«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Το βίντεο που αποκαλύπτει ΦΡΙΚΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και πρέπει να δουν ΟΛΟΙ!!! Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ – ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!! Κήρυξαν σ’ολάκερη την ανθρωπότητα στον πλανήτη, ανηλεή πόλεμο...Μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, με ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, στην κυριολεξία. Ένα ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΒΡΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΜΒ0ΛΙΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΚΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

 

ΕΚΤΕΝΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΔΩ.

 

ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑΣ ΒΑΣΟΥΛΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.

 

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΗΜΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΑΠΛΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ! ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΦΑΙΡΑ! ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ/ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ! 



17 σχόλια:

  1. ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΌΠΗ ΑΓΑΠΗΜΈΝΕΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΉ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΙ ΑΠΌ ΤΟΝ NIOLAND
    Το βίντεο είναι αποκαλυπτικότατο.

    Όποιος καπνίζει,άς ανάψει ένα ΤΣΙΓΑΡΆΚΙ στην υγειά του.
    Πάντα με μέτρο.

    Αυτό με τη νικοτίνη,το είχαν πει (ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΜΜΕ) στις αρχές,αλλά μετά το ΕΞΑΦΆΝΙΣΑΝ .
    ΤΟ ΈΧΩ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΞΑΝΆ ΣΕ ΣΧΌΛΙΟ.
    Εξ' ού και οι απογορευσεις και ο αντικαπνιστικος νόμος.....
    Από τότε σιγά σιγά έστρωναν το χάλι(για το καλό μας)

    Ενώστε το ΠΑΖΛ.


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ //
    ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΣΩΜΟΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΧΟΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΝΑΖΙΣΤΗ ΣΦΑΓΕΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ //
    Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΖΕΛΕΣ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ ΚΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ //
    Εν τω μεταξυ, με χαρες, λουλουδια κε τραγουδια υποδεχοντε τους Ρωσους οι κατοικοι της Ανατολικης Ουκρανιας.
    «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΗΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ» //
    Ο Μεγας Βλαδιμηρος ανακοινωσε την ΔΟΚΙΜΗ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ στραμενους προς την σαπια εβραιοκινητη Αμερικη του ορθιου πτωματος Μπιντε. Οταν φτανει στο Διαστημα θα εκτοξευει 12 πυρηνικες κεφαλες. Σε 30 λεπτα καθαριζει την Ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωσια κ κινα εναντιων σατανικης δυσης..α ρε οεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερπετικό DNA δίνουν μέσω εμβολίων εμείς που δεν κάναμε τα εμβόλια πως κολλήσαμε κορονοιό λοιπόν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος το είπε ότι κολλήσατε
      κολ@ιο?????
      'Ενα κοροϊδοΤεστ???????


      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹



      Διαγραφή
  5. Και επίσης σκοτώνουν τον κορονοιό με δηλητήριο φιδιού ? https://www.iefimerida.gr/ygeia/koronoios-dilitirio-fidioy-brazilia-mahi-kata-covid-19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντίδοτο! Αυτό επιβεβαιώνει το βίντεο.

      Διαγραφή
    2. Αν κατάλαβα καλά, γιατί είδα ολόκληρο το βίντεο, αντίδοτο είπε ο γιατρός ότι είναι, τα μονοκλωνικα αντισώματα, η υδροξυχλωρικινη, ιβερμεκτινη κλπ δηλ.ολα αυτά που αποφεύγουν να δώσουν σαν θεραπεία.Η μάσκα είναι άχρηστη. Πώς διεσπειραν τον covid-divοc είναι ένα θέμα. Με αεροψεκασμους..ή πώς; Σ'αυτό δεν αναφέρθηκε ο γιατρός.

      Διαγραφή
  6. Εμείς που δεν κάναμε εμβόλιο λοιπόν πως νοσήσαμε ? Και πως μας προστατεύουν οι μάσκες αν το εμβόλιο είναι δηλητήριο το οποίο έχουν αυτοί που εμβολιάστηκαν και μόνον αυτοί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νοσήσατε από απλά κρυολογήματα, πνευμονίες και κοινές γρίπες (κορωνοϊοί λέγονταν ανέκαθεν κι αυτές), που οι απατεώνες του ιατρικού συστήματος τα ονόμασαν όλα "γιόκα19". Γι αυτό 'εξαφανίστηκαν' οι γρίπες επί 2 χρόνια..
      Οι μάσκες δεν προστατεύουν από τίποτα, παρά κόβουν μόνο ΛΙΓΟ την εύκολη είσοδο των ιών, όταν βρίσκεστε στα νοσοκομεία και μέσα στα ασανσέρ.

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ,ΟΧΙ ΙΟΥΣ.
      ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ,ΚΟΛΗΣΑΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΦΡΙΑ .
      Η ,ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΟΝΟ ΙΟ ΚΑΙ ΤΕΖΑΡΕΙΣ ,Η, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ.
      ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ .
      ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ,ΜΕΧΡΙ ΝΕΚΡΑ ΕΜΒΡΥΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ .
      ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙΣ ,
      ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ
      ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ .
      Η ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ .
      ΦΙΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ .
      ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΗΠΑΡ .
      ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ,ΠΕΡΙΚΑΡΔΙΤΙΔΕΣ ,ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΕΣ ,ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΕΣ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  7. Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ Βασούλα, πάντα στην πρώτη γραμμή. Της χρωστάμε ΠΟΛΛΑ.

    Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να λέμε και να ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια για το θέμα του γιόκα. Όποιος άκουσε, άκουσε. Είμαστε στα προεόρτια της αρχής του τέλους. Όποιος θέλει θα ακολουθήσει.

    Όσο αφορά τα ερπετά, σσσσστττ μη λέτε τέτοια πράγματα και ξυπνήσετε όσους βλέπουν εισαγγελάτο, πορδοσάλτε μορτάλε και ψηφίζουν τα ίδια κόμματα εδώ και δεκαετίες.

    Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Ό,τι ερπετό κυκλοφορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στη Γαία, είτε είναι Δρακονειανός, είτε είναι Σαυροειδής, είτε είναι Οφίτης, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ. Για αυτό και έχουν ξεσαλώσει και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ και τρέχουν αριστερά δεξιά σαν ποντίκια σε βυθιζόμενο πλοίο. Αυτό γίνεται αντιληπτό σε εμάς τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (που σαν είδος είμαστε ΑΝΩΤΕΡΟΙ) με τη μορφή του πολέμου, των αντιπαραθέσεων, των (κούφιων) απειλών για πυρηνικά κλπ κλπ. Έχουν, δε, τρελλαθεί στο ψέκασμα, μπάς και προλάβουν να "σιάξουν" το περιβάλλον και να εμφανιστούν πλέον ανοικτά, αλλά....δεν !!! Όσο και να ψεκάσουν, το περιβάλλον ΔΕΝ θα γίνει ποτέ φιλικό για αυτούς, διότι το ηλιακό μας σύστημα ΗΔΗ "πλέει" σε θάλασσα ΦΩΤΟΝΙΩΝ και τα ερπετά ΔΕΝ αντέχουν αυτές τις ενέργειες.

    ΜΗΝ ανησυχείτε Αδέλφια ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ό,τι και να παρακολουθείτε στους "δέκτες" σας, γράψτε το εκεί που δεν πιάνει μελάνι και ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΤΕ. Μην πέφτετε στην παγίδα του Mind Control. Το σχέδιο είναι Θεϊκό.

    TRUST THE FUCKING PLAN.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Focus 8-11 Στέφανος Δαμιανίδης 26/4/22 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    AKOYΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1:03:20 TON ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΖEΡΒΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=56-cBzgDpBQ

    =========
    Τους προβληματισμούς του αναφορικά με τη νέα μορφή ηπατίτιδας έθεσε ο λοιμωξιολόγος παιδίατρος, Ιωάννης Καβαλιώτης μιλώντας στον FOCUS FM και στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη.

    https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%B9%CF%89%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82-270422/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο με πεπτίδια δηλητηρίου φιδιών σε λήψεις Bioweapon

    https://rumble.com/v11zh8o-first-pictures-and-videos-of-snake-venom-peptides-in-bioweapon-shots.html

    Η Dr. Jane Ruby αποκαλύπτει τη δουλειά του Νοτιοαφρικανού ειδικού μικροσκοπίου και φυσιοπαθή, Δρ Zandre Botha, συνδέοντας γεγονότα και αποκαλύπτοντας τα στοιχεία που υποστηρίζουν τα πρωτεϊνικά οργανοειδή δηλητήριο φιδιών ή… την ανάπτυξη συνθετικών υποστρωμάτων που παράγονται να διατηρήσει την τοξική δραστηριότητα του δηλητηρίου των φιδιών και τα εξετάζει όλα με τον Δρ. Bryan Ardis, ο οποίος πρόσφατα κάλεσε την προσοχή του κόσμου σε αυτή τη διαβολική βάση για την απάτη του Covid ΚΑΙ τις θανατηφόρες βολές με βιολογικά όπλα.


    KAΛHMEΡA ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Η ΑΓΕΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή