«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Ο Κούλης εξοπλίζει ουκρανούς νεοναζί – υπέγραψε την καταδίκη της Ελλάδος

 γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς


 

Μέχρι τώρα, λέγαμε ότι ο πιο βλάκας πολιτικός που πέρασε από τη χώρα ήταν ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Από σήμερα πλέον κι επισήμως, έχουμε τον πιο ΗΛΙΘΙΟ πολιτικό που έβγαλε παγκοσμίως η ανθρωπότητα από την αρχή της ύπαρξής της έως και σήμερα. Και το όνομα αυτού… Κυριάκος Μητσοτάκης!

Το διάβαζα και δεν το πίστευα! Νόμιζα ότι ήταν πρωταπριλιά. Κοίταζα μία το ημερολόγιο και μία τις ειδήσεις που είχα μπροστά μου. Σκεφτόμουν: «δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ ηλιθιος! Δε γίνεται…» Κι όμως είναι!

Ο Μητσοτάκης (ΟΧΙ η Ελλάδα, γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων διαφωνεί κάθετα) στέλνει οπλισμό στην Ουκρανία! Οπλισμό που θα καταλήξει στα χέρια των ΝΕΟΝΑΖΙ ουκρανών!

Βέβαια, τι πιο λογικό! Ο απόγονος του συνεργάτη των Ναζί, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, συνεργάζεται ξανά με τους Ναζί! Το αίμα νερό δε γίνεται κι η οικογένεια Μητσοτάκη έχει παράδοση στο να συνεργάζεται με τους Ναζί. Είναι στο DNA της να είναι η προδοτική φαμίλια…

Οπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του Focus FM, ο οπλισμός που στέλνει με C 130 ο Μητσοτάκης στην Ουκρανία, αποτελείται από:

  • Τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, τα οποία προέρχονται από κατασχέσεις.
  • Αντιαρματικά και συγκεκριμένα όπλα τύπου RPG-18, τα οποία η χώρα μας έχει προμηθευτεί πριν από αρκετά χρόνια, μετά την κατάρρευση της Ανατολικής Γερμανίας. Έχει ληφθεί μέριμνα, όμως, ως προς το End User Certificate (πιστοποιητικό τελικού χρήστη) αυτά να μην προέρχονται απευθείας από τη Ρωσία.
  • Διάφορα πυρομαχικά, όπως ρουκέτες 122 χιλιοστών G-2000.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, το 40 τόνων υλικό θα μεταφερθεί με 2 μεταγωγικά C 130 στην Πολωνία κι από εκεί θα προωθηθεί στους ουκρανούς νεοναζί.

Οπως αναφέρει η Συμφωνία των κρατών – μελών του ΝΑΤΟ, όταν μια χώρα του ΝΑΤΟ δεχθεί επίθεση, οι υπόλοιπες υποχρεούνται να συνεισφέρουν. Το με ποιον τρόπο, το αποφασίζει η κάθε χώρα μόνη της και το ΝΑΤΟ υποχρεούται να σεβαστεί την απόφαση αυτής της χώρας.

Η Ουκρανία όμως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! Συνεπώς, ΚΑΜΙΑ χώρα δεν είναι υποχρεωμένη να συνεισφέρει το παραμικρό! Οι πολεμικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ! Δε νομιμοποιούνται.

Από την άλλη, με την κίνησή του αυτή, ο Μητσοτάκης μαζί με τον Φλώρο, υπέγραψαν την καταδίκη της χώρας μας. Ας το εξηγήσω αυτό:

Από το 1990, ασχολούμαι πολύ με την εξωτερική πολιτική, τη διπλωματία και τη γεωπολιτική. Συγκεκριμένα έχω ασχοληθεί ενεργά με αυτά για τρεισήμισι χρόνια περίπου και τα υπόλοιπα μέσω μελετών και ερευνών. Η χώρα που μου κέντριζε ΠΑΝΤΑ το ενδιαφέρον, ήταν η Ρωσία. Την Τουρκία τη μελετούσα ούτως ή άλλως, καθώς αποτελεί παραδοσιακό εχθρό της Ελλάδος.

Η διπλωματία της Ρωσίας, κινείται σε τρεις βασικούς άξονες: Κρεμλίνο – FSB (πρώην KGB) – Στρατός. Αυτό γινόταν ανέκαθεν. Καμία διπλωματική απόφαση εξωτερικής πολιτικής δεν προχωράει στη Δούμα (ρωσική Βουλή), αν πρώτα δε συζητηθεί μέσα σε αυτό το τρίγωνο. Επομένως, όταν η Ρωσία αποφάσισε να γίνει η επέμβαση στην Ουκρανία, είχε ήδη περάσει όλη αυτήν τη διαδικασία. Τα γεγονότα του 2014 και η επεκτατική πολιτική του ΝΑΤΟ, βοήθησαν στο να πάρει ο Πούτιν την έγκριση που χρειαζόταν.

Στην πραγματικότητα, αυτό που θέλει ο Πρόεδρος Πούτιν, και κατ’ επέκτασιν η Ρωσία, είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ. Το γιατί, το έχουμε εξηγήσει σε προηγούμενα άρθρα.

Οι Ρώσοι είναι ένας λαός που ανταμείβουν τους συμμάχους τους αλλά και τιμωρούν εκείνους που θα κάνουν το μοιραίο λάθος. Κι ο Μητσοτάκης έκανε το μοιραίο λάθος…

Εδώ, να θυμίσω πως ο Πούτιν είχε προειδοποιήσει πως όποια χώρα ανακατευτεί, θα βιώσει τις συνέπειες. Και δεν είναι λόγια του αέρα.

Οπως προανέφερα, η Ρωσία θέλει να διαλύσει αυτό το παγκόσμιο καρκίνωμα που λέγεται ΝΑΤΟ. Η πρόκληση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, ήταν η τέλεια αφορμή. Το ΝΑΤΟ έπεσε μόνο του στην παγίδα. Μία παγίδα που ο Πούτιν την έστηνε υπομονετικά από το 2014. Οταν το κατάλαβε (στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας), ήταν ήδη πολύ αργά για να κάνει πίσω. Κι έτσι ξεκίνησαν οι λεονταρισμοί. Οποιαδήποτε κίνηση γίνεται πλέον εναντίον της Ρωσίας από τα κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ, είναι κίνηση που τους χώνει πιο βαθειά στην «κινούμενη άμμο» που έστησε η Ρωσία γι’ αυτούς. Είναι η καταδίκη τους!

Είδαμε πιο πάνω τον οπλισμό που έστειλε ο Μητσοτάκης στους ουκρανούς νεοναζί. Ο οπλισμός προέρχεται από κατασχέσεις της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού. Δηλαδή πρόκειται για όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από εμπόρους ναρκωτικών, όπλων και «λευκής σαρκός». Να θυμίσω ότι πρόκειται για ΡΩΣΙΚΑ όπλα που τα έστειλε στους ουκρανούς νεοναζί, προκειμένου να πολεμήσουν… Ρώσους!!! Απίστευτη προσβολή! Αλλά αυτό… ας το αφήσουμε ασχολίαστο προς το παρόν…

Η απάντηση του ρώσου Προέδρου ήταν λακωνική: «τα όπλα που έστειλε, θα τα πάρει πίσω με τόκο»!

Τι εννοεί ο Πούτιν με αυτό;

Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνω ότι αυτό που θέλει η Ρωσία, είναι να διαλύσει το ΝΑΤΟ. Και ποιος είναι καλύτερος τρόπος να διαλύσεις έναν τέτοιο οργανισμό; Αν το κάνεις εκ των έσω. Με ποιον τρόπο; Με το να εμπλέξεις τις χώρες του ΝΑΤΟ σε πόλεμο μεταξύ τους.

Και ερωτώ: Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή χώρες του ΝΑΤΟ που ανά πάσα στιγμή μπορούν να εμπλακούν σε πόλεμο;

Σωστά το μαντέψατε! Ελλάδα και Τουρκία!

Να λοιπόν τι σημαίνει η απάντηση του Πούτιν ότι τα όπλα που έστειλε ο Μητσοτάκης θα τα πάρει πίσω με τόκο. Απλώς θα φέρει έτσι τα πράγματα ώστε να επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα! Δύο χώρες του ΝΑΤΟ, σε πολεμική εμπλοκή!

Και τότε, τι θα κάνει το ΝΑΤΟ;

Ο,τι έκανε και στην Κύπρο: τίποτα!

Οπως καταλαβαίνετε, η κίνηση του Μητσοτάκη, ήταν βούτυρο στο ψωμί της Ρωσίας. Αυτό ακριβώς που ήθελε και επεδίωκε! Η κίνηση «ματ» που θα διαλύσει το ΝΑΤΟ οριστικά…

Στον αντίποδα, η Τουρκία δε φέρθηκε τόσο ηλίθια όπως ο Μητσοτάκης. Της ζητήθηκε να κλείσει το Βόσπορο κι εκείνη αρνήθηκε, αφήνοντας ανοιχτή δίοδο για τους ρώσους. Μία διπλωματική κίνηση ανάλογη με εκείνη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου είχε αφήσει έναν διάδρομο ανοιχτό για τον Αξονα κι έναν για τους Συμμάχους, περιμένοντας τη λήξη του πολέμου, για να δει σε ποιον θα κηρύξει πόλεμο.

Το ίδιο κάνει και τώρα. Αφήνει διάδρομο για το ΝΑΤΟ, αλλά αφήνει και για τη Ρωσία, περιμένοντας την έκβαση της κατάστασης, ώστε ν’ αποφασίσει τελευταία στιγμή με ποιον θα συνταχθεί.

Αν μετά από όλα αυτά εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι ο πιο ηλίθιος πολιτικός παγκοσμίως από τότε που υπάρχει η ανθρωπότητα… τότε πολύ φοβάμαι ότι δεν ξέρετε σε ποιον πλανήτη βρίσκεστε…


kanenazori.com


78 σχόλια:

  1. Δεν είναι ηλίθιος.
    ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ ΜΙΖΑΔΌΡΟΣ 🤑💰ΕΙΝΑΙ.......

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΝΑΤΟ εχει δηλωσει πως δεν επεμβαινει σε ενδοσυμμαχικες διενεξεις (βλ. Ισπανια-Αγγλια). Απο κει και περα μαλλον ο Πουτιν επεσε στην παγιδα των αγγλοσαξονων. Δεν βλεπεται τι κανουν; Τον φθειρουν και οταν θεωρησουν πως τον εχουν θα τον κτυπησουνν. Οπως εγραψα και σε αλλο σχολιο, οτι κανει σημερα επρεπε να το ειχε κανει το 2014 που ηταν σκορποχωρι. Επισης παραβλεπεται κατι σημαντικο: Ναι μεν μπορει οι μισοι Ουκρανοι να μιλανε Ρωσσικα αυτο ομως δεν τους κανει και Ρωσοφιλους. Και οι Αλβανοι σχεδον οι μισοι μιλανε Ελληνικα, τι σημαινει αυτο; Θελουν να ενταχθουν στο Ελληνικο κρατος ή μηπως ειναι φιλελληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://kanenazori.com/2022/02/28/pws_to_systima_parapliroforei/

      Διαγραφή
    2. XxχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΜΕΓΑΛΕ !
      ΕΓΡΑΨΕΣ !ΤΙ ΤΖΙΜΑΝΙ ΕΙΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ,ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΝΑΚΙ ;
    ΟΧΙ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Κούλα...δεν είναι ηλίθια...

    Ηλίθιοι είμαστε όλοι εμείς που καθόμαστε και την κυττάμε!!!


    Ο μέγιστος!!!των βασιλέων!!!


    ***ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ***

    Είπε::: ΟΤΙ..ΔΕΝ ΛΎΝΕΤΑΙ..

    ΤΟΥ ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ...🗡️🪓🗡️🪓












    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ
    ΚΩΣΤΑ ΤΑΥΡΕ ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
    ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως σχολίασα και στο blog του Κου Μεταξά, δέν είναι ούτε βλάκας, ούτε ηλίθιος. Είναι ΑΝΟΗΤΟΣ, διότι ακολουθεί τις συμβουλές του αποθανόντος πατέρα του, ο οποίος ακολουθούσε τις εντολές του άλλου αποθανόντος (και συγγενή του) "εθνάρχη" (του οποίου το όνομα εκτός απο ένα σκασμό δρόμους, το δώσαμε και στο αεροδρόμιο).

    Οι συμβουλές είναι πάντα "ξεπούλα και ακολούθα εντολές και μην σε νοιάζει, είσαι καλυμμένος". Όμως αυτή η αλαζονεία τώρα πια είναι ΕΜΦΑΝΗΣ και ο κόσμος ΔΕΝ είναι ίδιος με αυτόν πριν 50 χρόνια και πίσω.

    Το πρόβλημα είναι οτι έχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ πολλούς συνέλληνες, μέσω διορισμών, οι οποίοι ακόμα ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ και να είστε σίγουροι οτι θα τον ξαναψηφίσουν και μαζί με τη νοθεία, πιστεύει οτι θα συνεχίσει να ξεπουλάει !!

    Για να δούμε.....

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μου έκανε καμία εντύπωση αυτή η κίνηση μάλιστα με όσα έχουμε δει απ' αυτόν, το περιμέναμε.
    Πιστεύω κι εγώ ότι ο Πούτιν εννοείται ότι γνωρίζει πως ό,τι κάνει η κυβέρνηση δεν συνάδει με τον λαό των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://choratouaxoritou.gr/?p=175589

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ``ΜΓ'' ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΧΑΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!
    ΜΔ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ! ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ [ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ] ΚΑΙ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
    Η ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ [158]... Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ!
    ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ...
    ΝΟΥΜΕΡΟ 173 ΜARINA ABRAMOVIC... ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ.
    [ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΑ].
    ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ, ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ!
    ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΙΑΝΙΣΤΑ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ. ΤΥΧΑΙΟ;
    ΟΜΟΙΟΣ, ΟΜΟΙΩ...
    Giannis Spyrou II
    1 ημ. ·
    Αυτό το ζόμπι, η ιέρεια της καμπάλ καλεί σε έναν κοινό σκοπό κατά της Ρωσίας. Κατάλαβες τι παίζεται η όχι ακόμα;

    https://www.facebook.com/photo?fbid=247052367627508&set=pcb.247052457627499

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηλίθιος, όχι. Είναι νηπιόθεν πρώτα μυαλοπλυμμένος με Μάρκ Ούλτρα, καί σε δεύτερη φάση (πιό προχωρημένη ...εκπαίδευση) δαιμονοκατειλημμένος.

    Δεν κάνω πλάκα· διότι ναί μέν, όλοι έχουν καταλάβει πως είναι "γκαντέμης", αλλά δυστυχώς λίγοι έχουν παρατηρήσει πως επίσης έχει ελάχιστη αντίσταση σε όσα κάνει.

    Καί δεν είναι μονάχα τα εξαγορασμένα ΜΜΕ, ή η εκπορευόμενη από τα ίδια ξένα κέντρα αποφάσεων αντιπολίτευση, που "κάνουν ατμόσφαιρα" υπέρ του (καί δεν ακούγεται ούτε κίχ αντιρρήσεων). Είναι η μαύρη μαγεία, που πετάνε στα μυαλά μας οι οντότητες, που τον έχουν καταλάβει. Κι όποιος δεν έχει τουλάχιστον νοητικές αντιστάσεις (δηλαδή, οι συντριπτικά περισσότεροι), την πατάει. (Βλέπε εκδηλώσεις απλού κόσμου, που τον θεωρούν "συμπαθητικό", κτλ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=EkEezIL_QVI

      ..καλέ τί γκόμενος είσαι..;

      🤣🤣🤣
      (καραστημένο εντωμεταξύ..)

      Διαγραφή
    2. 🤣🤣🤣
      Θα το 'θελε κι αυτός κι η άλλη η όμορφη γιατρίνα 🤣
      ( Το καραστημένο δεν ήταν καθόλου ανάγκη να το διευκρινήσεις χαχαχα)

      Βρεθήκαμε εν τω μεταξύ το 19, ήταν δίπλα σ' εμένα και τον αδερφό μου. Μόλις είχε βγει πρωθυπουργός, δύο κομματόσκυλα δίπλα μας τον έγλειφαν σαν καλοί ρουσφετιασμένοι κι επειδή είμαστε κι εμείς ακριβώς δίπλα του μας κοιτούσε στα μάτια περιμένοντας να κάνουμε κι εμείς σαν τους δούλους. Έφαγε ΤΟ γράψιμο χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Ακριβώς αυτό. Ενεργεί εντελώς ασυνείδητα, χωρίς την παραμικρή αίσθηση του κινδύνου, έστω για το τομάρι του. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι δεν είναι συμπεριφορά αισθανόμενου όντος αυτή.Άλλη ενέργεια κινεί αυτό το απεχθές πράμα...

      Διαγραφή
    4. Διευκρίνηση!...γιατί μπορεί να φάνηκε κάπως. Τυχαία βρεθήκαμε σε μια συναυλία. Άσε που είναι 100% άσχετος εκεί που βρέθηκε!
      Δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα σαβούρια. Ποτέ δεν είχα.

      Διαγραφή
  11. Ο Εβραιο-Κρητικος Εφιαλτης, εστειλε κε δευτερο στρατιωτικο μεταγωγικο αεροπλανο με εφοδια για τους Ουκρανους φανταρους, γεματο φερετζεδες (του μπατζανακη), εβραηκα εμβολια (του αλου μπατζανακη), μεταξωτες κυλοτες απο την Τουρκια κε πολυχρωμες ζαρτιερες απο την Κυπρο //
    Προσεχως θα στειλει κε τριτο αροπλανο με μανικιουρ-πεντικιουρ //
    Οι ΕΚΑΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ τον ευχαριστησαν θερμα κανοντας του δωρο μια ναζιστικη Ουκρανεζικη πλαστικη πουτσα με την επιγραφη «ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ» //
    Ο γεναιος Εληνας αρχιστρατηγος Φλορος (ονομα κε πραμα) βαρεσε απνοη χαιρετουρα κε ρομποτικη προσοχη μπροστα στον ξευτελισμενο Εφιαλτη κε συμφωνησε να στειλει εμβολιασμενους Εληνες φανταρους με μ@νοπανα στη μαπα κε εμπριμε κυλοτακια να πολεμησουν κε να νικησουν τους Ρωσους //
    Για οποια νεωτερη αηδια των ξευτελισμενων σαπιων βρυκολακων, θα σας κραταμε ανημερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΕΛΤΙΟΟΟ!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΚΡΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!! ΓΑΜΑΣ ΔΕΠ

      Διαγραφή
  12. η κουλα εκλεισε και τον εναεριο χωρο της Ελλαδος για τα Ρωσικα αεροπλάνα και....
    Η Ρωσια στοχοποιήσε την Ελλάδα με πυρηνικά επειδη έστειλε πολεμικη βοηθεια στην Ουκρανία συγκεκριμένοι στόχοι ειναι η Αλεξανδρούπολις και η Σούδα.
    pronews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θέατρο του παραλόγου στον βωμό της θυσίας του ανθρωπίνου είδους .

    Δεν είμαι φίλο νατοϊκής προελεύσεως, δεν είμαι φίλο ρωσικής προελεύσεως, δεν είμαι φίλο αμερικανικής προελεύσεως. Είμαι Έλληνας. Η ιστορία μου Διδάσκει και Διδάσκεται.

    Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή.

    Σε γνωρίζω από την όψη που με βία μετράει την Γη.


    Από τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα Ιερά και σαν πρώτα ανδρειωμενη Χαίρε Ω Χαρε ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

    Και στο τέλος δεν θα υπάρξει νικητής.. Δεν θα βρεθούν χέρια να χειροκροτησουν τους νικητές.

    Σύντομα ( Ο Κύριος γνωρίζει ) θα γυρίσουμε στο ξύλινο αλετρι αδέρφια και για αυτό θα πρέπει να είμαστε πραγματικά έτοιμοι.

    Στο τέλος ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ θα προσκυνησουν Τον Χριστόν και την Ελλάδα. Αυτό είναι το σχέδιο...

    Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, εάν έχετε την διάθεση να συνθέσετε τα κομμάτια του παζλ ,θα δείτε ότι το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ, συμπεριλαμβανομένων όλων αυτών των σκακιστών, είναι ένα .!

    Η άλωση της Ελλάδος!!!!

    Ζητώ η Ορθοδοξία!!!

    Ζητώ η Ελλάς!!!

    Ζητώ ο Ελληνικός Στρατός!!!

    Να είστε έτοιμοι!!!

    Θα νικήσουμε... Επτάλοφος!!!

    Σίγουρα θα νικήσουμε αδέλφια μου Έλληνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρίσκω αγαπητέ!!!

      Η Ελλάς πάνω από όλα!!!

      Μπορεί ίσως να παρεξηγηθώ από τους επισκέπτες σας αλλά η Ελλάς πάνω από όλα!! Δεν λογαριάζω κανέναν Ρώσο καμιά Αμερικανίδα... Λογαριάζω μόνο τους Έλληνες

      Διαγραφή
    2. Καλώς σας βρίσκω Έλληνες!!!

      Ζήτω η Πατρίδα μας !!!

      Διαγραφή
  14. ΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ (Ή ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ?????? ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ???? ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ. ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

    ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ.
    ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΧΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ?????
    ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ή Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ??? ΔΙΟΤΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟ, ΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στη Χαγη λεει, κατω στις στοες, ετοιμαζεται κατηγορητηριο για τον κοντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αστυνόμος Μπέεεκας28 Φεβρουαρίου, 2022 15:35

    Αυτούς πού προορίζουν γιά διαδόχους οι αληθινές εξουσίες πίσω από την κουρτίνα τους βάζουν σε γυάλα. Το περιβάλλον είναι ελεγχόμενο, τα σχολεία συγκεκριμένα οι παρέες της ίδιας κάστας. Τούς κουρδίζουν, τους μαθαίνουν το ποίημα και όταν τους ανεβάσουν στην κυβέρνηση, τούς γράφουν τα κείμενα γιά να απευθύνονται στο πόπολο και το ποιά είναι η αποστολή τους. Μέσες άκρες αυτό συμβαίνει παλαιόθεν με αυτοκράτορες και βασιλείς απλά τώρα εκσυγχρονίστηκε μέ τα Χάρβαντα και τα κολλέγια εσωτερικού. Από κεί και πέρα τα υπόλοιπα πού κάνουν είναι σκόπιμες εκτελέσεις οδηγιών και μόνο πράξεις ηλιθιότητας δεν είναι. Άλλωστε όπως είναι γνωστό το κεφάλαιο αλλά καί οι τύποι που ασκούν εξουσία κατ' εμέ δεν με έχουν πείσει ότι πιστεύουν σε πατρίδες ή ότι πράττουν με γνώμονα το συμφέρον της. Παλιά υπήρχαν εξαιρέσεις. Πλούσιοι έκαναν περιουσίες στο εξωτερικό και αφήναν βιβλιοθήκες, νοσοκομεία καί σχολεία στήν Ελλάδα. Λίγοι πολιτικοί, όπως ο Πλαστήρας πέθαναν φτωχοί ενώ κανείς "αριστερός" δεν μου εξήγησε ποτέ, πώς γίνεται οι ενασχολούμενοι ηγέτες και πολιτευτές τής αυτοαποκαλούμενης "Αριστεράς" να έχουν ζηλευτές περιουσίες και οι Συνταγματάρχες της Επταετίας, με την οποία κι εγώ ήμουν αντίθετος, να πέθαναν στην ψάθα.
    Τελειώνοντας να αναφέρω τι μού είπε μέσες άκρες, γνωστός μου ονομαστός δικηγόρος σε συζήτηση περί ΠΑΣΟΚ τού Ανδρέα, πού ήταν ενταγμένος καί με λόγο εκεί:
    "Όσες φορές προσπάθησα εγώ και άλλοι να περάσουμε κάποια αλλαγή πολιτικής πέσαμε σε τοίχο. Αυτά που είχε αποφασίσει ο Ανδρέας και η ηγετική ομάδα να γίνουν, δεν επιδέχονταν καμίας αλλαγής και μιλάμε γιά τις σοβαρές πολιτικές επιλογές".
    Αυτά γιά τους αιθεροβάμονες που νομίζουν ότι τα κόμματα του συνταγματικού talkshow είναι δημοκρατικά.
    ΥΓ
    Όταν πέρασα στο Πανεπιστήμιο είχα συζήτηση μιά μέρα με τον πρόεδρο της ΠΑΣΠ της σχολής μου και τον ρώτησα γιατί ο Ανδρέας δεν διώχνει τις βάσεις και δεν φεύγει από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ γιά να λάβω την απάντηση:
    "Να μην κοιτάξουμε και την κοιλίτσα μας;"
    Είκοσι χρονών τότε και είχε συλλάβει το νόημα της ζωής. Τότε συνειδητοποίησα ότι οι ιδεολογίες είναι ...... δικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. OΣΟ YΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ....
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΜΑΝΑ;; Η ΓΙΑΓΙΑ;; ΠΟΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ, Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΡΙΚΑ [ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ].
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΟ.
    ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ, ΕΔΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ, ΟΝΟΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΡΗΜΑ!!!
    ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΣ!!!
    https://www.facebook.com/100063724886109/videos/1341960802919488

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ.Η ΕΥΡΥΜΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝ ΗΤΡΟ...ΑΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΙΣ.ΑΝ Σ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΠΟΙΟΥ.ΠΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ['ΚΑΛΗ ΩΡΑ...] ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.ΣΥΝΕΠΩΣ. Η ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ...

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ``ΕΡΩΤΑ'' ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΟΥ, Η ΤΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΣΕ ΑΕΝΑΗ ΜΑΘΗΣΗ, Η ΚΑΙ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ.
      ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΞΑΤΑΞΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 1971-1972!
      ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ``ΧΩΛΑΙΝΟΥΝ'' ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ, ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΘΕΟΥ.
      ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ``ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ'' ΠΕΡΙ ΤΑ ΦΑΥΛΑ ΓΕΝΙΚΑ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΣΤ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  18. Ανέβασε και ο Νικόλας ο ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ ανάρτηση με το email που έστειλε και εκείνος στην πρεσβεία. Το τηλέφωνο είναι 210-6725235 και το email είναι embraf@otenet.gr

    Όποιος θέλει ας στείλει, για να δείξουμε οτι είμαστε πολλοί και όχι εξαίρεση.

    Η ανάρτησή του εδώ :
    https://nikolaosanaximandros.gr/gremizei-kathe-sxesi-me-rosia-i-kivernisi-mitsotaki/

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τους παρακαλεσουμε για καμια ξοφαλτση προς κεντρο μερια 😂😂

      Διαγραφή
  19. Δεν διάβασαν ιστορία πολλοί σε αυτόν τον τόπο και δυστυχώς ήμαστε αναγκασμένοι να την ζήσουμε.
    100 χρόνια μετά θεατές στο ίδιο έργο.
    Η Ελλάδα θέλοντας ή μη με τις κινήσεις του έξω από δω μιζοτακη μας κατέστησε εχθρό της Ρωσίας (όχι ότι δεν το γνώριζε ήδη η ομοδοξη Ρωσία).
    Τώρα απλά περιμένουμε το ΟΚ από πουτιν σε ερντο για επίθεση σε Ελλάδα και Κύπρο αφού μπορεί ο Βλαδίμηρος σε πολλά μέτωπα να επιτεθεί μπορεί και η Τουρκία η οποία κακώς τα ψέματα είναι μια στρατιωτική δύναμη καθόλου υποτιμημένη και πολεμική εμπειρία.
    Ναι εντάξει μπορεί να έχουμε την ψυχή και το σθένος ας ήμαστε όμως ρεαλιστές δεν έχουμε του αριθμούς και τα μέσα υπεράσπισης.
    Αν δεν πιστεύετε τους Άγιους μας που έχουν προβλέψει αυτήν την επίθεση διαβάστε ιστορία για να καταλάβατε το γιατί και η ιστορία είναι αμείλικτη δυστυχώς.
    Ένα μικρό σχόλιο στο γιατί τώρα η επίθεση των Τούρκων γιατί απλά είναι η καλύτερη ώρα διάσπασης του νάτο από την Ρωσία και πτώση του ερντο από τους δυτικούς με σκοπό το κλείσιμο των στενών από την Τουρκία.
    Μην ψάχνετε τον χρόνο της έναρξης του παγκόσμιου πολέμου διότι βρισκόμαστε ήδη μέσα αρχής γενομένης του πολέμου στη Συρία και μην ψάχνουμε να δούμε αν ξεκινήσει από κάτω η από πάνω διότι από όπου και αν ξεκίνησε δυσκολίες πόνος και δάκρυα θα υπάρξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πιο ξεκάθαρο ΔΕΝ μπορεί να γίνει. Μέλος της κυβέρνησης της Ουκρανίας λέει οτι : "πολεμάμε για τη νέα τάξη πραγμάτων". Και το λέει ΑΝΟΙΚΤΑ στο FOX News !!

    And there you have it! Ukrainian MP ' We are fighting for the new world order'

    https://twitter.com/TracyK2017/status/1498244228836732929?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1498244228836732929%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2F138927cb-2a48-48f1-a4f8-a9686e85230e.usrfiles.com%2Fhtml%2Fdb9376e69cfa487ea0fa0b912ae51a4f_v1.html

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης την Πέμπτη το πρωί στο λαιβ νιουζ του οπεν η κεντρική παρουσιαστρια είπε ότι ο πουτιν στην ουσία κάνει επίθεση στη νέα τάξη πραγμάτων όχι ότι κατάλαβε τι είπε από το κοντρόλ της το σφυριξαν

      Διαγραφή
  21. Η κούλα.. μάλλον γι αυτό κάνει αυτά τα ανήκουστα δυο μέρες τώρα. Για να ξεκινήσει πιο γρήγορα ο πόλεμος με την Τουρκία· και εφόσον κηρυχτεί η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης -εμπόλεμη κατάσταση- θα ακυρωθούν εκλογές, συγκυβερνήσεις κι ό,τι άλλα σκατά έχουν διατάξει τα ερπετά της Γερμανίας και των Βρυξελών, βάσει των οποίων στην πρωθυπουργική καρέκλα θα καθόταν άλλος. Δεν θέλει να χάσει λοιπόν η κούλα την καρέκλα, σε καμία περίπτωση. Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης καβατζάρει η κούλα την καρέκλα επ’ αόριστον και μέχρι να λήξει η κρίση. Θα αφήσουμε την βαμπίρα να γίνει το δικό της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα με όλο το θάρρος αλλά θα τους αφήσουμε διότι οι 30 και κάτω είναι αφελής ανιστοριτοι και βολεμένοι, οι 30 με 45 στην καθημερινότητα τπυς πνιγμένοι κια οι 50 και άνω βιολογικός ανίκανοι να κάνουν το οτιδήποτε.
      Λύσεις ναι υπάρχουν και στην προκειμένη είναι μια να αναλάβει ο στρατός πράγμα αδύνατο όμως με την ιδεολογία υποταγής του σημερινού στρατευματος οπότε αν δεν γίνει η πρώτη έκρηξη μεταξύ ημών και της Τουρκίας μην περιμένετε τίποτα

      Διαγραφή
  22. Υπάρχει και άλλη πιθανότητα· και επειδή τα μισά από όσα γίνονται στην Ευρώπη, γίνονται για την Ελλάδα. Είναι το Άγιο Δισκοπότηρο.
    Μπορεί οι Βρυξέλες ή καμιά Μέρκελ να αποφάσισαν την ισόβια παραμονή κούλη, και να μην έχει σκεφτεί αυτός το σατανικό σενάριο του προηγούμενου σχολίου· εξάλλου δεν διαθέτει και πολύ μυαλό, ή καθόλου.
    Σκέφτηκαν λοιπόν οι σατανάδες: "Κούλης! Γιατί οι Έλληνες δεν θα μασήσουν όποιο άλλο πρόσωπο πλέον. Τούς κοροϊδέψαμε με τις δήθεν εκλογές, γαπ, σαμαράδες, αλέξηδες, σκισίματα μνημονίων, ξυπνούν ένα πρωί και έχουν πρωθυπουργό έναν Παπαδήμο που τον γνώριζαν ελάχιστοι, κάηκαν και διάφορες εφεδρείες τύπου καμίνης, μπαρουφάκης κ.ά., εξαντλήθηκε ο κατάλογος με τις οικογένειες δυναστείες, ακούνε για σχοινά, στουρνάρα και εξαγριώνονται, ακούνε για πλεύρη και τρίβουν τα χέρια τους για να ρίξουν φάπες... Τί μάς έμεινε..;; Ο τωρινός. Τέλειωσε λοιπόν και η εποχή επιλογών. Τέλειωσε η διαδοχή πρωθυπουργών. Τέλειωσε η παραμύθα του κοινοβουλευτισμού. Πάμε γι άλλα... καλέστε στο τηλέφωνο τον Ταγίπ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ζελένσκι: γνήσιο παιδί του σβαμπ με ψηλοτάκουνα:
    https://www.youtube.com/watch?v=kgOSrw9Q8rc
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και το κουλι το ιδιο παιδι του σβαμπ ειναι, οπως και η μερκελ και ο μπλερ και ο τριντο και ο μπορις και ο μακρον και η μερκελ και ολοι σχεδον στις Βρυξελλες και στα κρατη της ΕΕ και της Αμερικης- ειναι πιονια τοποθετημενα στις θεσεις τους για να πραγματοποιησουν το great reset. Εχθρος η ορθοδοξη χριστιανοσυνη που πρεπει να φυγει απο την μεση.

      το νατο και τα πιονια ισοπεδωσαν την γιουγκοσλαβια μια ορθοδοξη χριστιανικη χωρα της ευρωπης - δευτερη χωρα που τους εμποδιζει ειναι η ορθοδοξη χριστιανικη ρωσια και η τριτη χωρα ειναι η Ελλαδα.

      Διαγραφή
  24. ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΔΕΡΦΟΜΑΝΑ
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΑΦΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΓΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ
    ΟΙ ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2022/02/blog-post_648.html?m=1

    Απο Ινφογνωμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε μ@λ@κα! -ξέρεις εσύ..- ξεκινάς σχόλιό σου ειρωνευόμενος εμένα ότι γλύφω τον Πούτιν.. και έχεις την απαίτηση να σού βάλω το σχόλιό σου..;;
    Και πού είδες το γλύψιμο..; Είδες στην επιστολή να πέφτω στα γόνατα και να τον παρακαλώ και να τού ζητάω να κάνει κάτι;
    Κι απ'την άλλη, δεν έχω πει ότι δεν είμαι δημοκράτης για να βάζω όλα τα σχόλια;
    Εδώ γιατί έχεις έρθει; Για να μάς ξενερώνεις με την αρνητικότητά σου και να γκαντεμιάζεις την Ελλάδα με τα δυσοίωνα σενάριά σου; Έχω πει επίσης, πολλές φορές, ότι είμαι προληπτικός.
    Δεν βλέπεις ότι το μπλογκ είναι προσωπολατρικό (Αλέξανδρος, Φίλιππος Βασιλεύς, Πούτιν Αυτοκράτωρ, Τραμπ) και ουδέποτε το αρνηθήκαμε;
    Οπότε τί θέλεις εδώ πέρα και θέλεις να μπεις προσβάλλοντας το οικόσημο ενός μπλογκ που παραδέχεται τη μεροληψία του;
    Βρες άλλο μπλογκ· δεν θα ξαναμπεί εδώ σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ,
      ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΧΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΣ, ΚΛΙΝΤΟΝ, ΟΜΠΑΜΑ,
      ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;

      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΙΕΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ;

      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΑΖΑΡΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ;

      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ MAΦΙΑΣ,
      ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ;

      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ KAI ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΖΟΦ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ;

      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1917 ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΟΜΑΝΟΦ AΠO THN ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΘΤΣΙΛNT, ΜΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ;

      ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΔΡΑ @ΡΧΙΔΙ@.
      Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ,
      ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ O ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΠΟΤΕ,
      ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.
      Η ΡΩΣΙΑ EXEI TOΣΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ,
      ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ.

      ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΧΙΖΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΤΡΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΓΧΙΖΕΙ.
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

      https://csglobe.com/putin-banned-rothschild-banking-cartel-russia/

      Ο Πούτιν Απαγόρευσε Στον Ρότσιλντ Και Στην Οικογένεια Του Τραπεζικού Καρτέλ Της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Να Εισέλθουν Στη Ρωσική Επικράτεια.
      21 Σεπτεμβρίου 2016

      Πρόσφατα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πήρε μια ακόμη απόφαση για τη χώρα του. «Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες», η οικογένεια Rothschild απαγορεύεται να εισέλθει στο ρωσικό έδαφος.

      Μαζί με τα σχέδιά του για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, η απαγόρευση του Jacob Rothschild δεν αποτελεί έκπληξη.

      Αφού πλήρωσε το χρέος που είχε η Ρωσία με τους Ρότσιλντ, ο Πούτιν δεν δίστασε να ενημερώσει τους συμβούλους για τις ενέργειές του: «τους άρπαξε από το λαιμό και τους έδιωξε από την πίσω πόρτα της Ρωσίας».

      Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης, ο Πούτιν ήταν σαφώς δυσαρεστημένος για την ατζέντα της μυστικής ελίτ να αναλάβει τη χώρα.

      Φαίνεται ότι η πράξη του να χτυπά τη γροθιά του στο τραπέζι και η υπόσχεση να καταστρέψει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη δείχνουν ξεκάθαρα στοιχεία της ακεραιότητας του Πούτιν.

      Σύμφωνα με πηγή του Κρεμλίνου, ο Ρώσος πρόεδρος όντως μάχεται για τη χώρα του εναντίον του Ρότσιλντ. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίζεται:

      «Δεν τους ανήκει ο κόσμος και δεν έχουν καρτ μπλανς για να κάνουν ό,τι θέλουν. Αν δεν τους αμφισβητήσουμε θα υπάρξουν άλλα θέματα. Δεν θα εκφοβιστούμε από αυτούς».

      Η ρωσική οικονομία σε κίνδυνο
      Με βάση πηγές, οι τραπεζικές δραστηριότητες των Rothschild έβλαψαν τη ρωσική οικονομία. Με αυτόν τον τρόπο, η συνέχιση σε αυτόν τον δρόμο θα οδηγούσε μόνο σε μεγαλύτερο αγώνα στον πληθυσμό της.

      Από τις πρώτες μέρες της προεδρίας του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε την κοινωνική και οικονομική κατάσταση της Ρωσίας την κύρια προτεραιότητά του. Η σύλληψη του δικτάτορα Μιχαήλ Χοντορκόφσκι ήταν μόνο η αρχή.

      Επίσης, ο Khodorkovsky είναι γνωστός για την ονομασία του Henry Kissinger, του Arthur Hartman, ακόμη και του Rothschild ως διευθυντών του ιδρύματος Open Russia.

      Δείτε επίσης: Η τράπεζα Rothschild τώρα υπόκειται σε ποινική έρευνα μετά την κατηγορία του Baron David De Rothschild

      Επιπλέον, θυμωμένος με τις ενέργειες των πίσω ιδιοκτητών, ο Πούτιν τους έδιωξε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όντας ο ίδιος σπουδαστής ιστορίας με έντονο πάθος για τις παγκόσμιες υποθέσεις, ο Πούτιν ήταν σε θέση να κατανοήσει αυτούς τους οργανισμούς και τα σχέδιά τους.

      Για τον Ρώσο πρόεδρο, ο κύριος στόχος ήταν να αποφευχθούν οι συγκρούσεις από μέλη όπως οι Rothschild.

      Προσπαθούν οι Rothschild να ξεκινήσουν έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο; Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ;

      Αγώνας για τη ρωσική οικονομία ενάντια στον Ρότσιλντ
      Παρά τις προσπάθειες του Πούτιν να τους βάλει τέλος, η Νέα Παγκόσμια Τάξη συνεχίζει να εξαπλώνει τους κλάδους της, όχι μόνο στη Ρωσία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Χάρη στον Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία είναι πλέον ασφαλής.

      Η παγκόσμια κυριαρχία δεν είναι πλέον ζήτημα. Η απαγόρευση των σχεδίων Rothschild που έδωσε ο Πούτιν κατάφερε να θέσει και να βάλει τέλος στην επιρροή και την επέκτασή τους στη Ρωσία.

      Ακόμα κι αν είναι μια από τις μεγαλύτερες απειλές αυτή τη στιγμή, ο Ρότσιλντ τρέχει τώρα φοβισμένος από τον πρόεδρο. Σε αντίθεση με την εικόνα που σχετίζεται με αυτόν, από την άλλη πλευρά, τα μέσα ενημέρωσης αποτυγχάνουν να αναδείξουν τη δύναμη του Πούτιν να αγωνίζεται για το σωστό.

      Για να πούμε την αλήθεια, ο Πούτιν δημιουργεί έναν καλύτερο κόσμο. Προσπαθεί να πάει ενάντια στο σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για ενοποίηση και δημιουργία ενός κόσμου που θα καθοδηγείται από μια κυβέρνηση.

      Σαφές παράδειγμα αυτού είναι οι ενέργειές του στη Συρία . Σε αυτή την κατάσταση, υπερασπίστηκε την κυριαρχία ενός κράτους, και αυτό μεγάλωσε επίσης τη φήμη του ως ισχυρού ηγέτη.

      Ο κόσμος έχει αρχίσει να το προσέχει. Περισσότερο από αυτό, η Νέα Παγκόσμια Τάξη πρέπει να αντιμετωπιστεί, ανεξάρτητα από το τι. Γνωρίζοντας όλα αυτά, ο κόσμος θα μείνει πίσω και θα περιμένει ανθρώπους σαν τους Rothschild να πάρουν τον έλεγχο του κόσμου;

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου Ηλία,

      τα έγραψες αυτά, είμαι σίγουρος, γιατί σού ήρθε στο νου η περίπτωση που είχαμε συζητήσει. Πρόκειται όμως για άλλον. Αυτός ο άλλος δεν δείχνει να έχει ριζικές αντιρρήσεις με όσα μόλις έγραψες. Μάλιστα μού πρότεινε να επικοινωνήσω με άλλα μπλογκ πατριωτικά και να ζητήσουμε από τον κόσμο να κατέβουμε όλοι μαζί στο Σύνταγμα (!) να διαδηλώσουμε κατά της αποστολής στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία.

      Ποια πατριωτικά φιλικά μπλογκ έχει όμως στο μυαλό; Αυτά που δεν προώθησαν την επιστολή του Διόδοτου προς Πούτιν για διαφόρους λόγους; ..όπως: έχουν κολλήσει στην εμμονή ότι ο Πούτιν και ο Τραμπ "είναι δικοί τους" (των νεοταξιτών), μισούν τον Διόδοτο γιατί δεν έχει από πίσω κόμμα όπως αυτοί, τρέμουν την δημοφιλία του Διόδοτου και δεν θέλουν να ανέβη περισσότερο, είναι ρωσόφιλοι αλλά έχουν άλλες εμπάθειες μαζί μου, έχουν πολλές ιστορικές γνώσεις αλλά κόλλησαν σε αυτές και δεν παρακολούθησαν τις σύγχρονες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εξελίξεις στο εξωτερικό (όπως κάνουμε εμείς και ο Μποτίλιας, ο Συνωμοσιολόγος και μερικοί άλλοι) αλλά αρκούνται στο mainstream διεθνές αφήγημα· και αρκετοί λόγοι ακόμα που συνετέλεσαν στο αναδημοσιευτεί η επιστολή μόνο από τους αδελφούς Μποτίλια, Μεταξά και Πάνο-Ρόη (του 'Εθνέγερσις' http://ethnegersis.blogspot.com/2022/02/diodotos.html ).

      Επιστρέφω στα του αποβλημένου: Τόσο αυτός, όσο και το άτομο που φαντάστηκες, συνέχισαν μέχρι πριν από λίγο να στέλνουν διάφορα, αψηφώντας αυτά που πραγματικά με ενοχλούν, αλλά βάζουν μπροστά την δικαιολογία ότι δεν με συμφέρουν αυτά που έχουν να πουν. Ζήσε Μάη μου..

      Διαγραφή
    4. Αυτός που εννοεί ο Ηλίας, έχει πάρει τα μπλογκς τσάρκα για να πείσει τον κόσμο ότι ο Πούτιν με τον Κίσσινγκερ και τον ψυχασθενή βρωμιάρη είναι κώλος και βρακί. Λυπήσου με... βέβαια κανέναν δεν πείθει γιατί όλοι πλέον ξέρουμε τι εστί μαλάκας, όπως αυτός και κανά δυό ακόμα...
      Πάντως Κώστα, οφείλεις να ομολογήσεις ότι προσπαθεί διακαώς να σε δηλητηριάσει και υποτιμήσει... Ευτυχώς έχεις μακράν πείραν στους μαλάκες και μεγάλη πίστη στο καλό καγαθό όπως και αν παρουσιάζεται αυτό! Βασικά ένας καλός άνθρωπος το φως το έχει μέσα του και αντιστοίχως και ο τοξικός μαλάκας διαπρέπει στον τομέα του.
      ΔΠ

      Διαγραφή
  27. Από ώρα σε ώρα ο μιζοτακης μας χώνει πιο βαθιά σε αυτό τον πόλεμο,δεύτερος γύρος με δώρο ΑΚ και απαγόρευση πτήσης της αεροφλοτ μέσα από την Ελλάδα ο τύπος είναι πολύ επικίνδυνος για την ασφάλεια της Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγήκε ο πουτιν και το είπε στα ίσια οποίος δίνει όπλα στους Ουκρανους είναι εχθρός και ο λαβροφ είπε ότι θα χτυπήσουν τα κομβοι με τα όπλα ο Ερντο έκλεισε στενά καλά πάει το πράγμα βγαίνουν οι προφητείες χρόνια του Παΐσιου είπε ο Νεόφυτος

      Διαγραφή
  28. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/02/blog-post_275.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. https://csglobe.com/rothschild-bank-now-criminal-investigation-baron-david-de-rothschild-indictment/

    Η Τράπεζα Rothschild Τώρα Υπόκειται Σε Ποινική Έρευνα Μετά Την Κατηγορία Του Baron David De Rothschild
    21 Ιουνίου 2016

    Πέρυσι, ο βαρόνος David de Rothschild κατηγορήθηκε από τη γαλλική κυβέρνηση αφού κατηγορήθηκε για απάτη σε ένα σχέδιο που φέρεται να υπεξαίρεσε μεγάλα χρηματικά ποσά από Βρετανούς συνταξιούχους.

    Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να ασκηθεί αυτή η υπόθεση εναντίον του Rothschild και της εταιρείας του Rothschild Financial Services Group, που παγίδευσε εκατοντάδες συνταξιούχους σε ένα πλαστό πρόγραμμα δανείων μεταξύ των ετών 2005 και 2008.

    Ένας ένας οι συνταξιούχοι έχασαν τα χρήματά τους και άσκησαν μήνυση εναντίον του διαβόητου τραπεζίτη, ξεκινώντας μια υπόθεση που θα χρειαζόταν πολλά χρόνια για να βγάλει έστω και κατηγορητήριο.

    Τον Ιούνιο, ο δικαστής-σύνδεσμος Χαβιέρ Γκόμεζ Μπερμούντεζ με έδρα το Παρίσι αποφάσισε ότι ο Ρότσιλντ πρέπει να δικαστεί για τα εγκλήματά του και διέταξε την τοπική αστυνομία να τον αναζητήσει στις διάφορες επαύλεις του που βρίσκονται σε όλη τη χώρα.

    «Είναι ένα καλό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα δικαστήρια συμφωνούν τώρα μαζί μας ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να ανακριθεί ο βαρόνος Ρότσιλντ.

    Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουν είναι να τον βρουν. Μόλις το κάνουν αυτό, μπορούν να αρχίσουν να τον ανακρίνουν. Είναι μια πραγματική σημαντική στιγμή για όλους τους εμπλεκόμενους», δήλωσε ο δικηγόρος Antonio Flores του Lawbird στο Olive Press μετά την απόφαση.

    «Εν ολίγοις, ανεξάρτητα από το τι συνέβη στην επένδυση, ο Rothschild διαφήμισε ένα δάνειο με στόχο τη μείωση του φόρου κληρονομιάς, κάτι που αποτελεί παραβίαση της φορολογικής νομοθεσίας», πρόσθεσε.

    Αν και είναι σίγουρα αξιοσημείωτες οι ειδήσεις για κατηγορητήριο για έναν μόνο Rothschild, μια ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση έγινε αυτή την Παρασκευή.

    Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για ολόκληρο το ελβετικό υποκατάστημα της τραπεζικής αυτοκρατορίας των Rothschild.

    Σύμφωνα με το Bloomberg,

    Η ελβετική μονάδα του Edmond de Rothschild είπε ότι αποτελεί αντικείμενο γαλλικής έρευνας σχετικά με μια πρώην επιχειρηματική σχέση που διαχειριζόταν ένας πρώην υπάλληλος.

    «Η Edmond de Rothschild (Suisse) SA συμμετέχει ενεργά στην ποινική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη», ανέφερε η τράπεζα με έδρα τη Γενεύη σε δήλωση που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την Παρασκευή. «Η τράπεζα αρνείται όλους τους ισχυρισμούς που έχουν διατυπωθεί εναντίον της».

    Ο Edmond de Rothschild, μια ιδιωτική εταιρεία τραπεζικής και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1953, εποπτεύει περίπου 150 δισεκατομμύρια ευρώ (164 δισεκατομμύρια δολάρια) και ηγείται σήμερα από τον βαρόνο Benjamin de Rothschild και τη σύζυγό του Ariane. Η ελβετική μονάδα έχει τις ρίζες της στην εξαγορά της Banque Privee στη Γενεύη το 1965.

    Η εταιρεία δεν έχει περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Αξιωματούχοι στη Γενεύη δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι να απαντήσουν σε τηλεφωνική κλήση από το Bloomberg News την Παρασκευή.

    Η αυτοκρατορία Rothschild συνέβαλε καθοριστικά στη μεταφορά του πλούτου της παγκόσμιας ελίτ από παραδοσιακούς φορολογικούς παραδείσους όπως οι Μπαχάμες, η Ελβετία και οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι στις ΗΠΑ

    Τον περασμένο μήνα, το Free Thought Project ανέφερε σχετικά με τα παραπάνω τον φορολογικό παράδεισο που δημιουργήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από τους Rothschild.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 2ο ΜΕΡΟΣ.
    Αφού άνοιξε μια εταιρεία καταπιστεύματος στο Ρίνο του Νεβ., η Rothschild & Co. άρχισε να εισάγει τις τεράστιες περιουσίες των πιο πλούσιων ατόμων του κόσμου από τυπικούς φορολογικούς παραδείσους και στα καταπιστεύματα των ΗΠΑ που διοικούνται από τους Rothschild, τα οποία εξαιρούνται από τις διεθνείς απαιτήσεις αναφοράς.

    Η τραπεζική δυναστεία των Rothschild είναι μια οικογενειακή γραμμή που έχει κατηγορηθεί ότι έλκει τα πολιτικά νήματα πολλών διαφορετικών κυβερνήσεων μέσω του ελέγχου τους σε διάφορα οικονομικά συστήματα σε όλο τον κόσμο.

    Ιστορικά, υπάρχουν άφθονα στοιχεία που δείχνουν ότι η οικογένεια χρησιμοποίησε εμπιστευτικές συναλλαγές για να εισπράξει χρήματα τόσο από ιδιωτικά όσο και από δημόσια κεφάλαια.

    Κατά τη διάρκεια της Μάχης του Βατερλώ στους Ναπολεόντειους πολέμους, ο Nathan Rothschild ήταν υπεύθυνος για μια από τις παλαιότερες περιπτώσεις «εμπορίου εκ των έσω», που οδήγησε στην οικογένεια Rothschild να ληστέψει ένα ολόκληρο έθνος.

    Το 1815, όταν έλαβε χώρα η μάχη του Βατερλό, δεν υπήρχαν γρήγορες μέθοδοι επικοινωνίας όπως έχουμε σήμερα, έτσι οι αγγελιοφόροι χρησιμοποιούνταν για επικοινωνία σε περιόδους πολέμου.

    Οι Ρότσιλντ το εκμεταλλεύτηκαν αυτό έχοντας κατασκόπους στην πρώτη γραμμή της μάχης που θα επέστρεφαν πληροφορίες στην οικογένεια πιο γρήγορα από τους αγγελιοφόρους που χρησιμοποιούσαν ο στρατός.

    Όταν οι Βρετανοί κέρδισαν τον πόλεμο, ο Nathan R. ήταν φυσικά ο πρώτος που το έμαθε, και πήγε αμέσως στο χρηματιστήριο και άρχισε να πουλά μετοχές ενώ έβγαζε τη φήμη ότι οι Γάλλοι είχαν κερδίσει τον πόλεμο.

    Αυτό δημιούργησε έναν πανικό στο πάτωμα του χρηματιστηρίου και επενδυτές σε όλη την Αγγλία άρχισαν μανιωδώς να πωλούν τις μετοχές τους. Με την τιμή όλων των μετοχών να πέφτει κατακόρυφα, η Rothschild μπόρεσε να εξαγοράσει ολόκληρη την αγγλική αγορά για ένα κλάσμα του κόστους της.

    Όταν επέστρεψε η είδηση ​​ότι οι Άγγλοι είχαν πράγματι νικήσει, η αξία της αγοράς εκτινάχθηκε στα ύψη και εν μία νυκτί ο Nathan Rothschild διεύρυνε τον πλούτο της οικογένειάς του και εδραίωσε τη θέση τους ως μία από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΜΟΝΤΡΕ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Η Τουρκία περιορίζει την πρόσβαση του ρωσικού ναυτικού

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/02/blog-post_27.html#comment-form

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/1061687_o-rterntogan-ekleise-ta-stena-toy-vosporoy-gia-rosia-ipa
    Ο Ρ.Τ.Ερντογάν έκλεισε τα Στενά του Βοσπόρου για όλους! - Όχι μόνο για την Ρωσία αλλά και για τις ΗΠΑ και όλο το ΝΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/1061690_ektakto-i-rosia-tha-ktypisei-konvoi-me-ta-ellinika-opla

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ρωσία θα κτυπήσει το κονβόϊ με τα ελληνικά όπλα στο καθεστώς της Ουκρανίας ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ηλία..

      Να τους σκοτώσει όλους!!!
      Αυτοί.. δεν είναι Έλληνες!!

      Να τους στείλει στην Κούλα,στην κάσα...



      🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΡΕ ΟΥΣΤ!

      Διαγραφή
  33. ειναι και ΗΛΙΘΙΟΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ ο καριολης ,ο πεογλυφτης....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. https://www.facebook.com/Treloshub/videos/535853627702586
    «Πως να φύγεις; Αν βγεις στο δρόμο μπορεί να σε πετύχει η Ταξιαρχια του Αζόφ, οι οποίοι είναι Ουκρανοί φασίστες και γι’ αυτούς γίνονται όλα και να σε σκοτώσουν. Πως να φύγεις;»,
    είπε ο κ. Κιουράνας.
    ...αλλαγή θέματος από τον Οικονόμου χωρίς καμία ερώτηση επί αυτού που είπε ο κ.Κιουράνας

    -------------------------

    https://www.facebook.com/Treloshub/photos/a.100327958722428/328027872619101/
    Στέλνω συντεταγμένες ρίξεεεε....

    -------------------------

    https://www.facebook.com/Treloshub/videos/280321644175204/
    Εκεί ρε κοντέ μάλιστα... ( Κατά λάθος) ξέρεις εσύ!!…

    ------------------------

    ΚΩΣΤΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ.
    ΑΧ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;

    https://www.facebook.com/Treloshub/videos/528647905361118/
    Οι Ναζί είναι από τους μοναδικούς που δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης και ζωής στον πλανήτη . Αυτούς θέλει να τελειώσει ο Τσάρος και η διαστροφή της Δύσης αντιδρά ;;
    Κύριε ΚΑΘΗΓΗΤΑ σε βλέπω πάλι να βγαίνεις σε τοπικά μέσα ενημέρωσης . Τους χαλάς την Σούπα και αυτό θα μας κοστίσει .

    ------------------------

    https://www.facebook.com/Treloshub/videos/3347959835431283/
    Πώς είπατε;;;

    -----------------------

    https://www.facebook.com/vaso.litina.7/posts/767625070866136

    Χθες στις 5:49 μ.μ. ·
    Μόλις κάλεσα την Ρώσικη πρεσβεία και είπα ότι ώς Ελληνίδα πολίτης θέλω να δηλώσω πώς δέν συμφωνώ με τίς αποφάσεις τής Ελληνικής κυβέρνησης και πώς η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού έχει τήν ίδια άποψη.
    Ο υπάλληλος που μου μίλησε με ευχαρίστησε ολόψυχα!!
    Μιλάει μόνο Αγγλικά για όποιον θέλει να πάρει τηλέφωνο.
    Κάντε το όλοι.
    ΥΓΦίλος πού προφανώς κάλεσε στην πρεσβεία μου είπε πώς υπάρχουν και υπάλληλοι που μιλούν καί Ελληνικά.

    -----------------------

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10228117554146703&set=a.10200634982779595
    Κ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
    ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ
    Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος έχει το email της Ρωσικής πρεσβείας ας το αφήσει κάπου εδώ, παρακαλώ, να στείλω κι εγώ μέιλ και όσοι άλλοι θέλουν.

      Διαγραφή
    2. Κώστα έστειλα! Σόρυ σ' έβαλα σε κόπο, έχασα τη μπάλα με τα πολλά σχόλια και συνδέσμους αλλά μετά το βρήκα. Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    3. Την είχα από τα πρώτα 5 λεπτά που είχα γράψει την επιστολή, αλλά εχθές δεν είχα χρόνο να την ψάξω ανάμεσα σε εκατοντάδες ημέηλ.

      🌷

      Διαγραφή
  35. Ο ΛΑΒΡΟΦ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΝΒΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ.

    Η ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΡΩΣΩΝ.

    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΡΩΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? 33 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟΙΚΕΣ Ή ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ?
    ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΤΥΠΗΣΕ Η ΜΥΤΗ ΤΟ ΧΩΜΑ. ΓΙΝΑΜΕ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΑΕΙ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΦΕΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ.

    ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΠΑΛΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/1061716_rosos-presvis-stin-kypro-pos-tha-ehete-rosoys-toyristes

    Ρώσος πρέσβης προς Κύπρο-Ελλάδα: «Πυροβολήσατε τα πόδια σας - Όλοι οι Ρώσοι τουρίστες θα πάνε Τουρκία τώρα»

    ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΡΩΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΟΑΤΣΟ -- ΒΕΝ ΣΑΛΟΜ -- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ -- ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.__


    Η Ο.Ε.Α. ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ, ΩΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ -- ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΙΝ. ΚΩΔ. 134 ΚΑΙ 138 --151, ΜΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΥΠΕΞ ΔΕΝΔΙΑ, ΚΑΙ ΥΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ.__


    ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ::: "ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ", ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΝΑΥΣΤΑΘΜΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ.-__ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.__

    ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α., ΒΟΛΟΣ -- ΙΩΛΚΟΣ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022.__

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.01 Μαρτίου, 2022 07:26

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ,ΟΤΙ ,ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ,
    ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΕΝΑ ΠΛΟΚΆΜΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΤΟ ΑΛΛΟ ,Ο ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ,ΤΡΙΤΟ ,ΤΩΡΑ.
    ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ ,ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ.
    ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,
    ΕΧΘΡΙΚΩΤΑΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ.
    ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ,ΑΥΤΗ Η ΛΗΣΤΟ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    ΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ,ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΘΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  39. Έλληνας της Μαριούπολης, αυθόρμητα (στον αυθορμητισμό κρύβεται η αλήθεια», γνωστοποίησε σε ελληνικό κανάλι πως «αν βγουν έξω, θα τους σκοτώσουν οι Ουκρανοί φασίστες», δηλαδή οι ναζιστές του Ζελένσκι! «Για αυτούς γίνονται όλα»

    https://www.triklopodia.gr/ποιοι-ρωσοι-ταπωσε-κυβέρνηση-και-μμε/

    Καλημέρα, καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ☺️ έγινα άρα 😆 χαχαχαχαχα :P

    Μα πάντα όμως(!), ξέρεις πότε και ποιο μουσικό κομμάτι να δώσεις!
    Δεν σε βρήκα καθόλου τυχαία τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στον πλανήτη μας. Είναι σαν το Καθαρτήριο πριν τα Ηλίσια Πεδία.

      Διαγραφή
  41. https://youtu.be/w02ZrDaFSGo

    Αποβάλλονται Ρώσοι φοιτητές από ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΜΗΤΣΟΝΑΖΙ . ΕΝΩ ΚΛΕΙΝΕΙ 60 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΓΑΖΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ? ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ? ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ? ΕΝΩ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΕΝΩ ΕΚΔΙΚΗΤΑΙ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΠΑΕΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 7 ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΑΤΟ. ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΎ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ.. ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 3,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ.
      ΑΝ ΤΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ...ΓΡΆΨΕ ΜΟΥ!

      Διαγραφή