«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Η κυβέρνηση του Οντάριο κλείνει 39 επιχειρήσεις φορτηγών επειδή συμμετείχαν στο Freedom Convoy.

Το Υπουργείο Μεταφορών της επαρχίας επιβεβαίωσε ότι 39 επιχειρήσεις φορτηγών έχουν πληγεί με εντολές κατάσχεσης που τους ανακαλεί την άδεια άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας στο Οντάριο.

TORONTO : Το Υπουργείο Μεταφορών του Οντάριο έκλεισε 39 ανεξάρτητες εταιρείες φορτηγών για τη συμμετοχή τους στη διαμαρτυρία Freedom Convoy κατά των περιορισμών του COVID.

Σε έναν ακόμη γύρο κυρώσεων κατά της διαμαρτυρίας, το υπουργείο επιβεβαίωσε ότι 12 εταιρείες φορτηγών στο Οντάριο και 27 εκτός της επαρχίας έχουν πληγεί με εντολές κατάσχεσης που τους ανακαλεί την άδεια άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας στο Οντάριο, μετά τη φερόμενη συμμετοχή τους στη διαμαρτυρία κατά της απαγόρευσης Freedom Convoy.

"Σε μια προσπάθεια να διαφυλάξει τις μελλοντικές αστυνομικές έρευνες σχετικά με την παράνομη κατάληψη στην Οτάβα, το υπουργείο δεν θα δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των επιχειρήσεων που επηρεάζονται αυτή τη στιγμή", δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική έρευνα σχετικά με αυτές τις 39 εταιρείες φορτηγών που αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για την κυβέρνηση.

Η επιβεβαίωση των κυρώσεων αυτών αναφέρθηκε από το TruckNews την Τετάρτη, την ίδια ημέρα που ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ανακάλεσε τον νόμο περί έκτακτης ανάγκης και ο πρωθυπουργός του Οντάριο Νταγκ Φορντ έθεσε σε ισχύ την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην επαρχία.

Παρά την ανάκληση του νόμου περί καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, το μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και υπουργός Οικονομικών του Καναδά Chrystia Freeland υποστήριξε ότι ορισμένες από τις εξουσίες που παραχωρήθηκαν στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση μέσω του νόμου θα μπορούσαν να μονιμοποιηθούν.

Στα μέτρα που εφάρμοσε η κυβέρνηση περιλαμβανόταν η παρακολούθηση των ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων και των πλατφορμών crowdfunding, καθώς και η δέσμευση ιδιωτικών τραπεζικών λογαριασμών χωρίς δικαστική απόφαση.

LifeSiteNews

 

 

2 σχόλια:

  1. Ο'ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΕΡΠΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕΕΕΕΕ το έχω πει.
    Θα τα φάμε τα μουστάκια μας.
    ΓΕΝΙΚΏΣ


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή