«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Η ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΜΙΑΣ ΑΚΟΡΕΣΤΗΣ ΔΥΣΤΟΠΙΑΣ

Εν μέσω της παρουσίασης του πολέμου τους που πλέον μπορεί να αρχίσει να θεωρείται μια νέα κανονικότητα μαζί φυσικά και με τις αυξανόμενες αρνητικές συνέπειες σε κάθε επίπεδο ζωής του μέσου ανθρώπου, κάτι περίεργο συμβαίνει στην Κίνα. Ξαφνικά, όπως και 2 χρόνια πριν, στη Σαγκάη αυτή τη φορά μαθαίνουμε πως υπάρχει πολύ αυστηρό λοκντάουν. Όμως αναβαθμισμένο καθώς φαίνεται πως μπορούν να φτάσουν σε σημείο να απομονώσουν ακόμα και τα παιδιά από τους γονείς ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στις διανομές τροφίμων σε σημείο που πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε απόγνωση δημιουργώντας σκηνές τρομακτικού πανικού.

Την ίδια ώρα η Ελλάδα παραμένει ένα κλωτσοσκούφι έχοντας από τη μια να εμφανίζεται έστω και σε βίντεο στο υποτιθέμενο κοινοβούλιο ένας αρχάνθρωπος παρουσιαζόμενος για Έλληνας, από την άλλη να παρουσιάζεται από τον Κούλη για ελληνάρας κιόλας ο Άλμπερτ Μπουρλά που έκανε την παρουσίαση του βιβλίου του και μετέδωσε το μήνυμα πως πλέον το κουτί της Πανδώρας δηλαδή η γονιδιακή επεξεργασία των ανθρώπων έχει ανοίξει για τα καλά καθώς έχουν σκοπό να δημιουργήσουν μπόλια αυτής της τεχνολογικής κατηγορίας για διάφορες ασθένειες, μεταξύ άλλων και για τον καρκίνο. Βέβαια ωστόσο δεν θα ξεμείνουμε από πανδημίες καθώς ο πρώην διευθυντής του CDC μας ενημέρωσε πως ο κοροϊδοϊός ήταν κάτι σαν ζέσταμα, επειδή η μεγάλη πανδημία δεν έχει έρθει ακόμα και αυτή θα είναι η γρίπη των πτηνών από την οποία στις ΗΠΑ έχουν πεθάνει ήδη γύρω στα 20 εκατομμύρια πτηνά.

Κι όσο περνά ο καιρός δυστυχώς όλο και περισσότερους ξαφνικούς θανάτους και παρενέργειες σχετικά νέων ανθρώπων ακούμε κάτι που ισχύει και με ό,τι δείχνουν όσα επίσημα στοιχεία μας επέτρεψαν να έχουμε. Προσπαθώντας να αυξήσουν λοιπόν τη σκόνη της σύγχυσης μιλούν ακόμα περισσότερο για τον long covid που όλως τυχαίως έχει όλα τα πιο βασικά χαρακτηριστικά των παρενεργειών με αποτέλεσμα ο κάθε άνθρωπος να προσπαθεί να βρεί τι του συμβαίνει και με τίποτα να μην μπορεί να βγάλει άκρη. Την ίδια στιγμή που έχουν γεμίσει τόσο τους ουρανούς με γραμμές όσο και την ατμόσφαιρα με θολότητα προσπαθώντας με χημικούς αεροψεκασμούς να επηρεάσουν τη ζωή μας αλλά και να αποτρέψουν τις ευεργετικές ακτίνες του ήλιου να φτάσουν στους ανθρώπους.

Όλα αυτά με σκοπό αφενός μεν να γκρεμιστούν τα πάντα για να φτιαχτούν στη θέση τους αυτά της νέας πραγματικότητας αφετέρου δε να φέρουν τους ανθρώπους σε επαρκή απόγνωση ούτως ώστε να δεχθούν την ιδανική υποδούλωση που ονειρεύονται με τον έλεγχο του σώματος του, του μυαλού του και του ίδιου του γονιδιώματος του. Παρά το μέγεθος της ματαιοδοξίας του εχθρού όμως, ως πνευματικά όντα στην πραγματικότητα είμαστε πραγματικά ισχυροί καθώς την ελευθερία της ψυχής δεν μπορεί να μας την πάρει κανείς άλλος παρα μόνο είτε ο Πατέρας που μας την έδωσε εξ’αρχής είτε ο ίδιος μας ο εαυτός.

Άγγελος Καραγεώργος 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

7 σχόλια:

  1. https://warnews247.gr/afto-einai-to-neo-panischyro-nomisma-rosias-kinas-psifiako-syndedemeno-me-agatha-poies-chores-entassontai-egkataleipoun-to-dolario/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://iliarihto.blogspot.com/2022/04/blog-post_97.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ //
    Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 2019 ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΕ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ //
    Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Νεα Δολοφονια, το 2021 ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ //
    ΤΟΣΟ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ //
    Συμπατριωτες, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΚΕ ΤΙΜΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΕ ΤΙΜΙΟΥΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΚΕ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΑ [ΧΩΡΟΣ] ΑΕ ΜΕ ΑΦΜ.
      Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΩΠΕΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΑ.
      ΕΠΙΣΗΣ...
      ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΙΝ 70 ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΤΟ 1952 ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΣΑΘΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΣΗ.
      Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ``Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.''
      ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΑΥΛΟ. ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ-ΠΑΛΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ-ΥΠΑΚΟΥΕ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ.
      -ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ....
      ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER, ΠΟΥ ΤΙΣ 31/12/2010 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΛΗΞΗ ΤΩΝ 70 ΧΡΟΝΩΝ, ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΝ ΓΑΠ-ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΡΙΖΟ.
      Υ.Γ. Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΓΙΝΕ-ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ-ΠΡΙΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΤΟ ``ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ΄΄ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑΡΑΧΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ.
      ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ``ΜΠΑΤΣΗΣ΄΄ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Να δώσουμε, φίλε μου, τη συνέντευξη Σοφιανόπουλου, να μάθει ο κόσμος, ιδιαίτερα οι νεώτεροι.

      ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!
      https://www.youtube.com/watch?v=9qRIyoiYlYs&t=2324s&ab_channel=%CE%95%CE%9D%CE%9D%CE%95%CE%91-WEBTV

      Διαγραφή
    3. Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, που μας έβαλαν στα μνημόνια, είναι για να υφαρπάσσουν τα κάτι περισσότερο από πλούσια κοιτάσματα της χώρας, δίνοντας μας σε αντάλλαγμα ψίχουλα.
      Ο τίμιος και αξιόλογος καθηγητής Γεωλογίας Φώσκολος έχει πει χαρακτηριστικά, ότι αν η Ελλάδα εκμεταλλευόταν τα πλούσια κοιτάσματά της, τότε όλοι οι Έλληνες "θα έτρωγαν με χρυσά κουτάλια".

      Διαγραφή
  4. Μαλον "Η ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΜΙΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή