«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Θα χτυπήσει και θα είναι μικρό νησί στη καρδιά του Αιγαίου, μέχρι και η Ρωσία το ξέρει! - Γράφει ο Πύρινος Λόγιος


 

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχουμε πλησιάσει το σημείο «Μηδέν»! Ο Ερτογάν, όπως έχω ξαναπεί ένα κάρο φορές, δεν έχει άλλη επιλογή από τον πόλεμο ή έστω ένα μεγάλης εντάσεως «θερμό επεισόδιο». Οι εκλογές που πλησιάζουν επικίνδυνα (τον Μάρτιο του 2023), σύμφωνα με δημοσκοπήσεις ανεξαρτήτων εταιριών εκτός Τουρκίας (όπως η ελληνοαμερικάνικη ΙPSOS) δίνουν το πολύ ένα 30 με 35% το ανώτατο στον νυν πρόεδρο της Τουρκίας κι αυτό σημαίνει στην καλύτερη περίπτωση δίωξη για εγκλήματα κατά της τουρκικής κοινωνίας και στη χειρότερη…εκτέλεση Ερτογάν από…μανιασμένο πλήθος «αγρίων». Αν δεν χτυπήσει, είναι χαμένος από χέρι. Αν χτυπήσει, ίσως να έχει ελπίδες ότι θα ξαναείναι Πρόεδρος και το 2023, όπου θα εορταστούν με μεγάλη επισημότητα τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Τουρκικής δημοκρατίας. Κι αν κατορθώσει να πάρει έστω ένα 10 με 15% από αυτά που ζητάει, η γιορτή αυτή θα μετατραπεί σε πολεμικό θρίαμβο!

 

Δεν πέρασε ούτε καν μια βδομάδα από την ανάρτηση του πονήματος μου «Ρέκβιεμ για την Τουρκία και τον Μητσοτάκη» όπου έγραφα τα εξής μεταξύ άλλων:

Οπότε λοιπόν, να είστε βέβαιοι ότι ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. Και το πιο πιθανό θα είναι να χτυπήσει μέσα στον Σεπτέμβρη ή στις αρχές του Σεπτέμβρη. Γιατί; Μα πολύ απλά διότι αυτόν τον μήνα ειδικά, συμπληρώνονται 100 χρόνια από την…Μικρασιατική Καταστροφή! Και έχει απόλυτη ανάγκη να ταυτίσει την όποια νίκη ελπίζει να πετύχει, με μια συμβολική επέτειο – μαύρη για την Ελλάδα, κατάλευκη για την Τουρκία, διότι μια τέτοια νίκη θα προσέδιδε πρόσθετο ισχυρό συμβολισμό.

Και χτές το μεσημέρι, έρχεται ο ίδιος ο Γιάννης Μάζης στην εκπομπή «Western» του τέως υπουργού της ΝΔ Πάνου Παναγιωτόπουλου να με επιβεβαιώσει λέγοντας τα εξής:

«Ο Ερντογάν θα προχωρήσει σε πολεμική ενέργεια εναντίον ελληνικού νησιού με ελάχιστους κατοίκους το καλοκαίρι. Θα επιλέξει νησιά με ελάχιστους κατοίκους ώστε να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινη ασπίδα για να μην τον κάψουν τα ελληνικά αεροσκάφη όπως είναι ο Άη Στράτης, όπως είναι η Ανάφη όπως είναι το Γαιδουρονήσι, Αρκοί, Λειψοί, Καστελλόριζο. Σκοπός του είναι να κάνει μια αιφνιδιαστική επίθεση έτσι ώστε να δημιουργήσει τετελεσμένα και με την επιρροή των δυτικών δυνάμεων οι οποίες δεν θα θέλουν την έκρηξη της νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ, να γίνει πολιτική συζήτηση και όχι νομική».

Ακριβώς, αξιότιμε κύριε συνάδελφε, θα προσθέσω εγώ. Διότι πράγματι ο Ερτογάν ούτε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ήθελε να πάει στη Χάγη μέσω συνυποσχετικού με την Ελλάδα για την επίλυση των θεμάτων των θαλασσίων ζωνών, ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Αυτό που επιθυμεί, όχι μόνο αυτός αλλά και όλο το τουρκικό κατεστημένο, είναι μια διμερής ΠΟΛΙΤΙΚΗ συζήτηση και συμβιβασμός με την Ελλάδα (εις βάρος της ασφαλώς), διότι μέσω της UNCLOS (Δίκαιο της Θάλασσας) η Τουρκία θα χάσει κατά κράτος αφ’ ενός και αφ’ ετέρου, δεν πρόκειται να υπάρξει ελληνικό κοινοβούλιο που να δεχτεί να υπογράψει συνυποσχετικό στο να γίνει δίκη χωρίς το Δίκαιο της Θάλασσας.

Γι αυτό ο Ερτογάν έγινε έξω φρενών, όταν ο Μητσοτάκης τον «πούλησε», λίγες μέρες μετά τη συνάντηση της Κων/πολης, όταν και του υποσχέθηκε ότι «θα κάτσουμε να τα βρούμε μεταξύ μας χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων» και μια βδομάδα αργότερα είπε τα ακριβώς αντίθετα στην ομιλία του στο Κογκρέσσο.

Μ’ άλλα λόγια, ο Μητσοτάκης είναι ο πλέον επικίνδυνος της …παρέας. Διότι πήρε πίσω ό,τι υποσχέθηκε κι αυτό βεβαίως επειδή του ασκήθηκε ασφυκτική πίεση από το σύνολο των βουλευτών της «δεξιάς παρατάξεως» της ΝΔ να μη διανοηθεί κάτι τέτοιο γιατί την επομένη δεν θα είναι πρωθυπουργός, αλλά και διότι διαμοίραζε τα ιμάτια της Ελλάδας, χωρίς να έχει καμμιά απολύτως υποστήριξη από κανέναν, πλήν ίσως από το νεοταξικό και απολύτως ξένο προς την Ελλάδα ΕΛΙΑΜΕΠ. Πράγμα που καθιστά – τον Μητσοτάκη – όχι μόνο επικίνδυνο για την Ελλάδα, αλλά και κατηγορούμενο επί Εσχάτη Προδοσία!

Η επίθεση των Τούρκων, το …μυστικό των Ρώσων και οι Νεοταξίτες!

Επίσης, ο πολύ καλός συνάδελφος κύριος Μάζης, είπε επίσης ότι:

«Περιμένω ότι η πολεμική ενέργεια θα γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού. Περίπου γύρω στα τέλη του Αυγούστου, τότε που θα υπάρξει έκρηξη των εντάσεων»

Ακριβώς ή περίπου ακριβώς με τις δικές μου προβλέψεις στο άρθρο μου που ανέφερα πιο πάνω. Και λέω «περίπου», διότι εγώ μίλησα για μερικές μέρες αργότερα, δηλαδή στις αρχές Σεπτεμβρίου για να συμπέσει χρονικά με την επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής. Θα το δούμε αυτό επί του πρακτέου εκείνο το χρονικό διάστημα.

Πάντως, οι εκτιμήσεις είναι σχεδόν κοινές.

Τώρα, σχετικά με τη Ρωσία. Είχα επίσης αναφερθεί στο προηγούμενο άρθρο μου ότι η Ρωσία ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως ο Ερτογάν θα χτυπήσει την Ελλάδα. Γι αυτό και πριν λίγο καιρό ο πολύ γνωστός και έγκριτος Ρώσος αναλυτής Κονσταντίν Κότλιν βγήκε με άρθρο του στο topcor.ru και μίλησε με όχι και τόσο…κολακευτικά λόγια για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία στέλνει όπλα στην Ουκρανία που σκοτώνουν Ρώσους. Και τόνισε πως σε περίπτωση ελληνο-τουρκικής σύρραξης η οποία είναι σχεδόν βέβαιη (πώς το προεξοφλεί αυτό; επειδή ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ; Πολύ πιθανό) και ότι στη περίπτωση αυτή η Ρωσία θα σταθεί απέναντι από την Ελλάδα. Και ίσως και να «βοηθήσει» με όπλα την Τουρκία και μάλιστα άλλες πέντε ή έξη συστοιχίες πυραύλων S400.

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως ο Πούτιν θα προχωρήσει σε αποστολή βοήθειας οπλικών συστημάτων, γιατί ξέρει πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πιο επικίνδυνη από τις όποιες συστοιχίες πυραύλων ή άλλων συστημάτων τροφοδοτήσει την Τουρκία. Γνωρίζει πως ο Μητσοτάκης είναι ΞΕΝΟΣ ως προς τα συμφέροντα της χώρας του και πως δεν θα διστάσει να την προδώσει, παραδίδοντας την βορά στα χέρια των Τούρκων προκειμένου να επιβιώσει ο ίδιος. Και γι’ αυτόν και μόνο τον λόγο, λέει δια στόματος Κότλιν ότι η Ελλάδα θα πληρώσει βαρύ τίμημα, προδίδοντας τη Ρωσία μέσω της συμμετοχής της ως προς την αποστολή όπλων στους Ουκρανούς νεοναζί.

Αλλά δεν είναι ΜΟΝΟ αυτό για το οποίο η Ρωσία ξέρει. Υπάρχει και κάτι άλλο, το οποίο μας…διαφεύγει εμάς, γιατί ίσως δεν το ξέρουμε, αλλά όχι για τους Ρώσους!

Και μιλάω για το γεγονός της αφόρητης πίεσης που δέχεται ο χρήσιμος ηλίθιος των νεοταξιτών Μητσοτάκης από το Στέητ Ντιπάρτμεντ, στο να επεκτείνει η Ελλάδα τα μίλια της από 6 σε 12, κηρύσσοντας επί της ουσίας την πολυπόθητη ΑΟΖ στο Αιγαίο! Και το θέμα της συζήτησης που είχε με τον Μπλίνκεν ΠΡΙΝ μιλήσει στο Κογκρέσσο, ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!

Τα ύστερα του Κόσμου, θα μου πείτε. Αυτοί οι ίδιοι οι Αμερικάνοι που κάποτε δεν ήθελαν να ακούσουν επ’ αυτού ούτε λέξη, σήμερα και εν όσω ο πόλεμος στην Ουκρανία γίνεται όλο και πιο νικηφόρος για τη Ρωσία αφ’ ενός και αφ’ ετέρου επειδή ο Ερτογάν παίζει μ’ αυτούς βρώμικα παιχνίδια με εκείνο το…ανοιγόκλειμα των Στενών που όλο κλείνουν αλλά και όλο μένουν ανοιχτά για το ρωσικό ναυτικό, θυμήθηκαν ότι η…Ελλάδα έχει έναν ανοιχτό λογαριασμό που πρέπει να…κλείσει και παίζουν το παιχνίδι της ελληνικής ΑΟΖ προκειμένου να φράξουν οι ίδιοι πλέον μέσω της Ελλάδας, το δρόμο της Μόσχας προς την Ανατολική Μεσόγειο.

Να λοιπόν γιατί οι …Ρώσοι ΞΕΡΟΥΝ ότι ο πόλεμος στην Ελλάδα βρίσκεται προ των πυλών. Γιατί πιστεύουν – και ορθά – πως το θέμα της ΑΟΖ είναι και αυτό για το οποίο ο Ερτογάν ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ, διότι δεν πρόκειται η τουρκική πολιτική νομενκλατούρα να δεχτεί ποτέ μια τέτοια εξέλιξη. Το casus belli που είχαν διακηρύξει τη δεκαετία του 90 επί Τσιλέρ, δεν ήταν παρά το μεγάλο τείχος που είχαν σηκώσει οι Τούρκοι στον Σημίτη προκειμένου εκείνος να δεχτεί να παίξει το παιχνίδι τους.

Ο Ερτογάν από τη μεριά του, ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ στην…ουδέτερη έως εχθρική προς την Ελλάδα στάση του Πούτιν. Βασικά, ήταν ένα από τα κομμάτια του παζλ που φοβόταν πάντα ο Ερτογάν, επειδή γνωρίζει τους δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών και ξέρει πως ο ελληνικός λαός πάντα εκτιμούσε τον Πούτιν, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε πολλούς Έλληνες, ειδικά σε αυτούς οι οποίοι βρίσκονται στη μεριά των πατριωτικών κομμάτων. Τώρα όμως που έχει απέναντι του την πλέον ίσως επικίνδυνη, ανίκανη και προδοτική ελληνική κυβέρνηση, η οποία έχει απογυμνωθεί τελείως από ουσιαστικούς και ανεξάρτητους συμμάχους εκτός ΝΑΤΟ βεβαίως και με την πίεση που νοιώθει εκ των έσω να προχωρήσει σε επιθετική κίνηση προς την Ελλάδα, δεν του μένει άλλος δρόμος παρά να το κάνει.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΚΒΙΕΜ για εκείνον και τη χώρα του.

Δεν το λέω εγώ. ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ το λένε, τις οποίες επικαλούμασταν πλειστάκις κατά το παρελθόν, τόσο το βραχύ, όσο και το μακρό.

Ο Κανόνας μας ΤΕΛΕΙΩΣΕ και μπήκαμε στη τελική ευθεία(;)

Ναί! Κατηγορηματικά ΝΑΙ! Ο Κανόνας που μας επεβλήθη από τον Θεό με την άλωση της Πόλης από τους Τούρκους, ΕΛΗΞΕ και μπήκαμε στα γεγονότα για την Πόλη!

Σε προηγούμενα άρθρα μου που αφορούσαν τόσο τον επικείμενο Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος και θα ήταν η λεγόμενη ΕΠΕΜΒΑΣΗ του Χριστού στην χειμαζόμενη Ανθρωπότητα μέσω της σφοδρής επίθεσης που εξαπέλυσαν οι Σατανιστές της ΝΤΠ με τους κορονοϊούς, τις «πανδημίες», τον άκρατο φασισμό και την υποχρεωτική δοκιμασία των ενέσεων-δηλητηρίων. Ο Όσιος Εφραίμ της Αριζόνα που «έφυγε» στις 8 Δεκεμβρίου του 2019, σηματοδότησε την αρχή των γεγονότων που θα οδηγούσαν στην ανάκτηση της Πόλης.

Και πώς είμαι βέβαιος γι’ αυτό;

Μα διότι Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ τον Μάιο του 2020!

Και εξηγούμαι:

Λίγο πριν μπεί η δεκαετία του 1980, ο Άγιος Παίσιος δέχτηκε μια επίσκεψη ενός Ρώσου μοναχού από το μοναστήρι του Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Μαριούπολη. Ο μοναχός ήξερε ελληνικά (τσάτρα-πάτρα βέβαια αλλά συννενοούνταν μια χαρά οι δυό τους), είχε ακούσει για τον μέγα Γέροντα και πήγε να το δεί. Πιάσανε τη κουβέντα σχετικά με την πορεία της Ορθοδοξίας στην κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση και κατέληξαν στους…κανόνες, οι οποίοι είχαν επιβληθεί από τον Θεό και στα δύο έθνη, λόγω των αμαρτιών που τους βάρυναν. Ο Άγιος Παΐσιος μεταξύ άλλων, του αποκάλυψε πως να μη φοβάται, γιατί ο κανόνας της Ρωσίας θα είναι 70 χρόνια και ότι θα τελειώσει σύντομα.

Πράγματι, 70 ακριβώς χρόνια κράτησε το φασιστικό και άθεο καθεστώς των μπολσεβίκων στη Ρωσία. Η Σοβιετική Ένωση ιδρύθηκε το 1922 και 70 χρόνια μετά, δηλαδή τον Δεκέμβρη του 1991 ΕΠΕΣΕ με την υπογραφή των προέδρων της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και της Ουκρανίας. Ένα μήνα αργότερα, ΥΨΩΘΗΚΕ η Ρωσική σημαία στο Κρεμλίνο.

«Αλλά ο δικός μας κανόνας», είπε ο Άγιος Παΐσιος, «δεν είναι 70 χρόνια. Είναι ο κανόνας των εβδομηνταεπτάκις επτά» ετών»

Και τον…ξέρανε εντελώς τον Ρώσο.

Το πρόβλημα αυτό των «Εβδομηκονταεπτάκις επτά» ετών, ήταν πραγματικά γρίφος. Κανείς δεν μπορούσε να τον λύσει, χωρίς τη βοήθεια του Θεού. Ειλικρινά, ούτε εγώ ο ίδιος μπορούσα να βρώ μια λογική απάντηση στο θέμα, διότι 70 φορές το 7 μας δίνει 492 χρόνια, πράγμα που με προβλημάτισε γιατί έβγαζε το εξής αποτέλεσμα: 70 x 7 = 490 έτη από την αποφράδα μέρα της πτώσης της Πόλης, δηλαδή από τον Μάιο του 1453.

1453 λοιπόν συν 490 έτη από τότε, μας δίνει αποτέλεσμα …1943! Εντελώς λάθος. Θεωρούσα πολύ τραβηγμένο να μιλήσει ο Άγιος για κανόνα ο οποίος είχε…λήξει προ καιρού.

Τη λύση μας την έδωσε πριν ακριβώς τρείς μήνες, ο έγκριτος Ηλίας Καλλιώρας σε μια συζήτηση που είχε με τον Διονύση Μακρή πριν περίπου 3 μήνες (το λίνκ εδώ) όπου το πρόβλημα…ελύθη!

Δηλαδή, δεν ήταν απλά ο πολλαπλασιασμός των 70 ετών επί επτά, αλλά ΤΩΝ εβδομήνταεπτάκις επτά, δηλαδή 70 x 7 = 490, ΣΥΝ 70+7 = 77 μας δίνει ακριβώς το νούμερο 2020!!!

Δηλαδή 490 + 70 + 7 = 567 έτη!

Οπότε, εάν προσθέσουμε στο 1453 τα 567 έτη του κανόνα, έχουμε 2020!

Το 2020 λοιπόν που μας πέρασε, εσήμανε ο Θεός ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΜΑΣ!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΤΕ, στις 8 Δεκεμβρίου, λίγες μέρες ΠΡΙΝ μπεί το 2020, έφυγε από τη ζωή ο Όσιος Εφραίμ της Αριζόνα, έχοντας πεί λίγο καιρό πριν (2 χρόνια για την ακρίβεια) σε κάποιο παπαδοπαίδι του που τον είχε ρωτήσει αν θα δούνε άραγε την ανάκτηση της Πόλης, εκείνος του είπε:

«Εγώ παιδί μου ΔΕΝ θα δω τη Πόλη, εσύ θα τη δείς. Γιατί εγώ παιδί μου, θα φύγω ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ για την ΠΟΛΗ»!

Τα γεγονότα λοιπόν, ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ πράγματι ακριβώς μετά τον θάνατο του, όταν ο Μητσοτάκης ΥΠΕΓΡΑΨΕ τον νόμο για τον EAST MED με τον Ισραηλινό ομόλογο του και τους προέδρους της Κύπρου και της Αιγύπτου και όταν ξεκίνησε ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ με τον Covid από τους Νεοταξίτες!

Είναι η ώρα λοιπόν του προφητευόμενου Ελληνοτουρκικού Πολέμου, ο οποίος θα επεκταθεί και θα γίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.

Η Τουρκία θα χτυπήσει λίγο πριν ή λίγο μετά τον Αύγουστο του έτους που διανύουμε, θα βγάλει τον στόλο της (όπως είχε πεί ο Άγιος Κοσμάς) για να καταλάβει ένα – ή και δύο ίσως – νησάκια, όπως αναφέρει και ο Μάζης, για να μας …εκβιάσει έχοντας ως ασπίδα τους λιγοστούς κατοίκους των. Οι αμερικανοί και οι ΝΑΤΟικοί θα αντιδράσουν σε αυτή την ενέργεια και ίσως να είναι αυτοί που θα καταστρέψουν τον τουρκικό στόλο, όπως μας επιβεβαίωσε ο Άγιος Παΐσιος!

Αν όχι το ίδιο το ΝΑΤΟ, αλλά οι…Γάλλοι ίσως, επειδή έχουν υπογράψει το μνημόνιο συμμαχίας με την Ελλάδα κατά την αγοραπωλησία των Rafale.

H Ρωσία πιθανόν να καθήσει «απέναντι» ως παρατηρητής, παρακολουθώντας τη σύγκρουση Ελλήνων-Γάλλων(;)-Τούρκων και να…τρίβει τα χέρια του βλέποντας το ΝΑΤΟ να διαλύεται. Αν λοιπόν οι Έλληνες με τους Γάλλους συμμαχήσουν, πράγματι ο τουρκικός στόλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ καμμιά ΤΥΧΗ. Και ίσως ΑΥΤΟ να είναι και η αιτία όπου η μοίρα θα παίξει το ΡΕΚΒΙΕΜ για την Τουρκία.

Ίσως αυτό το γεγονός να σημάνει και την πτώση του Ερτογάν, την ανάληψη της εξουσίας από τους Κεμαλικούς οι οποίοι θα τα σπάσουν με τη Ρωσία, θα πάνε με τη μεριά των Νεοταξιτών και πιθανώς αυτό το γεγονός να σημάνει και την επέμβαση των Ρώσων στο να πάρουν τη Πόλη και να ισοπεδώσουν την Τουρκία!

Ειλικρινά, ζούμε την ΑΠΟΛΥΤΗ εξέλιξη της Ιστορίας, μιας εξέλιξης που θα μας κάνει ΜΑΡΤΥΡΕΣ της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του Γένους μας! αν ευοδωθούν όλα αυτά τα σενάρια, τότε η Παναγιά είναι ΟΝΤΩΣ η Αρχιστράτηγος, όπως είχε βεβαιώσει και η Βασιλική Πλεξίδα που Την είδε δεί να τη σώζει από το μοιραίο σινούκ τον Απρίλιο του 2017.

Δεν έχω να πω ή να γράψω τίποτε άλλο. Παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις, το μόνο που μπορώ να πώ είναι ΚΟΥΡΑΓΙΟ σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και ο ΘΕΟΣ να μας βοηθήσει. Από τον βιολογικό πόλεμο του Covid χάσαμε πολλούς κι ίσως να χάσουμε κι άλλους από τις βαριές επιπλοκές των εμβολίων-δηλητηρίων, αλλά θα χωριστεί η ίρα απ το στάρι.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ Έλληνες και ΠΡΟΣΕΥΧΗ στη ΠΑΝΑΓΙΑ!

Τα δεινά μας ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, το ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ τελειώνει, ο πόλεμος έρχεται μαζί με την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΓΕΝΟΥΣ!

Πύρινος Λόγιος
sergioschrys@outlook.com

 

kanenazori.com 

 

 

13 σχόλια:

  1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ // ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΕΒΡΟ, ΝΗΣΙΑ-ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΕ ΚΡΗΤΗ // ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ. ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΟΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι νάναι, λίαν επιεικώς. Πολύ μου άρεσε πως οι βουλευτές της ΝουΔου πίεσαν τον Μητσοτάκη και κατάφεραν να του αλλαξουν γνώμη. Εδώ και τα μικρά παιδιά ξέρουν, ότι οι βουλευτές όλοι, δεν βγάζουν μιλιά μην τους διαγράψουνε και χάσουν τον μισθό τους. Μετά, ανακατεύει τους διάφορους αργόσχολους σχολιαστές με τους αγίους του Θεού, και φτάνει στο συμπέρασμα ότι το ΝΑΤΟ ή οι Γάλοι θα καταστρέψουν την Τουρκία. Και το ξανθό γένος τι; Θα κάθεται να κοιτάει και θα την βοηθάει; Αφού μελετάει και τους αγίους ο αρθρογράφος, ας ανατρέξει στις προφητείες του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, να δει πως ακριβώς θα γίνουν τα γεγονότα. Και μιας και το έχουμε βρει όλοι μας τζάμπα να προφητεύουμε, στις 15 Ιούλη θα χτυπήσουν οι μογγόλοι, και θα πάνε για Χίο, Μυτιλήνη και Ρόδο. Και αυτό το επιχείρημα οτι θα χτυπήσουν μικρά νησιά και θα βάλουν τους λιγοστούς κατοίκους ασπίδα, τι λογική και αυτή. Γιατί όχι μεγάλο νησί με πιο πολλούς κατοίκους για ασπίδα. Και κάτι ακόμα. Οι Ρώσοι έδωσαν οδηγία σε όσους πάνε στην Τουρκία μεταξύ 15 και 30 Ιουλίου, να μείνουν μακριά από τα Μικρασιατικά παράλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, οι γνώμες είναι πολλές και διάφορες. Άλλα λέει ο Φίλης, άλλα ο Μάζης, άλλα ο Γρίβας, άλλα ο Θανάσης Κ, άλλα ο Πύρινος Λόγιος κ.ο.κ...
      Μάλιστα κι εγώ από τη μεριά μου θα μπορούσα να πω ότι θα χτυπήσουν σε μεγάλο νησί, τύπου Λέσβο, Σάμο, για να χρησιμοποιήσουν τους τζιχαντιστές λαθροεισβολείς ως εσωτερικό στρατό. Με ημερομηνίες λέω να μην ξανασχοληθώ.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον έγκριτον Η. Κ. που, σε συζήτηση που είχε με τον Δ. Μ., αποκατέστησε Το Κύρος Αγίου, Ο Οποίος, μέσα από τις αναφορές μας στις Διδαχές και τη Θαυματουργία Του, είναι καθημερινά σχεδόν ανάμεσά μας, Φωτοδότης Φάρος του βίου μας παντός.

      Προσωπικά δε μετανιώνω που χάλασα το σπίτι μου, χωρίζοντας με πέντε παιδιά, γιατί δεν άντεχα να ακούω τη γυναίκα μου να μου λέει πως ο Άγιος Παΐσιος έκανε ΛΑΘΟΣ λέγοντας:
      «Αλλά ο δικός μας κανόνας, δεν είναι 70 χρόνια. Είναι ο κανόνας των εβδομηνταεπτάκις επτά ετών»
      ΚΑΘΩΣ 70 x 7 = 490 έτη από την αποφράδα μέρα της πτώσης της Πόλης, τον Μάιο του 1453, οπότε 1453 συν 490 έτη από τότε, μας δίνει αποτέλεσμα… 1943! Τουτέστιν... finito la musica, passato la fiesta.
      Κι εγώ δικαίως την διαολόστελνα ξέροντας πως οι Προφητείες είναι Αλάθητες αλλά εκείνη... το χαβά της.

      Τελικά, Ο Μεγαλοδύναμος με βοήθησε και, μέχρι να βγει το Διαζευκτήριο, απλά και μόνο την ξυλοκοπούσα, για την παιδαγωγική της (πάντα) τιμωρία, αντιστεκόμενος στον Πειρασμό να την περιλούσω με βενζίνη και να την κάψω ζωντανή, να ρίξω παραθείο στον καφέ και να την φαρμακώσω, να πάμε στο Σούνιο (δήθεν για να δούμε το ηλιοβασίλεμα) και να την γκρεμοτσακίσω απ' τα βράχια.

      Έκτοτε ζω με -βαρύ σταυρό στους ώμους μου- τις ερινύες γιατί σήκωσα χέρι στην μητέρα των παιδιών μου και δεν έκανα Υπακοή στον Πνευματικό μου που επέμενε:
      ''Σήκωσε το βλέμμα σου στον Ουρανό και πες: ''Άγιε, αφες αυτή, ου γαρ οίδε τι λέει.'' Κι άσε να την κρίνει Ο Ύψιστος, κατά Την Δικαίαν Του Κρίσιν.

      Ευελπιστώντας στην ΙΣΗΓΟΡΙΑ Π.Λ. και Α.Κ.

      Α.Κ.

      Διαγραφή
  4. Τιποτα δεν προκειται να κτυπησει στο Αιγαιο, καμια τσιπουρα ισως με καρτερι. Η συνεχεια βορειοτερα και δυτικοτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκεφτείτε για να καταλάβετε ένα πράγμα το αν θα είναι φτιαχτό ή αληθινό το επεισόδιο τότε θα δείτε που θα χτυπήσει η τουρκιά...
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο γεωστρατηγικη εχουμε αρκετη και η τροφοδοσια αρκετη. Απο προετοιμασια του λαου, βλεπεται τιποτα;;; Οι κυριοι Μαζης, Φιλης και Γριβας ξαφνικα εγιναν αοματοι, δεν βλεπουν οτι η Ελλας κυβερναται απο το συναφι της ανωμαλιας.

    ΄΄Οι μπασταρδοι και οι ανωμαλοι θελουν να σκοτωσουν τη χωρα μου. Θα τους συντριψω!! '' Μετβεντεφ. Βλεπετε η ακουτε καμια τετοια φωνη απο Ελληνα πατριωτη στην Αγια αυτη Πατριδα;

    Συνωμη που θα σας στεναχωρησω, αλλα πανω στα Ελλνικα Νησια στεκονται φρουροι παιδια του ελληνικου λαου που εχουν αναγκη απο εθνικη και ψυχικη υποστηρηξη. Το κρατος θα επρεπε να ειχε σημανει εθνικη εγρηγορση σε ολα τα επιπεδα, Αμυντικο, Διπλωματικο και Πολιτιστικο, αντ΄ αυτου ασχολειται με τα γκεη πραιντ και τα παχη της κας. Μπαρκα.

    Και το κερασακι στη τουρτα το διακυρηχθεν υπο του κ. Πρωθυπουργου πιστευω του, '' Μισω τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ''.

    Ο Χριστος κι' η Παναγια να φυλαει τα φανταρακια μας στα νησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Ahoy, ποια είναι αυτή η κυρία Μπαρκα; Δεν βλέπω τηλεόραση κι έχω χάσει κεφάλαια. Μήπως πρέπει να "πατήσω ένα κουμπί (της TV) και να 'βγει αυτή η χοντρή"; 🤣

      Διαγραφή
    2. Πατάω ένα κουμπί
      και βγαίνει μια χοντρή
      και λέει στα παιδάκια "νιξ" φαΐ.

      https://www.youtube.com/watch?v=sW7bSphh9oI

      :)

      Διαγραφή
  7. Ταυρε, μπραβο που δεν εχεις τηλεοραση. Ουτε εγω εχω αλλα μια πρωην υποψηφια της ΝΔ η κα. Λατινοπουλου (αυτη ειναι λιγνη) ανοιξε ενα καυγα με την κα. Μπαρκα αναφορικα με τα κιλα γυναικειων σωματων και εγινε το ελα μα δεις στο ιντερνετ. Η Λατινοπουλου εφαγε σουτ απο τα ψηφοδελτια του Κουλη.

    Μια που ηρθε η κουβεντα στη ΤΒ ακουσε κι' ενα ωραιο απο Αμερικη μερια αυτη η φορα.
    Σε μια μικρη πολη της Σαουθ Ντακοτα , ενας δημοσιογραφος, με μαρτσουκι στο χερι, πλησιαζει ενα κυριο και τον ρωτα.
    Δημοσιογραφος. Τι γνωμη εχετε για τον Κοβιντ-19
    Απαντηση. Δεν εχω τηλεορση.





















    ΑπάντησηΔιαγραφή