«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


Σχόλιο Νικόλαος Αναξίμανδρος:

ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΙΣΩ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΚΑΠΟΥ, ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΥΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ “ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ“, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΗΓΩ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

 

γράφει ο  ΚΩΣΤΗΣ ΔΑΗΜΩΝ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ


“ΚΑΠΟΙΟΙ – ΘΕΩΡΩ ΟΧΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ – ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝΩ ΚΑΤ’ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 1 ΚΑΙ 2 ΤΟΥ 1831, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ??? ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΛΗΞΕ ΑΥΤΟ…

ΜΗΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΣΕ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ – ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ: 0000931106 ??? ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ… ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ….ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΘΩΝΑ…

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ…??? ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ 1833 ΜΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΙΔΡΥΣΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΔΡΑΧΜΗ… ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΑΝΕΙΖΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΚΟ??? ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ…???

ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ??? ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΧΕ ΑΨΟΓΗ… ΑΡΙΣΤΗ… ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ??? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΣΠΙΟΥΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ;

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1821 – ΠΡΙΝ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ – ΤΗΝ ΑΦΟΡΙΣΕ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ;;; Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΤΟ 1821. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ…???

ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΠΕ: “ΕΙΧΑΜΕΝ ΜΙΑΝ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΩΣΗΝ ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗΝ…!!!” ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ…???

ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΙ “ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1821 ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ 1.000.000 ΧΡΥΣΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΚΑΙ 300.000 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΠΟΥ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ. Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ…???

ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΞΕΝΙΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΩΣΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ Β΄ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ – ΟΘΩΝΑ – ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΑΝ…???

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΑΝ, ΔΙΕΣΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ 72.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ…!!! ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ…??? ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ…???

ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ”ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ “ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΟΘΩΝΑ”, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1854 ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 56 ΙΔΡΥΣΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ… ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??? ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ…???

ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ – ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ…??? ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ…???

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ…??? ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ…, ΕΝΩ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??? ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΑΧΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ… ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ…???ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ – ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ 72 STREET AVENUE ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΗΝ ΗΠΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ… ΤΟΥ ΕΩΣ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΑΜΟΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ – ΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ… ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ…???

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΠΙ ΩΡΕΣ Ή ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ…!!!ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΣΥΝΤΡΙΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,

β. ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΛΕΝΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥΣ “ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…” ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΝΕ: “ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…!!!” ΔΗΛΑΔΗ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…!!! ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΙΝ ΖΕΡΜΕΝ, ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ, ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ BRETTON WOODS ΠΟΥ ΤΟ 1944 ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ Ο ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ – ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑ, ΠΛΗΝ ΑΔΑΗ – ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΫΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ – ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΡΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…!!!

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ, ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΕΚΔΟΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ: ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ, ΔΗΛΑΔΗ: ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΚΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ…!!! ΔΗΛΑΔΗ: ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ…

ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Ή ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΝΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ “ΔΕΣΕΙ” ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΕΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

ΤΑ ΜΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΝΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΟΜΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ…!!!

ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΕΞΩΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ “ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ”, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΦΥΠΝΗΣΤΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ), ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ


ΑΙΣΙΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ – ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ – ΟΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ “ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ” ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. ΤΟ 1821 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ) ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΓΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΥΨΗΛΑΝΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…!!!

Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, Η ΣΚΛΑΒΙΑ, Η ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ, Η ΦΙΜΩΣΗ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ, ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΙ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

1. ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ: ΤΟ CITY ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.

2. ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ: ΤΟ VATICAN CITY ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.

3. ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ: ΤΟ WASHINGTON DC ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΜΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ – ΕΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΟΥ ΤΟ 1933 ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΣΥΝΕΒΗ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΠΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ FEDERAL RESERVE ΒΑΝΚ (ΧΑΖΑΡΙΚΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ) ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕ ”UNIΤΕD STATES OF AMERICA S.A.” (ΔΗΛΑΔΗ: IΔΙΩTIKH ETAIΡEIA).

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ. ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ CITY ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ: ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1776 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΊΑ “THE UNITED STATES OF AMERICA”.

Η ΜΙΑ ΣΥΝΕΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΙΣΙΑΣ SOEKARNO ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨAN ΤΗN ΣΥΜΦΩΝΙΑ GREEN HILTON ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΞΟΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΩΡΑ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ TRUMP.

ΤΟ ΑΦΑΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛΕΗΤΩΝ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ…!!! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ…, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΑΗΜΩΝ… ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΑΤΗΜΑΤΑ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΕΜΕΣΗ…ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ….. 

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ!!!!”

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Δευτερολογία Νικόλαου Αναξίμανδρου:

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΓΝΩΣΗ. ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…. ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ!!!!! Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ… ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΚ!!!!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…..

-ΧΑΖΑΡΟΙ ΣΕ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ….

-ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ……

-ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ….ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ…

-ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟ 1821 ΓΙΑ ΝΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ” ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ “ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”…..ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΗΚΟΟΥΣ…..

-ΧΑΖΑΡΟΙ(ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ) ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΜΕ ΤΟΚΟ…..ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ…..ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ;;; 

-ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ….ΜΕ ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΖΑΡΟΙ(ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ) ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ(10000) ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥΣ……

-ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ, ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ’13 ΤΗΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛ, ΤΗΝ HSBC ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…….

-ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΤΟ Σ.Ε.Κ.Ε(ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ) ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΤΟ ’18…..ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΝΟΗΣΗΣ ΗΤΑΝ…..ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…



-ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…….

-ΤΟ ’44 ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETON WOODS ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΕΓΓΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΔΝΤ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ….65 ΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ……..

-ΑΠΟ ΤΟ ’71 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΑΕΡΑ…ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ…ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ FIAT MONEY…..

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ, ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ……

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ……..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ….ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…ΑΓΙΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΥΠΝΟΝ ΒΑΘΥ……

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗ, ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…..ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ…….

ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ…ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ….ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ…..ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ…..ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ….ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…..ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΤΟ ΞΕΡΩ….Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ…ΟΜΩΣ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ, ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ………ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ…Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ….. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. 

 

nikolaosanaximandros.gr 

 

Σχόλιο Διόδοτου: 

Εξαιρετικό το άρθρο του Κ.Δ.Σπηλιωτόπουλου, εξαιρετικές και οι παρατηρήσεις του Νικόλαου Αναξίμανδρου. Θέλουμε να προσθέσουμε κάτι όσον αφορά την φράση του Ν.Αναξίμανδρου "ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ……"

Αναφέρεται στον Μέγα Κωνσταντίνο ο οποίος φυσικά και δεν ήταν ελληνικής καταγωγής. Η αυτοκρατορία επίσημα ονομαζόταν "Ανατολικό Ρωμαϊκό Κράτος". Ανεπίσημα "Βυζάντιο", από την αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΗ πόλη Βυζάντιο (από 659 π.Χ.) στη θέση της οποίας ο Μ.Κων/νος έφτιαξε την Κωνσταντινούπολη. Τόσο το στοιχείο αυτό, όσο και η ελληνική γλώσσα που επικράτησε λόγω των χριστιανικών γραφών, όσο και ότι ο κεντρικός σκελετός της αυτοκρατορίας ήταν τα ελληνικά εδάφη και ο ελληνικός πληθυσμός (που όντως κατεσφαζόταν επί εκατοντάδες χρόνια ως ειδωλολατρικός), όσο και ότι πολλοί αυτοκράτορες των τελευταίων δύο αιώνων της αυτοκρατορίας ήταν ελληνικής καταγωγής, αλλά και αρκετοί ακόμα λόγοι που θα έπαιρνε επί μακρόν για να τούς απαριθμίσουμε, συνηγορούν στο αναπόφευκτο συμπέρασμα (συμπέρασμα επίσης και μερικών από τους διασημότερους βυζαντινολόγους στον κόσμο, όπως ο Στήβεν Ράνσιμαν) ότι:

Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν ήταν ένα ολοκαίνουριο μόρφωμα, κρατική οντότητα, νεοφανής επικράτεια και αλλογενής. Όπως επίσης το "Ελληνικό Κράτος" του 1821 (έστω κι Α.Ε.) δεν ήταν μια χώρα Ελλήνων, χωρίς τις αρχαίες της ρίζες λόγω του ότι ξένος μπαλτάς 1.800 συνολικά χρόνων "τις ακύρωσε". Αυτά όλα είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΑΛΛΆ ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΖΑΡΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΡΩΜΑΪΚΟΙ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ, ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΙ. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ!

 

 

35 σχόλια:

  1. δηλαδη καλα κρασια.........και ημαρ εσεται περιμενοντας οι αυτοκτονιες να φτασουν τουλαχιστον τις 50.000 και τοτενες ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ Κ-Τ, ΜΗΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΡΩΜΑΪΚΟΙ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ, ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΙ Κ.Λ.; ΜΗΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑME ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ.

      Διαγραφή
  3. ΝΑΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΑΙΟ ΘΕΟ!!!ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΟΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΡΓΟΔΤΑ,ΜΗ ΣΚΑΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΩΡΕ!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΔΩ ΓΥΡΩ. ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΌ;
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΙΟΥ ΟΝΤΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Άραγε, Απορριπτέα ασυζητητί η περί του Αντιθέτου Άποψη;

      ''Θρησκεία (η) ουσιαστικό. Κόρη της Ελπίδας και του Φόβου, που εξηγεί στην Αμάθεια τη φύση του Ακατάληπτου.''

      Αμβρόσιος Μπηρς, Αμερικανός συγγραφέας (1842–1914)

      Κύριος οίδε, κατά την δικαίαν Του κρίσιν.

      Διαγραφή
  4. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1993.
    ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...
    www.youtube.com/watch?v=T1jQN_fTzmQ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 🤣ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΟΜΠΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΙ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΛΠ ΚΑΠΟΥΤ! ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ DJT,εγώ μπίζνες;με την Ουκρανία;(ΠΟΥ;) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ DJT (ΤΣΑΡΟΣ!)🤣ΠΟΥ;ΤΣΑΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΙ END, O NIKΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Ο ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΕΚΔΙΩΧΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,
    ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΕΛΛΗΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ,
    ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΕΡΓΟ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΣΟΙ ΕΙΠΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,
    ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΑΝ, ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΑΝ, ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ,
    ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφα και αφυπνιστικά όλα αυτά για αυτούς που δεν τα γνωρίζουν ήδη......
    Τώρα όσον αφορά τον Trump κρατώ μικρό καλάθι αν και σας έδωσα και πληροφορίες για τους Q τότε που πρωτοεμφανίστηκαν....υπάρχει πάντα και η περίπτωση να εκτελούν χρέη βαλβίδας ασφαλειας-αποσυμπίεσης....... ;)
    Πολλά ελέχθησαν όταν έχασε ο Trump τις εκλογές μα πέρασαν 14 μήνες και το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο....χωρια την παγκόσμια υγειονομική χούντα....
    Επίσης θέλω να αναφερθώ όσον αφορά την αφύπνιση στον τεράστιο ρολο που έπαιξε ο ’Aρτεμης Σώρρας,γιατί την συγκεκριμένη περίοδο βγήκε πολύ κριμένη πληροφορία στην φορα όσον αφορά την ιστορία της Ελλάδας πίσω από την κουρτίνα...... ;)
    Δεν με απασχολεί που και πως κατέληξε η αρχική ομάδα του Σώρρα μα και ο ίδιος και το παιχνίδι που προσπάθησε να παίξει....οι πληροφορίες όμως που βγήκαν στην φορα στοςν απλό Έλληνα πιστεύω πως ήταν ευεργετικές!

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Και οι πληροφορίες αυτές εκπορεύοντο κυρίως από τον Λαμπράκη, ο οποίος έκανε και προσωπικά σεμινάρια στον Αρτέμη, τον Πατρινό πωλητή αυτοκινήτων.

      Διαγραφή
    2. Όσον αφορά τον Λαμπράκη δεν νομίζω πως είναι άμεμπτος....
      Ενθυμούμαι βίντεο εκείνη την εποχή που ο συγκεκριμένος ομιλεί για γαλαξιακές συνομοσπονδίες και άλλες τέτοιες μαλακίες....
      Ο ρόλος του δεν παύει να είναι ύποπτος....
      Επίσης υπάρχουν πολλές υπόνοιες περί μασονίας-τεκτονισμού και τα τοιαύτα......
      Ορίστε βρήκα ένα παρεμφερές video....τώρα το ακούω κι εγώ.....
      Σαφώς παρουσιάζει και αλήθειες για να προωθήσει την ατζέντα του....σαν τον Λιακόπουλο τον πρώην πράκτορα του ΝΑΤΟ ένα πράγμα...... ;)

      Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ Π ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

      https://www.youtube.com/watch?v=OMyrCbDwJnY

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    3. Το θέμα που ανοίγεις είναι μεγάλο. Και πώς πιστεύεις εύκολα ότι κάποιος είναι λαμόγιο που συνταγογραφούσε ναρκωτικά στις ΗΠΑ, επειδή το λέει το Σύστημα αυτό..;
      Το θέμα με τους εβραίους της εποχής του Χριστού που ήταν Έλληνες, είναι ακόμα μεγαλύτερο. Μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ:
      https://www.scribd.com/document/124622683/%CE%9F-%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%97%CE%A4%CE%91%CE%9D-%CE%95%CE%94%CE%A9

      Διαγραφή
    4. {πώς πιστεύεις εύκολα ότι κάποιος είναι λαμόγιο που συνταγογραφούσε ναρκωτικά στις ΗΠΑ, επειδή το λέει το Σύστημα αυτό..;}

      Κώστα αυτά από που πηγάζουν;;;;δεν έγραψα εγώ κάτι τέτοιο....ούτε λαμόγιο,ούτε συνταγογραφησεις.....!!!;;;

      Αυτή την στιγμή βιάζομαι να φύγω δεν προλαβαίνω να δω αυτό που μου έδωσες.....αυτό που γνωρίζω βεβαια είναι πως μετά την έξοδο οι ιουδαίοι όταν έφτασαν στην γη της σημερινής Παλαιστίνης κάποιους άλλους βρήκαν εγκατεστημένους εκεί..... ;)

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    5. Το θέμα των "εβραίων" της Παλαιστίνης δεν είναι απλώς μεγάλο, είναι πολύ μεγάλο! Ο Εργοδότης ξέρει τα περισσότερα. Εγώ εύχομαι να το αναλύσουμε ει δυνατόν σύντομα με ανάρτηση.
      Όσο για τον Λαμπράκη, έτσι ακριβώς τον έβγαλαν μια και καλή απ'τη μέση. Καταδικάστηκε στις ΗΠΑ, ότι συνταγογραφούσε ναρκωτικά.

      Διαγραφή
    6. Επέστρεψα....
      Ρίχνοντας μια γρηγορη ματια στις πρώτες σελίδες που είναι ανοικτές στο βιβλίο καταλαβαίνω άμεσος πως είναι στο σκεπτικό που προανέφερα στο προηγούμενο σχόλιο....Σολυμα+ιερός=Ιεροσόλυμα.....ελληνικές και προτοελληνικές φίλες κατοικούσαν την περιοχή πριν φτάσουν οι ιουδαίοι...
      Δεν μπαίνω στον κόπο να διαβάσω περαιτέρω γιατί ανακατεύει την Δωδώνη τους γεφιρεους και φτάνει μέχρι τον πλανήτη ’Aρη......
      Οι λαοί της θάλασσας όπως τους αποκαλούν μη Έλληνες ιστορικοί είτε γιατί δεν θέλουν είτε γιατί τους απαγορεύεται να τους αποκαλέσουν Έλληνες η προτοέλληνες.....όπως και με τους Ετρούσκους άλλωστε....

      Who were the Sea People? Bronze Age Collapse

      https://www.youtube.com/watch?v=3ycOut4qkFk

      Ακόμα και ο οδυσσέας συλλαμβάνεται από τους Αιγυπτιους στο δέλτα του νείλου προγενεστερα του τρωικού πολεμου.....

      Φιλισταίοι=φίλος+ιστίο...οι φίλοι τον ιστίων των πλοίων...
      Pfilistin=παλαιστίνιοι....
      Η Παλαιστίνη είναι γης Ελληνική......και η μεσόγειος θάλασσα,λίμνη Ελληνική μέσο τον εκατοντάδων αποικιών της αρχαιότητος.....

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής


      Διαγραφή
    7. Πολύ καλά τα γράφεις! Όσον αφορά το βιβλίο, στο σύνολό του υποστηρίζει, και όχι αβάσιμα, ότι όλο το Θείον Δράμα εξελίχτηκε στην Αττική.

      Διαγραφή
    8. Πολλά διαφωτιστικά και εδώ:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/01/blog-post_79.html#more

      Διαγραφή
  8. ΑΑΑΑΧ ΘΕΟΣ ΧΟΡΕΣΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΙΟΝΕΤΕΣ..ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΖΑ!Σαν τον αντρουλι της αδερφομανας..είχαν και το τρομομαγαζο του Νοέμβρη..φάγαν κόσμο και κοσμακη..🇬🇷ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΛΕ ΑΝ.ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΑΝΕ ΡΩΤΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΟ!ΠΑΡΑΜΙΘΟΔΟΥΛΕΜΑ!ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΑΨΑΝ ΤΟ ΝΟΙΚΙ..ΑΠΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ.🤣 Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ Χ.ΚΛΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΛΕΝ ΑΡΤΕΜΗ🤣+ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 🤣ΑΠΛΕ ΑΝ.ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΝΕ Ο ΨΟΡΑΣ..ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΜΑΣΚΟΤΕΣΤ!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΜΕ 6 ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕ!!!!!!!! ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΩΡΑ Ε; ΦΟΒΟΣ!ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΣΟΥΡΑ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΛΠ. ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ – ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ //
    Αποφαση 15-1-2022 (μετα απο δικη τεσαρων μηνων) // Καταδικαζει 75 ατομα σε ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ κε ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, με την κατηγορια της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ κε της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ //
    Επισης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ σαν προηοντα ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΕ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.
    Μεταξυ των καταδικασθεντων ινε Ο ΜΑΠΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, Ο Εληνο-Εβραιος ΜΠΟΥΡΛΑ της Τουρκο-Εβραηκης φαρμακο-βιομηχανιας PFIZER, o Εβραιος πρωθυπουργος του Καναδα Τρυντω, ο πρωθυπουργος της Αυστραλιας, ο Εβραιος προεδρος του Παγκοσμιου Οργανισμου ΑΣΘΕΝΙΑΣ κε Βλακιας (Π.Ο.Υ.), ο Εβραιος Μπιλ Γκεητς, γιατροι, δεσποταδες, δημοσιογραφοι, πολιτικοι κλπ.
    Ινε το ιδιο δικαστηριο που αναγκασε τον παπα Βενεδικτο να παραιτηθει το 2013.
    Ηδη στην Αμερικη κε στην Αγγλια, η τοπικη αστυνομια ελαβε εντολες να συλαβει οσους αναφεροντε στην δικαστικη αποφαση. Οι απανταχου δολοφονοι Εβραιο-Σιωνιστες εχουνε λυσαξει να ανατρεψουν την αποφαση κε μαλον θα καταστρεψουν το παραπανω δικαστηριο εξοντωνοντας τους δικαστες, συμφωνα με την προσφυλη τακτικη του «ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ» που ελεγε κε ο Εληνας Ιησους.
    Υπο τον φοβο της παραιτησης κε της συληψης, προχθες ο πρωθυπουργος της Αγγλιας τα αφησε ΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ (οπιος θελει κανει εμβολιο κε οπιος θελει φοραει φερετζε).
    Ενω ο δικος μας Εφιαλτης, υπο τον φοβο οτι θα τον δολοφονησουν οι Εβραιοι, ξεσκιζει ακομα τους τρομοκρατημενους σκλαβους Εληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΔΙΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑΣ ΤΥΦΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...
      ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΔΙΚΑΙΑ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ.
      attikanea.info/to-Διεθνές-Δικαστήριο-εξέδωσε-εντάλματα-συλλήψεων-και-καταδικαστική-απόφαση-για-Γενοκτονία-με-τις-ενέσεις/
      ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ, ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΛΕΚΥΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΨΕΥΤΟΝΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...
      ΝΟΥΜΕΡΟ 27, BILL GATES .... DESEASED !!!
      ΞΑΝΑΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ;;; ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!
      ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΣΥ... Η Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ, Η Ο ΚΛΩΝΟΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΗΤΑΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
      ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 2013 ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
      ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η [Ο] ΜΕΛΙΝΤΑ ΜΑΖΙ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  12. Και μόνο το γεγονός ότι τους έδιωχναν κλωτσιδών όλα τα έθνη, τόσες φορές, τόσους αιώνες, λέει πολλά:

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Expulsions_and_exoduses_of_Jews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://anatropitora.blogspot.com/2022/01/blog-post_95.html

    to deytero meros

    https://russell-jay-gould.blogspot.com/2020/06/seargant-robert-leroy-horton-warcastles.html

    tha to breite arketa endiaferon alla prepei na to diavasete kai na to deite ...

    kalimeres se olous
    endiaferon arthro αλλα επειδη υπαρχουμε ακομη και δεν χαθηκε το γενος , να νομιζουμε οτι εαν αραξουμε αλλα 400 χρονια ?Δεν εχουμε ουτε 100 για να εξαλειφθουμε σαν γενος .Με απλα μαθηματικα .Σιγουρα ειμαστε απο τα γενη που εχτισαν τον σημερινο πολιτισμο ποικοιλοτροπως , αλλα δεν μπορω να καθομαι στον κωλο μου και να χανονται συνανθρωποι μας , περιμενοντας καποιους που ''απελευθερωνουν''τον πλανητη να ερθουν και στην χωρα μας .Ως τοτε ?Παλι τα λαμογια θα γλιτωσουν , διδασκει η ιστορια , με το μοτιβο επαναληψης .
    Πικρια ?Μπα οχι ..ρεαλισμος /Δεδομενα .Αν δεν κουνησουμε ..θα χαθουμε αθορυβα ..και ναι μεν θα υπαρχουν ελληνες και στο μελλον αλλα το ζητουμενο ειναι να μπορουμε να κανουμε μια τετοια συζητηση ελευθεροι σε καφενεια , ειρηνικα , χωρις αλυσιδες στα ποδια να σε ρνουμε τα παιδια μας , χωρις κβαντικο συστημα στα αιματα μας να μετραει την ενεργει πυ καταναλωνουμε σε κρυπτο , χωρις να ειαμστε η μπαταρια του κοσμου με μαστιγιο , χωρις ολα αυτα που επιβαλλονται με το ζορι και χωρις επιλογη .Η ελευθερια ειναι ιδανικο που το κερδιζεις εαν δεν το εχεις .Καταλαβαινω τι λετε για το ματριξ και το πεδιο και την υπεροντοτητα πληροφοριας , Ρεντ κουην ΑΙ και ολα αυτα ..Αλλα Παντα χεσμενους μας ειχαν και εμεις παντα ιστορια γραφαμε αφου μας σκοτωναν με το τσουβαλι .''ΚΑι τ απαντα να πεσουν , μια βαρκα , η θαλασσα κα η ελια θα μεινουν ..'' Συγνωμη αλλα εγω δεν μπορω να το δεχτω αυτο ..Συγνωμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Pananas,

      ευχαριστούμε πολύ για τις αναρτήσεις αυτές. Σίγουρα λύνουν κάθε απορία για το τί πραγματικά έχει στηθεί. Τώρα, το πώς θα ακυρωθεί το εφιαλτικό αυτό μάτριξ, που δεν είναι στο μέλλον, αλλά ήδη εδώ, εξαρτάται από τον εκλεκτό που θα του τραβηχτούν τα βύσματα. Δεν έχω επαναπαυτεί σε σωτήρες, αλλά πρέπει κάποιος που θα τον εμπιστευτούν όλοι να κάνει την αρχή.

      Διαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ!ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ...ΧΟΡΙΑ Η ΗΡΑ ΑΠΤΟ ΣΙΤΑΡΙ...ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΑΠΤΟ ΚΡΙΘΑΡΙ...ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΟΟΛΟΥΟΥΣ!!!ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΚΑΙ ΠΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑΑΑΑ!!! ΝΟΜΟΣ:3418/2005,ΑΡΘΡ.339,2021/951ΕΕ ΚΛΠ.🧠🤔Αiντααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καποιοι επιδιωκουν απο αιωνες πριν εμμονικα και επιμονα την πνευματικη λοβοτομη των Ελληνων.Ξερουν οτι η πνευματικοτητα η παιδεια και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εν κατακλειδι ειναι τα πυρηνικα οπλα της Ελλαδος. Τα τελευταια 40 περιπου χρονια η αργη αλλα σταθερα και προιουσα αφυπνιση των Ελληνων σχετικα με την καταγωγη και την προελευση του Χριστιανισμου επεφερε νομιζω ενα καταλυτικο χτυπημα στην απολυτη μονοκρατορια της εκκλησιας ως αποκλειστικου θρησκευτικου δογματος του Ελληνος. Αμφισβητηθηκε για πρωτη φορα τοσο εντονα η πνευματικη και πολιτικη κυριαρχια της εκκλησιας και τεθηκαν για πρωτη φορα στην νεοτερη Ελλαδα υπο κριτικη αιρεση και διαλογο οι απολυτες αληθειες της.Η τελευταια δεν ηταν σε θεσει να αντιδρασει στα καταλυτικα επιχειρηματα κυριως για την προελευση της. Κατι τετοιο την ξεπερνουσε ερχομενη κατ αναγκη αντιμετωπη με τον Ελληνισμο και την ιστορικη αληθεια. Ενστερνιστηκε γιαυτο μολις πιεστηκε η πρωτοκαθεδρια της με ευαρεσκεια και ανακουφιση θα ελεγα τις απολυτα ψευδεις και δηθεν αποκαλυπτικες αναλυσεις και σκαριφηματα εντελως νεοφανων, αποψεων που πρακτορευουν ουσιαστικα την ΜΗ ΑΥΘΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ του Ελληνικου πολιτισμου. Αποψεις οπως περιπου αυτες περι Φοινικικης δηθεν φυλετικης καταγωγης μεγαλων πληθυσμιακων ομαδων της Αρχαιας Ελλαδας, περι Αιγυπτιακης προελευσης της Αρχαιας Ελληνικης Θρησκειας και υποδοροιως της Φιλοσοφιας και της Επιστημης, κλπ, κλπ. Αποψεις στηριζομενες σε σποραδικως επιλεγμενα εδαφια αρχαιοελληνικων κειμενων (τα περισσοτερα τακαψαν και τα εξαφανισαν οι ιδιοι) που ερμηνευονται ομως εντελως αλα καρτ και μονοδιαστατα. Ταυτοχρονα οι εκφραστες των αποψεων αυτων ενορχηστρωμενοι και ενισχυμενοι απο προηγηθεισες ομαδες αναθεωρητων-υπονομευτων (Bernar-περι μαυρης Αθηνας, περι Αφρικανικης η Ασιατικης προελευση του πολιτισμου κλπ στα ΑΕΙ της Αμερικης ιδιως) αρχισαν να διαλαλουν θρασυτατα και στεντορειως τα επομενα ψεματα. Μιλαμε για πολλα ψεματα.Κυριως μεσω μιας ομιχλωδους συνδεσης Φοινικων -Αιγυπτιων-Ιουδαιων ως ταυτοσημων σημιτικων λαων και διεκδικητων της Αρχαιας Ελληνικης Κληρονομιας!!! Η εκκλησια βλεποντας αυτα αναθαρρησε και αρχισε να αντιδρα υιοθετωντας σιγα-σιγα, πολυ βολικα τα ψεματα των πρακτορων. Σημερα τι βλεπουμε??? Αναριθμητοι καλογεροι και ρασσοφοροι - κληρικοι καθε ειδους μεσα απο τις απολυτα προστατευμενες ζωες τους,με τους κρατικους δημοσιουπαλληλικους μισθους, τα τυχερα,τα ταματα και τα ποικιλα προνομια κλπ, αντιπαλευουν ουσιαστικσ μια αληθεια. Μια αληθεια που αρχισε να ξεπροβαλει σαν ενας πελωριος εφιαλτης. Ο εφιαλτης και τα φοβικα συνδρομα μιας επερχομενης παλινοστησης του Ελληνισμου στις καρδιες των Ελληνων..Ειναι σαφες για μενα τι θα κανουν.Θα πιασουν το νημα απο εκει που το αφησαν καποτε, οταν κατεστρεψαν τον Ελληνισμο, αντιστασεως μη ουσης.Γιαυτο αρχισε ηδη η πολεμικη κατα του αργα ακομα αναδυομενου Ελληνισμου μεσα στο Ρωμαιικο κρατιδιο. Με υβριστικα παραληρηματα που αν εμεις οι Ελληνες τα εκτοξευσουμε σαυτους θα κατηγορηθουμε για τα μυρια οσα!!Οποια υβρις να λενε τους Ελληνες ειδωλολατρες,σατανιστες, εωσφοριστες κλπ που ειναι καταφορες και φαντασματα της μισερης τους ψυχοσυνθεσης.ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ οι κυριοι αυτοι ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ.Δεν δεχονται την ουσιαστικη οχι την ψευδεπιγραφη ανεξαρτησια!! Επιδιωκουν ξανα τους ΕΛΛΗΝΕΣ 'ες εδαφος φερειν'. Δουλευουν οι φαιοχιτωνες(ολετηρες της Ελλαδος κατα τον Λιβανιο) και ξεθαβουν τα επιχειρηματα που δημιουργησαν το ΑΓΟΣ της Σκυθοπολης!!Τα επιχειρηματα που γενοκτονησαν βιολογικα και πνευματικα την Ελλαδα.Τα επιχειρηματα του Κυριλλου κατα της Υπατιας!Οσοι λιγοι Ελληνες κατα το ηθος και εθος θα πρεπει να αντιδρασουμε στην επελαση της Ασιατικης Δεσποτειας που σερβιρεται ακομα και υπο την παραλλαγη του αγωνα κατα της ΝΤΠ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tαυρόκωστα, καλησπέρα, μία καλή πηγή επίσης το βιβλίο του Τσαρλς Χιγμαν ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ.εκδόσεις Σύγχρονοι Ορίζοντες,πιστεύω ότι αξίζει η μελέτη του.Μεγάλη σημασία έχει η βιβλιογραφία του και οι αναφορά του σε πηγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝ!ΘΕΛΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΕΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΛΠ (ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΟΝ ΝΤΟΣ ΠΑΣΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑ.ΛΟΓΟΤΕΧΝ.👌🤔👍)ΓΙΑΑ..ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους τους λάτρης του παραφυσικού και του σκληρού rock and roll.... ;)

    Hellraiser (30th Anniversary Edition - Official Animated Video)

    https://www.youtube.com/watch?v=zw79RVnlCb0

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή