«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Πορτραίτα.. by Aftolykos


 


😊

 


 🤩


🤣



🥳

 


😍


Για ένα κόλλυβα...



😖

"Η Αυτού Εξοχότης" σε προσωπικές στιγμές..


twitter.com/aftolykos

 


20 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΛΥΚΕ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ,
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μόνο που τον έχει βάλει ανάποδα...
      lol xεxεxε!
      Μαρko

      Διαγραφή
    2. Εννοούσα Το κεφάλι στη λεκάνη μέσα και τα ποπουδάκι έξω...
      Μαρko

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΚΑΙ ΤΟΤΕ..ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    4. Τι παιδιά είσαστε εσείς!!!

      Διαγραφή
  2. Γιε μου Μητσοτάκη

    https://www.youtube.com/watch?v=e7WzwWvNkWY&t=13s


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ααα, αυτο εννοουν καποιοι οταν λενε Μεγαλοπρεπες τσιρλιπιπι,χεσιμο με στεμμα...ομολογω δεν το ειχα καταλαβει...ας κανει τωρα και μια Μεγαλοπρεπη αναστροφη ναα.....τα φαει....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ανωμαλάρες όλα να τα περιμένεις..

      Διαγραφή
    2. Ετοιμάζουν οι ΑΜΩΜΑΛΑΡΕΣ,
      χάπια από ΚΌΠΡΑΝΑ.
      ΌΤΑΝ ΜΠΟΡΈΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΊΛΩ ΤΟ ΛΙΝΚ
      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  4. ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΆ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ 🤣

    Ηγουμενίτσα: Νεκρά λόγω του ψύχους περίπου 370.000 ψάρια 12 ειδών στη λιμνοθάλασσα Δρεπάνου (βίντεο)
    https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/1052477_igoymenitsa-nekra-logo-toy-psyhoys-peripoy-370000-psaria-12-eidon-sti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΠΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ //
    ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ //
    1. Καταλαβαμε με απολυτη σιχαμαρα οτι ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ που επιβαλοντε καθε φορα απο το Κεντρικο Εβραηκο Συμβουλιο μεσω ενος υπολογιστη (Singular paraLogic) ινε τελιως ανικανα, τρισαθλιες μαριονετες, εντεταλμενοι δολοφονοι κε επιτηδες βαλτα για να βασανιζουν, να ρημαζουν κε να δολοφονουν συστηματικα την Ελαδα κε τους Εληνες.
    Ας οψοντε ομως οι τρισαθλιοι Εληνες σκλαβοι (κατα πλειοψηφια).
    2. «Ου δωσω δε ουδε θανασιμον φαρμακον ουδενος αιτηθεντος» (Ορκος του Ιποκρατη)
    Καταλαβαμε με αηδια οτι το 90% των γιατρων ινε απατεωνες χωρις ελεος, χωρις οικτο, δολοφονοι χωρις κανεναν σεβασμο στην ανθρωπινη ζωη, ξεπουλημενοι στο χρημα.
    3. «Ευτυχισμενοι είναι οι ελευθεροι και ελευθεροι είναι οι γεναιοι» (Θουκιδιδης)
    Καταλαβαμε οτι οι δημοσιοι υπαληλοι δασκαλοι κε καθηγητες ινε μιζερα ανθρωπακια, χωρις ανθρωπια, πυγμη κε σθενος (κατα πλειοψηφια) που δεχοντε κε ανεχοντε να βασανιζουν αθωες μικρες ψυχουλες με τρομοκρατια κε φιμωτρο στα προσωπα τους.
    4. «Πριν ο αλεκτωρ λαλησαι τρις, απαρνησει με» (το γραφει ο Ευαγγελιστης Γιανης).
    Καταλαβαμε οτι η πλειοψηφια των χρυστοστολιστων Μασονων δεσποταδων κε παπαδων ΙΝΕ ΑΘΕΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ με μονο Θεο το ΧΡΗΜΑ κε οτι σημερα θα πουλουσαν τον Εληνα Ιησου για λιγοτερα απο 30 αργυρια.
    5. «Οτι σκατα ινε ο λαος, τα ιδια σκατα ινε κε οι διεφθαρμενοι πολιτικοι (Σολων).
    Καταλαβαμε οτι τα βουβαλοσκυλα δεν ινε για την προστασια του κοσμου, αλα για την προστασια της καθε εγκληματικης κε διαφθαρμενης εξουσιας. Θα πλακωναν στο ξυλο ακομα κε τη μανα τους, αν τους διεταζαν τα πολιτικα αφεντικα τους.
    6. «Ουδεν ψευδος ερπει εις γηρας χρονου – κανενα ψεμα δεν αντεχει στον χρονο» (Σοφοκλης).
    Καταλαβαμε οτι τα δημοσιο-βοθρικα καθηκια ινε μια κλικα μιζερων ξευτελισμενων τερατων που βριζουν, συκοφαντουν κε τρομοκρατουν τον κοσμο ασυστολα χωρις τιμωρια.
    7. Καταλαβαμε οτι οι καλιτεχνες, οι δικαστες κε οι στρατιωτικοι ινε αφωνα τσουτσεκια κε απνοα ντροπιασμενα δουλικα των εκαστοτε πολιτικων φλουφληδων. Να μην απομεινει τιποτα ορθιο, αρκει αυτα τα χανουμακια με τους φερετζεδες να περνουν το μεροκαματο κε το μηνιατικο.
    8. Καταλαβαμε οτι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ, οτι εχει μπει βαθεια το δουλικο DNA μεσα μας κε δεν βγενει με τιποτα. Οτι ακομα κε αν οι πολιτικοι φλουφληδες μας πουνε να κρεμασουμε μια πετρα στο λαιμο κε να παμε να φουνταρουμε, εμεις θα το κανουμε μετα χαρας (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων).
    9. Αποδειξη ινε οτι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΜΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΝΑΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ (απομειναμε με τα πληκτρολογια στο χερι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τελευταία τρία χρόνια πολλαπλασιάστηκαν οι βρυκόλακες. Μένουν και στη διπλανή μας πόρτα...

      Διαγραφή
  6. http://oimos-athina.blogspot.com/2022/01/tik.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://katohika.gr/ellada/to-chionopeirama-tis-athinas-egine-pirate-chapari-ti-itan/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για εκείνους που τυχόν αγνοούν το STORY της έκτης, κατά σειράν, ΦΩΤΟ.

    Πρόκειται περί ΚωμικοΤραγικής Επιθεωρήσεως, με πινελιές Θρίλερ - Επιπέδου Αμετανόητων Τηλεθεατών Πρωινάδικων,
    Με Πρωταγωνίστρια κατ' εικόνα και ομοίωσιν μάγισσας -κουκουαο - κουκουαο- έναν θηλυκό Boris Karloff, βαμμένο σαν ινδιάνο φύλαρχο,
    Πλην όμως καταξιωμένη ήδη Αρίστη των Αρίστων Ειδικών, Πρόεδρο - Προστάτιδα Αγία των followers - ψηφοφόρων Της συναδέλφων, ''Άσσο στο Μανίκι'' - ''Βιτρίνα'' του Άδωνι, στις εκλογικές αναμετρήσεις, και Μούσα του Ζαχαράτου,
    Συνάμα δε όχι πλέον προσκεκλημένη, αλλά πανταχού παρούσα συμπαρουσιάστρια (''γράφει'', λένε, στο φακό) σε τηλεπασαρέλες - μετερίζια στην πάλη κατά του Αόρατου Εχθρού,

    Η οποία Πρωταγωνίστρια Ερωτάται: Πόσο πιο ''Χοντρά'', πιο Άκομψα, χωρίς Λύπη, χωρίς Αιδώ, πόσο πιο ΞΕΚΑΘΑΡΑ πρέπει να Της ''ΤΟ ΠΟΥΝ'', για να καταλάβει πως είναι ''ΝΟΥΜΕΡΟ'', που γελάει ΜΑΖΙ ΤΗΣ -μάννα εξ ουρανού, στα ''Δύσκολα'' που ζούμε- ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ;

    https://youtu.be/L1N0EwJ9gho?t=79

    Λέγεται -αλήθεια ή ψέματα; πως να το ξέρεις- ότι Της προτάθηκε Γυμνή Φωτογράφιση, με δέλεαρ ''λευκή επιταγή'', με έναν άσσο (1) στον οποίο θα προσθέσει όσα μηδενικά Εκείνη θέλει, και το σκέφτεται. ΄Ιδωμεν.

    Ν.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή