«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Οι φυλές καί υποφυλές του Ελληνοφώνου Διαδικτύου

 γράφει ο ΕργΔημΕργ


«…Ως οι Ινδοί, ούτω καί οι Έλληνες, διαιρούνται εις φυλάς· τάς εξής τρείς:

  • Την συμπολίτευσιν, ήτις διαθέτει κοχλιάριον, βυθίζουσα τούτο εις την χύτραν του κρατικού προϋπολογισμού.
  • Την αντιπολίτευσιν, ήτις διαθέτει μόνον το κοχλιάριον.
  • Καί τους εργαζομένους, οίτινες γέμωσιν την χύτραν διά του ιδρώτος των.»

. . . . . . .

α. Εισαγωγή

Αυτά έγραφε ο μέγας Εμμανουήλ Ροΐδης, πρίν περίπου 150 χρόνια. Ωστόσο, εμείς σήμερα (παρ’ ό,τι μέγιστοι θαυμασταί του), δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια· εμείς θ’ αναλύσουμε τις φυλές καί τις υποφυλές του Ελληνοφώνου Διαδικτύου.

Καί όχι, ούτε αυτό το άρθρο είναι άσχετο τραλαλά-τραλαλό, ενώι καίγεται ο κώλος μας. (Καί θα καεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον, αν τα πράγματα πάνε όπως πάνε.) Μη σας ξεγελάει η πρώτη εντύπωση!

. . . . . . .

Κι ενώι το Διαδίκτυο είναι πλέον κοινός τόπος (φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια «λαϊκής» παρουσίας καί συμμετοχής στην Ελλάδα), ακόμη καί σε άτομα 70 ή 80 ετών, καί παρ’ ό,τι βοηθά τα μέγιστα στην (χαμηλού κόστους) επικοινωνία γιά κάθε γούστο, ωστόσο δεν υφίσταται μία κοινή «γλώσσα» συνεννοήσεως μεταξύ όσων το χρησιμοποιούν.

Θες επειδή -ως λαός- έχουμε το σαράκι της διαίρεσης με κάθε αφορμή; (Άσε που, δεν φτάνει που διαιρούμαστε συνεχώς -αν κι είμαστε ολιγάριθμο έθνος!-, ξαναδιαιρεθήκαμε πάλι καί στα ιντερνέτια!) Δέ λέω, αυτό είναι ένας σημαντικός παράγων. Αλλά, κατά τη γνώμη μου, ο βασικός (αν καί καθόλου αιτιολογημένος – δες το τέλος του παρόντος) διαιρετικός παράγων είναι το τί ζητάς απ’ το Διαδίκτυο.

Οι βασικές «φυλές» των χρηστών του Ελληνοφώνου κομματιού του, λοιπόν, είναι χοντρικά οι εξής:

  • Οι ιστολόγοι και κάτοχοι sites.
  • Οι χρήστες Φατσομπούκ, Μήγουή, κτλ παρομοίων.
  • Οι χρήστες του Τουΐττερ.
  • Οι παραγωγοί ζωντανών εκπομπών, ντοκυμανταίρ, κτλ («γιουτιούμπερς», καί λοιποί παρόμοιοι).
  • Οι πιτσιρικάδες (ηλικίες <=20).

Ας τις δούμε λίγο αναλυτικώτερα.

. . . . . . .

β1. Ιστολόγια καί sites

Τα ιστολόγια τα ξέρετε όλοι. Τα sites είναι το ίδιο πράγμα – αλλά, όταν έχεις αρκετά χρήματα γιά να πληρώσεις μιά «κυριλέ» εμφάνιση, συν τους ανθρώπους που θα τη δημιουργήσουν (γραφίστες, καί λοιπές απαραίτητες ειδικότητες). Υπάρχει, βέβαια, καί μιά ενδιάμεση κατηγορία, όπου στον server φιλοξενίας του ιστολογίου σου δίνεις κάποια χρήματα με συνδρομή, καί σου δίνει κάποιες παραπάνω δυνατότητες (γιά μιά σχεδόν επαγγελματική εμφάνιση – σχεδόν, όμως).

Ειδικά τα ιστολόγια, όμως, είναι τα πλέον σοβαρά αναγνώσματα στο Ελληνόφωνο Διαδίκτυο, διότι απαιτούν κόπο γιά να γραφούν τα άρθρα τους. (Ακόμη καί τα ειδικής θεματολογίας, πχ τα ορθόδοξα χριστιανικά.) Έτσι, σ’ αυτά δεν θα δείς πχ πωλητικές βλακείες, διότι κανένα κομματόσκυλο δεν κάθεται να γράψει κείμενα μεγέθους πέντε σελίδων Α4, ίσα-ίσα γιά να δικαιολογήσει μιά κομματική γραμμή… που στο κάτω-κάτω κανείς δεν του είπε ποιά ακριβώς είναι!!! (Σάμπως ξέρουν καί τα εν Ελλάδι κόμματα τί πρεσβεύουν, πέρα απ’ το: «να κάτσουμε στην καρέκλα καί να γ@μήσουμε το δημόσιο ταμείο»; ) Ούτε το πλήρωσαν το κομματόσκυλο τόσα, ώστε να στρώσει τον κώλο του στο πληκτρολόγιο.

Επίσης, γιά τον ίδιο λόγο σε ιστολόγια δεν θα δείς ποτέ πωλήσεις αλοιφών γιά τη φαλάκρα, ή άλλες τέτοιες βλακείες. (Άλλο οι διαφημίσεις, που βάζουν οι εταιρείες φιλοξενίας.)

Όμως, όλα τα παραπάνω, που απαγορεύονται στα ιστολόγια, …επιτρέπονται στους ιστοτόπους! Εκεί, θα δείς καί πωλητικές ανοησίες, καί προπαγάνδα, καί ψευδείς ειδήσεις, καί ό,τι σιχαμερό θες… διότι αυτοί που έχουν λεφτά καί πληρώνουν γιά κυριλέ ιστοτόπους, είναι τα κόμματα καί οι αρδ. (Κι ο υπόκοσμος έχει λεφτά, βέβαια, αλλά σπανίως ενδιαφέρεται γιά Διαδικτυακή προβολή.)

Νά, γιά παράδειγμα, σ’ αυτά τα sites θα δείς είδηση του τύπου: «Τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό! Ξεκληρίστηκε τετραμελής οικογένεια!»… αλλά από κάτω: «Ο οδηγός ήταν ανεμβολίαστος.» Ή (σε κομματοσκυλικά sites) θα δείς …δημοσκοπήσεις (έ; τί; πώς; ), που βγάζουν πχ τον πρώθυ να έχει λαϊκή έγκριση ως πρώτος καί καλύτερος με …120% του εκλογικού σώματος!!!

(Δυστυχώς, τα σιχτίρια που δικαιωματικώς θες να τους ρίξεις, δεν τ’ αφήνουν στα σχόλια.)

Φυσικά, τα sites εμπόρων, τραπεζών, κτλ, είναι στημένα καθαρά γιά επαγγελματικούς λόγους· οπότε, δεν τα σχολιάζω – παρά μόνον όσον αφορά την εμφάνισή τους καί την ευχρησία τους.

. . . . . . .

Τα ιστολόγια τα τηρούν άτομα, που έχουν κάτι σοβαρό να πούν· ή, έστω κάτι που θεωρούν αυτά γιά σοβαρό. Όθεν, δεν παρουσιάζουν …υποφυλές συμμετεχόντων, όπως οι παρακάτω κατηγορίες.

Υποφυλές παρουσιάζονται στα σχόλια. Αλλά δεν μας ενδιαφέρει να τις αναλύσουμε, διότι πάντα ισχύει ο «μετριασμός» (διάβαζε: λογοκρισία) -ή καί η πλήρης απαγόρευση- των σχολίων, οπότε αυτά δεν είναι αντιπροσωπευτικά των ποσοστών των κατηγοριών των συγγραφέων τους.

. . . . . . .

β2. «Μέσα κοινωνικής δικτύωσης»

Αυτά είναι μετεξέλιξη των πάλαι ποτέ φόρουμς (εκτός μόδας σήμερα), που επιτρέπουν καί ανέβασμα άλλου υλικού, όπως πχ μεγάλων αρχείων. Πλήρως πολυμεσικά, δίνουν τη δυνατότητα να έχεις οπτικοακουστικό υλικό, ιδιωτικές συνομιλίες, ενδεχομένως τηλεδιασκέψεις, δημιουργία ομάδων, κτλ. Είναι, δηλαδή, σαν ένα τεράστιο, παγκόσμιο πάρτυ – μέσα σ’ ένα τεράστιο, παγκόσμιο σπίτι, με πάρα πολλά δωμάτια.

Τα περιεχόμενά τους δεν πολυφαίνονται από τους «απέξω». Σ’ αφήνουν να δείς μονάχα ένα μεζεδάκι (σα να προσπαθείς απ’ τον δρόμο να δείς τί γίνεται σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, μέσα απ’ τα παράθυρά του)· καί γιά να δείς τα υπόλοιπα, σου λένε: «- Κάνε εγγραφή!». Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τα Διαδικτυακά «μπότς» (προγραμματάκια ειδικού σκοπού) να έχουν κάνει φύλλο καί φτερό τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών τους.

Όθεν, τα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης» είναι η χαρά των «υπερεσιώνε»… διότι ο συνδυασμός των μπότς καί της ματαιοδοξίας των χρηστών βγάζει άνετα τα εν οίκωι εν δήμωι. (Πού να πληρώνεις κατασκόπους, τώρα, καί να τους τρέχεις – γιά να παρακολουθούν κάτι δισεκατομμύρια κόσμο! Αφήνεις τον κοσμάκη να καρφώνεται από μόνος του.)

Σημειώστε, πως αυτά (τουλάχιστον τα πιό μεγάλα) έχουν κυρίως πολιτική διαφορά – όσον αφορά τα πολιτικά των ηπαπάρα, εννοώ. Πχ το Φατσομπούκ είναι των Γαϊδάρων (Ντέμοκρατζ), ενώ το Μήγουή (παναπεί …Εγωεμείς!) είναι πιό «Τραμπικό».

Βέβαια, αμφότερα τα διευθύνουν τζιούζ… Εννοείται.

. . . . . . .

Τί κόσμος γράφει καί ανεβάζει υλικό στα φατσομπούκια; Ποιές οι …υποφυλές τους, μ’ άλλα λόγια;

Μιά πρόχειρη ανάλυση, δείχνει τα εξής.

  • Σοβαρά άτομα με άποψη καί φιλοσοφία, που βαρυούνται να τηρήσουν ιστολόγιο. (Ή απλά δεν μπορούν, γιά κάποιους λόγους – πχ ιατρικής φύσεως, έλλειψη ελεύθερου χρόνου, καί τα παρόμοια.)
  • Επαγγελματίες καί εταιρείες, γιά προώθηση του ονόματός τους.
  • Διάφοροι μυαλοφυγόδικοι, που νομίζουν ότι εκεί μέσα θα βρούν γκόμενες να γ@μήσουν.
  • Παρεμφερείς γκόμενες, που νομίζουν πως θα βρούν τον καλό γαμπρό. (Όμως οι εφοπλιστές δεν χαζεύουν στο φατσομπούκ, κορίτσια! Έχουν σοβαρώτερες δουλειές να κάνουν.) Ή, έστω -οι πιό ρεαλίστριες-, τον καλό γ@μιά. (Αυτό …’ντάξ’… παίζει. 🙂 )
  • Διάφορες «πονεμένες ψυχές» (κάτι ζωντοχήρες, κάτι σιτεμένες, καί λοιπές παρόμοιες), που γράφουν γιά ζωάκια καί λουλουδάκια καί ποιηματάκια, αλλά στην πραγματικότητα θέλουν τα ίδια με την προηγούμενη υποφυλή.
  • Κομματόσκυλα.
  • Πρακτόρια.
  • Φανατικοί καί βαρεμένοι κάθε είδους.
  • Μασώνοι καί μέλη σεχτών.
  • Οπαδοί ομάδων.
  • Απατεώνες (Διαδικτυακοί καί μή).
  • Καί δεν θυμάμαι αν μού ξεφεύγει κάποια υποφυλή.

Τώρα, βέβαια, τί είδους συνεννόηση κάνουν όλοι αυτοί κι όλες αυτές μεταξύ τους… αδυνατώ να καταλάβω. Ίσως καθ’ ομάδες.

. . . . . . .

Μπορεί να μην ξέρω τί συνεννόηση παίζει στα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αλλά ξέρω πως τα μέλη τους δεν έχουν ενιαίο σκοπό. Ο μόνος υπαρκτός ενιαίος σκοπός, είναι των αφεντικών αυτών των «μέσων»: να πουλάνε στη ζούλα τα δεδομένα των χρηστών τους, να μετράνε επακριβώς τις τάσεις της κοινωνίας, καί επομένως (αλλά όχι μόνον) να προετοιμάζουν τις αυριανές μορφές του εμπορίου, της μόδας… γενικά, της κοινωνίας ολόκληρης.

(Πχ το Φατσομπούκ προετοιμάζει το δικό του ψηφιακό «κρυπτονόμισμα». Δεν νομίζω πως μπαίνει σε τέτοιον κόπο χωρίς ουσιαστικές πρακτικές προσδοκίες κέρδους γιά τ’ αφεντικά του!)

Διότι, η κοινωνία δεν αυτενεργεί πάντα, κινούμενη προς τις αλλαγές της· όπως πχ στην περίπτωση της μόδας, αρκετές φορές δέχεται κρυφές εντολές «λεπτής υφής» (αυτές, που συνήθως καλούνται «subliminal messages»), καί τα υπόλοιπα τα συμπληρώνει ο μιμητισμός.

. . . . . . .

β3. Τουΐττερ

Το Τουΐττερ είναι -περίπου- σαν τα προηγηθέντα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης», μόνο που περιορίζει το κάθε κείμενο σε 150 χαρακτήρες (αν δεν κάνω λάθος). Πάντως, αυτός ο «λακωνισμός» αφ’ ενός ανεβάζει κατά πολύ την ταχύτητα διαδόσεως της πληροφορίας, αφ’ ετέρου βγάζει διαμαντάκια! Μπορώ να σου πω ότι -στα σοβαρά θέματα- το 1 «τιτίβισμα» (των 100-150 χαρακτήρων, όχι λιγώτερο) στα 3, είναι συμπυκνωμένη σοφία. Χωρίς υπερβολή.

Βέβαια, μπορείς ν’ ανεβάσεις μεγαλύτερα κείμενα, πχ με απανωτά «τιτιβίσματα» – ή με φωτογραφία (καί screen capture) ενός κειμένου απ’ αλλού. Πλήν όμως, τα μεγάλα κείμενα δεν τα ευνοεί αυτή η πλατφόρμα, ούτε κάν οπτικώς.

Το Τουΐττερ το βλέπεις κι απέξω, δεν έχει περιορισμούς. Περιορισμούς βάζουν τα μέλη του, όσον αφορά το ποιός μπορεί να διαβάσει τα γραπτά τους καί ποιός μπορεί ν’ απαντήσει.

. . . . . . .

Το Τουΐττερ έχει τις ίδιες υποφυλές με την προηγούμενη κατηγορία. Επειδή, όμως, τα μηνύματά του είναι σύντομα (σαν τα sms των κινητών τηλεφώνων), προσθέστε εδώ καί άτομα, όπως πχ ναυτικούς μετά τη βάρδια καί πρίν τον ύπνο τους. ‘Η, ξέρω ‘γώ, φαντάρους σε χρόνο εκτός σκοπιάς κι αγγαρείας. (Με κανένα κινητό οθόνης > 6 ιντσών, όμως, διότι το Τουΐττερ οπτικώς απαιτεί μεγάλη οθόνη.)

Δυστυχώς, η συντομία των μηνυμάτων βοηθάει πάρα πολύ όχι μόνο τη διατύπωση σωστών συνοπτικών σκέψεων, αλλά καί:

  • την προπαγάνδα (στο Τουΐττερ ξεσαλώνουν τα κομματόσκυλα -ναί, αυτά που γράφουν μαλακίες με αμοιβή 0.60 ευρώ ανά μήνυμα-, καθώς καί τα πρακτόρια),
  • το ψέμμα,
  • την υποτίμηση ενός σοβαρού συμμετέχοντος,
  • ή ακόμη καί τα βρισίδια.

Ναί, θεωρητικά μπορείς να καταγγείλεις τον αδικούντα, καί του σβήνουν τον λογαριασμό. Αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Απλώς, θα τον αναγκάσεις να φτιάξει άλλον λογαριασμό καναδυό μέρες αργότερα.

Το Τουΐττερ επίσης ευνοεί (λόγωι της φύσης του) μπότς προπαγανδιστικά ή συγκεντρωτικά στοιχείων, εκπορευόμενα από συστοιχίες υπολογιστών, ή «mobile farms». (Παναπεί: συστοιχίες αυτοματοποιημένων κινητών τηλεφώνων μέσα σ’ ένα δωμάτιο, που σε κάνουν να νομίζεις ότι αφήνουν μηνύματα διαφορετικοί χρήστες.)

[Γι’ αυτό καί βλέπεις ακριβώς το ίδιο -προπαγανδιστικό- μήνυμα να «τιτιβίζεται» καμιά πενηνταριά φορές, δήθεν από διαφορετικούς χρήστες. Καί, όχι παίδες, δεν πρόκειται γιά copy-paste, καί δή τόσο γρήγορα.]

. . . . . . .

β4. Παραγωγοί ζωντανών εκπομπών

Ετούτοι εδώ συνήθως κινούνται στους εξής θεματικούς άξονες:

  • Κωμωδία.
  • Παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων (gaming).
  • Εμπόριο. (Πχ παρουσιάζουν καινούργιες συσκευές, από το ξετύλιγμα της συσκευασίας τους -«outboxing»-, μέχρι την αρχική τους λειτουργία.)
  • Πολιτική – κυρίως απόψεις μικρών εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων / ομάδων, ή πολιτικές απόψεις ατόμων, που αντιτίθενται στην εκάστοτε κυβερνητική προπαγάνδα. (Τα ίδια τα κόμματα έχουν στη διάθεσή τους ολόκληρα sites, προκειμένου να διαδώσουν τις ιδέες τους. Δεν ενδιαφέρονται γιά «ανεξάρτητες παραγωγές» σε πλατφόρμες φιλοξενίας βίντεο.)
  • Παραγωγή ντοκυμανταίρ γιά διάφορα θέματα.
  • Οδηγίες γιά κατασκευές, ή χόμπυ (πχ αερομοντελισμός, μαγειρική, κτλ).
  • Μουσικές συνθέσεις καί τραγούδια, προσφερόμενα δωρεάν. (Τώρα, πώς θα βγάλουν λεφτά αυτοί οι μουσικοί, μή με ρωτάτε. Όποιος προαιρείται, στέλνει κάτι από λεφτά.)
  • Μαγνητοσκοπημένες (ή καί σε ζωντανή ροή) ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, συνήθως από μικρούς σταθμούς. Ή ακόμη καί αποκλειστικά Διαδικτυακές εκπομπές από σπιτικά στούντιο.
  • Υπάρχουν καί τα προσωπικά βίντεος (πχ από διακοπές), αλλά αυτά είναι πολύ σπάνια. Σε πλατφόρμες ανοιχτής θεάσεως (όπως το Youtube) δεν έχουν θέση. Είναι κάπως «εκτός θέματος».

Οι υποφυλές εδώ είναι άτομα με άνεση χρημάτων, χρόνου, και σαφώς χώρου. (Διότι ποιός έχει τόσο μεγάλο σπίτι, ώστε ένα δωμάτιο να το μετατρέψει σε στούντιο!) Περισσότερο φέρνει σ’ επαγγελματίες των ραδιοτηλεοπτικών η κατηγορία αυτή, αλλά μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους κι όσοι έχουν κάμερες κτλ παρόμοια (πχ μικροφωνικές εγκαταστάσεις, κτλ) επαγγελματικού επιπέδου.

Εννοείται, πως αν δεν έχεις λεφτά να ρίξεις στις εκπομπές, πρέπει να βρείς (πχ από διαφημίσεις). Οπότε, εδώ δεν σηκώνει μέν ερασιτεχνισμό κι αλαφράδα, αλλά καί η θεματολογία είναι σχετικά περιορισμένη. Και, δυστυχώς, πάντα υπάρχει η περίπτωση να πέσεις θύμα «καλοθελητών», καί το Youtube να σου κόψει την πρόσβαση. (Άλλες πλατφόρμες δεν το κάνουν αυτό μέχρι στιγμής, αλλά είναι λιγώτερο δημοφιλείς καί γνωστές στο ευρύ Διαδικτυακό κοινό.)

. . . . . . .

β5. Πιτσιρικαρία

Σε ηλικίες 20 ετών το πολύ (καί σαφώς στις μικρότερες), αλλά όχι μονάχα βιολογικές· εννοώ κι από μυαλά! 🙂

Οι πιτσιρικάδες, τώρα:

  • Βλέπουν πολλά βίντεο, αλλά όχι πολιτικά. Κωμωδίες, gaming, outboxing (δηλ. παρουσιάσεις νέων συσκευών), τζάμπα κινηματογραφικές ταινίες… τέτοια πράγματα. Επίσης:
  • Παίζουν Διαδικτυακά παιχνίδια.
  • Αποφεύγουν τη χρήση κειμένων, καί χρησιμοποιούν περισσότερο τις πλατφόρμες φιλοξενίας φωτογραφιών καί βίντεο (πχ Instagram, TikTok).
  • Καί, γενικώς, κινούνται στην ανεύθυνη κι ανέμελη πλευρά του Διαδικτύου, καί συμπεριφέρονται σα να μην τρέχει τίποτε. (Ποιά προβλήματα της κοινωνίας; Ποιά «κρίση»; )

Οι πιτσιρικάδες αποτελούν μία ενιαία καί ομογενοποιημένη φυλή παγκοσμίως! Lol!!!

. . . . . . .

γ. Καί λοιπόν;

Εδώ, όμως, βρίσκεται το ζουμί! Καί είναι πικρό.

Η επί χρόνια περιήγησή μου στα τοπία του Διαδικτύου, μου έχει ξεκαθαρίσει δύο τινά:

  • Ότι, ενώι οι περισσότεροι νομίζουν πως ξέρουν τα πάντα γιά το Διαδίκτυο, στην πραγματικότητα ξέρουν το 40% (καί λιγώτερο) απ’ τις τρομερές (κι ενδεχομένως τρομακτικές) του δυνατότητες.

[Τί μας είπες, τώρα, ρέ χαζοφιλόσοφε Εργοδότη! Εδώ, οι περισσότεροι τα θέλουν όλα στο πιάτο, επειδή βαρυούνται να ψάξουν έστω καί κινώντας λίγο το ποντίκι τους!… Πού, δηλαδή, να τους βάζαμε να κάνουν ψάξιμο «της παλιάς σχολής», σε βιβλιοθήκες!… Θα κάτσουν να μάθουν τί άλλο μπορεί να βρούν στο Διαδίκτυο, πέρα από τίποτε ξεβράκωτες; Σιγά!]

Νά, γιά παράδειγμα, σας έχω πεί πως στο Διαδίκτυο ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει. (Καί δεν είναι τωρινή αυτή η δουλειά!) Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να το έχουν συνειδητοποιήσει όχι μονάχα οι πιτσιρικάδες, όχι μονάχα τα υβρίζοντα κομματόσκυλα, αλλά ούτε κάν τα -πλήρως εξοπλισμένα με στελέχη- κομματικά επιτελεία!!!

Ρέ!… καί γιά ποιά «κομματικά επιτελεία» συζητάμε; Εδώ δεν το ξέρουν ούτε τα στελέχια της «Ε»Ε στας Βρυξέλλας, ούτε του βιολογικού εργαστηρίου της Γουχάν στην Κίνα, που σβήνανε (νομίζουν!) αβέρτα ενοχοποιητικές ιστοσελίδες τους!

(Δεν είναι μυστικό το πού ξαναβρίσκουμε τις δήθεν σβησμένες ιστοσελίδες· αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα εδώ, διότι δεν επιθυμώ να σκαλίζω βόθρους.)

Τώρα, αν μιλήσεις σε τέτοιους ανεπίδεκτους μαθήσεως πχ γιά computer / mobile farms, αυτά θα τους φανούν μεταπτυχιακά! 🙂

. . . . . . .

‘Ντάξ’, πες πως αυτή η μή επιδεκτικότητα στην εκμάθηση των δυνατοτήτων του Διαδικτύου είναι χαρακτηριστικό των «ζών» του Παλαιού. Αλλά το άλλο, που διαπίστωσα, τί σας λέει;

  • Ότι οι «φυλές» των χρηστών σπάνια επικοινωνούν μεταξύ τους!!!

Διαπίστωσα, λοιπόν, ότι:

Ενώι, αν ενδιαφέρεσαι να ψάξεις τα ιστολόγια γιά σοβαρές απόψεις καί εναλλακτική ειδησεογραφία, θα καταλήξεις σε καμιά δεκαριά, που θα τα διαβάζεις καθημερινά (περιμένοντας, ενδεχομένως, νέα τους άρθρα), οι ομοϊδεάτες σου χρήστες του Τουΐττερ δεν τα γνωρίζουν!!! Οι δέ ομοϊδεάτες σου στα «μέσα κοινωνικής δικτύωσης» γνωρίζουν τα μισά, κι οι πιτσιρικάδες, κανένα. (Οι Διαδικτυακοί ραδιοφωνατζήδες καί τηλεορασάδες έχουν επιτελείο, που τα ψάχνει όλα – καί τα ξέρουν. Αυτοί, όμως, κοιτάζουν ν’ αρπάξουν κανένα θέμα τζαμπέ, διότι αυτό ακριβώς τους ενδιαφέρει: το να γεμίζουν τις εκπομπές τους. Από ‘κεί καί μετά, σπάνια αναφέρουν την πηγή.)

Εντάξει, μπορεί απλά να μην υπάρχει χρόνος, γιά να συμμετέχεις σ’ όλα. Καλώς, ή κακώς, υπάρχει καί ζωή εκτός πληκτρολογίου… Έτσι, μπορεί ένας πατριώτης, που δραστηριοποιείται πχ στο Τουΐττερ, να μην γνωρίζει ποιός είναι πχ ο Διηνέκης, καί αντίστροφα ένας πατριώτης ιστολόγος να μην ξέρει ποιός είναι πχ ο «Kubrick knew».

Τί σημαίνουν, όμως, αυτά;

Γιατί, πάλι, έγραψα κοτζάμ τεχνικό άρθρο, φαινομενικώς άσχετο;

Σημαίνουν, αγαπητό μου αναγνωστικόν κοινόν, πως αν νομίζεις ότι εμείς οι πατριώτες είμαστε ανοργάνωτοι απέναντι στην επέλαση της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» μία φορά, στην πραγματικότητα κάνε το επί 10!

Νά γιατί επελαύνει η προπαγάνδα καί η εν γένει σαπίλα χωρίς σοβαρές αντιστάσεις!

. . . . . . .

Τώρα, θα με ρωτήσεις καί τί να κάνουμε; να στήσουμε επικοινωνιακά επιτελεία, γιά να στηρίξουμε την Πατρίδα; με τί ανθρώπους; με τί λεφτά;

Λογικές οι ερωτήσεις σου, αναγνώστη μου· απόλυτα λογικές. Αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ καί πενήντα (καί πλέον) χρόνια: να υπάρχει, δηλαδή, ένας αταλάντευτος πατριωτικός πυρήνας, μιά «μπετόν-αρμέ» ομάδα σοβαρών καί μυαλωμένων πατριωτών με επίσης αταλάντευτες διεργασίες διαδοχής προσώπων, καί δραστηριοποιούμενη σε πολλούς τομείς, που σε πολιτική έκφραση θα χτυπούσε κάθε φορά ένα 25% τουλάχιστον. Αλλά εμείς δεν είχαμε ποτέ μυαλό γιά τέτοια· κι όταν άρχισε τη δεκαετία του 1980 ν’ ανθίζει ο γνήσιος πατριωτισμός της τότε νεολαίας, τον έκαψε εν τήι γενέσει του το βιτριόλι των «Ψίψιλων». (Ν’ αρχίσω τώρα τα σκατοψύχια των υπευθύνων γι’ αυτή την κατάντια; δεν το επιθυμώ – αν καί με γαργαλάει.)

Με απλά λόγια, σε μεγάλη κλίμακα (πχ καλώς σχεδιασμένος καί στελεχωμένος ιδεολογικός πόλεμος, όπως κάνει η Τουρκία) δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε· καί μάλλον είναι πολύ αργά προς τούτο.

Όμως, το εφικτό είναι να γνωριζόμαστε κατ’ αρχήν μεταξύ μας. (Δεν εννοώ απαραίτητα σε φυσικό επίπεδο.) Κι αν όχι όλοι με όλους, τότε κάνοντας «γέφυρες»: δηλαδή, όποιος μπορεί, συμμετέχει σε περισσότερους από έναν τομείς, κι ενημερώνει όποιους άλλους πατριώτες μπορεί, με όποιον τρόπο μπορεί.

Αν μή τί άλλο, τα -άσχημα- επερχόμενα να μή μας βρούν απροετοίμαστους.

ΤΕΛΟΣ

. . . . . . .

Υγ 1: Είναι φανερό, πως το βάρος της επικοινωνίας πέφτει σε όσους πατριώτες δεν έχουν πολλές υποχρεώσεις (παιδιά / σκυλιά / ηλικία)· αλλά κι εμείς οι υπόλοιποι δεν θα λουφάρουμε, ως εικός.

Ο σκοπός είναι ιερός.

. . . . . . .

Υγ 2: Η ρουφιάνα η τηλεόραση μπορεί να είναι αηδιαστικώς μονόπλευρο μέσον· αλλά κερδίζει κατά κράτος, επειδή είναι συγκεντρωτική.

Θα μου πείς, τί «συγκεντρωτική», αφού δεν έχει μονάχα ένα κανάλι! (Ναί, μωρέ! Έχουμε δημοκρατία! Αυτό έλειπε, να έχει μονάχα ένα! Lol!!!) Ναί, όντως… Έχει καμιά δεκαριά (μεγάλα) κανάλια, εκ των οποίων όλα μά όλα λένε τα ίδια (φιλοκυβερνητικά) πράγματα – όσο παράλογα, ή ψευδή κι αν είναι αυτά.

Δέκα κανάλια μέν, αλλά με το ζάππινγκ είναι θέμα πέντε λεπτών, να δείς τί παίζει σε όλα. Άρα, πάλι συγκεντρωτισμός! Αντιθέτως, στο Διαδίκτυο έχεις:

  • (υπολογίζω) καμιά εικοσαριά πατριωτικά ιστολόγια επιπέδου,
  • συν (υπολογίζω) καμιά πενηνταριά πατριώτες τουϊττεράδες καί πατριώτισσες τουϊττερούδες,
  • συν (υπολογίζω) κάπου εκατόνδιακόσια πατριωτικού φρονήματος άτομα στα Φατσομπούκια.

Τώρα, αν όλ’ αυτά τα άτομα γράφουν καί συχνά (ειδικά στο Τουΐττερ, πολυβολούν), άντε τρέχα πρόλαβέ τα!…

Νά γιατί, ενώι οι πάντες γνωρίζουν ότι το Διαδίκτυο είναι ΤΟ ΜΟΝΟ μέσον σήμερα, όπου διακονείται η αλήθεια, τρέχουν στην κωλοτηλεόραση κι ακούν ψευτιές!

(Αυτό τό ‘γραψα, γιά κάτι φίλους που λένε: «- Αφού τους το γράψαμε εμείς στα ιστολόγια! Γιατί κάνουν πως δεν το ξέρουν;» Καταλάβατε, τώρα, το γιατί; )

. . . . . . .

Υγ 3: Δεν ξέρω αν η κότα έκανε τ’ αυγό, ή το αυγό την κότα (…βιολογικώς, βέβαια, προηγείται το αυγό…), αλλά αυτή η πολυδιάσπαση του καθ’ ημάς Διαδικτύου ίσως είναι ευθεία αντανάκλαση της πολυδιασπάσεως του καθ’ ημάς πατριωτικού χώρου.

Ή το αντίστροφο.

Καί στις δύο περιπτώσεις, όχι καλό.


ergdhmerg.wordpress.com


24 σχόλια:

  1. Εδώ πάντως, η Αγγελική, ο Ηλίας και σποραδικά κάποιοι άλλοι σχολιαστές, βοηθούν πολύ στην ενημέρωση όσων από εμάς δεν έχουμε τουίτερ τικ τοκ και άλλα παρεμφερή μέσα ή είμαστε στρυμωγμένοι σε χρόνο για πολλούς και ποικίλους λόγους. Είναι πολύ σημαντική προσφορά και τους ευχαριστώ από καρδιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ.....
      ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ........


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ.
      ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ.
      ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

      Υ.Γ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΑ ΠΥΡΕΤΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ.
      ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

      ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ 1 ΜΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
      ΚΟΠΩΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΝΩ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ.
      ΦΟΥΝΤΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.
      ΕΦΙΔΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
      ΕΜΒΟΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΛΕΠΤΑ ΕΩΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.
      ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΒΟΥΡΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
      ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.
      ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΙΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.
      ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΠΝΙΕΣ.
      ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ.
      ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.
      ΜΕ ΑΓΑΠΗ
      ΗΛΙΑΣ.

      Διαγραφή
    3. ΗΛΊΑ ΜΈΣΑ ΣΤΟ
      newtube.app
      Υπάρχει ένα βιντεακι με τίτλο
      "κάθε φορά που βρίσκομαι δίπλα σε εμβολιασμενους δημιουργούνται "

      Άρα κάτι ΠΑΊΖΕΙ.

      ΌΤΑΝ ΜΠΟΡΈΣΩ ΘΑ ΒΆΛΩ ΤΟ ΛΙΝΚ

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    4. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΗΛΙΑ

      ''κάθε φορά που βρίσκομαι δίπλα σε
      εμβολιασμένους δημιουργούνται θρόμβοι'' - 7:14
      ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

      https://newtube.app/fake_pandemic/QU0NMt7

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    5. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
      ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:Άγγελος Κουτσαυλής - Ελλάδα μου
      Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.

      ΗΛΙΑΣ.+++.09 Ιανουαρίου, 2022 00:45
      https://newtube.app/fake_pandemic/QU0NMt7
      ''κάθε φορά που βρίσκομαι δίπλα σε εμβολιασμένους συμβαίνουν θρόμβοι'' - 7:14

      Διαγραφή
    6. @ΗΛΙΑΣ.+++
      "ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ."

      30 χρονια ταλαιπωρουμαι απο ολα αυτα και απο πολυ χειροτερα. Ωρα να καταλαβετε και εσεις τι σημαινουν ολα αυτα στην πραξη. Ειχα βαρεθει να μου λενε οτι ειναι ολα ιδεα μου και οτι πρεπει να τα δω αλλιως. Δεν εχετε ιδεα τι σας περιμενει. Αυτα που βιωνεις ειναι μονο η κορυφη του παγοβουνου.... Μιλαω εκ πειρας, εχω 30 χρονια προβαδισμα ανηλεους εμπειριας!

      Διαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥΛΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΣΤΗΝ 5ΩΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΖΕΪΜΣ ΣΟΝΤΕΡΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ..

    https://www.youtube.com/watch?v=pyP-H2WCrtA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σερβος ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ κε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ // Ενω το εληνικο χανουμακι ο Τσιτσιτσιπας τι εκανε? Πηγε κε τρυπηθηκε κε πηρε το χτικιο μεσα του, για να μην χασει λιγους παραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πλήρως εμβολιασμένος αστέρας του τένις Nikoloz Basilashivili αναγκάστηκε να σταματήσει το παιχνίδι μετά από πόνους στο στήθος και δυσκολίες στην αναπνοή

      Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο ATP Cup του Σίδνεϊ το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο αστέρας του τένις Nikoloz Basilashivili άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει νωρίς στον αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αναγκάζοντας το παιχνίδι να ακυρωθεί.

      Οι κανόνες εμβολιασμού της Αυστραλίας επιβάλλουν σε όλους τους παίκτες που συμμετέχουν στο ATP Cup να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, ένας κανόνας που έκανε τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αποσυρθεί από το τουρνουά τον περασμένο μήνα.
      Ο Μπασιλασβίλι έφυγε από το γήπεδο με τους γιατρούς, ενώ ο Τσιτσιπάς διατηρήθηκε ζεστός κάνοντας ράλι με έναν από τους Έλληνες συμπαίκτες του. Ωστόσο, όταν επέστρεψε, οι παίκτες έδωσαν τα χέρια και ο διαιτητής επιβεβαίωσε την απόσυρση.

      https://thecovidworld.com/fully-vaccinated-tennis-star-nikoloz-basilashivili-forced-to-quit-game-after-chest-pains-breathing-difficulties/


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Ο Θρίαμβος του Τσιτσιπά επί του Μπασιλασβίλι, συνειρμικά φέρνει στο νου Το Θρίαμβο ανώνυμου ''μονομάχου'' που, μόνος κατά πάντων, αξιώθηκε, δι' επικλήσεως προς τον Ύψιστον, Την εκ των ουκ άνευ Συνηγορίαν Σεβασμιωτάτου, Παναγιωτάτου, Μεγαλόσχημου Αρχιερέως, χοροστατούντος σε κλασσικό τουρνουά για Την -κατά τα ειωθότα- Θεάρεστον Διάκρισιν, Αριστείαν, Ευλογίαν, για τον Νικητή...

      https://youtu.be/vS6rFI5z1TY?t=21

      Εν προκειμένω, Η Ευλογία, για τον Νικητή, είναι διπλή αφού δικαιούται και Την Ευλογίαν που ο Παναγιώτατος κάνοντας ''την καρδιά Του πέτρα'' αφαίρεσε εκδικητικά, κατά παράβασιν του χριστιανικού Του καθήκοντος να αγαπάει τους εχθρούς Του (Ματθαίος 5,44), από -τωόντι- αυθαδεστάτη, πολυλογού, ιεχωβού; που Τού΄''βγαλε γλώσσα'' καθώς πίστεψε πως βρίσκεται στην ΑρχαιοΕλληνική Εκκλησία του Δήμου, όπου ο καθένας μπορούσε να πάρει Το Λόγο και να εκφράσει ελεύθερα την (όποια) άποψή του περί Του Καλού, Του Σωστού και Του Δίκαιου.

      Δεν την λυπάμαι. Ας πρόσεχε.

      Ν.Β.

      Διαγραφή
  4. Υπογονιμότητα: Τι έγινε σε αθώους ανθρώπους με μυστικά συστατικά στα «εμβόλια»
    ΑΡΘΡΟ+ΒΙΝΤΕΟ

    https://dailyexpose.uk/2022/01/07/infertility-what-was-done-to-innocent-people/

    Πολλοί από τους οργανισμούς που προωθούν τη χορήγηση εμβολίων σε όλο τον κόσμο συνδέονται με ατζέντα ελέγχου του πληθυσμού, λέει ο Δρ Sam Bailey, ο οποίος σε ένα σύντομο βίντεο υπογραμμίζει την ιστορία των εμβολίων κατά της γονιμότητας.

    Κατά τη διάρκεια της καριέρας της και μετά από πολλή έρευνα, η Δρ Sam Bailey , μια Νεοζηλανδή ιατρική συγγραφέας και εκπαιδευτικός υγείας, ανακάλυψε ότι το μοντέλο του εμβολίου και η ίδια η Θεωρία των Μικροβίων έχει πολλά ελαττώματα.

    «Σήμερα, θα καλύψουμε μια ακόμη πιο σκιερή εφαρμογή εμβολίων. Αυτή είναι η χρήση τους για τη μείωση της γονιμότητας και ακόμη και την πρόκληση μόνιμης στείρωσης», είπε ο Δρ Μπέιλι.

    Κατά τη διάρκεια του βίντεό της έδωσε μια επισκόπηση των φιλανθρωπικών και υγειονομικών οργανώσεων που πειραματίζονται σε ανθρώπους με «εμβόλια μυστικών συστατικών» ξεκινώντας από το The Rockefeller Foundation που στην για το ετήσια έκθεσή του 1968

    Εμβόλια κατά της γονιμότητας & έλεγχος πληθυσμού
    https://odysee.com/@drsambailey:c/anti-fertility-vaccines-and-population-control:0


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι δοκιμές PCR εξυπηρέτησαν τον σκοπό τους στην «κρίση» του Covid, τώρα ακυρώνονται – παντού

    https://dailyexpose.uk/2022/01/07/pcr-tests-have-served-their-purpose-in-the-covid-crisis-theyre-now-being-cancelled-everywhere/

    «Οι άνθρωποι θα πρέπει να θυμούνται ότι όλα τα δεδομένα των κρουσμάτων «covid» βασίζονται σε τεστ PCR και αντιγόνου που δεν έχουν νόημα. Δίνουν θετικά αποτελέσματα για όσους έχουν φυσιολογική γρίπη, η οποία έχει την ίδια ακριβώς συμπτωματολογία με αυτό που αποκαλούν Covid19. Αυτή η σύγχυση είναι ξεκάθαρη σαν ημέρα και πρέπει να επισημανθεί σε όλους και πρέπει να οδηγήσουμε τις κυβερνήσεις του κόσμου στα δικαστήρια για τη διεξαγωγή ανάλυσης οφέλους κινδύνου και τη διαιώνιση μιας απάτης στο κοινό και τον περιορισμό των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο ίδιο επίπεδο με τους Ναζί και τους Σοβιετικούς εποχή.», Robin Monotti δημοσίευσε ο στο Telegram στις 31 Δεκεμβρίου 2021.


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια απο τη Σπάρτη με τα γενετικά σκευάσματα..

    https://amazonios.net/pos-xekliristike-olokliri-oikogeneia-apo-ti-sparti-me-ta-genetika-skeyasmata/


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ-ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ: ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ- ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ! ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΓΕΝΝΑΣ! ΕΖΗΣΕ ΤΗ ΦΡΙΚΗ!

    https://indobserver.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%BF%CF%82-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%83%CF%85-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%89-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-4%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CF%85%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυο ακομη σεκιουριταδες σε ωρα εργασιας σε γραμμη τρενου ,επαθαν ξαφνικιτιδα .Κατι επιβατες σωριαζονται ξαφνικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνήθως ο ΕργΔημΕργ συμπυκνώνει ζωτικής σημασίας συμπεράσματα στο τέλος των κειμένων του. Οι δυο επισημάνσεις, στις οποίες προβαίνει, αποτελούν την πεμπτουσία τής κατάστασης που βρισκόμαστε, όπως και αυτό που είναι ζωτικά αναγκαίο στην τρέχουσα φάση:
    "...Αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ καί πενήντα (καί πλέον) χρόνια: να υπάρχει, δηλαδή, ένας αταλάντευτος πατριωτικός πυρήνας, μιά «μπετόν-αρμέ» ομάδα σοβαρών καί μυαλωμένων πατριωτών με επίσης αταλάντευτες διεργασίες διαδοχής προσώπων, καί δραστηριοποιούμενη σε πολλούς τομείς, που σε πολιτική έκφραση θα χτυπούσε κάθε φορά ένα 25% τουλάχιστον. Αλλά εμείς δεν είχαμε ποτέ μυαλό γιά τέτοια..."
    και:
    "...Όμως, το εφικτό είναι να γνωριζόμαστε κατ’ αρχήν μεταξύ μας. (Δεν εννοώ απαραίτητα σε φυσικό επίπεδο.) Κι αν όχι όλοι με όλους, τότε κάνοντας «γέφυρες»: δηλαδή, όποιος μπορεί, συμμετέχει σε περισσότερους από έναν τομείς, κι ενημερώνει όποιους άλλους πατριώτες μπορεί, με όποιον τρόπο μπορεί..."
    Προσυπογράφω με όλη την καρδιά μου τις εκτιμήσει τού Εργοδότη και δηλώνω, ότι προτίθεμαι να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου σε αυτά πού προτείνει. Επιπροσθέτως θεωρώ, ότι ωριμάζει πλέον η ώρα, ώστε οι ομόθυμοι να συντονιστούμε με συγκεκριμένο τρόπο. Χωρίς να επιθυμώ να προκαταβάλλω οτιδήποτε, δηλώνω έτοιμος να στηρίξω πρωτοβουλίες των φίλων που εμπιστεύομαι, αλλά και ότι είμαι επίσης αποφασισμένος να προβώ σύντομα σε σχετικές προτάσεις ο ίδιος.
    Ας μού επιτραπεί η εκτίμηση, ότι αυτή η διαδικασία έχει ωριμάσει εδώ και αρκετά χρόνια. Σε κάποια συγκεκριμένη περίπτωση διαπιστώσαμε κάποιοι άνθρωποι, τι μπορούν να επενεργήσουν οι ψυχικές μας δυνάμεις, όταν αυτές συγκεραστούν από κοινού. Φυσικά υπολοίπονται τα συγκεκριμένα πρακτικά βήματα, για τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν, μετά βεβαίως από ενδελεχή από κοινού προβληματισμό.
    Το έτος 2014, όταν διαπιστώσαμε, ότι εντός τού διαδικτύου συντελείται βαθμηδόν η πύκνωση ενός δικτύου ομόθυμων καλοθελητών, διεξήχθη μέσω συνεδριάσεων στo skype, στην οποίαν συμμετείχαν πολύ λίγοι ιστολόγοι, η δυνατότητα να οργανώσουμε ένα διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι. Προσμετρώντας όμως τις δυνάμεις μας, διαπιστώσαμε, ότι δεν διαθέταμε τότε τις στοιχειώδεις αναγκαίες προϋποθέσεις και εγκαταλείψαμε προς ώρας αυτήν την ιδέα. Στην συνέχεια όμως οργανώθηκε μια συζήτηση μέσω τής ομάδας "Όλυμπος" σε διαδικτυακό της κανάλι, με την οποία είχε σχέσεις ένας διαχειριστής ιστολογίου μεγάλης επισκεψιμότητος, ο οποίος συμμετείχε στις ιδιωτικές συζητήσεις, μια δημόσια συζήτηση μεταξύ λίγων ενδιαφερομένων τής πρωτοβουλίας, την οποίαν παρακολούθησαν σε πραγματικό χρόνο περισσότεροι από 1500 ακροατές. Στις δεκάδες γραπτά σχόλια που έγιναν σε πραγματικό χρόνο, εκδηλώθηκε ένας πρωτοφανής ενθουσιασμός και διάθεση στήριξης. Από τότε είχαμε συνειδητοποιήσει, ότι η προοπτική για επιτυχές άνοιγμα μιας ανάλογης πρωτοβουλίας σε πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων ήταν δεδομένη. Πλην όμως, αυτό που έλειπε, ήταν η ωρίμανση ενός συνεκτικού πυρήνα, γύρω από τον οποίον θα μπορούσε να καλουπωθεί μια τέτοια προσπάθεια, για τούς λόγους που εκθέτει ο Εργοδότης σε αυτήν την ανάρτηση. Σήμερα πιστεύω, ότι δεν αρμόζει να παραμείνουμε πλέον στα ευχολόγια και την εκδήλωση επιθυμιών. Ο Γκορμπάτσωφ έκανε στο παρελθόν μια δήλωση, που νομίζω, ότι αρμόζει να ενστερνιστούμε εμπράκτως ως οδοδείκτη: ¨"Όποιος αργεί να έλθει, τιμωρείται από την ζωή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. *DRUMROLL… LOUD CYMBAL CRASH*

    ΤΣ, ΤΣ, ΤΣ…

    ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΡΑΣΕΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΑ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΓΩ («AN EDUCATED MAN») ΕΞΙΣΟΥ ΓΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΠΙΟ ΟΡΕΞΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! -ΜΕ ΝΙΩΘΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο MOTORCYCLEBOY.

    ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, HOLD MY BEER, ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ:

    *MISSION IMPOSSIBLE SOUNDTRACK*

    ΤΟ Δ(Ι)Α(ΔΙ)ΚΡΥΟΝ (SIC and tired) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ» -ΑΝ ΕΝΘΥΜΗΣΕ). ΚΑΘΕ 5ΕΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΙΑΤΣΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΙΑ (ΚΑΤΑ ΤΟ «Η ΑΓΟΡΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ» -ΑΝ ΕΝΘΥΜΗΣΕ). ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ 30ΕΤΙΑΣ:

    BULLETIN BOARD > CHAT > "UNDER CONSTRUCTION WEBPAGE" > FORUM > YOUTUBE > WEBLOG > TWITTER > FACEBOOK > INSTAGRAM > WHATSAPP > 4-8CHAN > MMORPG > 9GAG/HIDDENLOL > DISQUS > TIKTOK > DARKWEB > QUANTUMNET (ΝΤΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ε? ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) > …

    *THE WOW STARTS NOW*

    «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΤΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΝΕΥΟΜΑΙ» (ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΔΑΓΚΑΣ), ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ (ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΟ - ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ)! ΤΙ ΕΥΤΑΛΙΑΣ, ΤΙ WEBWAR, ΤΙ LUBEN, ΤΙ FUNEL (ΑΝ ΤΑ ΕΝΘΥΜΗΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ). ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΝ FUNEL; ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑ, «ΕΒΓΑΛΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ»! ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ ΠΑΡΙΑΝΟΣ (ΤΟΝ ΤΡΑΒΕΛΟ ΜΙΧΑΛΗ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ΝΤΕ); ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΟΝΑ. ΤΟ ΒΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΛΥΒΙΝΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ; ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΝ ΟΡΙΣΑ ΕΓΩ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ARCO; ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ. ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗ Rachel Dolezal; ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ BLOG -ΤΗΝ ΠΟΝΕΣΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ RACE TRAITOR. ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

    ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ PC, ΕΓΩ ΜΑΘΑΙΝΑ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΤΟ ADSL ΙΝΤΕΡΝΕΤΟ, ΕΓΩ ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΩΜΕΝΩΝ. Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΝΟΜΕΝ, ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΟ ΥΠΕΡΣΑΔΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ & ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ! ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - LOL) ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΕΣ. #no_ragrets

    ΣΥΝΕΧΑΩ, ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΙΑ… ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΟΥ, ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ, ΚΑΘΟΛΟΥ, ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΧΑ! ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑ 3-5% ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

    ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΩ ΚΑΨΕΙ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ COOL (ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΛΙΑ) ΚΑΙ ΑΤΑΥΤΟΠΟΙΗΤΟΣ (ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΩ 2 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΔΗΕ: CP & $$$); ΠΑΜΕ, ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΨΗΤΟ.

    *ΑΧΕΜ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ Ο ΓΡΑΒΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ COMPUTER ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ), ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ. ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΕΝΑ, ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΙΚΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ CUSTOM-MADE ΠΕΡΣΟΝΕΣ, ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ. ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.

    ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΕΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ (ΒΙΒΛΙΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ). ΥΠΑΡΧΟΥΝ 6 ΕΝ ΖΩΗ ΓΕΝΕΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 3 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ. ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΕΠΙ 2 ΦΥΛΑ (2 ΕΙΝΑΙ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΗΔΙΕΣ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΑ), ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙ 2 (ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΣΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΤΑΛΟ) ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ+ ΑΝΑΛΩΣΙΜΕΣ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ). ΩΣΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΓΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ; ΜΠΡΑΒΟ, ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ, ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

    *▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► Danmmit I Dropped My Doritos™ ( ͡° ͜ʖ ͡°) spretty sus ඞ ඞ ඞ *

    Η ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΣ (ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ) ΔΕΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΟ. ΚΟΙΝΩΣ, ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ MADE IN AMERICA. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΥΜΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    ► Η ΝΕΟΤΕΡΗ, ΔΥΤΙΚΗ, ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΨΙΛΟΔΥΣΛΕΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΗΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΧΑΖΟΠΑΙΧΝΙΔΑ, ΜΕ ΧΑΖΟΤΡΑΓΟΥΔΑ, ΜΕ UPVOTES/LIKES, ΚΑΙ HENTAI/MANGA (ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΜΙΚΙΜΑΟΥΣ), ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΔΕΝΤΡΑ ΤΥΠΟΥ 8CHAN ΚΑΙ ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΛΕΓΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΗ) FUTANARIA. ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ RADICAL ΚΑΙ ΨΙΛΟΕΘΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΟΥΣΙΕΣ. ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ; #ok_boomer

    ► Η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ, ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ, ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΜΕΔΑΚΙΑ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΤΗΣ. Η ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΘΛΙΨΗ ΨΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΗ. ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΥΠΟΥ BITCOIN (ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, -ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ).

    ► Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ, ΚΡΥΦΟΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ, ΚΡΥΦΟΣΕΞΙΣΤΙΚΗ, ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ '80 (ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΥ). ΚΟΙΝΩΣ, ΔΩΣ'ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΤΗΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ► Η ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤ'ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ. ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. #συν-ταξις_&_(αν)ασφαλεια #just_the_facts_ma'am

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛ. ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΜΙΛΟΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΜΟΝΑΧΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ. ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ. ΗΓΟΥΝ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΕΝΑ. ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΤΟΥΣ "FACT CHECKERS" ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ HOAXES ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΩΝ -ΟΡΑ «CHUCK NORRIS VS COMUNISM»).

    ¯\_(ツ)_/¯

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ; ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΘΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ. ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΕΒΛΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΕΡΜ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΝΕΕΣ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΟΙΝΩΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ, Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

    ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΠΡΑΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΧΡΙΣΤΟ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΑ; ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ (FUN FACT: ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Ή ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥ). ;)

    *ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ*

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ. ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΕΣΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΗΚΑΝ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ. ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΤΕΡΕΝ. ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, Η ΥΠΕΡ-ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΟΣ!

    https://i.postimg.cc/X3mP5FtW/ANTISTASIS-NOW21-FULL-ALBUM.png

    ΔΙΑΤΕΛΛΩ AMONGUS (ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ -ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ HOUSTON, ΜΟΛΙΣ ΧΑΣΑΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ, OVER AND OUT)

    Анонимный

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1048622_ypohreotiko-emvoliasmo-gia-oloys-ano-ton-50-kai-metra-gia-toys

    Μιλωντας για ΦΥΛΕΣ.
    Απο το ΠΑΣΟΚ στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    Ο εχθρος 200 χρονια ΛΥΝΕΙ κ ΔΕΝΕΙ.
    ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ στην πολυκατοικια μας.
    Και εριζουν οι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ τους ΜΕΤΑΞΥ τους.
    Για το ΠΟΙΟΣ ΘΑ ειναι η πιο ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.
    Ολοι λενε τα ΙΔΙΑ, αλλα με διαφορετικο χρωμα ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ.
    Αυτος ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΑΤΣΑΣ θα αποδειχτει ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ απο τον "MIND THE GAP".

    https://i.postimg.cc/bYd78C4z/tyxaia-omoiotita.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή