«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Η ΚΑΜΠΑΛ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!


Το ότι τελικά είναι η χώρα του σατανά, ..μια μητροπολιτική βάση των αιμοποτών καμπαλιστών, με σκοτεινών δραστηριοτήτων βιολογικά εργαστήρια και διεθνές κέντρο ξεπλύματος χρήματος κ.ά... αυτό δεν έχει φυσικά να κάνει με τους απλούς κατοίκους της χώρας αυτής, είτε είναι δυτικόφιλοι είτε ρωσόφιλοι κλπ.

Η χώρα αυτή είναι ένα εξάμβλωμα της παραποιημένης Ιστορίας των παγκόσμιων εξουσιαστών. Όπως τα Σκόπια. Ενώ η Ουκρανία έχει μόλις 30 χρόνων Ιστορία, μάς εμφανίζουν στο βίντεο μια γυναίκα με παραδοσιακή φορεσιά. "Παραδοσιακή φορεσιά".. πού την βρήκαν..? Ρωσικές είναι οι παραδοσιακές φορεσιές της Ουκρανίας. 

H  κοπέλα ξεκινά λέγοντας 

"Για αιώνες, αυτά τα γουρούνια μάς αποκαλούσαν Μικρή Ρωσία, ποδοπατώντας τη σημαία μας". 

Μπαίνει κατευθείαν με μίσος στο ψητό. 

"Χλεύαζαν τη γλώσσα μας και δημιούργησαν μια αστεία εικόνα της Ουκρανίας, με ρέγκα, λαρδί και βουτήματα. Ήμασταν κάτω από ένα μεθυσμένο λόξιγκα και ήχους ρωσικής αρμονίας, μάς οδήγησαν στην πείνα, μάς σκότωσαν, μάς σταύρωσαν σε κόκκινους θαλάμους βασανιστηρίων και μάς έστελναν στο ψύχος των σιβηρικών κέντρων κράτησης. Σκότωναν, μέχρι που κάτι φοβερό ξύπνησε μέσα σε ένα ειρηνικό αγροτικό έθνος" 

Πω πω..! Είναι και "έθνος" δικέ μου.. 

"Κάτι ήταν ανενεργό στα βάθη των πλευρών του Δνείπερου για αιώνες. Ένας πρωταρχικός κι αρχαίος ουκρανικός θεός." 

Ω ρε μούσια που σκαρφίζονται..! 

"Και τώρα..θα θερίσουμε τη δική μας ματωμένη σοδειά!" 

Και ΟΥΠΣ..! μάς κραδαίνει μπροστά στο φακό ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ! Κομμουνιστικό να το πεις..; Ισλαμική ημισέληνο..; Το δρεπάνι του Κρόνου που έκοψε τα αχαμνά του πατέρα του..; .. Όπως κι αν το πάρεις το ίδιο είναι: Κρόνος-Σετ-Σατανάς-Κρόνιοι-Καρχηδόνιοι-Καμπαλιστές-Βρεφοφάγοι-Αιμοπότες και το λουρί της μάνας... Και κάνει ένα ΧΡΑΠΠΠ! η δικιά σου και τού κόβει το λαιμό του αλλουνού (ο οποίος δεν φέρνει και τόσο σε Ρώσο). 

"Θα πεθάνετε ΟΛΟΙ εις μνήμην των θυμάτων της Μπούτσα.." 

Μην γελάτε εσείς στα πρώτα θρανία.. Έτσι ακριβώς είναι η σωστή προφορά, αλλά οι παρουσιαστές των βοθροκάναλων της ελλαδικής γέλαγαν όταν το πρωτο-άκουσαν και αποφασίστηκε να το προφέρουν Μπούχα. 

"..Ιρπίν, Κίεβο, Χάρκοβο, Οδησσό, Μαριούπολη. Θα φονευτείτε ΟΛΟΙ! Τα πτώματά σας, σαν τα χειρότερα κουφάρια, θα σαπίσουν στα λιβάδια, στους δρόμους και στις οροσειρές. Θα τα φάνε σκύλοι κι άγρια ζώα. Οι μανάδες σας θα σάς περιμένουν στις περιοχές σας, αλλά εσείς.. εσείς σκυλογεννημένοι.. δεν θα γυρίσετε ποτέ πίσω! ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!" . 

Μπρρρ..λέμε! Πολύ μοβόρα η γκόμενα! Πολύ μοβόροι οι κρονιο-καμπαλιστές.. ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ. Αλλά και στην διαστρέβλωση, που μέχρι τώρα νόμιζα ότι τα πάνε καλά... τελικά αποδεικνύεται ότι είναι κουμπούρες. Αν αυτό το βίντεο το έφτιαξαν για να δημιουργήσουν συμπάθεια για το ουκρανικό τους "έθνος" (χαχαχα).. όπως έγινε και με τον αυστραλοπίθηκο που εμφάνισαν στο ελληνικό κυνοβούλιο, ..μάλλον τελικά θα κάνουν τον κάθε ανύποπτο Ευρωπαίο να σκιαχτεί και να αρχίσει να βλέπει διαφορετικά τούς "αμυνόμενους ουκρανούς πατριώτες" . Εκτός κι αν το βίντεο προοριζόταν εξ αρχής για εγχώρια προπαγάνδα. Όταν έχουμε νεότερες πληροφορίες θα σάς ενημερώσουμε.

 

Καλή εβδομάδα!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

  

44 σχόλια:

  1. ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΡΑΝΙΑ; Α ΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΣ ΜΛΚΙΣ!ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΗΝΑΣ ΜΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΥΠΟΚΡΙΤΗ,ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΤΑΝΟΒΛΚΣ!ΚΙΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗ 🤮 χαχα! Το ίδιο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δε μού λες.. πληρώνει καλά ο κούλης;

      Διαγραφή
    2. Ε ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΑΜΑ ΣΥΝΤΕΚΝΕ,
      ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑ-ΔΙΑ.

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΛ,ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΓΆΖΕΙΣ ΑΠΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΓΟΣΑΤΑΝΟΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙ! ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ ΒΟΙΔΑΡΟΙ. ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ.
    ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΨΈΜΑΤΑ.

    ΠΕΣΤΟ ΜΑΓΚΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝ ΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ...
      ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΛΛ.
      ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ EDITOR ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ. ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ Α Μ Ε Σ Ω Σ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ.

      ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ.. ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ Τ Ρ Ο Λ Λ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

      ΕΔΩ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΚΥΤΤΑΞΕΙ..

      Διαγραφή
    2. Γιατί αγαπητέ Κώστα να πάει σε γιατρό; Αφού έχει ανίατη ασθένεια αυτής να δεις πως λέγεται,πως λέγεται... Α ναι μαλακινση άνω και κάτω εγκεφάλου!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΙΑ //
    ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΓΑΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ //
    ΜΟΝΟ ΧΑΖΑ ΣΥΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΑ (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΕΛΑΔΑ) //
    Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΗΡΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΑΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ (στον Β’ πολεμο) //
    Χθες ΜΟΝΟ 3 ΣΤΟΥΣ 10 ΓΑΛΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΕ ΠΗΓΑΝ ΚΕ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΕΤΣΙ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΑ //
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ) ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΕΛΑΔΑ ΚΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΜΈΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΉ. Η ΓΑΛΛΊΑ ΣΤΑΘΕΡΆ ΣΤΑ ΔΌΝΤΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΏΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΑΝ ΓΊΝΟΝΤΑΝ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟ ΊΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΌΤΑΝ. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ, ΘΑ ΞΑΝΆ ΈΒΓΑΖΑΝ ΚΟΎΛΗ, ΤΣΙΠΡΑ Ή ΑΝΔΡΟΥΛΆΚΗ Ή ΚΟΚΤΑΙΗΛ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΊ, ΑΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΆΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.

      ΑΓΑΠΗΤΈ ΔΕΠ,
      Η ΓΑΛΛΊΑ ΈΠΕΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΆΔΑ ΓΙΑΤΊ ΒΡΈΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ. Ο ΧΙΤΛΕΡ, ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΊΑΣ, ΕΊΧΕ ΣΤΕΊΛΕΙ ΤΗΛΕΓΡΆΦΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΎΝ ΚΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΕΊ.

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
  4. Οι καμπαλιστες χαζαροι, εχουν καταφερει ΠΟΛΥ καλα να ποτισουν αυτο το μειγμα πρωην αυστρο-ουγγρικου προτεσταντικου/ουνικου αμαλγαμα απο χαλασμενους σλαυους απο πολωνους απο σκανδιναβους & γερμανους με ψευτικη ταυτοτητα κι ψευτικη/μεταλαγμενη ιστορια. Σημα κατατεθεν για την χαζαρικη φυλη τετοιες κοινωνικες μηχανικες (Social Engineering).

    Η δυτικη τεως ουκρανια μοιαζει περισσοτερο με την βαιμαρη στον τομεα διαβρωσης και χαλιναγωγησης της κοινωνιας, βεβαια μειον το κουμουνιστικο στοιχειο.

    Τυχαιο που το καθεστως του Κιεβου ανανγνωρισε ΜΟΝΟ ως εθνικες μειονοτητες την ταρταρικη/τουρανικη & την χαζαρικη;;;;;

    Η Ελληνικη με την Ρωσσικη κοινοτητα, η μια αρχαια απο το 7ο αιωνα π.χ. και η αλλη απο τον 6ο αιωνα μετα Χριστο !!




    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιχαλης Σκορπιος11 Απριλίου, 2022 08:24

    Καλημερα Κωστη σε ματιασε ο τουλουμπας που σουπε οτι θα στην πεσουν αμα σε παρουν γραμμη Τι στο καλο σαββατογενημενος ειναι η μαντης?καλη εβδομαδα Κωστα εγω παντως ειμαι με εσενα ΑΓΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, σε αυτό δεν φταίει ο Τουλουμπας. Κρατάνε πάνω από χρόνο οι μαζικές επιθέσεις διαφόρων τρολλ, όπως και πρακτόρων που μού υπενθυμίζουν "λίγος καιρός σού έμεινε φασίστα", "κοιμήσου ήσυχος κ θα δεις τί έχεις να πάθεις" και άλλα πολύ αγαπησιάρικα 😊

      Διαγραφή
    2. Βλεπεις οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο ...... χεχεχε


      eksothen

      Διαγραφή
    3. Κι εσύ Κωστή να τους απαντάς "...στην Μπούτσα αδερφές μου! Στην Μπούτσα!"
      Αφού γουστάρουν την ... Καβάλα

      Διαγραφή
  6. Πολύ φόβο βλέπω, από το βίντεο αυτό, να διακατέχει τους Ουκρανούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ουκρανοι harry.
      ΑΛΛΟ ειναι.
      Το πουτανακι στο βιντεο εκτος του οτι ειναι καργα μαστουρωμενο εχει και προφορα hebrew.
      Δεν το ακουτε;
      Το Χολλυγουντ ειναι γεματο απο κομπαρσους τριτης και τεταρτης κατηγοριας.....

      Διαγραφή
  7. ΚΥΠΡΟΣ ΥΠΕΡ ΡΩΣΙΑΣ.
    https://twitter.com/klimhs13/status/1513244748777205760?cxt=HHwWgMC50ZuFkIAqAAAA

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε ρε κάτι πλάκες !!!

    "ΤΩΡΑ, ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ"

    https://twitter.com/klimhs13/status/1513256578971054091?cxt=HHwWlsC9uem1lYAqAAAA

    Ρε λές να τους έχει "δανείσει" ο DJT το σύστημα καταγραφής ψηφοδελτίων ;
    Ρε λές να μπλέκεται πάλι η Ιταλία και για αυτό να έχουν εκεί τον Ντράγκι ;
    Ρε λές να βγάλουν τις δύο νοθείες ΜΑΖΙ στη φόρα ;
    Ρε λές ;

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο αφορά το παραπάνω βίντεο, ένα έχω να πώ : ΔΕΝ μπορεί βρε παιδιά, επίτηδες το κάνουν !!!

    Κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ τον κόσμο για το τι συμβαίνει και ο περισσότερος κόσμος κοιμάται ακόμα ύπνο βαθύ. Τι άλλο πρέπει να κάνουν, δηλαδή, για να καταλάβουμε ποιός είναι ποιός ;

    Τελικά, όσο περνάει ο καιρός, τόσο εκπλήσσομαι με το βαθμό ύπνωσης και υποταγής των ανθρώπων. Είναι κρίμα, αλλά απο ένα σημείο και μετά ΔΕΝ θα περιμένουμε άλλους !!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Διός Κούρε το HYPNOSEDON το έχουν πάρει με την χούφτα κι έχουν πέσει σε κώμα. Μη αναστρέψιμη η κατάσταση τους. Περιμένουμε την φυσική επιλογή να ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι...

      Διαγραφή
  10. https://www.facebook.com/100010599671279/videos/718392972860468
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ``ΔΡΕΠΑΝΟΦΟΡΩΝ'' ΕΤΟΙΜΩΝ ΝΑ ΟΡΜΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μοιάζει και σαν κορονοϊος αυτό που φοράει στο κεφάλι της η κυρία με τον επιχείλιο ερπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΥΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ //
    Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΜΠΟΥΤΣΑ ΚΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ //
    ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΣΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ εκανε με κροκοδιλια δακρυα στα ματια, η Γερμανο-Εβραια Ουρσουλα φον Μιζεν (μαζι με το ερμαφροδιτο Αγγλο-σαξονικο πραμα), για να εκφρασουν τον αποτροπιασμο της προς τον Εβραιο καραγκιοζη Ζελε //
    Ομως κανενας χτικιαρης μιζαδορος πολιτικος δεν εκανε τον κοπο να επισκεφτει ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΤΟ ΑΒΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ κλπ. Διοτι εκει δεν υπηρχαν Εβραιοι //
    ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ //
    Μεχρι τωρα η ψυχανωμαλη γιαγιακα Ευρωπη νιαζονταν μοναχα πως θα καταστρεψει τους λαους της, καθως κε για τα ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΕ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟ-ΛΕΣΒΙΟ-ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΩΝ-ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ // Αλωστε ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ //
    Το μοναδικο ενδιαφερουν τους ηταν το ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΚΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΕ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο., ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΕ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΚΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΝΑΤΟ //
    ΕΥΡΩΠΗ. ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ? ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΗΚΟΥ ΕΚΓΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ //
    ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΠΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥΣ «ΑΝΤΡΕΣ» ΚΕ ΤΙΣ ΜΙΣΟΤΡΕΛΑΜΕΝΕΣ «ΓΥΝΑΙΚΕΣ» ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΙΑΖΟΝΤΕ ΙΝΕ ΑΝ ΙΝΕ ΣΗΚΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ //
    ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΜΠΟΡΝΤΕΛΑ //
    ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΥΡΩ-ΚΩΛΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑ ΕΠΌΜΕΝΑ ΣΧΌΛΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΆΝΑ ΠΑΠΑΚΙ (@) ΣΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ.. ΘΑ ΣΟΥ ΒΆΛΩ ΠΙΠΈΡΙ ΣΤΗ ΓΛΏΣΣΑ!

      Διαγραφή
    2. !!!!!!!👍👍👍😂
      Σ.Χ.

      Διαγραφή
    3. ...Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΜΠ@@ΤΣΑ ΚΕ Η ΡΩΣΙΚΗ Π@@ΤΣΑ!..
      μεγάλε ΔΕΠ έγραψες, μου λύθηκε το άντερο !!!

      Διαγραφή
    4. ΔΕΠ, ΕΙΣΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
      ΠΟΛΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.
      ΑΦΘΟΡΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.
      ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΑΡΑ ΣΟΥ.
      ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΟΥΛΑ ΑΦΘΟΡΜΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ.

      Διαγραφή
  13. Κάτω από τη βιομηχανική ζώνη Azovstal, που ανήκει στον ολιγάρχη Rinat Akhmetov, που φέρεται να είναι νόθος γιος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Κούτσμα, υπάρχουν 24 χιλιόμετρα τούνελ σε βάθος έως και 30 μέτρων. Εκεί υπάρχει επίσης μια μυστική εγκατάσταση του ΝΑΤΟ PIT-404- και ένα μυστικό βιο-εργαστήριο του ΝΑΤΟ με βιολογικά όπλα. Στις εγκαταστάσεις του PIT-404, οι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ είναι αποκλεισμένοι. Οι σήραγγες είναι εξοπλισμένες με σύστημα αποθήκης με θωράκιση. Μέσα βρίσκονται περίπου 240 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ και της Γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων, καθώς και προσωπικό του βιοεργαστηρίου. Οι φρουροί τους, που χρηματοδοτούνται από τον Αχμέτοφ, ανέρχονται σε 3.000 άτομα.

    Το βιοεργαστήριο στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη στις λεγόμενες εγκαταστάσεις PIT-404 κατασκευάστηκε και λειτουργεί από τη Metabiota, η οποία συνδέεται με τους Hunter Biden, Rinat Akhmetov και Vladimir Zelensky. Στα εργαστήρια αυτής της εγκατάστασης πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για τη δημιουργία βιοόπλων. Χιλιάδες κάτοικοι της Μαριούπολης έγιναν «ινδικά χοιρίδια» σε αυτά τα τρομερά πειράματα. Και σε αυτά τα απάνθρωπα πειράματα συμμετείχαν κυρίως δυτικοί «ειδικοί». Οι Γάλλοι αξιωματικοί των πληροφοριών και των ειδικών επιχειρήσεων δεν κατάφεραν να βγάλουν τους συναδέλφους τους από τη Μαριούπολη. Γι’ αυτό ο Μακρόν τηλεφωνούσε τόσο συχνά στο Κρεμλίνο και ζητούσε «ανθρωπιστικούς διαδρόμους». Ορισμένοι Γάλλοι αξιωματικοί των πληροφοριών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης.

    Ο επικεφαλής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών, Eric Vido, απολύθηκε στις 31 Μαρτίου 2022 για τις αποτυχίες της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών στον πόλεμο στην Ουκρανία. Αξιωματικοί από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Σουηδία, την Πολωνία και την Ελλάδα είναι πλέον αποκλεισμένοι στα μπουντρούμια του Azovstal. ( ας διαψευσθεί ότι υπάρχουν ΄Ελληνες αξιωματικοί. Αυτά λένε οι πληροφορίες)


    Ο Αμερικανός υποστράτηγος Roger Cloutier, ο οποίος αιχμαλωτίστηκε πρόσφατα από τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή της DPR από ελικόπτερο που καταρρίφθηκε, είχε εντοπιστεί από την κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου και τη Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών στη Μαριούπολη με βάση τα αποτελέσματα της εξωτερικής επιτήρησής του που βασίστηκαν στα αποτελέσματα της παρακολούθησης της ερωμένης του που ήταν στη Σμύρνη Τουρκίας .Μια πολίτης της Ουκρανίας, γνωστή στις μυστικές υπηρεσίες ως Klute, συνόδευε πάντα τον στρατηγό ως σύζυγος επί του πεδίου, έμπιστη και μεταφράστρια. Μόλις ελήφθη η πληροφορία ότι αυτή η κυρία έφτασε στη Μαριούπολη, η Ρωσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση και απέκλεισε την πόλη.

    https://dimpenews.com/2022/04/10/στη-μαριούπολη-κάτω-από-το-azovstal-υπάρχει-μ/


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ...;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΊΛΙΟΣ ΕΡΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΑΙΜΑ! ΠΑΙΔΙΏΝ!!! ΕΤΣΙ ΤΟΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρ.Καντίροφ: «Μόλις απελευθερώσουμε το Ντονμπάς θα πάρουμε και το Κίεβο και την υπόλοιπη Ουκρανία» - Ο Τσετσένος ηγέτης υποστηρίζει ότι στόχος της Ρωσίας είναι η κατάληψη όλης της Ουκρανίας

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/oukrania-o-igetis-tis-tsetsenias-epimenei-pos-oi-dynameis-tis-rosias-tha-paroun-to-kievo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έτσι και κάνει πως πέφτει στα χέρια Ρωσσων η Τσετσένων αυτή η γκόμενα, ε ρε γλέντια!!!

    Καλησπέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νομίζω ότι καθόμαστε ακόμα,γιατί έχει λεφτά και μάσαμπούκα.Άμα θα κοπούν κι αυτά τότε θα ξεσηκωθούμε. Αλλά φοβάμαι ότι θα είναι πολύ μα πολύ αργά.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Circus? ΤΟ ΚΡΕΜΛΊΝΟ ΚΕΡΔΕΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΎ.... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

    Putin May Collect $321 Billion Windfall If Oil and Gas Keep Flowing
    Goldman, IIF expect record current-account surplus for Russia
    Embargo on energy exports can tip economy into deeper crisis

    https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-04-01/putin-may-collect-321-billion-windfall-if-oil-gas-keep-flowing

    , the US increased crude oil supplies from Russia by 43 percent, or 100,000 barrels per day, over the past week,

    https://strangesounds.org/2022/04/is-the-us-still-buying-russian-oil-this-is-what-india-and-china-report.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στη Μαριούπολη κάτω από το Azovstal υπάρχει μυστική έδρα του ΝΑΤΟ PIT-404- και ένα μυστικό βιο-εργαστήριο του με βιολογικά όπλα. Έχουν παγιδευθεί 240 ξένοι…

    https://www.triklopodia.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-azovstal-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BC/

    Υπoγειο βιoλoγικo εργαστnριο στην Mαριoυπoλη που εxoυν απoκλειστεi Nατoικoi, θα εκαvε τους κατoiκους ιvδικα xoιρiδια;
    Ολα ειναι πιθανα αφου εμπλεκονται οι φονιαδες των λαων...
    Στα εργαστήρια της εγκατάστασης PIT-404, πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για τη δημιουργία βιολογικών όπλων. Και, με τη σειρά τους, οι κάτοικοι της Μαριούπολης θα μπορούσαν να είναι (και πιθανότατα έγιναν) "ινδικά χοιρίδια" σε αυτές τις δοκιμές.

    ΚΤΙΡΙΟ PIT-404:ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΤΩ ΤΗΣ
    MARIUPOLJE DUGACKA ΩΣ 24 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ;

    https://www.youtube.com/watch?v=aG0yzF5MeBY

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Αγγελικούλα μου, κύττα κι αυτό:
      https://kanenazori.com/2022/04/13/ekswghini_apokalypsi/

      Διαγραφή
  20. Η Ουκρανία ζήτησε από την Τουρκία εάν τα drones μπορούσαν να ψεκάσουν 20 λίτρα αεροζόλ και να πετάξουν πάνω από 300 χλμ.
    «Οι Μπαϊρακτάρ έπρεπε να προσαρμοστούν για να ψεκάζουν δηλητηριώδεις ουσίες σε εχθρικό έδαφος».

    Δείτε τα έγγραφα ΕΔΩ:

    https://twitter.com/Danielkalombo/status/1514202958665244678?cxt=HHwWjICz0a_kw4MqAAAA


    KAΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. Ήταν ο Μπιλ Γκέιτς κορίτσι ?????????
    Ποιος είναι πραγματικά ο Bill Gates???????

    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ewOqWQQVhxU&feature=share

    https://twitter.com/karkatim7/status/1356182769655812098

    --------------

    Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΠΑΘΗΣ

    https://rumble.com/v10mt83-61530483.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://ermionh.blogspot.com/2022/04/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το δρεπάνι ήταν το σύμβολο του Κρόνου και το σφυρί το όπλο των Μακκαβαίων με το οποίο σκότωναν του Έλληνες ύπουλα. Έτσι έφτιαξαν το σφυροδρέπανο. Τους Μακκαβαίους φονιάδες τους τιμά ως αγίους η Ελληνική .Ορθόδοξη Εκκλησία. ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. Οι ίδιοι δεν τιμούν τον Ανύπαρκτο Μωυσή ούτε τον δήθεν Βασιλέα τους Δαϋίδ ..αλλά την Χανουκά των Μακκαβαίων επί 7 ημέρες και την εξόντωση του Μακεδόνα πρωθυπουργού του Ξέρξη Αμάν γιορτάζοντας το Πουρίμ Παντού υπάρχει η λέξη Μακάμπυ. και παντού το σήμα του δρεπανιού, σε μάρκες αθλητικών ρούχων π.χ. Nike, ηλεκτρικές συσκευές σε αυτοκίνητα κι όπου αλλού μπορεί κανείς να σκεφτεί. Στις εκβολές του Δνείπερου αποκεφάλισαν τον ηττημένο από τον Τσιμισκή, πατέρα του Βλαδίμηρου του Μεγάλου τον Σβιετοσλάβο γυιό της Όλγας και έκαναν το κρανίο του Κούπα για κρασί Στο σημείο του θανάτου του υπάρχει επιτύμβια στήλη. Για το λόγο αυτό αναφέρεται στον Δνείπερο και ίσως να έχουν στο νου την ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή