«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ναι, τώρα που χάσανε την Ουκρανία, πάνε για σκληρά λοκντάουν σε όλο τον Δυτικό κόσμο, από Σεπτέμβριο, λόγω μιας ακόμα μαϊμού πανδημίας, της Μαϊμουδο-ευλογιάς. Θα υποταχτούμε..;; Την υπέγραψε ο Ghebreyesus χωρίς έγκριση της πλειοψηφίας!


 

Επιμέλεια, μετάφραση, σχολιασμοί: CON

 

ΠAΛΙ ΤΑ IΔΙΑ...ΑΛΛA ΑΥΤH ΤΗ ΦΟΡA ΠOY ΞEΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕIΝΑΙ ΘΑ ΜΕIΝΟΥΜΕ ΆΠΡΑΓΟΙ ;;....... ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΆ ΣΚΟΠΕΎΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΏΣΟΥΝ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΉΘΗΚΑΝ ΜΕΤΆ ΤΟ 1980….

ΓΙΑΤI ΕΠΙΚΕΝΤΡΏΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡIΩΣ ΣΤΗ ΔYΣΗ, ΣYΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ “GLOBAL RESET”.

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤHΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟYΣ ΤΟΥΣ ΜΠAΣΤΑΡΔΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟYΝ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚA ΤΟΥΣ OΠΛΑ ΕΝΑΝΤIΟΝ ΜΑΣ ...... Ή ΘΑ ΚΑΛEΣΟΥΜΕ ΤΟΝ JAMES BOND ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚO BILL, TON KLAUS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦIΛΟΥΣ ΤΟΥ;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΥΖΗΤΗΣΗ- EXΘΕΣ : O ΠΟΥ κηρύσσει την ευλογιά των πιθήκων "παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης"  ΘΑ ΜΕIΝΟΥΜΕ ΆΠΡΑΓΟΙ ??

 
https://off-guardian.org/2022/07/23/discuss-who-declares-monkeypox-global-emergency/

 
Πριν από περίπου τρεις ώρες ανακοινώθηκε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε επίσημα την "επιδημία μαϊμούδων" σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC). 

Έπειτα από τη δεύτερη έκτακτη συνεδρίασή τους για τη μαϊμουδοπανώλη σε λιγότερο από ένα μήνα, ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Thedros Adhanom δήλωσε στον Τύπο: 

Εν ολίγοις, έχουμε μια επιδημία που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο με ταχείς ρυθμούς μέσω νέων τρόπων μετάδοσης για τους οποίους καταλαβαίνουμε πολύ λίγα και η οποία πληροί τα κριτήρια των διεθνών υγειονομικών κανονισμών [...] Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα ότι η παγκόσμια επιδημία της μαϊμού πανώλης αντιπροσωπεύει μια παγκόσμια υγειονομική έκτακτη ανάγκη διεθνούς ενδιαφέροντος". 

Για όποιον ζει κάτω από ένα βράχο τα τελευταία δύο χρόνια, μια PHEIC ορίζεται ως:

ένα έκτακτο γεγονός το οποίο καθορίζεται ότι συνιστά κίνδυνο για τη δημόσια υγεία άλλων κρατών μέσω της διεθνούς εξάπλωσης της νόσου και ότι ενδεχομένως απαιτεί συντονισμένη διεθνή αντίδραση"

Είναι ο υψηλότερος συναγερμός που μπορεί να εκδώσει ο ΠΟΥ και του παρέχει νομική εξουσία να εκδίδει ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις ή περιορισμούς, να επιθεωρεί και να επικρίνει τα μέτρα δημόσιας υγείας των κρατών μελών και άλλα τέτοια πράγματα. 

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό στην προκειμένη περίπτωση και ποια μορφή θα λάβει η "συντονισμένη διεθνής αντίδραση", είναι προς το παρόν πολύ νωρίς για να το πούμε. 

Είναι ενδιαφέρον ότι, σύμφωνα με τον Guardian, αυτή ήταν αποκλειστικά απόφαση του Ghebreyesus, ότι η επιτροπή ήταν "σε αδιέξοδο", και αυτός έσπασε το αδιέξοδο και κήρυξε το PHEIC χωρίς πλειοψηφία

ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Tedros Ghebreyesus, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η επιτροπή συνεδρίασε την Πέμπτη για να εξετάσει τα τελευταία δεδομένα, αλλά δεν μπόρεσε να καταλήξει σε συναίνεση. Ωστόσο, έκτοτε αποφάσισε να σπάσει το αδιέξοδο κηρύσσοντας PHEIC 

Μόλις τον περασμένο μήνα, κατά την πρώτη έκτακτη σύνοδο κορυφής για την ανεμοβλογιά, ο ΠΟΥ αρνήθηκε να την χαρακτηρίσει ως PHEIC (προκαλώντας σύγχυση στην τάξη των ειδημόνων). 

Πιθανώς ο Ghebreyesus θα μπορούσε να "σπάσει το αδιέξοδο" και τότε, αλλά αρνήθηκε να το κάνει.

Τι έχει αλλάξει από τότε; 

Δεν ξέρουμε. 

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι, σε μια "ευχάριστα βολική στιγμή", μόλις χθες η δανέζικη φαρμακευτική εταιρεία Bavarian Nordic ανακοίνωσε ότι το εμβόλιο κατά της ευλογιάς εγκρίθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων για χρήση κατά της ευλογιάς των πιθήκων [επίσημη δήλωση]. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Bavarian_Nordic 

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ Bavarian Nordic είχε ένα πολύ καλό επιχειρηματικό τρίμηνο χάρη στη μαϊμού, και με αυτές τις δύο ανακοινώσεις να λειτουργούν συντονισμένα, μπορεί να αναμένει μεγάλη αύξηση της αξίας της μετοχής της. 

Είναι επίσης απίθανο να είναι σύμπτωση το γεγονός ότι αυτό έρχεται ακριβώς στην ουρά μιας "μελέτης" που βρήκε "νέα συμπτώματα" σε ασθενείς με μαϊμούδες, γεγονός που (υποτίθεται) σημαίνει ότι μπορεί να ήταν "υποδιαγνωσμένη" μέχρι τώρα. 

Επίσης, στις ειδήσεις για τη μαϊμουδοπανώλη μόλις χθες καταδικάστηκε από βετεράνους ακτιβιστές του AIDS ότι "κανείς δεν το αντιμετωπίζει σαν επείγον περιστατικό". 

Εν τω μεταξύ, πάλι μόλις χθες, το Atlantic τιτλοφορεί τον τίτλο "Κάνουμε εξετάσεις για τη μαϊμουδοπανώλη με λάθος τρόπο", και καλεί τους ανθρώπους χωρίς συμπτώματα να εξεταστούν, καθώς και προειδοποιεί ενάντια στον (πολύ γνωστό) "κίνδυνο" της "ασυμπτωματικής μετάδοσης". 

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα πρωτοσέλιδα του Covid που αναβιώνουν, υποδηλώνουν μια επαναφορά προς μια αφήγηση περί "δημόσιας υγείας" και μακριά από την αφήγηση περί "πολέμου στην Ουκρανία".

Εσείς όμως τι πιστεύετε; 

Γιατί ο ΠΟΥ κήρυξε PHEIC;

Ποια μορφή θα λάβει η "συντονισμένη διεθνής αντίδραση";

Γιατί αντέστρεψαν την προηγούμενη απόφασή τους;

Ποιο είναι το επόμενο βήμα στην ατζέντα;

Είναι όλα αυτά σχεδιασμένα ή μια απάντηση στην κόπωση της Ουκρανίας;

Θα κάνετε εμβόλιο κατά της ευλογιάς;

...και σοβαρά, πότε θα μας πουν το νέο όνομα;

 

++++++++++++++++++++++++++++

 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021-Το NTI προέβλεψε την πιθανότητα ξεσπάσματος της ευλογιάs των πιθήκων στην έκθεση του Νοεμβρίου 2021 

https://truthpress.news/news/nti-predicted-likelihood-of-monkeypox-outbreak-in-their-november-2021-report/

 

++++++++++++++++++++++++++

 

Μάιος 2022-Καθώς εξαπλώνονται τα κρούσματα ανεμοβλογιάς, η έκθεση δείχνει ότι το Ίδρυμα Gates, ο ΠΟΥ και στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών συμμετείχαν σε "προσομοίωση" πανδημίας ευλογιάs των πιθήκων τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2021

https://www.globalresearch.ca/monkeypox-cases-spread-report-shows-gates-foundation-who-pharma-execs-took-part-monkeypox-pandemic-simulation/5781220

 
ΜΑΪΟΣ 2022 -- Eυλογιάs των πιθήκων: Σενάρια, παιχνίδια μικροβίων και εμβόλια

https://expose-news.com/2022/05/21/monkeypox-scenarios-germ-games-and-vaccines/

 

 

 

 

16 σχόλια:

  1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ //
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΗΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ //
    ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ, απο το εβραηκο δολοφονικο εμβολιο //
    ΠΑΕΙ ΚΕ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) ΠΕΤΣΑΛΑ, 32 ΧΡΟΝΩ, αξιωμ/κος του Ναυτικου, απο την Αμφισα //
    ΠΑΕΙ ΚΕ Ο ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, 51 ΕΤΩΝ, μετα τον εμβολιασμο του //
    ΠΑΕΙ ΚΕ Ο 39χρονος Μανωλης Ζερβομιχελακης, Αποκορωνου Κρητης, την ωρα του τζοκινγκ //
    ΠΑΕΙ ΚΕ Ο Ανδρεας Ψυχογιος 60 ετων, απο το Λουτρακι (μεσα στο καφενειο) //
    ΠΑΕΙ ΚΕ Η Αγγελικη Καραχαλιου, 46 ετων, νοσηλευτρια, απο τον Αγιο Δημητριο Πιεριας //
    ΠΑΕΙ ΚΕ Ο 40χρονος κιθαριστας Κωστας Γερακης, απο την Αμοργο //
    ΠΑΕΙ κε ο 54χρονος Αγγλος Christ. Redstock πανω στην ξαπλωστρα στον Αγ. Νικολαο Κρητης (ειχε κανει το εμβολιο πριν ερθει για διακοπες στην Ελαδα) //
    ΠΑΕΙ κε ο 30χρονος Στελιος Σαβατης απο τα Τρικαλα. Τα ωφελη των εβραηκων εμβολιων ινε πολα κε η ανοησια των ανθρωπων απεραντη //
    ΠΑΕΙ κε ο 49χρονος Θεοδωρος Νεμουτιανος εξω απο το γενικο νοσοκομειο της Πατρας, απο ανακοπη.
    ΙΝΕ ΜΟΝΑΧΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ. ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ (οπως μου ειπαν οι συγγενεις τους) ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ (βιομηχανος τυροπιτας, ανακοπη στο μπανιο), ΜΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (εμποριο) ανακοπη πανω στο τιμονι, Κωστας Κουνδουρος, δημοτικος υπαληλος (στην απομονωση στο νοσοκομειο, μετα το εμβολιο), ο γιος του Θεμη (αστυνομικος 45 ετων, ανακοπη πανω στο τιμονι του περιπολικου μετα τον τριτο εμβολιασμο του)
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΒΟΘΡΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ? Ε, μην τρελαθουμε κιολας. ΙΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ?? //
    ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΙΝΕ ΤΕΣΕΡΙΣ ΚΕ ΟΛΕΣ ΕΒΡΑΗΚΕΣ //
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΙΝΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ
    ΑΝ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ?? ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ (εκτος σπανιων εξαιρεσεων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιάννης (Γιάγκος) Κυρούσης από τη Σπάρτη καθηγητής του ΕΜΠ μετά τον εμβολιασμό του με το Γενετικό Σκεύασμα πέθανε από εγκεφαλικό. Είχε προηγηθεί ο θάνατος της μητέρας του Ευαγγελίας Κυρούση μετά τον εμβολιασμό της.
      Τον θάνατο του Γιάγκου ακολούθησε ο θάνατος του Γιώργου συντρόφου της αδερφής του Γιάγκου, Αντιόπης. Η συμβολαιογράφος Αντιόπη Κυρούση μετά τον εμβολιασμό της εμφάνισε καλπάζουσα μορφή καρκίνου. Η Αντιόπη Κυρουση έφυγε χθες ακολουθώντας την μητέρα, τον σύντροφο και τον αδελφό της.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Πέρασαν απ' το ίδιο μπαρ, γι αυτό. Sfizerbar. έχει κοκτέηλ που σε απογειώνουν στους ουρανούς...

      Διαγραφή
    3. ΧΙΧΙΧΙΧΙ 😋

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

      Διαγραφή
  2. Μιχαλης Σκορπιος24 Ιουλίου, 2022 16:51

    https://youtu.be/wnIKDNw7P1c Χεχεχεχεχεχεχεχεχε χοχοχοχοχοχοχοχοχοχο Αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Οποιος μασηση,θα τον καταπιη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν γίνουν όλα αυτά που λέει αυτός Μιχάλη.... ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΕ ΜΑΜΙΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
    2. Μιχαλης Σκορπιος24 Ιουλίου, 2022 19:49

      χεχεχεχεχεχε Κωστη μου 2 τσιπουρακια φτανουν αντε το πολυ πολυ μια πεντοκιλη καραφα με τα σχετικα μεζεδακια βεβαιως βεβαιως χεχεχεχεχε ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ πρεπη να γινουν δεν περνη αλλο Δες τον ουρανο πεντακαθαρος χεχεχεχεχεχεχε εχουμε ηδη φταση

      Διαγραφή
    3. Ο Κος Μιχάλης έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ ένα αφήγημα και το ακολουθεί πιστά. Το κακό είναι οτι τολμά να δώσει ημερομηνίες, πράγμα που τον κάνει ευάλωτο σε κάθε έναν που μπαίνει να τον αποδομήσει.

      Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι κακό να πιστεύεις σε μια εκδοχή γεγονότων. Το κακό είναι οτι ο Κος Μιχάλης ΔΕΝ έχει κατανοήσει οτι όσοι τον παρακολουθούν κατά ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ είναι άσχετοι και πρόβατα που ψάχνουν τσοπάνη και πιστεύουν ό,τι και να τους σερβίρεις.

      Η εκδοχή του βασίζεται σε "κάποιους" απο ΗΠΑ, οι οποίοι είναι επαγγεματίες κερδοσκόποι και εκμεταλευτές της ανθρώπινης δίψας για πληροφόρηση και, κυρίως, δίψας για απελευθέρωση απο τη συμμορία. Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟ οι πληροφορίες του να προέρχονται απο τη συμμορία καθ' εαυτή και όχι απο την "καλή" πλευρά των ανθρώπων. Ειδικά όταν δημοσιεύει αυτούσια "μηνύματα Πλειάδειων", τα οποία είναι ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ και αν τα διαβάζει κάποιος νοήμων θα καταλάβει οτι ΔΕΝ έχουν να του προσφέρουν κάτι άλλο εκτός απο ένα "χάπι ύπνου".

      Η πάγια τακτική μου είναι να παρακολουθώ τους πάντες, χωρίς όμως να έχω το δικαίωμα του χλευασμού σε κανέναν. Άλλωστε όλοι είμαστε έλλογα όντα (τουλάχιστον οι Διοδοταίοι) και διατηρούμε την απαραίτητη κρίση σε ό,τι πληροφορία λαμβάνουμε. Φυσικά πρέπει να προστατευόμαστε απο την ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, διότι αποτελεί "δούρειο ίππο".

      Έρρωσθε
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. Δικαστήρια σε όλο τον κόσμο ανατρέπουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του Covid 19



    https://odysee.com/@cielvoile:4/tribunaux:ce



    ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ :

    Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτά τα τέρατα, bad Loosers (US deep state) , επειδή έχουν χάσει το Oυκρανικό τους σχέδιο και αντί να απελευθερώσουν μια πυρηνική βόμβα, σε απόγνωση θα απελευθερώσουν το βιολογικό OΠΛO που ονομάζεται MONKEY HOAX……και θα τα παρατήσουν με το Covid 19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιράν: Θα τιμωρείται με φυλάκιση η κατοχή κατοικίδιου; Για τους ισλαμιστές τα ζώα συντροφιάς είναι ακάθαρτα και για τους ένθερμους υποστηρικτές της Επανάστασης αποτελούν σύμβολο... δυτικοποίησης.
    Η αστυνομία της χώρας ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η βόλτα με σκύλους στα πάρκα νομικά είναι έγκλημα. Την απαγόρευση που θέσπισε με νόμο η κυβέρνηση, την ονόμασε «μέτρο προστασίας ασφάλειας του κοινού».
    «Μπορείς να πιστέψεις ότι τώρα οι περσικές γάτες δεν είναι ασφαλείς στην πατρίδα τους;» υποστηρίζει κτηνίατρος από την Τεχεράνη. «Δεν υπάρχει λογική πίσω από αυτό το νομοσχέδιο. Οι άνθρωποι που είναι στην εξουσία θέλουν να δείξουν απλά την πυγμή τους στους ανθρώπους».
    https://www.protagon.gr/epikairotita/iran-tha-timwreitai-me-fylakisi-i-katoxi-katoikidiou-44342546326
    Θα κατηγορήσουν τον Πούτιν και για τους ΣΚΥΛΟΥΣ και τις ΓΑΤΕΣ!!! Βρήκαν τρόπο να ΦΥΓΟΥΝ από τον άνθρωπο
    Δραματικά νέα για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, πως όλα δείχνουν βρήκαν άλλον τρόπο να «αρπάξουν» τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου, οι οποίοι από τα αρχαία χρόνια είναι χρήσιμοι, απέναντι σε εχθρούς που τον απειλούν.
    Όπως λένε σε Γερμανία και Αυστρία τις τελευταίες μέρες, εάν τελειώσει το αέριο, απειλείται και η παραγωγή τροφής για κατοικίδια. Οι κατασκευαστές τροφών για κατοικίδια προειδοποιούν για μια καταστροφή: δεν μπορούμε πλέον να παράγουμε ζωοτροφές χωρίς αέριο.
    https://www.el.gr/nea-taxh/tha-katigorisoyn-ton-poytin-kai-gia-toy/
    Τα οικόσιτα απαγορεύονται, η κτηνοτροφία δαιμονοποιείται, οι δασικές πυρκαγιές – εμπρησμοί δολοφονούν τα άγρια ζώα και πουλιά.
    Ο τέντρο κήρυξε νέα πανδημία “της ερυθράς των πιθήκων” χωρίς πλειοψηφία, παρά με την δική του ψήφο και παρέμβαση! Πριν 2 μήνες έκριναν ότι δεν είναι πανδημία, αλλά μόλις πήρε άδεια κυκλοφορίας εμβόλιο δανέζικης φαρμακοβιομηχανίας, έκρινε ότι είναι πανδημία!!!
    Η τελική επίθεση ξεκίνησε και θέλουν όχι μόνον την θανάτωση του μεγαλύτερου αριθμού ανθρώπων (7 δις), αλλά εξόντωση κάθε μορφή ζωής σε αυτόν τον πλανήτη, σε στεριά, θάλασσες και ουρανό και κάθε μορφής φυτών …
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 🧠🤯🧠🤯🧠🤯🧠🤯🧠

    Zager and EVANS IN THE YEAR 2525............................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά το σκοτάδι..
    Πάντα βγαίνει ο ΉΛΙΟΣ!!! ☀️
    ΕΡΠΕΤΆ!!Στις τρύπες σας!!
    Δεν μας φοβίζει ΤΊΠΟΤΑ!!



    ΜΟΛΏΝ ΛΑΒΕ!!!


    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σενάριο είναι γνωστό. Θα ζήσουμε το δεύτερο κύμα επίθεσης, το οποίο στοχεύει σε ΕΜΑΣ που κατανοήσαμε απο την αρχή οτι όλα αυτά αποτελούν επίθεση στην ανθρωπότητα. Αυτή τη φορά η επίθεση θα είναι πιο εκλεπτυσμένη, διότι απο την πρώτη (επίθεση) πήραν μαθήματα και έχουν καταστρώσει πιο "έξυπνα" σχέδια. Ελάχιστοι απο τους "μασήσαντες" την πρώτη κοροϊδία έχουν καταλάβει τι έκαναν στον εαυτό τους και στα παιδιά τους και ακόμα πιο ελάχιστοι (απο τους "μασήσαντες") θα αντιδράσουν.

    Μην ασχολείστε με κανέναν τους. Οπλιστείτε με θάρρος γιατί έχουν αποφασίσει να μας ξεκάνουν με κάθε τρόπο. Οι φωτιές παγκοσμίως, σε συνδυασμό με την αποψίλωση του Αμαζονίου, αποτελούν κομμάτι της ίδιας επίθεσης. Προσπαθούν να καταστήσουν τον πλανήτη αφιλόξενο.

    Όταν ο άνρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή