καταστροφική διαφθορά της επιστήμης.

Κ.Γ.

 

grivas.info 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Σημείωση Διόδοτου: Αποσπάσματα από άλλη ανάρτηση του grivas.info : 

 ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΣΤΙΣ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022


Γιατί βλέπουμε τώρα μια στροφή στην αφήγηση

Ο Biden χρειάζεται κάποια “καλά νέα” για την ομιλία του για την Κατάσταση της Ένωσης, καθώς θα είναι η τελευταία του ευκαιρία να «βοηθήσει να μετακινηθεί η βελόνα πίσω στο μπλε» [το Δημοκρατικό Κόμμα]. Και ο τρόπος που μπορεί να το κάνει είναι να κηρύξει τη λήξη της πανδημίας, πράγμα που θα του επιτρέψει να ισχυριστεί ότι είναι ο μεγάλος απελευθερωτής που τερμάτισε οριστικά τα μέτρα της «πανδημίας».

«Εάν το χειριστούν αυτό σωστά, μπορούν να δώσουν στους εκλογικούς τους πράκτορες και στους [επαγγελματίες] συκοφάντες των μέσων ενημέρωσης, όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ενισχύσουν τις προοπτικές των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022», γράφει ο Jeff Childers. [Coffee and COVID, 10-01-2022]

Αλλά για να κάνουν αυτή την αναστροφή με τρόπο αξιόπιστο, πρέπει να αρχίσουν να μειώνουν το ποσοστό των περιπτώσεων τώρα. Και αυτό ακριβώς βλέπουμε να συμβαίνει. Για παράδειγμα, τα CDC άλλαξαν πρόσφατα τις οδηγίες τους ώστε «να μην χρειάζεται να κάνετε επανέλεγχο αφού αναρρώσετε από τον COVID», για να μην υπάρχουν άλλα ψευδώς θετικά αποτελέσματα από άτομα που έχουν αναρρώσει.

Η ίδια ξαφνική αλλαγή της αφήγησης παρατηρείται και στην Ευρώπη.

Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη, ξαφνική και διαρκώς αυξανόμενη ώθηση προς την κατεύθυνση του τερματισμού της πανδημίας. Πολύ γρήγορα θα δούμε ακόμη περισσότερα γεγονότα, αφού ο Biden πρέπει να το ολοκληρώσει εγκαίρως αυτό το έργο για να κηρύξει τη νίκη του στις 1 Μαρτίου 2022. Αυτό θα εξηγούσε γιατί ανέβαλαν κατά ένα μήνα τον ετήσιο λόγο του προέδρου για την «Κατάσταση της Ένωσης» (State of the Union, SOTU). Χρειάζονται χρόνο για να μεθοδεύσουν το τέλος της πανδημίας.

 

 

31 σχόλια:

  1. "Θα μετατραπείτε σε ζόμπι" Dr Pierre Gilbert το 1995:
    "Στη βιολογική καταστροφή, υπάρχουν οι οργανωμένες καταιγίδες στα μαγνητικά πεδία. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι η μόλυνση των αιμοφόρων ροών της ανθρωπότητας, δημιουργώντας σκόπιμες μολύνσεις. Αυτό θα επιβληθεί μέσω νόμων που θα καθιστούν τους εμβολιασμούς υποχρεωτικούς. Και αυτά τα εμβόλια θα καταστήσουν δυνατό τον έλεγχο των ανθρώπων. Τα εμβόλια θα περιέχουν υγρούς κρυστάλλους που θα φωλιάζουν στα εγκεφαλικά κύτταρα, τα οποία θα γίνονται μικροδέκτες ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, όπου θα μεταδίδονται κύματα πολύ χαμηλών συχνοτήτων. Και μέσω αυτών των κυμάτων χαμηλής συχνότητας, οι άνθρωποι θα είναι ανίκανοι να σκεφτούν, θα μετατραπούν σε ζόμπι. Μην νομίζετε ότι πρόκειται για υπόθεση. Έχει ήδη γίνει. Σκεφθείτε τη Ρουάντα"

    Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


    "you’ll be turned into a zombie" Dr Pierre Gilbert 1995
    https://www.youtube.com/watch?v=FkW2WwoEo4M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι το είχατε δει τότε, όταν στο CDC βάλανε άρθρο για προετοιμασία- οδηγό επιβίωσης σε περίπτωση zombie apocalypse. Το ψάχνω τώρα αλλά δεν το βρίσκω...

      Διαγραφή
    2. https://diodotos-k-t.blogspot.com/search/label/%CE%96%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%B9

      Διαγραφή
    3. Ω ευχαριστώ, είμαι φαν όπως θα κατάλαβες κι από τη φωτό προφίλ 😁
      Θα τα διαβάσω!

      (Πάντως στο cdc δεν το βρίσκω τώρα)

      Διαγραφή
    4. Mισόν εσύ..;; Τί τιμή για το μπλογκ! 🤣

      Διαγραφή
    5. Χαχχχαχαχα μα ναι εγώ και η κατάνα μου 🤪 έχω και τα κατοικίδια μου μαζί 😁😁

      Διαγραφή
    6. 🤣🤣🤣

      Πάντως και η 11η σαιζόν τά 'σπαγε! Την βρήκα πολύ περιπετειώδη.

      Διαγραφή
    7. Θα σου πω κι εγώ σε λίγο καιρό, τώρα είμαι στην έβδομη, γνώρισα και τον Negan...

      Πάντως έχω φάει κόλλημα 🥰

      Διαγραφή
    8. Στην 7η..;;;;
      Απαράδεκτη! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Πάντως μην απογοητευτείς που σε λίγες ακόμα θα δεις την Μισόν σχεδόν εξαφανισμένη. "Σχεδόν" είπα, οκ; 🙂

      Καλή διασκέδαση!

      https://www.youtube.com/watch?v=BvsMPOfblfg

      Διαγραφή
    9. Πράγματι, κρίμα που δεν το είδα νωρίτερα..
      Χμ, αινιγματικό σπόιλερ και με βλέπω να το τρέχω όμως τώρα! χαχαχ

      Ευχαριστώώώ 🙂🧟

      Το τραγούδι/βίντεο είναι ΤΕΛΕΙΟ💜

      Διαγραφή
  2. ΟΠΛΑ, ΟΠΛΑ, ΟΠΛΑ, ΟΠΛΑ, να αγορασουμε πολα καινουργια οπλα. ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΤΕΛΙΩΤΑ //
    Κε ας υπαρχουν ενα σωρο αστεγοι που ψοφανε απο την παγωνια στα παγκακια.
    Κε ας υπαρχουν μαθητες που πανε στο σχολειο με τις κουβερτες.
    Κε ας υπαρχουν ανθρωποι που πανε αδιαβαστοι απο τις αναθυμιασεις των μαγκαλιων, επειδη το ξευτελισμενο κρατος τους εκοψε το ρευμα.
    Κε ας υπαρχουν χιλιαδες εγκλωβισμενοι επειδη τα εκχιωνιστικα δεν εχουνε αλατι.
    Κε ας σερνουνε τους νεκρους πανω στον παγο.
    Κε ας μας εχουνε καταλαβει εν καιρω ειρηνης εκατομυρια λαθρο-μουσουλμανοι.
    Κε ας εχουνε ξεσκισει τις συνταξεις των παπουδων κε των γιαγιαδων.
    Κε ας ξευτελιζουνε καθημερινα τους φανταρους, με ενα επιδομα που δεν φτανει ουτε για τσιγαρα.
    Κε ας εχουνε τον ιπταμενο σμηναγο με δυο παιδια, με 1.200 ευρω τον μηνα.
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΛΑΑΑΑΑ. Να σκουριαζουν ητοπαθως με ηθικο φρονημα ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο BIDEN ΜΕ ΠΥ!ΠΥ!ΠΥ!ΡΑΒΛΟ ΧΟΝΑΚΙ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΣΚΤ ΜΠΑΛΑ.🤣
    ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο Biden είναι ένας ηθοποιός με σκτφτσα μάσκα του biden,βρε μπας και ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο Μπένι Χιλ?🤣Και ο Μητσοβλακας η ΤΑΣΣΩ ΚΒΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταλάβατε τώρα γιατί το μπάσταρδο του Τerry Xρυσού και της Ντόρας θέλει να ξεκουμπιστεί από κυβέρνηση άμεσα......πριν ξεκινήσουν οι σοβαρές παρενέργειες......

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "το μπάσταρδο του Τerry Xρυσού και της Ντόρας"

      Πολύ βολικό διαχρονικό κουτσομπολιό, για να κρύψει την ακόμη πιο τερατώδη αλήθεια..

      Διαγραφή
    2. Μην μου πεις.....ο τραμπάκουλας;;;;;;;

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    3. Ναι, αυτός, χαχαχαχαχα

      Τον ξανάδωσα αυτόν τον σύνδεσμο εχθές. Δες τον κι εσύ μήπως και πονηρευτείς περισσότερα:
      https://ergdhmerg.wordpress.com/2021/07/13/%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%b2%ce%ad%ce%bd%ce%b9%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b5%cf%82/

      Διαγραφή
    4. Ω ΜΟΝ ΝΤΙΈ!!!

      Αδερφομάνα στην κυριολεξία............


      μνκ/αποσβωλομένη

      Διαγραφή
    5. 💕💕💕💕👍


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  5. https://twitter.com/KarenHa97783644/status/1487100127730798594
    Η γέφυρα του Πίτσμπουργκ κατέρρευσε λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του Μπάιντεν

    https://www.facebook.com/watch/?v=440147614522008
    Πως πρέπει να μετράμε το χιόνι
    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Ο ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ, ΧΙΟΥΟΝ ΜΕΧΡ ΤΟΥΝ ΓΚΩΛ.

    https://www.gettr.com/post/pr4in6d5bf
    Εν τω μεταξύ, πετώντας πάνω από τον Καναδά

    https://www.gettr.com/post/pr3wvy5226
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΔΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ.
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ.
    ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΦΟΡΤΗΓΑ.
    ΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΞΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ; 🤣
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ.. ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Το καλοκαίρι Έλληνες φορτηγατζήδες είχαν ανακοινώσει πως θα έκλειναν την εθνική οδό για να πάρει ο εφιαλτάκης τα μέτρα πίσω. Και μετά...λούφαξαν...

      Διαγραφή
  6. 23:25 ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΟΤΙ!ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΟΟΣΟ ΜΑ!ΤΟΟΟΣΟ ΣΑΤΑΝΟΠΡΤΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΣΤΡΔΑ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ""ΠΛΑΚΑ"" ΚΙΟΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΡΡΟΘΑΛΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ΞΑΔΕΡΦΟ(ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΕΑΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΣ ΠΕΙ.Μονο αν ξέρει στάνταρ!Μου ΤΟΧΑΝ ΠΕΙ παλιά και μεκαναν να 🤮)ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΣΤΕΙΟ ΚΙΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΞΑΔΕΡΦΟ ΞΑΔΕΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΕΡΟΘΑΛΗ ΞΑΔΕΡΦΙΑ,ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΠΤΝΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μαμά της μαμάς του Δρακουμέλ

      και

      Η γιαγιά του πατέρα του Δρακουμέλ

      Ήταν ΑΔΕΛΦΕΣ.

      Είχαν κι έναν αδελφό...
      Τον "Ελευθέριο" Βενιζέλο


      μνκ

      Διαγραφή
  7. ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ.

    GUEST STAR 301 ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,
    ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ 301 ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Οριστική Αποδόμηση της Ιολογίας ...

    https://www.brighteon.com/51ca5bd6-bebc-49b2-b471-95cf21087e87

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 23:46 ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖ.ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ;! ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΙΟΛΑΣ,ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΗΤΑΝ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡ ΠΟΥΛ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ; ΑΥΤ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΣΑΜΑΡΟΤΟ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΜ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ.
    (Και κάτι για τους ιδεολόγους.. άφησε την ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ του 100 μέτρα πριν.Και πάει με τα πόδια στα τότε περίπτερα του κόμματος αγώνας εργατιά!😏🤮) ΤΟΧΩ δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΟΥΛΑ

    ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΜΩΡΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ (ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ)

    https://www.bitchute.com/video/5SZI5cXgx3QZ/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΤΗ ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΡΟΗΣ NHS -
    ΤΑ ΦΩΤΑ LED ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ

    https://twitter.com/lammimg/status/1485871284969947138


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. WOLFGANG WODARG- TA EMBOΛΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

    https://rumble.com/vt5dzy-wolfgang-wodarg-ta-embo-.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ομιλία «ΦΩΤΙΑ» ευρωβουλευτή-«ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ αυτό το ανθρώπινο πείραμα»

    https://www.brighteon.com/3531bad5-2a5c-4ddc-a3b3-ce77da5274bc

    -----------

    Ερώτηση στο γερμανικό υπουργείο Υγείας- Επικίνδυνες συγκεντρώσεις νανοσωματιδίων σε ζώα μετά από πειράματα

    https://www.brighteon.com/9e2fe865-4a61-48a4-ab99-0dcabef19571

    -------------

    Τα εμβόλια προκαλούν επιδημία αυτοάνοσων παθήσεων στα παιδιά και
    παιδίατροι που αγνοούν τις βλάβες
    (2 Video)


    https://amazonios.net/ta-emvolia-prokaloyn-epidimia-aytoanoson-pathiseon-sta-paidia-kai-paidiatroi-poy-agnooyn-tis-vlaves-2-video/


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ



    ΑπάντησηΔιαγραφή