«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Τσετσενικό χιούμορ.. (βίντεο) 🤣


 

Ο Τσετσένος ηγέτης Ramzan Kadyrov δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του Telegram στο οποίο ένας ηθοποιός που υποδύεται τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky υπογράφει στο Κίεβο την παράδοση της Ουκρανίας. Πίσω από το σατυρικό βίντεο κρύβεται το ρωσικό κωμικό δίδυμο Vovan και Lexus, που είναι πολύ διάσημοι στη Ρωσία.

 


 

"Αγαπητοί πολίτες! Εγώ, ο εκτελών χρέη προέδρου της Ουκρανίας, αρχιστράτηγος των ενόπλων δυνάμεων, εγκρίνω την άνευ όρων παράδοση όλων των ενόπλων δυνάμεων μας στην ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα", λέει ο άνδρας που μιμείται τη φωνή του Volodymyr Zelensky. Πίσω του στέκεται ένα άτομο, το χέρι του οποίου είναι τοποθετημένο στον ώμο του ψεύτικου Ουκρανού προέδρου. "Καθώς και όλες οι ένοπλες δυνάμεις που βρίσκονται τώρα υπό ουκρανική διοίκηση", συνεχίζει τρέμοντας.
 

Το "Ζ" της συνθηκολόγησης

"Εγγυώμαι την εφαρμογή της πλήρους αποστρατιωτικοποίησης και αποναζιστικοποίησης της Ουκρανίας εντός ενός μηνός από την υπογραφή της πράξης παράδοσης. Αμέσως!"

"Και τρίτον..." λέει ο ηθοποιός, κοιτάζοντας τον άνδρα πίσω του, ο οποίος αποδεικνύεται ότι είναι ο Ραμζάν Καντίροφ

"Akhmat Sila! Έτσι δεν είναι;" (Αυτή είναι η πολεμική κραυγή του τσετσενικού στρατού: "Δυνάμεις Αχμάτ!, όπου Αχμάτ ήταν το όνομα του πατέρα του Ραμζάν Καντίροφ)

Στο βίντεο, ο Καντίροφ απαντά στον ψεύτικο Βολοντίμιρ Ζελένσκι: "Το αποδείξαμε! Φυσικά και είναι αλήθεια - Akhmat Sila!" 

Ο ψεύτικος Ουκρανός ηγέτης, εμφανώς φοβισμένος, λέει τελικά: "Τότε υπογράφουμε έτσι", και υπογράφει το χαρτί με ένα "Ζ".


blick.ch 

 

4 σχόλια:

  1. Μιχαλης Σκορπιος05 Ιουλίου, 2022 17:11

    ΧεχεχεχεχεχεεεχεααααχαχαχαχαχαχαχαχαεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχαααααααααΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφιερωμένο σ' εκείνους που πιστεύουν ότι όταν το Φρικώδες ''Ταξίμετρο'' της Ιστορίας μετράει ένθεν κακείθεν τετιμημένους κεκοιμημένους ''αθανάτους'', θυσία στον βωμό της ασύλληπτης (για τον κοινό νου) κερδοφορίας των πολεμικών βιομηχανιών,
    Δεν αναιρεί το δικαίωμα; των πολλών στους αστεϊσμούς, τη σάτυρα, την κωμωδία.
    Και φυσικά οι Ένοχοι έχουν κάθε Δικαίωμα να γελάνε αφού Εκείνοι ποτέ δεν πολεμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ 1 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...ΤΟ 4 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ...ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΕΝΑ 5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ...ΤΟ 1 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ 4 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟ 5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ [ ΓΑΤΑΚΙΑ ]...
    ΥΓ. ΜΑΚΑΚΑ ΖΕΛΕΝΣΚΥ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙ [ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ...SPEAKING ]...
    ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

    ΑπάντησηΔιαγραφή