«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

ΤΊ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ..;; ..ΤΟΥΡΚΙΚΗ..; ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙΩΤΗ;.. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ;.. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ;.. ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΥΝΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ;

ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΣ.

ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ; Ο ΚΑΘΕ ΕΦΗΜΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΣ.
ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.
Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.
ΙΜΙΑ.. ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.. ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΟΛΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ? ΤΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ??? ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ?
ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ. 

 

ΠΗΓΉ 

 

ΠΟΛΕΙΣ


 

ΕΠΑΡΧΙΕΣ


 

 

21 σχόλια:

  1. https://rumble.com/v180yon-73948055.html?mref=6zof&mc=dgip3&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=ZeusNemesis&ep=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ.... Ο ΚΛΩΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ [ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ], ΑΛΛΑ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΑΙΡΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exei pathei kati to el.gr i o browser moy exei problima MONO me ayto to site ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστυνόμος Μπέεεκας13 Ιουνίου, 2022 21:30

    Οζάλ πρό πολλών ετών: Στήν Τουρκία υπάρχουν περισσότερα αρχαία(Ελληνικά εννοείται) από ότι στήν Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα ζωγραφίζεις... τα άρθρα σου ένα και ένα...
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dalai Lama: Europe Is For Europeans, Refugees Go Home and Rebuild
    Aug 11, 2021 Source: odysee.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    Η ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΑΡΑΜΑΣΚΑΛΑ (το δολαριο) ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΣΑΔΙΣΜΟ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΑΤΗ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ //
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΩΣ, ΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΣΑΡΑΒΑΛΙΑΣΜΕΝΟ ΟΡΘΙΟ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ (τον ΑΚΡΩΣ ψυχανωμαλο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ Μπιντε) //
    ΟΜΩΣ //
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΧΟΙΡΟΤΕΡΕΣ, ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ ΚΕ ΦΡΙΧΤΟΤΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ //
    ΟΜΩΣ //
    ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ. ΑΦΙΛΟ ΕΘΝΟΣ (οπως η Αλβανια, η Ρουμανια κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γ. Φίλης : Οι Τουρκικές στοχεύσεις και η Ελληνική αμφισημία

    https://www.youtube.com/watch?v=OtPnJpQp0n0

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΙΣ......

    Απλά Προδότες


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα λόγια είναι φτωχα μπροστά σε Έλληνες σαν τον κο Φιλη!!! Επιτέλους ακούστε αυτον τον δάσκαλο τον Έλληνα δάσκαλο για το που μας πανε, τι προδοσία έχει γίνει εις βάρος του Ελληνικού Έθνους και πώς πρέπει να γίνουμε, να ξυπνήσουμε σαν Ελληνες πολίτες του κόσμου αυτου.

    Γιώργος Φίλης: Η Τουρκία ετοιμάζει εισβολή - κατοχή νήσων. Θέλει διδακτορικό για να το καταλάβουν;

    https://www.youtube.com/watch?v=RkZB-uymTVY
    ==========
    Podcast Eleftheros #32 - Γιώργος Φίλης PhD
    Jun 12, 2022 Ο γνωστός διδάκτωρ καθηγητής γεωπολιτικής Γιώργος Φίλης σε μια συνέντευξη στον Terry Hatziieremias που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες. Συζητάμε για την επιθετικότητα της Τουρκίας, τη συμφωνία των Πρεσπών, την στάση των Ελλήνων και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

    https://www.youtube.com/watch?v=F1muvfELW-s


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και αυτός μπροστινούς τους.....Η αποκάλυψις του σε λίγο χρόνο ακόμη. .

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω τί γνωρίζεις ανώνυμε, αλλά κι εμένα είναι από τους αγαπημένους μου ο Φίλης. Τον εκτιμώ όσο τον Γρίβα, και περισσότερο από τον Μάζη.

      Διαγραφή
    3. Μήπως τον μπερδεύεις με τον Κωνσταντίνο Φίλη;;;
      Καμία σχέση 23:19

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

      Διαγραφή
  10. ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ
    ΓΙΑ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=5252316581488722&set=a.2622369871150086
    ΑΚΟΥΣ ΘΑΝΟΥΛΗ;
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ...
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ.... ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ14 Ιουνίου, 2022 13:40

    Καλά τα λες φίλε Ταυρόκωστα,αλλά η τελευταία ανάρτηση του εργοδότη είναι στον αντίποδα όσων αναφέρεις,άρα η προετοιμασία για το μεγάλο γεγονός που είναι προ των πυλών, πρέπει να είναι πολλαπλών επιπέδων για τα μετέπειτα ακολουθούντα γεγονότα και καθολική, πράγμα δύσκολο εκεί που έχουν φέρει τα πράγματα οι πωλιτικοί.Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλους τους Ελληνες '

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι σίγουρος φίλε Πτολεμαίε, ότι δεν υπαινίσσεται εμένα ο Εργοδότης με την ειρωνική λέξη "Τουρκοφάγοι", ούτε τους αναγνώστες του Διόδοτου. Γι αλλού χτυπάει η καμπάνα.. 🙂

      Διαγραφή
  12. Γιατι η Κυβερνηση δεν βαζει στο τραπεζι τα Σεπτεμβριανα (1955)_;;;; Η συνθηκη της Λωζανης ρητα προσδιοριζει το καθεστως της Πολης για τους Ελληνες.
    ΟΣΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ,
    Τι ρωταω εγω τωρα αφου ζω εδω στην Αγια αυτη Πατριδα που βιωνει την πλεον σκληρη κατοχη των εθναρχων, του ΕΛΙΑΜΕΠ, της Ρεπουση και ουκ εστιν αριθμος.
    Ο ενας μας λεει μισω τον νατιβισμο. ο αλλος τελικα περασε το μαθημα της Γεωγραφιας και απο την χαρα του μας βροντοφωναζει Η Κυπρος κειται μακραν!!
    Κατα τ' αλλα, τι θελετε να κανουμε πολεμο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον κύριε Ahoy, έπρεπε να πεις "ΟΣΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ..". Μην μπερδεύουμε κι εμείς την θρησκευτική ιδιότητα με την εθνότητα, όπως κάνει ο Ερντογάν για να δημιουργεί μειονοτικό θέμα.

      Διαγραφή
  13. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΛΛΑ

    ΟΣΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΥΓΕ ΚΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή