«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Εντολή ΗΠΑ σε Μητσοτάκη: Κλείσε τώρα Αιγαίο και Κυπριακό - Γιατί πάει στην Κωνσταντινούπολη ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας;

του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου


 

Γιατί πάει στην Κωνσταντινούπολη ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ανήμερα της Κυριακής της Ορθοδοξίας;
.
Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στην εγκληματική απόφαση της κυβέρνησης να αποστείλει στην Ουκρανία αντιαρματικά όπλα που προστατεύουν την πρώτη γραμμή της ελληνικής άμυνας, στο ανατολικό Αιγαίο. Η απόσυρση των όπλων αυτών από το ανατολικό Αιγαίο είναι πάγιο αίτημα της Τουρκίας και το υποστηρίζει τώρα full steam η αμερικανική κυβέρνηση. Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός άνοιξε τον δρόμο για την απαξίωση των αντιαεροπορικών όπλων που είναι η ραχοκοκαλιά της άμυνας των νησιών, προκαλώντας την εντονότατη αντίδραση ενός λαμπρού μεν, πολύ μετρημένου δε και σοβαρού στρατιωτικού, του πρώην αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγού Ζαζιά.
.
Αλλά αυτά δυστυχώς δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα έρχονται και για τα οποία σπεύδει κατεπειγόντως ο κ. Μητσοτάκης στην Κωνσταντινούπολη, κατόπιν σχετικού επείγοντος «σήματος» από ΗΠΑ, και τα οποία θα θέσουν (και το λέμε μετρώντας τα λόγια και τις εκφράσεις μας) σε μείζονα κίνδυνο την ίδια τη συγκροτημένη ύπαρξη του ελληνικού λαού και των δύο κρατών του, της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας, που ναι μεν δεν αξίζουν και πολλά πράγματα, είναι όμως τα μόνα δύο που διαθέτουμε.
.
O εκπρόσωπος άλλωστε του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος ήταν λαλίστατος και είπε ότι στις συνομιλίες Μητσοτάκη-Ερντογάν θα τεθεί το σύνολο των τουρκικών απαιτήσεων από την Ελλάδα. «Ο φάκελος της Ελλάδας είναι περιεκτικός, είναι μεγάλος φάκελος. Υπάρχουν πολλά ζητήματα, από τις έρευνες φυσικού αερίου μέχρι το θέμα του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου (…) Τελευταία η Ελλάδα βλέπουμε ότι προσπαθεί τα διμερή ζητήματα που χρήζουν επίλυσης να τα αναγάγει σε τουρκο-ευρωπαϊκά θέματα, αλλά είναι εξαιρετικά λανθασμένη αυτή η προσέγγιση. Η Ελλάδα πρέπει να το καταλάβει αυτό. Είμαστε γείτονες, ζούμε μαζί και αυτά τα ζητήματα εμείς μπορούμε να τα λύσουμε (…) Η ευαισθησία που έχει η Τουρκία για τη Γαλάζια Πατρίδα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή να επικριθεί. Ο φάκελος περιλαμβάνει από το θέμα της υφαλοκρηπίδας μέχρι και τη στρατιωτικοποίηση των νησιών εκ μέρους της Ελλάδας και όλα αυτά θα συζητηθούν φυσικά. Φυσικά υπάρχει το ζήτημα της ΤΔΒΚ και το άνοιγμα των Βαρωσίων».
.
Η κυβέρνηση εφηύρε, για να δικαιολογήσει τη συνάντηση, τη μάλλον αστεία ιστορία ότι ο Μητσοτάκης ήθελε να πάει στην Πόλη για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, το άκουσε ο Ερντογάν και είπε «Δεν έρχεσαι να φάμε;» (εννοώντας από ό,τι φαίνεται να φάνε την Ελλάδα και την Κύπρο).

Θυσία στον πόλεμο κατά της Ρωσίας

Στην πραγματικότητα, ο Έλληνας πρωθυπουργός πηγαίνει κατεπειγόντως στην Κωνσταντινούπολη γιατί αυτό επιθυμεί τώρα η κυβέρνηση Μπάιντεν που βιάζεται να επαναφέρει την Τουρκία πλήρως στο δυτικό στρατόπεδο, καθώς κλιμακώνεται η σύγκρουση Αμερικής-Ρωσίας. Και για να το πετύχει, πρέπει, ως Ιφιγένεια, να θυσιαστεί η Ελλάδα, κάνοντας τις παραχωρήσεις που απαιτεί η Τουρκία σε Αιγαίο και Θράκη.
.
Και επειδή καμία ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να τις κάνει μόνη της, θα επιτευχθεί αυτό πιθανότατα μέσω της παραπομπής των ζητημάτων κυριαρχίας στο Αιγαίο στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, που θα κληθεί να αποφασίσει αν καλώς η Ελλάδα ασκεί κυριαρχία στις Οινούσσες!

Καταργούν το κυπριακό κράτος

Ακόμα πιο φοβερές είναι όμως οι παραχωρήσεις που ζητώνται από τον ελληνικό λαό στην Κύπρο. Εδώ μιλάμε για κατάργηση του ίδιου του κυπριακού κράτους και αντικατάστασή του από ένα μεταμοντέρνο προτεκτοράτο ΗΠΑ, Βρετανίας και Ισραήλ, το κράτος των «τριών ξένων δικαστών και των τριών ξένων στρατών» που προέβλεπε για την Κύπρο το καταψηφισθέν από τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Κύπρου διαβόητο σχέδιο Ανάν.
.
Ο λόγος που επιδιώκεται κάτι τέτοιο είναι ότι ο σχεδιασμός των Αμερικανών είναι να μεταβάλουν όλη τη Μεσόγειο σε mare nostrum, σε μια ζώνη δικής τους επιρροής που θα στηρίζεται σε τρεις δυνάμεις, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Τουρκία. Αυτό προϋποθέτει να λυθεί με κάποιο τρόπο το Κυπριακό, να νομιμοποιηθεί η παρουσία του τουρκικού στρατού στην Κύπρο και να εξοβελισθεί όποιο ίχνος ρωσικής παρουσίας από το νησί. (Η Ρωσία υπήρξε παραδοσιακά, από την εποχή ήδη του αγώνα της ΕΟΚΑ, το μακράν σπουδαιότερο αμυντικό, διπλωματικό, οικονομικό και πολιτικό στήριγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πολύ δύσκολα θα είχε επιβιώσει χωρίς αυτό. Τώρα όμως επιχειρείται, κυρίως με «δικές μας» ενέργειες, υπαγορευμένες από τους Αμερικανούς, να σπρωχτεί στην αγκαλιά της Άγκυρας. Ελπίζουμε ότι δεν θα το κάνει, γιατί δεν συμφέρει και την ίδια, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι με την όλο και πιο ανοιχτά και αναίτια υπερβολική αντιρωσική πολιτική της Ελλάδας. Το παράδειγμα της Αρμενίας θα έπρεπε εδώ και καιρό να μας έχει καταστήσει λίαν προσεκτικούς).
.
Βέβαια, ένα πιθανό εμπόδιο στη λύση του Κυπριακού είναι η εμμονή της Άγκυρας στη λύση δύο κρατών. Πρέπει όμως να θεωρήσουμε πιθανότατο ότι οι Αγγλοαμερικανοί θα κάνουν ότι είναι δυνατό να βρουν μια φόρμουλα που να συνδυάζει το προτεκτοράτο τύπου Ανάν και τη διχοτόμηση, αν και ομολογουμένως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο. Ίδωμεν.

EastMed μέσω Τουρκίας

Ένας όμως ακόμα πιο επείγων λόγος που οι Αμερικανοί θέλουν να «τελειώνει» τώρα το Κυπριακό είναι ότι θέλουν να φτιάξουν έναν EastMed μέσω Τουρκίας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπορέσει να περάσει ο αγωγός Ισραήλ-Τουρκία από τις θαλάσσιες ζώνες όπου έχει εξουσιοδότηση η Κυπριακή Δημοκρατία. (Όχι ότι θα διστάσουν βέβαια, αν δεν τα καταφέρουν, να «παρανομήσουν» και να περάσουν τον αγωγό από όπου θέλουν χωρίς να ρωτήσουν κανένα).
.
Αν αυτά τα σχέδια υλοποιηθούν, συνεπάγονται το τέλος του κυπριακού κράτους, το μακροπρόθεσμο τέλος του Ελληνισμού στην Κύπρο, αλλά και την τελική ακύρωση του ελλαδικού κράτους, που όντας ήδη στο κακό του χάλι, ως οικονομική αποικία χρέους και στρατιωτική αποικία των ΗΠΑ θα γίνει τώρα και όμηρος των δυνάμεων που θα ελέγξουν την Κύπρο, και από τις οποίες θα εξαρτάται η ασφάλεια των Ελληνοκυπρίων, μεταβαλλόμενων σε κοινότητα «αναζητούσα και μη ανευρίσκουσα κηδεμόνα», ενώ η Τουρκία θα αποκτήσει, δια της κυπριακής ρύθμισης, ψήφο στην Ε.Ε. Σε επόμενο άρθρο μας θα εξετάσουμε πώς και γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο.
.
Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος

 
Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος είναι δημοσιογράφος, διαχειριστής της σελίδας konstantakopoulos.gr και συνιδρυτής της Delphi Initiative. Εργάσθηκε στο παρελθόν σε ερευνητικά ιδρύματα της Γαλλίας και της Ελλάδας ως φυσικός, στο πρωθυπουργικό γραφείο του Ανδρέα Παπανδρέου ως ειδικός συνεργάτης για θέματα ελέγχου των εξοπλισμών και στη Μόσχα ως διευθυντής του γραφείου του Αθηναϊκού Πρακτορείου επί δεκαετία και ως ανταποκριτής για πολλά μέσα. Συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Ράπτη (Pablo) στην έκδοση της διεθνούς επιθεώρησης για την Αυτοδιαχείριση “Utopie Critique”. Έχει γράψει τα βιβλία: “Η Κύπρος στο στόχαστρο – Γιατί θέλουν μια Κύπρο χωρίς Έλληνες” (Ινφογνώμων 2017), “Η Κύπρος σε Παγίδα” (Λιβάνης, 2008), “Η Αρπαγή της Κύπρου” (Λιβάνης, 2004) και “Φάκελος Ελλάς – Τα αρχεία των σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών” (Λιβάνης, 1993).
.
Εντολή ΗΠΑ σε Μητσοτάκη: Κλείσε τώρα Αιγαίο και Κυπριακό | Κοσμοδρόμιο (kosmodromio.gr)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (konstantakopoulos.gr)

 

infognomonpolitics.gr 

 

 

21 σχόλια:

  1. Το έχω πει πολλές φορές και
    θα το πω άλλη ΜΙΑ.
    ΘΈΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΧΩΡΊΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.
    ΜΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ .

    ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΚΆΜΠΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΝΑ ΖΟΥΝ,ΈΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.
    ΔΟΎΛΟΙ ΠΛΈΟΝ ΘΑ ΖΟΥΝ ΕΔΏ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΆΕΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ 100-200 ΧΡΌΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ???????
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΠΙΑ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗ?????
    ΚΑΝΕΊΣ.
    ΤΟ ΠΆΩ ΠΟΛΎ ΜΑΚΡΥΆ?????
    ΜΠΟΡΕΊ...
    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ,ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΆ ΚΛΈΨΕΙ ΌΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΆΡΧΕΙ.

    ΓΙ 'ΑΥΤΌ ΌΤΑΝ ΔΙΑΒΆΖΩ ΌΤΙ Ο ΚΎΡΙΟΣ Δ.ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    ΈΧΕΙ ΓΡΆΨΕΙ ΒΙΒΛΊΟ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΎΠΡΟ,ΠΑΘΑΊΝΩ ΑΛΛΕΡΓΊΑ,ΒΛΈΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΙΛΆΝΕ ΌΤΑΝ ΠΡΈΠΕΙ?????
    ΓΙΑΤΊ ΚΑΤΌΠΙΝ ΕΟΡΤΉΣ ΒΓΆΖΟΥΝ ΒΙΒΛΊΑ?????
    ΡΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ....

    ΑΣ ΓΡΆΨΕΙ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΈΝΑ
    ΒΙΒΛΊΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
    ΑΣ ΕΊΜΑΙ ΕΓΏ Η ΝΟΝΆ ΤΟΥ
    ΒΙΒΛΊΟΥ ΑΥΤΟΎ.

    ΕΎΧΟΜΑΙ ΟΙ ΦΌΒΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ.
    ΜΌΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΌ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΕΛΠΊΖΩ.
    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΆΠΟΨΉ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 20 ΧΡΌΝΙΑ.

    ΜΈΧΡΙ ΣΤΙΓΜΉΣ ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΠΡΟΧΩΡΆΕΙ ΤΟ ΣΧΈΔΙΌ ΤΟΥΣ.
    ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΑΠΛΆ Ο ΘΕΌΣ ΓΕΛΆΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ.......
    ΑΥΤΆ.

    Υ.Γ. ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΆΓΗ.......
    ΑΥΤΆ ΤΑ ΈΧΕΙ ΚΑΝΟΝΊΣΕΙ ΑΠΌ ΧΡΌΝΙΑ Ο
    ΠΑ(ΤΕΡΑΣ) ΤΟΥ.
    ΤΑ ΛΈΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ
    Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ.
    ΑΜΑ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΒΆΛΩ ΤΟ ΛΙΝΚ.

    ΚΑΛΌ ΞΗΜΈΡΩΜΑ
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!

      (ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕΝΟΥ. ΑΛΛΆ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ _ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ PABLO.. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΥΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ..)

      Διαγραφή
  2. ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΩΣΤΗ
    (ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ).
    ΟΧΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.

    ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,
    ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ.....
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ
    ΕΒΑΖΑ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ............


    ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόλεμος στην Ουκρανία: Εμείς οι χρήσιμοι ηλίθιοι | Ιωάννης Μάζης

    https://www.youtube.com/watch?v=KyaiW75Fo8M


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΤΙΕΥΣ13 Μαρτίου, 2022 10:18

    MOΛΩΝ ΛΑΒΕ !!! ΟΥΦ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους.
    Ο λεγάμενος και οι όμοιοί του είναι οι πιο ύπουλοι και οι πιο επικίνδυνοι προπαγανδιστές του νεοταξίτικου συστήματος. Είναι πολύ εύκολο για το μέσο αναγνώστη και τηλεθεατή να αντιληφθεί το δόλο πίσω από τα λεγόμενα δημοσιολογούντων τύπου πρετεντέρη. Αλλά, ο συγκεκριμένος – πιο έξυπνος , πιο μελετημένος και πιο ευέλικτος – είναι από τους πλέον επικίνδυνους, γιατί τα κείμενά του, ανάμεσα σε μεγάλες και αναμφισβήτητες αλήθειες, κρύβουν έντεχνα και κάποια νοητικά δηλητήρια, αρκετά να διαστρέψουν την αλήθεια.
    Πολύ καλά έκανες, Κώστα μου, να δημοσιεύσεις αυτό το άρθρο και ακόμα καλύτερα που προειδοποιήσατε για το ποιόν του με τη φίλη Αγγελική.
    Επίσης, ένα ζήτημα πολύ σημαντικό, για αυτές τις αλλόκοτες ημέρες που διανύουμε, είναι το ζήτημα των αμφιβολιών και των ψυχοπνευματικών αμφιταλαντεύσεων που εκφράζονται σε κάποια σχόλια, εδώ και σε άλλα πατριωτικά μπλογκ. Κάποιοι «κρατάνε πισινές» ως προς τη δράση της Ρωσίας, κάποιοι άλλοι χύνουν ψυχοπονιάρικα δάκρυα για τους αθώους άμαχους, ενώ δεν είναι λίγοι οι ισαποστάκηδες που και καλά καταδικάζουν οποιαδήποτε εισβολή, απ’ όποιους κι αν την επιχειρούν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από μια τέτοιου είδους στάση. Καλές είναι οι ίσες αποστάσεις από διάφορους καυγάδες σε καθημερινό επίπεδο, αν και όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Ακόμα περισσότερο, οι ίσες αποστάσεις επιβάλλονται κάτω από ορισμένες συνθήκες στις διπλωματικές σχέσεις μεταξύ των κρατών. Είναι δε απαραίτητες για χώρες, όπως η Ελλάδα μας, σε περιπτώσεις όπου μπορούν να αποτρέψουν εθνικές τραγωδίες, κάτι που τα ανδρείκελα που βρίσκονται στην εξουσία της χώρας μας αγνοούν με εγκληματικό θράσος χιλίων πιθήκων .
    Όλοι αυτοί, λοιπόν, οι ισαποστάκηδες και οι κλαίουσες «πονόψυχες» παρθένες, που δήθεν διδάσκονται από την ιστορία - ανάθεμα αν έχουν κατανοήσει αυτά που διαβάζουν- λειτουργούν σαν 5η φάλαγγα στο υποσυνείδητο του μέσου Έλληνα, στερώντας του - μέσω αλλοτριωμένων συναισθημάτων- κάθε διάθεση για αντίδραση απέναντι στο εωσφορικό κακό.
    Εδώ ο κόσμος αλλάζει, με τεράστιες θυσίες και αποφασιστικότητα για την εξάλειψη του κακού και τα μ@νιά χτενίζονται, κουνώντας το δάχτυλο κυρίως σε δικαίους και δευτερευόντως στους εξόφθαλμα κακόβουλους αδίκους.
    Τέλος, για να μη γινόμαστε ουραγοί ανόητων και πονηρών προπαγανδιστών σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς, ας έχουμε πάντα στο νου και στην ψυχή μας, , τα λόγια του Χριστού: Να είστε θερμοί ή ψυχροί και όχι χλιαροί….. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε, οφείλουμε να συνταχθούμε σταθερά, χωρίς αμφιβολίες και πισωγυρίσματα, με την πλευρά του ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΥ. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Αυτά που είπες, πίστεψέ το, τα είχα στο νου μου δυο μέρες τώρα να τα γράψω κάπου, και με έβγαλες απ' τον κόπο. Το ιστολόγιο αυτό, σε κάθε θέμα, έχει σταθερή γραμμή από την αρχή. Ευτυχώς και η πλειοψηφία των αναγνωστών του. Από ευγένεια παραμένουν εδώ και αρκετοί παλινδρομούντες, οι οποίοι όμως στέκονται με σέβας απέναντι στη γραμμή μας, χωρίς τόνους ειρωνείας και διαθέσεις παρενόχλησης των άλλων σχολιαστών ή εξύβρισης. Τα ΝΔ και λοιπά πρακτοράκια τα τρώει η μαρμάγκα. Κι είναι πολλά σε πληροφορώ. Καταφέρνουν να μου ρίχνουν τις δονήσεις για κάποια λεπτά, αλλά δεν τους κάνω τη χάρη να κερδίσουν ούτε σεντ, ποστάροντας έστω κι ένα σχόλιό τους. Υπάρχουν και πολλοί που δεν είναι τρολλ, αλλά απλοί μαλάκες, οι οποίοι ή έχουν εκδιωχθεί ή προσβεβλημένοι τάχαμου..πάνε σε άλλα γνωστά μπλογκ γύρω γύρω να γράψουν τις μ@λ@κίες τους οι οποίες είναι μόνο δυσοίωνες παρατηρήσεις, γιατί μόνο τέτοιες τούς κατεβαίνουν στο μυαλό. Δεν τούς θέλω τους γρουσούζηδες! ..ακόμα κι αν αποφασίσουν να ξαναμπούν στο μπλογκ, γράφοντας κάτι ευοίωνο μπας και το βάλω και ξαναμπαστακωθούν, ώστε από τα επόμενα σχόλιά τους να ξαναρχίσουν το λιβάνισμα του διαβόλου, αδιαφορώντας για τις δηλώσεις μου ότι είμαι υπερβολικά προληπτικός. Γενικά..κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι που νομίζουν ότι μπορούν να με παίξουν, κι επειδή με βλέπουν παρορμητικό, συναισθηματικό, κυκλοθυμικό..νομίζουν ότι είμαι και εύκολος στόχος. Από όταν άρχισε το ουκρανικό, οι επιθέσεις των πληρωμένων τρολλ έχουν δεκαπλασιαστεί. Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;..Ποιός είναι ο ΠΡΩΤΟΣ μπλόγκερ, και συνολικά από τα social media, που δημιούργησε ρεύμα γράφοντας επιστολή προς Πούτιν και μάλιστα στα ρωσικά; Νομίζω πως μόνο αυτό αρκεί· και ξέρω πως δεν είμαστε απλοί "επαναστάτες του πληκτρολογίου", αλλά digital soldiers όπως λέει κι ο Αριστόμαχος· και οι ριπές μας ΠΟΝΆΝΕ! Σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο..ο Αντίνοος φονεύεται αλύπητα! Και οι γρουσούζηδες δεν έχουν θέση εδώ.

      Διαγραφή
  6. Συμφωνὠ ΚΩΣΤΑ για τις διαπιστὠσεις σου περί του Κωνσταντακόπουλου και του ἀρθρου του. Είμαι βέβαιος ότι ο Μητσοτἀκης ἐλαβε εσπευσμἐνη εντολή μέσω της Πρεσβείας να πάει σε συνἀντηση με τον Ερντογαν προκειμἐνου να τον πέισει να διαχειριστεἰ το ζἠτημα των στενὠν επ'ωφελέια του ΝΑΤΟ και επί ζημία της Ρωσἰας, δίνοντας ανταλλάγματα-υποχωρἠσεις Ελληνικἐς. Αυτὀ προκὐπτει από την ανἀλυση ὀλων των πληροφοριὠν που μεταδἰδονται στα μἐσα και από την παρατἠρηση των ἐως τὠρα ενεργειὠν. Δεν μου κἀνει εντὐπωση ὀτι ουδείς από τους αναλυταρἀδες, καθηγητἀδες, γεωπολιτικούς διεθνολόγους και υπερπατριὠτες που περιφἐρουν την ἀποψἠ τους στα κανάλια, υποψιἀστηκε το πλέον προφανἐς. Ἀλλωστε η δικαιολόγηση του προκύπτει υπονενοημένα από τον ίδιο τον Κούλη ὀταν ανἐφερε τους δὐο λόγους που αποφἀσισε το συγκεκριμἐνο ταξἰδι. δεν είναι λοιπόν η επίλυση των ελληνοτουρκικὠν αλλά ο λόγος που προανἐφερα. Η συντριπτικἠ πλειονὀτητα των σχολιαστὠν στα κανἀλια (συμπεριλαμβανομένων και του πλήθους των λαλίστατων αποστρἀτων) και η ποιὀτητα των απόψεὠν τους προοιονίζεται και το ζοφερό μἐλλον των Ελλήνων που μας περιμένει. Εντὐπωση προξενεί ότι ουδείς εν' ενεργεία στρατιωτικός εναντιὠθηκε ἐστω παραιτούμενος από αξιοπρἐπεια για την απόφαση του Κούλη να αδυνατἰσει την ἀμυνα των νησιὠν μας στέλνοντας πολύτιμα όπλα στους Ουκρανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ απαισιοδοξία βλέπω βρε παιδιά !! Τί συμβαίνει ;

    Καταρχήν, να τους "βράσω" όλους τους διεθνολόγους, τους αναλυτές, τους ειδικούς περι γεωπολιτικής και τους δημοσιογράφους. Όλοι τους είναι της κακιάς ώρας και ΔΕΝ ξέρουν τι τους γίνεται. Τον συγκεκριμένο τον γνωρίζω μόνο κατ'όνομα. Και μόνο που διετέλεσε στο γραφείο του άλλου ξεπουλημένου, με κάνει να ΜΗΝ του δίνω ούτε 1 λεπτό απο το χρόνο μου. Πραγματικά ΔΕΝ διάβασα το τι λέει.

    Όσο αφορά τα Ελληνοτουρκικά, ΕΥΤΥΧΩΣ που κορυφώνονται ΤΩΡΑ, διότι έτσι αποτελούν ΜΙΑ κίνηση απο τις ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ κινήσεις της ΝΤΠ παγκοσμίως. Θα ήταν πραγματικά επικίνδυνο άν αυτά που κάνει η κούλα, τα έκανε σε μια περίοδο που ο υπόλοιπος πλανήτης θα ήταν ειρηνικός. Όμως βλέπουμε όλοι τι κακός χαμός "φαίνεται" οτι γίνεται με όλες τις χώρες.

    Η ΝΤΠ πάει να κλείσει ταυτόχρονα όλα τα ανοιχτά "μέτωπα" που έχουν οι σκοτεινοί και ένα απο αυτά τα μέτωπα είναι το Ελληνοτουρκικό. Ένας λόγος που είχαν τοποθετήσει και αυτό το βλαμμένο που μας "κυβερνά" εκεί που είναι τώρα, είναι και αυτός.

    Και επειδή, ακριβώς, αυτό που πάει να συμβεί με εμάς και την Τουρκία, αποτελεί ένα απο τα πολλά ταυτόχρονα μέτωπα, αυτό σημαίνει οτι θα κλείσει και ταυτόχρονα με όλα τα υπόλοιπα. Κανείς, βέβαια, δεν ξέρει αυτή τη στιγμή το ΠΩΣ και κυρίως το ΠΟΤΕ θα λήξουν όλα.

    Νομίζετε οτι επειδή τα βοθροκάναλα λένε για τις καλές σχέσεις Ρωσίας Τουρκίας, ισχύει ; Έστειλε όπλα ο δικός μας παπάρας στην Ουκρανία και ο Πούτιν μας έχει βάλει στο στόχαστρο. Ο τούρκος στέλνει συνεχώς drones και μαχητές στους Ουκρανούς και πιστεύετε οτι ο Πούτιν είναι φίλος του ; Ειδικά μετά τις δηλώσεις της Ζελένσκιαγα που ευχαριστούσε τον Ερντογάν ; Απλά, ΕΧΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΚΟΝΤΥΤΕΡΑ. Μην "ορκίζεστε" για τις καλές τους σχέσεις. Το οτι ο Πούτιν δεν μιλά εναντίων του Ερντογάν, εμένα τουλάχιστον με κάνει να σκέφτομαι οτι η "δράση" του εναντίων της Τουρκίας θα είναι χειρότερη και ΧΩΡΙΣ προειδοποίηση.

    Όσες πιθανότητες υπάρχουν η κούλα να παραδώσει έστω και μια "πιθαμή" απο την Ελλάδα ΜΑΣ, άλλες τόσες (μην πω και περισσότερες) υπάρχουν ΤΕΛΙΚΑ να πάρουμε εμείς εδάφη της Τουρκίας. Σε μια τόσο ασταθή περίοδο, τα πάντα είναι ανοικτά και όποιος πεί οτι γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι πλανάται πλάνην οικτράν και κυρίως παρασύρει και όσους κοιμούνται ύπνο βαθύ.

    Δεν λέγαμε όλοι "άντε να τελειώνουμε" ; Ορίστε λοιπόν, φαίνεται οτι ήρθε η ώρα. Τώρα θα λιποψυχήσουμε ; ΑΦΟΒΙΑ αδέλφια. Τα γεγονότα τρέχουν και ΤΩΡΑ πρέπει ΝΟΗΤΙΚΑ να δώσουμε τη μάχη μας. Αν θα χρειαστεί να τη δώσουμε και ΦΥΣΙΚΑ, θα δείξει ο καιρός.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με κάθε σου λέξη αδελφέ!

      Τελικά, σε καλό βγήκε και το άρθρο του εν λόγω πιονιού. Σε τέτοια άρθρα εκφράζονται αυτοί που πρέπει, πιο ολοκληρωμένα. Εσύ και η Αναστασία σήμερα, μού διώξατε κάθε κατήφεια στην οποία παλεύουν να με βουλιάξουν τα δεκάδες καθημερινά τρολλ.

      Καλημέρα κι ευχαριστώ αδελφέ Διός Κούρε!

      Διαγραφή
    2. Πέστα Χρυσόστομε ή μάλλον Ελληνόστομε!!! Ανεβάστε δονήσεις ωρέ Έλληνες ωσάν Έλληνες αληθινοί που είστε και άστε στην άκρη τις προφητείες κλπ κατασκευασμένες τοξικές μιζέριες που βομβαρδίζουν όλες οι πληρωμένες που@@@ της τβ και του διαδικτύου ή αν όχι που@@@@, επαγγελματίες απογοητευτές. Λυπηθείτε μας και εμάς τους υπόλοιπους που κόβουμε πλέον φλέβες από την ανακύκλωση όλων αυτών που προβλέπουν όλα αυτά τα "χαρούμενα και ευοίωνα" για την δική μας χώρα. Προσωπικά χαίρομαι για αυτήν την τεράστια προσπάθεια που κάνουν τα υπαλληλάκια τους ΑΛΛΑ δεν πιάνει πλέον γιατί έχει αρχίσει να γίνεται φανερόν το αντίπαλον δέος.
      ΔΠ

      Διαγραφή
  8. Εντολή ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΟΠΟΥ ΒΡΕΊΤΕ.. ΕΡΠΕΤΌ..

    ΠΑΤΉΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΔΑΡΤΕΤΟ..ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ!!!!..


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AX KΩΣΤΑ...ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον είδα πριν λίγο στην τιβι με τον Ερντογάν. Ρε παιδί μου, προσέξτε μόνο τη γλώσσα του σώματος...έβγαζε μια δουλοπρέπεια στον Ερντογάν, ο οποίος ήταν χαλαρός, άνετος, τις εκφράσεις της φάτσας του...πωωωω τέρμα γελοίος, τον έβλεπα και ξεκαρδιζόμουν. Πήγε να καλοπιάσει πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητε Κώστα,σε διαβάζω εδώ και πάρα πάρα πολύ καιρό,καθώς και την Καλλιόπη Σουφλη.Συμφωνω και εγώ με τον ανώνυμο 11.10 και θα προσθέσω ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τις προφητείες των Αγίων Πατέρων μας. Πιστεύω κάτι ξέρανε περισσότερο και μας προειδοποιούσαν χρόνια πρίν.Ας τολμήσει ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ μήπως αυτό είναι και το έναυσμα να ξεσηκωθεί επιτέλους ο λαός και να βγάλει τις τσιμπλες από τα μάτια του. Δεν πρέπει να απογοητευομαστε αλλά να είμαστε ετοιμοπόλεμοι,και θα είμαστε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μυρσούδα, έτσι ακριβώς! Ο Θεός έχει βάλει την υπογραφή του για την Ελλάδα.

      Διαγραφή
  12. Προς όλους τους πανικοβλημένους/προβληματισμένους/αναποφάσιστους
    αναγνώστες θα συνιστούσα να αποβάλλουν για λίγο το εγώ τους
    και να δουν τα γεγονότα ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα. Κι εξηγούμαι:
    Πάψτε, προσωρινά, να σκέφτεστε τον εαυτούλη σας, την οικογένεια σας, τη ΔΕΗ,
    την τσέπη σας, το τραπέζι σας.

    Αφήστε το λίγο στην άκρη λες και δεν σας αγγίζει για να μπορέσετε να δείτε
    ότι στην άλλη μεριά έχει φτάσει το σκατό όχι στην κάλτσα αλλά έχει πλημμυρήσει
    το πάτωμα και φτάνει στο ταβάνι...

    Η κυβέρνηση του κοιμισμένου έδειξε σε όλους ξεκάθαρα ότι πουλάει τους συμμάχους της.
    Ο Μπιν Σαλμαν αποκεφάλισε σήμερα 81 καμπαλάκια, η Ελισαύρετ φεύγει οριστικά
    από το παλάτι, ούτε εμφανίζεται ζωντανά (υπάρχει και μια πληροφορία ότι δόθηκε
    σε κινέζικη εταιρία να τυπώσει banner με την φάτσα της και ημερομηνία 1926-2022
    με ότι αυτό συνεπάγεται), ο Σόρος ζητά να "εξαφανιστούν" ο Πούτιν και ο Σι Ζιπίνγ.

    Ο Πουτίναρος τους έχει κάνει να χάσουν τον ύπνο τους. Όλη η κλίκα σε πανικό.
    Το θηρίο ουρλιάζει πιο δυνατά επειδή ξεψυχά. Τα εγχώρια τσόλια είναι τόσο
    αμελητέα ποσότητα που μάλλον θα πεθάνουν από τον φόβο τους όταν συνειδητοποιήσουν
    πως τα μεγάλα αφεντικά τους δεν έχουν πλέον το πάνω χέρι.

    Όσο για το τραπέζι μας, φροντίζει ο Πατέρας μας για αυτό και όλα τα υπόλοιπα.
    Θα ζοριστούμε; μπορεί ναι μπορεί όχι. Αλλά αξίζει τον κόπο να απαλλαγούμε
    μια και καλή από τους δυνάστες της ανθρωπότητας.
    Στο κάτω κάτω τι εμπιστοσύνη δείχνουμε στο πρόσωπό Του;

    Όσο για τα παιδιά του εξαποδώ να τους θυμίσω την ρήση
    "δουλειά δεν είχε ο διάολος, γαμούσε τα παιδιά του"...
    Κι αυτό ακριβώς γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ13 Μαρτίου, 2022 23:18

    Ο ΣΚΑΤΑ ΚΙΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ .
    ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΚΙΟΦΤΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΔΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ .
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ :
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΜΥΝΑ ,
    Η ΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΘΑ ΕΧΗ ΑΝΕΒΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ Θ ΑΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΝΕ ΓΛΥΚΟ .
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΡΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΡΑΓΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΜΠΕΤΙΑ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΥΔΡΟΚΥΑΝΙΟ
    ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ .
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΟΡΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΝ --ΣΤΗΝ -- ΜΠΟΥΛ.
    ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ .ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .
    ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ .ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΚΑΤΙΛΑ .
    Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΟ .
    ΕΓΩ ,ΑΜΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΑ ΚΙ :
    ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΙΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΚΩΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ,'
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚ@ΛΙΑΣΕΙ ΟΥΛΟΥΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή