«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!!! - Άνθρωποι (ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ) εναντίον Σατανιστών Επικυριάρχων

Σχόλιο Διόδοτου: Μερικοί τα συζητούσαμε από το 2008. Ότι το πραγματικό Ισλάμ (πες το κι ορθόδοξο) δεν έχει καμία σχέση με το κατασκευασμένο (απ' τους συνήθεις ύποπτους) εξτρεμιστικό ισλάμ που εισρέει στη Δύση και ζητάει σαρίες και να μπολιάσει ή να σφάξει τους αλλόθρησκους. Το πραγματικό ισλάμ έχει αποδείξει σε προηγούμενες δεκαετίες ότι μπορεί να έχει ειρηνική συμβιωτική σχέση (Ιράν, Συρία, Ιορδανία, Λίβανος κ.ά.) με άλλες θρησκείες. Έχει αποδείξει ότι είναι αντινεοταξικό και αντισατανικό. Τώρα.. αν θεωρείτε εσείς ότι ετούτοι ΕΔΩ με τις μάχαιρες και τα καφάσια μπύρες στην Ομόνοια, είναι "μουσουλμάνοι".. τότε εγώ είμαι ο Πάπας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

17 σχόλια:

  1. ΠΟΥΤΙΝ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
    ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΟΥΤΕ ΕΛ. ΟΙ ΕΛ ΑΠΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΙΝ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα καταστραφούμε όπως η Σρι Λάνκα με τις πράσινες μπούρδες του κούλη!
    Εξαιρετική ανάλυση σχετικά με το τι συμβαίνει πραγματικά στην Σρι Λάνκα:
    https://slpress.gr/diethni/ayto-poy-den-xerete-gia-ti-sri-lanka-kai-kanei-ton-mitsotaki-na-min-koimatai/
    Το πρόγραμμα του Ρατζαπάκσα, είχε στηριχτεί στις συμβουλές μιας Ινδής ακτιβίστριας του κλίματος Βαντάνα Σίβα, η οποία έπεισε τους πάντες στην Σρι Λάνκα ότι μπορούν να πλουτίσουν! Έτσι, η χώρα άρχισε να εφαρμόζει πράσινες πολιτικές σε ενέργεια και γεωργία. [Τι σας θυμίζει;;;]
    Ο Ρατζαπάκσα μαζί με την Σίβα ξεκίνησαν λοιπόν ένα πείραμα με σκοπό η Σρι Λάνκα να καταργήσει τελείως τα ορυκτά καύσιμα και να προχωρήσει στην παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος κατά 100% από ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας). Παράλληλα, άρχισαν να καταργούν τις παραδοσιακές καλλιέργειες με σκοπό να τραφούν μόνο από βιολογικά προϊόντα!
    Μεσούσης της πανδημίας, τον Απρίλιο 2021, επέβαλε καθολική απαγόρευση όλων των χημικών λιπασμάτων! Ενώ η χώρα χρησιμοποιούσε 90% χημικά λιπάσματα στην παραγωγή της, η απαγόρευση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα το 2021 η παραγωγή να πέσει κατά 75% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
    Ενώ η χώρα ήταν αυτάρκης στο ρύζι, το 2021 η παραγωγή μειώθηκε αρχικά 20% και κατόπιν περισσότερο, με αποτέλεσμα να ξοδέψει περίπου 500 εκατ. δολάρια για εισαγωγές ρυζιού. Οι τιμές πολλών αγροτικών προϊόντων αυξήθηκαν ακόμα και 500%, όπως π.χ. στα λαχανικά, ενώ καταστράφηκαν καλλιέργειες τσαγιού, από το οποίο η χώρα κέρδιζε χρήματα γιατί ήταν μεγάλος εξαγωγέας.
    Η πλάκα είναι ότι ακόμα και σήμερα η Σρι Λάνκα με βάση το περιβαλλοντικό πρότυπο ESG βρίσκεται στην 4η θέση παγκοσμίως! Φυσικά, ουδείς από την πράσινη ελίτ δέχτηκε να την δανείσει και οι οίκοι αξιολόγησης την υποβάθμισαν δραστικά. Ουδείς μέτρησε τα δισ. που ξόδεψε σε ανεμογεννήτριες και ηλιακά. Ουδείς προσμέτρησε την στροφή της στην βιολογική καλλιέργεια. Αν και κάποιοι έβγαλαν πακτωλό κερδών στην πλάτη της Σρι Λάνκα, όλοι πλέον αποφεύγουν ακόμα και να μιλάνε γι’ αυτήν. Η Σίβα είναι εξαφανισμένη, όπως εξαφανισμένος και κυνηγημένος είναι ο πρόεδρος Ρατζαπάκσα!
    Αντιγόνη
    Υ.Γ. Το πρόγραμμα εδώ στηρίζεται στην μιζο-οικογένεια και στους γεραπετρίτη και άλλους κατασκευαστές ΑΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο Αδαλής!
      Κι όσο είμαστε Μιζοτακιστάν οδεύουμε προς την κόλαση..

      Διαγραφή
  3. Τι γίνεται στον Έβρο????
    Τι λέει ο συνεκδότης της Le Figaro

    https://www.epilekta.com/2022/07/le-figaro.html?m=1

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχθές παρέστην σε κάποιο παρεκκλήσι της Αγίας Μαρίνας στην Αθήνα όπου είχε ιερά πανήγυρη και λιτανεία της ιεράς εικόνας στους γύρω δρόμους.
    Παρ' ολο που η ακολουθία έγινε κυρίως στο προαύλιο, τα 2/3 των (άλογων) προβάτων φόραγαν φίμωτρο. Μες το κατακαλόκαιρο και μετά από 2,5 χρόνια αποδεδειγμένης απάτης και τυραννίας...Αυτοί εκεί το βιολί τους. Λες και δαιμονίζονται όταν προσέρχονται στον Οίκο Του Θεού. Τη στιγμή που η πλειοψηφία "άθεων" Ευρωπαίων και Αμερικάνων προσέρχονται άφοβα στους ναούς της κατανάλωσης και διασκέδασης στις χώρες τους χωρίς φίμωτρα εδώ και μήνες.
    Τελικά, η μεγάλη μάζα των τυπολατρών μοντερνορθόδοξων αποτελεί μια λοβοτομημένη, υποταγμένη στη φαυλότητα και φοβική ομάδα του γραικυλιστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.el.gr/diethni/i-kali-epirroi-toy-kantirof-o-narkoma/
    Για να γελάσουμε και λίγο χεχε

    Ιωάννης εκ Πελασγικού Άργους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοράς ακόμα μάσκα.
    Διάβασε να δεις τι κάνεις.

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/07/o-on-k-v-i-i-v.html?m=1

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργος Καρυστινός, Καρδιολόγος: “Έχω στα χέρια μου 178 μελέτες που υποστηρίζουν ότι τα “φίμωτρα” κάνουν κακό στην υγεία”.

    https://focusfm.gr/giorgos-karystinos-quot-echo-sta-cheria-moy-178-meletes-poy-ypostirizoyn-oti-ta-quot-fimotra-quot-kanoyn-kako-stin-ygeia-quot

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας γελάσουμε και λίγο χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

    Είδα μανάβη με σουτιέν,
    φούρναρη με κυλότα
    κι έναν μουστάκια καραφλό
    τίγκα κραγιόν στο στόμα.

    https://twitter.com/aftolykos1/status/1494352360654897152

    =====
    Eντυπωσιακή εμφάνιση των ΗΠΑ: Ένας LGBTQ κι ένας ναύαρχος με φούστα προειδοποιούν τη Ρωσία – Αντίδραση της Ζαχάροβα (φωτό)

    https://www.pronews.gr/kosmos/entyposiaki-emfanisi-ton-ipa-enas-lgbtq-kai-enas-nayarxos-me-fousta-proeidopoioun-ti-rosia-antidrasi-tis-zaxarova-foto/

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το διοξείδιο του άνθρακα αυξάνεται πέρα ​​από τα αποδεκτά επίπεδα ασφάλειας σε παιδιά με κάλυψη μύτης και στόματος: Αποτελέσματα μιας
    πειραματικής μελέτης μέτρησης σε υγιή παιδιά

    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S001393512200891X

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. #STOPTHESHOTS - ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ

    https://rumble.com/v1cq7n3-stop-the-shots-t-.html

    Πριν επιτρέψετε στο παιδί σας να του κάνετε ένεση με το γενετικό ορό (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ) COVID-19, σταματήστε και κάντε κάποια έρευνα. Οφείλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν τα εκθέτετε σε έναν απαράδεκτο κίνδυνο, για ελάχιστο έως καθόλου όφελος.

    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://bit.ly/3Og0w9g


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΗΡΩΔΗΣ. ΕΒΡΑΙΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΗΡΩΔΗΣ //
    «ΕΒΡΑΗΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ» - Εχουνε χιουμορ οι Εβραιοι φονιαδες //
    ΤΩΡΑ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ //
    ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΗΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ //
    ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ //
    ΤΑ ΩΦΕΛΗ (στην τσεπη) ΙΝΕ ΠΟΛΑ //
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕ ΨΟΦΑΝΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΙΝΕ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ //
    ΝΕΟ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η παγωνο-τσάκυ ξανακτύπησε:
    «Σε περίπου 20 ημέρες τα πρώτα κρούσματα της υποπαραλλαγής “Κένταυρος” στην Ελλάδα»
    Μάλιστα!!! Το ραντεβού κλείστηκε!
    Ξέχασε να μας πει με ποιο μέσον θα αφιχθεί ο ιός.
    1. Με αντόνωφ;
    2. Με πλοίο;
    3. Με τραίνο;
    4. Οδικώς με αυτοκίνητο ή πούλμαν;
    Μπας και πέρασε από Κολομβία τώρα τελευταία;
    Έκαψαν 1,6 τόνους μαριχουάνα αλλά λόγω ανέμων… ντουμάνιασε όλη η πόλη
    Επεισοδιακή ήταν η καταστροφή μεγάλης ποσότητας μαριχουάνας στην Κολομβία.
    Συγκεκριμένα, οι αρχές της πόλης Μπέγιο αποφάσισαν να κάψουν 1,6 τόνους μαριχουάνας που είχε κατασχεθεί την περασμένη εβδομάδα σε δύο επιχειρήσεις που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή, όμως ο άνεμος τους πρόδωσε.
    Όταν λοιπόν ξεκίνησε η καύση τους στις εγκαταστάσεις του στρατού, στην περιοχή επικρατούσαν δυνατοί άνεμοι, με αποτέλεσμα ο καπνός που έβγαινε να καλύψει την περιοχή.
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από Κολομβία..σε Ντουμανία 🤣
      Τα ντουμάνια τα εισπνέει η Τσάκυ η Πυθία και προφητεύει το ραντεβού με τον κοροϊδοϊό Κένταυρο. Αρχαία Ελλάδα παντού! 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  13. Σκηνές από την κωμωδία «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή», αλλά με πραγματικούς Έλληνες αστυνομικούς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι χρήστες του TikTok, με το πλήρωμα ενός περιπολικού στην λεωφόρο Ποσειδώνος.
    Έχοντας «φορτώσει γκομενάκια» (!) κατά το κοινώς λεγόμενο, στα πίσω καθίσματα του περιπολικού, «παίζουν τους αστυνομικούς» με την σειρήνα ανοικτή και τα κόκκινα φανάρια να μην αποτελούν πρόβλημα.
    Απλώς δεν υπολόγισαν ότι κάποιο (χαζό)γκομενάκι όχι απλώς έγραφε στο κινητό της την «πλάκα» (να περνούν με κόκκινο όλα τα φανάρια και να κάνουν την σειρήνα οι ίδιες), αλλά εν συνεχεία… θα ανέβαζε το βίντεο στο ΤikTok!
    https://www.newsgreece.gr/ellas/h-megalh-twn-mpatswn-scholh-a-la-ellhnika-fortwsan-gkomenakia-sto-peripoliko-ki-egine-chamos
    Η μεγάλη των μπάτσων, λιμενικών και πυροσβεστών σχολή αλά ελληνικά:
    Ένα παράδοξο θέαμα προκάλεσε ταραχή σε λουόμενους και πολίτες στην Εύβοια όταν αγριογούρουνα εθεάθησαν να κολυμπούν σε παραλία της Χαλκίδας.
    Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας προκειμένου να απομακρύνει το κοπάδι αγριογούρουνων από την θάλασσα.
    Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική προκειμένου να τα απομακρύνει εντούτοις αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς τα αγριογούρουνα ξέφυγαν… κολυμπώντας!
    https://www.pronews.gr/perivallon/eyvoia-agriogourouna-etheathisan-na-kolympoun-se-paralia-tis-xalkidas-foto/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τον κ. Βαθιωτη,τι να πω υπέροχος όπως πάντα .

    Ακούστε τον μετά το 1:15:00

    ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΌΛΑ.

    https://m.youtube.com/watch?v=mTra7Ui-bmo&t=8s&pp=2AEIkAIB


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή