«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Λαβρόφ..περί υγείας του Πούτιν -Γιατί παίρνει χρόνο η σύγκρουση


 

Στις φήμες που θέλουν τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν άρρωστο, απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ διαψεύδοντας ότι είναι άρρωστος.

«Δεν νομίζω ότι οι λογικοί άνθρωποι μπορούν να δουν σε αυτό το άτομο σημάδια κάποιου είδους ασθένειας ή πάθησης», απάντησε σε σχετική ερώτηση του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού TF1. 

Ο Λαβρόφ είπε ότι ο Πούτιν, ο οποίος θα κλείσει τα 70 τον Οκτώβριο, εμφανίζεται δημόσια κάθε μέρα. «Μπορείτε να τον δείτε στις οθόνες, να διαβάσετε και να ακούσετε τις ομιλίες του. Το σημειώνω στη συνείδηση ​​αυτών που διαδίδουν τέτοιες φήμες», είπε.

Να σημειωθεί ότι υγεία και η ιδιωτική ζωή του Πούτιν αποτελούν θέματα ταμπού στη Ρωσία και σχεδόν ποτέ δεν συζητούνται δημόσια.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του Ρώσου ηγέτη έχουν τροφοδοτήσει τον τελευταίο καιρό μια έντονη φημολογία ότι είναι βαριά άρρωστος.  Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι υποφέρει από προβλήματα στην πλάτη και φαίνεται να έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση περισσότερες από μία φορές. Μέχρι στιγμής έχουμε επίσης ακούσει ότι ενδέχεται να πάσχει από Πάρκινσον, δεδομένου ότι φαίνεται να έχει συσπάσεις. Οι αναφορές ότι επισκέπτεται συχνά ειδικούς στον καρκίνο έχουν εγείρει ακόμα σκέψεις ότι υποφέρει από καρκίνο του θυρεοειδούς, ενώ, πιο πρόσφατα, υπήρξε ένας ισχυρισμός ότι είναι «πολύ άρρωστος με καρκίνο του αίματος».

Πάντως σύμφωνα με τον καθηγητή Μαρκ Γκαλεότι, η έντονη φημολογία για την υγεία του Πούτιν υποδεικνύει μια εναπόθεση της ελπίδας για επίλυση των ζητημάτων που σχετίζονται με τον Ρώσο πρόεδρο σε ένα… από μηχανής Θεό.

 

Η «απελευθέρωση» του Ντονμπάς είναι «αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» για τη Μόσχα

Ο Λαβρόφ αναφέρθηκε επίσης στους στόχους της Ρωσίας στην Ουκρανία, τονίζοντας πως η «απελευθέρωση» του Ντονμπάς είναι «ανεπιφύλακτα προτεραιότητα» για τη Μόσχα. Πρόθεσε επίσης ότι άλλα ουκρανικά εδάφη θα πρέπει να αποφασίσουν μόνα τους το μέλλον τους.

«Η απελευθέρωση των περιοχών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, που αναγνωρίζονται από τη Ρωσική Ομοσπονδία ως ανεξάρτητα κράτη, αποτελεί άνευ όρων προτεραιότητα», δήλωσε. Για τα υπόλοιπα εδάφη στην Ουκρανία, είπε: «Δεν πιστεύω ότι θα χαρούν να επιστρέψουν στην εξουσία ενός νεοναζιστικού καθεστώτος που έχει αποδείξει ότι είναι ρωσοφοβικό στην ουσία. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν μόνοι τους».

Η εισβολή της Ρωσίας, υποστήριξε, έγινε «αναπόφευκτη» αφού οι δυτικές χώρες απέτυχαν να λάβουν υπόψη τις προειδοποιήσεις που περιέγραψε για την περιφρόνηση της Ουκρανίας και τις στρατιωτικές επιθέσεις στους ρωσόφωνους πολίτες της.

«Ναι, σκοτώνονται άνθρωποι», είπε ο Λαβρόφ. «Αλλά η επιχείρηση παίρνει τόσο πολύ χρόνο κυρίως επειδή οι Ρώσοι στρατιώτες που συμμετέχουν έχουν αυστηρές εντολές για να αποφύγουν επιθέσεις και χτυπήματα σε μη στρατιωτικές υποδομές».

 

naftemporiki.gr

 

 

7 σχόλια:

  1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΕΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΜΠΟΥΡΛΑ (της Τουρκο-Εβραηκης Pfizer) «ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ (Μακρον, Μητσοτακης, κλπ, κλπ), ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΩΣ ΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΣΟΥΣ ΚΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΜΕ ΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΙΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΚΑΤΑ» //
    ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχαλης Σκορπιος31 Μαΐου, 2022 18:11

    Εγω ακουσα οτι εχη πριαπισμο και ειναι συνεχεια 'ΟΡΘΙΟΣ' και οτι του συνεστησε ο γιατρος του να πηδαει συνεχεια γιαυτο ολοι οι πισωκουνητοι εχουν παρει σειρα Αααα ρε ξεφτιλες τι σας περιμενη ειδικα η τρελιαρα η δικια μας χεχεχεχεχεχεχε ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΨΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ Π Α Λ Ι Ο Π Ο Υ Σ Τ Α Ρ Α Δ Ε Σ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Μ' ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ..

      Διαγραφή
    2. Μιχαλης Σκορπιος31 Μαΐου, 2022 19:05

      Kαι εγω σε αγαπαω Κωστη μου χεχεχεχεχεχεχε

      Διαγραφή
  3. Kυριοι τnλεπαπαγαλoι εγώ πιστεύω τα μάτια μoυ και οxι τiς παπαpιες σας ! ! ! (βιντεο)
    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/06/k-no-o-x-i-p.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιχείρηση ας πάρει όσο χρόνο χρειασθεί αρκεί οι Ρώσοι να μην πέσουν στην Παγίδα των Διαπραγματεύσεων που η Ιστορία διδάσκει πως καταλήγουν σε Ναυάγιο: Χάσιμο χρόνου, με την μπάλα στην εξέδρα...

    https://youtu.be/zE1nbMbuOXI?t=59

    Μια Μεγάλη Αλήθεια, ΄΄Ευαγγέλιο'' για Τον Μέγα Σκακιστή - Γκουρού - Διδάσκαλο K.S. που ουδέποτε συμπεριέλαβε τις Διαπραγματεύσεις στα Μενού του Νταβός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή