«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Δεν θα το ακούσετε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης γιατί δεν θέλουν να το μάθετε. Η παράλογη αύξηση των καρδιακών προσβολών και των εγκεφαλικών επεισοδίων ώθησε τις γερμανικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να ζητήσουν την αναστολή της συνταγογράφησης του "εμβ0λίου" κατά του COVID 19.


 Ακόμη και στη Γερμανία, τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση προσπαθούν να θάψουν την ιστορία, αλλά η αλήθεια αρχίζει να βγαίνει στη φόρα.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να ληφθούν ακριβή ιατρικά δεδομένα, ιδίως από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Οι διάφορες βάσεις δεδομένων και οι υπηρεσίες εντοπισμού έχουν καθυστερήσει εντυπωσιακά να αναφέρουν τα γεγονότα από τότε που το covid-19 χτύπησε τον κόσμο. Ένας συνωμοσιολόγος θα μπορούσε να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνησή μας προσπαθεί να κρύψει κάτι από εμάς.

 

Θα είχαν δίκιο να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα.

 

Στη Γερμανία υπάρχει καλύτερη παρακολούθηση και μια νέα έκθεση εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων Covid-19. Όπως αναμενόταν, ούτε η γερμανική κυβέρνηση ούτε ο μηχανισμός των εταιρικών μέσων ενημέρωσης ασχολείται με αυτά τα ζητήματα, αλλά οι φορείς αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών ζητούν την αναστολή των εντολών εμβολιασμού μετά από μια νέα έκθεση που δείχνει μια δραματική αύξηση των καρδιακών προβλημάτων και των εγκεφαλικών επεισοδίων μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

 

Η έκθεση, η οποία συγκρίνει δεδομένα από το 2018 έως το τέλος του 2021, είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική. Σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 2018/19, υπήρξε τεράστια αύξηση κατά 31,2% στα καρδιακά προβλήματα και κατά 27,4% στα εγκεφαλικά επεισόδια. Η αύξηση αυτή είναι υπερδιπλάσια από την αύξηση που καταγράφηκε το 2020 πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία των εμβολίων.

 

Σύμφωνα με μετάφραση της γερμανικής εφημερίδας Berliner-Zeitung:

 

Ο αριθμός των επιχειρήσεων διάσωσης από την πυροσβεστική υπηρεσία του Βερολίνου με τις λέξεις-κλειδιά καρδιακά προβλήματα και εγκεφαλικό επεισόδιο αυξήθηκε απότομα το 2021. Αυτό φαίνεται από την απάντηση της εσωτερικής διοίκησης της Γερουσίας σε αίτημα του μέλους του SPD Robert Schaddach. Αναφέρει: "Σκοπός της έρευνας είναι να προσδιοριστεί ο αριθμός των επεμβάσεων των πυροσβεστικών υπηρεσιών του Βερολίνου σχετικά με καρδιακά προβλήματα και εγκεφαλικά επεισόδια τα τελευταία τέσσερα χρόνια".

 

Στις λέξεις-κλειδιά "καρδιακά προβλήματα / εμφυτευμένος απινιδωτής" και "πόνος στο στήθος / άλλες παθήσεις του στήθους", ο αριθμός των καταγεγραμμένων αναπτύξεων το 2021 αυξήθηκε κατά 31% σε σύγκριση με τις μέσες τιμές του 2018/2019 σε συνολικά 43.806 αναπτύξεις. Ο αριθμός των αποστολών που καταγράφηκαν με τις λέξεις-κλειδιά "εγκεφαλικό επεισόδιο / παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο (ΤΙΑ)" αυξήθηκε κατά 27% σε σύγκριση με τις μέσες τιμές του 2018/2019 και ανήλθε συνολικά σε 13.096 αποστολές.

 

Πολλοί γιατροί και επιστήμονες, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν αποσιωπηθεί και λογοκριθεί, πιστεύουν ότι το Covid-19 και, πιο έντονα, τα εμβόλια που σχετίζονται με τη νόσο προκαλούν μακροχρόνιες ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο κυκλοφορικό σύστημα που μπορούν να οδηγήσουν σε καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, μεταξύ άλλων. Οι καταστάσεις αυτές φαίνεται να είναι πιο συχνές σε νεαρούς ενήλικες, ακόμη και σε παιδιά, γεγονός που οδηγεί σε εικασίες ότι οι προηγμένες πρωτεΐνες στο Covid-19 και τα εμβόλια προκαλούν μικροθρόμβους σε όλο το σώμα.

 

Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί νέοι, υγιείς αθλητές αρρωσταίνουν και πεθαίνουν με ανησυχητικό ρυθμό από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια.

 

Όπως σημειώνει η Berliner-Zeitung, ομάδες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης του Βερολίνου ζητούν να ανασταλούν οι εντολές εμβολιασμού έως ότου μπορέσουν να αποκλείσουν την αιτία των προβλημάτων υγείας:

 

Η Κοινότητα Πυροσβεστικού Σώματος του Βερολίνου, μια ένωση εκατοντάδων πυροσβεστών που επικρίνουν τους εμβολιασμούς, δηλώνει ότι έχει "λάβει γνώση με μεγάλο ενδιαφέρον" του αιτήματος του βουλευτή του SPD Robert Schaddach. Ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής κοινότητας δήλωσε στην Berliner Zeitung: "Τέτοια ποσοστά αύξησης πρέπει να εξηγηθούν. Είναι εντυπωσιακό ότι "ο συνολικός αριθμός των καρδιακών προβλημάτων και των εγκεφαλικών επεισοδίων το 2018 και το 2019 είναι σχετικά κοντά. Το 2020, υπάρχει μια αρχική αύξηση σε σχέση με τον μέσο όρο του 2018/19 κατά 12,4% για τα καρδιακά προβλήματα και κατά 12,9% για τα εγκεφαλικά επεισόδια. Το 2021, θα υπάρξει μια δεύτερη, ακόμη μεγαλύτερη αύξηση. Σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 2018/19, αυτή η πιο μαζική αύξηση είναι τότε 31,2% για τα καρδιακά προβλήματα και 27,4% για τα εγκεφαλικά επεισόδια.

 

Για το έτος 2020, θα μπορούσε "να φανεί ακόμη εύλογο ότι ένας δυσοίωνος συνδυασμός της εμφάνισης ενός νέου τύπου ιού και της θέσπισης πρωτοφανών μέτρων με όλες τις παράπλευρες απώλειες έχει οδηγήσει σε μια τραγική αύξηση των αριθμών. Ο εκπρόσωπος συνέχισε: "Για το έτος 2021, ωστόσο, φαίνεται να έχει προστεθεί άλλος ένας άγνωστος παράγοντας, ο οποίος αυξάνει και πάλι σημαντικά την προηγούμενη αύξηση". Επιπλέον, κατά τη σύγκριση των ηλικιακών ομάδων, σημειώνεται ότι "τα υψηλότερα ποσοστά αύξησης εμφανίζονται ακριβώς σε ηλικιακές ομάδες που δεν θεωρούνται συνήθως ευάλωτες ομάδες σε σχέση με τη νόσο Covid-19".

 

 

Όσον αφορά την "οξύτητα των αυξήσεων, θα πρέπει να ελεγχθεί εάν υπάρχει αιτιώδης σχέση με τις παρενέργειες του εμβολίου Corona, οι οποίες απασχολούν όλο και περισσότερο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης", σύμφωνα με την πυροσβεστική κοινότητα. Όσον αφορά τους "υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σύμφωνα με το IfSG, τους οποίους η διοίκηση των αρχών εφαρμόζει αδιακρίτως σε όλα τα μέλη του πυροσβεστικού σώματος του Βερολίνου", το αίτημα από τη σκοπιά της πυροσβεστικής κοινότητας "αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκλειστεί πλήρως μια τέτοια σχέση - εφόσον υπάρχουν επιστημονικά τεκμηριωμένα στοιχεία - και έτσι να αρθούν οι επιφυλάξεις".

 

 

Ως εκ τούτου, η κοινότητα των πυροσβεστών "προτρέπει τη διοίκηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Βερολίνου να διεξάγει μια ανοικτή και επιστημονική έρευνα σχετικά με μια πιθανή σχέση, σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες από το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) και το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (για να ξεκινήσει το PEI). Τα εμπλεκόμενα θεσμικά όργανα θα μπορούσαν επίσης "να ελέγξουν αν οι παρατηρήσεις που έγιναν στο Βερολίνο μπορούν να μεταφερθούν σε όλη τη Γερμανία".

 

 

Εάν μια τέτοια έρευνα "δεν πρέπει να ξεκινήσει παρά τα αναπάντητα ερωτήματα ενόψει των στοιχείων που ήρθαν στο φως", "θα πρέπει να υπάρχουν εξίσου βάσιμοι λόγοι για αυτό, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των πολιτών και των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Βερολίνου".

 

 

Μέχρι την ολοκλήρωση "όλων των ερευνών" και "τη διαθεσιμότητα αντίστοιχων επιστημονικών στοιχείων που αποκλείουν σαφώς την αιτιώδη συνάφεια", η πυροσβεστική κοινότητα ζητά τώρα "επειγόντως την αναστολή για όλα τα επηρεαζόμενα μέλη των αντίστοιχων επαγγελμάτων - συμπεριλαμβανομένου και κυρίως πέραν του πυροσβεστικού σώματος - της εφαρμογής της υποχρέωσης εμβολιασμού σε σχέση με την περιοχή".

 

Στο τελευταίο επεισόδιο του End Medical Tyranny, εξήγησα γιατί αυτό δεν είναι απλώς ένα τυχαίο φαινόμενο και θα πρέπει να θεωρηθεί ότι προκαλείται άμεσα από τα εμβόλια μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι ψευδές... πράγμα που είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορεί να γίνει. Θα αποτελούσε μοναδική σύμπτωση σε έναν αιώνα μια τέτοια μαζική αύξηση των επειγόντων περιστατικών που σχετίζονται με το αίμα να συσχετίζεται άμεσα με την ανάπτυξη πειραματικών φαρμάκων που δρουν απευθείας στο αίμα.

 

Οι κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνήσεων της Γερμανίας και της Αμερικής, δεν θα αποδεχθούν ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να υπονομεύσουν την αλήθεια και να εξαερώσουν τους ανθρώπους μέχρι να πετύχουν το στόχο τους, να κάνουν ενέσεις σε κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στη γη. Πρόκειται πραγματικά για μια συνωμοσία και ο λαός πρέπει να σταθεί στο πλευρό εκείνων που απαιτούν απαντήσεις.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η γερμανική κυβέρνηση ήδη βρίσκει δικαιολογίες. Όπως σημειώνεται στο άρθρο:

 

Σε άλλη ερώτηση, ο πολιτικός του SPD θέλει να μάθει από τη διοίκηση της Γερουσίας: "Πώς αξιολογείται από την άποψη της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Βερολίνου μια πιθανή αλλαγή στον αριθμό των επεμβάσεων όσον αφορά τα εγκεφαλικά επεισόδια (συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου διάρκειας μικρότερης των 12 ωρών);" Η απάντηση: "Όσον αφορά πιθανές αλλαγές στη συχνότητα χρήσης του κύριου μητρώου καταγγελιών "ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ / παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο (ΤΙΑ)" στο τυποποιημένο αίτημα κλήσης έκτακτης ανάγκης, γίνεται αναφορά στην απάντηση στην ερώτηση 2, η οποία ισχύει αναλογικά και για τις εν λόγω ομάδες περιπτώσεων."

 

Η διοίκηση της Γερουσίας αναφέρει επίσης ότι "τα αιτήματα για ιατρική βοήθεια σε απάντηση σε κλήση έκτακτης ανάγκης αναζητούνται με τη χρήση του Συστήματος Διανομής Ιατρικής Προτεραιότητας (MPDS). "Σε αυτό το τυποποιημένο ερώτημα κλήσης έκτακτης ανάγκης με το MPDS, τα συμπτώματα αντιστοιχίζονται σε ένα κύριο παράπονο. Αυτό γίνεται βάσει κριτηρίων επείγουσας ιατρικής ανάγκης. Το "καρδιακό παράπονο" μπορεί να χαρακτηρίζεται από διάφορα συμπτώματα. Ως εκ τούτου, "η επιλογή του λόγου συναγερμού με βάση το MPDS δεν αποτελεί οριστική διάγνωση". Και περαιτέρω: "Σε αυτό το πλαίσιο, δεν μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι τα περιγραφόμενα παράπονα ήταν στην πραγματικότητα "καρδιακά προβλήματα" ή ότι υπήρχε κάποια άλλη ασθένεια".

Σε ποιο σημείο οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι οι εξουσίες που βρίσκονται εδώ λένε ψέματα σε όλους μας; Το παλιό ρητό "αμφισβήτησε τα πάντα" δεν ήταν ποτέ τόσο απαραίτητο όσο σήμερα. Οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ που τις εκπροσωπούν καλύπτουν την πραγματική ατζέντα, η οποία θα πρέπει να αφορά όλους, είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι. Δεν είναι μόνο το να παραμείνετε υγιείς και επομένως να μην εμβολιαστείτε. Πρόκειται για το πώς θα εκδηλωθεί το άγχος των ανθρώπων όταν τα εμβόλια αρχίσουν να έχουν ακόμη πιο αισθητές επιδράσεις.

 

Κανένα παράσημο δεν θα απονεμηθεί σε όσους από εμάς είχαν δίκιο για τα εμβόλια. Θα μας περιφρονήσουν σχεδόν όσο και τους δράστες αυτής της ειδεχθούς απάτης. Θα κατηγορηθούμε ότι είμαστε προσεκτικοί, ενώ ένας ανισόρροπος πληθυσμός θα αρχίσει να αισθάνεται θύμα. Δεν θα μας συγχαρούν. Θα μας μισήσουν ακόμη περισσότερο από ό,τι τώρα.

 

Είναι επιτακτική ανάγκη να διαδώσουμε τη λέξη. Ορισμένοι επιστήμονες έχουν υποθέσει ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου είναι σωρευτικές, οπότε αν μπορέσουμε να αποτρέψουμε ακόμη και τους εμβολιασμένους από το να κάνουν άλλα αναμνηστικά εμβόλια, ίσως μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε να ανακάμψουν από αυτό που έχει εγχυθεί στον οργανισμό τους. Όταν αρχίσει το χάος, και θα αρχίσει, θα χρειαστούμε συμμάχους, διότι αυτή τη στιγμή οι εμβολιασμένοι είναι περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους και έχουν το βάρος της κυβέρνησης πίσω τους.

 

Πηγή: https://noqreport.com/2022/04/15/insane-spike-in-heart-attacks-and-strokes-prompts-german-emergency-services-to-demand-suspension-of-covid-vaccine-mandates/

 

Berliner Zeitung: Καρδιακά προβλήματα και εγκεφαλικά επεισόδια: ο αριθμός των επεμβάσεων που σώζουν ζωές αυξάνεται κατακόρυφα

Ο βουλευτής του SPD Robert Schaddach αμφισβήτησε τη λειτουργία της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Βερολίνου λόγω καρδιακών προβλημάτων και εγκεφαλικών επεισοδίων.

 

Ο αριθμός των επιχειρήσεων διάσωσης της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Βερολίνου με τις λέξεις-κλειδιά καρδιακά προβλήματα και εγκεφαλικό επεισόδιο αυξήθηκε απότομα το 2021. Αυτό προκύπτει από την απάντηση της Διοίκησης Εσωτερικών της Γερουσίας σε ερώτημα του βουλευτή της ΣπΔ Robert Schaddach. Λέει: "Σκοπός του αιτήματος είναι να προσδιοριστεί η εξέλιξη των αριθμητικών στοιχείων της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Βερολίνου όσον αφορά τις καρδιακές παθήσεις και τα εγκεφαλικά επεισόδια κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια".

 

 

Με τις λέξεις-κλειδιά "καρδιακά προβλήματα / εμφυτευμένος απινιδωτής" και "πόνος στο στήθος / άλλα παράπονα στο στήθος", ο αριθμός των αποστολών που καταγράφηκαν το 2021 αυξήθηκε κατά 31% σε συνολικά 43.806 αποστολές σε σύγκριση με τις μέσες τιμές του 2018/2019. Ο αριθμός των αποστολών που καταγράφηκαν με τις λέξεις-κλειδιά "εγκεφαλικό επεισόδιο / παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο (ΤΙΑ)" αυξήθηκε κατά 27% σε σύγκριση με τις μέσες τιμές του 2018/2019 σε συνολικά 13.096 αποστολές.

 

Στην ερώτηση της 10ης Μαρτίου 2022, ο Schaddach θέλει να μάθει: "Πώς αξιολογείται από την άποψη της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Βερολίνου μια πιθανή αλλαγή στον αριθμό των επεμβάσεων όσον αφορά τα καρδιακά προβλήματα;". Η απάντηση του Τμήματος Εσωτερικών, Ψηφιοποίησης και Αθλητισμού της Γερουσίας της 7ης Απριλίου 2022: "Οι αλλαγές στη συχνότητα χρήσης των κύριων πρωτοκόλλων καταγγελιών "Καρδιακά παράπονα / Εμφυτευμένος απινιδωτής" και "Θωρακικός πόνος / Άλλα παράπονα στο θώρακα" στο πλαίσιο της τυποποιημένης κλήσης έκτακτης ανάγκης μπορούν να συνδυαστούν με την εντατικότερη χρήση του πρωτοκόλλου, την ταξινόμηση των συμπτωμάτων, την περαιτέρω ανάπτυξη της διαχείρισης της ποιότητας, αλλά και την αλλαγή του αριθμού των αιτημάτων διάσωσης έκτακτης ανάγκης, για παράδειγμα από την αύξηση του πληθυσμού ή τη δημογραφική εξέλιξη".

Γερουσία: Ο λόγος του συναγερμού δεν αποτελεί οριστική διάγνωση

Σε μια άλλη ερώτηση, ο πολιτικός του SPD θέλει να μάθει από τη Γερουσία της Διοίκησης Εσωτερικών: "Πώς αξιολογείται από την άποψη της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Βερολίνου μια πιθανή αλλαγή στον αριθμό των επεμβάσεων όσον αφορά τα εγκεφαλικά επεισόδια (συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου κάτω των 12 ωρών);" Η απάντηση: "Όσον αφορά τις πιθανές αλλαγές στη συχνότητα χρήσης του πρωτοκόλλου κύριου παραπόνου "Εγκεφαλικό επεισόδιο / παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο (ΤΙΑ)" στην τυποποιημένη κλήση έκτακτης ανάγκης, γίνεται αναφορά στην απάντηση στην ερώτηση 2, η οποία ισχύει κατ' αναλογία και για τις εν λόγω ομάδες περιπτώσεων."

 

Η διοίκηση της Γερουσίας ενημερώνει επίσης ότι "τα αιτήματα ιατρικής βοήθειας ερωτώνται με το Σύστημα Αποστολής Ιατρικής Προτεραιότητας (MPDS)" κατά την ανταπόκριση στην κλήση έκτακτης ανάγκης. "Σε αυτή την τυποποιημένη απάντηση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ με MPDS, τα συμπτώματα αντιστοιχίζονται σε ένα κύριο παράπονο. Αυτό γίνεται βάσει κριτηρίων επείγουσας ιατρικής ανάγκης. Το "καρδιακό παράπονο" μπορεί να χαρακτηρίζεται από διάφορα συμπτώματα. Επομένως, "η επιλογή της περίπτωσης συναγερμού με βάση το MPDS δεν αποτελεί πειστική διάγνωση". Και περαιτέρω: "Σε αυτό το πλαίσιο, δεν μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι τα περιγραφόμενα παράπονα ήταν στην πραγματικότητα τελικά "καρδιακά παράπονα" ή ότι ίσως υπήρχε και άλλη ασθένεια".

 

"Αυτοί οι ρυθμοί αύξησης πρέπει να εξηγηθούν".

Η Πυροσβεστική Κοινότητα του Βερολίνου, μια ένωση εκατοντάδων πυροσβεστών και πυροσβεστών που έχουν κριθεί από το εμβόλιο, έλαβε γνώση του αιτήματος του βουλευτή του SPD Robert Schaddach σύμφωνα με τη δική του δήλωση "με μεγάλο ενδιαφέρον". Ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής κοινότητας δήλωσε στην Berliner Zeitung: "Τέτοια ποσοστά αύξησης πρέπει να εξηγηθούν". Είναι εντυπωσιακό ότι "ο συνολικός αριθμός των καρδιακών παθήσεων και των εγκεφαλικών επεισοδίων το 2018 και το 2019 είναι σχετικά κοντά ο ένας στον άλλο. Το 2020, μπορεί να παρατηρηθεί μια πρώτη αύξηση σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 2018/19, 12,4% για τα καρδιακά προβλήματα και 12,9% για τα εγκεφαλικά επεισόδια. Το 2021 μπορεί να καταγραφεί μια δεύτερη και ακόμη μεγαλύτερη αύξηση. Σε σύγκριση με τον μέσο όρο του 2018/19, αυτή η πιο μαζική αύξηση είναι τότε 31,2% για τα καρδιακά προβλήματα και 27,4% για τα εγκεφαλικά επεισόδια.

 

Για το 2020, μπορεί "να φαίνεται ακόμη κάπως εύλογο ότι ένας ανησυχητικός συνδυασμός της εμφάνισης ενός νέου τύπου ιού και της θέσπισης πρωτοφανών μέτρων με όλες τις παράπλευρες απώλειες οδήγησε σε μια τραγική αύξηση των αριθμών". Ο εκπρόσωπος συνέχισε: "Για το έτος 2021, ωστόσο, φαίνεται να έχει προστεθεί άλλος ένας άγνωστος παράγοντας, ο οποίος εντείνει σημαντικά την προηγούμενη αύξηση". Επιπλέον, κατά τη σύγκριση των ηλικιακών ομάδων, είναι εντυπωσιακό ότι "τα υψηλότερα ποσοστά αύξησης εμφανίζονται ιδιαίτερα στις ηλικιακές ομάδες που δεν θεωρούνται γενικά ως ευάλωτες ομάδες όσον αφορά τη νόσο Covid-19.

 

Αίτημα: Η RKI και η PEI θα πρέπει να αντιμετωπίσουν επιστημονικά τα στοιχεία ανάπτυξης

Όσον αφορά "τις ανωμαλίες στις αυξήσεις, θα πρέπει να εξεταστεί εάν υπάρχει αιτιώδης σχέση με τις παρενέργειες του εμβολίου που προκαλούνται από το εμβόλιο corona, οι οποίες βρίσκονται όλο και περισσότερο στο επίκεντρο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης", σύμφωνα με την πυροσβεστική κοινότητα. Όσον αφορά "τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σύμφωνα με το IfSG, ο οποίος εισήχθη αδιακρίτως από τις αρχές για όλα τα μέλη του πυροσβεστικού σώματος του Βερολίνου", η αίτηση αποτελεί "έναν εξαιρετικό λόγο από την άποψη της πυροσβεστικής κοινότητας να αποκλειστεί εντελώς μια τέτοια σχέση - εφόσον υπάρχουν επιστημονικά τεκμηριωμένα στοιχεία - και να μειωθούν έτσι οι επιφυλάξεις".

 

Ως εκ τούτου, η κοινότητα των πυροσβεστών "καλεί τη διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Βερολίνου να ξεκινήσει μια επιστημονική και ανοικτή έρευνα για μια πιθανή σχέση σε συνεργασία με τους εμπειρογνώμονες του Ινστιτούτου Robert Koch (RKI) και του Ινστιτούτου Paul Ehrlich (PEI) όσον αφορά τα διαθέσιμα στοιχεία ανάπτυξης". Τα αναφερόμενα όργανα θα μπορούσαν επίσης "να ελέγξουν αν οι παρατηρήσεις που γίνονται στο Βερολίνο μπορούν να μεταδοθούν σε όλη τη Γερμανία". Εάν μια τέτοια έρευνα "δεν ξεκίνησε παρά τα ανοικτά ερωτήματα ενόψει των στοιχείων που αποκαλύφθηκαν", "θα πρέπει να υπάρχουν εξίσου βάσιμοι λόγοι για αυτό, ιδίως ενόψει της ασφάλειας των πολιτών και των μελών της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Βερολίνου".

Μέχρι την ολοκλήρωση "κάθε έρευνας" και "την ύπαρξη των κατάλληλων επιστημονικά τεκμηριωμένων στοιχείων που αποκλείουν σαφώς την αιτιώδη σχέση", η πυροσβεστική κοινότητα απαιτεί τώρα "για όλα τα επηρεαζόμενα μέλη των αντίστοιχων επαγγελμάτων - συμπεριλαμβανομένων και κυρίως πέραν των πυροσβεστών - μια κατηγορηματική αναστολή της εφαρμογής της υποχρέωσης εμβολιασμού που σχετίζεται με τον τομέα".

 

Πηγή: https://www.berliner-zeitung.de/news/berlin-feuerwehr-herzprobleme-und-schlaganfaelle-zahl-der-rettungseinsaetze-steigt-stark-an-li.222431

 

Την πλήρη ερώτηση του βουλευτή του SPD Robert Schaddach και τις πλήρεις απαντήσεις του Τμήματος Εσωτερικών, Ψηφιοποίησης και Αθλητισμού της Γερουσίας μπορείτε να τις βρείτε εδώ

 

resistance-mondiale.com 

 

 

6 σχόλια:

  1. Γνωστός μου πριν λίγο καιρό ένιωσε δυσφορία καθώς οδηγούσε και πρόλαβε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου και να καλέσει βοήθεια.Τον πήρε ασθενοφόρο και όταν έφτασε στο νοσοκομείο τους είπαν ότι έπαθε εγκεφαλικό και τον έβαλαν στην εντατική.Την επόμενη μέρα τους είπαν να τον πάνε σε άλλο νοσοκομείο,γιατί τελικά είχε πάθει επιληψία και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.Στο άλλο νοσοκομείο τους είπαν να τον πάνε σε κέντρο αποκατάστασης και έτσι τον μετέφεραν και πάλι,όπου έμεινε δύο μέρες εκεί γιατί την τρίτη μέρα τους πήραν τηλέφωνο να τους πουν ότι πέθανε.Ο γιός του ρώτησε τους γιατρούς αν υπάρχει συσχέτιση με την τρίτη δόση εμβολίου που είχε κάνει 12 μέρες πριν αλλά του απάντησαν ότι δεν συνδέεται φυσικά.Καλή Ανάσταση σε όλους.
    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα εμβόλια μετατρέπουν τους ανθρώπους σε βιολογικά όπλα. Πρόκειται για βιοτρομοκρατία

    https://www.bitchute.com/video/fkTAOeqdGVbW/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βιντεακι κατατοπιστικότατο.

      Εμείς τα λέμε.
      ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΎΕΙ????
      ΌΠΟΙΟΣ ΆΚΟΥΣΕ,ΆΚΟΥΣΕ.....
      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΩ.


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

      Διαγραφή
    2. Στην γειτονιά μου όσοι επέζησαν των 3 δόσεων έκλεισαν ραντεβού για την 4η!!!!
      Όταν τους ρωτάω αν θα κάνουν το φθινόπωρο την 5η, μου απαντούν ότι αν χρειαστεί θα την κάνουν...
      Δεν κάνω σχόλια σε αυτά που λένε γιατί τώρα πιά είναι αργά να πεις οτιδήποτε...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Εγώ όταν τους ρωτάω μου λένε ότι θα κάνουν εμβόλιο και κάθε μήνα αν χρειαστεί .
      ΧΑΧΑΧΑ

      ΑΝΤΙΓΌΝΗ
      ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ,ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ
      ΚΑΛΉ ΛΑΜΠΡΉ.


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.23 Απριλίου, 2022 07:33

    ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ,ΧΑΝΟΥΝ ΕΝΑ 400ΣΑΡΙ ΓΙΑ ΕΚΑΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ .....!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ.
    ΘΑ ΕΧΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΤΟΣΟ ,ΟΣΟ ,ΝΑ ΠΕΣΗ ΟΟΟΟΟ ΠΑΝΙΚΟΣ.
    ΗΔΗ ,ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ big farma ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ,ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΌΤΕ ΞΑΝΑ.
    ΗΔΗ ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ,ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ,ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΜΕΛΙ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ !
    ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΜΩΜΕΝΟ .
    ΕΝΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ,ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ,ΟΤΑΝ Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ,ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΚΡΑΝΤΑΛ.
    -ΚΟΝΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;
    -ΜΜΜΜΜΜ ,ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ.
    -ΩΡΑΙΑ ,ΕΙΠΕ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ.
    -ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ .
    -ΑΑΑΑ ! ΩΡΑΙΑ !ΣΤΙΣ 26/4 ΕΧΩ ΚΕΝΟ.
    -ΛΥΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ.ΚΟΝΤΕ ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΊΗΣΑ.
    ΚΡΙΘΗΚΕΣ ΕΝΟΧΟΣ .
    ΣΤΙΣ 26/4 ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.
    ΕΝΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ,ΕΡΙΞΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΒΑ ΝΕΡΟ ,ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙ.
    ΑΥΤΑ.
    ΕΤΣΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ,
    ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΦΙΜΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ,ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ
    ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΜΠΑΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ
    ΝΟΣΕΊ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ Ο ΚΛΏΝΟΣ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ...
    ΕΙΣΤΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    ΤΗΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΜΒΡΥΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΩΝ ,
    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΑΓΩΝΗ Η ΌΜΟΡΦΟΝΙΑ.
    ΝΑΥΑΡΧΕ !!!!!!
    ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή