«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Μια φορά κι έναν καιρό... τον τωρινό.

 Michael Salla σήμερα!!! 

Καθώς οι προβλεπόμενες ημέρες του σκότους εγκαθίστανται προσωρινά στην αμερικανική και παγκόσμια σκηνή, μια μεγάλη προσπάθεια λαμβάνει χώρα πίσω από τη σκηνή για τη μελλοντική κατεύθυνση της ανθρωπότητας, καθώς πολλές ομάδες και ηγέτες των Λευκών Καπέλων ανατρέπουν κρυφά τις επιχειρήσεις του Βαθέος Κράτους. Μεταξύ αυτών των ομάδων είναι η Γήινη Συμμαχία, μια χαλαρή ένωση στρατιωτικών και πολιτικών Λευκών Καπέλων από μεγάλες χώρες που μάχονται με το Βαθύ Κράτος για την έκταση και το ρυθμό απελευθέρωσης προηγμένων τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται σε μυστικά διαστημικά προγράμματα, ώστε να αποκαλυφθεί τελικά η αλήθεια για την εξωγήινη ζωή.

Πολύ πρόσφατα, τα Λευκά Καπέλα απέκτησαν ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα λόγω της ευρείας δημόσιας αποκάλυψης των σχεδίων του Βαθέος Κράτους για την κοινωνική μεθόδευση μιας Μεγάλης Επαναφοράς μέσω συστηματικής παρέμβασης στις εκλογές, μιας σκηνοθετημένης πανδημίας, λογοκρισίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παγκόσμιας καταστολής των πολιτικών ελευθεριών. Η αποτυχία των σχεδίων του Βαθέος Κράτους θα έχει σημαντικές συνέπειες για τα καταπιεστικά πολιτικά συστήματα των χωρών-πελατών, όπως η Κίνα, το Ιράν και η Βόρεια Κορέα, στις οποίες το Βαθύ Κράτος διείσδυσε πριν από δεκαετίες και τις χειραγώγησε.

Οι βασικοί πολιτικοί ηγέτες της Γήινης Συμμαχίας περιλαμβάνουν τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία απελευθέρωσης προηγμένων αεροδιαστημικών τεχνολογιών μέσω της δημιουργίας της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας, ο οποίος επέτρεψε την απελευθέρωση πολλών πρωτοποριακών τεχνολογιών και ματαίωσε πλήρως τα σχέδια του Βαθέος Κράτους για την υποκίνηση ενός νέου Παγκόσμιου Πολέμου. Ο Σι Τζινπίνγκ της Κίνας, ο οποίος έχει καταπολεμήσει τη μοχθηρή επιρροή του προκατόχου του, Τζιανγκ Ζεμίν, ο οποίος εξακολουθεί να ελέγχει πολλά έργα προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται για την καταστολή του κινεζικού πληθυσμού. Τέλος, ο Ναρέντρα Μόντι της Ινδίας έχει εργαστεί ακούραστα για να φέρει στη δημοσιότητα τις τεχνολογίες αντιβαρύτητας που χρησιμοποιήθηκαν στο αρχαίο διαστημικό πρόγραμμα της Ινδίας. Αυτοί οι βασικοί ηγέτες, μαζί με πολλούς άλλους, συνεργάζονται κρυφά για να επιφέρουν την καταστροφή του Βαθέος Κράτους τόσο στις αντίστοιχες χώρες τους όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Βοηθούνται από μια θετική ομάδα εξωγήινων που ονομάζεται "Γαλαξιακή Ομοσπονδία" (ή αλλιώς Συνομοσπονδία Πλανητών), η οποία εργάζεται εδώ και δεκαετίες για την ανύψωση της ανθρώπινης συνείδησης. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία εργάζεται επίσης σταθερά με βασικούς παράγοντες, όπως η οικογένεια Τραμπ, εδώ και γενιές για να προωθήσει και να εξασφαλίσει το βέλτιστο χρονοδιάγραμμα και να επιφέρει μια Μεγάλη Αφύπνιση και μια Παγκόσμια Επανάσταση που θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάδειξη της ανθρωπότητας ως πλήρες μέλος της Γαλαξιακής Κοινότητας. 

 


Αυτή τη στιγμή, μια διαστημική κιβωτός σε ωοειδές σχήμα, κάτω από την έρημο της Ουκρανίας (Oleshky Sands) κοντά στην πόλη Χέρσον, έχει καταληφθεί από τον ρωσικό στρατό. Μια ομάδα ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ στάλθηκε σε μια μυστική αποστολή στην κιβωτό, πριν από την εισβολή, και εξαφανίστηκε.

Η Κιβωτός διαθέτει εξωτική φυτική ζωή και ο ρωσικός στρατός επιδιώκει επίσης να ελέγξει μια άλλη μικρότερη διαστημική κιβωτό που βρίσκεται κοντά στην πόλη του Κιέβου. Η Ρωσία κατέχει ήδη μια διαστημική κιβωτό στο έδαφός της, η οποία διαθέτει εξωτική τεχνολογία και αρνείται στις ΗΠΑ την πρόσβαση στις διαστημικές κιβωτούς που βρίσκονται υπό τον έλεγχό της, προκειμένου να κερδίσει παραχωρήσεις στις γεωπολιτικές πολιτικές των ΗΠΑ.

Υπάρχει και μια άλλη διαστημική κιβωτός στην κεντρική Βραζιλία (Caldas Novas). Όλες οι διαστημικές κιβωτοί ενεργοποιούνται και σχηματίζουν ένα ολοκληρωμένο δίκτυο που τελικά θα αιωρηθεί στον ουρανό σε κάτι που θα ισοδυναμεί με ένα παγκόσμιο γεγονός αποκάλυψης. Οι κιβωτοί και ο εξωγήινος στόλος που συνδέεται με αυτές, αντιπροσωπεύουν μια καλόβουλη δύναμη και θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να εισέλθει σε μια νέα χρυσή εποχή.

Πληροφορίες λένε ότι η ειδική ομάδα των ΗΠΑ τελικά βρέθηκε και έφυγε με ασφάλεια από την Ουκρανία.


Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι έως και 24 εξωγήινοι πολιτισμοί έσπειραν την ανθρωπότητα και επέβλεψαν έως και 22 μακροχρόνια γενετικά πειράματα, υπεύθυνα για την απίστευτη ποικιλομορφία των φυλών και των εθνοτήτων που απαντώνται στη Γη. Οι 24 φυλές των "Σπορέων" (γνωστές και ως Ελοχίμ) έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη βοήθεια για την ίδρυση αρχαίων πολιτισμών όπως η Ατλαντίδα, μοιράζοντας προηγμένες τεχνολογίες, φυτά, βιολογική ζωή και πνευματική γνώση, η οποία σήμερα είναι αποθηκευμένη σε τεράστιες διαστημικές κιβωτούς που βρίσκονται σε όλο το ηλιακό μας σύστημα ... και πάνω στη Γη.

Στο τέλος κάθε ιστορικού κύκλου διάρκειας περίπου 12.000 ετών, οι Σπορείς-εξωγήινες φυλές επιστρέφουν στο ηλιακό μας σύστημα για να παρατηρήσουν πώς τα έχει πάει η ανθρωπότητα απέναντι σε "αρνητικές" ομάδες - εωσφορικούς ανθρώπους και τους εξωγήινους συμμάχους τους - που θέλουν να σαμποτάρουν τα γενετικά πειράματα. Οι Σπορείς εμφανίζονται στο σημείο καμπής κάθε κύκλου για να παρακολουθήσουν τον ανθρώπινο πολιτισμό εάν πέτυχε ή απέτυχε.

Ένα ζωτικό μέρος της επιστροφής των Σπορέων είναι η ενεργοποίηση και η δημόσια εμφάνιση γιγάντιων διαστημικών κιβωτίων που μπορούν να επιτελέσουν δύο συμπληρωματικές λειτουργίες στο τέλος μιας εποχής. Η μία είναι να εκκενώνουν όσους είναι έτοιμοι να ενταχθούν στους Σπορείς σε περίπτωση πολιτισμικής κατάρρευσης, να επισπευσθεί ο αστρικός τους προορισμός με μια πλανητική "συγκομιδή". Μια άλλη λειτουργία είναι να χαρίσει στην επιτυχημένη "τάξη αποφοίτων" της ανθρωπότητας νέες προηγμένες τεχνολογίες, φυτική ζωή και γνώση - τη Μεγάλη Αποκάλυψη - η οποία μας ωθεί σε μια απίστευτη νέα χρυσή εποχή, όπου η ανθρωπότητα γίνεται ανοιχτά μέρος της γαλαξιακής κοινότητας.

exopolitics.org

 

(Σημείωση Διόδοτου: Η ανάρτηση είναι σατυρικού χαρακτήρα)

 

 
 
 
 

4 σχόλια:

  1. Ευρωπαηκο Παρατηρητηριο Καταγραφης Ιατρο-Φαρμακευτικων Πληροφοριων //
    «Μεχρι σημερα, 40.423 ινε τα θυματα απο τις παρενεργιες των Εβραηκων Πειραματικων εμβολιων στην Ευρωπη, ενω 255.802 ινε τα θυματα που εμειναν αναπηρα». Αυτα ινε τα φανερα θυματα που εχουν επισημα καταγραφει, ενω τα θυματα που δεν εχουνε καταγραφει ινε τουλαχιστον τα διπλασια».
    (ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ).
    «ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΕΒΡΑΗΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ PFIZER ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, OI ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΕ ΣΕ 1.227».
    «Το Γερμανικο Κυνοβουλιο ψηφισε ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΗΔΟ-ΙΟΥ».
    «ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΣΑΛΙΑ».
    «ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΟΜΕΝΟΥΣ ΙΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντίο κι Ευχαριστώ για τα Ψάρια!

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 4ο μέρος της θρυλικής τριλογίας του Douglas Adams, Γυρίστε τον Γαλαξία με ωτοστόπ.


      https://comicstrip.gr/el-gr/biblia/episthmonikh-fantasia/antio-ki-eyxaristw-gia-ta-psaria

      μνκ

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ19 Μαρτίου, 2022 21:59

    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ .ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΗ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή