«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Διηνέκης: " «Πιάσθηκε ο Πόλεμος από 'πάνω», λοιπόν.." _ ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΆ 'ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ...



ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 'ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ'

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΡΥΠΑΡΟΙ ΚΑΜΠΑΛΟΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΎ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ.. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΗΣ "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ", ΑΛΛΆ.. ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ, Ή ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ, ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ CIA ΚΑΙ ΜΟΣΣΑΝΤ -ΚΑΤ' ΆΛΛΟΥΣ, ΑΠΌ ΡΩΣΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΆ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΆΛΛΟ.
 

ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΟΙΠΌΝ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.. ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΑΙΣΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ. Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ. ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΛΕΞΗ "ΡΕΜΠΕΛΟ". ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΘΉΝΑ. ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΌΝΙΑ, ΤΟ "REBELS" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΆΨΕΙ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟ.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΚΌΤΕΨΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΙΛΙΑ. ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΤΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΗ ΚΙ ΟΛΗ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΆΛΛΩΣΤΕ.. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ "ΑΠΟ ΚΑΤΩ" ΚΑΙ "ΝΑ ΠΆΘΑΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΙΓΑ"..... ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΆ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ...
 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΜΆΓΚΙΚΟ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ. ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΟΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Η ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΙΝΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ. ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ, ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ, ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΚΛΠ., ΚΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ ΗΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΜΠΟΎΡΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΙΑΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΤΣΊΜΠΗΤΟ, ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ, ΣΤΕΡΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΡΑΠΙΝΤ ΤΕΣΤ.

ΒΑΛΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ "ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ" ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟ-ΝΑΖΙ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΤΣΙ ΑΝΟΧΥΡΩΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΩΣ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ", ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΑΡΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΉΡΥΞΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΌΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑΤΟΪΚΕΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΆ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΆΛΛΟ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ.. ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΆΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΗΔΗ ΞΕΡΟΥΝ...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.. ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΝΕΡΟ.. Η ΡΟΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.. ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΡΥΆΚΙ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΆ, ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΝΕΟΠΑΤΕΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ- ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. 

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΑ.. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΕΡΝΑΜΕ Ό,ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΠΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΆΤΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ.. ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΛΙΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ -ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ- ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑ-ΜΠΌΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ -ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ- ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΜΑ" ΚΑΙ "ΞΕ-ΜΑ".. ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΥΠΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ.. ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΟΝΤΑΝΙΈ.. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΈΪΤΖ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ, ΚΑΚΟΗΘΗ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΛΠ.. ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΛΠ. ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ... ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΘΑΝΕ "ΞΑΦΝΙΚΑ".. ΑΠΟ ""ΓΗΡΑΤΕΙΆ""..... ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΑΠΈΚΤΗΣΑΝ ΆΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΆΓΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝ ΣΕΒΑΣΤΙΑ. ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ



52 σχόλια:

  1. Βατερλώ στους αιθέρες για τους Δυτικούς: Τα αεροπλάνα που «χάθηκαν για πάντα» στη Ρωσία

    Σε παραπεμπει καπως στις ζωες που χαθηκαν για παντα,
    στις ψυχες που θα αφαιρεθουν απο το βιβλιο της ζωης.........

    Οι ρωσικές αεροπορικές χρησιμοποιούν περίπου 500 ξένα μισθωμένα αεροσκάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τί ακριβώς αναφέρεσαι; Γιατί πρέπει να έχω χάσει κεφάλαια. Και σχετίζεται αυτό με το άρθρο;

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο Κωστα ,δεν εβαλα λινκ

      https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/69615/ta-aeroplana-poy-chathikan-gia-panta-sti-rosia/

      Διαγραφή
    3. Οι ρωσσικές αεροπορικές εταιρείες είχαν μισθωμένα γύρω στα 500 εαρ-μπας και μπόινγκ από εβραιο-πεϊκές εταιρείες λίζιγκ. Η Ρωσσία ματαίωσε τις πτήσεις εξωτερικού και τα μάζεψε όλα στην Ρωσσία. Κάλεσε τους ιδιοκτήτες να τα παραλάβουν από την Ρωσσία, μέχρι τις 8/3 (δηλαδή να βρουν 500 πληρώματα!!!). Κατάφεραν να πάρουν τα 20 απ' αυτά. Μετά έκλεισε ο εναέριος χώρος της Ρωσσίας. Αεροπλάνα γιοκ.

      Αυτό εννοεί ο οράιον.


      μνκ

      Διαγραφή
    4. Ναι, με το λινκ κατατοπίστηκα. Σε ευχαριστώ κι εσένα αγαπητή μνκ.

      Διαγραφή
  2. Αδελφέ μου, μία παρατήρηση θα κάνω και έχει να κάνει με το λάθος που μέχρι τώρα κάναμε όλοι μας: όταν η προφητεία μιλάει για "από πάνω" και "από κάτω", αναφέρεται στον Ελλαδικό χώρο κι όχι γενικώς. Δηλαδή το "πάνω" είναι ο Εβρος και το "κάτω" είναι η Κύπρος και τα Δωδεκάνησα. Αυτό μας νοιάζει! Το αν ο συγκεκριμένος πόλεμος ξεκίνησε από Ουκρανία ή Συρία ή όπου αλλού, δε μας ακουμπά (ως προς την προφητεία εννοώ). Στα υπόλοιπα, δεν έχω να διαφωνήσω σε κάτι ιδιαίτερο. Δυστυχώς, αυτού του είδους οι προφητείες, απαιτούν πολλές γνώσεις για να ερμηνευτούν. Οχι μόνο θεολογικές. Χρειάζεται και γνώση ιστορίας και γεωστρατηγικής. Δυστυχώς, πολλοί τις ερμηνεύουν όπως να 'ναι (δεν αναφέρομαι σ' εσένα Κωστή μου) με ελαφρά τη καρδία, χωρίς να λαμβάνουν πολλά υπ' όψιν τους. Αυτοί οι "προφητολόγοι" έχουν καταντήσει πραγματικά μάστιγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπληρωματικό προηγούμενου σχολίου: Αρχικά πίστευα κι εγώ ότι εάν ξεκινούσε ο πόλεμος από τη Συρία πχ, τότε θα παθαίναμε τα λιγότερα. Κάνοντας όμως μία γεωστρατηγική μελέτη, συνειδητοποίησα το εξής: εάν οι τούρκοι ξεκινήσουν τον πόλεμο από κάτω, δηλαδή Κύπρο και Δωδεκάνησα, τότε θα εμπλακούν ΑΜΕΣΑ οι χώρες που έχουν τα πετρελαϊκά συμφέροντα στα θαλάσσια οικόπεδα της περιοχής, με αποτέλεσμα η τουρκική επίθεση να μην μπορέσει να φτάσει στην ενδοχώρα. Που σημαίνει "αν ξεκινήσει από κάτω, λίγα θα πάθετε". Αν όμως οι τούρκοι ξεκινήσουν εισβολή από τον Εβρο, δε θα υπάρχει κάποιο συμφέρον τρίτης χώρας στην περιοχή ώστε να τους ανακόψει. Η δε βάση στην Αλεξανδρούπολη, δε θα παραμείνει εκεί και σίγουρα θα μετακινηθεί. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μπορέσουν οι τούρκοι να επεκταθούν και στην ενδοχώρα, οπότε μπαίνουμε στο άλλο σενάριο της προφητείας.
    Ετσι κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη προφητεία έχει να κάνει ξεκάθαρα με το από πού θα ξεκινήσουν οι τούρκοι τον πόλεμο στην Ελλάδα κι όχι με το ποιες χώρες θα έχουν εκείνη τη στιγμή πόλεμο. Οπως έγραψα και πριν: δεν έχει σημασία αν γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία ή στη Συρία. Σημασία έχει από πού θα κάνουν την πρώτη επίθεση οι τούρκοι στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ μου Γιώργο,
      πολύ ενδιαφέρον το σκεπτικό σου, με γεωστρατηγικό έρεισμα κι όχι άλλη μια απλή συνηθισμένη απόπειρα προφητιολογικής επεξηγήσεως. Και πρέπει να το έχουμε οπωσδήποτε υπ'όψιν. Σ' ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    2. Πανέξυπνη άποψις περί της ερμηνείας!

      Διαγραφή
    3. Νόμιζα ότι ήταν ξεκάθαρο ότι μιλάμε για τον Ελλαδικό χώρο σχετικά με τις προφητείες. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν πανικοβληθεί κάποιοι ότι "έπιασε ο πόλεμος από πάνω"...

      Και κάτι ακόμα, η μορφολογία του εδάφους της Ανατολικής Θράκης (και ουχί τουρκικής όπως την αποκαλούν κάποιοι) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την σύρραξη και την ανάπτυξη μεγάλου αριθμού τεθωρακισμένων ανατολικά του Έβρου. Οι δρόμοι ανάμεσα στα βουνά είναι παγίδα για κάθε πομπή στρατιωτικών οχημάτων και ο μικρός κάμπος ανατολικά του Έβρου βάλλεται εύκολα ακόμα και από το πυροβολικό. Δεν συζητάμε καν για ελικόπτερα & αεροπλάνα.

      Οπότε αιφνιδιασμός από τον Έβρο...ξεχάστε το. Αν κάνουν την μαλακία οι Οθωμανοί (που δεν θα την κάνουν) ο Ελληνικό Στρατός μπορεί μέσα σε 2 ημέρες να φτάσει στα Δαρδανέλια και μετά αντίο Ανατολική Θράκη για την Τουρκία. Επόμενο βήμα ο (στρατιωτικός) περίπατος μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Αν ήταν τόσο εύκολο μια εισβολή από τον Έβρο όσο φοβούνται κάποιοι, οι Τούρκοι θα μας την είχαν πέσει ήδη.

      Πιο πιθανό είναι η τουρκίτσα να χτυπήσει στη μέση (νησία ανατολικού Αιγαίου) παρά στον βορρά. Αν και δεν γνωρίζω πολλά για την τωρινή θωράκιση των νησιών του Αν. Αιγαίου (υπηρέτησα στα Δωδεκάνησα την εποχή του Σισμίκ) πιστεύω πως οι υποδομές είναι ικανές να κρατήσουν τις πρώτες κρίσιμες ώρες.

      Αυτό που απαιτείται στις πρώτες ώρες είναι ψυχραιμία και βούληση έστω κι ενός στρατιωτικού με αντρικά καλαμπαλίκια στο παντελόνι του, να πυροβολήσει στο μέτωπο την όποια πολιτική ηγεσία προβεί σε προδοτικές κινήσεις.

      Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

      Διαγραφή
    4. Άραγε, ασχέτως αν ο πόλεμος πιαστεί από πάνω ή από κάτω,
      Εάν οι ''λυπητερές'' προδικάζουν, μετά βεβαιότητος, τον αφανισμό ευάλωτων κοινωνικών ομάδων,
      Οι Πολιτικοί και Οι κ.κ. Μητροπολίτες θα απαρνηθούν τα μεγάλου κυβισμού πολυτελή κι ενεργοβόρα''υπηρεσιακά''Τους αυτοκίνητα;

      https://youtu.be/bfGjIUeZR7g?t=59

      Καλοτάξειδοι.

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΄΄ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ........
    ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ?????

    Blockchain-of-Things και «έξυπνες πόλεις»

    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2022/03/blockchain-of-things.html?showComment=1646872416875#c1146961826241437907

    -------------

    Smart Card (2005) - Ελληνικοί υπότιτλοι

    https://www.youtube.com/watch?v=CedifItnp54


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΣΑΡΑ / GESARA ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ??

    https://www.youtube.com/watch?v=8gD0idXs2ic

    ------------
    Θα γίνει του... Πούτιν!Τι υπέγραψε πριν λίγο ο Βλαδίμηρος!

    https://www.youtube.com/watch?v=XA6KzKO3Oj0&t=8s


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΙΛΗ – ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    https://rumble.com/vvvxtk-53558264.html


    ANNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γραμματέας Τύπου του Πενταγώνου Τζον Κίρμπι
    ΑΠΛΑ ΕIΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν από το 2005 την Ουκρανική Έρευνα Παθογόνων
    και Βιολογικών Όπλων Lab

    Ένα έγγραφο που είναι διαθέσιμο στο κοινό δείχνει μια συμφωνία 15 εκατομμυρίων δολαρίων που υπογράφηκε μεταξύ του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας για την υποστήριξη της έρευνας για την έρευνα βιολογικών όπλων στο Κίεβο, το Λβοφ και την Οδησσό.

    Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρείχε υλικό και εκπαίδευση για «συνεργατική βιολογική έρευνα, ανίχνευση και απόκριση παραγόντων βιολογικής απειλής και βελτίωση της προστασίας βιολογικού υλικού, του ελέγχου και της λογοδοσίας».

    Λεπτομέρειες αποκρύπτονταν από τη δημόσια αποκάλυψη, αλλά τα «κρατικά μυστικά της Ουκρανίας» έπρεπε να κοινοποιηθούν στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

    https://gab.com/QAnon211

    https://www.state.gov/wp-content/uploads/2019/02/05-829-Ukraine-Weapons.pdf
    PDF 15 ΣΕΛΙΔΩΝ


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (προς την Ρωσια) //
    Συμπεριελαβε ομως ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ //
    ΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΕ Η ΕΛΑΔΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ //
    ΟΜΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΠΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΡΩΣΟΥΣ //
    ΤΟΣΟ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ, ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ //
    Εσπιρε ανεμους κε θα παρει θυελες. Δυστυχως οι θυελες θα παρασυρουν κε ολη την Ελαδα.
    Μαζι με την Νεα Δολοφονια, διελυσε κε την Ελαδα //
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΕΣ ΚΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ «ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΕ Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ //
    ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΗΚΟ ΣΑΠΙΟ ΚΕ ΦΟΝΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΙΝΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΚΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ //
    ΜΟΝΑΧΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε μια εκπομπή του Β. Μπαντίδη, νομίζω η Ελένη Δάγιου Ζωγραφίδη ερμήνευσε πωςω το από κάτω θα μπορούσε να σημαίνει από το εσωτερικό της γης προς τα πάνω, δηλ.εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΕΣ???????????

    ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ??????????
    MH MAΣΑΤΕ,ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ......


    ΒΟΟΜ !!💣💣💣
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ !!!🔥🔥🔥🔥
    ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ !!🦎🦎🦎🦎🦎
    ΑΡΧΙ-ΚΑΜΠ@ΛΙΣΤΗΣ....ΤΟ...''ΞΕ-ΦΟΥΡΝΙΣΕ'' !!


    https://twitter.com/klimhs13/status/1501671860936888322?cxt=HHwWhMC-hb6mgdcpAAAA



    ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!
      ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΜΕ!
      (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑ - ΕΝΝΟΩ "ΑΓΓΕΛΟΣ")

      Διαγραφή
    2. Μιχαλης Σκορπιος10 Μαρτίου, 2022 12:11

      Καλα κανης και το διευκρινιζεις Κωστα γιατι με τις γυναικες ποτε δεν ξερης

      Διαγραφή
    3. Για τις γυναικούλες,μπορείς να λες
      ότι θέλεις.

      Οι ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΙΏΣ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΜΙΧΆΛΗ.

      Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΛΏΣΣΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΟΎΣΙΑ ΣΕ ΛΈΞΕΙΣ,ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΤΗΝ ΈΧΕΙΣ ΜΆΘΕΙ ΣΩΣΤΆ.
      ΆΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΩΣΤΉΣ ΈΧΩ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΠΩΣ ΜΙΛΆΕΙ.
      ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΆΛΕΙ ΚΑΝΈΝΑΝ.


      ΦΙΛΙΚΆ 🌹


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

      Διαγραφή
    4. Μιχαλης Σκορπιος10 Μαρτίου, 2022 21:49

      Παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις οπως εσεις Κα Αγγελικη το οτι ο Κωστας ποτε δεν προσβαλη ποτε κανεναν το γνωριζω και εγω Επισης τον εμπιστευομαι απολυτα Σας ευχαριστω για την φιλικη διευκρινιση

      Διαγραφή
    5. MIXAΛΗ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΕ ΛΕΝΕ.
      ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ......


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    6. Μιχαλης Σκορπιος11 Μαρτίου, 2022 08:34

      Εση τωρα γιατι γελας ε?

      Διαγραφή
    7. Σάς γουστάρω και σάς αγαπώ και με διασκεδαζετε 😊

      Διαγραφή
  12. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10228176239893810&set=a.10200634982779595

    Ο ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΠΟΥΣΤΑΣ
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10228176522780882&set=pcb.10228176524180917

    EXOYME KAI ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
    https://newtube.app/user/EternalNow/gZUXBnr?u=t&fbclid=IwAR1SKKXeGY1ZfZOxd7dzXjfkP2LRQMY981xIzKXEiXSTGra7VYS_kX2u64c

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΩΡΟΝΟΚΑΝΑΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΟΠΟΛΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΤΟΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ RT ΓIA NA MHN MΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΟΙ,
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ,
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ TOYΣ ΝΑΖΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ;
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
    ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ NA EΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ;

    ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    https://www.brighteon.com/ff60560a-3f63-44e8-a646-4f18372ff176

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΑ ΤΡΙΑ ΚΡΑΤΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΑΝ τις τελευταιες μερες, ομως ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ ΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (διοτι ολος ο πλουτος της Ουκρανιας ΗΤΑΝ σε Εβραηκα χερια)
    1. ΣΥΡΙΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΗΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ του Ισραηλ)
    2. ΥΕΜΕΝΗ (ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ)
    3. ΣΟΜΑΛΙΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ)
    Εν τω μεταξυ, οι Αμερικανο-Εβραιοι πιεζουν τους Σαουδαραβες να αυξησουν την τιμη του πετρελαιου, διοτι τωρα ινε ευκαιρια. Η Σαουδικη Αραβια κε τα Εμιρατα απεριψαν την προταση κε δηλωσαν οτι δεν θελουν συνομιλιες με το ορθιο «δημοκρατικο» εβραιοκινητο πτωμα της Αμερικης //
    Ο Εφιαλτης δεν μειωνει καθολου τον κρατικο φορο. Ινε αυτος που ενδιαφερονταν για την υγεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://katohika.gr/ellada/oi-efialtes-echoun-anoiksei-oles-tis-kerkoportes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΙΝΑ «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ 336 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥΣ ΙΟΥΣ. Ο COVID-19 ΙΝΕ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΚΟΥΣ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ (ΑΕΡΟ-ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΛΥΣΑ, ΠΑΝΟΥΚΛΑ κλπ). ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΤΑ 36 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ Η ΡΩΣΙΑ)»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια κατέστρεψε ρε φίλε; αυτοί δεν μπορούν να σώσουν τους εαυτούς τους, έχει γεμίσει το ίντερνετ με διαλυμένα ρώσικα άρματα ελικόπτερα κλπ

      Διαγραφή
    2. @ Αργύρης μυλωνας

      ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΣ - Αργύρης μυλωνας-

      ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠ`ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ........
      ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ..........


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    4. Οι ρώσσοι όντως έχουν μεγάλες απώλειες, πρώτα πρώτα δεν κατάφεραν να κλείσουν τους δορυφόρους οι οποίοι τους γυρίζουν βίντεο κλιπ. Εγώ με τους ρωσσους είμαι, όμως δείχνουν παρωχημένοι σε τεχνολογία σε σχέση με τους δυτικούς.Δεν τους κατηγορώ παλεύουν με τους σαταναδες χωρίς καλή οικονομία χρόνια τωρα

      Διαγραφή
    5. Αυτός θα στα πει καλύτερα:

      http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2022/03/blog-post_11.html#more

      Διαγραφή
    6. Πραγματικά, έχουν παρωχημένη τεχνολογία οι κακομοίρηδες. Συμφωνεί και το πλήρωμα του Donald Cook destroyer, που το 2014 είδε έναν ιπτάμενο δεινόσαυρο της σοβιετικής εποχής νά'ρχεται αργά προς το μέρος του. Είχε ξεραθεί στα γέλια το πλήρωμα με την σακαράκα... Μέχρι που διαπίστωσαν ότι το πλοίο τους ήταν νεκρό σαν ακυβέρνητη σκάφη, ούτε η καφετιέρα δεν δούλευε, ηλεκτρισμός γιόκ. Εεεε... μετά οι περισσότεροι χρειάστηκαν ψυχιατρική νοσηλεία. Από το σοκ νά'ταν; Από τίποτα άλλο; Ποιος ξέρει;....


      μνκ

      Διαγραφή
  17. http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2022/03/blog-post_09.html?m=1

    Καλησπέρα, με μια ιστορία για τον Πούτιν που δεν ήξερα. Αν ισχύει.
    Κώστα δες κι αν θες δώστο 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αλήθεια. Είναι γραμμένο και στην παρακάτω πολύ γνωστή ιστοσελίδα με γενεαλογικά δένδρα, τεστ dna κλπ

      https://www.geni.com/people/Maria-Ivavnovna-Putina-Shelomova/6000000015753922395

      Διαγραφή
  18. ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ
    ΚΟΥΛΗ ΝΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ 13 3 2022
    ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
    ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ
    ΟΤΙ ΘΑΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ;;;
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΣΕ;;; ΑΠΟ ΤΟ 1975
    ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ
    ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΛ
    ΕΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΗΓΕΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
    ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. https://youtu.be/RnKrKt_eMLY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ10 Μαρτίου, 2022 23:12

    ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΠΙΑΣΘΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ .ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ .
    ΠΑΙΔΑΚΙΑ ,ΕΖΗΣΕ Η ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .
    Ο ΠΑΝΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ,ΝΑ ΞΕΒΙΔΩΣΗ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ .
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΑ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Translation of the alleged analysis of the current situation in Russia by an active FSB analyst
    My translation of the analysis of the current situation in Russia by an alleged active FSB analyst. Buckle up for a long thread and definitely please share far & wide. The full text is over 2000 words. This is a highly insightful look behind the curtain - covers many subjects. I will add clarification comments inside parenthesis where necessary. So, let's roll:

    http://www.igorsushko.com/2022/03/translation-of-alleged-analysis-of.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μιλάω για το άτομο που έκανε το ποστ και σχολίασε δυο τρία πράγματα μέσα σε παρενθέσεις. Μιλάω για τον "και καλά" πράκτορα της FSB που έγραψε το κείμενο: Ύποπτος μού φαίνεται. Δείχνει να ξέρει ελάχιστα πράγματα για το ρωσικό κράτος (για το κράτος μιλάω, όχι για τη χώρα), υποτιμάει τις δυνατότητες του Πούτιν και το ότι ο Πούτιν έχει λεπτομερή σχεδιασμό για την επιχείρηση στην Ουκρανία και στις πόλεις που έπρεπε να απελευθερωθούν. Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο..; No way!! ..που λένε και τα αμερικανάκια.

      Διαγραφή
  22. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το RT απαγορεύεται στη Δύση...
    Το RT αναφέρει ότι η Ρωσία προμηθεύει τρόφιμα σε Ουκρανούς που έχουν απεγνωσμένη ανάγκη.

    https://www.brighteon.com/ff60560a-3f63-44e8-a646-4f18372ff176


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Θεός ξεβρακώνει τα παιδιά του Βαάλ. Η τραυματισμένη έγκυος της Μαριούπολης ειναι φωτομοντέλλο.

    https://deltio11.blogspot.com/2022/03/blog-post_76.htm


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή