«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Σαν να ακούω τον χαρμόσυνο ήχο των χειροπεδών... 🙂

 πηγή

18 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ! ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΕΞΑΝ; ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΣΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ!!!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΠΑΝ!Κ ΤΕΛΟΣ!Κ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.Κ ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ! ΒΛΑΚΑΣ! ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ! ΤΟΥΣ! ΑΚΟΥΣ! ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ!!!!!!!ΕΥΘΗΝΕΣ!!!!ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΕΣΥ ΝΑΙ ΕΣΥ!ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΚΕΣ;!ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ!? Και λέω ( σας,)γιατί από μέρος μου,ε όλο και κάτι πολύ καλό τους έχω!!!!!!!!Ταινία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το συγκεκριμένο θέμα, από συνομοσιολόγο (δείτε το βίντεο!!!):
    https://sinomosiologos.blogspot.com/2022/01/blog-post_551.html

    Τελειώνουν σιγά σιγά. Εμείς τελευταίοι, διότι εδώ βρίσκονται τα πιο σημαντικά πιόνια τους, για να μας "υποτάξουν" και καλά. Κοπιάστε, έχουμε....γλαρόσουπα.

    Εντωμεταξύ, δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά ο ουρανός είναι έντονα πορτοκαλί. Θα μου πείτε "τα φώτα της πόλης είναι ρε ψεκασμένε". Θα συμφωνούσα, αλλά περίπου στις 19:40 ανέβηκα στην ταράτσα να ξεχιονίσω τον ηλιακό και το δορυφορικό "πιάτο" της τηλεόρασης, μαζί με τους γιούς μου. ΞΑΦΝΙΚΑ, λές και έκλεισε κάποιος τα φώτα, ο ουρανός άλλαξε χρώμα απο πορτοκαλί στο φυσιολογικό ασπρογκρί των νεφών της νύχτας !! Στην συνέχεια και σε διάστημα 10 λεπτών το πορτοκαλί σταδιακά ξαναήρθε, αλλά όχι το ίδιο έντονο.

    Επίσης απο νωρίς το απόγευμα βλέπω αστραπές απο τα Νότια προάστεια περίπου πάνω απο Αργυρούπολη ή Ανω Γλυφάδα. Έχουν γεμίσει και τα κινητά των γιών μου με μηνύματα απο φίλους τους για τις αστραπές. Τώρα 19:58 άστραψε ΕΝΤΟΝΑ και ακούστηκε και βροντή.

    Χιόνι με αστραπόβροντα !!!! Ρε τι ζούμε !! Κάτι....ψήνεται αδέλφια. ΑΦΟΒΙΑ και όλα φτιάχνουν.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "..όλα φτιάχνουν"

      Ανέλπιστα, φίλε Διόσκουρε,

      πολλά φτιάχνουν. Έχεις παρατηρήσει ότι στο YouTube τρεις-τέσσερις μέρες τώρα.. βάζεις να δεις κάτι... και δίπλα στα προτεινόμενα βλέπεις αυτά ακριβώς που ανέμενες να δεις, και έβλεπες, έτσι ακριβώς όπως γινόταν μέχρι το 2019; Σαν να σταμάτησε ο αλγόριθμος που σού έβαζε να δεις σαβούρες, εντελώς άσχετα και παραπλανητικά και σύμφωνα με την παρακολούθηση που γινόταν στον λογαριασμό σου.

      Διαγραφή
    2. ΔΙΣΚΟΥΡΕ ΚΑΙ ΚΩΣΤΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΕΔΩ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
      ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. Και τα είδαμε και τα ακούσαμε!..
      και η 9ετών φίλη μου μας είπε οτι ήταν η "Αργώ" που περιπολούσε με το "Χρυσόμαλλο Δέρας" να αστράφτει...!?!?!!!

      Μαρko

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑΥΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ😁 ΔΡΟΜΟΙ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΛΕΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ,ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.ΚΥΝΗΓΗ ΦΟΥΛ!!!ΧΑΖΑΡΟΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΝΕ ΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΒΔΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΒΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΛΑΤΑ! ΜΑΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ME AΠΛΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΩΣ ``ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ'' ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΚΩΤ Ο ΒΑΤΡΑΧΑΚΟΣ ΕΔΩ.

    Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΞΕΡΕΙ..
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΡΑΒΔΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ. ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=3571386479581749&set=pcb.3571387336248330

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΗ, ΘΕΙΚQ ΡΑΒΔΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Q.

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΗΛΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.
      ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΒΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.
      http://1.bp.blogspot.com/-KUIlxa0Qnfw/YbOjkv_0pdI/AAAAAAAAaiU/-cajuuJP_mkl-KX8pF-VZc6MEr8uobslwCNcBGAsYHQ/s265/%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%2592%25CE%2594%25CE%259F%25CE%2599%2B%25CE%2598%25CE%2595%25CE%259F%25CE%25A5.PNG

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  5. Όντως αδερφέ Κώστα έρχονται εσχατες μέρες για τα σκατοψυχα!!! Όσον αφορά τα σημερινά καιρικά φαινόμενα εάν αυτό είναι φυσιολογικό χιόνι εγώ είμαι αστροναύτης και βλέπω άλλο πλανήτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΗΤΡΗ, ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΛΙΓΟ ΧΙΟΝΙ Σ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ, ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗ.
      ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.
      ΒΓΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΛΙΓΟ ΧΙΟΝΙ.

      Διαγραφή
    2. Τι εγινε τελικα με το πειραμα;

      Διαγραφή
  6. CRIMES AGAINST HUMANITY, HUMAN RIGHTS VIOLATIONS, GENOCIDE, VIOLATION NUREMBERG CODE..💉💉💉E.T.C...🩺🩺🩺...⚖️⚖️⚖️....🏹🎯...☠️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Robert MALONE: AΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ – Ακεραιότητα | Αξιοπρέπεια | Κοινωνία.
    Στις 23 Ιανουαρίου 2022 - 1:18 ώρα Ελλάδας, ο εφευρέτης του mRNA Dr. Robert W. Malone εκφώνησε ομιλία στην Ουάσιγκτον σε εκδήλωση με τίτλο "Defeat the Mandates", που διοργανώθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις κυβερνητικές εντολές και περιορισμούς στα εμβόλια που απορρέουν από την "πανδημία" covid19.

    https://rumble.com/vt7wai-robert-malone-a-..html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γενετικός πόλεμος ενάντια στην ανθρωπότητα, μόνο οι καθαρόαιμοι θα επιβιώσουν.

    Το μέλλον της ανθρώπινης φυλής ανήκει στους καθαρόαιμους, το αίμα των εμβολιασμένων μολύνεται, το σώμα αρχίζει να παράγει πρωτεΐνες ακίδα και το 90% της επιδιόρθωσης του DNA καταστέλλεται.

    https://www.bitchute.com/video/dtkVQiY9fi4j/

    ------------------
    ΣΟΚ: Πάνω από 1.000 μελέτες που δημοσιεύτηκαν σε ιατρικά περιοδικά, με αξιολόγηση από ομότιμους, αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα…!

    Όλα τα links!

    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/01/Sok-pano-apo-xilies-meletes-pou-dimosieythikan-se-iatrika-periodika-me-axiologisi-apo-omotimous-apodeuknyoun-oti-ta-emvolia- einai-epikindina.html


    Υ.Γ
    ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
    ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ.........
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΗ

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα κορίτσαρε!

      Εγώ μένω κέντρο. Δεν πήγα στη δουλειά. Ούτε μηχανάκι δεν οδηγιέται στο χιόνι, ούτε ραδιοταξί βρήκα εχθές το βράδυ για να με πάει σήμερα ξημερώματα. Μιλάμε για 2 χλμ απόσταση.

      Διαγραφή
    2. Καλή ξεκούραση λοιπόν.🤗


      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  9. Όταν διαλύονται οι θεσμοί, η μόνη λύση ονομάζεται αυτοδικία. Όταν οι ανώτατοι δικαστικοί δίνουν κόκα στους πιτσιρικάδες για να τούς βολεύουνε κάτω από την μέση, οι χειροπέδες είναι κατάλληλες μόνον για τις βιτρίνες των κοσμηπατοπωλείων. Θανατική ποινή επί τόπου, χωρίς συνοπτικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή