«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

TO "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" EΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

 

ΝΑ ΤΑΑΑΑ... ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΠΑΜΑ-ΜΠΑΪΝΤΕΝ (Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΚΑΙ "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ TWITTER ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ! ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ.. ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ.... Α, ΝΑΙ.. ΤΗΝ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ" ΚΑΙ ΤΟ "ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (Ministry of Truth, ή Minitrue) ΣΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ "1984" ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΟΡΓΟΥΕΛ!

Το «Υπουργείο της Αλήθειας» στο "1984", αποτελούσε σκέλος της προπαγάνδας του καθεστώτος, με αποστολή τον έλεγχο όλων των πληροφοριών: ειδήσεις, ψυχαγωγία, εκπαίδευση και καλές τέχνες. Ο τραγικός πρωταγωνιστής του μυθιστορήματος "διόρθωνε" ιστορικά βιβλία και άρθρα εφημερίδων για να τα «συμμορφώνει» με τις πρόσφατες δηλώσεις του Big Brother, έτσι ώστε ό,τι λέει το κόμμα να είναι «αλήθεια».

 

The Ministry of Truth Is Real

της Sarah Lee

 

Τα πράγματα έγιναν πολύ περίεργα, πολύ γρήγορα, μετά το δοκιμαστικό μπαλόνι του Elon Musk για την αγορά του Twitter, μια συμφωνία που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, προς μεγάλη απογοήτευση της προοδευτικής τάξης των ομιλητών που ήταν σούπερ ντούπερ σίγουροι ότι το ιδιοφυές αγόρι της Tesla και της SpaceX έκανε πλάκα.

Το καημένο το NPR, για παράδειγμα, που αναγκάστηκε να αθροίσει τί μπορεί να κάνει πραγματικά ο Musk με το νέο του παιχνίδι (και, για να είμαστε δίκαιοι, τράβηξαν από τις δικές του δημόσιες δηλώσεις), χαρακτηρίζει την πώληση ως εξής:

"[Ο] πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει μια τάση για θεατρινισμούς και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά πρόκειται να αποκτήσει τη δύναμη να αναδιαμορφώσει τον λόγο σε ένα κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 200 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα".

Δεν το χειρίζονται πολύ καλά.

Ως εκ τούτου, η νέα ομοσπονδιακή επιτροπή αλήθειας, που σας παρουσιάζεται με την ευγενική χορηγία της Εσωτερικής Ασφάλειας,
η κυβέρνηση Μπάιντεν και οι προοδευτικοί ακτιβιστές (συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου Ομπάμα) ανέλαβαν αμέσως δράση μετά την ανακοίνωση της Δευτέρας και - κυριολεκτικά - ξεκίνησαν τη διαδικασία ορισμού της παραπληροφόρησης και την απαίτηση για τη ρύθμισή της, ώστε να διασφαλιστεί ότι ο κακός λόγος θα αντιμετωπιστεί και θα εξαλειφθεί από τον συλλογικό ασφαλή χώρο.

jason_howerton: Ξέρω ότι οι αναφορές στο "1984" είναι λίγο ξεπερασμένες, αλλά η κυβέρνηση να δημιουργήσει ένα πραγματικό Υπουργείο Αλήθειας, αυτό το βρίσκω ως μία υπερβολική κίνηση.

Ο κυνισμός, η απελπισία και η υποκρισία δεν πέρασαν απαρατήρητα.

    Ο γερουσιαστής Josh Hawley, R-Mo., κατακεραύνωσε το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για τη δημιουργία ενός λεγόμενου "Συμβουλίου Παραπληροφόρησης", το οποίο, όπως λέει, θα αστυνομεύει την ελευθερία του λόγου αντί για τα σύνορα.

    Σε επιστολή που απηύθυνε την Πέμπτη στον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας Alejandro Mayorkas, ο Hawley εξέφρασε "βαθιά ανησυχία" για την απόφαση του υπουργείου να δημιουργήσει ένα νέο "Συμβούλιο Διακυβέρνησης Παραπληροφόρησης".

    "Ομολογώ ότι στην αρχή νόμιζα ότι αυτή η ανακοίνωση ήταν σάτιρα. Σίγουρα, καμία αμερικανική διοίκηση δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ την εξουσία της κυβέρνησης για να κρίνει τον λόγο της Πρώτης Τροπολογίας των ίδιων των πολιτών της", έγραψε ο Χόλεϊ. "Δυστυχώς, έκανα λάθος. Αντί να προστατεύετε τα σύνορά μας ή την αμερικανική πατρίδα, επιλέξατε να κάνετε την αστυνόμευση του λόγου των Αμερικανών προτεραιότητά σας. Αυτό το νέο συμβούλιο είναι σίγουρα αντισυνταγματικό και θα πρέπει να διαλυθεί αμέσως".

    Ο Χόλεϊ υποστήριξε ότι ενώ οι Δημοκρατικοί για χρόνια "έλεγχαν τη δημόσια σφαίρα μέσω των συμμάχων της Μεγάλης Τεχνολογίας", η εξαγορά του Twitter από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla και της SpaceX Έλον Μασκ "έδειξε πόσο εύθραυστος είναι αυτός ο έλεγχος". Ο γερουσιαστής δήλωσε ότι μπορεί να υποτεθεί ότι ο μοναδικός σκοπός του συμβουλίου παραπληροφόρησης "θα είναι να επιστρατεύσει τη δύναμη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για να λογοκρίνει τον συντηρητικό και τον αντιφρονούντα λόγο".

Αλλά η κυβέρνηση Μπάιντεν, αδύναμη όπως είναι, απλώς έκανε τη δύσκολη δουλειά που της είχε αναθέσει ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα- ο οποίος απλώς έκανε τη δουλειά που του είχε αναθέσει η επιτροπή παραπληροφόρησης του Ινστιτούτου Aspen.

Ο Ομπάμα εκφώνησε ομιλία στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στις 21 Απριλίου, στην οποία περιέγραφε τις απειλές της παραπληροφόρησης στο διαδίκτυο και το πώς ο ανεμπόδιστος λόγος αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία (ο Μασκ είχε ήδη μπει για τα καλά στη διαδικασία να βρει πώς να πείσει το Twitter να πουλήσει μέχρι τότε, φυσικά). Και ο "πρώην" πρόεδρος ζωγράφισε μια πολύ τρομακτική εικόνα, πράγματι. Μια εικόνα που τελικά έδειχνε με το δάχτυλο προς τα πίσω "τις εταιρείες που έχουν φτάσει να κυριαρχούν στο διαδίκτυο γενικά και στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ειδικότερα".

(Πολύ περίεργο το γεγονός ότι στην παρουσίαση του Ομπάμα στο Στάνφορντ βοήθησε η Τιάνα Επς-Τζόνσον, απόφοιτος του Στάνφορντ και υπότροφος του Ιδρύματος Ομπάμα, η οποία είναι επίσης η ιδρύτρια και εκτελεστική διευθύντρια του Center for Tech and Civic Life, ενός φαινομενικά μη κομματικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έλαβε εκατοντάδες εκατομμύρια σε χρηματοδότηση από κάποιον Μαρκ Ζούκερμπεργκ για να βοηθήσει στην "οχύρωση" των εκλογών του 2020).

 

Κατά τη διάρκεια μιας ωριαίας ομιλίας, ο Ομπάμα περιέγραψε την απειλή που συνιστά για τη δημοκρατία η διαδικτυακή παραπληροφόρηση, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας deepfake που τροφοδοτείται από την τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους πιστεύει ότι μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό:

    "Αυτή είναι μια ευκαιρία, είναι μια ευκαιρία που πρέπει να χαιρετίσουμε για τις κυβερνήσεις να αναλάβουν ένα μεγάλο σημαντικό πρόβλημα και να αποδείξουν ότι η δημοκρατία και η καινοτομία μπορούν να συνυπάρξουν", δήλωσε ο Ομπάμα. 

"Για όλο και περισσότερους από εμάς, η αναζήτηση και οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι απλώς το παράθυρό μας στο διαδίκτυο. Αποτελούν την κύρια πηγή ειδήσεων και πληροφοριών", δήλωσε ο Ομπάμα. "Κανείς δεν μας λέει ότι το παράθυρο αυτό είναι θολό, υπόκειται σε αθέατες παραμορφώσεις και λεπτές χειραγωγήσεις".

    Η διάσπαση των πηγών ειδήσεων έχει επίσης κάνει όλους μας πιο επιρρεπείς σε αυτό που οι ψυχολόγοι αποκαλούν "προκατάληψη επιβεβαίωσης", είπε ο Ομπάμα. "Μέσα στις προσωπικές μας πληροφοριακές φούσκες, οι υποθέσεις μας, τα τυφλά μας σημεία, οι προκαταλήψεις μας δεν αμφισβητούνται, ενισχύονται και φυσικά, είναι πιο πιθανό να αντιδράσουμε αρνητικά σε όσους καταναλώνουν διαφορετικά γεγονότα και απόψεις - όλα αυτά βαθαίνουν τα υπάρχοντα φυλετικά, θρησκευτικά και πολιτισμικά χάσματα".

    Αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι ο εγκέφαλός μας δεν μπορεί να συμβαδίσει με τον αυξανόμενο όγκο πληροφοριών στο διαδίκτυο, υποστήριξε ο Ομπάμα. "Είναι επίσης το αποτέλεσμα πολύ συγκεκριμένων επιλογών των εταιρειών που έχουν φτάσει να κυριαρχούν στο διαδίκτυο γενικά και στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ειδικότερα".

 

Συνειδητοποιούμε λοιπόν.. ότι.. Τα γεγονότα ανταγωνίζονται τις απόψεις, τις θεωρίες συνωμοσίας και τη μυθοπλασία.
Αλλά ο Ομπάμα δεν σκέφτηκε μόνος του αυτές τις ιδέες. Ω, όχι, είχε βοήθεια από μια αξιόλογη δεξαμενή σκέψης που ονομάζεται The Aspen Institute, η οποία δημιούργησε μια επιτροπή παραπληροφόρησης το 2021 και πιθανώς ενέπνευσε τη λίστα ανάγνωσης του Ομπάμα για την "παραπληροφόρηση και τη δημοκρατία":

 AspenInstitute: Στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και των απειλών κατά της δημοκρατίας στην ψηφιακή εποχή, ο Πρόεδρος @BarackObama ονόμασε την τελική έκθεση της Επιτροπής @AspenDigital για τη Διαταραχή της Πληροφορίας ως το πρώτο από τα συνιστώμενα αναγνώσματά του.


Το οποίο μας φέρνει πίσω στο Twitter, επειδή η επιτροπή του Aspen έχει ένα μικρό, μικρό πρόβλημα. Εντάξει, αρκετά, κάπως μεγάλα προβλήματα.

    Στα μέλη της επιτροπής περιλαμβάνεται η Katie Couric, η οποία πρόσφατα παραδέχθηκε ότι επεξεργάστηκε τα σχόλια σχετικά με τις διαμαρτυρίες για τον εθνικό ύμνο από μια συνέντευξη του 2016 με τη Ruth Bader Ginsburg για να διατηρήσει τη φήμη της δικαιοσύνης στους φιλελεύθερους. Ένας άλλος επίτροπος, ο Ρασάντ Ρόμπινσον, βοήθησε να τροφοδοτηθεί η φάρσα του ηθοποιού Τζούσι Σμόλετ για το έγκλημα μίσους.

    ...

    Ο [Yoel] Roth, επικεφαλής της ακεραιότητας του ιστότοπου στο Twitter, μπλόκαρε την πρόσβαση σε ένα άρθρο της New York Post της 14ης Οκτωβρίου 2020 σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του Hunter Biden. Ο Ροθ δήλωσε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών ότι μπλόκαρε το άρθρο εν μέρει επειδή η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών τον είχε ενημερώσει ότι ξένες κυβερνήσεις θα μπορούσαν να απελευθερώσουν υλικό που είχε υποκλαπεί πριν από τις εκλογές. Δεν προέκυψαν αποδείξεις ότι ο φορητός υπολογιστής του Μπάιντεν είχε κλαπεί ή παραβιαστεί και ο ιδρυτής του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, έχει έκτοτε αναγνωρίσει ότι η εταιρεία δεν έπρεπε να είχε μπλοκάρει τους συνδέσμους προς το άρθρο.

    Η έκθεση της Επιτροπής Aspen επικρίνει το Twitter και άλλες εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για αποτυχίες στον περιορισμό της παραπληροφόρησης, αλλά δεν αναφέρει τη λογοκρισία του Twitter στο άρθρο για τον Μπάιντεν.

Και για να γίνουν τα πράγματα υπερβολικά περίεργα, συνέβη και αυτό την Πέμπτη.

Έναρξη της Διακήρυξης για το μέλλον του Διαδικτύου 



 Και ναι, η γλώσσα μιμείται τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.

Αρχίζει να φαίνεται ότι η προοδευτική πτέρυγα του Δημοκρατικού Κόμματος πίστεψε ότι επιτέλους είχε τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης σταθερά στη γραμμή τους. Και τότε ο Μασκ τους ανέτρεψε κάπως το καρότσι με τα μήλα. Ή σταμάτησε τη μετάδοση του πακέτου δεδομένων τους, όποια μεταφορά σας βολεύει.

Οπότε περιμένετε τα πράγματα να είναι περίεργα για λίγο καιρό, καθώς οι προοδευτικοί θα προσαρμόζονται. Μπορεί να υπάρξουν μερικά δάκρυα. Αλλά το φρικάρισμα είναι μάλλον ένα σημάδι των καλών πραγμάτων που έρχονται.

 

 

redstate.com

Μετάφραση: Διόδοτος

 

 

Δείτε επίσης, βίντεο στο Rumble: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! Γνωρίστε το νέο "Υπουργείο Αλήθειας" του Μπάιντεν | Louder with Crowder

 

 

30 σχόλια:

  1. https://kvathiotis.substack.com/p/1984-2022?token=eyJ1c2VyX2lkIjo4MzgzNDI5NiwicG9zdF9pZCI6NTI5MTE0OTYsIl8iOiIwZmxpRyIsImlhdCI6MTY1MTE3MjIwMiwiZXhwIjoxNjUxMTc1ODAyLCJpc3MiOiJwdWItNzg2OTQwIiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.Mb709LrVm3ui_eY3XwvGrywo2Pc7RVs1ceMr7oh0UQA&s=r

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. TA ΣTOIXEIA ΕΠΙΚΑΙΡΑ,ΟΣΟ ΠΟΤΕ....................
    ”Σιωπηλά Όπλα Ήσυχοι Πόλεμοι”: Ολόκληρο το έγγραφο μεταφρασμένο για πρώτη φορά στα ελληνικά

    https://kliktv.gr/%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%AC-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%AE%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BB/

    =====

    ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ - Ποιός κατέχει τὸν Κόσμο;
    https://www.brighteon.com/embed/b12235c7-c523-42f8-bc42-cc4411d4330e


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Γονείς Προσοχή στα παιδιά σας ...........

    Η εκπαίδευση ψυχολογικής υπακοής χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού, από την κούνια μέχρι τον τάφο. Η τεχνοκρατική ελίτ αναζητά τα παιδιά μας και χρησιμοποιεί ποικίλα ψυχολογικά εργαλεία .

    https://truthcomestolight.com/parents-beware-theyre-after-your-children/


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' αυτό το υπουργείο εργαζόταν ο Γουίνστον Σμιθ. Άλλαζε ακόμη και το παρελθόν και κατέστρεφε τα παλιά έγγραφα. Μετά ξεχνούσε κι ο ίδιος την αλήθεια.
    Όλα μου φαίνονται ότι γίνονται οργουελικά σιγά σιγά κι είναι εδώ. Κι η νέα ομιλία και όλα. Όποιος το έχει διαβάσει δεν είναι δυνατόν να μην τα βλέπει.
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΕWSPEAK, οφ κόουρς! Γι αυτό και ο συντετμημένος τίτλος Minitrue του Ministry of Truth.
      Αυτοί σίγουρα σχεδιάζουν για το μέλλον.. και τα άλλα υπουργεία του βιβλίου:
      «Υπουργείο Ειρήνης» (Ministry of Peace, ή στην γλώσσα του newspeak: Minipax),το «Υπουργείο Αφθονίας» (Ministry of Plenty, ή Miniplenty),το «Υπουργείο της Αγάπης» (Ministry of Love ή Miniluv) κ.ά.

      Καλημέρα Γιώτα μας!!!

      Διαγραφή
  5. ΜΠΑΜΙΑΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΣΕ;
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ CGI.
    ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρήκαν, λοιπόν, το "πάτημα" για την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ της οριστικής φίμωσης των ανθρώπων. Η επιτυχία των σχεδίων τους, βέβαια, ΔΕΝ είναι εξασφαλισμένη. Την αφορμή τους την έδωσε η μάσκα.

    Δυο τα τινά :

    Είτε η μάσκα ΔΕΝ είναι μάσκα, αλλά είναι το αληθινό του πρόσωπο και ως μέλος της ίδιας συμμορίας, συμπράττει μαζί τους, όσο ο κόσμος είναι ακόμα μπερδεμένος για το ποιόν του. Και ξέρουμε ήδη οτι η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει χάσει τη λογική της (απόδειξη ο γίοκας).

    Είτε η μάσκα ΕΙΝΑΙ μάσκα και παραπλανεί τη συμμορία και της βάζει τρικλοποδιές και τους χαλάει τα σχέδια, συμμαχώντας με τους ανθρώπους.

    Τείνω προς το πρώτο, με μια πολύ μικρή επιφύλαξη. Όσο εξόφθαλμη και αν είναι η προσπάθεια της συμμορίας να "πατήσει" πάνω του για να μας υποτάξει, δεν παύει να τους δίνει το έναυσμα να προχωρήσουν στα σχέδιά τους. Και η μάσκα είναι ένα "εργαλείο" τους. Το οτι είναι κοντά με τον DJT εμένα προσωπικά ΔΕΝ μου λέει τίποτε. Έχε τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς κοντύτερα.

    Τελικά, καλά μου έλεγε η γιαγιά μου για τα ονόματα των ανθρώπων και τι "λένε" για τον καθένα !!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΙΝΑ «ΤΑ ΕΒΡΑΗΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΧΑΣΑΠΟΣΚΥΛΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΡΑΤΗ».
    Κε οι σαταναδες εχουν επιτηδες το μαλακισμενο εκει, μεχρι να προκαλεσει τον τριτο πολεμο. Μετα θα το ξεκανουν. Παληα μας τεχνη κοσκινο.
    Το θεμα ινε ΠΟΤΕ τα ψυχοπαθη χασαποσκυλα θα ριξουν εναν πυρηνικο πυραυλο στην Ευρωπη, τσιριζοντας οτι τον εριξαν οι Ρωσοι. Παληα μας τεχνη κοσκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν λέγω... δεν ανοίξουμε υπουργείο. Εκτέλεσης προδοτών .
    Άσπρη μέρα δεν, βλέπουμε!!🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπό το 2011 έχω φτιάξει πλήρες καταστατικό λειτουργίας τέτοιου υπουργείου. Περιλαμβάνει ακόμα και μπόνους, επίδομα και πλασματικές (μη εκτελέσιμες αλλά πληρωτέες) υπερωρίες στους δημίους. Θα είναι η πλέον επιθυμητή οργανική θέση. 🙂

      Διαγραφή
  9. ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ , OΤΙ Ο ELON MUSK ΕIΝΑΙ Η ΠΡOΣΘΕΤΗ ΕΛΠIΔΑ ΤΟΥ ΚOΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡIΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡIΑ .

    Είναι απλά παθιασμένος ,κατευθείαν στο θέμα , φυσικό πρόσωπο, όπως το είδωλό του o Tesla και ως Νοτιοαφρικανός, (όπως η δεύτερη εθνικότητά μου), και ειδικά ένας Μπόερ ,δεν ανήκει στο βαθύ κράτος των ΗΠΑ. Εμπιστεύομαι την κρίση μου.

    Ο Elon Musk καταγγέλλει την παλιά συμπαιγνία μεταξύ μέσων ενημέρωσης και πολιτικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...........

      Ο Elon Musk: Θα αγοράσει την Coca Cola για να της ξαναβάλει κοκαΐνη

      https://twitter.com/elonmusk/status/1519480761749016577?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1519480761749016577%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.mononews.gr%2Fbusiness%2Fto-neo-tweet-tou-elon-musk-tha-agorasi-tin-coca-cola-gia-na-tis-xanavali-kokaCE90ni

      ============
      Στην Starlink Ukraine η αντιπροσωπία της SpaceX στην Ουκρανία

      https://www.capital.gr/diethni/3630494/i-starlink-ukraine-katoxurothike-stin-oukrania-os-antiprosopeia-tis-space-x

      ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  10. Μιχαλης Σκορπιος30 Απριλίου, 2022 19:39

    MOONFALL (2022) Στο xrisoi se Μας τα δειχνουν το θεμα ειναι ποιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Νο1
    https://www.facebook.com/100002122573438/videos/578269213377932/

    ============
    ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Νο2
    https://www.facebook.com/lysimaxos21/posts/5003357789779684

    ============

    Η ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    https://gab.com/Lebronsonroids/posts/108215579139979806

    ============

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ.
    https://twitter.com/mazemoore/status/1520024532219793409



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟ.
      ΚΑΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑΜΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
  12. https://gab.com/BeachMilk/posts/108215629813823874
    Το νέο χάπι για τον COVID από την Pfizer χρησιμοποιεί ριτοναβίρη...ένα φάρμακο για τον HIV... Το VAIDS είναι μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://twitter.com/orionwebtv1/status/1519796167529447425
    ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ Ο ΕΧΩΝ 18 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ 259.000 ΧΡΕΗ ΚΑΙ 136.000 ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ….ΓΙΑ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ??? ΖΗΤΩ τα κορόιδα που σας ψηφιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ..........

      Ο ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΩΝ 18 ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΤΕ;

      https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/04/o-kathe-boleutis-einai-grammenos-sto-kis-gia-na-min-plironei-ton-enfia.html


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
    2. Ο γυρολόγος
      https://www.youtube.com/watch?v=XJJH0imuM_w
      https://www.youtube.com/watch?v=FeTU3miXd2M

      Διαγραφή
  14. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ,
    ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ.
    https://gettr.com/post/p17mbao9d24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΡΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ.
    ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΟΥΤΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
    ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
    ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΑ
    ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ
    ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ
    ΝΟΝΟΙ ΜΑΦΙΑ
    ΟΠΛΑ
    ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ
    ΚΑΖΙΝΟ
    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΑΠΙΩΝ ΑΞΙΩΝ
    ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΟΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
    ΝΟΘΕΙΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ
    ΠΟΛΕΜΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
    ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΗΘΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΣΠΕΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ,
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.

    ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όλοι διαβάζουν το ίδιο σενάριο?????????? 🎭

    https://twitter.com/enemy2me/status/1475422581318692866?cxt=HHwWhMC50ajB4PkoAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΙΣ ΓΑΡ ... !!! Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ... !!!

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=5379022525461303&set=a.1111464248883840


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑ-ΒΗΜΑ – Η απαίσια ατζέντα πίσω από τον Covid-19

    https://behind-the-news.com/operation-lock-step-the-sinister-agenda-behind-covid-19/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  19. Η πιο επικίνδυνη βολή που έχει κάνει ποτέ ο Δρ Τζάκσον: Ανεπιθύμητες αντιδράσεις σημειώθηκαν στο 40% των πελατών του

    Ο ρευματολόγος Dr. Robert Jackson αναφέρει ότι έχει δει λιγότερο από 5% ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών από τα παραδοσιακά εμβόλια στο παρελθόν, αλλά τώρα με το εμβόλιο για τον COVID, αυτό το ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών έχει αυξηθεί στο 40%, με πολλούς από αυτούς τους πελάτες να έχουν μακροχρόνιες διαρκή αποτελέσματα, κάτι που λέει ότι δεν έχει ξαναδεί.

    Steve Kirsch: “Αυτό το εμβόλιο κάνει [το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων] να μοιάζει με σφάλμα στρογγυλοποίησης. Σειρά μεγέθους; Περισσότερο από μεγαλύτερο μέγεθος;”

    Δρ Ρόμπερτ Τζάκσον: «Ναι».
    .
    https://www.minds.com/newsfeed/1367298571656761357

    Πλήρες βίντεο: https://www.redvoicemedia.com/video/2022/04/the-most-dangerous-vaccine-in-history-rheumatologist-robert-jackson-shares-his-unsettling-findings-video-interview/

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα εμβόλια προκαλούν τις Οξείες Ηπατίτιδες στα παιδιά. Μια συγκλονιστική επιστημονική αποκάλυψη που θα συγκλονίσει τον κόσμο.
    Του Δημ. Αντωνίου, ιατρός, PhD(Hon)
    [Αποσπάσματα δημοσίευσης]:
    Η ηπατίτιδα παρουσιάστηκε ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ-κατά τους ιεροκήρυκες του θανάτου- μετά λίγους μήνες από τον εγκληματικό εμβολιασμό των παιδιών, με συνεργούς και συνυπαιτίους και τους γονείς των.
    Κι είναι επίσης ανεξήγητο? το γεγονός της ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ εμφάνισης της οξείας ηπατίτιδας ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…γιατί έγινε αυτό? Μα γιατί υπάρχει ένας κοινός παγκόσμιος νέος υγειονομικός παράγοντας κινδύνου…και ποιος είναι αυτός?…ΜΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    Μάλιστα οι κατασκευαστές των εμβολίων αυτών, παραδέχονται ΡΗΤΑ, ότι το DNA των παραπάνω ΑΔΕΝΟΪΩΝ, που υπάρχουν εγγενώς και μόνιμα μέσα στα εμβόλια ως ουσιαστικά και αδιαχώριστα συστατικά των, μπορούν μεταλλαχθούν τα ίδια (με άγνωστες παθογόνες συνέπειες), αλλά και να προκαλέσουν μεταλλάξεις στο ανθρώπινο DNA, να προκαλέσουν ΙΩΣΕΙΣ (και φυσικά και Ηπατίτιδες), ακόμα και καρκίνο!.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τώρα εσείς τι λέτε μετά τα παραπάνω? Έχει σχέση η ηπατίτιδα με τα εμβόλια ή όχι? ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι όχι μόνο υπάρχει σχέση, αλλά η σχέση αυτή είναι αιτιώδης. Ήτοι, ότι τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ την ηπατίτιδα!
    http://kerberos-hellas.blogspot.com/2022/04/blog-post_30.html#more
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι επιθυμίες μας και τα παθη μας είναι αυτά που προκαλούν ότι προκαλούν.

    Εάν ήμασταν εγκρατείς, φρόνιμοι, σώφρων και δίκαιοι κάνεις δεν θα είχε την παραμικρή εξουσία επάνω μας.

    Εάν είχαμε πίστη στον αληθινό Θεό και με αδιάλειπτη προσευχή στέφαμε το νουν μας μόνο στον Θεό τότε θα είμασταν Άγιοι.

    Εμείς όμως θέλουμε τα του κόσμου. Και επειδή στην νέα τάξη πραγμάτων τα πράγματα είμαστε εμείς, ας πάρουμε την απόφαση να πετάξουμε τελείως από πάνω μας τον παλιό ευατο μας ,να μετανοήσουμε για την αποστασία μς έως σήμερα και ας βάλουμε νέα αρχή.

    Γνώσεστε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει. Η αλήθεια είναι Ο ιστούς Χριστός και γνωρίζετε ΜΟΝΟ μέσω της αδιάλειπτης προσευχής μέσω της οποίας μας ελευθερώνει.

    Χριστός Ανέστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή