«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Βρισκόμαστε στα τελικά στάδια της μετάβασης προς τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» τους (Great Reset). Πρέπει να κερδίσουμε τώρα ή να χάσουμε για πάντα.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ DAILY EXPOSE, ΑΛΛΆ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ: « Θα πρέπει να είσαι αφελής σαν πεντάχρονο παιδί για να μην καταλάβεις ότι η Δύση μεθόδευσε αυτόν τον πόλεμο- χειραγωγώντας τον Putin στη θέση του σαν σκακιστικό πιόνι. ». ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ, ΓΙΑΤΙ.. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ "ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ «ΕΠΙΘΕΣΗ». ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ (ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ -ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ- ΡΩΣΟΦΟΒΙΑ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η 'ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ' ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.

 

 

γράφει ο Dr. Vernon Coleman

Μετάφραση: Απολλόδωρος


Ο Sir Klaus Schwab (χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα για τις υπηρεσίες του στη συνωμοσία) ανυπομονεί να προχωρήσει στη Μεγάλη Επανεκκίνηση. Το ίδιο και οι συνωμότες του. Γνωρίζουν ότι βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στη νίκη.

Η απάτη του Covid τρόμαξε, αποθάρρυνε και εκπαίδευσε τους αφελείς και τους αδαείς και δρομολόγησε ένα πλήθος ασθενειών και θανάτων που προκλήθηκαν από τα εμβόλια. Η απάτη της κλιματικής αλλαγής δημιούργησε έναν πληθυσμό γεμάτο ψευδείς ανησυχίες. Και τώρα η σκόπιμα κατασκευασμένη υστερία σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει προκαλέσει μαζικές ελλείψεις καυσίμων και τροφίμων που θα οδηγήσουν σε εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους.

Η υστερία συντέθηκε, ενορχηστρώθηκε και διεξήχθη από τα συνήθη ύποπτα μέσα ενημέρωσης, με το BBC και τον Guardian στην πρωτοπορία. Το BBC έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι πάροχος ειδήσεων και έχει μετατραπεί σε μονάδα προπαγάνδας – αρνούμενο, αποσιωπώντας ή διαστρεβλώνοντας την αλήθεια με υπερηφάνεια αντί για λύπη ή αμηχανία. (Όταν το BBC ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι δεν πήρε συνεντεύξεις από γιατρούς που αμφισβητούσαν τον εμβολιασμό, εγκατέλειψε κάθε ισχυρισμό ότι είναι ειδησεογραφικός οργανισμός).

Η ιστορία που λένε τα μέσα ενημέρωσης είναι ότι ο Putin αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία. Αν κάποιος μπορεί να βρει αποδείξεις για οποιαδήποτε δημοκρατία στη Δύση, θα ήμουν ευτυχής αν μου τις έδειχνε. Πού είναι η δημοκρατία στον Καναδά; Στην Αυστραλία; Στη Νέα Ζηλανδία; Στο Ηνωμένο Βασίλειο; Στις ΗΠΑ; Οπουδήποτε;

Η ελευθερία του λόγου πέθανε τον Φεβρουάριο του 2020 και έκτοτε δεν έχει επανέλθει.

Θα πρέπει να είσαι αφελής σαν πεντάχρονο παιδί για να μην καταλάβεις ότι η Δύση μεθόδευσε αυτόν τον πόλεμο- χειραγωγώντας τον Putin στη θέση του σαν σκακιστικό πιόνι.

Έχουν γίνει δεκάδες πόλεμοι, εισβολές και σφαγές τα τελευταία χρόνια, αλλά ποτέ πριν δεν υπήρξε τέτοια μαζική υστερία. Ποτέ άλλοτε οι πολιτικοί δεν είχαν αθλητικές χρωματιστές εύνοιες για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους πλευρά στη σύγκρουση. Δεν θυμάμαι μεγάλη ανησυχία του κατεστημένου όταν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί σκότωναν ένα εκατομμύριο μωρά στο Ιράκ. Δεν θυμάμαι τα μέσα ενημέρωσης να διαμαρτύρονται για την επίθεσή μας στη Λιβύη.

Η Sainsbury’s, ένα βρετανικό παντοπωλείο, λέει ότι είναι ενωμένη με το λαό της Ουκρανίας. Δεν θυμάμαι να στέκονται ενωμένοι με τους ανθρώπους που πεθαίνουν σε δεκάδες άλλες συγκρούσεις.

Οι κυρώσεις δεν θα κάνουν μεγάλη ζημιά στους Ρώσους, αλλά οι κυρώσεις δεν απευθύνονται στη Ρωσία – απευθύνονται σε εμάς. Είναι μέρος της διαδρομής προς τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Θα πρέπει να είσαι τυφλός, ηλίθιος ή εξαγορασμένος για να μην βλέπεις την πλοκή που εκτυλίσσεται και το τελικό παιχνίδι πλησιάζει γρήγορα.

Και όμως η τύφλωση, η βλακεία και η διαφθορά είναι κοινός τόπος.

Για παράδειγμα, οι αρχές ισχυρίζονται τώρα ότι το Covid μπορεί να συρρικνώσει τον εγκέφαλο. Οι πληρωμένοι σχολιαστές των μέσων ενημέρωσης αγνοούν το γεγονός ότι είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι αυτά που προκαλούν εγκεφαλική βλάβη.

Η επίσημη γραμμή είναι ότι το μόνο πραγματικό σημάδι του Long Covid είναι η απώλεια της όσφρησης. Και αυτό είναι σχεδόν σίγουρα αποτέλεσμα της βλάβης του οσφρητικού νεύρου που προκύπτει από τις άχρηστες εξετάσεις PCR.

Η επίσημη άποψη είναι ότι ο παίκτης του κρίκετ Shane Warne πέθανε από συγγενές καρδιακό πρόβλημα. Κανένας επίσημα αποδεκτός σχολιαστής δεν έχει καν προτείνει ότι μπορεί να υπάρχει σχέση με το εμβόλιο του Covid-19. Και κανένας από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν αμφισβήτησε το συμπέρασμα ότι ένας ακόμη σούπερ γυμνασμένος επαγγελματίας αθλητής εμφάνισε ξαφνικά ένα θανατηφόρο, προηγουμένως ανύποπτο συγγενές καρδιακό πρόβλημα. Ούτε καν ο Shane Warne δεν κατάφερε ποτέ να κάνει τόση περιστροφή (Σημ.: Στο κρίκετ).

Οποιοσδήποτε φανατικός υπέρμαχος του εμβολιασμού που δεν αναρωτιέται, έστω και για μια στιγμή, αν ο κ. Warne θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί από το εμβόλιο είναι ηλίθιος. Κάθε γιατρός που δεν αναρωτιέται πόσους σκοτώνουν τα εμβόλια θα έπρεπε να διαγραφεί από το ιατρικό μητρώο για βαθιά βλακεία.

Η καναδική επαρχία του Quebec θα επιβάλει στους πιο έξυπνους κατοίκους της ειδικό φόρο υγείας για το Covid. Το 13% του Quebec που ήταν αρκετά έξυπνο ώστε να μην εμβολιαστεί με ένα τοξικό φάρμακο θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον φόρους – προφανώς για να βοηθήσει στην πληρωμή της πρόσθετης υγειονομικής περίθαλψης που απαιτείται από τους λιγότερο έξυπνους και λιγότερο ενημερωμένους κατοίκους που υπέκυψαν στην πίεση και επέτρεψαν στον εαυτό τους να δηλητηριαστεί.

Ο πρωθυπουργός, Francois Legault, παραδέχτηκε ότι οι εκφοβισμένες και απλοϊκές ψυχές που δέχθηκαν το τσίμπημα «έκαναν κάποιες θυσίες» και «τους οφείλονται αυτού του είδους τα μέτρα».

Τουλάχιστον αναγνωρίζει ότι το δηλητηριώδες, πειραματικό εμβόλιο ήταν μια θυσία.

Όπου κι αν κοιτάξετε υπάρχουν σημάδια ότι οι συνωμότες σφίγγουν το δίχτυ.

Οι τιμές των μετοχών σε όλο τον κόσμο καταρρέουν, καθώς η τιμή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου συνεχίζει να ανεβαίνει στα ύψη. Όλοι όσοι ελπίζουν να έχουν σύνταξη επηρεάζονται από αυτό. Οι υπάλληλοι των συμβουλίων που πιστεύουν ότι οι συντάξεις τους είναι ασφαλείς θα χάσουν, καθώς πολλές τοπικές αρχές έχουν προβεί σε απερίσκεπτες επενδύσεις που καταρρέουν σε αξία.

Τα τοπικά συμβούλια παντού διπλασιάζουν την τιμή των εισιτηρίων στάθμευσης – όλα μέρος του συγχρονισμένου σχεδίου για τη χρεοκοπία των τοπικών επιχειρήσεων και όλα μέρος της διαδικασίας οικονομικής καταστροφής της Ατζέντας 21.

Οι ανενημέρωτοι πολίτες παντού ανταποκρίνονται στην επίθεση των μέσων ενημέρωσης και απαιτούν την απαγόρευση του ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αναρωτιέμαι πόσοι από τους ανθρώπους που παραπονέθηκαν ότι η Shell αγόρασε ρωσικό πετρέλαιο θα παραπονεθούν όταν δεν θα υπάρχει καύσιμο για τα αυτοκίνητά τους ή για τη θέρμανσή τους.

Τα μέσα ενημέρωσης ανακοινώνουν με υπερηφάνεια ότι οι αυτοκινητιστές θα κάνουν λιγότερες και μικρότερες διαδρομές. Αυτό είναι υπέροχο αν δεν σας πειράζει να περπατάτε 10 μίλια κάθε φορά ή να πηγαίνετε με το ποδήλατο στα μαγαζιά. Οι αγροτικές κοινότητες θα πεθάνουν από χίλιους προσεκτικά σχεδιασμένους θανάτους. Και οι ηλικιωμένοι και οι ασθενείς θα εγκλωβιστούν στα σπίτια τους. Είναι όλα μέρος του σχεδίου, φυσικά.

Στη Σκωτία θα είναι σύντομα νόμιμο για τα παιδιά των σχολείων να αλλάζουν φύλο όπως και όποτε το επιθυμούν – χωρίς ιατρική διάγνωση. Τα αγόρια θα αλλάζουν αναμφίβολα σε κορίτσια τις Πέμπτες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια των κοριτσιών για τα μαθήματα PT. Και στη συνέχεια θα αλλάζουν πάλι πίσω τις Παρασκευές για να μπορούν να παίζουν ποδόσφαιρο και να αποφεύγουν το αντίστοιχο της οικιακής επιστήμης του 21ου αιώνα.

Μιλούν ήδη για αυστηρότερους ελέγχους στο διαδίκτυο. (Όσον αφορά εμένα, οι έλεγχοι δεν θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο αυστηροί. Έχω απαγορευτεί από κάθε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που έχω ακούσει ποτέ). Πόσο ακόμα μέχρι να εξαφανιστούν οριστικά οι ιστότοποι; Θα εκπλαγώ αν είμαστε ακόμα εδώ σε έξι μήνες.

Οι περισσότερες μεγάλες επενδυτικές εταιρείες (ιδίως στο Ηνωμένο Βασίλειο) επιθυμούν διακαώς να απαγορεύσουν το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους λατρευτές της υπερθέρμανσης του πλανήτη, οι οποίοι έχουν αποκτήσει δύναμη και επιρροή πολύ μεγαλύτερη από ό,τι δικαιολογεί ο αριθμός τους. Η έλλειψη πετρελαίου θα σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι οι αγρότες δεν θα μπορούν να αγοράσουν λιπάσματα. Οι προμήθειες τροφίμων θα πέσουν κατακόρυφα.

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το εκπαιδευτικό σύστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταστραφεί προσεκτικά και συστηματικά και σκόπιμα τα τελευταία χρόνια. Περίπου οι μισοί Βρετανοί ενήλικες έχουν την αριθμητική ικανότητα ενός παιδιού δημοτικού σχολείου. Μόνο ένας στους πέντε ενήλικες του Ηνωμένου Βασιλείου έχει λειτουργική αριθμητική ικανότητα. Αυτή η άγνοια σημαίνει ότι οι άνθρωποι εξαπατώνται εύκολα από την παραπληροφόρηση που διαδίδεται από το BBC, άλλες ομάδες μέσων ενημέρωσης και κυβερνητικούς συμβούλους.

Οι κυβερνήσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ξεσηκώνουν τον λαό έτοιμο για έναν μακρύ πόλεμο. Μας έχουν πει ότι ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει μια δεκαετία ή και περισσότερο. Πώς το ήξερε ο Όργουελ;

Οι συνωμότες εμπνέουν μίσος και δαιμονοποιούν τους φιλειρηνικούς πολίτες παντού. Όλα αυτά μάλλον μου θυμίζουν εκείνη την κάποτε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή που λεγόταν «Η τιμή είναι σωστή». Πριν αρχίσει το σόου, ένας άνθρωπος που έκανε προθέρμανση έφερνε το κοινό σε φρενίτιδα. Αυτό συμβαίνει και τώρα. «Γιούχα και σφύριγμα αν δείτε έναν Ρώσο!»

Οι τιμές των καυσίμων και των τροφίμων θα εκτοξευθούν στα ύψη. Τα καύσιμα και τα τρόφιμα θα λιγοστέψουν. Ο πληθωρισμός θα φτάσει σε νέα ύψη. Το αποτέλεσμα θα είναι η εξαθλίωση και ο θάνατος. Η άνοδος του πληθωρισμού θα καταστρέψει όσους έχουν αποταμιεύσεις. Η άνοδος των επιτοκίων θα καταστρέψει όσους έχουν υποθήκες με κυμαινόμενο επιτόκιο.

Εκατοντάδες εκατομμύρια θα πεθάνουν από την πείνα στην Αφρική, αλλά οι διαδηλωτές του Black Lives Matter θα είναι πολύ απασχολημένοι με το να κλαψουρίζουν για τα αγάλματα για να το προσέξουν.

Οι συνωμότες γνωρίζουν ότι η Κίνα αποθηκεύει τρόφιμα και μέταλλα εδώ και μήνες. Οι Κινέζοι δεν ενδιαφέρονται για τις ανοησίες περί υπερθέρμανσης του πλανήτη. Κατασκευάζουν σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα και έχουν δώσει στις οικογένειες την άδεια να κάνουν τρία παιδιά.

Η Κίνα και η Ρωσία συνεργάζονται και οι συνωμότες γνωρίζουν ότι αν οι Κινέζοι και οι Ρώσοι δεν συμμετάσχουν στη Μεγάλη Επανεκκίνηση, τότε η Δύση θα συρρικνωθεί μόνη της – και θα είναι αδύναμη και ευάλωτη.

Και έτσι το μίσος, ο φόβος και η οργή κατά της Ρωσίας (και της Κίνας) θα αναμοχλεύονται όλο και περισσότερο.

Ο πόλεμος είναι αρκετά αληθινός, φυσικά, αλλά χρησιμοποιείται (και πιθανότατα πυροδοτήθηκε) από τους επαγγελματίες της συνωμοσίας- τους κακούς δισεκατομμυριούχους των οποίων το σχέδιο να καταλάβουν τον κόσμο μπορεί να ακούγεται σαν κάτι από μια παλιά ταινία του Τζέιμς Μποντ, αλλά το οποίο είναι πολύ αληθινό.

Βρισκόμαστε στα τελικά στάδια της κίνησης προς τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση».

Κερδίζουμε τώρα, ή χάνουμε για πάντα!

Για να κερδίσουμε, πρέπει να εξηγήσουμε σε όλους όσους γνωρίζουμε ή συναντάμε, τι συμβαίνει και γιατί.

Εχουμε χρόνο μέχρι το τέλος του 2022, αν είμαστε τυχεροί.


Πηγή άρθρου: daily expose

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegraph

 

kanenazori.com 

 

28 σχόλια:

  1. Μιχαλης Σκορπιος11 Μαρτίου, 2022 09:39

    Πραγματικα αναρωτιεμαι πως να πεισεις καποιον που δεν θελη να ακουση οσο και καλοπροαιρετα να του μιλας δεν ακουη καθολου το αντιμετωπιζω καθε μερα τολμω να πω οτι εχω και προβλημα [Τι ειναι αυτα που λες, ποιος τα λεει αυτα,δεν γινονται αυτα κλπ] ισως ειναι προτιμοτερο να μην μιλας δεν ξερω τι να κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι βλακες και βασικοί υπαίτιοι για τη σκλαβιά που ζούμε.

      Κατά βάθος όμως είναι "ΑΔΎΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΈΝΟΙ". Ξέρεις τί είπε ο Νίτσε γι αυτούς; "ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ".

      Διαγραφή
    2. Φίλε Μιχάλη,

      Όποιος ξύπνησε, ξύπνησε.
      Όποιος άκουσε, άκουσε.
      Όποιος ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αντέδρασε, αντιδρά ακόμα.

      Αυτοί που "κοιμούνται" ακόμα, μετά απο όλη την πληροφόρηση που μπορούν να βρούν, ΔΕΝ θα ξυπνήσουν ΠΟΤΕ. Είτε αφορά τον γιόκα, είτε αφορά τα γεγονότα με Ρωσία. Μην ασχολείσαι και κυρίως ΜΗΝ στεναχωριέσαι.

      Γίνονται ΠΟΛΛΑ που ΔΕΝ μπορούμε εμείς να τα αποκωδικοποιήσουμε. ΔΕΝ ξέρουμε ποιός είναι με ποιόν. Τον τελευταίο μήνα έγινε πιο έντονο. Εδώ είδα τον Ντράγκι, ο οποίος είναι αρχικαμπαλιστής, να λέει σε δημοσιαογράφο οτι θα σταματήσει η επιβολή φόρων !!!!!!

      Φίλε Κώστα, ΔΕΝ θα βοηθήσω ΚΑΝΕΝΑΝ να καταστραφεί, όπως λέει ο Νίτσε. ΔΕΝ θα ασχοληθώ ΚΑΘΟΛΟΥ μαζί του. Έχω άλλη ασχολία : να σώσω την ΨΥΧΗ μου.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Οποιος καταλαβε, καταλαβε κι οποιος ενιωσε, ενιωσε.
      Πλεον οσοι εχουν διαλεξει την αλλη πλευρα ειναι εχθροι.
      Οπως ελεγε και στο matrix, οι περισσοτεροι ειναι απολυτα
      εξαρτημενοι απ'το συστημα και δεν ειναι ετοιμοι να απελευθερωθουν.
      Μαλιστα θα κανουν τα παντα για να το προστατευσουν.
      Οποτε καλυτερα να ασχοληθεις πως θα προστατευσεις την οικογενεια σου
      και τους φιλους σου, παρα πως να ξυπνησεις καποιον που δε θελει
      να ξυπνησει μονος του.

      Διαγραφή
    4. Θα σταματησει γιατι δε θα εχουμε τιποτα..με επιδοματα...μονο να λεμε ναι..τουλαχιστον ετσι θελουν

      Διαγραφή
    5. "είδα τον Ντράγκι, ο οποίος είναι αρχικαμπαλιστής, να λέει σε δημοσιογράφο ότι θα σταματήσει η επιβολή φόρων !!!!!!"
      Αυτό που σκέφτηκα όταν το είδα είναι ότι θέλουν να μην έχουμε τίποτα, ούτε χρήματα, ούτε ιδιοκτησία, οπότε δεν θα υπάρχουν φόροι γιατί θα έχουν μαζέψει τα πάντα...
      Θα κυκλοφορούμε μόνο σε περιορισμένους χώρους, δεν θα έχουμε αυτοκίνητα, δεν θα μπορούμε να πάμε σε παραλίες ή στα βουνά.
      Θα ζούμε σε κοινόβια ή στρατόπεδα και θα μας δίνουν κουπόνια για φαγητό ή συσσίτια..
      Ήδη με τα μέτρα για κόβιντ άρχισαν να κτίζονται τα πρώτα στρατόπεδα και ήδη οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε. Αύριο δεν θα μπορούν όσοι δεν θέλει το σύστημα!
      Σίγουρα πάντως δεν το είπε για καλό νέο!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  2. Αυτό το άρθρο θεωρεί οτι τσίμπησε ο Πούτιν το τυράκι και ο πόλεμος βολεύει την ΝΤΠ, ως προοίμιο για την τελική σκλαβοποίησή μας.
    Άλλες φωνές λένε πως αυτός ο πόλεμος ξεβόλεψε την ΝΤΠ και οδεύουμε πιθανά στην απελευθερωσή μας.
    Τελικά πειτε μου βρε οαιδιά την άποψή σας...η ΝΤΠ ήθελε ή όχι αυτή την κίνηση του Πούτιν; Είναι βουτυρο στο ψωμίτου Σβαμπ ή όχι η κίνηση του Πούτιν;

    Φοίβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Φοίβη,

      Αν ρωτήσεις τον ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ, θα σου πεί οτι όλοι τους είναι κλώνοι και απλά παίζουν ένα παιχνίδι. Αυτή είναι μια ΜΕΓΑΛΗ πιθανότητα, βάσει της οποίας όλα γίνονται για να μην ξυπνήσει απότομα το πλήθος και καταλήξει στο φρενοκομείο. Διότι όποιος κοιμάται ύπνο βαθύ ΔΕΝ είναι εύκολο να χωνέψει τα περί παιδιών, αδρενοχρωμίου, ερπετών κλπ και θα τρελλαθεί.

      Μια άλλη άποψη είναι οτι απο ένα σημείο και μετά "χάθηκε η μπάλα" απο όλους αυτούς της ΝΤΠ. Εννοώ οτι κάνουν σχέδια, τα οποία όμως ανατρέπονται γρήγορα και επανασχεδιάζουν τις κινήσεις τους, οι οποίες ξανά ανατρέπονται κ.ο.κ. Το σημαντικό είναι οτι ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τους συμβαίνει αυτό και γι αυτό έχουν ξεμπροστιασθεί τόσο πολύ.

      Εγώ κρατώ στο μυαλό μου τα εξής απλά :

      1. Ο Πούτιν (ή όποιοι είναι πίσω του) αυτή τη στιγμή επιτελεί ένα σχέδιο, το οποίο ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Το ένστικτό μου, μου λέει οτι αυτό που κάνει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ είναι να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ το "έδαφος" για μετέπειτα "επιχειρήσεις", τις οποίες και σαφώς ΔΕΝ γνωρίζουμε. Πάντως είναι ΦΩΤΕΙΝΟΣ.

      2. ΔΕΝ εμπισεύομαι ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ

      3. Αυτά που συμβαίνουν ΤΩΡΑ είναι ο ΠΡΟΛΟΓΟΣ στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κεφάλαιο της ιστορίας της εξαφάνισης (επιτέλους) των ερπετικών ειδών απο τον πλανήτη μας. Διότι και ο Σβάμπ δεν είναι τίποτε άλλο απο μπροστινός αυτών που ΔΕΝ μπορούν να εμφανιστούν δημόσια.

      4. Επιτέλους πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε το : TRUST THE PLAN

      5. Μην ξεχνάμε τον ΗΛΙΟ. Το λέω και το ξαναλέω, με κίνδυνο να είμαι γραφικός, αλλά ...... ένα "τσαφ" και σωθήκαμε (κυριολεκτώ).

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Την ηθελε δε την ηθελε η καμπ εχει πολλους τροπους να κερδιζει.τα φερνει στα μετρα της..

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
      Προσωπικα πιστεύω πως το εκανε για τους γνωστούς γεωπολιτικούς λογους, όμως αν συνέπλεε πληρως με την ΝΤΠ δεν θα εκανε τοσο σαματά. Δεν θα βόλευε το ξεμπρόστιασμα που κάνει τώρα.
      Ισως να συγκρούονται και δύο μεγάλες φατρίες. Το παλαιό χρηματοπιστωτικό τραπεζικό σύστημα vs αχρήματης τσιπαρισμενης κοινωνιας.
      Επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, δεν θελω να πιστεύω πως είναι το κύκνειο άσμα των ανθρώπων αυτό. Κι επειδή διαχρονικά καμία μαύρη περίοδος δεν επικράτησε ολοκληρωτικά, πιστεύω θα ανατραπεί κάποια στιγμή η μαυρίλα κι ευελπιστώ να προλάβουμε να το ζήσουμε.
      Σε ό,τι αφορά τα ερπετά, έχω δει... Δεν είχα ασχοληθεί με αυτά τότε, οπότε δεν ήμουν και υποψιασμένη. Όμως σε φάση προσωπικής γαλήνης και ηρεμίας είδα την συνομηλίτριά μου να αλλάζει μάτια, δέρμα και αιφνιδιάστηκα. Κατάλαβε ότι δεν άκουγα πλέον τι μου έλεγε και κοιτούσα έκπληκτη, ξεφύσηξε η μανταμίτσα, έκοψε απότομα την κουβέντα στην μέση κι έφυγε τρέχοντας. Μου φαίνεται τόσο εξωπραγματικό και αλήθεια δεν ξέρω αν και οι ίδιοι έχουν συναίσθηση του ποιοί είναι...
      Από τότε φροντίζει να κρατάει σποραδικές επαφές μαζί μου, ενώ δεν θα πρεπε, και συχνά με παίρνει να μου πει ότι με βλέπει στον ύπνο της, να προαναγγέλω δυσάρεστα για εκείνη πράγματα, που σε εύλογο διάστημα παθαίνει. Δεν είδα λάθος τότε, είμαι άνθρωπος με πολύ οργανωμένη καθημερινότητα. Τι να πω, εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν φολιδωτοί γιατί είδα.

      Φοίβη

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή φοίβη,

      Ερπετά ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δυσκολοχώνευτο για πολλούς, αλλά το γεγονός δεν αλλάζει. Κάποιοι "άνθρωποι" ΔΕΝ γνωρίζουν οτι είναι ερπετά και κάποιοι το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Αυτοί που το γνωρίζουν είναι οι χειρότεροι.

      Λέγοντας όμως "ερπετά", εννοώ δυο κατηγορίες :

      1. Αυτοί που είναι κανονικοί "άνθρωποι" και έχουν ερπετική ψυχή. Δηλ. αποτελούν ενσαρκώσεις ερπετικών οντοτήτων (της παραπάνω διάστασης) και
      2. Αυτοί που είναι κανονικά ερπετά και κυκλοφορούν ανάμεσά μας "μεταμφιεσμένοι¨σε ανθρώπους

      Και οι δυο περιπτώσεις, για μένα, είναι υπαρκτές. Καλό είναι όταν διαπιστώνεις κάποιο να απομακρύνεσαι. Θέλει "ειδική" αντιμετώπιση. Πάντως, να ξέρεις οτι αν εσύ ΔΕΝ το θέλεις, τότε ΔΕΝ σου κάνει κανένα κακό.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    5. Ναι, δεν μπορούν να τραβήξουν ενέργεια αν δεν το επιτρέψεις, αυτό το ένιωσα. Ήταν ανώτερη μου κι όταν επρεπε να διεκδικήσω πράγματα για το προσωπικό μου και πήγαινα να θέσω αιτήματά, της μιλούσα από μέσα μου. Ταυτόχρονα θωρακιζόμουν πριν την δω νοητικά.
      Ενώ εξωτερικα φαινόμουν τυπικότατη κι ευγενική, από μέσα μου της έλεγα... ξέρω τι είσαι και θα σε γ#μ... Εχανε τα λόγια της, τρομοκρατείτο και πάντα έπαιρνα αυτό που ήθελα!
      Δεν επικοινωνώ μαζί της ποτέ. Πάντως και όταν συνεργαζόμασταν και τώρα που δεν έχουμε καμία επαφή από μερους μου, τις ελάχιστες φορές που μιλάμε ετησίως, έχω την αίσθηση ότι με φοβάται.
      Γενικά σαν άτομο ήταν ευθυνόφοβη, χαμηλών τόνων, χτυπουσε πάντα έμμεσα και πισώπλατα και πελάγωνε με το τίποτα. Επίπλαστα έδειχνε ενσυναίσθηση, δρούσε όμως ψυχρά και άψυχα λέγοντας ότι κάνει το καλύτερο δυνατόν. Ολοι την χαρακτήριζαν μάλλον φοβική αλλά άριστη δημοσιοσχετήστρια και δουλοπρεπή.
      Όταν με είδε πρώτη φορά στον ύπνο της ήταν ηλιοστάσιο και αν και δεν της το είπα, ταυτοχρονα την ειχα δει κι εγώ στον ύπνο μου και ήταν έγκλειστη και δυστυχής, ενώ εγώ ελεύθερη.
      Τι περίεργος κόσμος...
      Να είσαι καλά Κούρε.

      Φοίβη

      Διαγραφή
    6. " Γενικά σαν άτομο ήταν ευθυνόφοβη, χαμηλών τόνων, χτυπουσε πάντα έμμεσα και πισώπλατα και πελάγωνε με το τίποτα. Επίπλαστα έδειχνε ενσυναίσθηση, δρούσε όμως ψυχρά και άψυχα λέγοντας ότι κάνει το καλύτερο δυνατόν. Ολοι την χαρακτήριζαν μάλλον φοβική αλλά άριστη δημοσιοσχετήστρια και δουλοπρεπή. "

      Ρε τί τραβάμε..! Τελικά καλά λέει ο Αριστόμαχος, ζούμε ανάμεσά τους, παρά αυτοί ανάμεσά μας.
      Στον εργασιακό μου χώρο, συναλλάσσομαι με 52 άτομα. ΤΑ 30 ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!...έτσι όπως περιέγραψες αυτήν αγαπητή Φοίβη.

      Διαγραφή
    7. Δοκίμασε όταν ερχεσαι σε επαφή με αυτούς, να τους μιλάς νοερά και να τους τα χώνεις. Αν ψαρώσουν αναίτια είναι φολιδες!

      Φοίβη

      Διαγραφή
  3. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιτεψτε μου να κρατησω μικρο καλαθι...ειμαστε, η σχεδον ειμαστε η πιο διεφθαρμενη χωρα του κοσμου,και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι...οι πιστευοντες λευκα καπελα και δεν ξερω τι αλλο ελεγαν,οτι ολοι οι κρατουντες ειναι στο γκουανταναμο,οτι γεμισε,οτι δεν χωραει κλπ..κι απ την αλλη τους εβλεπαν ανθρωποι να κυκλοφορουν κανονικα...[εχω γνωστους στην αμερικη].δηλ τι στο διαολο να πιστεψεις και τι να πεταξεις.,..τους εχω γραμμενους δεν πειθαρχω σε τιποτα,και φυσικα δεν πιστευω τιποτα, αλλα,δεν σκυβω κεφαλι,ουτε το βαζω κατω...να ειστε ολοι καλα θελω,τιποτε αλλο.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ηλιθιοτητα ειναι ανικητη δυστυχως.....
    Οσο και αν προσπαθησεις ,θα χασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030. ΤΟΣΟ ΣΟΦΑ ΚΕ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΑ ΒΟΔΙΑ ΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ //
    ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ //
    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΓΙΑΝΗ ΛΑΓΟ (ΤΡΙΑΚΟΣΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, τωρα ινε στο νοσοκομειο) ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ //
    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΕ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΕΒΡΑΗΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ //
    Οπως ο Μεγας Αλεξανδρος (εναμισυ μετρο ανθρωπος) τα εβαλε με την τεραστια ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ κε την κατατροπωσε, το ιδιο σημερα Ο ΜΕΓΑΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ (εναμισυ μετρο ανθρωπος) τα εβαλε με την σαπια ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΗΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ κε θα τους ξεσκισει τα φαρδουλα //
    Γαλος οικονομολογος «ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΙΝΕ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΡΩΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΓΑΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ, Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ» //
    Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΙΟ-ΚΙΝΗΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΕ ΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΛΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΒΟΥΒΑΛΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ....είναι ευκολότερο να εξαπατήσεις κάποιον, παρά να τον πείσεις ότι έχει εξαπατηθεί».
    Mark Twain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΔΙΟΣΚΟΥΡΕ, TRUST THE PLAN!
    OI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ, ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ.
    ΚΟΙΝΩΣ, ΚΑΠΟΥΤ!!!
    Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΠΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ!
    Ο ΤΑΔΕ ΕΙΠΕ... ΧΑΧΑΧΑ!!!
    ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΑΦΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΞΑΠΟΔΩ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΣΕΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΓΡΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΕΧΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΣΕ, ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2020 [ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΠΙ-ΣΚΑΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ].
    ΓΙΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ[!!!], ΚΑΘΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ[!!!], O KAΘΕ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ...
    https://twitter.com/Artemisness80/status/1278795469905448961

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ``ΟΜΟΙΑ'' ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ...
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.
    ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΑΝ...
    ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ.
    https://amg-news.com/archives/10329?fbclid=IwAR33BXYDVdBL58boP7QJsEQzYwLTX-ph2zGxWzxzCp8MonTvAQdHfd-8h8Q

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλης Σκορπιος11 Μαρτίου, 2022 19:24

      Καλησπερα Δημητρη Καλησπερα σε ολους [[ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ]] Ακριβως ετσι νιωθω λες και διαβασες το μυαλο μου φιλε μου μολις το διαβασα ανατριχιασα

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΝΗΜΑ TWEET ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΠΑΜΕ PAGE UP AΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ [ΤΟΤΕ] ΥΛΙΚΟ.
      ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ, ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  9. Ο κάθε ένας έχει τα δικά του κριτήρια για να βγάζει τα συμπεράσματά του.
    Εγω εχω τα δικά μου.
    Και αυτά μου λένε πως και οι δύο πλευρές παλεύουν εναντίον του κακού,
    που είναι η ακροδεξιά ο φασισμός και ο ναζισμός!
    Για κανέναν απο τους δύο , Δύση Ανατολή ,
    ο κακός δεν είναι η αριστερά και ο κομμουνισμός
    αλλά η δεξιά!
    Αυτό εμένα με οδηγεί στο συμπέρασμα πως και τα δύο μέρη παλεύουν
    για τον ίδιο σκοπό.
    Την κομμουνιστική παγκοσμιοποίηση.

    Πάντως πολύ σύντομα θα φανεί ,απο τα αποτελέσματα,
    εάν ο Πούτιν είναι η δεν είναι συνεργός για την κομμουνιστική παγκοσμιοποίηση.
    Ιδίως εάν ο πόλεμος σταματήσει.
    Τότε και επειδή θα έχει δημιουργηθεί ο εχθρός (" φοβερός τρομερός και κακούργος που δολοφονεί παιδάκια και αμάχους", ξανά στο ίδιο έργο θεατές, δημοκρατική Δύση - αυταρχική ανατολή) , και θα τον έχουν δεί με τα μάτια τους όλοι οι δημοκράτες Ευρωπαίοι πολίτες,
    θα πρέπει να λάβουν οι Δυτικές ηγεσίες μέτρα για να αποτρέψουν το κακό να μας κατασπαράξει.
    (Κακό = Κακός Πόυτιν και η Ορθοδοξία! Να και ένας άλλος κακός που δημιούργησαν την Ορθοδοξία. Τον μισητό εχθρό της παγκοσμιοποίησης, την Ορθοδοξία, την κάνουν με τις ενέργειες του Πούτιν και παγκόσμιο εχθρό όλων των άλλων θρησκειών και των Δυτικών καθολικών και προτεσταντών βεβαίως. Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια)

    Απο τα μέτρα αυτά θα βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματά μας!
    Εάν οδηγούν προς τον κομμουνισμό...
    ας τον ονομάσουμε ναζισμό να κοιμούνται με ήσυχη την συνείδηση τους οι πατριώτες!

    ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αληθινος Πουτιν εχει συλληφθει το 2010. Δικαστικε και εκτελεστηκε στη Ρωσια επι εσχατη προδοσια. Σε ομαδες του τελεγκραφ κυκλοφορουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ11 Μαρτίου, 2022 22:53

    GREAT RESET = GREAT FART .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ελευθερία του λόγου δεν πέθανε τον Φεβρουάριο του '20, τουλάχιστον ακόμα.... Όσο υπάρχουν φωνές οπως του Κώστα, έχουμε ελπιδα.

    Φοίβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή