«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

4ο Makedonian Pride: η εκδήλωση που έγινε θεσμός στον πατριωτικό χώρο! Βίντεο, φωτογραφίες, ομιλίες!

[ Αυθεντικός τίτλος ανάρτησης, στο  ierosloxos2012.blogspot.com : "4ο Makedonian Pride: η εκδήλωση που έγινε θεσμός στον εθνικιστικό χώρο!" ]

 

Με μεγάλη επιτυχία,
με συγκέντρωση κ πορεία στην παραλία κ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε  την Κυριακή 19/6/2022 το 4ο Makedonian Pride! 

 





 

Ήταν αφιερωμένο στα 4 έτη από την υπογραφή της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Όπως θα δείτε στα βίντεο και τις φωτογραφίες, σημαντική ήταν η παρουσία της νεολαίας!

Μετά από 4 χρόνια απειλών, αντισυγκεντρώσεων, ανακοινώσεων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβουλίων και ολοκλήρου του αριστερού πολιτικού συρφετού,
το 4ο Makedonian Pride πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στο Λευκό Πύργο, 
ενώ η μουσική κ τα πατριωτικά μηνύματα έπαιζαν από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά.

Μια ακόμη πρωτόγνωρη εκδήλωση στον εθνικιστικό χώρο.


Βίντεο:
 


Δείτε το βίντεο στο vk.com εδώ: 



 Δείτε το βίντεο με το «Μακεδονία Ξακουστή» έξω από το «Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα» 
(στο κτήριο που στέγαζε το «Ελληνικό Προξενείο» επί Τουρκοκρατίας 
στα χρόνια του Μακεδονικού Αγώνα):
 
 

και ο σύνδεσμος του βίντεο στο vk.com :
Δείτε και το 3ο βίντεο με τις ομιλίες της εκδήλωσης, στο σύνδεσμο στο facebook εδώ:




Κλείνουμε το αφιέρωμα μας
απευθύνοντας ένα ερώτημα σε όλες τις φυλλάδες και ιστοσελίδες των αριστερών και των αναρχοκομμουνιστών μπαχαλάκηδων της πόλης:

Στο 1ο Makedonian Pride που έγινε «στο δρόμο» (δείτε εδώ), μετά από παρεμβάσεις του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, γράφατε ψέματα ότι δεν έγινε ποτέ!

Στο 2ο (δείτε εδώκαι 3ο (δείτε εδώ Makedonian Pride που πραγματοποιήθηκαν στο πρώην «Στρατόπεδο Καρατάσιου» λέγατε ότι «περιθωριοποιήσατε τους φασίστες χιλιόμετρα μακριά» (στην πραγματικότητα έγινε στη δυτική Θεσσαλονίκη, μόλις 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης).

Φέτος, που το 4ο Makedonian Pride έγινε στο Λευκό Πύργο και οι μουσικές μας ακουγόταν μέχρι τα πρεζοστέκια σας στη Ναυαρίνου τι θα γράψετε; !!!

Αλλά τέτοια ζαλισμένα πρόβατα είναι αυτά που σας διαβάζουν, ότι κι αν τους σερβίρετε το τρώνε αμάσητο, όπως και την ψεύτικη ιδεολογία σας.

Ο Ιερός Λόχος 2012 με τη βοήθεια του Τριαδικού μας Θεού, θα είναι πάντα εδώ, στην Ορθόδοξη και Εθνικιστική Θεσσαλονίκη μας για να πονάει κάθε ανθέλληνα !
 

 
Αλήτες Προδότες Πολιτικοί

Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!


Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων 

Δέκα χρόνια Αγώνες για την Ελλάδα κ την Ορθοδοξία!


ierosloxos2012.blogspot.com



13 σχόλια:

  1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΕΠΕΡΝΑΝ ΕΩΣ ΧΘΕΣ ΡΩΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (TURK STREAM). ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΟΥ //
    ΧΘΕΣ Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΕ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΒΑΡΟΥΝ ΠΕΝΘΙΜΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ //
    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΕ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΖΕΛΕΝΣΚΙ //
    ΓΙΑ ΑΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΔΙΣΘΕΩΡΑΤΟΝ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ Α(χ)ΡΗΣΤΩΝ ΚΕ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΕΒΡΑΙΚΙΝΗΤΩΝ ΣΑΧΛΟΚΟΥΔΟΥΝΩΝ. ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΝ ΑΕΡΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω τον όρο εθνικιστικό στο κείμενο... Πατριωτικός είναι ο χώρος και η εκδήλωση... Πατριωτικός..!!!. Σ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε απόλυτο δίκιο.
      Η ομάδα είναι πολύ καλή, πατριώτες με αξιέπαινη δράση ως τώρα, αλλά λίγο αδιάβαστοι πατριώτες. Δεν το έχουν ψάξει φαίνεται πολύ καλά με τούς όρους. Ότι ο "εθνικισμός" είναι ένας ακόμα -ισμός, που μαντρώνει, που κλείνει περάσματα από και προς άλλους πατριώτες, που παραπέμπει σε ιδεολογία, ενώ οι ιδεολογίες μάς χώρισαν· αντί για ιδεολογία θα έπρεπε να υπάρχει ιδέα· κι αυτή είναι μία: Η Πατρίς.

      Διαγραφή
    2. 🇬🇷🇬🇷🇬🇷👍👍🌼💗🌼🌼
      Σ'.Χ.

      Διαγραφή
    3. Χαίρεται, το ότι ο όρος «εθνικισμός» έχει «ποινικοποιηθεί» από την αριστερά και την πολιτική ορθότητα, δεν μπορεί να αποτελεί λόγο να τον αποποιηθούμε.
      Αν έχετε λίγο χρόνο διαβάστε εδώ:
      http://opaidagogos.blogspot.com/2017/11/blog-post_37.html

      Ενδεικτικά:
      «Ο Εθνικισμός όπως αναλύσαμε προηγουμένως, βασίζεται στο Έθνος. Ο δε πατριωτισμός στην Πατρίδα. Επομένως διαπιστώνουμε ότι ο Εθνικισμός υπάρχει στον πνευματικό χώρο, αλλά και στον βιολογικό, διότι προϋποθέτει την ύπαρξη φυλής.
      Επίσης ο Εθνικισμός είναι διαχρονικός, διότι στην έννοια του Έθνους περιλαμβάνονται οι άγεννητοι και οι νεκροί. Και για τις πράξεις μας «Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί», όπως λέει ο Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς.

      Το Έθνος λοιπόν, επεκτείνεται στο παρελθόν και στο μέλλον. Η πατρίδα από την άλλη έχει συναισθηματικό περιεχόμενο, διότι συνδέει τα άτομα ενός ομοεθνούς λαού προς έναν γεωγραφικό χώρο. Μπορεί να υπάρξη Έθνος χωρίς Πατρίδα (π.χ. διότι αυτή κατεκτήθη και το έθνος εξεδιώχθη).

      Η έννοια του Έθνους επομένως είναι διαφορετική από την έννοια της πατρίδος και οπωσδήποτε πιο ευρεία. Βεβαίως, όλα τα έθνη αγωνίζονται να δημιουργήσουν Πατρίδα, η οποία να περιλαμβάνη όλους τους ομοεθνείς.»

      "Ο εθνικισμός είναι μορφή ενέργειας. Όλοι λοιπόν οι ενεργητικοί άνθρωποι είναι εθνικιστές, είτε το ξέρουν είτε όχι. Ο διεθνιστής είναι στοιχείο θανάτου για το έθνος του"
      Ιων Δραγούμης

      Δείτε και τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μιλάει για το τι είναι ο «Εθνικισμός» :
      https://www.youtube.com/watch?v=lMQlVaA1GH8
      Είναι πραγματικά πολύ σημαντικά όσα λέει ο κ.Σαρτζετάκης..

      Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

      Διαγραφή
    4. Σάς ευχαριστούμε πολύ κι εμείς,

      για τον ενημερωτικό σύνδεσμο απ' τον Παιδαγωγό, για τις πρόσθετες επεξηγήσεις σας, για την επίσκεψή σας.

      Νά 'στε καλά παιδιά, και
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΆ!!!

      Διαγραφή
    5. Ακόμα καί οι χρήσιμοι ηλίθιοι αριστεριστές τού ΚΚΕ καί αλλων αριστερών κομμάτων αυτοαποκαλούνται πατριώτες.Ποιοί ,αυτοί που προδίδουν χρόνια τώρα την Ελλάδα μας.Πατριώτες είναι μόνον οι εθνικιστές που θα έδιναν καί το αίμα τους για την πατρίδα τους την Ελλάδα
      Δημήτρης

      Διαγραφή


  3. 🤣🤣🤣🤣
    https://twitter.com/cioc_m/status/1538609723649425408?cxt=HHwWgICwoYnZntoqAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΜΤΣΚΓΜΣ το έπιασα, αλλά αυτό με τα σμιχτά φρύδια δεν το κατάλαβα..

      Διαγραφή
    2. Αυτό,ήταν η έμπνευση του
      καλλιτέχνη😆😂🤣😅


      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. Μία κριτής σε χαζό-ρεάλιτυ μόδας μιμείται τα φρύδια της Φρίντα Κάλο και ο Γαβαλάς την ξεφώνισε ότι είναι απλά φρύδια κάλο ή αλλιώς του ζάλισε τα "φρύδια" κι ότι είναι νούμερο και γιαυτό θεώρησε ο καλλιτέχνης ότι είναι ίδιας ποιότητας με τον κούλη
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  4. Ο ΣΩΣΤΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τόν Εθνισμό παράγονται και οι διεθνιστές -βλέπε Κούληδες Τσιπράκηδες ,απο τόν Εθνικισμό όμως δέν έχουμε αυτό το φαινόμενο.Ή αγαπάς τήν φυλή σου το Έθνος σου τη ράτσα σου γι αυτό καί τούς εθνικιστές αποκαλούν και ρατσιστές ή ΟΧΙ.Αρα υπάρχει διαφορά μεταξύ Εθνισμού καί Εθνικισμού.Πατριώτης για μένα είναι ο Εθνικιστής που λατρεύει το έθνος του και τη χώρα οπου ζεί καί θα δώσει καί τήν ζωή του να υπερασπιστεί

      Διαγραφή