«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

CONVOY FRANCE - Επίσημο δελτίο τύπου της 6ης Φεβρ. 2022

Τώρα, ώρα 17:20 (έχει ξεκινήσει από τις 14:00), Μεγάλη Συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας (δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής) προς υποστήριξη των υπό απόλυση υγειονομικών.
 

ΑΥΤΌ ΤΟ ΔΙΕΘΝΈΣ ΕΙΡΗΝΙΚΌ ΚΊΝΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΊ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΌ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΚΤΌΝΩΝ ΜΈΤΡΩΝ.

 

Εμβολιασμένοι, μη εμβολιασμένοι, είμαστε όλοι ενωμένοι για να υπερασπιστούμε τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες μας. 

Πολίτες, μη κομματικοί, ειρηνικοί και ενωμένοι. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι δημοκρατική, κοινωνική, οικολογική και όχι ασφάλεια.

 

ΟΙ ΣΤΌΧΟΙ ΤΗΣ ΚΊΝΗΣΗΣ ΑΥΤΉΣ ΕΊΝΑΙ

- Το μόνιμο τέλος του περάσματος

- Ελευθερία κυκλοφορίας

- Το δικαίωμα να αποφασίζουμε για την υγεία μας και την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για όλους

- Ελευθερία της έκφρασης

- Ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και το δικαίωμα να ζει κανείς με αξιοπρέπεια από την εργασία του ή το εισόδημα από την αλληλεγγύη.

- Το δικαίωμα στην εργασία για όλους και η ελευθερία ανάληψης εργασίας χωρίς διακρίσεις

- Εγγυάται το σεβασμό των δικαιωμάτων του παιδιού και τη διατήρηση της ανάπτυξής του.

- Πρόσβαση στον πολιτισμό και την εκπαίδευση για όλους

- Το δικαίωμα σε πραγματική συμμετοχική δημοκρατία για όλους τους πολίτες

 ------------------------

11 Φεβρουαρίου 2022 βράδυ - Συνάντηση στο ILE DE FRANCE

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι: Συνάντηση στα διαμερίσματα που συνορεύουν με την Ιλ ντε Φρανς (78 - 91 - 92 - 93 - 95)

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου μεσημέρι: Σημείο συνάντησης για την αναχώρηση για τη Lille

14 Φεβρουαρίου 2022 Συνάντηση στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ με τους Ευρωπαίους γείτονές μας

 -------------------------

Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τότε που οι συλλογικότητες πολιτών, γονέων/παιδιών, φροντιστών, πυροσβεστών, ιατρών και κοινωνικών λειτουργών, αλλά και η αστυνομία και ο στρατός αγνοούνται, παρά τις ειρηνικές συγκεντρώσεις κάθε Σάββατο τους τελευταίους 8 μήνες.

Οι δικαστικοί επιμελητές έχουν επιδώσει κλήσεις σε όλους τους πρυτάνεις των ακαδημαϊκών περιφερειών της Γαλλίας και πολυάριθμες καταγγελίες στη Γαλλία και στην Ευρώπη έχουν αγνοηθεί, απορριφθεί ή κατατεθεί χωρίς συνέχεια, χωρίς καμία εξήγηση ή απόφαση επί της ουσίας.

Παρά την ακρόαση των εμπειρογνωμόνων στο Κοινοβούλιο των Βρυξελλών που υπογράμμισε τις πολυάριθμες ανακολουθίες ή την έλλειψη μελετών επιπτώσεων στην ευημερία του πληθυσμού και την αξιολόγηση της σχέσης οφέλους-κινδύνου, τίποτα δεν έχει γίνει για να αμφισβητηθούν οι δημόσιες πολιτικές των οποίων η έλλειψη δημοκρατικής διαβούλευσης εγείρει ερωτήματα.

Οι πολίτες της φάλαγγας περιμένουν μια κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία να δεχτεί τους εκπροσώπους των συλλογικοτήτων, ώστε να μην αγνοούνται πλέον από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους που υποτίθεται ότι μας εκπροσωπούν.

Το Βέλγιο, το οποίο φιλοξενεί την εκδήλωση, είναι απόλυτα προσανατολισμένο στην ασφάλεια και τη θερμή υποδοχή.

Οι βελγικές αρχές είναι εκεί για να παρέχουν ασφάλεια και συνεργάζονται έξυπνα με τους διοργανωτές.

 

Βελγική νηοπομπή.

Η φιλικότητα των Βέλγων και η αίσθηση του καλωσορίσματος θα επιτρέψει την αλληλεγγύη και για ερωτήσεις σχετικά με τη διαμονή και τις πρακτικές πληροφορίες, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο κανάλι http://t.me/logisticsbrusselsfreedomconvoy.

Αλλά το Βέλγιο υπενθυμίζει, παρ' όλα αυτά, τη μεγάλη σημασία της αυτονομίας κάθε Ευρωπαίου πολίτη να βρίσκει μόνος του κατάλυμα επί τόπου (ιδίως οικογένειες) μέσω του καναλιού μας Entraide Convoy France, των καταλυμάτων που προτείνονται στις βελγικές Αρδέννες ή μέσω της Airbnb.

Καλούμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμμετέχοντες να έρθουν με κινητό σπίτι ή τροχόσπιτο.

Η υπευθυνότητα του καθενός θα επιτρέψει την καλή πρόοδο αυτού του αλληλέγγυου, αλληλέγγυου και ειρηνικού κινήματος των πολιτών.

 ---------------------

Σύνδεσμος CONVOY FRANCE τηλεγράφημα: https://t.me/convoyFrance

Σύνδεσμος Entraide CONVOY FRANCE τηλεγράφημα: https://t.me/entraideconvoyfranceofficiel

Σύνδεσμος CONVOY FRANCE Facebook: https://m.facebook.com/185345248339962/videos/1004705486819645/

Σύνδεσμος CONVOY Europe Telegram: https://t.me/FreedomEuro

 

strategika.fr

 

 

 

2 σχόλια:

  1. Καναδάς, Αυστραλία και τώρα Ν. Ζηλανδία είναι ξεσηκωμένοι και αποφασισμένοι!
    Ειδικά οι Καναδοί που διαδηλώνουν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν βίντεο με στρατιωτικούς και αστυνομικούς εν ενεργεία (όχι σαν τους δικούς μας που μιλάνε όταν αποστρατεύονται και έχουν πάρει και το εφάπαξ), αλλά και βετεράνοι που υποστηρίζουν το κονβόϊ ελευθερίας και καταγγέλλουν για τυραννικό καθεστώς την κυβέρνηση:
    Freedom Convoy - Speech by Canadian Army Major Stephen Chledowski | IrnieracingNews
    https://www.youtube.com/watch?v=4a8ZRipbeRo
    Pissed Off Canadian Police Officer
    https://www.brighteon.com/e46908a0-001f-48c8-8a3b-d1b9a78742a5
    Οι αστυνομία της Οττάβα είχε βάλει κιγκλιδώματα γύρω από το μνημείο των πεσόντων και μαζεύτηκαν βετεράνοι με τα παράσημα τους και τις στολές και τα απομάκρυναν και προσευχήθηκαν να λήξουν οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί:
    Veterans remove barriers from Ottawa War Memorial and sing O'Canada Feb.12, 2022 | IrnieracingNews
    https://www.youtube.com/watch?v=Lema4xRuhSU
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ...ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 12/2 ΚΑΜΠΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=1HCI087InWQ
    NEW ZEALAND SUPPORT (STRENGTH IN NUMBERS)
    https://www.youtube.com/watch?v=5ThVJrXZFSQ
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή