«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Από το ένα τσίρκο στο άλλο.

 από το strategika51

Σχόλιο Διόδοτου: Είναι πιο σύνθετο το θέμα, αλλά ας επικεντρωθούμε στο ότι σε όλο το Δυτικό κόσμο οι καμπαλομαφιόζοι αποφάσισαν να σταματήσουν το φόβο και τα μέτρα της planδημίας τους, για να κατευθύνουν τις μάζες σε έναν ξαναζεσταμένο φόβο, αυτό της Ρωσοφοβίας. Λέτε, ειδικά σε αυτό, να τσιμπήσουν οι Έλληνες, ο πιο φιλορωσικός λαός στον Κόσμο..; Μήπως και γι αυτό, μπορεί να έχουν δοθεί στην μαριονέτα Κούλη (μόνο ή με άλλα συριζοκινάλ παράσιτα), οδηγίες να παρατείνει την ιο-κοροϊδία και την υγειονομική δικτατορία..;; Δεν νομίζω ότι θα πιάσει. Γι αυτό.. ας προετοιμαζόμαστε για έναν σφοδρότερο νέου τύπου πόλεμο με τα λαμόγια αυτά που έχουν τοποθετήσει στη χώρα μας για κυβέρνηση. 

 

Το μεγάλο τσίρκο της Επιχείρησης COVID (SARS CoV-2) φτάνει στο τέλος του για να δώσει τη θέση του σε μια άλλη επιχείρηση μαζικής χειραγώγησης διαφορετικού είδους. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δεν έκανε λάθος. Λαμπρός τακτικός, αυτός ο οπαδός του Ομήρου στο κείμενο, ακύρωσε όλα τα ηλίθια μέτρα και τους περιορισμούς που παρουσιάστηκαν ως υγειονομικά. Καμία απαίτηση πειραματικού εμβολιασμού, καμία ανάγκη να φορούν ανθρώπινα χάρτινα ή υφασμάτινα φίμωτρα, κανένα ψεύτικο τεστ PCR και κανένα πάσο με κωδικό QR ή άλλο δείκτη ταυτότητας.

Η Βρετανία είναι ξαφνικά ελεύθερη. Ο κόσμος πρέπει να χαρεί, αλλά οι πραγματικοί λόγοι για αυτή την ξαφνική αλλαγή στάσης ακόμη και μέσα στη Βουλή των Κοινοτήτων δεν συνδέονται με κάποια σωτήρια συνειδητοποίηση, αλλά μάλλον με μια αλλαγή στρατηγικής. Η επιχείρηση COVID απέτυχε. "Ανοίξτε το δρόμο για έναν πόλεμο κατά της Ρωσίας". Οι Βρετανοί κομάντος της SAS αναπτύσσονται λίγα χιλιόμετρα από τα ρωσικά σύνορα. "Απλό αμυντικό μέτρο".

Όσο περισσότερο προελαύνουμε προς τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, τόσο περισσότερο αποδεικνύουμε στον κόσμο την "αμυντική κλίση του ΝΑΤΟ".

Αντίθετα, η αυστριακή κυβέρνηση μόλις έκανε υποχρεωτικό τον πειραματικό εμβολιασμό στο όνομα της ελευθερίας και από ολοκληρωτικό αταβισμό. Ο πληθυσμός αντιδρά σθεναρά. Πρόκειται για μια κύρωση κατά του πληθυσμού.

Ακόμα στο πεδίο του σουρεαλισμού, ο υπουργός Άμυνας της Αυστραλίας μόλις επιβεβαίωσε χωρίς φόβο γελοιοποίησης ότι ο κόσμος πρέπει να αποκρούσει απειλητικές χώρες και δικτατορίες.

Τι πρέπει να καταλάβουμε από όλα αυτά; Πρόκειται για έναν νέο αντιπερισπασμό; Βεβαίως. Για ποιο σκοπό; Να διατηρηθεί το τσίρκο και να εμποδιστεί ο κόσμος να ανοίξει τα μάτια του σε μια πραγματικότητα που δεν είναι πολύ καλό να βλέπει. Ο μύθος πρέπει να διατηρηθεί. Ο παλιός κόσμος πρέπει να διατηρηθεί με ψευδαισθήσεις και απειλές, με ψεύτικες κρίσεις. Δεν υπάρχει πλέον πραγματική πολιτική οικονομία. Έχουν απομείνει μόνο επαγγελματίες απατεώνες. Δεν υπάρχουν πλέον αποτελεσματικά εκπαιδευτικά συστήματα αλλά εργοστάσια ψευδούς συναίνεσης και μηχανικής του εγώ.

Η τρομοκρατία δεν υπάρχει πλέον, το COVID δεν κινητοποιεί πλέον, είναι επομένως απαραίτητο να διατηρείται η πλέμπα σε μόνιμο φόβο με άλλα θέματα. Μια καθόλου εύκολη υπόθεση σε αυτούς τους καιρούς του διψήφιου πληθωρισμού. Ένας πόλεμος στην Ανατολική Ευρώπη με μπόνους είναι μια πολύ επικίνδυνη επιχείρηση. Η αντιρωσική διαφημιστική εκστρατεία έχει φέρει τη Ρωσία πιο κοντά στην Κίνα και το Ιράν. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης μεταξύ των επικεφαλής της διπλωματίας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι Ιρανοί αξιωματούχοι κάλεσαν τη Ρωσία να αντισταθεί όπως κάνουν εδώ και τέσσερις δεκαετίες. 

Στη Βόρεια Κορέα, η Πιονγκγιάνγκ λέει ότι η αυτοκρατορία ξεπερνάει τις κόκκινες γραμμές και είναι καιρός να της δώσει ένα μάθημα. Ο κόσμος έχει αλλάξει, αλλά κάποια μυαλά παραμένουν κολλημένα σε μια ιδεολογία από άλλη εποχή και δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές που συντελούνται. Η τρομοκρατία παραμένει. Αυτή μπορεί να διατηρηθεί μόνο μέσω της μαζικής χειραγώγησης. Μια χειραγώγηση που αποκαλύπτει στον κόσμο την έκταση του συμβιβασμού. 

Ο συμβιβασμός των κρατών επιβεβαιώνει την πλήρη απώλεια της κυριαρχίας σχεδόν όλων των χωρών του κόσμου. Ο πραγματικός γεωπολιτικός χάρτης το 2022 είναι πιο περιοριστικός από αυτόν του 1922 ή την εποχή των μεγάλων αποικιοκρατικών ομάδων. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει μόνο ένα υπερσύνολο ενός συμπαγούς χρώματος που αντιμετωπίζει τρία ή τέσσερα κράτη το πολύ.

Όπως και στην εμβληματική ιταλική ταινία "Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος" (1966), ένα από τα καλύτερα σπαγγέτι γουέστερν που παρήχθησαν ποτέ, παρακολουθούμε έναν αλλόκοτο φρενήρη κυκλικό αγώνα στη μέση ενός νεκροταφείου, οι τάφοι του οποίου είναι τοποθετημένοι σαν τις κερκίδες ενός αρχαίου αμφιθεάτρου.

Δεν πρόκειται για ανάλυση. Είναι μια παρατήρηση. Λίγοι άνθρωποι θα συγχωρήσουν το γεγονός ότι τους εξαπατούσαν διαρκώς επί χρόνια. Η εξαπάτηση του 2020, η οποία είναι εντυπωσιακή ως προς την οικουμενική της πτυχή, μας καταδεικνύει την ύπαρξη μιας μη αναγνωρισμένης αρχιτεκτονικής κοινών ψεμάτων μέσα στη δομή των διεθνών σχέσεων. Η πτυχή αυτή βασίζεται στην έννοια του κοινού συμφέροντος που εξαρτάται λίγο πολύ από τον φόβο ή την απληστία. Και στις δύο περιπτώσεις, το ανθρώπινο ζωικό κεφάλαιο είναι μόνο ένας πόρος που μπορεί να χειραγωγηθεί περισσότερο ή λιγότερο πρόχειρα. Εξάλλου, πρέπει επίσης να τρέφεται και να εκπαιδεύεται για διάφορες χρήσεις, μία από τις οποίες έχει γίνει βαρετή. Η τροφή για κανόνια είναι σε έλλειψη όχι λόγω έλλειψης κατήχησης ή αναισθησίας, αλλά επειδή το είδος δεν είναι πλέον κατάλληλο για πόλεμο. Εξ ου και η εμμονή για την αντικατάσταση του ανθρώπινου στοιχείου.

Η εκλογική απάτη είναι νεκρή. Δεν το διατηρούμε πλέον παρά μόνο για να εξαπατάμε και να δίνουμε στον εαυτό μας μια εξίσου ψεύτικη νομιμότητα. Η δημοκρατία δεν έζησε ποτέ. Ακόμη και στην αρχαία Ελλάδα, η απάτη ήταν ο μόνος αναγνωρισμένος κανόνας (η απάτη αυτή πιστοποιείται από αρχαιολογικά ευρήματα). Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από πολυλογάδες που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή του λαού, σκοτώνοντας ακόμα και τον χρόνο των ενοίκων των γηροκομείων.

Η μεγάλη κωμωδία του 2020 δεν θα συγχωρεθεί ποτέ. Αν η χειραγώγηση του COVID ήταν τόσο επιτυχής το 2020, ένα άλλο ιστορικό ψέμα ήταν απολύτως πιθανό το 1969. Και πολλά άλλα. Η μάζα των ηλιθίων δεν θα στερέψει ποτέ. Και εξ ορισμού είμαστε όλοι ηλίθιοι που υπήρξαμε οι γαλοπούλες ενός τόσο τεράστιου, τόσο σκανδαλώδους, τόσο μεγάλου αστείου... Για μια μορφή γρίπης! Γαμώτο! Ξεχάσαμε ότι η γρίπη σκοτώνει!

Το παγκόσμιο ψέμα είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των ανθρώπινων θεσμών. Επιτρέπει επίσης σε κάποιους δισεκατομμυριούχους να πολλαπλασιάσουν τον πλούτο τους. Αλλά σας παρακαλώ να μην επαναλάβετε αυτό το παράλογο τσίρκο, του οποίου γινόμαστε μάρτυρες, μισοαπογοητευμένοι, μισοαποχαυνωμένοι, από το 2020. Αυτό το τσίρκο θα έχει, ωστόσο, το πλεονέκτημα ότι θα έχει απαξιώσει την ιατρική και την επιστήμη, οι οποίες έχουν γίνει ιδεολογικές και εξαρτημένες από καλά θεμελιωμένα συμφέροντα. χαμηλά.

Από το ένα τσίρκο στο άλλο. Αυτό έχει γίνει η ιστορία. Στο επόμενο τσίρκο! 


πηγή: strategika51.org

μετάφραση: Διόδοτος

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πύρινος Λόγιος: Η Ρωσία αναπτύσσει φρεγάτες και πυραυλάκατους στον Εύξεινο Πόντο, «τελειώνουν» οι χώρες της Δύσης τον Covid ενώ το Π.Ο.Φ. καλεί έκτακτη συνεδρίαση!

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Μερικά σχόλια από το strategika51 (μτφ. Διόδοτος) :

Ο/ Η Pure Algerian λέει:

Δεν υπάρχουν μόνο τρεις ή τέσσερις χώρες που αντιστέκονται, αλλά ένα πλήθος χωρών που αντιστέκονται, αριθμεί 80 ή 100, η ​​καθεμία με το επίπεδο αντίστασής της.
Και που έχουν οργανωθεί σε διαφορετικές πολιτικές, οικονομικές και ακόμη και δομές ασφάλειας, όπως το SCO, το UEE, το OSTC, το RCEP, οι BRICS, και για να μην αναφέρουμε τις παγκόσμιες και στρατηγικές διμερείς σχέσεις μεταξύ περίπου είκοσι ή τριάντα χωρών. Και η καινοτομία είναι η καθιέρωση οικονομικών συμφωνιών για τοπικά νομίσματα, χωρίς να περνάει από το δολάριο, η τελευταία από τις οποίες είναι αυτή της Τουρκίας και των Εμιράτων και οι σημαντικότερες μεταξύ Ρωσίας και Κίνας και Ιράν και Τουρκίας.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το παγκόσμιο σύστημα που δημιουργήθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο βρίσκεται σε διαδικασία εξαφάνισης και η εξαφάνιση θα είναι ξαφνική και βάναυση όπως κάθε κατάρρευση.

Και όλες αυτές οι χώρες που αντιστέκονται, εκ των οποίων τέσσερις ή πέντε είναι η αιχμή του δόρατος, κάνουν τα πάντα για να προστατευτούν από την περίφημη κατάρρευση της αγγλοσιωνιστικής αυτοκρατορίας και ο κόσμος θα είναι μόνο καλύτερος.

Όταν στο τσίρκο του 2020, όπως λέτε, είναι απλώς μια μάταιη προσπάθεια από αυτά τα παράσιτα να μπερδέψουν το θέμα, αλλά η προσπάθειά τους απέτυχε.

Ως απόδειξη, η Κίνα και η Τουρκία συνεχίζουν την οικονομική τους ανάπτυξη. Και το 2022 είναι η χρονιά των κόκκινων γραμμών και της υποταγής της σιωνιστικής μαφίας στον σεβασμό των κυρίαρχων εθνών είτε το θέλουν είτε όχι.

Πρέπει να έχουμε το θάρρος και τη θέληση να αντισταθούμε και να μην ακούμε τις κραυγές απόγνωσης που θέλουν να πιστέψουμε τα παράσιτα, οι σιωνιστές τοκογλύφοι.

Επαναλαμβάνω, το έτος 2022 είναι ένας καλός τρύγος, είναι μια χρονιά ρήξης με τους τελευταίους τρεις αιώνες.

 

 Ο/ Η Oliver λέει:

Όλες οι ομαδικές εξεγέρσεις γίνονται με τη θέληση των μελών τους. Στην κίνηση των κίτρινων γιλέκων μπορείτε να βρείτε απαντήσεις, ακόμα κι αν όλα παραμένουν σύνθετα. Φανταστείτε για μια στιγμή ότι συλλογικά αυτό το κίνημα υποκινείται από κάτι άλλο εκτός από κοινωνικά ζητήματα.
Τελικά, αυτό που αποτρέπει περισσότερο τις εξεγέρσεις και τις καθιστά ανακτήσιμες είναι το γεγονός ότι δεν έχουν ξεκάθαρους στόχους εκ των προτέρων, τον ακριβή προορισμό. Έρχονται να αντιμετωπίσουν ό,τι τους καταπιέζει, αλλά δεν ξέρουν με τι να τους αντικαταστήσουν, ή με έναν πολύ αόριστο τρόπο. Όλα πρέπει να ξεκινούν με μια ξεκάθαρη και απλή ιδεολογία, ένα ενάρετο ιδανικό.

 

 Ο/ Η Oliver λέει:

Αυτό που είναι ακόμα πιο τρελό είναι να φανταστεί κανείς όλες τις δυνάμεις που πρέπει να κινητοποιηθούν για να διατηρήσουν αυτούς τους σύγχρονους μύθους. Δεν πρόκειται για μια μικρή ομάδα μερικών εκατοντάδων ή χιλιάδων ατόμων, αλλά για εκατομμύρια ανθρώπους που έβαλαν τους εαυτούς τους «στην πορεία» για να εφαρμόσουν ψηφίσματα που ελήφθησαν κρυφά, για τα οποία δεν θα αποκαλύψουν τίποτα .
Είχα ήδη την ευκαιρία να δω πώς, για να κρατήσει ένα θέμα μυστικό, το κράτος (ή ας πούμε μερικά από τα στοιχεία του) θα μπορούσε, σε λίγες εβδομάδες ή μήνες, να δημιουργήσει σε μια διοίκηση μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων με αποστολή να δημιουργήσει έναν πραγματικό ιστό αράχνης που επέτρεψε τον εντοπισμό πολύ γρήγορα της παραμικρής διαρροής κατά τη διάρκεια της κανονικής δραστηριότητας. Με την παραμικρή προειδοποίηση, όποιος έβγαινε από τη γραμμή δυσκολευόταν αμέσως στη δουλειά του, ωθούνταν στο να κάνει λάθη και πλησίαζε γρήγορα στο να παραγκωνιστεί, με ιδιαίτερα καλογραμμένο τρόπο. 

Η λογική από καιρό θα ήταν να υπάρχουν ειρηνικές κοινωνίες, με θέση για όλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διαφορετικά προβλήματα με συλλογικό, πολύ ορθολογικό τρόπο. Βλέποντας μόνο την απέραντη αταξία γύρω μας θα πρέπει να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι άλλο οδηγεί τον χορό, παρακάμπτοντας την εγρήγορσή μας και ακολουθώντας ελικοειδή μονοπάτια. Και πάλι δεν είναι μόνο η εξοικονόμηση. Τα χρήματα δεν είναι επαρκές κίνητρο για να γίνουν όλα αυτά.

 

 Ένας περαστικός λέει:

Τους περισσότερους δεν τούς νοιάζουν όλα αυτά, έχουν «εμβολιαστεί» δεόντως (το αργότερο μέχρι τις 24 Ιανουαρίου όπως ορίζει ο ανόητος του GE) και μερικοί φορούν ακόμη και μάσκα για να μην αρρωστήσουν. Οι καλές γυναίκες καλύπτουν τα παιδιά τους από 6 χρονών με το ίδιο γελοίο gadget για τελειωμένους ηλίθιους.
Το «πανδημικό» τσίρκο προφανώς δεν έχει τελειώσει και έτσι κι αλλιώς θα αφήσει ανεξίτηλα ίχνη.
ΥΓ. Ακριβώς στη μέση αυτής της ανάρτησης (μισό θλιβερό μισό κωμικά ανούσιο), υπάρχει αυτή η φράση που είναι είτε ανόητη είτε προδοτική: «Ο κόσμος έχει αλλάξει, αλλά μερικά μυαλά παραμένουν κολλημένα σε μια ιδεολογία άλλης εποχής και δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές που γίνονται».

 

Ο Πέτρος λέει:

Ίσως το τσίρκο θα έπρεπε να γελοιοποιείται ξανά και ξανά, γιατί κάποιοι με ισχυρή θέληση εξακολουθούν να ξεγελιούνται από τα χάμπουγκ!

Ίσως είναι απαραίτητο να σπρώξουμε αυτά τα σκατά στο αποκορύφωμά τους!

Το "εγώ" δυσκολεύεται να δεχτεί ότι είναι γαμημένο εδώ και χρόνια! Χιλιάδες χρόνια!

Πηγαίνω ησύχως!

Να είσαι ΣΩΣΤΟΣ!

Χρονοτριβώ!

Βάλτε το κεφάλι σας στην άμμο!

Το χλιαρό θα κάνει εμετό!

Ο κώλος στον αέρα!

Ίσως το άτομο χρειάζεται μια καλή κλωτσιά στον κώλο!

Ο Μπόρις σαν τον Μπάιντεν δεν είναι πια εκεί!

Ναί! Είναι ηθοποιοί!

Ίσως αυτός ο πόλεμος να είναι και θεατρική σκηνή!

Η Δημιουργία αυτή τη φορά θα ήταν το ξύπνημα και η χρεοκοπία του τσίρκου!

Βασικά, αυτό το τσίρκο είναι μια ευκαιρία!

Το τελευταίο τσίρκο!

Ευχαριστώ S51! Εξαιρετικό κείμενο!

 

 

12 σχόλια:

  1. ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;(ΤΗΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ!+ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!)καλά καλά και οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΘΕΙΟ-ΘΕΙΑ ΑΠΤΗΝ ΡΩΣΙΑ,ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΧΡΟΟΟΝΙΑΑ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ;!ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΡΩΣΙΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥΧΩ ΝΑΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥΣ ΟΚ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟ!!!ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΟΓΙΟΟ...ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ...(ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ) ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ Ε ΠΑΝΕ;ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ; ΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΑΣ!!!😁ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ🧠 ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΤΟ!ΦΙΛΕΤΟ!ΤΟΥ!ΚΟΣΜΟΥ!ΟΟΟΛΟΥ!👌👍🧠👼👑🌏🌎🌍🇬🇷🛸(ΔΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΣΙ ΕΙΚΟΝΕΣ).ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΦΦΦ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ! ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ, ΧΜΜΜ🤔💪

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος σού είπε ότι θεωρώ -και κατατάσσω μέσα στους Έλληνες που ανέφερα- τον κάθε λιγούρη ελληνόφωνο ελλαδίτη που για να @αμίσει κυνηγάει να βρει ρωσιδούλες. Ή ότι θεωρώ Ελληνίδα την κάθε ελεεινίδα που έχει στο νου της να να χτενιστεί στο κομμωτήριο σαν τις τέσσερις πουτάνες του sex and the city..

      Διαγραφή
  2. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/01/blog-post_41.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Πέτρος είναι ο Αριστόμαχος του strategika :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τζονσον σταμάτησε τα μετρα ..Φοβήθηκε τις Διώξεις

    https://www.youtube.com/watch?v=WVopdbdHVUk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ Ε Λ Λ Η Ν ΑΔΕΛΦΙΑ. ΧΑΧΑΧΑ Ο ΤΖΟΝΣΟΝ ΥΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ. ..........ΩΣ ΠΟΤΕ.....ΟΜΩΣ?

      Διαγραφή
  5. ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ Ν.Τ.Π. 🚨 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ

    https://www.brighteon.com/403cedf8-e13e-4860-b138-24245e3d28e8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ
    ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ
    Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ
    ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΛΑΣΚΑΡΕΙ Η ΒΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ
    ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ
    ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΧΥΣΑΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ΦΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ.

    Cesare Sacchetti
    Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία υπάρχει προς το παρόν μόνο στις σελίδες των εφημερίδων. Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail έχει μάλιστα αναπτύξει ένα σχέδιο στο οποίο θα καταδείκνυε πώς η Ρωσία θα προχωρήσει στην εισβολή στη χώρα και στη συνέχεια θα καθαιρέσει τον Ζελένσκι και θα τον αντικαταστήσει με έναν φιλορώσο πρόεδρο. Στον πραγματικό κόσμο, φυσικά, τίποτα από αυτά δεν υπάρχει. Αυτό που προσπαθεί να κάνει το ατλαντικό λόμπι είναι να εξοργίσει τη Ρωσία μέσω αυτής της ατελείωτης σειράς προκλήσεων. Φαίνεται τώρα ότι η Βρετανία, η οποία ήταν πάντα ένας απατεώνας των Rothschild, έστειλε εκπαιδευτές στην ανατολική Ουκρανία που βοηθούν τις ουκρανικές ναζιστικές πολιτοφυλακές να οργανώσουν μια επιχείρηση ψευδούς σημαίας.

    Η ιδέα είναι να οργανωθεί μια ψεύτικη επίθεση στους Ουκρανούς και στη συνέχεια να κατηγορηθούν οι Ρώσοι. Αυτοί οι ηλίθιοι πιστεύουν ότι η Ρωσία δεν γνωρίζει αυτές τις προκλητικές απόπειρες και ελπίζουν ότι ο Πούτιν θα πέσει στην παγίδα τους. Θα έχουν για άλλη μια φορά ένα αγενές ξύπνημα. Μια τελευταία σκέψη για το φανταστικό σχέδιο ρωσικής εισβολής. Η Ρωσία δεν ενορχηστρώνει πραξικοπήματα σε ξένες χώρες και στη συνέχεια βάζει στην εξουσία τηλεκατευθυνόμενες μαριονέτες. Αυτοί που πραγματοποιούν αυτές τις επιχειρήσεις βρίσκονται στην Ουάσιγκτον. Ρωτήστε τη CIA για περισσότερες πληροφορίες και ειδικά ρωτήστε τον Χένρι Κίσινγκερ, τον μεγαλύτερο πραξικοπηματία όλων των εποχών.

    Cesare Sacchetti
    Είδαμε πώς το λεγόμενο σχέδιο της Ρωσίας για εισβολή στην Ουκρανία δεν είναι παρά μια εφεύρεση των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης για να συνεχίσουν τις ατελείωτες προκλήσεις κατά της Ρωσίας. Για πολλοστή φορά ξεσκεπάζεται η μπλόφα του ΝΑΤΟ και του ευρωατλαντικού μπλοκ από τους άμεσα εμπλεκόμενους. Η Βρετανία ήδη εξετάζει το ενδεχόμενο να πάει να τα βάλει με τον Πούτιν. Η Ρωσία παραμένει σε θέση απόλυτης ισχύος επειδή δεν έχει συμφέρον να επιτεθεί στην Ουκρανία, ενώ το ευρωατλαντικό μπλοκ, που στερείται τη στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ, δεν είναι σε καμία περίπτωση ικανό να εξαπολύσει σύγκρουση εναντίον της Μόσχας. Το λόμπι του Atlanticist ετοιμάζεται να συγκεντρώσει μια ακόμη αποτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ!
      ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ, ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΑ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ ΗΠΑ/ΑΓΓΛΙΑ/ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (ΒΛΕΠΕ συμμαχία AUKUS), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΘΙΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΕΡΒΙΑ.. "ΛΟΓΩ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ".. ΕΔΩΣΕ ΠΟΎΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΟΜΑΦΙΟΖΩΝ ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  8. https://twitter.com/SameeraKhan/status/1484801574811553792
    Ναι, είμαι σίγουρος ότι η Ρωσία φοβάται πολύ να αντιμετωπίσει τον στρατό του Μπάιντεν. 😂🤣

    ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,
    ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
    https://twitter.com/ianbremmer/status/1484672941988143107

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.gazzetta.gr/plus/2081622/mystirio-me-potamo-stin-kriti-poy-baftike-kokkinos-katoikoi-anaferoyn-entoni-osmi
    Μυστήριο με ποταμό στην Κρήτη που βάφτηκε κόκκινος, κάτοικοι αναφέρουν έντονη οσμή αίματος

    https://twitter.com/AndyMar17737663/status/1484702491417747457
    ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1959.

    https://twitter.com/AndyMar17737663/status/1484184597462061057
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΦΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή